Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω να πω την αλήθεια δε θέλω να χαλάσει ο καιρός γιατι ακόμα δνε έχω βγει έξω!

βασικά μια μερα πήγα μεχρι το σουπερ μάρκετ!

κατα τα άλλα είμαι κλεισμένη μεσα 35 μερες!!!

έλεγα δε θα κρατησω σαραντισμους,κλπ αυτη τη φορά αλλά με τόσα στραβά που μας έκατσαν, που να πάμε....

λέω αυριο,μεθαυριο, να κανονισω με τον παπά να πάμε να παρουμε ευχούλα...

μωρε δε τις θέλω τις παλιοαντιβιώσεις...

γενικά δεν το'χω με τα φάρμακα...

ρωτησα και τον παιδιατρο για να εδινα στη Βαλ σιροπι εχινάκειας για ενίσχυση ανοσοποιητικού αλλά γελασε...

θα ρωτησω και τον Παπαβέντση πάντως!!!

ο μπεμπάκος τις μύξες και το μπουκωμα τις εχει μόνο το βραδυ!

μάλλον τον πειράζει η υγρασία...

βάζω τον αφυγραντηρα στο δωμάτιο μέχρι να πάμε για ύπνο αλλά μόλις τον κλείνω, ξαναπιάνει...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Μαρακι....τωρα ξεμπερδεψα....εφτιαχνα κατι παραγγελιες....

Σοφακι παντως αν λες οτι εχει αρκετα σπυρακια θα πρεπει να πιει αντιβιωση γιατι δεν φευγει ευκολα ο σταφυλοκοκκος....το θυμαμαι και στον Μαρινο που το ειχε παθει πιο μικρος......επρεπε να πιουμε την αντιβιωση γιατι εξαπλωνοταν και αλλου....συμφωνω μαζι σου...ουτε εγω τα θελω τα φαρμακα αλλα καποιες φορες δεν μπορουμε να τα αποφυγουμε......

αν τον αφησεις παραπανω τον αφυγραντηρα....θα υπαρχει προβλημα?

αυτο με το σιροπακι το ειχαμε ρωτησει και εμεις .....και θυμαμαι οτι μας ειχε πει πως αν το παιδι τρωει σωστα δεν εχει προβλημα...βεβαια παιζει ρολο και το ποσο συχνα αρρωσταινει ενα παιδακι.....ολα καλα θα πανε και με το σχολειο μην ανησυχεις!!!!

2 σπυράκια έχει Ελενάκι...

ένα στη μυτη και ένα πανω απο το χείλος...

τα οποία σήμερα είναι πολύ καλύτερα...

ωστόσο είμαι σε επιφυλακή...ξέρω τι ζόρι είναι ο σταφυλόκοκκος...ταλαιπωρείται μήνες η ανιψιά μου.

Πάντως η παιδοδερματολόγος τους είχε πει οτι κάνει πολύ καλό το κολυμβητήριο λόγω του χλωρίου!

μωρε η Βαλέρια αρρωσταίνει πολύ εύκολα γιαυτό σκέφτομαι την ενίσχυση του ανοσοποιητικού...

κάτι θα της δωσω....

βρηκα ένα σιροπάκι που κάνει απο 2 ετων...φυτικό είναι...τι κακό μπορεί να κάνει???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

2 σπυράκια έχει Ελενάκι...

ένα στη μυτη και ένα πανω απο το χείλος...

τα οποία σήμερα είναι πολύ καλύτερα...

ωστόσο είμαι σε επιφυλακή...ξέρω τι ζόρι είναι ο σταφυλόκοκκος...ταλαιπωρείται μήνες η ανιψιά μου.

Πάντως η παιδοδερματολόγος τους είχε πει οτι κάνει πολύ καλό το κολυμβητήριο λόγω του χλωρίου!

μωρε η Βαλέρια αρρωσταίνει πολύ εύκολα γιαυτό σκέφτομαι την ενίσχυση του ανοσοποιητικού...

κάτι θα της δωσω....

βρηκα ένα σιροπάκι που κάνει απο 2 ετων...φυτικό είναι...τι κακό μπορεί να κάνει???

