Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σε καταλαβαίνω βρε συμπι...

μη στεναχωριέσαι...

όλοι έχουμε στιγμές που λέμε πράγματα που δεν εννοούμε πάνω στα νευρα μας...

εχω αρχισει και πιστευω οτι είναι πολύ γκρινιάρης ο υιός μου...

δεν είναι πράγμα αυτό...

δε στέκεται μόνος του πάνω απο 10-15 λεπτά...

όλο αγκαλιά θέλει...

που βασικά...πολλές φορές και στην αγκαλιά κλαίει...

και έχει παραβαρύνει ο άτιμος...

τον άντρα μου χθες τον έπιασε ένας έντονος πόνος στο στηθος και του κόπηκε η αναπνοή...πήγε για καρδιογραφημα αλλά ήταν οκ ευτυχως....

του ειπε ο γιατρος οτι πιθανότατα ήταν μυικός πόνος και μπορει να οφειλεται και στο κουβαλημα του μικρού!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξέρω αν έχει βαρυνει ή απο την κούραση μας φαίνεται βαρύτερος!!!

οι μαγουλήθρες του δείχνουν βεβαια οτι μια χαρα τρωει!!!

χαχαχαχαχαα!!!

εγω βασταω γιατι δε μπορώ να κάνω και αλλιώς!!!

ο άντρας μου ήδη τα εχει παίξει και σωματικά και ψυχολογικά!

οπότε τα βάρη πέφτουν στις στιβαρές μου πλάτες!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

ζωιτσα περαστικα σας!πως πηγε η πρωτη μερα στη δουλεια?

ελενιτσα θα κατεβουμε τελος νοεμβρη παλι...μακαρι να τα καταφερεις να ερθεις καμια φορα θα χαρω πολυ να σε γνωρισω!

σοφακι βαρυνε ο μπεμπης ε?μια χαρα μπραβο σας!

μαρακι κ εμενα η ελλη το εχει κανει αυτο με τον καλογερο...αφου δεν επεσε πανω της παλι καλα να λεμε!

εμεις καλα...η ελλη παραπονιεται οτι ποναει καθε φορα που παει τουλεττα...μαλλον θα χει καμια ραγαδα τι να πω...μας ειπε ο παιδιατρος να παρουμε μια αλοιφη να της βαλουμε να δουμε...αλλιως να του τη παμε να την δει.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

σοφακι ερωτηση για το θηλασμο...τον βαζω στο στηθος αλλα δε θελει κλαιει...ποσο να επιμεινω?συνεχιζω κ αντλω αλλα συνολικα ολη τη μερα μονο ενα γευμα του βγαζω 60-80 μλ μαξ...μαλλον θα παμε σε αποκλειστικα αντλησεις οποτε πρεπει να αυξησω τις φορες που αντλω...αντλω μονο 4...και μαλλον θα παρω παλι μαγια μπυρας...γμτ ηλπιζα οτι θα ξαναμπαινε στο στηθος...πολυ στενοχωριεμαι που δε θελει:(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

σοφακι ερωτηση για το θηλασμο...τον βαζω στο στηθος αλλα δε θελει κλαιει...ποσο να επιμεινω?συνεχιζω κ αντλω αλλα συνολικα ολη τη μερα μονο ενα γευμα του βγαζω 60-80 μλ μαξ...μαλλον θα παμε σε αποκλειστικα αντλησεις οποτε πρεπει να αυξησω τις φορες που αντλω...αντλω μονο 4...και μαλλον θα παρω παλι μαγια μπυρας...γμτ ηλπιζα οτι θα ξαναμπαινε στο στηθος...πολυ στενοχωριεμαι που δε θελει:(

στα γρηγορα...

Πότε τον βάζεις στο στηθος Σοφάκι?

την ωρα που εχει δείξει οτι πεινάει? αν ναι, τότε ειναι αργα κ δεν εχει υπομονη να προσπαθησει!

κάνε πολλές δοκιμές...

η πρωτη δοκιμη που σου προτεινω να κάνεις ειναι αυτη που σου ειχα πει και παλιοτερα...

Λίγο πριν ερθει η ωρα για το γευμα του μικρου,βάλε το θηλαστρο στη φαση διεγερσης και μόλις πάει να βγει το γάλα τότε να τον βάλεις στο στηθος...να το βρει δηλαδη ετοιμο και να μη χρειαστει να προσπαθησει για να βγει, οπότε ίσως πιάσει τη θηλή...

αν αυτο δεν πιάσει, ξαναδοκίμασε το ίδιο αλλά βάζοντας ψευδοθηλή...

γενικα πάντως δοκιμαζε να τον βαζεις στο στηθος σε διαφορες χρονικες στιγμες...ακομα και οταν κοιμαται...

τις αντλήσεις να τις αυξησεις πάντως...τουλαχιστον 8 και η μια βραδυνη σιγουρα...

