Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!

πως ειστε αγαπημενες; εσυ Σοφακι μου εισαι καλα; τα παιδακια σου; με την πρωτη ευκαιρια θα σε παρω τηλ αλλα δε θελω και να ενοχλησω.

εγω μια χαρα, τον Κων/νο εχω με συναχι και βηχα αλλα θα τον παει σημερα ο Α στον παιδιατρο να τον ακροαστει. εχθες του εκανα αερολοιν πρωι - μεσημερι - βραδυ (πηρα μονη μου την πρωτοβουλια) γιατι οταν ξυπνησε κατα τις 7πμ δε μπορουσε να σταματησει να βηχει. εχουμε και την υποψια για ασθμα... αντε να δουμε! Ζωουλα τα δικα σου τα "αρρωστακια" τι κανουν;Συμπεθερακι, Ελενιτσα ειστε καλα; εδω βρεχει...

ααα και ξεχασα.. στι; 11.30 θα βγαλω τον σαπιο φρονιμιτη μου, σας ειχα μιλησει γι αυτον στην εγκυμοσυνη. ε τωρα ηρθε η ωρα του. εσπασε ο μισος και δεν παει αλλο,,, φοβαμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! σα να γενναω παλι αισθανομαι! ααααα και αρχιζω και διαιτα. η ζυγαρια εχει κατσικωθει στα 83 και δεν κατεβαινει με τιποτα! πανε τα κρουασανακια μου!:|

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

μας έκανε δωράκι ο μπέμπης καλό ύπνο...

αν δεν είχε και το μπουκωμα να τον ταλαιπωρω νυχτιάτικα με ορους και ορτισαλιν, θα ήταν τέλεια!!!

δεν υπάρχει αυτό που ζω....

καλά λέω οτι μας έχουν μουτζωσει...

θυμαστε που εγραφα οτι είχε η Βαλ μια μόλυνση στο ματάκι και οτι μάλλον ήταν κριθαράκι???

τελικά δεν ήταν κριθαράκι αλλά πιθανότατα σταφυλόκοκκος...

και βγαζει συνέχεια...

έβγαλε πρωτα στο πάνω βλέφαρο, μετα στο κάτω βλέφαρο, μετα στο άλλο μάτι και τωρα έχει 2, ένα πανω στη μύτη και ένα πάνω απο το χείλος...

αυτό φουσκώνει φουσκώνει με πύον ώσπου κάποια στιγμή σκάει και ματώνει...

μη δείτε πως είναι το κορίτσι μου...χάλια...

και συν τοις άλλοις έχει και μπουκωμα και βηχα...

απο τι να πρωτοφυλάξω τον μπέμπη?????

εγω όλη τη μέρα πλενομαι με ντετόλ και οινόπνευμα...

κυνηγάω τη βαλ να μην κυλιέται στα σεντόνια και τα μαξιλάρια μας...

χαμός!

Σοφάκι τι κάνεις??

πως πέρασες στην εκδρομούλα σου??

Ζωίτσα αρρωστησαν τελικά τα παιδάκια σου?

περαστικά αν είναι!

Ελενάκιιιιιιιιιιιιιι ουουουουουουουουου!!!

που είσαι καλέ???????

μήπως εκτός απο σπίτι, παιδιά, δουλειά, εν δυνάμει μαθητρια, αποφάσισες να μάθεις και αργαλειό και δεν προλαβάινεις να μπεις εδώ??????

χαχαχαχαχαχαα!!!!!!!!!

Αννούλα εγκυούλα που είσαι???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σταφυλόκοκος; που στο καλο τον βουτηξε; αχ μωρε... τι σου ειπε ο γιατρος; βαζεις κρεμα με αντιβιωση; τραβας και εσυ ταλαιπωρια λεχουδακι μου! πλενε συνεχεια ρουχα και σεντονια και κυριως του μπεμπη!

και εγω τον Κων/νακο παλι σε καραντινα τον εχω μην τυχον και κολλησει ο μικρος...αγχος οταν εχεις δυο!

να τον κόλλησε απο τον μπέμπη???

ποιός ξέρει....

δεν έχω μιλήσει και με τον παιδιατρο ακόμα...

φουσιντιν της βάζω και ενδιάμεσα της βάζω μπεταντίν...

δυσκολα ρε γμτ...

είμαι και μόνη μου και πως να τα κρατησω χωρια...

η Βαλ εν τω μεταξυ τρίβεται στους καναπέδες...

