Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

συμπεθερακι ηταν δυσκολη μερα η χθεσινη αλλα οπλισου με δυναμη γιατι θα την χρειαστεις! ερχονται κι αλλες δυσκολες καταστασεις τουλαχιστον μεχρι να τελειωσει το πρωτο 3μηνο -4μηνο! πιπιλα καλα εκανες και εδωσες και να μην εχεις καθολου βαρια καρδια! δεν προκειται να επηρεασει το θηλασμο σε καμια περιπτωση στο υπογραφω συν του οτι και εσυ και ο μικρος θα βοηθηθειτε! ειναι μεγαλο αντιστρες! το Βαλεριακι ειναι πολυ καλο και να χαιρεσαι που το παιδακι σου εχει κατανοηση.

εγω ειμαι ξενυχτισμενη. αργησα πολύ να κοιμηθω. ξαπλωσα κατα τη 1.30, ο μικρος δεν ειχε κανει κακα του και ειχε δυσκολια ολη νυχτα. στις 2 ξυπνησε και εφαγε τελικα εγω κοιμηθηκα 4 παρα. κοιμηθηκα τροπος του λεγειν διοτι και ο μικρος συνεχισε να βογκαει και ο Α να ροχαλιζει. οταν ξυπνησε ο Κων/νος στις 8 ηθελα να τον πνιξω :| και φυσικα ημουν πολύ αποτομη μαζι του, την πληρωσε το παιδακι μου! αστα να πανε συμπι δεν εισαι η μονη κακη μανα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας κοριτσια μου!!καλε τι σας επιασε?με κανατε και εκλαιγα πρωινιατικα....Σοφακι μην μου στεναχωριεσαι.....εγω σε καταλαβαινω πως νιωθεις....ειναι δυσκολα το ξερω...δεν μπορεις να ασχοληθεις και με τα δυο παιδια ειναι λογικο μεχρι να ερθει σε μια σειρα ο μπεμπακος...εγω τοτε με τα 2 ειχα το αναποδο...ασχολιομουν με τον Ανδρεα και ειχα παραμελησει την Ευη....και ειλικρινα το βλεπω στα ματακια της οταν μου ζηταει κατι οτι ειναι παραμελημενη.....ολο παραπονο!!!!ασε που λεει και αυτα τα λογακια οπως σου ειπε η Βαλ.

εισαι πολυ καλη μανα.....δεν δεχομαι να ξαναπεις τιποτα υποτιμητικο ξανα!!!!και ισχυει για ολες σας αυτο.....τα προβληματα και ολα αυτα που συμβαινουν ανα χρονικα διαστηματα ειναι μεσα στο προγραμμα!!!!Ψηλα το κεφαλι λοιπον...και εχουμε αναλαβει εναν πολυ σημαντικο ρολο....ειμαστε μαμαδες ετσι;;;;;:D;)

Κατερινακι.....χαρηκα πολυ για τα νεα σου....με το σχολειο ενταξει ειναι μεσα στο προγραμμα και αυτα.....ευτυχως ο Μαρινακος εμενα δεν αρρωσταινει ευκολα!!!!αλλα θα μαθει και ο Νικολης σου.....ο Αντρικος μου παει στην 3η φετος....

Μαρακι ξενυχτισμενο.....ολα καλα?Ζωιτσα περαστικα.....στα ζουζουνια σου!!!

ΚΑλημερα σας απο μια ακομα κακια μανα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ποσες τετοιες ιστοριες εχω να σας πω!!!!!

Σοφακι εμενα ακομα μου λειπει ο μικρος!!!!!Θελω μια μερα να τον παρω και να παμε να περασουμε την ημερα μας καπου οι δυο μας!!!!!!Ακομα δεν το εχω κανει βεβαια....Το δουλευω.....Η φαση ειναι οτι ο Θοδωρης δεν δειχνει να εχει τετοιο προβλημα......:tongue::tongue::tongue:

Γι αυτο Σοφακι μου υπομονη Κοριτσακι μου.....Καθε μερα που θα περναει θθα δεις πως τα πραγματα θα βελτιωνονται......

