Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελικά εσυ κορίτσι τι είδατε στον υπέρηχο; Συγγνώμη αν το έγραψες κάπου και δεν το είδα. Η εμφύτευση δεν σημαίνει αυτόματα τελειομηνη εγκυμοσύνη, ούτε το τέλειο έμβρυο σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν επιπλοκές. Εσυ είχες μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη;  

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχαχα εσυ δεν θα γλιτωσεις τοσο ευκολα.......

φτου γκαντεμιά....:tongue::tongue::tongue::tongue:

του κανω τα χατηρια γιατι ξερω οτι ο Κων/νος τα κραταει μεσα του γενικως και δεν εκφραζεται γι αυτα που νιωθει... αλλωστε ειδατε που απεκτησε τικ! αν εκφραζοταν δεν θα ειχε τα ψυχοσωματικα του.

η Βαλ εκλαιγε γιατι της μιλησε ο πατερας της; :P α καλα παμε ομαδικως!

οσον αφορα στην κουνιαδα σου πιστευω οτι δεν φευγουν γιατι εχουν το γνωθι σεαυτον. ξερουν οτι χωρις βοηθεια δεν επιβιωνουν ΠΟΥΘΕΝΑ!:tongue:

εχεις δικιο....ξέρεις το παιδί σου καλύτερα απο όλους!;)

ναι η Βαλ μπορεί να κλάψει απο οτιδηποτε...απο το οτι της μιλησε ο πατερας της μέχρι και γιατι πέρασε μια μυγα έξω απο το παραθυρο!!!

η διαρκεια του κλάματος εξαρταται απο τη "σοβαρότητα" της καταστασης!!!

εγω το ριχνω στην τρελή και όλα οκ!!!

δικιο εχεις συμπι για την κουνιαδα....

ζησαμε και άλλες στιγμές απείρου κάλλους το ΣΚ...

μόνο με όλα αυτα που κάνει, ξέρω οτι αν όχι τωρα, αργότερα στη ζωή της, η κόρη της σιγουρα θα χρειαστεί ψυχολόγο...

καλά η κουνιαδα έπρεπε να πηγαινει χρόνια πριν...:rolleyes:

το έχει τρελάανει το παιδί...

οτι της συμβαίνει, το περνάει και στη μικρή...

τη μια κλαίει και χτυπιέται και την άλλη είναι οκ...για το ίδιο θέμα...

το παιδάκι πως να φερθεί στο τέλος όταν τη μια της λέει οτι αυτό που θα γίνει είναι άσχημο και μετα απο 1 ωρα της λέει μη στεναχωριέσαι, όλα καλά???

εχω συγχιστεί πολύ απο το Σάββατο...

και δυστυχως δεν έχω το χρόνο και τις αντοχές να τους ταρακουνήσω λίγο....να καταλάβουν πόσο κακό κάνουν στο παιδί με όλα αυτά...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπι τι ταρακουνημα να κανεις στην κουνιαδα; αυτη δεν θα καταλαβει τιποτα! ενα αερακι θα αντιληφθει και ουχί ταρακουνημα! αν ηταν νορμαλ ανθρωπος δεν θα εκανε και αυτα που κανει :|

καλημερα!!τικανετε?

εμεις περασαμε γαστρεντεριτιδα οικογενειακως...την εφερε η ελλη απ το σταθμο....ευτυχως ο μπεμπης τη περασε ελαφρα εκανε κατι δεκατακια κ πρασινα κακα...δοξα το θεο!εγω εκανα πυρετο ημουν ολη μερα ξαπλα χθες κ ετρεχε ο αντωνης με τα παιδια..παει περασε κ αυτο.

ελπιζω εσεις να ειστε ολες καλα δε προλαβα να σας διαβασω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!

αχ μακάρι να συνεχίσει έτσι ο μπεμπίτος με τον ύπνο...

3:30 και 6:30 ξύπνησε μόνο και στις 8 σηκωθηκαμε μαζι!