της αλλάζω συνεχεια σεντονια γιατι ματωνει πάνω τους...

δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω...

τον κυνηγάει ο σταφυλόκοκκος τον μπέμπη απο το μαιευτηριο...

και η Βαλ όλο θέλει να τον χαιδευει και να τον φιλάει...

και αν της λέω όχι, με ρωτάει με παράπονο:

"γιατί μαμά? δε με θέλει ο μπέμπης???"

και άντε να της εξηγω συνεχεια...:?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα σας κοριτσάκια μου!

Έχω τέλεια νέα! Η νέα προσέγγιση έπιασε, κλείνουμε μια βδομάδα επιστροφής στις παλιές συνήθειες υπνου μας! Μέχρι που την ξυπνάω εγώ πλέον! Εντάξει δεν είναι το αγαπημένο της να πηγαίνει στο κρεβάτι το μεσημέρι αλλά της υπενθυμίζω κάτι ωραί ο που θα κάνουμε οι 2 μας το απόγευμα και το δέχεται...¨Καληνύχτα ό-ειρα λυκά! Θα κάνεις κι εσύ νάνι ε?? Θα κάνει κι ο μπαμπάς?" Με αυτή τη φράση κλείνουμε την πόρτα, αν δεν την πει δεν ησυχάζει!χαχα Αν δεν προλάβει με φωνάζει να ανοίξω την πόρτα να την πει γρήγορα γρήγορα και μετά με αφήνει να φύγω! χαχαχα

Αχχχ...ελπίζω να παραμείνει έτσι. Να σας πω είχα αποδεχτεί τουλάχιστον τις λιγότερες ώρες ύπνου. Αυτό που με ξέσκιζε ψυχολογικά ήταν το κλάμα της που ένοιωθε μόνη στο δωμάτιο. Ένας θεός ξέρει πως κρατιόμουν να μην "λυγίσω".

Δεν έχω διαβάσει πολλά προηγούμενα, είδα όμως ότι εμφανίστηκε το Σοφάκι και ότι πέρασε μια δύσκολη εμπειρία. Αν μου επιτρέπει να της ευχηθώ το κεφάλι ψηλά, η υγεία της πρώτα απόλα και του παιδιού βεβαίως και να χαμηλώσει τις απαιτήσεις της σε λοιπές λεπτομέρειες...Τα βασικά, υγεία και ηρεμία, ποιους θηλασμούς και πιέσεις ψυχολογικές! Είναι δύσκολη περίοδος αυτή, μη "φορτώνεσαι" με καθήκοντα που δεν έχουν μεγάλο κόστος αν τα αφήσεις στην πάντα..

Πολύ στενοχωρήθηκα ειλικρινά...σου εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση!

Μαράκι με το δοντάκι!! Ελα και δεν είναι τίποτα αφού φαίνεται βγαίνει στο πιτς φυτίλι! Θάρρος και δός του να καταλάβει!! Δε σε φοβάμαι!

Άντε αυτή τη βδομάδα μου είπαν ότι θα βγούν τα γραπτά...ΑΜΗΝ. Αν περάσω δε θα μπω να σας το γράψω...θα με ακούσετε!!!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

συμπι μου να της λες οτι και βεβαια τη θελει ο μπεμπακος απλα δεν πρεπει να τον κολλησει γιατι ειναι πολύ μικρουλης! και εγω αυτο του λεω του Κων/νου. οταν μαλιστα του κανει χαρουλες ο μπεμπης του λεω"ΚΟΙΤΑ κΩΝ/ΝΕ ΜΟΥ ΠΩς ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗς. ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΎ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑς ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ"! Παλι ειχα πατημενα τα κεφαλαια :evil:

καμια φορα πιανει καλλες φορες δεν τον προλαβαινω και παει κοντα! τους τη δινει κιολας να ειναι σε καραντινα. παντως μαλλον από το μπεμπη κολλησε η μικρη!πανω στους καναπεδες στρωνε σεντονακια και στο τελος της ημερας βαλ'τα για πλυσιμο. δικα σου παλια σεντονια εχεις; δυσκολα γμτ!

να τον κόλλησε απο τον μπέμπη???

ποιός ξέρει....

δεν έχω μιλήσει και με τον παιδιατρο ακόμα...

φουσιντιν της βάζω και ενδιάμεσα της βάζω μπεταντίν...

δυσκολα ρε γμτ...

είμαι και μόνη μου και πως να τα κρατησω χωρια...