Μαρακι εννοειτε οτι εχω και τετοιες ιστοριες σαν την Πρωινη σου.....Ακομα τις τυψεις τις κουβαλαω......:cry::cry::cry:

Ελενιτσα τριτη παει ο Ανδρεας το ειπες και φρικαρα!!!Καλε δεν ηξερα οτι μεγαλωσε τοσο!!!!

Εμεις κλασικα αρρωστοι!!!!Εγω και η Λυδια δηλαδη.....Γιατι ο Θοδωρηης παλι την γλιτωσε......Εστρωσα σημερα και χαλια.....Η Λυδια δεν εχει πυρετο μονο αυτες τις μυξες....ΝΑ δειτε που την βροχιτιδα δεν θα την γιτωσουμε ρε κοριτσια......ΑΥτα σκεφτομαι και αρχιζω να μαυριζω......:cry::cry::cry:

Δεν ξερω πια τι αλλο να βαλω στη μυτη της να σταματησει να εχει μυξες!!!!!!!!!!Ολα τα εχω βαλει πια!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπέρα, καλό μήναααα, ώρα χαλάρωσης τώρα.. χεχε

Μαρία είσαι τρελή έτσι ? Και νομίζω ότι θα σου κάνει παρέα στο club και η Ζωή

Ρε σεις τι αγχώνεστε ε ? Οκ μάλλον φταίω κ εγώ που δε το διατύπωσα σωστά τα 20 κιλά είναι σχετικά καλά αλλά μας είχε πει ότι καλό θα ήταν

να προσέχουμε τη διατροφή του ώστε να μη φτάσουμε στο άλλο άκρο και θέλει δίαιτα.

Είμαστε οκ τώρα ? χαχα είστε παλαβές

Ζωίτσα χάλια είναι η κατάσταση γενικώς ρε συ, στη δουλειά με έχουν με μηνιαίες συμβάσεις αλλά δε με βλέπω για πολύ εκεί καθώς προσλαμβάνουν νέα παιδιά κάτω των 25 για 6 ωρη βάρδια όπως η δική μου με το αστρονομικό ποσό των 280ευρω , έχεις να πεις κάτι ?

Πως είναι το Λυδιακι ? Εμείς ένα μήνα με μύξες είμαστε, χώρια οι πυρετοί, οι εμετοί, τώρα κάνει κ βήχα.

Τώρα να τον στείλω παιδικό ή όχι ?

Σκεφτομαι ότι έτσι εξασθενημένος οργανισμός που είναι θα ξανακυλήσει άγρια

Έχω σκεφτεί μέχρι και να τον σταματήσω αλλά λέω ότι και κατευθείαν νήπιο να πάει θα τα περάσει τότε.

Του άντρα μου του είπε στη δουλειά ένας συνάδελφος με 2 παιδιά ότι έχουν σωθεί με το κολυμβητήριο και το σκεφτομαστε,

γιατί και για τα θαλασσινά μπάνια λένε ότι κάνουν καλό κ φέτος ο Νικόλας έκανε πολλά μπάνια συν ότι ήπιε το μισό αιγαίο ,

δε βλέπω όμως ότι έγινε και κάτι με αυτό.

Σοφακι υπομονή ρε κοριτσάκι, μάλλον ξεχνάς ότι κ με το ένα βρεφακι υπήρχαν στιγμές που τα παίζαμε ,

πόσο μάλλον τώρα που έχεις και βρεφακι κ ένα πιο μεγάλο παιδί το οποιο θέλει κ αυτό τη προσοχή σου, κ είσαι κ μόνη σου.

Θα βρείτε τους ρυθμούς σας σιγά σιγά.

