Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερούδια....

εγω πάλι τα τρώω όλα, όλες τις ώρες, πίνω 1-2 μπύρες την εβδομάδα και άφθονο νερό 6-7 λίτρα/ημέρα (πάντα έπινα πολύ!)!

Kasi καλωσήρθες!

Λια να σου ζήσει .... και εμείς κοντεύουμε.... την άλλη Παρασκευή!

... λοιπόν κοριτσάρες πως πάνε τα κέφια?

ευχαριστω σοφακι μου,,,3 μηνων το κοριτσακι μου σημερα και φυσικα ακομη να το πιστεψω πως την κραταω αγκαλιτσα :)

Να σου ζήσει γλυκιά μου! Να έχει μόνο ηλιόλουστα πρωινά η ζωούλα της! Δεν ήταν το πιο όμορφο τρίμηνο της ζωής σου; :D

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει γλυκιά μου! Να έχει μόνο ηλιόλουστα πρωινά η ζωούλα της! Δεν ήταν το πιο όμορφο τρίμηνο της ζωής σου; :D

πως είναι το μπουτάκι του Νικόλα???? θα μου το φιλήσεις?;)

αχ παιδια εμεις αυριο γινομαστε 3ων!!! ΝΑ μας ζησουν... Ουτε γω το πιστευω... Εχουν αρχισει τις ζουζουνιες τωρα πια κ ειναι απολαυση!!! Καλε να δειτε τι μου κανει το θεατρο! Ψευτοβηχει!!!!!!!! Για να τον παρω αγκαλια! Θα τρελαθω τελειως!!! Περαν του οτι απο 2 μηνων κακαριζει κανονικα οταν τον πασπατευουμε!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

αχ παιδια εμεις αυριο γινομαστε 3ων!!! ΝΑ μας ζησουν... Ουτε γω το πιστευω... Εχουν αρχισει τις ζουζουνιες τωρα πια κ ειναι απολαυση!!! Καλε να δειτε τι μου κανει το θεατρο! Ψευτοβηχει!!!!!!!! Για να τον παρω αγκαλια! Θα τρελαθω τελειως!!! Περαν του οτι απο 2 μηνων κακαριζει κανονικα οταν τον πασπατευουμε!!!!

χα χα χα αυτό το κακάρισμα είναι όλα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!:P

Ζούμε για να σας ακούμε!

Λοιπόν μου το ματιάσαν το παιδί μου πριν βγούμε από το γκαράζ! Μια γρια κότα!

Ενώ ήταν μες την τρελλή χαρά, με το που μπήκαμε στο αμάξι άρχισε να κλαίει σπαρακτικά (σημειώνω μόνο όταν τον βλέπει η πεθερομαρμάγκα κάνει έτσι) και μέχρι να φτάσουμε στο γιατρό έκανε 3 φορές εμετό! Πάνω του και πάνω μου! Ουφ!

Τον έπιασε παράπονο όταν του τρύπησε το μπουτάκι, κάτι "δεν με βλέπεις ρε φίλε πως είμαι κακομοιριασμένος και βρώμικος, τι τρυπάς και συ;;;".

Θα πάμε πάλι σε 2 μήνες για τα επαναληπτικά.

Κατά τα άλλα, για μια ακόμα φορά μας χαρακτήρισε τέλειους :) 6700, 64 πόντους και 41.5 το κεφαλάκι μας :)

Δεν πειράζει που δε θέλουμε πιπίλα αφού δεν πιπιλάμε το δάκτυλό μας, θα φάμε τις πρώτες κρεμούλες όταν κλείσουμε τους 5 μας μήνες το φλεβάρη, τότε θα αρχίσω πάλι και γω τα γαλακτοκομικά.

Είναι λογικό που μειώθηκε ο ρυθμός πρόσληψης βάρους (και καλά έκανε γιατί πάλι ανεβήκαμε καμπύλη, αλλιώς θα βγαίναμε όξω από το βιβλιάριο)...

στο δικό του δωμάτιο θα πάει όποτε νιώθω εγώ καλά (όταν πάει φαντάρος δηλ.)...

Το μοτίβο ύπνου που έχουμε υιοθετήσει είναι επίσης σούπερ και δεν αλλάζουμε τίποτα...

Σάλια και μασούλημα χεριού μέχρι τον αγκώνα είναι ένδειξη έναρξης οδοντοφυίας. Αν αρχίσει να δείχνει ότι πονάει ή δυσφορεί, τότε να βάλουμε μια κρεμούλα στα ουλάκια...

