Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελικά εσυ κορίτσι τι είδατε στον υπέρηχο; Συγγνώμη αν το έγραψες κάπου και δεν το είδα. Η εμφύτευση δεν σημαίνει αυτόματα τελειομηνη εγκυμοσύνη, ούτε το τέλειο έμβρυο σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν επιπλοκές. Εσυ είχες μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη;  

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας τι κανετε;Καταρχην να πω στην Σοφια μας να χαιρεται τον συζυγο.....να ναι γερος ο κουβαλητης του σπιτιου......να τον χαιρεστε!!!!!

τι γλυκακι εφτιαξες καλε για σημερα?

Σας ευχαριστω πολυ......να πιασει τοπο θελω ολη η προσπαθεια που κανουμε για το σχολειο και τα παιδια περισσοτερο....να χαμογελανε τα προσωπακια τους γιατι πιεζονται παρα πολυ με το προγραμμα που εχουν...ειδικα τα πρωτακια....!!!εγω στεναχωριεμαι και κλαιω κρυφα γιατι βλεπω την Ευη μου και κουραζεται πολυ...δεν γινεται να διαβαζει το παιδι μεχρι τις 9 το βραδυ...και παει και στο ολοημερο....πολυ δουλεια για το σπιτι!!!!

εσεις τι νεα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

συμπι μου η κοιλια η δικη μου μερα με τη μερα ξεφουσκωνει αλλα να φανταστεις μεχρι και την περασμενη εβδομαδα με ρωτουσαν "ποτε με το καλο";:| αστα... εσυ εισαι και αδυνατουλα και ξεχωριζει! κατα τα αλλα με τα χιλια ζορια εχω χασει 1,5 κιλο. καλα δεν σκιζομαι και στη διαιτα γιατι πειναω ρε γμτ πολύ! ισως επειδη ειναι χειμωνας και παντα πειναω ον χειμωνα. πρεπει να βρω εναν τροπο να κοψω το βραδυνο. αυτο ειναι καθοριστικο νομιζω. ελεγα να δοκιμασω και κατι χαπια power health αλλα τα φοβαμαι τα ποσιμα διαιτητικα. αλλωστε ξερω πως αν δεν το ραψεις δεν χανεις!

ελενακι υπεροχο το ολο με την φωτογραφιση! εισαι πολύ δραστηρια παντως και μπραβο σου!

Σοφακι νομιζα οτι στο τολο μενατε μονιμα, σορρυ :oops:

κατα τα αλλα εμεις ειμαστε μια χαρουλα για την ωρα!

αααααααααα συμπι τωρα διαβασα το εορτολογιο (ελενιτσα :tongue:)! χρονια πολλα του συζυγου. σημερα τον γιορταζετε; να ειναι καλα σαν τα ψηλα βουνα!

ελενιτσα σημερα καταφθανει το αδερφακι; και εμενα η αδερφη μου σημερα επιστρεφει από london! ειχε παει να ξεσκασει το πουλακι μου :P

Καλημέρα κοριτσάκια ,

Πρωί στο σπίτι μου μετά από πολύ καιρό μιας κ έχω απογευματινή βάρδια. Το Νικολιο είναι παιδικό και κάνω τις δουλίτσες μου.

Έχουμε ξανά μύξες ( ω τι πρωτότυπο ) και εύχομαι να μείνουμε μόνο σε αυτές.

Στον παιδικό αποφάσισαν να κάνουν χριστουγεννιάτικη γιορτή και όπως με τη Ζωή έτσι κ σε εμάς θα πάει 30ευρω το πακετάκι.

Ένα καλικαντζαράκι θα κάνει και νομίζω πως ο ρόλος του ταιριάζει απόλυτα χαχαχα, έχουμε και 4-5 αράδες να μάθουμε .

Προβλέπω πολύ κλάμα όταν τον δω στη σκηνή

Λενιω με το καλό να έρθει το αδερφακι σου .

