Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επιτέλους Παρασκευή, και με ρεπό ΣΚ, δεν υπάρχει καλλίτερο. Μάλλον υπάρχει , το Νικολιο είναι καλλίτερα :D , βέβαια ο βήχας τον πιάνει το βράδυ αλλά ελπίζω να πάει όπως όλη τη μέρα.

Άννα δεν ήξερα ότι είσαι έγκυος , με το καλό κοπέλα μου.

Ρε Σοφία αφού έχεις όρεξη να φτιάχνεις και γλυκά, τι να σου πω κορίτσι μου, μπράβο τπτ άλλο.

Το πήρες το σιρόπι τελικά ? Το μικρό είναι κρυωμένο ? Κατάλαβα καλά ? Περαστικά ρε συ.

Ζωή είσαι μεγάλο κάθαρμα..:tongue: Με είπες διακριτικά σιτεμένη (όχι ότι δεν είμαι , αλλά κάνε τα στραβά μάτια ρε :cool:) δε πειράζει δε σου κραταω κακία:tongue::tongue:

Για τη γιορτή κ εγω θεωρώ ότι είναι πολλά , σε τέτοιους καιρούς θα μπορούσαν να κάνουν κάτι πολύ πιο οικονομικό .

Εμάς μας είχαν στειλει χαρτι αν θελαμε το παιδι να παρακολουθήσει α) μαθήματα κομπιουτερ (20 ευρω) μαθήματα πιανου (20 ευρω) γ) μαθήματα χορου (20 ερω) όλα αυτά εξτρα κάθε μήνα ετσι ?

Στην ηλικία του νομίζω ότι είναι υπερβολικά.

Η Λυδια είναι καλλίτερα ?

Μαρακι τι σας ειπε η γιατρός , πως είναι τα αντράκια σου ? Δοντάκια ε ? Ελπίζω να μη ταλαιπωρηθεί το μαναράκι

Λενιω , εννοείτε ότι με τα μεγαλύτερα παιδάκια θα λεει τα απίστευτα ο Μαρινακος , το θεμα είναι ότι παράλενε πολλα τα τερατακια …

Πόσες φορες με εχει αφήσει άναυδη, μην ακουσουν κατι τσουπ καραμέλα , το τελευταιο ηταν κορυφαίο, κατι μου ζήτησε και μαλλον δε του απαντησα οπότε γυριζει και μου λεει “ασε θα παρω την anytime :eek:

Α και εμας αν μας ελεγαν για τετοια μαθηματα δεν το συζητω οχι θα ελεγα....Εγω βεβαια πληρωνω κανονικα τον παιδικο συν καποιες θεατρικες παραστασεις που παρακολουθουν που και που....Αυτα συνηθως ειναι τα εξτρα....

Η Λυδια ειναι πολυ καλλίτερα δεν εχουμε μυξες...λιγο βηχα και ενα ματι πρησμενο λες και φαγαμε μπουνια!!!!!

Ε οχι και σιτεμενη βρε ΚΑτερινα..... Εκθείασα την εμπειρια σου απλα....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλα απιστευτος ο μικρος ε?Τελειος...εμενα παντως τετοια δεν λεει .....

Το μονο που μου ειπε σημερα ηταν "ααααα ο Τουητη ...πλακα με κανεις"

Αυτο και λεω ωραια αρχισαμε και τα θεσσαλονικιωτικα.......:rolleyes::rolleyes:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρες!!!

πήραμε την ευχούλα μας χθες και βγηκαμε την πρωτη μας βολτιτσα ως οικογένεια!!!

ωραια περάσαμε!!!

ο μικρός χόρτασε ύπνο!!!

σημερα θα πάμε στον δημόσιο θηλασμό!

Κατερινάκι ναι φτιάχνω και γλυκά!

είναι η εκτόνωση μου!!! κάθε 2 μέρες κάτι φτιάχνω!!!

βασικά απο την κλεισούρα και το πήξιμο τόσες μέρες και τα πιάτα να πλύνω, διασκέδαση το βρίσκω! χαχαχαχα!!!

ο μπέμπης μυξα πολλή...

η Βαλ βηχα...

ωραια λέω....που να παέι και παιδικό!

για το σιροπάκι το ψάχνω...

Σοφάκι εσυ ποιό δίνεις στην Έλλη??

ωραια ατάκα ο γιος σου Κατερινα!!!

εγω βγηκα χθες με τη Βαλ να πάμε σούπερ...

φυσικαα μιλούσε σε όλο τον κόσμο....αλλά όταν μια γιαγιά της έκανε την τζιζ ερωτηση: "αγαπάς τον αδερφούλη σου???"