η Βαλ εν τω μεταξυ τρίβεται στους καναπέδες...

της αλλάζω συνεχεια σεντονια γιατι ματωνει πάνω τους...

δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω...

τον κυνηγάει ο σταφυλόκοκκος τον μπέμπη απο το μαιευτηριο...

και η Βαλ όλο θέλει να τον χαιδευει και να τον φιλάει...

και αν της λέω όχι, με ρωτάει με παράπονο:

"γιατί μαμά? δε με θέλει ο μπέμπης???"

και άντε να της εξηγω συνεχεια...:?

Ρε Σοφάκι......................:shock:Τί να πώ!!??

Ρ Ι Σ Π Ε Κ Τ κορίτσι μου......

Περαστικά στην κουκλίτσα σου και βάστα γερά!!!

Ελπίζω ότι θα δίνω και προφορικά την άλλη βδομάδα γι'αυτό θα συνεχίσω να μπαίνω έτσι αραιά μέχρι τότε καθότι έχω σπάσει στο διάβασμα. Άντε να τελειώνει αυτό το μαρτύριο! 5 μήνες πιά! Δεν έχω διαβάσει στη ζωή μου τόσο πολύ καιρό με τόση ένταση. Ακόμα και τις δύσκολες εξεταστικές σε 2 το πολύ 3 μήνες ξεμπερδεύαμε. Έχω βγάλει σπυριά, έχω πάρει κιλά, μου λείπει το γυμναστήριο και να έχω ελεύθερο χρόνο χωρίς τύψεις που δε διαβάζω...

Και δεν έχω και κανά φράγκο στην πάντα για Μαλδίβες όταν τελειώσω ρε γμτ...:rolleyes:

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοροτσια μου!!! τι κανετε καλε?εμεις εδω μετα απο ενα κατακλυσμο που εριξε τωρα το πρωι ειμαστε καλα μπορω να πω...καπου ξεμυτισε ο ηλιος!!!!χαλια κατασταση.....

εχθες πηγαμε παρελαση...και καθομασταν απεναντι απο τους επισημους....διπλα μας ηταν τα καλα παιδια του Συριζα οπου φωναζαν την ωρα που εκανε παρελαση ο στρατος!!!και με το τελος...ξεκινησαν να παρελασουν και αυτοι ωσπου ριχνουν ενα δακρυγονο και με πετυχε μαζι με τα παιδια....τα ειδα ολα!!!!ειπα πως δεν θα αντεξω....πηγα να πεσω κατω και ταυτοχρονως να προσπαθω αν δω και τα παιδια αν ειναι καλα.....να καιγομαι σε ολο το προσωπο..... να μην μπορω να μιλησω και να ανοιξω τα ματια...εκλεισε ο λαιμος....αλλο πραγμα!!!Η Ευη και ο Μαρινακος μου κατακοκκινα στο προσωπο...να κλαινε...ενας χαμος!!!τι να πω?Στην καφετερια διπλα να πεταγεται ο κοσμος.....εφυγαν οι περισσοτεροι....ενας τεραστιος πανικος....

Σοφακι 2 περαστικα σου.....τι ακριβως ειναι αυτο που περασες? εγω ειχα περασει επιλοχεια καταθλιψη στα αγορια αλλα με βοηθεια το ξεπερασα......χωρις φαρμακα βεβαια!!!

Μαρακι και Σοφακι μου εσεις καλα?

Σοφια ενδεχεται να κολλησε απ τον αδερφο της η Βαλ αλλα μηπως εκει που πηγε ατην αδερφη σου φουντωσε..μηπως ειχε ακουμπησει καποιο ζωακι η κατι που πιθανως να ηταν βρωμικο? περαστικα και σε σας....ειναι δυσκολο να φυγει ο σταφυλοκοκκος.....θελει καποιες φορες ισχυρη αντιβιωση...και προσοχη στα σπυρακια...δεν θελουν σπασιμο!!!!

Ζωιτσα αρρωστουλια παλι τα μικρα σου?

Μια γρηγορη καλημερα και απο εμενα!!!!

Λοιπο ν τα παιδακια μου τα εχω αρρωστα στην αναρρωση βεβαια ειναι τωρα αλλα σχολειο γιοκ.....

