Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες!!!

λίγο πιο ξεκούραστη σημερα...ευτυχως γιατι αλλιως δεν την πάλευα!!!

συμπι μήπως να το απέφευγες ρε συ το φλιξοτάιντ...

τωρα να δινεις κορτιζόνη στο παιδί προληπτικά? καλύτερα οχι θα έλεγα εγώ...

πλάκωσε τον στο χυμό πορτοκάλι και σε λαχανικά...

εγω ξεκινησα στη Βαλ εχινάκεια...

ας ελπίσουμε να βοηθησει!

για το ματάκι ίσως να'ναι όντως ψυχοσωματικό...

όπως και να'χει, πιστευω οτι όπως το ξεκινησε να το κάνει, έτσι θα το σταματησει!!!

χθες μου λέει η βαλέρια:

"μαμά μου, μου έχει λείψει το σχολείο..."

ευτυχως ούτε 20 μερες δε μένουν για να παέι!!!

θα πάμε πρωτα για τα εμβόλια μας, θα στολίσουμε το δέντρο μας και μετα θα τη στειλω!

θα παρω τηλ και την διευθυντρια να της επισημάνω κάποια πράγματα...

θα της πω να μην της αναφερουν ουτε να τη ρωτησουν τιποτα για τον μπέμπη...να την αφησουν αν θελησει η ίδια να πει κάτι...

γιατι το σχολείο είναι κάτι "δικό" της...να μην εμπλακεί ο μπέμπης νομίζω καλύτερα...

τωρα για τα άλλα που με απασχολούν, κυρίως βασικά για το θέμα του πρωινού με τα πολλά γλυκά...λέω να πάω απο κοντά να μιλήσω...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο μενα!

εμεις ειμαστε αρρωστοι οικογενειακως!ο αντωνης κρυωμενος η ελλη εχει κυστιτιδα τελικα και περνει αντιβιωση κ μενα η μυτη μου τρεχει...ο μπεμπης καλα ευτυχως!

ελπιζω εσεις να ειστε καλυτερα!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα!

συμπι μου τον ρωτησα τον παιδιατρο και μου ειπε αν εχει τσιμπησει τον ιο ο Κων/νος θα τον βοηθησει αν οχι θα του το δωσω εκ του περισσου αλλα και παλι δεν βλαπτει. τι να σου πω τωρα. εγω του δινω για την ωρα. ξερω οτι ειναι κορτιζονη αλλα από το να μου το γυρισει σε καμια βρογχιτιδα αστο καλυτερα :|

ωραια το Βαλεριακι που θελει να παει παλι στο σταθμο. περνα και εσυ από εκει και επισημανε τους καποια πραγματακια. ελπιζω να τα τηρησουν :confused:

σοφακι περαστικα σας και ευχομαι να μην κολλησει και ο μικρουλης σας! φορεστε μασκες οικογενειακως! περαστικα και στο ελλακι μωρε... ζορικη η κυστιτιδα :shock:

γεια σας τρουπρες!!!!ετοιμαζα παραγγελια για φυλακες.....λοιπον εμεις καλα....συνηλθαν τα τεκνα μου....μονο ο Μαρινακος ταλαιπωρειται απο τους γ@##μενους ψυλλους..οι οποιοι του εχουν κανει κατι τεραστιες φουσκαλες....και ποναει και εχει φαγουρα...ταλαιπωρειται πολυ το καημενο.....

Στην εκδρομη περασαμε γενικα πολυ ωραια αν εξαιρεσεις το "σπασιμο" που μου εκαναν οι οργανωμενες μαμαδες της δευτερας!!!!Αλλα εγω δεν μασαω...δεν ξερουν τι θα πει Καλαματιανη προφανως.......εεεε κοριτσια συμφωνειτε?

Η επομενη εκδρομη ειναι για Δημητσανα .... εχω τρελο προγραμμα φετος.....

Φωτογραφηση των παιδιων αρχες Δεκεμβρη και πολλα αλλα...

Τωρα με την δουλεια του Κωστα......ολα πανε καλα, ειναικαι ο μονος που εχει διπλωμα Γ κατηγοριας οποτε κανει και καποιες υπερωριες παραπανω......καπου στα 1300 ? το μηνα του ειπαν.Εγω εκανα τα χαρτια μου για ενα σουπερ μαρκετ που ανοιγει εδω.....το μαγαζι τελος του μηνα θα κλεισει.....θα το κρατησει μαλλον ο αδερφος μου με την νυφη μου!!!