Τα πιτσιρικοπουλα σου τι κάνουν ?

Ρε συ πολύ ωραία τα της φωτογράφισης , εμάς στο σταθμό φωτογράφισαν τα παιδιά και μου έστειλαν ένα πλαστικοποιημένο ημερολόγιο με φωτο επάνω

και μια κορνίζα με 4 φωτο 10ευρω, εντάξει δεν είναι τραγικό αλλά εσείς με 13 κάνετε υπερπαραγωγή.

Μαράκι να την κάνεις τη φωτογράφιση , νομίζω ότι αξίζει.

Σοφακι μια χαρά το μπεμπακι σου, εύχομαι πλέον να μπείτε σε μια σειρά ύπνου, να ξεκούραζε κ εσυ μανούλα.

Για το εμβόλιο τη γρίπης πρέπει να στο γράψει ο γιατρός? , είναι 2 δόσεις? και πρέπει να είσαι εντελώς καλά ? Το εχει ξανακάνει η Βαλ ? Ειχε αποτελέσματα ?(ανάκριση, πωπω σορρυ για τη ζαλάδα )

Εμεις αυτό μήνα έχουμε και εμβόλιο και αιματολογικές εξετάσεις για να δουμε πως είμαστε μιας κ δεν έχουμε ξανακάνει από τη γέννηση και σκεφτομαι από τώρα πως θα κάτσει να του πάρουν αίμα.

Θέλω να τον προετοιμάσω και μόλις ξεκιναω να του λέω τι θα γίνει βάζει τα κλάματα και ξεκινά τη γκρίνια και αρχίζει τα «γιατί»

XwAPp3.png

καλε τυφλα να χει ο καζαμιας...εγω ειμαι εδω και τζαμπα ετσι!!!!χιχιχιχιχιχιχι

Μαρω μην διανοηθεις να παρεις αυτα τα χαπια....τα πηρα εγω το ζωον πρωτα....δεν μπορεις να φανταστεις...ταραχθηκε ολο το νευρικο μου συστημα...επισης να μην κοψεις το βραδυνο!!φαει απλα πιο ελαφρα.....

και εγω βρε φιλεναδες προσπαθω να χασω αυτη την κοιλια....την ρημαδα....θελει γυμναστηριο ομως....δεν γινεται αλλιως και καλα εσεις εχετε φρεσκογεννησει εγω η καημενη παλευω 3 χρονια να φυγει...πρεπει να το ενταξω στο προγραμμα.....

Μαρακι μου απ την χαρα μου εγραψα οτι σημερα θα ερθει αλλα τελικα ειναι αυριο.....εχει παραγγειλει αλμυρες κρεπες και προφιτερολ!!!!!

ειμαι πολυ δραστηρια και αμα δω οτι τους αρεσουν θα κανω κι αλλα......αμα εχω και βοηθεια βεβαια γιατι καποια στιγμη θα τα "παιξω"....το ονειρο μου ηταν να γινω διακοσμητρια αλλα δυστυχως δεν μπορεσα οποτε προσπαθω να βγαλω αυτο το απωθημενο δημιουργιας στα παιδια.....και στη βιβλιοθηκη που ετοιμαζουμε!!!χρωματιστες κουρτινες...μοκετες- χαλια....μαξιλαρες....μομπιλο με χαρτινες κατασκευες.....

Διαφημίσεις

ναι ε; χαλια τα χαπια; το φοβομουν!:shock:

ελενακι σου ευχομαι να γινεις καποτε διακοσμητρια γιατι να ξερεις εισαι πολύ μικρη και ολη η ζωη ειναι μπροστα σου. ποτε δεν ειναι αργα!

κατερινιω μακαρι να μεινετε στις μυξουλες! οσο για το αιμα ο Κων/νος αφου του εξηγησαμε τη διαδικασια δεν εβγαλε κιχ περιεργως γιατι γενικα ειναι πολύ κλαψιαρης!

Καλημέρα!!!