Το σιρόπι έχει εχινακια και του δίνω ένα κουταλάκι την ημέρα , πες το μου κ εσύ ότι έτσι θα πάει όλος ο χρόνος … έχω φρικάρει ήδη

Ελενάκι , τρίτη τάξη ο Ανδρέας, πωπω αντράκι σωστό. Η Εύη σε ποια τάξη είναι ? Τον Μαρίνο τον στέλνεις παιδικό , σορρυ ρε συ έχω χάσει επεισόδια .

XwAPp3.png

καλημερα κοριτσακια!πρωινη πρωινη σημερα μαρακι σορρυ σου πηρα τη θεση κ ανοιγω εγω το καφε μας:P

ο μπεμπης μας καλα κοιμαται συνεχεια...ηρθε ο παιδιατρος χθες καναμε και τοπρωτο μας εμβολιο...4100 και 59 ποντοι...ολοκληροι αντρες πια!!:tongue:

εγω οπως σας ειπα παιρνω φαρμακα...τη δευτερα εχω ραντεβου με το γιατρο μου να φτιαξουμε λιγο τις δοσεις...τα φαρμακα ειναι συμβατα με το θηλασμο...πιστευετε οτι μπορουμε να επιστρεψουμε στον αποκλειστικο θηλασμο?

υ.γ αυριο κατεβαινουμε ναυπλιο παλι...σκεφτομαστε να μετακομισουμε μονιμα κατω...θα ψαξουμε για σπιτι και θα το κανουμε δοκιμαστικα για ενα χρονο κ αν μας βολεψει θα γινει σε μονιμη βαση...εγω θα πηγαινοερχομαι για δουλεια αθηνα βεβαια...τωρα εχω 1 χρονο αδεια ανατροφης...ειναι ευκαιριανα το δοκιμασουμε να δουμε πως θα παει.ευχηθειτε μας καλη τυχη!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!πρωινη πρωινη σημερα μαρακι σορρυ σου πηρα τη θεση κ ανοιγω εγω το καφε μας:P

ο μπεμπης μας καλα κοιμαται συνεχεια...ηρθε ο παιδιατρος χθες καναμε και τοπρωτο μας εμβολιο...4100 και 59 ποντοι...ολοκληροι αντρες πια!!:tongue:

εγω οπως σας ειπα παιρνω φαρμακα...τη δευτερα εχω ραντεβου με το γιατρο μου να φτιαξουμε λιγο τις δοσεις...τα φαρμακα ειναι συμβατα με το θηλασμο...πιστευετε οτι μπορουμε να επιστρεψουμε στον αποκλειστικο θηλασμο?

υ.γ αυριο κατεβαινουμε ναυπλιο παλι...σκεφτομαστε να μετακομισουμε μονιμα κατω...θα ψαξουμε για σπιτι και θα το κανουμε δοκιμαστικα για ενα χρονο κ αν μας βολεψει θα γινει σε μονιμη βαση...εγω θα πηγαινοερχομαι για δουλεια αθηνα βεβαια...τωρα εχω 1 χρονο αδεια ανατροφης...ειναι ευκαιριανα το δοκιμασουμε να δουμε πως θα παει.ευχηθειτε μας καλη τυχη!!

Σας ευχομαι καλη τυχη Σοφακι, ολα να σας πανε οπως επιθυμειτε....Κ περαστικα σου...διαβασα τι σου συνεβη...τον εαυτο σου κ την υγεια σου να κοιτας, οταν εισαι εσυ καλα, ολοι ειναι καλα...κ καλημερα!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημερα σας κοριτσια...ετοιμαζομαι για σχολειο κ σας διαβαζω...την αλλη βδομαδα κανω την αυχενικη διαφανεια κ εχω αγωνια...κατα τα αλλα καλα, εχω τρομερες ανακατωσουρες!!!!!!!!!! Σοφακι μου σε θαυμαζω με τα ξενυχτια, απαπα τι ειναι τουτο, εχεις τρομερη υπομονη, πραγματικα σε θαυμαζω !!!!!!!!!! καλα εκανες με την πιπιλα, να ησυχασετε λιγο βρε αδελφε!!!!!!!!! Η ειρηνη εχει πρησμενες αμυγδαλες, χθες την πηγα στο γιατρο, γιατι παραπονιοτανε οτι ποναει το στομα της κ φοβηθηκα για στοματιτιδα, θα κανει κ πυρετο με προετοιμασε η γιατρος, οποτε ειμαστε στην αναμονη...θα κολλησουμε φετος απο τον παιδικο ο,τι βρουμε...φιλιαμ πολλα σε ολες κ παλι καλο πρωινο!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημέρα!!!

