Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Ελενάκι περαστικά στο Μαρινούλη!!!

το μάτιασες μόνη σου το παιδί σου καλέ που έλεγες οτι δεν αρρωσταίνει!

συμπι μου δίνεις ελπίδες με τον ύπνο που στρωνει ο μπεμπούκος σου!!!

εμένα το μαξιμουμ που κοιμάται είναι 3ωρο το βραδυ!

για το σιδηρο, τωρα που το λες, πρέπει να τσεκάρω κι εγω τη Βαλ...

δε θυμάμαι τωρα να σου πω για το πόσο πρέπει να σταματάς αλλά σίγουρα πρέπει...

και δεν ξέρω ποιό σκευασμα του έδινες, αλλά κοίτα μήπως βρεις και τίποτα φυτικό...τα άλλα πολλή χημεία βρε παιδί μου...

καλά Ζωη έλιωσα στο γέλιο που νόμιζες οτι η Κατερίνα σου είπε οτι επεσε το μάτι!!!

για τα παιδιά σου τι να πω...πανέμορφα!!!!

μοιαζουν πάααααρα πολύ όμως ε???????

καλά ο Θοδωράκης χαλαρά φαίνετααι 4+!!!

περαστικούλια τους!!!

Κατερίνα να τον προσέξεις αυτό τον βηχα που σας εχει μεινει....μπορεί εύκολα να υποτροπιάσει...

Σοφάκι μια χαρά ο Μάνος!!!

άντε καλούς θηλασμούς να έχετε!!!

βρε θηρίο το είπατε και το κάνατε μπαμ μπαμ με το σπίτι στο Ναύπλιο ε?

μπράβο!!!

μια χαρα θα ειναι όλα!!!

εμείς πήγαμε τζάμπο χθες...του έκαναν ανακαίνιση....χάλια το έκαναν...

μπαίνεις και για να βγεις, πρέπει πρωτα να το γυρίσεις όλο!!!

θα ξαναπάω όμως γιατι είδα κάτι ωραιες ατομικές φορμίτσες για κέικ και έκανα βλακεία και δεν τις πήρα...είναι μιας χρησης χάρτινες και βολεύουν!

ο μπέμπης είχε γουρλώσει τα μάτια και κοιτούσε γυρω γυρω που είχε τόσα φωτα!!! τον θήλασα κιόλας περπατωντας μέσα στο τζάμπο! τι να κάνω που πείνασε εκεί!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

ολα καλα από το μετωπο!

εσεις καλα; συμπι ειχες ευκολο βραδυ; τα αρρωστακια μας ολα πως ξημερωθηκαν;

καλε τι καιρος ειναι αυτος; κρυο χθες, τρελη υγρασια και ζεστη σημερα εδω! εχουμε τρελαθει! μου αρεσει που ειπα να μου φερουν και τα χαλια εχθες. στο μεταξυ εχθες επλυνα και κρεμασα κουρτινες στα υπνοδωματια μας. σημερα μενει κουζινα σαλονι και τελος. αντε να μαζευτουμε. προσπαθω να κανω το σπιτι πιο ζεστο αλλα προβλεπω οτι θα βρασουμε αν συνεχισουμε ετσι. ειναι και επικινδυνο. το πρωι φορεσα μακρυμανικο στον κων/νο και εσκασε το πουλακι μου, ιδρωσε και αλλο που δεν μου ειπε ο παιδιατρος. να προσεχω να μην ιδρωνει. αναγκαστηκα να του βαλω κοντομανικο μετα, ενα φανελακι δηλαδη γιατι τα αλλα τα εχω μαζεψει. σημερα ισως παει και στα πεθερικα για κανα 2 μερουλες. αυταααα....

καλημερα συμπι!

εδω ζεστη!!!

χθες το βραδυ που βγηκαμε είχε 22 βαθμούς!

καλά εγω τι να πω που έχω στρωσει τα χαλιά απο αρχες Οκτωβρη??????

χαχαχαχαχαχα!!!!

αν και δεν το μετανιωνω γιατι η Βαλ όλο ξυπόλητη κυκλοφορεί...

το βραδυ μου μάλλον εύκολο θα το έλεγα...