δεν έχω καλοκοιμηθεί αλλά έχει λιακάδα σημερα και μου φτιάχνει η διάθεση!!!

καλημερα σας τι κανετε;Καταρχην να πω στην Σοφια μας να χαιρεται τον συζυγο.....να ναι γερος ο κουβαλητης του σπιτιου......να τον χαιρεστε!!!!!

τι γλυκακι εφτιαξες καλε για σημερα?

Σας ευχαριστω πολυ......να πιασει τοπο θελω ολη η προσπαθεια που κανουμε για το σχολειο και τα παιδια περισσοτερο....να χαμογελανε τα προσωπακια τους γιατι πιεζονται παρα πολυ με το προγραμμα που εχουν...ειδικα τα πρωτακια....!!!εγω στεναχωριεμαι και κλαιω κρυφα γιατι βλεπω την Ευη μου και κουραζεται πολυ...δεν γινεται να διαβαζει το παιδι μεχρι τις 9 το βραδυ...και παει και στο ολοημερο....πολυ δουλεια για το σπιτι!!!!

εσεις τι νεα?

ευχαριστω πολύ Ελενάκι μου!!!

έφτιαξα φοβερό γλυκό για τον συζυγο.....ένα ωραίο τίποτα με μπόλικο καθόλου!!! χαχαχαχαχα!!!

Προτίμησα να αφιερωσω το χρόνο μου στα βουνά με ασιδέρωτα που έχουν μαζευτεί και μετά βγήκαμε έξω για καφεδάκι!!!

καλημερα!

συμπι μου η κοιλια η δικη μου μερα με τη μερα ξεφουσκωνει αλλα να φανταστεις μεχρι και την περασμενη εβδομαδα με ρωτουσαν "ποτε με το καλο";:| αστα... εσυ εισαι και αδυνατουλα και ξεχωριζει! κατα τα αλλα με τα χιλια ζορια εχω χασει 1,5 κιλο. καλα δεν σκιζομαι και στη διαιτα γιατι πειναω ρε γμτ πολύ! ισως επειδη ειναι χειμωνας και παντα πειναω ον χειμωνα. πρεπει να βρω εναν τροπο να κοψω το βραδυνο. αυτο ειναι καθοριστικο νομιζω. ελεγα να δοκιμασω και κατι χαπια power health αλλα τα φοβαμαι τα ποσιμα διαιτητικα. αλλωστε ξερω πως αν δεν το ραψεις δεν χανεις!

ελενακι υπεροχο το ολο με την φωτογραφιση! εισαι πολύ δραστηρια παντως και μπραβο σου!

Σοφακι νομιζα οτι στο τολο μενατε μονιμα, σορρυ :oops:

κατα τα αλλα εμεις ειμαστε μια χαρουλα για την ωρα!

άσε συμπι....χάλια η κοιλιά μου....συν οτι δε μου μπαίνει κανένα ρούχο...

όλο με φόρμες γυρνάω!!!

άστα τα χάπια καλύτερα....καλό δεν κάνουν....

για μένα να μην κόψεις κανένα γευμα....απλά τρωγε λίγο πιο υγιεινά...

πολλή σαλάτα και μετρημένους υδατάνθρακες...

αααααααααα συμπι τωρα διαβασα το εορτολογιο (ελενιτσα :tongue:)! χρονια πολλα του συζυγου. σημερα τον γιορταζετε; να ειναι καλα σαν τα ψηλα βουνα!

ελενιτσα σημερα καταφθανει το αδερφακι; και εμενα η αδερφη μου σημερα επιστρεφει από london! ειχε παει να ξεσκασει το πουλακι μου :P

ευχαριστω πολύ!!!

Σοφακι μια χαρά το μπεμπακι σου, εύχομαι πλέον να μπείτε σε μια σειρά ύπνου, να ξεκούραζε κ εσυ μανούλα.