πάλι πολλά γραψατε βρε κορίτσια!!!

τι να πρωτοσχολιάσω!!!

Καταλαβα οτι αυτα θα τα εχω....προσπαθω να κάνω υπομονή...δε μπορώ να κάνω κι αλλιώς!!!

με την πιπίλα κάτι γίνεται...δεν την εχει δεχτεί απόλυτα...

δεν τη θέλει με τίποτα όταν νυστάζει πάντως!!!

και επειδη ανησυχούσα μήπως χάσουμε θηλασμούς λόγω της πιπίλας, με καθησύχασε ο μπέμπης...όταν ειναι η ωρα του να θηλάσει, όσες φορές κι αν του τη δωσω, τη φτυνει!!! χαχαχαχα!!!

Αννούλα υπομονή...θα περάσουν οι ανακατωσούρες και θα απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!!! περαστικά και στο Ειρηνάκι!

τα έχει αυτά ο παιδικός...εμένα η Βαλ είναι άρρωστη που την έχω και σπίτι....οπότε δε θα έχει διαφορά που θα πάει παιδικό τον άλλο μήνα!!!

Κατερινάκι άσε να περάσει ο βήχας και τον στέλνεις μετά...

οι μύξες πιθανότατα να είναι και επί μονίμου βάσεως!!!

για τα χρηματα που λες στη δουλειά σου...στα τζάμπο, 4ωρο πενθήμερο, παίρνουν 180 ευρώ!!!

χθες βγήκα να κατεβασω την τεντα στο μπαλκόνι και είδα ένα νέο ζευγάρι να ψάχνει τα σκουπίδια...ταραχτηκα πολύ...:(

Ζωίτσα περαστικά σε σένα και στην κουκλίτσα σου....

Σοφάκι αποκέντρωση? μια χαρά!!!

άλλο επίπεδο ζωης η επαρχία!

για το θηλασμό, αν συνεργαστεί ο Μάνος, σιγουρα μπορείς να επιστρέψεις στον αποκλειστικό....μόνο να μιλήσεις με τη σύμβουλο για να σου πει πως να κόβεις τις ποσότητες απο το ξένο σιγά σιγά ανά γευμα...

Χθες έφτιαξα γαλακτομπούρεκο για πρώτη φορά και βγηκε και πολύ καλό!!! οπότε τωρα το τσακίζω!!! χαχαχαχαχα!!!

σήμερα θα κάνω μάφινς με γέμιση σοκολάτας! αρέσουν στον άντρα μου και ειναι και πανεύκολα! :D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα!!!!!

ΣΟφακι χαιρομαι που σε διαβαζω λιγο καλυτερα σημερα!!!!

Αληθεια πως παει η Βαλ?ΕΛπιζω να ειναι καλυτερα!!!!

ΚΑτερινακι ουτε εγω θα τον εστελνα παιδικο ετσι.....Και συνηθως και εγω τον κραταω σπιτι μεχρι ο βηχας του να ειναι πολυ λιγος και να εχει λιγες μυξες....Να μην χρειαζεται να τον προσεχει καποιος....Βεβαια στον παιδικο μας εχει και μια μονιμη παιδιατρο που τα εξεταζει οποτε αν δει κατι περιεργο περνουν τηλ....