μη σκας ρε συ....και μόνο που εχεις τοση θεληση να προσπαθησεις μπραβο σου!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κοριτσάκια,

Τελικά κρύωσε αρκετά ο καιρός και εδώ, ευτυχώς τελείωσα με το σπίτι και θα περιμένω τα χαλιά να στρώσουμε.

Το Νικολιο, (φτου φτου) πάει κανονικά παιδικό , το πρωί μόνο κάνει λίγες γκρίνιες αλλά μετά είναι οκ, σήμερα μου ήρθε και με άλλο μπουφάν , γμτ πρέπει να γράψω το όνομα του σε όλα τα ρούχα.

Ζωή περαστικά βρε κοριτσάκι ταλαιπωρία τα παιδάκια , εύχομαι να περάσει γρήγορα κ στα 2.

Ελενίτσα, πως είναι τα παιδιά ?

Σοφακι, κλασσικά υπομονή με τον γιόκα σου , το Βαλεριακι τι κάνει ?

Μαρακι, πάνω στα νεύρα μας όλοι έχουμε πει πράγματα που φυσικά δε τα εννοούμε . Μη το παίρνεις κατάκαρδα. Πίστεψε με ουτε ο Κων/νος το πήρε και στάνταρ το εχει ξεχάσει ηδη.

Σοφακι 2 υπομονή με το θηλασμό και εύχομαι να μην εχει τπτ το Ελλακι και να περάσει με την αλοιφή.

XwAPp3.png

καλημερα...

ενα θα πω γιατι δεν ειμαι σε θεση να σχολιασω ακομα... εγερτηριο 5.00 πμ! δεν την παλευουμε λεμε. δεν εχω μονο το μωρο εχω και τον Κων/νο που ξυπναει από τα αγρια χαραματα :evil:. αντε τα λεμε μετα!;)

καλημερα κ απο μενα!

μαρακι αν σε παρηγορει κ εγω απ τισ 5 εχω ξυπνησει...καθε μερα τετοια ωρα ξυπναω:)

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

νωρις νωρις εγερτηριο βλέπω ε?

να σας πω όμως....πόσες ωρες κοιμόσασταν πριν???

γιατί εμένα ο μπέμπης χθες κοιμηθηκε στη 1!!! και ξύπνησε 3:30 και 6:30!

και δεν κοιμηθηκα και χθες το μεσημέρι γιατι εφτιαχνα γλυκάκια που περίμενα επισκέψεις...

ουφ....

τεσπα!!

δε θέλω να γκρινιάζω!!!:tongue:

Κατερινάκι μια χαρα ο Νικολιός!!!

εγω ζητησα απο τη φαρμακοποιό να μου βρει τελικα σιροπάκι εχινάκειας για τη Βαλ! μπερδευτηκα με όλα αυτά που εβρισκα μόνη μου!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια....λοιπον εμας η παιδιατρος του παιδικου μας ειπε να παρουμε xozal ή aerius...μαλλον το δευτερο...!!!!πινεται και πιο ευχαριστα.......τα μεγαλα ειναι πολυ καλυτερα ο Μαρινακος εχει κατι απελπιστικα τσιμπηματα απο ψειλο στο ενα ποδι μεχρι και φουσκαλες εκαναν απο υγρο......να δω τι θα κανω και κυριως να εντοπισω απο που ηρθε αυτο το πραγμα......

εγω μια χαρα με εκδρομη...το γεμισα το λεωφορειο...αντε καλο ταξιδι να εχουμε και καλα να περασουμε......θα παμε μουσειο Γουλανδρη και βοτανικο κηπο στο χαιδαρι......στην επομενη ισως βρω και καμια παρασταση......!!!!εχω επισης αναλαβει φωτογραφηση των μαθητων και ενα σωρο αλλα πραγματα.....ειναι ευχαριστο ομως !!!!

Σοφακι 2 καποια στιγμη θα ερθω..να σαι σιγουρη!!!;)

εδω κανει πολυ κρυο...το πρωι ειχε παγο!!!!:shock:

φιλια στις υπολοιπες.......υπομονη να σας ευχηθω με τα μωρα σας.....αντε καλο σ/κ!!!!:D:D

αααα ειχαμε και ενα ευχαριστο...ο Κ. ξεκιναει δουλεια αυριο ..πηγε σε μα εταιρια που βαζει το υγραεριο στην πελοποννησο!!!!τις παροχες....

καλημερα!!!!!!