Για το εμβόλιο τη γρίπης πρέπει να στο γράψει ο γιατρός? , είναι 2 δόσεις? και πρέπει να είσαι εντελώς καλά ? Το εχει ξανακάνει η Βαλ ? Ειχε αποτελέσματα ?(ανάκριση, πωπω σορρυ για τη ζαλάδα )

Εμεις αυτό μήνα έχουμε και εμβόλιο και αιματολογικές εξετάσεις για να δουμε πως είμαστε μιας κ δεν έχουμε ξανακάνει από τη γέννηση και σκεφτομαι από τώρα πως θα κάτσει να του πάρουν αίμα.

Θέλω να τον προετοιμάσω και μόλις ξεκιναω να του λέω τι θα γίνει βάζει τα κλάματα και ξεκινά τη γκρίνια και αρχίζει τα «γιατί»

Κατερινάκι το εμβόλιο της γρίπης μπορεί να στο γραψει ο γιατρός...

οι περισσότεροι γιατροί απ'όσο ξέρω κάνουν μια δόση αλλά στη Βαλ θα κάνουμε 2 λόγω ευαισθητου ανααπνευστικού συν οτι θα επιστρεψει στο σχολείο...και μάλιστα ενω την πρωτη φορά του πήγαμε του γιατρού το παιδικό και της έκανε, μας ζητησε να του πάμε των ενηλίκων να της κάνει την επόμενη φορά...εγω βασικά δεν ηθελα να το κάνει αλλά ο γιατρός με τον άντρα μου ήθελαν οπότε κέρδισε η πλειοψηφία!!!

όχι δεν το έχει ξανακάνει η Βαλ!

για αποτελέσματα δεν ξέρω...

εγω να σου πω την αλήθεια, θεωρω πιο αποτελεσματικές τις σταγόνες εχινάκειας που της δινω, παρά το εμβόλιο!!!

συμβουλή για την εξεταση αίματος δε μπορώ να δωδω γιατι έχω τη Βαλ που ως αναποδο παιδι γουσταρει να της παίρνουν αίμα!!!

και τωρα θα πω και του γιατρού να μας γράψει εξετάσεις και εμάς...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

λιακαδα και εδω αλλα η διαθεση μου δεν ειναι και τοσο καλη! προβληματιζομαι με το τικ του Κων/νου το οποιο μαλλον επιδεινωνεται αντι να φευγει :?. καπου διαβασα σημερα το πρωι οτι αυτο δειχνει μεγαλη ζηλεια και οτι αν δεν υποχωρει με τον καιρο καλο θα ειναι οι γονεις να επισκεπτονται παιδοψυχολογο για να τους βοηθησει να το καταπολεμησουν! γμτ και ημουν τοσο σιγουρη οτι ο κων/νος αποδεχθηκε τον μικρο. εχω πεσει πολύ ψυχολογικα...

καλημερα!

λιακαδα και εδω αλλα η διαθεση μου δεν ειναι και τοσο καλη! προβληματιζομαι με το τικ του Κων/νου το οποιο μαλλον επιδεινωνεται αντι να φευγει :?. καπου διαβασα σημερα το πρωι οτι αυτο δειχνει μεγαλη ζηλεια και οτι αν δεν υποχωρει με τον καιρο καλο θα ειναι οι γονεις να επισκεπτονται παιδοψυχολογο για να τους βοηθησει να το καταπολεμησουν! γμτ και ημουν τοσο σιγουρη οτι ο κων/νος αποδεχθηκε τον μικρο. εχω πεσει πολύ ψυχολογικα...

Καλημερα!!

εμεις καλα, σε αναμονη σημερα για το φανταρακι.....περιμενω σαν τα μικρα παιδια!!!

Μαρακι μου μην μου στεναχωριεσαι....δεν το ρωτας αν τον ενοχλει κατι στο ματακι, χωρις να αναφερεις το τικ μηπως ειναι κατι αλλο βρε παιδι μου.