Εχω ενα προβληματισμο για τον παιδικο ρε κοριτσια και θα ηθελα την γνωμη σας....Μας εστειλαν ενα χαρτι για την γιορτη των χριστουγεννων και μας λενε για να παρει μερος θα πληρωσουμε 18 ευρω γιατι θα γινει καπου σε ενα θεατρο συν την ενοικιαση της στολης 12 ευρω......

Και εγω σκεφτηκα οτι αν ειναι να πληρωσω 30 ευρω για μια γιορτη και τελικα να ειναι αρρωστος και να μην παει καλυτερα να μην συμμετεχουμε....Με πηρε ομως τηλ η ιδιοκτητρια του σταθμου και με ρωτησε το λογο και της ειπα και μου ειπε ειναι κριμα να μην παρει μερος και αν το θεμα ειναι οικονομικο ας μην πληρωσετε θα τα βαλουμε εμεις και τετοια και ειναι κριμα να μεινει απ'εξω οταν τα αλλα παιδακια θα κανουν προβες κτλ....Βεβαια δεν το συζηταω αν ειναι να παρουμε μερος θα πληρωσουμε εμεις απλα μου φαινεται λιγο κοροιδια η ολη κατασταση....Σημερα πρεπει να της απαντησω.....

ΚΑτερινα τι να πω....εδω στα βορεια τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα....ΟΙ κουμπαροι μας ειναι και οι δυο ανεργοι με ενα δανειο και ενα παιδι!!!!!!

Αλλα και 280 ευρω ρε συ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και πηγαινουν ε?ΘΑ μου πεις αν δεν εχεις δουλεια......δεν ξερω πραγματικα τι να πω.....Ελπιζω παντως να σε κρατησουν και εσενα μαζι με τη νεολαια!!!!Οσο να πεις ενα εμπειρο ατομο παντα χρειάζεται.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αννουλα πολυ χαρηκα που ειδα νεα σου!!!!

Αντε καλο κουραγιο και περαστικα στην Ειρηνουλα ...Ωραιο Σκ θα κανετε!!!!!ΚΑταλαβαινω και το αγχος σου για το σπορακι σου....τωρα εισαι πιο εμπειρη και πιο ψαγμενη για το τι μπορει να σου τυχει και τα εχεις ολα στο νου σου....Να δεις που ολα θα πανε καλα ομως!!!!!!

Σοφακι δεν ξερω τι αποσταση ειναι αθηνα ναυπλιο εμεις ομως που φυγαμε απο την θεσσαλονικη για να εχουν τα παιδια μας μια καλυτερη ποιοτητα ζωης σου λεω οτι δεν το μετανοιωσαμε.....Εγω για να παω Θεσσαλονικη θελω κανενα 20 λεπτο και μετα βεβαια παιρνω λεοφωρειο για κεντρο για οικονομια στην βενζινη....περιπου μου βγαινει δηλαδη καμια ωρα για να παω στη δουλεια...παρολα αυτα δεν το εχω μετανοιωσει...Οποτε τολμηστε το θα δειτε τεραστια διαφορα στη ζωη σας και η κουραση απο το πηγαινε ελα αξιζει αφου καθε φορα που θα γυρνας απο τη δουλεια θα σου φαινεται οτι πηγαινεις διακοπες!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ξεχασα να πω τιποτα?????????????

Αντε παω να ασχοληθω με το παιδακι μου που παιρνει αγκαλια τα καλωδια και ξαπλωνει πανω τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσουδια!