η Βαλ της λέει:

"δεν έχω υπομονή να σου μιλήσω!"

χαχαχαχαχαχα!!!!

Ζωη έχει και ποιηματάκι ο Θοδωράκης? ωραια!!!

ανυπομονω να πάει και η Βαλ σχολείο, να πει κανενα ποιηματακι τα Χριστούγεννα!!!

τωρα για 17 Νοέμβρη η Βαλ απο πέρσι φωνάζει συνθημα:

"ψωμί,παιδεια, ελευθερία....η χούντα δεν τελείωσε το 73!!!"

περαστικά σε όλα τα παιδάκια!!!

πάω να βγαλω τα τυροπιτάκια απο το φουρνο και να βάλω το φαί!!!

Φιλάκια!!!

Καλή Κυριακή σε όλες!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τωρα για 17 Νοέμβρη η Βαλ απο πέρσι φωνάζει συνθημα:

"ψωμί,παιδεια, ελευθερία....η χούντα δεν τελείωσε το 73!!!"

!

ΘΕΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Πολυ γελασα βρε Σοφακι!!!!

Καλημερες!!!!

Χρονο πολυ δεν εχω....ΚΑθαριζω σπιτι αυριο πηγαινω δουλεια :shock::shock::shock::shock::shock:

Οποτε οτι καταφερω να κανω σημερα για να μην τρεχω με σπιτι δουλεια παιδια!!!!!!!

Σοφακι απο εδω και περα καλες βολτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημεραααααα!

γελαω ακομα με Βαλ! θεα;;;;; δεν εχω λογια για αλλη μια φορα. απστομοθηκα σαν την γρια χα χα χα... αντε τι να πεις στο 3χρονο μετα!:tongue:

Σοφια ο μικρουλης σου μια χαρα ετσι; αντε παντα τετοια νεα να εχετε! ειχατε κατεβει ναυπλιο ΣΚ από οτι διαβασα στο φεις; περασατε ομορφα;

Ζωη ξεκινας δουλεια; σουπερ! αντε πουλακι μου βγες και εσυ λιγο εξω από το σπιτι να φυσηξει λιγος αερας γιατι μονο καλο θα σου κανει αυτο! το Λυδιακι ποιος θα το κραταει;

συμπι ακομα μυξες ο μικρος; να σου πω και εμενα εχει αρκετες αλλα δεν ειναι κρυωμενος. θεωρω οτι φταιει η υγρασια. οσο για τον παιδικο... βλεπω τη Βαλ να ξεχειμωνιαζει σπιτι τελικα :rolleyes:

εμεις ολοι καλα ειμαστε ευτυχως! ο καιρος εχει παγωσει για τα καλα και νομιζω ηρθε η ωρα να στρωσουμε. σημερα αυριο θα παρω τηλ για τα χαλια, θα κατεβασω και κουρτινες να σουλουπωθουμε. αυριο τα πεθερικα θα μου παρουνν τον Κων/νο για καμια μερα οπτε ειναι καλη ευκαιρια νομιζω...

Καλημέρα!!!

τι ωραία που ήταν χθες!!!

θηλάσαμε δημόσια, 13 κοπέλες μαζευτήκαμε τελικά!

πίστευα οτι θα ήμασταν λιγότερες αλλά εξεπλάγην ευχάριστα!

τα κορίτσια που το οργάνωσαν είχαν κάνει πολύ καλη δουλειά!!!

μου έδωσαν και μίνι πλακάτ για το καρότσι το οποίο έγραφε:

"της μαμάς μου το βυζί, είναι 2 φορές βυζί μου!"

χαχαχαχαχαχα!!!

και μετα πήγαμε για καφεδάκι οικογενειακώς με τη Βελ and the family!

καλά η Βαλ όλο τέτοια πετάει η γλωσσοκοπάνα μου!!!

πήγε ένας μαύρος να της πουλήσει σιντί χθες και του λέει:

"όχι, ευχαριστώ δε θέλουμε..."

επέμενε ο μαύρος...

"όχι ευχαριστω δε θέλουμε...."

συνεχιζει αν επιμένει...

"δε θέλουμε!!! δεν έχουμε λεφτά....είμαστε φτωχοί!"

χαχαχαχαχα!!!

συμπι ο μικρός βραδυ και πρωινές ώρες που έχει υγρασία έχει μύξες...αλλά πολλές...στις 3 το πρωί γέμισα 3 ανταλλακτικά οτρισαλίν να καταλάβεις!!!