και εγω τους εδινα ενα τετοιο σιροπακι φυτικο...μονο η Ευη δηλαδη το επινε..ο Ανδρεας με τιποτα...δεν του αρεσε η γευση!!!!Κακο δεν της κανει σιγουρα...δοκιμασε το και αν της αρεσει....εχει καλως!!!αλλιως δοκιμασε και φρεσκους χυμους μς λαχανικα και φρουτα μαζι...το κανα περσυ αλλα τωρα το προγραμμα μας ειναι λιγο τσιτα...καπου θα το στριμωξω.....:rolleyes:

εμενα με ανησυχει πολυ ο Ανδρεας..παραπονιεται πολυ καιρο μην πω χρονο καιιιιιι.....οτι τον ποναει το κεφαλι του συχνα και η κοιλια του.....δεν ξερω τι να κανω......ειμαι σιγουρη πως ειναι απο το αγχος του αλλα δεν τρωει και σωστα αυτο το παιδι.....φοβαμαι βεβαια και το χειροτερο......:|

Γεια σας κοριτσάκια , πως είστε ?

Σοφακι περαστικά βρε, είσαι καλλίτερα τώρα ? Τι κάνουν τα ζουζούνια σου ?

Σοφακι περαστικά στη Βαλ ρε συ με το σταφυλόκοκκο , εντωμεταξύ αυτό είναι μεγάλος μπελάς είχα κολλήσει κ εγώ πολύ παλιά.

Το είχα στο σαγόνι, μετά κόλλησα στο μάτι και μετά κάπου αλλού δε θυμάμαι που , περναει με κρεμουλα κ αντιβίωση μέχρι τότε υπομονή βρε κοριτσάκι.

Ζωή τι κάνεις ρε συυυυ ? Πολύ καιρό έχω να μάθω νέα σου , περαστικά στα μικρά κ εύχομαι για όλες μας να είναι τα τελευταία κρυώματα (ουτοπικό αλλά ελπίζω) ,

κ εμείς μια από τα ίδια ξεκινήσαμε παιδικό αρχές Οκτ. και ζήτημα να έχει πάει 7-8 φορές, μου λένε ότι έτσι θα πάει όλος ο χρόνος αλλά πραγματικά δε ξέρω αν θα το αντέξω ,

το τι μύξα έχει βγάλει δε λέγετε, κάναμε πυρετούς , και πολλούς εμετούς .

Η παιδίατρος μας την είχε πει για τα κιλά του (είχε φτάσει κάτι λιγότερο από 20) και τώρα έχασε σχεδόν 2 κιλά, επί 4 ημέρες την έβγαζε με νερό κ ότι λιιιγο έτρωγε το έβγαζε,

λογικό με την βαρβάτη ίωση που είχε αρπάξει αλλά πραγματικά φοβήθηκα .

Τώρα πάει καλλίτερα και λέμε να πάει ξανά από Πέμπτη αλλά το τρέμω

Ελενακι μου τι κάνεις ? Τα αστεράκια σου ? Βρε θηρίο θα πας Ιεκ, μπράβο ρε συ, ήρωας είσαι και σε λίγο αν πας, θα είσαι ήρωας και με πτυχίο

Μαρακι μου τι κάνουν τα αντράκια σου ? Είναι άρρωστα ή διάβασα λάθος ? Πάει παιδικό Κωνσταντίνος ?

Σοφία επειδή αν διάβασες τα είδα όλα με το τρελό κρύωμα του Νικόλα ρώτησα τη παιδίατρο και μου σύστησε το propolaid για ενίσχυση ανοσοποιητικού,

το παίρνει 2 μέρες τώρα και εύχομαι έστω κ λίγο να τον βοηθήσει.

Πάω να απλώσω το 2584 πλυντήριο αυτού του μήνα , ελπίζω να μη με μουντζώσει το πλυντήριο που του έχω πετάξει τα μάτια έξω και μετά πάω να ετοιμαστώ για δουλειά

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

σοφακι μου εκλεισα ραντεβου στο γιατρο για τη δευτερα κ θα συζητησουμε και για το θεμα του θηλασμου...μακαρι να μου πει να αρχισω να τον θηλαζω.δεν εχω προβλημα να κανω αντλησεις αλλα μαξ προλαβαινω γυρω στις 6 την ημερα.βγαζω γαλα παντως μακαρι να διατηρηθει.