τον εχω ρωτησει ελενιτσα μου... μου λεει "οχι, σε κοιταω περιεργα!". δεν θελω να τον ρωταω κιολας γιατι ο οφθαλμιατρος μου ειπε να το ξεχασω. πως να το ξεχασω ομως που γινεται χειροτερο;:confused:τωρα κανει και κατι σαν γκριματσα. θελω να ρωτησω και την πεθερα μου οταν ειναι μονος του με τους παππουδες μακρια από το σπιτι αν το κανει τοσο εντονα :|

τι ωρα φτανει το φανταρακι σας;

Διαφημίσεις

τον εχω ρωτησει ελενιτσα μου... μου λεει "οχι, σε κοιταω περιεργα!". δεν θελω να τον ρωταω κιολας γιατι ο οφθαλμιατρος μου ειπε να το ξεχασω. πως να το ξεχασω ομως που γινεται χειροτερο;:confused:τωρα κανει και κατι σαν γκριματσα. θελω να ρωτησω και την πεθερα μου οταν ειναι μονος του με τους παππουδες μακρια από το σπιτι αν το κανει τοσο εντονα :|

τι ωρα φτανει το φανταρακι σας;

δεν ξερω..ρωτα την πεθερα σου και αν σου πει πως το κανει και εκει τοτε παρε και αλλη μια γνωμη οφθαλμιατρου....αν οχι τοτε μαλλον κανει ζηλιες.....

το φανταρακι μας τωρα φευγει με τον γαλατα :shock: απ το στρατοπεδο.....και παει για Διδυμοτειχο....το απογευμα στις 18:10 πεταει απο Αλεξανδρουπολη και καπου στις 10 το πολυ θα ειναι εδω.....:D:D

καλημερα!

συμπι μου αγνόησε το το τικ τελείως...

και προσπάθησε να τον κάνεις να μιλήσει για αυτά που αισθάνεται...

δείξτου οτι τον καταλαβαίνεις που ζηλεύει...

εγω χθες που πέτυχα τη Βαλ σε μια φάση ηρεμίας, την πήρα αγκαλιά και τη χάιδευα και της έλεγα διάφορα...

της εξηγούσα οτι καταλαβαίνω οτι ζηλεύει αλλά την αγαπάμε και τη λατρεύουμε και απλά ο μπέμπης χρειααζεται λίγο περισσότερη φροντίδα επειδη είναι μικρούλης...

και παράλληλα τη ρωτούσα αν θέλει αν περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί, πως της φαίνεται που έχει αδερφούλη...

μέσα απο την κουβέντα μου είπε διάφορα...

και παραπονέθηκε οτι την ξυπνάει ο μπέμπης αλλά να μην τον μαλώσω!!!

χαχαχαχαχαα!!!

Ελενάκι καλώς να το δεχθείτε το φανταράκι!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γεια σας κοριτσακια μου!!!!!! τι κανετε...κουραση διαβαζω Σοφακι...υπομονη τι αλλο να σου ευχηθω!!!!!!! εγω καλα...εκανα αυχενικη διαφανεια, μια χαρα ολα...απο κιλα δεν εχω παρει προς το παρον κ ειμαι πολυ ευτυχισμενη με αυτο...την τριτη ξαναεχω γιατρο να δουμε το μπεμπακι...Το τικ του κωνσταντινου κ μενα θα με προβληματιζε να πω την αληθεια, αφου μαλλον σχετιζεται με τη μη εξωτερικευση των συναισθηματων του, αυτο δηλ θα με προβληματιζε οχι το τικ αυτο καθε αυτο...μιλα του βρε Μαρακι πολυ κ κατι μπορει να βγαλεις!!!!!!!! Σας φιλω γλυκα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

μωρε να του πω οτι ζηλευει χωρις να το εχει πει ο ιδιος; κι αν το αρνηθει; αχ δεν ξερω θα δω.... ευχαριστω για τις συμβουλες παντως. Αννουλα μπραβο στο σπορακι, μια χαρα τα παει... λεω οτι ειναι αγορακι. εσυ κανενα προαισθημα;:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...