Η Βαλ βηχει...λιγότερο βέβαια αλλά θα της κάνω 2-3 μέρες προληπτικά και φλιξοτάιντ...

και πρέπει να την πάω και παιδιατρο γιατι είδα οτι έχει ένα θέμα με το πιπί της...

Ζωίτσα τυχερη επιστρέφεις δουλειά??

τέλεια!!! θα ανανεωθείς που θα βγεις απο το σπίτι!!!

Σοφάκι πως τα παέι με το βάρος ο Μάνος?

εντάξει τωρα?

με το θηλασμό τι θα κάνεις τελικά?

Λενιώ....τι κάνεις βρε μικρομάνα??????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

βρε συμπι 3 ανταλλακτικα; ειναι κρυωμενος τελικα ή ειναι θεμα υγρασιας δεν εχω καταλαβει! καλα η κορη σου τι να πω! την εχει την ατακα ετοιμη! τον Κων/νο σκονη θα τον εκανε, θα τον κουφαινε κανονικοτατα! ποτε ειπες επιστρεφει στο σταθμο; κανε της καμια βδομαδα flixotide εμας τοσο μας ειπε ο γιατρος προληπτικα. δε νομιζω οτι οι 2 μερες αρκουν!

Ζωιτσα καλη επανοδο στη δουλεια, περιμενουμε εντυπωσεις :)

ελα καλημερα σας!!!τι κανετε?ολα καλα? εμεις αρχισαμε τις ιωσουλες...ο Μαρινακος δηλαδη..εχει μυξουλες και ειδα και πρησμενο λαιμο σημερα...αλλα την παλευουμε...ειχε παει χωριο το σ/κ με τους γονεις μου......εμεις οι υπολοιποι σπιτι...σιδερωσα κιολας ποσα ρουχα μπας και συμμαζευτουμε....και θελουμε να στρωσουμε κιολας γιατι οπως ειπε και η Μαρω κανει πολυ κρυο και δεν παλευεται.......

Σοφακι μπραβο σας για οσες συμμετειχατε στον δημ. θηλασμο.......πηρατε και ευχουλα..μια χαρα τωρα!!!!

Ζωιτσα ξεκινας δουλεια παλι εεεε? αντε καλη αρχη.....ο Θοδωρακης σου δεν ειχε κοψει την πανα?αν δεν ειναι ετοιμος αστον και ξεκινα τον πιο μετα αλλα μπορεις να πεις και στις δασκαλες του στον παιδικο να σε βοηθησουν ...πηγαινοντας τον και εκεινες στην τουαλετα....ειναι πιο ευκολο ετσι.....

Κατερινακι, Μαρακι μου.....πως ξυπνησατε σημερα?

Σοφακι 2 πως περασατε στο Ναυπλιο?

καλημερα Ελενιτσα μου και περαστικα σας!

εμεις μια χαρα ειμαστε και ο μικρουλης στρωνει αρκετα στον υπνο, τοσο μαλιστα που ο χοντρουλης μου ξεχναει και να φαει! να φανταστεις εχθες ανησυχησα, τοσο πολύ κοιμοταν ολη μερα :P

αα και ξεχασα να σχολιασω για την πανα του Θοδωρακου. Ζωουλα εμενα ο Κων/νος με παρακαλουσε να του τη βγαλω το βραδυ και το μεσημερι αλλα ολο το ανεβαλα γιατι φοβομουν. Τελικα το παιδακι μου ηξερε οτι ηταν ετοιμο! πες στο Θοδωρακη να αποφασισει αυτος ποτε θελει και να στο πει!;)

Γεια σας Κοριτσακια!!!!

Μπηκα πολυ στα γρηγορα!!!!

Λοιπον με την δουλεια καλα...μαλλον....Λιγο αγχος το εχω με την αλλαγη και ολα αυτα.....Αλλα ελπιζω συντομα να το ξεπερασω.....

Εγω συνεχιζω ακαθεκτη με το μπουκωμα μου και βλεπω οτι χειροτερευει.....Σημερα με επιασε και ο λαιμος.....

Η Λυδια δεν εχει μυξες αλλα εχει ενα ματι λες και εαγε μπουνια...και η θεραπεια τελειωσε οποτε δεν ξερω τι θα κανουμε....

Ο Θοδωρης δεν πηγε σημερα σχολειο γιατι επανηλθε το προβλημα με το ματι ειναι κοκκινο και βγαζει κιτρινες τσιμπλες οχι πολυ εντονα και εχει μυξες...Αλλο ντομπρεξ δεν βαζω ουτε στην Λυδια.....