Α, και μυικά και νευρολογικά είμαστε σούπερ και πέραν του δέοντος εύκαμπτος (πατούσα στο κεφάλι), όχι απαραίτητα καλό γιατί μπορεί να αργήσει να περπατήσει...

Αυτάάάάά!

Ήπιε δυο τζούρες γάλα στο αυτοκίνητο πριν φύγουμε από το γιατρό έτσι για παρηγοριά και τώρα κοιμάται. Αχ ελπίζω ούτε αυτή τη φορά να κάνει πυρετό!

Διαφημίσεις

χα χα χα αυτό το κακάρισμα είναι όλα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!:P

Ζούμε για να σας ακούμε!

Απιστευτο ειναι!!!!! Πραγματικα! Φτερουγιζει το στηθος μου οταν τ ακουω... ερωτας...

Βγηκε ενας ηλιος..αλλο πραγμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

οχι ele_NAK . 20/09 !! Τι έκανα πάλι?:-( Μέτρησα λάθος?

Να σας ζήσει να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο!! Αγόρι ή κορίτσι? Πόσα κιλά? τι ύψος έχει?

Πες μας για εσένα ... θηλάζεις? Πεθερά έχεις? τι σου κάνει? πόσες φορές χέζει το μωρό σου? τι χρώμα είναι τα κακά του? (έχουμε ειδικό σύμβουλο κακουλακιών εδω ;))

Για να συστηθώ ... εγώ εχω 2 ιδιότητες εδω... είμαι η γρια της παρέας αλλά και ο καργκιόζης:P:p:p τώρα το πως ταιρίαζουν αυτά... μείνε να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα!!!:tongue:

Γεια σας κοπελιές μου!!!!!!Καλά τι πολυλογία είναι αυτή;Πόση ώρα σας διαβάζω!!!Κι από πού ν' αρχίσω!!!Μα φυσικά απ΄τη Λία μας που σήμερα έχουν γενέθλια.Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου,να την χαίρεστε και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!!

Σοφία(fairy) τι κούλα είναι αυτά καλέ της κουνιάδας;Παναγία μου.Κι εγώ είχα πρόβλημα που ο κουνιάδος μου έχει έρθει όλο κι όλο 2 φορές να δει τον μπέμπη.Καλά είμαι τελικά. Δε γίνεται να της πεις κάτι και να θυμώσει για χρόνια πολλά πολλά και να μη σου ξαναμιλάει;Άκου εκεί βρήκες γκόμενο; Με γρίπη κιόλας;Θα τρελαθώ!!!!!!

Αννούλα μπράβο στην μπεμπούλα σου.Φοβερή ανάπτυξη.Φτου φτου να μην το ματιάξω το κοριτσάκι μας.

Σοφία μου και πάλι με το καλό για τον επαναγαλακτισμό. Όλα θα πάνε καλά.

Κι εγώ πίνω μπύρα χωρίς αλκοόλ σχεδόν μέρα παρά μέρα. Αλλά κυρίως

νομίζω είναι ψυχολογικό το θέμα. Πάντως δε νομίζω ότι είναι κακό. Την ίδια μπύρα μας έφερναν στο μαιευτήριο και ο γιατρός μου τότε μου είχε πει πως μπορώ και με και χωρίς αλκοόλ να πίνω.

Μαράκι με το καλό το εμβόλιο κι εύχομαι να μην κλάψει καθόλου ο Νικόλας μας.

Τελειώνω με την Ελευθερία και τη Λίτσα που μας συγκίνησαν με τις πεθεροιστορίες τους. Αχ κοπελιές μου και πάλι σας εύχομαι(και σε όλες μας φυσικά) να είμαστε μαζί με τους συντρόφους μας και τα μωράκια μας για πάντα γερές κι ευτυχισμένες. Όλοι οι άλλοι να πάνε να γ.......

Σ' όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!!!!

Μια χαρα ειστε Μαριω!!! Μεγαλος ο μπεμπης εεε??? Εγω σκευτομαι τον αλλο μηνα αντε 2μ το πολυ, να τον στειλω στη κουνια του!!!! Ποιο ηταν το εμβολιο?

ναι καλός είναι αν και η μαμά μου τον λέει χοντρό :rolleyes:

του πνευμονιόκοκκου κάναμε σήμερα...πάνω στην ώρα, ταξιδεύουμε σε μια βδομάδα :cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...