κοιμηθηκε 11:30 και ξύπνησε 3 και 6...άλλο που εγω μετα περιμένω να χωνέψει κανένα μισάωρο! κατα τις 7 τον πήρε ο άντρας μου κααι τον κοίμισε στο πορτ μπεμπε για να κοιμηθω λίγο πιο άνετα...

πάντως κουρασμένη δεν αισθάνομαι οπότε οκ!!!

αν δεν τον έπιανε το παλιομπούκωμα, πιστευω θα κοιμόταν πολύ καλύτερα...

εγω της Βαλ της φοράω φανελάκι και μακρυμανικο αλλά έχω όλο το σπίτι ανοιχτό!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα σας....πως ξημερωθηκατε?

Εμενα ο Μαρινουλης ξεκινησε να βηχει κατα τις 6 ασταματητα.....οπως και εχθες το μεσημερι.....αν δω οτι συνεχιζει...θα παμε παιδιατρο!!!!Στιβουμε πορτοκαλια καθε μερα...για να εχουμε λιγο αμυνα στον αργανισμο...αλλα δεν νομιζω πως φτανει μονο αυτο...

Μαρακι μου εχεις δικιο για το σιδηρο....πρεπει να σταματαει η χρηση του μετα απο ενα συγκεκριμενο συνεχομενο διαστημα....το επινε και ο Ανδρεας μου για να ανεβει ο αιματοκριτης του οταν ηταν 2,5 για να μπορεσει να κανει το χειρουργειο με τα κρεατακια.....

Ζωιτσα εγω δεν μπορω να την δω την φωτο.....γιατι?

Σοφακι 2 ...καλε εσεις ηρθατε αποφασισμενοι.....αντε πιστευω να μπορεσω καποια στιγμη να ερθω στα μερη σου...ειναι ο Κ. απο κει κοντα και ερχομαι συχνα......παντως απ οτι διαβαζω καταλαβαινω πως εισαι καλυτερα....εεεεεε?

Κατερινακι μου.......δωσε ενα μεγαλο φιλι στο αστερι σου....

Μαρακι μου και εσυ το ιδιο στα παλλικαρακια σου.....

αχ μωρε ποτε θα μπορεσουμε να συναντηθουμε ολες μαζι....?

Ζωη και εγω γελαω πολυ με το ματι που "επεσε"........πραγματικα ηταν πολυ αστειο!!!!μωρε μην ανησυχεις και εσυ με το παραμικρο.....το οτι εχει μυξες δεν σημαινει πως το παιδι ειναι αρρωστο.......αν πας στον παιδικο και κοιταξεις ξερεις ποσα παιδακια ειναι ετσι?

σε εμας εχτες κατι διδυμακια ειχαν ωτιτιδα και ηταν εκει.......!!!!!!!!!!!!

καλημερα από τη συννεφιασμενη Αμαλιαδα!

τι μου κανετε; εμεις καλα για την ωρα απλα εγω εχω τρομερο αγχος γιατι περιμενω τις εξετασεις του Κων/νου για σιδηρο- φεριτινη και αναθεμα κι αν ξερω τι θα βγαλουν! πιο πολύ ομως με αγχωνει ο Α που οταν του πεις πως πρεπει να παρει ο Κων/νος σιδηρο ειναι σα να του λες οτι πρεπει να δινεις στο παιδι σου υδροκυανιο! ουφ ας ειναι καλες... πειτε μου κατι ενθαρρυντικο γιατι θα σκασω :(

Ελενακι μου ο Μαρινουλης πως ειναι; συμπι τα παιδια; Ζωουλα τα ζουζουνια σου ειναι καλυτερα; Αννα μου ποτε ειπες κανεις αυχενικη; Σοφια μου ολα καλα στο Τολο; το σπιτι σου αρεσει; αντε μπειτε να γραψετε κανα ευχαριστω γιατι αγωνιω...

Διαφημίσεις

καλημερα σας....αχ εχω καλη διαθεση σημερα γιατι 1ον πανε ολα καλα με την εκδρομη του σχολειου που οργανωνω...2ον ψωνισα κατι ωραια ρουχαλακια μεσω ιντερνετ....

τα παιδακια μου γιατι και τα 3 ειναι καπως....εχουν λαιμο πρησμενο για την ωρα την παλευουν....ο Μαρινακος εχει παιδιατρο -επισκεψη στο σχολειο οποτε ειπα στην δασκαλα του αν δει τον λαιμο του πρησμενο ....γιατι υπαρχει το ενδεχομενο να πει πως ειναι καλα- να του προτεινει καποιο φαρμακο.Αυτα εμεις....