ειπαμε οτι δεσμευομαστε πολυ με δ΄αυτο και τα παιδια ειναι ολο παραπονα και με το δικιο τους!!!τουλαχιστον θα εχω χρονο να ασχολουμαι με το σπιτι και τα παιδια...και αν με παρουν και για δουλεια εχει καλως......

εσεις τι μου κανετε? τα μικρουλια σας.?αχ σε λιγες μερες ερχεται και το φανταρακι μας....την αλλα Πεμπτη το βραδυ.....ειναι το μνημοσυνο του φιλου το αλλο Σαββατο!!!!

καλημερα Ελενακι!

τι του βαζεις του Μαρινουλη; εγω θα ελεγα να του δωσεις και αντιβιωση γιατι αυτα τα σιχαμενα μεταφερουν αρρωστιες. ασε που μπορει να μολυνθουν και οπι πληγες. παιδακι ειναι , παιζει θα κυληθει και κατω, πώς να εχεις εμπιστοσυνη; η δουλεια του Κ μια χαρα μου φαινεται και με καλο μισθο! καλη επιτυχια και στη δικη σου αιτηση ευχομαι!

γιατι σου πηγαιναν κοντρα οι αλλες μαναδες τελικα; τους ξινιζαν και τους βρωμαγαν τα παντα;

με το καλο και το φανταρακι σας να το υποδεχτειτε!:P

Διαφημίσεις

καλημερα Ελενακι!

τι του βαζεις του Μαρινουλη; εγω θα ελεγα να του δωσεις και αντιβιωση γιατι αυτα τα σιχαμενα μεταφερουν αρρωστιες. ασε που μπορει να μολυνθουν και οπι πληγες. παιδακι ειναι , παιζει θα κυληθει και κατω, πώς να εχεις εμπιστοσυνη; η δουλεια του Κ μια χαρα μου φαινεται και με καλο μισθο! καλη επιτυχια και στη δικη σου αιτηση ευχομαι!

γιατι σου πηγαιναν κοντρα οι αλλες μαναδες τελικα; τους ξινιζαν και τους βρωμαγαν τα παντα;

με το καλο και το φανταρακι σας να το υποδεχτειτε!:P

του βαζω μια αλοιφη αλλα δεν ξερω ποσο δραστικη ειναι για την περιπτωση του Μαρινουλη....

οι συγκεκριμενες μαμαδες ηθελαν να πανε βολτα στην Κηφισια και να πιουνε καφε....και τελοσπαντων να κανουν του κεφαλιου τους....:evil:

το προγραμμα μας ομως ηταν περιορισμενο απο θεμα χρονου στις επισκεψεις ...οποτε δεν τους εκανα το χατηρι.....και συν της αλλης δεν μπορουσα να κανονισω ενα μερος για φαγητο πρωτον γιατι καποιοι μπορει να μην μπορουσαν να ερθουν και δευτερον αν δεν εχω δει το μερος που θα κλεισω για φαγητο δεν μπορω να κανονισω..οποτε το αφησα λιγο στο φλου...και οταν θα τελειωναμε με τις επισκεψεις θα αποφασιζαμε ολοι μαζι......απλα τα πραγματα!!!!;)

Καλημέρα!!

πωπω κρύο...

θα στρωσω το παπλωμα να σκεπαζόμαστε μου φαίνεται!!!

τρελή υγρασία κιόλας...και αυτό συνεπάγεται χάλια ύπνο του μπεμπίτου...

πολλήηηηηη μύξα....δε μπορεί να αναπνεύσει...

και απο χθες, θέλει όλο αγκαλιά...την έχω ακούσει ελαφρως...:?

Ελενίτσα μια χαρα δυναμικη σε βρισκω!!!

εμας όταν μας ειχαν πάει στο Γουλανδρη, μετα μας πήγαν για φαγητό στα γκούντις στην Κηφισιά!

Τον Μαρινούλη καλύτερα πηγαινε να τον δει είτε δερματολόγος είτε ο παιδίατρος...

μακάρι να σε πάρουν στη δουλειά!

Σοφάκι τι κάνεις?? περαστικά σας βρε!

ουφ έχω μπερδευτεί...έχω καταλήξει σε σίδερο απο αμαζον και μάλιστα το έχει και σε πολύ καλή τιμή αλλά είδα σημερα οτι στις 19 του μήνα ξεκινάει η Black friday και σκέφτομαι μήπως περιμένω μην βγάλει τότε καμια προσφορά...αλλά παίζει να μη βγάλει και να αυξηθεί και η τιμή σε αυτό που θέλω...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα σας τι κανετε?εδω τρομερο κρυο....-2 εχτες το πρωι....σημερα καπως καλυτερα!!!Στρωσαμε κιολας εχτες......αλλαξαμε και την διαρυθμιση στο σαλονι.....!!!!!

