Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελικά εσυ κορίτσι τι είδατε στον υπέρηχο; Συγγνώμη αν το έγραψες κάπου και δεν το είδα. Η εμφύτευση δεν σημαίνει αυτόματα τελειομηνη εγκυμοσύνη, ούτε το τέλειο έμβρυο σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν επιπλοκές. Εσυ είχες μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη;  

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες!!!

λιακαδα πάλι σημερα!!!

μ'αρέσειειειειειειειειιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

η Βαλ το βραδυ έκανε χειρότερα απο νεογέννητο...

τη βάλαμε για ύπνο στις 10:30....12 δεν είχε κοιμηθεί...και όλο το βραδυ σηκωνόταν!!!

έλεγε δεν της αρέσει το δωμάτιο της γιατι είναι λερωμένο!!!

οτι να'ναι!!!

γεια σας κοριτσακια μου!!!!!! τι κανετε...κουραση διαβαζω Σοφακι...υπομονη τι αλλο να σου ευχηθω!!!!!!! εγω καλα...εκανα αυχενικη διαφανεια, μια χαρα ολα...απο κιλα δεν εχω παρει προς το παρον κ ειμαι πολυ ευτυχισμενη με αυτο...την τριτη ξαναεχω γιατρο να δουμε το μπεμπακι...Το τικ του κωνσταντινου κ μενα θα με προβληματιζε να πω την αληθεια, αφου μαλλον σχετιζεται με τη μη εξωτερικευση των συναισθηματων του, αυτο δηλ θα με προβληματιζε οχι το τικ αυτο καθε αυτο...μιλα του βρε Μαρακι πολυ κ κατι μπορει να βγαλεις!!!!!!!! Σας φιλω γλυκα...

μπράβο βρε Αννούλα!!! όλα καλά με το νινάκι!!!

έτσι να συνεχίσεις και να μπαίνεις πιο συχνά !!!

έχεις καθόλου ναυτίες,κλπ???

μωρε να του πω οτι ζηλευει χωρις να το εχει πει ο ιδιος; κι αν το αρνηθει; αχ δεν ξερω θα δω.... ευχαριστω για τις συμβουλες παντως. Αννουλα μπραβο στο σπορακι, μια χαρα τα παει... λεω οτι ειναι αγορακι. εσυ κανενα προαισθημα;:P

καλά μην του πεις στα ίσια αν ζηλεύει...

ρωτα τον διάφορα άσχετα...πες του και καμια ιστοριούλα παρόμοια με τη δική σας κατάσταση και ρωτα τον να σου πει την άποψη του...

ξέρεις όταν προκειται για άλλους, τα λένε πιο εύκολα...;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.newsnow.gr/article/282458/pyrgos-sokarimeni-i-koinonia-apo-ton-xafniko-thanato-tou-26xronou-mpampi-ntoa.html

αυτο το παιδι το ειχε βαφτισει ο πατερας μου... πριν λιγο το εμαθα και εχω σοκαριστει... τι να πω... ολο κατι τετοια συμβαινουν ρε φουστη μου και σκαω :|

http://www.newsnow.gr/article/282458/pyrgos-sokarimeni-i-koinonia-apo-ton-xafniko-thanato-tou-26xronou-mpampi-ntoa.html

αυτο το παιδι το ειχε βαφτισει ο πατερας μου... πριν λιγο το εμαθα και εχω σοκαριστει... τι να πω... ολο κατι τετοια συμβαινουν ρε φουστη μου και σκαω :|

απλα τραγικο....πολλα πολλα συλλυπητηρια....

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

εδω κ γω, εχω παλι αρρωστη τη μικρη, 3η ωτιτιδα στη σειρα...ΕΛΕΟΣ!!!!!!! εχει ταλαιπωρηθει πολυ η μικρουλα μου, κ μεις με τη γκρινια της βεβαια κ τα καπριτσια της που πανε πακετο με την αρρωστια...εχω αρκετους στομαχοπονους Σοφακι, οχι ακριβως ναυτια, αλλα μολις φαω αρχιζουν τα ρεψιματα κ περνανε πολλες ωρες μεχρι να χωνεψω με αποτελεσμα να τρωγω μια φορα την ημερα (εξου κ τα μη κιλα μεχρι τωρα). Μαρακι κανενα προαισθημα, ο,τι κ να ειναι δε θα με χαλασει καθολου...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημέρα!

περαστικά Αννούλα στη μικρη...

κι εμεις εδω χάλια...

ο μπέμπης μπούκωμα κ λίγο βηχα, η Βαλ επίσης μπουκωμα με πολύ βηχα...

θα τα πάω παιδίατρο σημερα...

και καλά η Βαλ πίνει κανένα φαρμακάκι και περνάει...