καλά τωρα τι λέω...που της συμπι χτυπάει 8ωρα!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

συμπι τι ταρακουνημα να κανεις στην κουνιαδα; αυτη δεν θα καταλαβει τιποτα! ενα αερακι θα αντιληφθει και ουχί ταρακουνημα! αν ηταν νορμαλ ανθρωπος δεν θα εκανε και αυτα που κανει :|

εχεις δικιο δυστυχως...

ρε γμτ η μικρούλα με ενδιαφέρει...η κουνιαδα χ@στηκα!

η μικρη όμως ήδη αντιμετωπίζει προβλήματα...φορτωνουν το 5χρονο με πράγματα που δεν αντέχει...

καλημερα!!τικανετε?

εμεις περασαμε γαστρεντεριτιδα οικογενειακως...την εφερε η ελλη απ το σταθμο....ευτυχως ο μπεμπης τη περασε ελαφρα εκανε κατι δεκατακια κ πρασινα κακα...δοξα το θεο!εγω εκανα πυρετο ημουν ολη μερα ξαπλα χθες κ ετρεχε ο αντωνης με τα παιδια..παει περασε κ αυτο.

ελπιζω εσεις να ειστε ολες καλα δε προλαβα να σας διαβασω!

περαστικά σας Σοφάκι!!!

ευτυχως που ο Μάνος το πέρασε στο πόδι...

πως τα πάτε κατά τα άλλα???

η Έλλη ζηλεύει?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μπραβο στο αγορι σου σοφια!μια χαρα ο υπνοσ του!

αν ζηλευει λεει η ελλη?πιο πολυ δε γινεται...νομιζω γιατι καθε φορα που το λεω με διαψευδει:( λενε απ τον παιδικο μεχρι τα χριστουγεννα θα το ξεπερασει..για να δουμε.

εγω ευτυχως δεν εχω πυρετο σημερα ειμαι καλυτερα...αλλα μ εχει παει 3 και 1:oops:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

μπραβο στο αγορι σου σοφια!μια χαρα ο υπνοσ του!

αν ζηλευει λεει η ελλη?πιο πολυ δε γινεται...νομιζω γιατι καθε φορα που το λεω με διαψευδει:( λενε απ τον παιδικο μεχρι τα χριστουγεννα θα το ξεπερασει..για να δουμε.

εγω ευτυχως δεν εχω πυρετο σημερα ειμαι καλυτερα...αλλα μ εχει παει 3 και 1:oops:

μίλα της πολύ Σοφάκι της Έλλης...

Ζορίζεται και με το δίκιο της...

εγω με τη Βαλ αντιλαμβάνομαι οτι ζηλευει, όχι πολύ απ'οτι φαίνεται, αλλά θα με ανακούφιζε αν το εκδήλωνε λίγο παραπάνω...φοβαμαι μήπως τα κρατάει μέσα της...:?

ωχ τρεχεις κ δε φτάνεις ε? υπομονη....θα περασει...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα τι κανετε σημερα?βροχερος ο καιρος εδω....και σε ριχνει και ψυχολογικα....

αυριο βραδυ ερχεται το αδερφακι μου...τον περιμενω πως και πως....

εν τω μεταξυ ρε παιδι μου προσπαθω να κανονισω μια φωτογραφηση στο σχολειο αλλα με αυτους τους γονεις δεν μπορω να βρω ακρη.....κολλημενα μυαλα εχουν απ το κρυο!!!

Σοφακι μου πιστευω πως τωρα που θα χειμωνιαζει περισσοτερο θα χουχουλιαζει και ο μπεμπακος και θα κοιμαται.....η μικρη ποτε ξεκιναει σχολειο?

Σοφακι2 ευτυχως που το περασε ελαφρως το μικρο....περαστικα και σε σενα......ειναι σε εξαρση τωρα ολα τα μικροβια και θα υπαρχουν πολλες ιωσεις....

Μαρακι μου....εσυ καλα?

αααα εχετε χαιρετισματα απ την Λιτσα.....τρεχει και δεν φτανει λεει με το Αντρικο της...ετοιμαζει και χριστουγεννιατικα γουρια...πολυ σουπερ...θα μας ενημερωσει!!!