Μαρακι μου καλε μην αγχωνεσαι για αρχη...μια χαρα θα ειναι οι εξετασεις του Κων/νου !!!!στα φυσιολογικα πλαισια.......

οι υπολοιπες καλα?

να και ενας ανθρωπος με καλη διαθεση! μπραβο ελενιτσα μου! και παλι περαστικα στα ζουζουνια σου!

εγω (δεν μου εφτανε το αγχος μου) μιλησα πριν λιγο με μια φιλη Σ/φο και μου ειπε για εναν γερμανο, που του φτιαξαμε κατι συμβολαια, ότι θελει να του επιστρεψουμε χρηματα παρολο που του δωσαμε ενα πακετο δικαιολογητικα που αφορουσαν και στο τελευταιο ευρω που ξοδεψαμε! κωλογερμανοι!!!!!!!!!!!!! νομιζουν οτι ειμαστε απατεωνες! αει σιχτηρ! κατα τα αλλα θα ειναι λεει στην ελλαδα 19-23/11 για να υπογραψουμε αλλο ενα συμβολαιο! χεστηκα που θα ασχοληθω! συγγνωμη για τη γλωσσα μου αλλα θα τον παρει και θα τον σηκωσει!!!!!!!!

εγω ειχα και τις 2!!!!!!! :P

λοιπον ο κων/νος σουπερ! 68 σιδηρο και 13 φεριτινη, δοξα σοι!!!!!!;)

αφου στο χω πει....τσαμπα αγχωνεσαι βρε Μαρακι μου!!!οριστε μια χαρα ειναι οι εξετασεις του παιδιου......:D

Διαφημίσεις

αλό!

σας διαβαζα αλλά δνε προλαβαινα να γραψω!!!

λειπει η Βαλ και έτρεχα να κάνω οτι δουλειές προλάβω...

τελικά τίποτα δεν πρόλαβα!!!

μόνο μαγειρεμα και λίγο σιδερο...

ο μικρος γκρίνιαζε και ήθελε αγκαλιά...

μια χαρα ο Κωνσταντινος βρε συμπι!!!

απαπαπα....πολυ αγχωνεσαι βρε παιδι μου!!!

τι να πω κι εγω που αν κανω εξετασεις στη Βαλ φοβάμαι μέχρι και μη δω μονοψηφιο νουμερο στο σιδηρο!!!

η διατροφή της είναι ψιλοχάλια...την έχει χαλάσει ο άντρας μου και προσπαθω να μαζέψω τα ασυμμάζευτα...

ο άντρας μου είναι της λογικής οτι καλύτερα να φάει σκατολοίδια παρά τίποτα....γκρρρρρρρ................:evil::evil::evil:

Ελενάκι περαστικά στα παιδακια σου!!!

πωπω 3πλό το χτύπημα βρε...

συμπι πες του γερμανού να παέι να ζητησει τα ρεστα απο τη μερκελ!!!

ουστ!!!

τι θα κανω με αυτο το μπουκωμα του μικρου ρε γμτ...

θα ειχε στρωσει πολύ ωραιο πρόγραμμα ύπνου αν δεν ηταν αυτό...

μισό λιτρο ορο του έχω ριξει σε μια εβδομαδα!!!

χθες κοιμηθηκε 11, ξύπνησε 2 παρα και μετα πάλι στις 5 και...

στις 7 παρα ξύπνησε απο το μπουκωμα...

γ^%$^^ την υγρασια μας εδω πέρα...:evil:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!

ΕΥχαριστω για τα καλα σας λογια!!!Ολες σας!!!!Με κανετε να χαμογελαω

ΜΑρακι αντε μπραβο σας να ησυχασετε και εσεις λιγο....

Ελενιτσα περαστικα σας βρε!!!!Ελπιζω συντομα να ειστε καλα....

Εμεις εδω δεν ειμαστε κλασσικα καλα....

