Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

στα όρια της υπερκόπωσης πλέον αλλά τι να κάνω...:?

ο μπεμπίτος μου τουλάχιστον κοιμηθηκε 11:30 με 4 και κάπως ξεκουράστηκα...βέβαια απο εκεί και μετά χάλια η κατασταση αλλά τελοσπάντων! που θα πάει...θα στρωσει!

και φυσικά δε λέω οτι για να κοιμηθεί στις 11:30 τον είχα αγκαλιά απο τις 9...

ευτυχως της Βαλ υποχωρησε αρκετα ο σταφυλόκοκκος στο μάτι...με το χαζοβήχα που έχει δεν ξέρω τι να κάνω...κοντευει μηνας!!!

και την πιάνει μόνο όταν ξαπλώνει!!!

αντε σε 2 βδομαδούλες να πάει και σχολείο...

συμπι πως τον εξετασε ο οφθαλμίατρος τον γαμπρούλη μου?

λέω να παώ και τη Βαλ σιγα σιγά...γιατι εμεις έχουμε και οι δυο μυωπια και ανησυχω ελαφρως...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

συμπεθερακι μου τι κανεις; ελπιζω να ξεκουραστηκες λιγο σημερα το βραδυ!

ο συζυξ, η Βαλερια; ειναι καλυτερα; θεωρω οτι το καλυτερο που εκανες ειναι να δωσεις στη μικρουλα αντιβιωση για να απαλλαγει επιτελους από τον σταφυλόκκοκο. εμεις χθες εμβολιασαμε τον μικρουλη για πνευμονιοκοκκο και σε 15 μερες θα κανει και της μηνιγγιτιδας. εκλαψε πολύ το πουλακι μου αυτη τη φορα. ο Κων/νος σημερα μαλλον θα παει Βαρθολομιο ειπε η πεθερα μου οτι θα τον παρει.

οι υπόλοιπες φιλεναδιτσες τι κανετε;

διαβασα σημερα και τα νεα της Αγγελικουλας του Αυγουστου. δεν ηξερα οτι ταλαιπωρηθηκε τοσο και αυτη και το μικρακι. απαραδεκτος ο γιατρος της ομως... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! καλα συμπι μου , εσυ μπορεις να μου πεις γιατι δε σε πιανει η επισκληριδιος; μεθη ουτε εγω εκανα και τις 2 φορες αλλα αυτα που ενιωσες εσυ δεν τα ενιωσα. μονο πιεση αισθανομουν αλλα από πονο τιποτα. εννοειται παντως οτι 3η φορα δεν μπαινω στην ιδια διαδικασια με τιποτα! ειναι ζωντανος εφιαλτης και οποια υποστηριζει το αντιθετο απλα... εχει κανει ολικη!

στην πρωτη καισαρικη συμπι έπαθα κριση πανικού στο χειρουργείο γιατι δεν περίμενα οτι θα τα αισθάνομαι έτσι...εκεί δεν πόνεσα αλλά όταν αισθάνθηκα το νυστερι χρατς! να με κόβει τα χρειαστηκα!!!

ο γιατρός μου είπε οτι τα αισθανόμουν τόσο έντονα γιατι είμαι πολυ΄αδυνατη...αφού δε βρηκε ουτε στρωμα λίπους για να ράψει...

στη 2η όπως έγραψα, αλλά προς το παρόν δε θα μπω σε λεπτομέρειες, δε με είχε πιάσει εντελώς η νάρκωση όταν αρχισε να κόβει ο γιατρός με οτι αυτό συνεπάγεται...

καλά 3η φορά επουδενί...είπα στον άντρα μου οτι θα τον πάω για βαζεκτομή!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ο οφθαλμιατρος τον εβαλε σε αυτο το μηχανημα που ακουμπας το πηγουνι σου σε βαση και σου κοιταει μεσα το ματι και μετα καλυψε το καθε ματακι ξεχωριστα και του εδειχνε από μακρια εικονες διαφορων μεγεθων για να του πει ο Κων/νος τι βλεπει.