Καλημέρα Ελενάκι!

η Βαλ αρχες Δεκέμβρη θα ξεκινησει!

θα κάνει τη 2η δόση απο το εμβόλιο της γρίπης την άλλη εβδομάδα που θα κάνει και ο μπεμπίτος το πρωτο του εμβόλιο!!!

μήπως για τη φωτογραφηση που θες να οργανωσεις οι γονείς αντιδρούν για το οικονομικό???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα Ελενάκι!

η Βαλ αρχες Δεκέμβρη θα ξεκινησει!

θα κάνει τη 2η δόση απο το εμβόλιο της γρίπης την άλλη εβδομάδα που θα κάνει και ο μπεμπίτος το πρωτο του εμβόλιο!!!

μήπως για τη φωτογραφηση που θες να οργανωσεις οι γονείς αντιδρούν για το οικονομικό???

αααα πολυ ωραια αντε καλη αρχη για την φετινη χρονια......

οχι βρε κοριτσι....αμα ηταν αυτο παω πασο....ετσι και αλλιως ειναι πολυ καλο το πακετο για καθε παιδι 13? με ποσες παροχες συν τα δωρα......αλλα γενικως τους αρεσει η μουρμουρα.....και να μας σπανε τα νευρα στον συλλογο.....

καλημερες!

Σοφακι περαστικα σας οικογενειακως! πω πω σας τσακισε η γαστρενετεριτιδα ετσι; να σου πω... το Ελλακι εχει και κυστιτιδα και κολλησε;:confused: σταθμο που τη στελνεις; στο Τολο;

Συμπι σιγα τα 8ωρα... το εκανε μια φορα. κατα τα αλλα κοιμαται σερι ενα 5ωρο με 6ωρο το βραδυ και μετα στανταρντ ξυπναει 3ωρο ή 4ωρο. δεν παραπονιεμαι ομως. εφτασε 3 μηνων σημερα το πουλακι μου και ουτε που τον καταλαβα! στους 3 μηνες ο Κων/νος ειχε ηδη νοσηλευτει μια φορα για την δηθεν ουρολοιμωξη και ειχε μια φορα αρρωστησει για ενα 24ωρο με 38 πυρετο. οποτε ο μπεμπης μια χαρα! Ελενακι με το καλο να δεχθεις τον αδερφουλη σου!

εμεις ειμαστε καλα δοξα σοι!:P βεβαια ψιλοπροβληματιζομαι με το τικ του Κων/νου αλλα θα το ξεπερασω. δεν ξερω μερικες φορες αν ειναι μονο ψυχολογικο γιατι εχθες που βλεπαμε μαζι βιντεακια στον υπολογιστη καποια στιγμη ετριβε το ματι του και το πεταριζε εντονα οποτε του το σταματησα :|

Διαφημίσεις

αααα πολυ ωραια αντε καλη αρχη για την φετινη χρονια......

οχι βρε κοριτσι....αμα ηταν αυτο παω πασο....ετσι και αλλιως ειναι πολυ καλο το πακετο για καθε παιδι 13? με ποσες παροχες συν τα δωρα......αλλα γενικως τους αρεσει η μουρμουρα.....και να μας σπανε τα νευρα στον συλλογο.....

αχ μου αρεσει η ιδεα της φωτογραφισης! τι δωρακια θα παρουν επιπλεον;

να ρωτησω και κατι αλλο αν ξερετε. σκεφτομαι να κανω επαγγελματικη φωτογραφιση με τα πιτσιρικια μολις ξεπεταχτει λιγο και ο μικρος (και αδυνατισω και εγω) γιατι αλλιως ετσι οπως μισω εγω τις φωτογραφιες μου, θα πεθανω και μια φωτο με τα παιδια μου δεν θα εχω, αλλα δεν ξερω ποσο κοστιζει και ντρεπομαι να ρωτησω ενα γνωστο μου. λετε να ρωτησω την αννουλα από διπλα να μου πει ποσο κοστισε η δικη της;

Αννννννααααααααααααααα... με ακους;

ασχετο: εχθες ο γιος μου ειδε μια διαφημιση στο ιντερνετ που δειχνει μια χοντρη κουκλα που αδυνατιζει -διαφημιζει καποιο αδυνατιστικο προιον_ και μου λεει "μαμα αυτη εισαι εσυ! ηταν και ξανθια η χοντρη!!!!!!!!! απογοητευτηκααααααααααααααααα... ετσι ειμαι του λεω; οιμε!:?