Ελενιτσα ειμαι βεβαιη οτι εχεις διοργανωσει τα παντα αψογα γι αυτο και εγω ευχομαι να πανε ολα οπως τα εχεις σκεφτει και να περασετε τελεια! οσο για τον ψυλλο... που βρεθηκε αυτο το πραγμα; εχετε ζωα ή καποιος δικος σας πχ παππουδες κλπ; προσεξε το γιατι αυτα τα εντομα μεταδισουν και αρρωστιες μπρρρρρρρ

κατα τα αλλα εμεις καλα αν εξαιρεσουμε εναν αλλο λογο που βρηκα να ανησυχω. ο Κων/νος εδω και κανα 2ημερο μου κανει κατι στο ματι σαν τικ. να φανταστειτε οτι κανει σα να κλεινει σε καποιον το ματι 2-3 φορες συνεχομενα και μετα σταματαει. τον ρωταω αν τον ενοχλει κατι και μου δειχνει το κατω βλεφαρο. αλλες φορες που τον ρωταω γιατι το κανει αυτο μου απανταει "ποιο;":confused: αυτο μου δειχνει οτι ισως γινεται και ακουσια καποιες φορες. εχω θορυβηθει η αληθεια ειναι. θα τον παρακολουθησω και ΣΚ και από Δετρεα οφθαλμιατρο. ουτως η αλλως εκλεισε τα 3 οποτε δεν βλαπτει και μια εξεταση γενικου περιεχομενου. αυτααααα...

εσεις καλα ξημερωθηκατε;

Καλημέρες!!!

κρυωσε ο καιρός ε?

εγω εδω έχω ένα σωρο δουλειές αλλά ο γκρινιαράκος μου δε με αφήνει!

τωρα κοιμηθηκε λίγο...

έχω αρχίσει και αισθάνομαι κούραση που δεν την έχω ξανααισθανθεί στη ζωή μου...

ευτχως μαγειρεψα χθες βράδυ και ειμαι πιο χαλαρη...παστίτσιο έκανα.

ωραιο το ΣΚ μας! ειχαμε μαμαδοσυναντηση στο σπίτι της Βελ το Σάββατο και Κυριακη πήγαμε στο στρατιωτικό αεροδρομιο που ειχε επίδειξη με αεροπλάνο και μετά καφεδάκι με τη Βελ και άλλη μια κοπέλα οικογενειακως!

Ελενάκι μπράβο για τη δουλειά του συζυγου! καλή αρχη!!!

και η εκδρομη σούπερ θα ειναι! πολύ ωραια ακούγονται όλα!

πάντως απο την Κηφισιά θα γυρίσετε Χαιδάρι....θα σας φάει η κίνηση βρε!

καλά δε θυμάμαι? Κηφισιά δεν ειναι το Γουλανδρη?

για τους ψύλλους ειναι μγάλο θέμα...

πρέπει να βγάλεις τα πάντα να τα απολυμάνεις μη σου κάνουν καμια φωλιά...πλύνε οτι πλενεται στους 60!

συμπι τυχαιο ισως να ειναι το ματάκι αλλά καλύτερα να το κοιτάξεις...

εμενα η Βαλ που έλεγε το σ, "θ" τωρα το έκοψε! καμια 10αριά μέρες το κρατησε!

κατεβασα το πάρκο απο την αποθηκη να το καθαρίσω, να αρχισω να βαζω το μπέμπη μέσα!

η Βαλ χθες του έκανε 2 μινι επιθέσεις αλλά όχι απο ζήλεια...μάλλον απο περιέργεια θα έλεγα! όπως φερεται στις κούκλες της!

του πέταξε ένα ζωάκι γατάκι το οποίο τον βρηκε στο δόξα πατρί:shock: και μετα πήγε να δει αν ξεκλειδωνει με ένα κλειδί!!!

ο μπέμπης αταραχος με βλέμμα λατρείας την κοίταζε! άσε που όταν του μιλούσε χαχάνιζε το σκατούλι μου!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

μιλησα με τον οφθαλμιατρο και μου ειπε: α) οτι μπορει να ειναι καποιο τικ

β) να μην του αναφερω ξανα στον Κων/νο το θεμα με το ματι του και γ) να τον παω για τσεκ διοτι εκλεισε τα 3 και ειναι η καταλληλη ηλικια! αυτα... ελπιζω να μην ειναι τιποτα. θεωρω οτι ενδεχεται να ειναι και ψυχοσωματικο δηλαδη στρες από ζηλεια. ισως να μην εξωτερικευει αυτα που νιωθει με την ελευση του μπεμπη και να του βγηκε ετσι του μικρου μου :|. βλεπουμε..

κατα τα αλλα το Σκ ειχε κατεβει από αθηνα η κουνιαδα μου με τα 3 παιδακια της. ο Κων/νος επαιξε μια χαρα μονο που ο μικρος της παρουσιασε εντονο βηχα την κυριακη και τον κοβω με καμια βρογχιτιδα. πηρα σημερα τον παιδιατρο τηλ και τον ρωτησα αν μπορω και αυτην την εβδομαδα να κανω προληπτικα στον Κων/νο φλιξοταιντ για το φοβο των Ιουδαιων και μου ειπε οκ! ελπιζω μονο το μικρουλι μου μην "τσιμπησε" κανεναν ιο! γμτ από που να φυλαχτω πια;:confused:

εσεις ολες καλα;

Ελενακι μου ξεχασα να σου ευχηθω για την δουλεια του Κωστα. ολα καλα να σας πανε αστερι μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...