Ο Μαρινακος μαλλον εχει σταφυλοκοκκο.....αλλα πεισσοτερες πληροφοριες θα μαθουμε το απογευμα.Με πηραν και τηλ να παω για συνεντευξη στο σουπερ μαρκετ αυριο το πρωι....Μακαρι να πανε ολα καλα.

εσεις τι κανετε?ολα καλα? τα παιδακια σας?

Διαφημίσεις

καλημερα!

συμπι μου τι συντομο μηνυμα ηταν αυτο; ειστε καλα;

Ελενιτσα ελπιζω να μην εχει σταφυλοκκοκο ο Μαρινουλης! τι γινεται καλε με αυτο το πραγμα; επιδημια εχει πεσει; εμεις δοξα τω θεω ειμαστε πολύ καλα. ο Κων/νος εχει μια χαρα ματακια συμφωνα με τον οφθαλμιατρο, οποτε δεν του αναφερουμε ΠΟΤΕ το τικ που παρουσιασε το οποιο μαλλον φευγει σιγα σιγα. κατα τα αλλα καθημερινα τσακωνονται σαν τα κοκκορια με τον Α και μου χαλανε τη διαθεση. του Κων/νου του εκδηλωνεται αρκετη ζηλια αλλα κανω το κοροιδο. ο Α δεν μπορει να το αγνοησει και ολο κοντραρονται με τον μικρο :|. ο ζουζουνης μου παλι ειναι φατσα τρελη και ολο τον φιλαω (στη ζουλα παντα :tongue:)

καλημερα Μαρακι μου...πραγματικα ειναι ανησυχητικο το μηνυμα της Σοφιας.....μαλλον θα ηταν κουρασμενη ή ξενυχτισμενη!!!

Ωχ αρχισαν τα γλεντια εεεε: τι θα κανουμε βρε παιδι μου με αυτους του μπαμπαδες? δεν μπορουν να κατανοησουν την ζηλια των παιδιων....Βρε μπας και ζηλευουν και οι μπαμπαδες τελικα? προσπαθουν φαινεται ολοι να διεκδικησουν την μαμα μου φαινεται.......

πες στον Α να ασχοληθει λιγο με τον Κων/νο....να τον παει καμια βολτα, να πανε να ψωνισουν τιποτα.....ξερεις ποσο θα το ευχαριστηθει ο μικρος? δεν εχετε κανενα παιδακι φιλου η συγγενη να παει να παιξει?θα του αρεσε πολυ κι αυτο πιστευω να ξεφυγει λιγο απ τον μπεμπακο.....

Στα γρηγορα μπαίνω πάλι...

ξενυχτισμενη,κουρασμένη, με ένα σωρο δουλειές να με περιμενουν...

ξεκινησα αντιβιωση στη Βαλ γιατι ξαναεβγαλε σταφυλόκοκκο στο μάτι...

αυτα τα ωραία...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

συμπεθερακι μου τι κανεις; ελπιζω να ξεκουραστηκες λιγο σημερα το βραδυ!

ο συζυξ, η Βαλερια; ειναι καλυτερα; θεωρω οτι το καλυτερο που εκανες ειναι να δωσεις στη μικρουλα αντιβιωση για να απαλλαγει επιτελους από τον σταφυλόκκοκο. εμεις χθες εμβολιασαμε τον μικρουλη για πνευμονιοκοκκο και σε 15 μερες θα κανει και της μηνιγγιτιδας. εκλαψε πολύ το πουλακι μου αυτη τη φορα. ο Κων/νος σημερα μαλλον θα παει Βαρθολομιο ειπε η πεθερα μου οτι θα τον παρει.

οι υπόλοιπες φιλεναδιτσες τι κανετε;

διαβασα σημερα και τα νεα της Αγγελικουλας του Αυγουστου. δεν ηξερα οτι ταλαιπωρηθηκε τοσο και αυτη και το μικρακι. απαραδεκτος ο γιατρος της ομως... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! καλα συμπι μου , εσυ μπορεις να μου πεις γιατι δε σε πιανει η επισκληριδιος; μεθη ουτε εγω εκανα και τις 2 φορες αλλα αυτα που ενιωσες εσυ δεν τα ενιωσα. μονο πιεση αισθανομουν αλλα από πονο τιποτα. εννοειται παντως οτι 3η φορα δεν μπαινω στην ιδια διαδικασια με τιποτα! ειναι ζωντανος εφιαλτης και οποια υποστηριζει το αντιθετο απλα... εχει κανει ολικη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...