ευκολα πραγματα δηλαδη ;)

ελα κοριτσια μου ταλαιπωρα....τι κανετε?σημερα πηγα για την συνεντευξη ....πολυ μυστηριος ο τυπος....παρατηρησα οτι ξεχωριζε απευθειας τα ατομα...εβαζε σε δυο θεσεις τα βιογραφικα, δεξια τα αποδεκτα και αριστερα τα απορριπτεα.

τα παιδια καλα....εγω λιγο απελπισμενη .....

φιλια σε ολες...

Διαφημίσεις

καλημερα!

συμπι μου τι λακωνικα μηνυματα ειναι αυτα; παντως το "καλημερα " εχει 2 θαυμαστικα και εικαζω οτι εχει να κανει με το 5ωρο σερι που εγραψες στο φεις! αντε καλη αρχη και παντα τετοια ευχομαι :P εμενα ο μικρουλης προχθες κοιμηθηκε 10 με 6 το πρωι και εχθες το βραδυ αν και βυζαινε δαχτυλακι από τις 3.30πμ του εδωσα γαλα στις 5.30 για να μαθει σιγα σιγα να μου το κοβει το βραδυνο! από 3.30 μεχρι 5.30 εννοειτι οτι τον ξαναπηρε ο υπνος!

κατα τα αλλα ο Κων/νος εχει γινει υπερ- ευαισθητος. περαν του οτι παραμενει το τικ με το ματακι επιλεον κλαιει με το παραμικρο, τσαντιζεται με το παραμικρο και χαιδευεται με το παραμικρο βεβαια δεν αγχωνομαι για την ωρα γιατι τα θεωρω ολα φυσιολογικα αλλα εχει πεσει και η μεση μου γιατι θελει συνεχεια αγκαλια. ακομα και το γαλα που του φτιαχνω αγκαλια του το φτιαχνω... ουφ! χθες στεναχωρηθηκα και λιγο γιατι ο πεθερος μου μου ειπε οτι τον εχουμε κακομαθημενο και μου φανηκε βαρυ. οκ... του κανουμε λιγο περισσοτερο τα χατηρια τωρα αλλα και τι να γινει; ειναι η κατασταση τετοια... το παιδι μου ειναι ενας αγγελος και το ξερω :|

Καλημερα και απο μενα. Ειναι λιγο περιεργη για μενα η μερα σημερα......και γενικως ολη η εβδομαδα......απο υγεια ειμαστε καλα.

Σοφακι μου να υποθεσω πως σε "ταλαιπωρησε" το μπεμπακι σου εεεε?Η Βαλ καλα?

εχτες κπου γυρισε ο Κ. απ το μαγαζι...μου λεει πως ειχε παει η αδερφη του εκει να ψωνισει και του ανακοινωσε οτι θα φυγουν για Αυστραλια.......στεναχωρηθηκα πολυ.....και αυτο εγινε γιατι στο καταστημα που δουλευει (πολυ γνωστης αλυσιδας) βαζει λουκετο ...και στην εταιρια οδικης βοηθειας που δουλευει ο αντρας της τους ανακοινωσε το αφεντικο πως θα τους κρατησει με 350? και αν θελουν αλλα τοσα απ το ταμειο ανεργιας......οποτε για αυτο πηραν αυτη την αποφαση.Δυσκολες καταστασεις......

εσεις πως ειστε?τα μικρα σας?

καλημερα!