Συμπι μου εισαι καλυτερα σημερα ετσι; ειδες βρε με την πιπιλα; αμα πεινανε οντως την πετανε και οχι μονο αυτο αλλα αν τους την ξαναβαλεις στο στομα εκνευριζονται κιολας! ο δικος μου στριγκλιζει :)

Αννουλα με το καλο η αυχενικη, καλα αποτελεσματα. από την πειρα μου σου λεω οτι εφοσον ανακατευεσαι ολα καλα πανε :-P

Ζωουλα φανταζει υπερβολικο το ποσο που ζητανε οι υπευθυνοι του παιδικου εν ντω μεσω κρισης. θα πρεπει να σκεφτονται οτι ισως υπαρχουν και γονεις που δεν μπορουν να ανταπεξελθουν με ασχημο αντικτυπο στα παιδακια. τι να πω δεν ξερω αλλα 30 ευρω ειναι πολλα. το εψαξαν το θεμα; ισως αν ειχαν κανονισει κατι αλλο να ερχοταν πιο οικονομικα. νομιζω οτι πρεπει να τους κανεις μια κουβεντα και ισως θα πρεπει και οι γονεις να συνεννοηθειτε μεταξυ σας!

Σοφακι αν υπαρχει δυνατοτητα να ζησετε στο ναυπλιο απλα καντε το. ειναι πανεμορφα και θεωρω οτι το να αλλαξετε παραστασεις θα σας κανει πολύ καλο.

Κατερινακι πολύ με εχεις αγχωσει με την κατασταση του μικρου. τοσο χαλια βρε παιδι μου; ηταν φαινεται παρθενος οργανισμος και τις περναει βαρια τις ιωσεις το μικρακι σου :?

εμεις καλα ειμαστε αν και ο μικρος φτερνιζεται λιγουλακι και βγαζει και καμια μυξουλα αραια και που! ελπιζω να μην ειναι συναχι. κατα τα αλλα χωνει ολη τη μπουνια στο στομα και οσμιζομαι δοντια! και ο Κων/νος 2,5 μηνων ξεκινησε τα μασουληματα και τα σαλια και 5 μηνων εσκασε το δοντι :rolleyes:

σημερα θα παμε και παιδιατρο να δουμε μηπως εφυγαν τα ακροαστικα και σταματησουμε και τα εισπνεομενα. οψομεθα...

Διαφημίσεις

Καλημερα σας...ολα καλα? Σοφακι 2 κανε την κινηση και δεν θα το μετανιωσεις!!!ειναι πολυ καλυτερα στην επαρχια....στο λεω εγω που γεννηθηκα και μεγαλωσα στην Αθηνα και ειμαι παιδι της αποκεντρωσης!!!!Τωρα για την δουλεια σου ισως ταλαιπωρηθεις λιγο πανω κατω...αλλα μπρος την ηρεμια την δικη σου και της οικογενειας σου δε βαριεσαι.......Αντε θα εισαι και πολυ κοντα μου μετα.......!!!!!Κατερινακι....μεγαλωνουν γρηγορα τα παιδια.....Η Ευη ειναι πρωτακι και ο Μαρινος παιδικο...του χρονου προνηπιο!!!!Εν τω μεταξυ παρατηρησα οτι εδω και ενα μηνα που εχει αλλαξει τμημα ..λογω οτι η δασκαλα του ειναι εγκυος και τον πηγαν στα πιο μεγαλα εχει γινει μεγας γλωσσοκοπανας!!!Το τι λεει...το στομα του δεν περιγραφεται.....καλε κανουμε κουβεντες επιπεδου νηπιου......

αυτα για σημερα........

Μικρό διάλειμα απο τις δουλειές να πιω λίγο καφεδλακι μια και κοιμηθηκε ο μικρος...

Ζωή πάνε καλά ρε συ αυτές στον παιδικό???????

που ζουν???????

30 ευρω για συμμετοχή στη γιορτή??????

έλεος....

γιατι δεν την κάνουν στο σχολείο ωστε να μην ανεβει το κόστος και να δωσετε μονο τα 12 ευρω της στολής δηλαδή?????

Πατάνε στο γεγονός οτι ο γονιός θα τα δωσει για να μην αισθανθεί αποκομμένο το παιδί του δηλαδή???