Πηρα τηλ την γιατρο...την ακουσα κανονικα...Μου ειπε οτι ετσι πως εκανα την θεραπεια ειναι πασαλείμματα και επειδη οι μυξες του ειναι πρασινες αυτο σημαινει οτι γεμισε μικροβια η μυτη του και πρεπει να καθαρισει αν θελουμε να διορθωθει και το ματι...

Ετσι εχουμε ενα καρο φαρμακα να παρουμε ολα σταγονες και αλοιφες....

Τον σταματαω τον Θοδωρη απο τον παιδικο μεχρι να διορθωθει αυτο το ματι και επιτελους να σταματησει η μυξα....Δεν γινεται αλλιως.....

Θα τα κραταει οταν λειπω στη δουλεια λιγο ο Κοσμας λιγο ο παππους και βλεπουμε......

Την πανα την βραδινη δεν εχουμε κοψει ΕΛενιτσα.....κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα με το θεμα τουαλετας....Η αληθεια ειναι οτι δυο φορες μου ειχε ζητησει να κοιμηθει χωρις πανα και τις 2 εννοεειτε δεν του αρνηθηκα και τις δυο τα εκανε επανω του....Τωρα απλα ειχαμε ξεχασει να παρουμε πανες και ειπα ας το δοκιμασω παλι μπας και....αλλα δεν.......

Αυτα κοριτσακια μου αυριο παλι πρωι δουλευω....Τι δουλευω απεργια εχουμε εγω ομως θα παω γιατι εννοειτε οτι εκπαιδεύομαι.... Κατα τα αλλα ηταν ωραιο που ειδα παλι καποια ατομα ...Που εμαθα νεα αν και το μυαλο μου ηταν συνεχεια στο σπιτι.....

Αυτα Φιληστε μου ολα τα παιδακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας ,

Σήμερα πήγε παιδικό , μέχρι στιγμής όλα εντάξει , ο βήχας παραμένει αλλά μόνο το βράδυ.

Μαράκι τι κάνει Κων/νος ? Καλλίτερα ? Το μικρακι ?

Σοφία θεά η Βαλ, εντάξει λέμε κ εμείς διάφορα , αλλά αυτή είναι τσαπερδόνα τετραπέρατη !

Μπράβο και για το δημόσιο θηλασμό, άντε πια να πρέπει να γίνονται τέτοιες κινήσεις για να δείξεις τι ? ότι το πιο φυσιολογικό πράγμα στο κόσμο θεωρείται ταμπού

Ζωη, καλή επάνοδο στη δουλειά , το να βγαίνεις από το σπίτι (εστω για δουλειά) είναι μεγαλη υποθεση.

Για τη πανα δε μπορω να σε συμβουλέψω γιατι κ εμεισ ακομη τη φοραμε τη νυχτα κ δε βλεπω να τη κόβουμε αμεσα.

Νομιζω όμως ότι αυτό που λεει η Μαρια είναι το σωστο, αστο παιδι να σου δειξει ποτε είναι ετοιμο, εγω αυτό εφαρμόζω στο Νικολα για τα παντα πλεον.

Το ματι της Λυδιασ τι εχει ? Από το κρύωμα ή έπεσε ?

Λενιω περαστικά στον Μαρινουλη . Καλε βρε πόσο κρύο κανει κατω ? Κ εγω θελω να στρώσω αλλα μονο γιατι το Νικολιο περπατά πολλές φορες ξυπόλυτο.

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας ,

Σήμερα πήγε παιδικό , μέχρι στιγμής όλα εντάξει , ο βήχας παραμένει αλλά μόνο το βράδυ.

Μαράκι τι κάνει Κων/νος ? Καλλίτερα ? Το μικρακι ?

Σοφία θεά η Βαλ, εντάξει λέμε κ εμείς διάφορα , αλλά αυτή είναι τσαπερδόνα τετραπέρατη !

Μπράβο και για το δημόσιο θηλασμό, άντε πια να πρέπει να γίνονται τέτοιες κινήσεις για να δείξεις τι ? ότι το πιο φυσιολογικό πράγμα στο κόσμο θεωρείται ταμπού

Ζωη, καλή επάνοδο στη δουλειά , το να βγαίνεις από το σπίτι (εστω για δουλειά) είναι μεγαλη υποθεση.

Για τη πανα δε μπορω να σε συμβουλέψω γιατι κ εμεισ ακομη τη φοραμε τη νυχτα κ δε βλεπω να τη κόβουμε αμεσα.