συμπι μου τι λακωνικα μηνυματα ειναι αυτα; παντως το "καλημερα " εχει 2 θαυμαστικα και εικαζω οτι εχει να κανει με το 5ωρο σερι που εγραψες στο φεις! αντε καλη αρχη και παντα τετοια ευχομαι :P εμενα ο μικρουλης προχθες κοιμηθηκε 10 με 6 το πρωι και εχθες το βραδυ αν και βυζαινε δαχτυλακι από τις 3.30πμ του εδωσα γαλα στις 5.30 για να μαθει σιγα σιγα να μου το κοβει το βραδυνο! από 3.30 μεχρι 5.30 εννοειτι οτι τον ξαναπηρε ο υπνος!

κατα τα αλλα ο Κων/νος εχει γινει υπερ- ευαισθητος. περαν του οτι παραμενει το τικ με το ματακι επιλεον κλαιει με το παραμικρο, τσαντιζεται με το παραμικρο και χαιδευεται με το παραμικρο βεβαια δεν αγχωνομαι για την ωρα γιατι τα θεωρω ολα φυσιολογικα αλλα εχει πεσει και η μεση μου γιατι θελει συνεχεια αγκαλια. ακομα και το γαλα που του φτιαχνω αγκαλια του το φτιαχνω... ουφ! χθες στεναχωρηθηκα και λιγο γιατι ο πεθερος μου μου ειπε οτι τον εχουμε κακομαθημενο και μου φανηκε βαρυ. οκ... του κανουμε λιγο περισσοτερο τα χατηρια τωρα αλλα και τι να γινει; ειναι η κατασταση τετοια... το παιδι μου ειναι ενας αγγελος και το ξερω :|

Καλημερα κοριτσι.....

λοιπον μην μασας με τον πεθερο......τα κανουν και οι δικοι μου αυτα....τους κανουν ολα τα χατηρια....και μετα εμεις τα εχουμε κακομαθημενα....στο κατω κατω παιδακια ειναι......

ήθελα να γραψω κι άλλα αλλά εκείνη την ωρα άρχισε να γκρινιάζει ο μπεμπίτος....πεινούσε το μαναράκι μου!!!

οπότε αρκεστηκα στην καλημέρα!!!

συμπι 10-6????????????????????????

τι λες τωρα?????????

πάντα τέτοια!!!

την υπερεαυισθησία την αποκτησαμε κι εμείς πρόσφατα συμπι....νομίζω οτι είναι ένας τροπος να εκτονωνουν συναισθηματα που δε μπορούν να εκφράσουν...

η Βαλ με το παραμικρό κλαίει...χθες άρχισε το κλάμα....της λέω τι εχεις???

"ο μπαμπάς μου μίλησεεεεεεεε!!!"

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

τι σκας που σου είπε έτσι ο πεθερός σου???

κάνε εσυ οτι νομιζεις σωστό και άστους να λένε...

πααρολαυτα η άποψη μου είναι να μην πολυκάνεις χατήρια...να είσαι λιγάκι αυστηρη...

γιατι τωρα κάνεις τα χατηρια για αν μη ζηλεύει...αλλά έτσι δεν καταλαβαίνει οτι πρέπει να μάθει να μοιράζεται το χρόνο και την προσοχή σας με τον αδερφό του...και αργότερα που ο μικρός θα απαιτεί περισσότερη προσοχή, του Κωνσταντίνου θα του κακοφανεί πολύ...

Ελενάκι κρίμα για την κουνιάδα σου που αναγκάζονται να φυγουν...

η δικιά μου ρε γμτ γιατι δεν το κάνει????? χαχαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Ελενη μου!

αστα.. καθε μερα φευγει κοσμος για το εξωτερικο. εγω ξερω ηδη 2 κοπελες από το παρεντς που η μια πηγε αυστρια και η αλλη γερμανια! μια βαφτιστηρα του πατερα μου γιατρος σκεφτεται για αγγλια... χαμος γινεται...και μη νομιζεις οτι και εξω ειναι η γη της επαγγελιας. παντου κριση υπαρχει.

οσο για τον πεθερο ... δε μασαω γιατι ξερω τι παιδι εχω...