ελενιτσα σου χω στειλει πμ.

σοφακι εγω της δινω σταγονες εχινακεια...προς το παρον καλα παει.ο μπεμπης δοξα το θεο καλα δεν εχει κολλησει τιποτε...κλεινουμε 2 μ,ηνες τη πεμπτη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερες!

πως ξημερωθηκατε φιλεναδες; εμεις καλα δε μπορω να πω. ο κων/νος ειναι καλυτερα από μυξουλες και βηχα, ο μπεμπης καλα (για την ωρα)! εγω ψιλοξυμνια ψιλοκοιμισμενη από τις 5 διοτι το μικρο βογκαγε μεχρι τις 7 που τελικα τον σηκωσα. εχει τα πονακια του (μαλλον). δεν κλαιει τωρα απολυ αλλα ζοριζεται!

κατα τα αλλα καλη διαθεση ειχα το πρωι αλλα εμαθα οτι την παρασκευη συνεδριαζει η ολομελεια των δικηγορικων συλλογων για να δουμε τι θα κανουμε ενοψει των νεων μετρων. τι θα γινει δηλαδη; χαμος. θα κανουμε και καμια αποχη, παλι δεν θα δουλευουμε αλλα τα μετρα τους τελικα θα περασου. τα γνωστα δηλαδη :(. δεν την γλιτωνω τη μεταναστευση!

Γεια σας κοριτσάκια , πως είστε ?

Σοφακι περαστικά βρε, είσαι καλλίτερα τώρα ? Τι κάνουν τα ζουζούνια σου ?

Σοφακι περαστικά στη Βαλ ρε συ με το σταφυλόκοκκο , εντωμεταξύ αυτό είναι μεγάλος μπελάς είχα κολλήσει κ εγώ πολύ παλιά.

Το είχα στο σαγόνι, μετά κόλλησα στο μάτι και μετά κάπου αλλού δε θυμάμαι που , περναει με κρεμουλα κ αντιβίωση μέχρι τότε υπομονή βρε κοριτσάκι.

Ζωή τι κάνεις ρε συυυυ ? Πολύ καιρό έχω να μάθω νέα σου , περαστικά στα μικρά κ εύχομαι για όλες μας να είναι τα τελευταία κρυώματα (ουτοπικό αλλά ελπίζω) ,

κ εμείς μια από τα ίδια ξεκινήσαμε παιδικό αρχές Οκτ. και ζήτημα να έχει πάει 7-8 φορές, μου λένε ότι έτσι θα πάει όλος ο χρόνος αλλά πραγματικά δε ξέρω αν θα το αντέξω ,

το τι μύξα έχει βγάλει δε λέγετε, κάναμε πυρετούς , και πολλούς εμετούς .

Η παιδίατρος μας την είχε πει για τα κιλά του (είχε φτάσει κάτι λιγότερο από 20) και τώρα έχασε σχεδόν 2 κιλά, επί 4 ημέρες την έβγαζε με νερό κ ότι λιιιγο έτρωγε το έβγαζε,

λογικό με την βαρβάτη ίωση που είχε αρπάξει αλλά πραγματικά φοβήθηκα .

Τώρα πάει καλλίτερα και λέμε να πάει ξανά από Πέμπτη αλλά το τρέμω

Ελενακι μου τι κάνεις ? Τα αστεράκια σου ? Βρε θηρίο θα πας Ιεκ, μπράβο ρε συ, ήρωας είσαι και σε λίγο αν πας, θα είσαι ήρωας και με πτυχίο

Μαρακι μου τι κάνουν τα αντράκια σου ? Είναι άρρωστα ή διάβασα λάθος ? Πάει παιδικό Κωνσταντίνος ?