Ο μικρος εκανα την βλακεια να τον στειλω Πεμπτη παιδικο αφου ειδα οτι περασε το ματακι του και μου γυρισε με βηχα και μυξες.....Τους χωρισα εννοειτε και αρασκευη βραδυ εκτος του οτι γεμισε το ματι του μικρου παλι πυον αρρωστησε και η μικρη.......Πυρετο δεν ανεβασε κανενας ευτυχως αλλα μια μυξα ενας βηχας αλλο πραγμα....

Βαρεθηκα ρε κοριτσιΑ να σας λεω ολο για αρρωστιες και εσεις υποθετω κουραστηκατε να τα ακουτε ε?

Σοφακι μου τι να πω κοριτσακι μου......Αντιβιωση να παρει Το Βαλεριακι σου και αντε γρηγορα να σταθειτε στα ποδια σας!!!!Σε καταλαβαινω τι τραβας που εισαι και μονη σου....ΠΑλι καλα που κοιμαται και πολλες ωρες ο μικρος να λες και ετσι δεν ερχονται και πολυ σε επαφη....

ΜΑρακι ναι και εγω μολις πω οτι θα χωριστειτε τοτε θυμουνται οτι αγαπιουνται παρα πολυ$!!!!!!

Stevy αντε μεγεια ο καινουριος σας υπνος και καλη επιτυχια στα προφορικα σου!!!!

Ελενιτσα μου δακρυγονα????????????????Ειναι δυνατον?Δεν ντρεπονται καθολου!!!!

ΝΑ δειτε που χουντα εχουμε απλα δεν μας το λενε....

ΤΑ ππαιδακια σου την γλιτωσανε τουλαχιστον????

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!τικανετε?

σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας ειμαστε καλα τωρα...εγω κοιμαμαι απ τισ 8 το βραδυ:shock: ευτυχως ο μπεμπης ξυπναει μονο μια φορα τη νυχτα και τον ταιζει ο αντωνης...δευτερα εχω ραντεβου με το γιατρο να δουμε λιγο αν με τα φαρμακα που παιρνω μπορω να θηλασω...στο elactancia τα δινει riski level 0....μιλησα κ με το παπαβεντση κ αυτος τα ιδια π[εριπου μου ειπε το θεμα ειναι η δοσολογια εγω περνω 40μγ τη μερα...o παπαβεντσης συατα που μου εστειλε αναφερει δοσολογια μεχρι 20μγ τη μερα...να δω τι θα πει ο γιατρος μου το ψαχνει κ αυτος μηπως μειωσουμε--σταδιακα-τη δοσολογια...αλλιως πρπει να περασει τριμηνο ν αλλαξουμε ταα χαπια κ μετα θα μπορω να θηλαζω...κανω αντλησεις οσο πιο συχνα μπορω...γυρω στις 4-5 φορες τη μερα

σοφακι μ αυτες τις αντλησεις μπορω να διατηρησω τη γαλουχια η πρεπει να τις αυξησω?

κατα τ αλλα μου κλεψανε κινητο και πορτοφολι...οσες θελετε το καινουριο αριθμο στειλτε μου πμ.

σας φιλω ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα!

τι εγινε Σοφακι; επεστρεψες και μας παίρνεις τα πρωτεια; εγω το ανοιγω κυρια μου το μαγαζακι μας και οχι εσυ! ασε που ειμαι στο ποδι από τις 5.30πμ :|:tongue:

τωρα σερφαρω και εχω τον τζουνιορ στο πορτ μπεμπε να βογκαει. τι θελει δεν ξερω... δεν εχει ρευτει παντως από τις 5.30 που εφαγε. βεβαια μπορει να θελει να κανει και κακα! αβυσσος η ψυχη τους :P

εχθες πηγε ο Α τον Κων/νο στον παιδιατρο. ωρες ωρες νομιζω οτι ειμαι υπερβολικη αλλα οχι... εχει ακροαστικα ο μικρος και κανει εισπνοες! ευτυχως δεν εχει πυρετο!

βρε Σοφακι που στα κλεψανε τα υπαρχοντα; εμενα στειλε μου πμ με νουμερο τηλ οκ;

αντε καλη μερα να εχουμε και σημερα!

ελα καλημερα....ολα καλα?

πρωινες πρωινες βλεπω.....Σοφακι μου ολα θα πανε καλα.....ποτε σε κλεψανε καλε?εε τι αλλο θα δουμε πια......στειλε μου και μενα το τηλ σου με πμ....να τα πουμε!!!!

Μαρακι μου περαστικα στον Κων/νο.....απο δω και περα θελει προσοχη με τον καιρο.....μια ζεστη μια κρυο.....ο μπεμπακος πρωινος πρωινος τελικα εεε?