ήθελα να γραψω κι άλλα αλλά εκείνη την ωρα άρχισε να γκρινιάζει ο μπεμπίτος....πεινούσε το μαναράκι μου!!!

οπότε αρκεστηκα στην καλημέρα!!!

συμπι 10-6????????????????????????

τι λες τωρα?????????

πάντα τέτοια!!!

την υπερεαυισθησία την αποκτησαμε κι εμείς πρόσφατα συμπι....νομίζω οτι είναι ένας τροπος να εκτονωνουν συναισθηματα που δε μπορούν να εκφράσουν...

η Βαλ με το παραμικρό κλαίει...χθες άρχισε το κλάμα....της λέω τι εχεις???

"ο μπαμπάς μου μίλησεεεεεεεε!!!"

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

τι σκας που σου είπε έτσι ο πεθερός σου???

κάνε εσυ οτι νομιζεις σωστό και άστους να λένε...

πααρολαυτα η άποψη μου είναι να μην πολυκάνεις χατήρια...να είσαι λιγάκι αυστηρη...

γιατι τωρα κάνεις τα χατηρια για αν μη ζηλεύει...αλλά έτσι δεν καταλαβαίνει οτι πρέπει να μάθει να μοιράζεται το χρόνο και την προσοχή σας με τον αδερφό του...και αργότερα που ο μικρός θα απαιτεί περισσότερη προσοχή, του Κωνσταντίνου θα του κακοφανεί πολύ...

Ελενάκι κρίμα για την κουνιάδα σου που αναγκάζονται να φυγουν...

η δικιά μου ρε γμτ γιατι δεν το κάνει????? χαχαχαχαχα!!!

χαχαχαχαχα εσυ δεν θα γλιτωσεις τοσο ευκολα.......

του κανω τα χατηρια γιατι ξερω οτι ο Κων/νος τα κραταει μεσα του γενικως και δεν εκφραζεται γι αυτα που νιωθει... αλλωστε ειδατε που απεκτησε τικ! αν εκφραζοταν δεν θα ειχε τα ψυχοσωματικα του.

η Βαλ εκλαιγε γιατι της μιλησε ο πατερας της; :P α καλα παμε ομαδικως!

οσον αφορα στην κουνιαδα σου πιστευω οτι δεν φευγουν γιατι εχουν το γνωθι σεαυτον. ξερουν οτι χωρις βοηθεια δεν επιβιωνουν ΠΟΥΘΕΝΑ!:tongue:

καλημερα Ελενη μου!

αστα.. καθε μερα φευγει κοσμος για το εξωτερικο. εγω ξερω ηδη 2 κοπελες από το παρεντς που η μια πηγε αυστρια και η αλλη γερμανια! μια βαφτιστηρα του πατερα μου γιατρος σκεφτεται για αγγλια... χαμος γινεται...και μη νομιζεις οτι και εξω ειναι η γη της επαγγελιας. παντου κριση υπαρχει.

οσο για τον πεθερο ... δε μασαω γιατι ξερω τι παιδι εχω...

οπως το λες...ξερεις τι παιδι εχεις!!!αυτο λεω και εγω μεσα μου....

Δεν ξερω το βαζουν πολυ ευκολα κατω ....εγω δεν προκειται να το κανω.....οσο και να τρωγεται ο Κ. ....δεν παραδιδω τα οπλα ρε παιδι μου...θα κατσω εδω και θα το παλεψω οσο μπορω.....

ισως το εξωτερικο φανταζει σαν τη μονη λυση... ισως και να ειναι. εγω παντως δεν μπορω να φυγω ευκολα διοτι ουτε δικηγορος αλλου ειναι ευκολο να γινω αλλα μην πω και για τον Α που ειναι στρατιωτικος. μονο πιατα μπορουμε να πλενουμε εμεις στην Αυστραλια ή αλλου. τιποτα αλλο να κανουμε δεν ξερουμε :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...