αχ μου αρεσει η ιδεα της φωτογραφισης! τι δωρακια θα παρουν επιπλεον;

καταρχην με το θεμα αδυνατισμα...μην σκας...και μενα ο Ανδρεας με λεει χοντρη κατι φορες αλλα τα παιδια ειναι λιγο σκληρα κατι φορες στην κριτικη τους....

με την φωτογραφηση που θες...δεν νομιζω οτι κοστιζει ακριβα.....αναλογως το μεγεθος των φωτο που θες...καλε βγαλε μια με ολη την οικογενεια....και βαλτην μας να την δουμε...θα ειναι πολυ ωραια...θα δεις πως θα καμαρωνει και ο Α.

Εμας το πακετακι των παιδιων εχει εκτος απο μια φωτο του παιδιου σε καμβα μαζι με καβαλετο οπου θα δειχνει το παιδι κανονικα και διπλα ζωγραφισμενο στο χερι σαν πορτραιτο.....μετα μια κουπα με φωτο, ενα διπτυχο με φωτο ολης της ταξης, το σχολειο, το παιδι και ξεχωριστα τους συμμαθητες του.Επισης 8 μικρες φωτο του παιδιου και ενα πολυ ωραιο βιβλιο που εχει διαφορα θεματα σχετικα με το σχολειο.δεν νομιζω οτι ειναι ακριβα τα 13?......

τα επιπλεον δωρα ειναι χριστουγεννιατικα και ενα πακετο στα πρωτακια καλωσορισματος.....και καποια που θα κληρωθουν τις αποκριες...ποδηλατα και αλλα.....

βαλε οτι της εκτης ταξης δεν πληρωνει κανεις τιποτα....τα κανουμε δωρο ο συλλογος για αναμνηστικο,,,,,και εκει εχει πολυ ωραια δωρα.....κρεμαστα για τον λαιμο για τα κοριτσια και χειροπεδες- βραχιολι για τα αγορια.......

και ετοιμαζω μαι με αλλη μια μαμα και αλλα πραγματα......

καλημερα!

μαρακι αθηνα ειμαστε εδω πηγαινει η ελλη σχολειο.στο σπιτι στο τολο αρχικα θα πηγαινουμε σκ και αργιες και μετα το καλοκαιρι θ αποφασισουμε να το κανουμε μονιμα.η κυστιτιδα μαλλον περασε ηπιε τοση αντιβιωση τι στο καλο!και στο καπακι γαστρεντεριτιδα η καημενη η ελλη ταλαιπωρηθηκε πολυ.

ελενιτσα σουπερ η φωτογραφηση που θες να κανεις!μπραβο!

μαρακι η επαγγελματικη φωτογραφηση νομιζω κοστιζει γυρω στα 150.ειναι πολυ καλη ιδεα!

εγω καλυτερα σημερα περασε ο πυρετος ευτυχως.για να δουμε.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα!!!

πως ειστε σημερα??

συμπι κουκλάρα εισαι! να την κάνεις τη φωτογραφηση με τα ζουζούνια σου!!!

εμενα η κοιλια δε λέει να φυγει ρε γμτ....σαν 6 μηνων εγκυος ειμαι...:(

Ελενάκι μπραβο! πολύ ωραια πράγματα οργανώνετε!

Σοφάκι αντε να αναρρωσετε πλήρως!!!

εμεις πήγαμε χθες στη νονα της Βαλ που μένει πλεον μονη της!

ηρθαν και οι γονεις της κ εφεραν ωραιο φρεσκο ζυμωτο ψωμακι απο το χωριο και λαδακι φρεσκο!!! το τσακισα λέμε!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...