Σοφία επειδή αν διάβασες τα είδα όλα με το τρελό κρύωμα του Νικόλα ρώτησα τη παιδίατρο και μου σύστησε το propolaid για ενίσχυση ανοσοποιητικού,

το παίρνει 2 μέρες τώρα και εύχομαι έστω κ λίγο να τον βοηθήσει.

Πάω να απλώσω το 2584 πλυντήριο αυτού του μήνα , ελπίζω να μη με μουντζώσει το πλυντήριο που του έχω πετάξει τα μάτια έξω και μετά πάω να ετοιμαστώ για δουλειά

αχ Κατερινακι ταλαιπωρειται πολυ ο μικρος ε; και εγω γι αυτο δεν τον εστειλα φετος παιδικο αλλα ηδη εχει αρρωστησει 2 φορες! δεν μπορεις να τα φυλαξεις οσο και να προσπαθεις. αληθεια γιατι σας την ειχε πει για τα κιλα; ειναι λιγα τα 20; εμενα ο Κων/νος με το ζορι να ειναι 17 :shock: να ανησυχησω τωρα; :confused:

και εγω τους εδινα ενα τετοιο σιροπακι φυτικο...μονο η Ευη δηλαδη το επινε..ο Ανδρεας με τιποτα...δεν του αρεσε η γευση!!!!Κακο δεν της κανει σιγουρα...δοκιμασε το και αν της αρεσει....εχει καλως!!!αλλιως δοκιμασε και φρεσκους χυμους μς λαχανικα και φρουτα μαζι...το κανα περσυ αλλα τωρα το προγραμμα μας ειναι λιγο τσιτα...καπου θα το στριμωξω.....:rolleyes:

εμενα με ανησυχει πολυ ο Ανδρεας..παραπονιεται πολυ καιρο μην πω χρονο καιιιιιι.....οτι τον ποναει το κεφαλι του συχνα και η κοιλια του.....δεν ξερω τι να κανω......ειμαι σιγουρη πως ειναι απο το αγχος του αλλα δεν τρωει και σωστα αυτο το παιδι.....φοβαμαι βεβαια και το χειροτερο......:|

Τι τάξη παει ο Ανδρεας Λενιώ ? Μηπώς κουράζεται με τα μαθηματα κ γι'αυτο παραπονιεται για το κεφάλι του ?

αχ Κατερινακι ταλαιπωρειται πολυ ο μικρος ε; και εγω γι αυτο δεν τον εστειλα φετος παιδικο αλλα ηδη εχει αρρωστησει 2 φορες! δεν μπορεις να τα φυλαξεις οσο και να προσπαθεις. αληθεια γιατι σας την ειχε πει για τα κιλα; ειναι λιγα τα 20; εμενα ο Κων/νος με το ζορι να ειναι 17 :shock: να ανησυχησω τωρα; :confused:

Καλά δε παιζεσε ετσι ? Ενα τσακ θέλεις για να αγχωθεις :tongue: . Οχι Μαράκι μου τα 20 δεν ειναι λίγα ειναι πολλα για την ηλικια του μας ειχε πει.

Μια χαρα ειναι τα 17 του Κων/νου.

Να σου πω, επειδη τα εχω δει ολα τον τελευταιο μηνα με την αρρωστια του Νικου, καλα εκανες κ δεν τον εστειλες, εχεις και το μικρακι σπιτι.

XwAPp3.png

Τι τάξη παει ο Ανδρεας Λενιώ ? Μηπώς κουράζεται με τα μαθηματα κ γι'αυτο παραπονιεται για το κεφάλι του ?

Καλά δε παιζεσε ετσι ? Ενα τσακ θέλεις για να αγχωθεις :tongue: . Οχι Μαράκι μου τα 20 δεν ειναι λίγα ειναι πολλα για την ηλικια του μας ειχε πει.

Μια χαρα ειναι τα 17 του Κων/νου.

Να σου πω, επειδη τα εχω δει ολα τον τελευταιο μηνα με την αρρωστια του Νικου, καλα εκανες κ δεν τον εστειλες, εχεις και το μικρακι σπιτι.