Πηγαμε χθες Γιατρο και δεν ειμαι σιγουρη αν αφησαμε καποιο φαρμακο στο φαρμακειο να υπαρχει....:confused::confused::confused:

Η Λυδια αρχισε αντιβιωση............:oops::oops::oops::oops:

ΠΡεπει να προλαβουμε το ματι της μην το γυρισει σε κατι αλλο που δεν θυμαμαι τι.....Βαζουνκαι και τα δυο κατι κορτιζονουχες σταγονες στο ματι....Συν otrivin με trobadex στη μυτη και ο θοδωρης εκτος αυτου πινει σιροπι για το βηχα και βαζουμε και μια αλοιφη στη μυτη να σταματησουν οι πρασινες μυξες....

Γιατι μου ειπε οτι πρεπει να σταματησουμε τα ματια οπωσδηποτε και τα ματια τροφοδοτουνται απο τη μυτη και ειμαστε ολοι μια ομορφια!!!!!!

Ετσι δεν εχω και εγω πολυ ορεξη να γραψω....Τον μικρο δεν θα τον παω παιδικο αν δεν ερασουν ολα και ειναι απολυτως υγιειες και η μικρη ελπιζω συντομα να γινει καλα......Ενταξει το ματακι απο χθες που αρχισαμε την αντιβιωση ειναι σε πολυ καλυτεη κατασταση δεν βγαζει τσιμππλες αλλα ειναι κοκκινο και πρησμενο....

ΤΕσπα δεν θα σας ζαλισω αλλο...Απλα ηθελα να το ω σε καποιον....Εκτος αυτου εχω να παω και στη δουλεια το απογευμα....

ΑΝτε ΚΑλο απογευμα!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα!

πωπω βρε Ζωίτσα...όλα αυτα τα φάρμακα και κυρίως η ταλαιπωρία στα παιδάκια σου...

περαστικά να είναι πολύ πολύ γρηγορα!!!

εμενα χθες με παιδεψε ο μικρός...

απο τις 5 το απόγευμα, ξανακοιμηθηκε στις 11 το βραδυ!!!

και την περισσότερη ωρα αγκαλιά...

τι πράγμα κι αυτό!!!

και κάθε φορά που θήλαζε μου έβγαζε και κάτι τεράστιες γουλιές...

ελπίζω σημερα να είναι καλύτερα τα πράγματα!

πειτε καμια ιδεα τι να μαγειρέψω σημερα!!!

έχω κολλήσει!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα :evil:

ειμαι ξυπνια από τις 5.30. οκ με αυτο κανενα προβλημα συνηθισα! μια χαρα διαθεση ειχα. ξυπνησε ο Κων/νος κατα τις 8 ολα καλα και μες την γλυκα. οταν ηρθε η ωρα να φυγω ηθελε να τον κανω μπανιο :shock: ξεκινησε η γκρινια δεν με αφηνε να φυγω και πεταξε κατω τα 2 χαλια του σαλονιου τα οποια ήταν τυλιγμενα οπως μας τα εφεραν εχθες, παρασυρωντας ενα καλογερο γεματο ρουχα και τσαντες με αποτελεσμα να πεσει κατω ο καλογερος, να σπασει και μαζι με αυτον να σπασουν και τα νευραμου. του εριξα του μικρου μια σπρωξια που παραλιγο να τον σωριασω και του ειπα φευγοντας οτι θα του σπασω τα μουτρα :?:cry:... δεν μου αρεσει καθολου αυτο που ειπα, δεν μου αρεσει που τον εσπρωξα δεν θελω να τσακωνομαι αλλα δεν αντεξα γμτ!!!!

συμπι μου ταλαιπωρακι μου ευχομαι σημερα να ειναι καλυτερα τα πραγματα. σε παιδευει ο αντρακος σου ε; τι αλλο να πω εκτος από υπομονη; εχει καταντησει κλισε πια... εμενα ευτυχως ειναι ησυχουλης αν εξαιρεσεις το οτι πονανε τα δοντακια του και εχει τη σχετικη γκρινιτσα. εγω σημερα θα φτιαξω (η μαμα δηλαδη) μπριζολες χοιρινες με πατατες τηγανητες και χορτα!

Ζωη τι να πω.. περαστικα βρε παιδι μου. με αγχωσες και μονο που τα εγραψες. που να τα ζουσα κιολας! παω να φαω μια μπουγατσα! ολο διαιτα υποτιθεται κανω και εχω χασει μολις 1 κιλο με χιλια ζορια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...