για τον μπέμπη αγχωνομαι...

ελπίζω εσεις να είστε καλά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! καλη εβδομαδα και δυναμη να εχουμε!

περαστικα στα αρρωστούλια μας!

εμεις καλα ειμαστε οπως τα ξερατε. Τεταρτη παω αθηνα γιατι την Πεμπτη εχω γυναικολογο πρωτη επίσκεψη μετα τη γεννα. αγχωμενη ειμαι δεν αντεχω κανενα πασπατεμα πια :|, θα δουμε. ας ειναι ολα καλα...

κατα τα αλλα ο μπεμπης μου εκανε ενα εκπληκτικο σερι εχθες το βραδυ. 10.30μμ με 8.30πμ. στις οκτωμιση εντωμεταξυ τον ξυπνησα εγω γιατι αγχωθηκα να φαει :P. παντα τετοια και στα δικα σας ευχομαι!

καλημερα κ απο μενα και καλη μας εβδομαδα!

αννα και σοφια περαστικα στα παιδακια σας!

μαρακι μπραβο γι ατο μπεμπη ελπιζω να μην ηταν μονο για μαι φορα και να συνεχισει ετσι!

εμεισ τρεχαμε χθες να βρουμε παιδοχειριυργο γιατι η ελλη εχει μια πληγη στ η φτερνα της κ μαλλον μολυνθηκε...μας παρεπεμψε ο παιδιατρος σε παιδοχειριυργο να της κανει καθαρισμο πηγαμε χθες ευρωκλινικη μας ειπε να βαζουμε μια αλοιφη και θα τη ξαναδει αυριο τ απογευμα...μεγαλη αγωνια...μας ειπε να περπαταει ξυπολητη και να μη παει παιδικο μεχρι να τη ξαναδει.

ο μπεμπης ευτυχως καλα πηρε βαρος θα μας δει ο παιδιατρος την αλλη βδομαδα.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

συμπι... και εγω αυτο ειπα! αφου ανησυχησα οτι δεν ειναι καλα! μακαρι να μου βγει υπναρας!:P

το κακο ειναι μονο οτι πλεον εχει αρχισει και φοβαται. αυτα μου τα εκανε και ο Κων/νος. μα θα ακουσει δυνατο θορυβο, μα θα του φανει περιεργος ο τονος της φωνης μου , μα θα τον σηκωσεις αποτομα με το καρεκλακι να τον βαλεις στο αυτοκινητο, γουρλωνει εντρομος το ματι και παταει κατι τσιριδες τρομου! απα πααααα....:shock: ... αλλα δεν αγχωνομαι :tongue:

ρε συ Σοφακι... τι ταλαιπωρια η Εληη! αχ μωρε το μαναρι μου. τι να πω ... περαστικα και παλι και πολύ προσοχη στην μικρουλα σου!

καλημερα!!τι κανετε?

εμεισ πηγαμε στο γιατρο χθες ευτυχως δειχνει να υποχωρει ο ερεθισμος μας ειπε να συνεχισουμε με αλοιφη και μπεταντιν και θα μασ ξαναδει σε μια βδομαδα.

ο μπεμπης μια χαρα τρωει και κοιμαται ειμαι πολυ τυχερη σ αυτο τελικα και τα 2 μου παιδια εχουν πολυ καλη σχεση με τον υπνο..ακομα κ οταν θηλαζε ο μανος κοιμοταν ενα 6ωρο σερι....με το θηλασμο δυστυχως δε τα καταφεραμε(αντλω 4 φορες τη μερα και βγαζω συνολικα μονο 50 μλ-εννοειται του τα δινω σαν φαρμακο αφου εστω κ ετσι περνει αντισωματα απο μενα) ελπιζω ο υπνος του να μην αλλαξει!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημέρες απο το μίνι νοσοκομείο μας!!!

η Βαλ βηχει πολύ...συν καταρροή...

ο μπεμπίτος λίγο βηχαλάκι και λίγο μπουκωμα...

ο άντρας μου έχει λίγο απ'όλα...

εγω εδω προς το παρόν καλά!!!

Σοφάκι περαστικά στην Έλλη σου!

όσο για το θηλασμό, δεν έγινε και τίποτα...

υπναράς και ο Μάνος ε? αυτά είναι!!!

εμένα καθιέρωσε 5ωρο και πραγματικά είμαι ευχαριστημένη! στη Βαλ το 2ωρο ήταν πολύ!:tongue:

συμπι και μένα ο μπέμπης τρομάζει εύκολα!!!

εχει πολυ΄γέλιο όπως πεταγεται!!!

υπάρχουν φορές που τρομάζει απο τον ίδιο του τον εαυτό!!!