αμαν βρε φιλεναδα με πεθανες χα χα χα χα:P οχι τιποτα αλλο αλλα ο δικος μου ειναι σα σουβλί! εχει κατι ποδια καλαμια! αν υποψιαζομουν οτι ηθελε διαιτα θα αγριευομουνα χα χα χα χα... ειναι καλα σημερα το παιδακι σου; εγω από του χρονου θα τον στειλω προνηπιο. οχι οτι τοτε θα γλιτωσω και πολλα αλλα πιστευω να ειναι πιο γερος ο οργανισμος του!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!Πολυ χαρηκα που ακουσα νεα σου!!!!Αν και οχι τοσο καλα!!!!Αλλλα περαστικα να ειναι ολα!!!!

Εμεις σημερα πηγαμε Σχολειο!!!Η κοπελα εκει στην υποδοχη μας ειπε "Καλα ουτε φανταροι να εισασταν.....2 μεσα μια εξω ειστε......":rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΚΑταλαβαινετε λοιπον.....

Η δουλεια καλα πηγαινει ε ΚΑτερινα?Αντε μπραβο σας!!!!Εμεις να δουμε τι θα κανουμε.....Γιατι δεν θελω να κλαιγομαι αλλα ρε παιδια υπαρχουν μερες που δεν εχουμε να φαμε......:cry::cry::cry:

Τεσπα...Υπαρχουν και χειροτερα και δεν μου αρεσει να παραπονιεμαι......

Κατι αλλο εχω να ρωτησω γιατι με μπερδεψατε παλι.....Οι αρρωστιες δεν αυξανονται με το κρυο?Εγω αυτο ηξερα....ΚΑι ολο λεω αν ειμαστε τωρα ετσι τι θα κανουμε τον χειμωνα?????:shock::shock::shock:

Η μικρουλα μου δεν αντεξε ανεβασε πυρετο τελικα.....Ηταν να παω στο γιατρο σημερα και εκει που πηγαιναμε μου κανει εναν βαρβατο εμετο στο αμαξι!!!!!Γυρισμαε πισω τελικα....Τωρα κοιμαται την αφησα με 37.5.....Αντε να δουμε που θα παει.....

ΜΑρακι εχει δικιο η Κατερινα δεν θες και πολυ να αγχωθεις.....:tongue::tongue::tongue:

Αλλα αγχωσε εμενα!!!!Εμειες εκει στα 20 κιλα τριγυρναμε ρε ΚΑτερινα!!!!!Ειμαστε ομως 107 εκ και θεωρουσα οτι δεν εχει προβλημα......Ενταξει δεν το λες και αδυνατο το παιδι μου.....Αλλα ουτε και χοντρο........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Για την ενιχσυση του ανοσοποιητικου που λετε εμενα η παιδιατος μου ειπε φρουτα και λαχανικα......Εγω παντως αφου ειχα στην αρχη τη μια αρρωστια πανω στην αλλη αρχισα να του δινω καθε μερα ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι και μπορω να πω οτι ειδα βελτιωση....Τουλαχιστον τωρα δεν ανεβαζουμε πυρετο......Δεν ξερω αν κανει και πολλλα...αλλα εμενα μου φαινεται οτι κατι κανει.....

Ξυπνησε το μικρακι μου παω να τσεκαρω για πυρετο....Ελπιζω να επανελθω.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπέρα...

δυσκολη η μέρα για μας σημερα και συγνωμη που δε σχολιάζω οτι γράψατε...

αισθάνομαι η πιο άχρηστη μάνα του κόσμου...

ο μπέμπης να ουρλιάζει όλο το πρωί κι εγω να μην μπορώ ούτε 5 λεπτά να ασχοληθώ με τη Βαλ...

Το γάλα της,ένα κομμάτι κέικ και μισή μπανάνα έφαγε όλα κι όλα και κατα τη 1 μου λέει:

"μαμά μου, μου δίνεις κάτι να φάω γιατι γουργουριζει η κοιλίτσα μου?"

Εντάξει χώμα έγινα...πείναγε το παιδί μου και ούτε να το ταισω σωστα δεν προλάβαινα...

ντρέπομαι...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφακι μου καθολου αχρηστη να μην νιωθεις!!!!