Νομιζω όμως ότι αυτό που λεει η Μαρια είναι το σωστο, αστο παιδι να σου δειξει ποτε είναι ετοιμο, εγω αυτό εφαρμόζω στο Νικολα για τα παντα πλεον.

Το ματι της Λυδιασ τι εχει ? Από το κρύωμα ή έπεσε ?

Λενιω περαστικά στον Μαρινουλη . Καλε βρε πόσο κρύο κανει κατω ? Κ εγω θελω να στρώσω αλλα μονο γιατι το Νικολιο περπατά πολλές φορες ξυπόλυτο.

Τι εννοεις επεσε?:shock::shock::shock:

Πως πεφτει ενα ματι???????:confused::confused:

ΕΙναι κοκκινο πρησμενο και βγαζει κιτρονη τσιμπλα!!!!!

Ρε Ζωηηη,

Ξεμπλοκαρε ρεεε :tongue: , ενοουσα επεσε και το χτυπησε ?

Το tobrex το εχουμε παντα στο σπιτι κ εμεις. Μια φορα του εχω βαλει και tobradex πιο δυνατο (ειχε επεφικυτιδα) Τωρα το βαζω εγω εχω παθει μια ψιλομολυνση.

Ενταξει, τι να πω τωρα για αυτα τα παιδια ? Ειναι κουκλια ρε συ κ μου φαινεται οτι μοιζουν πολυ. Μεγαλωσε πολυ το Λυδιακι και το Θοδωρης ολοκληρο αντρακι πια. Στο εχω ξαναπει, κανετε ωραια παιδια, μπραβο στο ζευγος Ζ+Κ :tongue::tongue:

XwAPp3.png

Ζωηηηηηηηηηηη τι κουκλια, τι πανεμορφα και ποσο μοιαζουν τελικα! η Λυδια φαινοταν οτι ειχε αλλη φατσουλα αλλα μπαααααα.... ιδια Θοδωρακης! Χριστε μου ποσο μεγαλωσε! την ειχαμε δει εντελως μπουμπου σε αλλη φωτο! να τα χαιρεσαι :P

οσο για το ματι στανταρντ ειναι από τη μυτη. εγω ειχα στο παρελθον μια περιοδο που παθαινα ρινοφαρυγγιτιδα και από τη μυτη περνουσε το μικροβιο στο ματι και παθαινα και επιπεφυκιτιδα! το μικρο μου δε από οατνα γεννηθηκε επαιρνε tobradex και fucidin γιατι εβγαζε κιτρινη τσιμπλα αλλα τωρα ολα καλα! θθελει μεγαλη προσοχη . να τους αλλαζεις συνεχεια μαξιλαρια , πετσετες, σεντονια και γενικα οτι ερχεται σε επαφη με την μουριτσα τους!

Κατερινιω αντε να σας φυγει και ο νυχτερινος βηχας γιατι αυτο ειναι ενδειξη οτι το προβλημα παραμενει! εμενα ο Κων/νος ειναι καλυτερα αλλα σημερα σα να ειδα λιγο μαυρα τα ματακια του και φοβαμαι για τον σιδηρο παλι. αυριο θα του κανουμε εξετασεις σιδηρο, φεριτινη να δουμε που βρισκομαστε. του ειχα κοψει τον σιδηρο από τον αυγουστο και φοβαμαι μην με κραξει ο γιατρος! τον επαιρνε 6 μηνες συνεχομενα και καπου ειχα διαβασει οτι μετα το 6 μηνο πρεπει να τον κοβεις για λιγο! συμπι εσυ που εισαι εξπερτ σε αυτα τι λες; εκανα καλα η την πατησα;:confused:

αντε καλο ξημερωμα να εχουμε!

καλημερα!!

ζωη καλη επανοδο στη δουλεια!θ αλλαξει τελειως η διαθεση σου θα δεις!

κουκλια τα παιδακια σου!

σοφακι μια χαρα ο μανοσ 4200 τον ζυγισαμε χθες και 59 ποντοι!πηγα χθες στο γιατρο μου φτιαξαμε τις δοσεις των φαρμακων και θα μπορεσω ετσι να τον ξαναθηλασω....περιμενω να δει λιγο τα αρθρα που του εστειλα για το ενα φαρμακο.εχω κρατησει στη καταψυξη αντλημενο θα του δωσω αυτο πρωτα.

νοικιασαμε σπιτι στο τολο!!ετσι δοκιμαστικα για 1 χρονο να δουμε πως θα μας παει....και το ξανασυζηταμε του χρονου αν θα το κανουμε σε μονιμη βαση.μακαρι να τα καταφερουμε!

ξυπνησε ο μανος...σας φιλω ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...