αν βγάλει καμια πιο δυνατη φωνούλαα ή αν φταρνιστεί!!! χαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλησπερααααααα κοριτσια!!!τι κανετε???εμεισ καλα:Dειχα παρα πολυ καιρο να μπω και να διαβασω νεα σας!!!διαβασα πολλα και δεν θυμαμαι τπτ χαχα!!!!περαστικα σε οσους ειναι αρρωστοι....Μαρακι συλλυπητηρια για τον αναδεκτο του πατερα σου:(

εμεις καλα ειμαστε...ταξιδακι ειχαμε παει προς βορεια Ελλαδα.ειδαμε το σοι μου:Dκαλα περασαμε. Γυρισαμε την Κυριακη ,την Τριτη πηραμε και τα γυαλια του Ανασταση!!!εβαλα φωτο στο φεις!!ωραια του πανε και το καλο ειναι οτι τα θελει και τα προσεχει:Dτουλαχιστον για την ωρα:rolleyes:

χαλια ο καιρος εδω :(ολο βρεχει ...τουλαχιστον δεν κανει καθολου κρυο!!

Σας ταλαιπωρουν τα μωρακια με αυπνιες εε????!!!υπομονη θα μεγαλωσουν!!!!

Μαρακι μην αγχωνεσαι με το τικ.θα το ξεπερασει.το πιο πιθανο ειναι να ειναι ψυχοσωματικο και να οφειλεται στην ζηλια.

ελενιτσα εισαι φοβερη:Dποτε τα προλαβαινεις ολα?????

XWF8p2.png

Καλημέρα!!!

καλωστο το Σοφάκι!!!

κούκλος ο Αναστάσης σου!!!

σύμπι γύρισες απο τας Αθήνας?

Ελενίτσααααααααααααα!!!

Να χαίρεσαι το γιόκα σου!!!

Γερός,τυχερός και χαρούμενος να είναι πάντα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

ελενιτσα να χαιρεσαι τον αντρικο σου!

σοφια ειδα κ εγω τισ φωτο στο φεις του πανε πολυ τα γυαλια του ανασταση σου!

εμεις εδω καλα εχω βαρεθει τη κελισουρα σημερα θα βγω να παω σουπερ(πλεον το να πας σουπερ θεωρειται εξοδος για μας:tongue:) χαλασε ο καιρος και δε τον πολυβγαζω το μανο εξω.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας φιλεναδες......απο μια ταλαιπωρη μανα....που την ταλαιπωρει μια γαστρεντεριτιδα!!!Σοφιτσες σας ευχαριστω για τις ευχες....να στε καλα!!!εμεις εδω....στα κρυα μας....τα παιδακια μου ευτυχως ειναι καλα....σε λιγες μερες θα κλεισουμε και το μαγαζι οριστικα πλεον!!!!Εν τω μεταξυ τι της ηρθε της σπιτονοικοκυρας μας(ειναι η μαμα μιας φιλης μας) να πουλησει λεει το σπιτι...οποτε οπως καταλαβαινεται ειμαι για μετακομιση ξανα μεσα σε 3 μηνες...ελεος!!!!

με το σχολειο εχω περασει τα απιστευτα αυτες τις μερες και γι αυτο με χασατε.....το τι εχω ακουσει δεν λεγεται.......πραγματικα προχθες στην συνελευση πηγα να πεσω κατω απ την καρεκλα απ την ταραχη μου....ευτυχως τους εβαλε στην θεση τους η προεδρος και ηρεμησαν λιγο τα πραγματα!!!!

περαστικα στα αστερακια σας........δωστε τους πολλα φιλακια....και προσοχη!!!!

εγω εν τω μεταξυ δεν χορταινω το αδερφακι μου......αααα και μιας και το θυμηθηκα το καημενο την ημερα που ηταν να ερθει καθως φτανει στο αεροδρομιο του λεει η κοπελα εκει πως δεν ισχυει η κατασταση επιβιβασης και θα πρεπει να πληρωσει τα εισιτηρια!!!200? απο το πουθενα.....δεν τον ειχε ενημερωσει κανεις.....δηλαδη αν δεν ειχε χρηματα στην τραπεζα απλα θα ρχοταν με τα ποδια!!!!!Μαρακι θελω μια χαρη...ρωτα τον Α αν τα γκρουπακια των γιορτων θα γινουν, γιατι μας ενημερωσε ενα φανταρακι οτι μαλλον ακυρωνονται και αυτα!!!!

αυτα τα νεα μας.......μην σας ζαλιζω αλλο......παω να μαζεψω το σπιτι και να στολισω λιγο.....δεν εχω ορεξη καθολου ειλικρινα...αλλα το ζητανε τα παιδια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...