Ολες οι δευτερομανουλες ειμαι σιγουρη οτι το περασαν αυτο καποια στιγμη.....Μεσα σε αυτες ειμαι και εγω....

Δυστυχως με ενα βρεφος δεν ερχονται ποτε τα πραγματα οπως τα περιμεενεις.....ΝΑ ξερεις ομως μεγαλωνοντας θα βρισκεις περισσοτερο χρονο για την Βαλ.....Μην εχεις τυψεις καθολου κανεις οτι καλυτερο μπορεις δεδομένου των καταστασεων.....Εισαι μονη σου την περισσότερη μερα και μια χαρα τα καταφερνεις.....

ΕΙμαι σιγουρη οτι εχει συμβει το ιδιο και στις " τελειότερες μάνες":tongue::tongue::tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

συμφωνω με τη Ζωη συμπι μου! και εγω στη θεση σου χαλια θα αισθανομουν αλλα εισαι μονη σου αυτο σκεψου. ποσα κομματια να γινεις. εσυ στοιχηματιζω ουτε νερο δε θα ειχες πιει... και μονο που αισθανθηκες ασχημα αποδεικνυει το ποσο καλη μανα εισαι!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Καλό μήνα!!!

δεν έχω συνέλθει ακόμα απο χθες...

και αποφάσισα να δωσω και πιπίλα στον μπέμπη....με βαριά καρδιά αλλά έδωσα...κακό δεν κάνει...αν είναι να βρούμε λίγη ηρεμία...

πήρα τη Βαλ και πήγαμε και σουπερ μαρκετ χθες το απόγευμα...

μου έχει λείψει το παιδάκι μου...

και να λέω πάλι καλά που δεν είναι απαιτητική και δειχνει κατανόηση...

χθες το βραδυ της έδωσα ένα κομματάκι κίντερ σοκολάτα για να ξεχαστεί γιατι χτυπησε πολυ΄δυνατά το κεφάλι της στον τοίχο...

και μετα που την πήγα για ύπνο, μου λέει:

"Καληνύχτα μαμά...σ'αγαπώ και σε λατρεύω..."

κι εκεί που έκλεινα την πόρτα της, φωνάζει:

"μαμά??????"

"ναι αγάπη μου..."

"ευχαριστω που μου έδωσες σοκολάτα..."

έλιωσα η μάνα...πήγα στο μπάνιο και μυξόκλαιγα...

Κατερινάκι τα έχει αυτά ο παιδικός την πρώτη χρονιά...

θα αρρωσταίνει αρκετά το καμάρι σου...συνηθως έτσι γίνεται!

κι εσείς έχετε απόθεμα και σε κιλά! εγω τι να πω με την τσιλιμπίθρα μου??? 13.300 είναι ακόμα!!! χαχαχαχαχα!!!

το σιροπάκι καλό φαίνεται και έχει και εχινάκεια μέσα ε?

τι δοσολογία παίρνετε?

Ζωίτσα ξέρω οτι με καταλαβαίνετε...

αλλά εκείνη τη στιγμή ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί...

περνάτε δυσκολα κι εσείς ρε κοριτσάκι ε?

μας έχουν κάνει, να μην πω πως ρε γμτ....:evil:

Το Λυδιάκι πως ειναι με τον πυρετό?

συμπι ποιό νερό????? να έχω πιεί και νερό??? τέτοιες πολυτέλειες?????

πίνω ένα καφεδάκι το πρωί που κοιμάται ο μπέμπης και μετά εμπρός καλά μου πόδια!!!

και βγαινω χθες με τη Βαλ και συνανταω μια φίλη που έχει 3 παιδιά και της έλεγα πόσο δύσκολα είναι με 2 παιδιά μόνη μου...

ναι μου λέει σε καταλαβαίνω...

τι ακριβώς καταλαβαινει η συγκεκριμένη δεν ξέρω...

έχει βοήθεια απο μάνα και πεθερά 24 ώρες το 24ωρο!

και που τη συναντησα μόνη της ηταν!

τα παιδιά τα ειχε μοιράσει σε μανα και πεθερά!

τι να της πω τωρα...με σύγχισε!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...