εγω θα το σκεφτόμουν πολύ αν θα την έστελνα σε αντίστοιχη περίπτωση...

συμπι ναι ειμαι καλύτερα σημερα ευτυχως...

ελπίζω να συνεχίσει τη χρηση της πιπίλας ως έχει πάντως...

δεν τη θέλει πολύ....τόσο όσο να μένω ήρεμη εγώ!!!:tongue:

καλά απο μύξες ο μικρός....άλλο τίποτα...

το βραδυ στα 2 ξυπνηματα του, πριν τον θηλάσω, του ρίχνω ορό και γεμίζουμε 2 ανταλλακτικά οτρισαλίν κάθε φορά...και θα γεμιζε και τριτο αλλά τον λυπάμαι!

και στα κακά του βλέπω συχνά πυκνά βλέννες...

Πάντως σκάει κάτι χαμόγελα....και λιώνωωωω!!!!

και γελάει κυρίως όταν του μιλάει η Βαλέρια!:D

Ελενάκι είπαμε...εσυ θα πηγαίνεις επισκεψη στον Αντρέα όταν θα είναι στο στρατό και θα στην πεφτουν όλα τα φανταράκια τόσο νέα μαμά που είσαι!!!

λέει λέει και δε σταματαει ο Μαρινούλης εεε??? μπράβο!!!

εγω όπου πάω με τη Βαλ, η πρωτη ερωτηση όλων είναι:

"έτσι μιλάει όλη την ημέρα??????":shock::shock::shock:

άντε πολύ κάθισα...πάω για σίδερο.....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Επιτέλους Παρασκευή, και με ρεπό ΣΚ, δεν υπάρχει καλλίτερο. Μάλλον υπάρχει , το Νικολιο είναι καλλίτερα :D , βέβαια ο βήχας τον πιάνει το βράδυ αλλά ελπίζω να πάει όπως όλη τη μέρα.

Άννα δεν ήξερα ότι είσαι έγκυος , με το καλό κοπέλα μου.

Ρε Σοφία αφού έχεις όρεξη να φτιάχνεις και γλυκά, τι να σου πω κορίτσι μου, μπράβο τπτ άλλο.

Το πήρες το σιρόπι τελικά ? Το μικρό είναι κρυωμένο ? Κατάλαβα καλά ? Περαστικά ρε συ.

Ζωή είσαι μεγάλο κάθαρμα..:tongue: Με είπες διακριτικά σιτεμένη (όχι ότι δεν είμαι , αλλά κάνε τα στραβά μάτια ρε :cool:) δε πειράζει δε σου κραταω κακία:tongue::tongue:

Για τη γιορτή κ εγω θεωρώ ότι είναι πολλά , σε τέτοιους καιρούς θα μπορούσαν να κάνουν κάτι πολύ πιο οικονομικό .

Εμάς μας είχαν στειλει χαρτι αν θελαμε το παιδι να παρακολουθήσει α) μαθήματα κομπιουτερ (20 ευρω) μαθήματα πιανου (20 ευρω) γ) μαθήματα χορου (20 ερω) όλα αυτά εξτρα κάθε μήνα ετσι ?

Στην ηλικία του νομίζω ότι είναι υπερβολικά.

Η Λυδια είναι καλλίτερα ?

Μαρακι τι σας ειπε η γιατρός , πως είναι τα αντράκια σου ? Δοντάκια ε ? Ελπίζω να μη ταλαιπωρηθεί το μαναράκι

Λενιω , εννοείτε ότι με τα μεγαλύτερα παιδάκια θα λεει τα απίστευτα ο Μαρινακος , το θεμα είναι ότι παράλενε πολλα τα τερατακια …

Πόσες φορες με εχει αφήσει άναυδη, μην ακουσουν κατι τσουπ καραμέλα , το τελευταιο ηταν κορυφαίο, κατι μου ζήτησε και μαλλον δε του απαντησα οπότε γυριζει και μου λεει “ασε θα παρω την anytime :eek:

XwAPp3.png

καλημερα! χα χα χα Κατερινα... θα παρει την anytime ο γιος σου; ελα ρε συ ! απιστευτος ο μπομπιρας! εγω παντως τρομαζω με την εξυπναδα τους ωρες ωρες. ακους κατι πραγματα! ειναι φοβερα :D

πως ξημερωθηκατε; εμεις καλα δοξα τω θεω! εχθες πηγαμε και παιδιατρο. εχει κατι ψιλα καταλοιπα ακομα ο Κων/νος οποτε συνεχιζουμε και το ΣΚ αερολιν και flixotide και από βδομαδα μονο flixotide για προληψη μην υποτροπιασει. ο μικρουλης οκ, εκανε και κακα του πρωι πρωι οποτε ελπιζω να εχουμε μια ησυχη μερα από πονακια! ηρθε και το αδερφακι μου εχθες βραδυ οποτε θα τη δω σημερα. εσεις τι κανετε; ελπιζω να εχετε ολες ενα ηρεμο διημερο χωρις αρρωστιες, γκρινιες, πονακια, πεισματακια κλπ κλπ κλπ φτου φτου φτου!

ΚΑλημερα!!!

Δυσκολη νυχτα για μας......

Ειπα να προσπαθησω να κοψω την πανα στον μικρο αλλα μαλλον δεν ειναι ακομα ετοιμος....Τον ξυπνησα 11:30 να κατουρησει και δεν μπορουσε...μετα πηγα να τον ξυπνησω στις 12 και ηταν καουρημενος!!!!!!!Και φυσικα πρωι πρωι 7 η ωρα ξυπνησε κλαιγοντας γιατι ξανακατουρησε πανω του.....Χθες παντως που το προσπαθησαμε ξανα ειχαν παει πιο καλα τα πραγματα...Αλλα δεν το εχει μωρε ακομα ειναι και τοσο κουρασμενος απο το σχολειο μια και δεν κοιμαται μεσημερι και μετα αντε να ξυπνησει.....Θα προσπαθησουμε αργοτερα....

Εκτος βεβαια απο αυτο κατα τις μια η μικρη ειχε μια γκρινια....αλλα στον υπνο της...την αφηνα και εγω μπας και ηρεμισει γιατι αν πας στο δωματιο της την εβαψες...σηκωνεται ορθια και πρεπει να παιξει!!!!Κατα τις 2 ομως και αφου η γκρινια δεν σταματησε ειπα μηπως την ενοχλει η μυτη της και πηγα με ενα χαμομηλι και φυσ.ορο να την καθαρισω....δεν ειχε μυξες της δινω χαμομηλι μπας και ξανακοιμηθει αλλα μπα.....στις 2:30 ξανα γκρινια ....παω την βαζω για υπνο στις 3 κλαμα.....ειχαν πιαστει τα ποδια της αναμεσα στα καγκελα στο κρεβατι και τελικα καταφεραμε να κοιμηθουμε κατα τις 4!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

Με λιγα λογια ξενυχτισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σερνομαι και εχω βηχα με μια απαισια γευση στο στομα μου......

Ωραια πραγματα!!!!

Τελικα ρε κοριτσια τους ειπα οτι θα παρουμε μερος στη γιορτη.....Με μιση καρδια βεβαια αλλα δεν θελω να ειναι ο μμονος που δεν θα παρει μερος...Αφηστε που θα κανουν και προβες στο σχολειο.....ΕΛπιζω πραγματικα να αξιζει το κοπο....

17 νοεμβρη λεμε παλι ποιημα!!!!Και αυτο ειναι δυσκολο...αναθεμα και αν καταλαβει τι λεει....Γιατι και εμεις αν δεν καταλαβουμε κατι δεν μπορουμε με τιποτα να το μαθουμε......

Αυτα Καλο Σκ να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...