εμεις καλα....σημερα εχει πολυ κρυο...με ηλιο!!!!λοιπον εψαξα τις ειδικοτητες στο Ιεκ και ειχε για γυναικες τωρα 1 μονο τμημα...νοσηλευτριες ψυχικης υγειας!!!ειναι ομως 3 εξαμηνα....το σκεφτομαι.....

Σοφακι μου τι κανουν τα δικα σου τεκνα......Ζωη?

Καλημέρα!

βρε τι καλά κάνω που τρέχω για ύπνο μόλις κοιμάται ο μπέμπης!

ενω τωρα πάει να φτιάξει το πρόγραμμα του και να ξυπνάει μόνο 2 φορές το βραδυ, έχει τις παλιομύξες και δε μπορεί...

ρουθουνίζει όλη την ωρα...πολλή μύξα...του έβαλα 2 φορές ορό αλλά λίγα πράγματα έκανε...

τεσπα...

όλα τα ζόρια μαζί...

η Βαλέρια βηχει έντονα απο χθες...που να παέι και σχολείο....

εγω το ρίχνω στην πλάκα γιατί αλλιώς δεν την παλεύω!

Στέβη μπράβο για την επιστροφη στον ύπνο σας!!!

άντε να σου φύγει και το άγχος!

Καλη επιτυχια με τις εξετάσεις!!!

συμπι της τα εξηγω αυτά που είπες αλλά πιέζεται η καημένη...

και χθες που την πίεσα λίγο παραπάνω, άρχισε να μου λέει οτι είμαι κακιά μάγισσα και είχε θυμωσει!

κι ο μπεμπίτος μου σαν το δικό σου....στο πορτ μπεμπε βογγάει...:rolleyes:

ωχ ακροαστικά ο γαμπρούλης μου??? περαστικούλια στο αγόρι σου!!!

απαπαπα....τι πράγμα κι αυτό φέτος!!! νωρίς νωρίς οι αρρώστιες!!!

Βρε Λενιώ κι εσεις δίπλα στους Συριζαίους πήγατε και κάτσατε?????

πωπω δακρυγόνα....έλεος...

τα παιδάκια σου είναι οκ???

για το σταφυλόκοκκο μας είπε ο παιδιατρος οτι σωστα πράττω με φουσιντιν και μπεταντίν αλλά αν πετάξει κι άλλο σπυράκι, θα πιει αντιβίωση...

κάτι πάει να εμφανιστεί...ελπίζω να κάνω λάθος...:(

Ζωίτσα περαστικά στα μικρούλια σου!

όσο για τη χουντα...μέρες τωρα αναρωτιέμαι για το πολίτευμα μας...

η προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία δε μου κολλάει παντως με όλα αυτά που ζούμε...

Σοφάκι κάνατε και βουτίτσα??????

ζηλεύωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

αντλήσεις νομίζω οτι χρειάζεσαι περισσότερες και οπωσδήποτε μια νυχτερινή...

νομίζω ανα 3ωρο πρέπει να αντλείς για να διατηρησεις γαλουχία...

αλλά η άποψη μου είναι να κοιτάξεις τον εαυτό σου πρώτα και ο θηλασμός είναι δευτερεύων...

αν εχεις το κουραγιο να αντλεις για τόσο καιρό για να ξαναθηλάσεις στο 3μηνο, μπραβο σου...αλλά αν πιέζεσαι, άστο ρε συ....σιγά...

τα παιδάκια σου χρειαζονται τη μαμά τους να είναι καλά...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

οντως πολυ νωρις ξεκινησαν οι αρρωστιες αλλα νομιζω οτι εχει να κανει με τον παλιοκαιρο. δεν πιανει λιγο κρυο να σκοτωθουν τα μικροβια. ζεστη και υγρασια ειναι ο,τι χειροτερο. δεν ξερεις και τι να φορεσεις και ιδρωνεις με το παραμικρο. εγω κατεβασα και τα χειμωνιατικα. πρεπει να ψωνισω επειγοντως στον Κων/νο μου. συμπι παντως θα ελεγα να ξεκινησεις μια ωραιοτατη αντιβιωσουλα στη Βαλ που να τα "πιανει" ΟΛΑ: σταφυλοκκοκους, πνευμονιοκοκους, λοιμωξεις ανω-κατω αναπνευστικου και δε συμμαζευεται :tongue:. ο μπεμπακος ακομα ταλαιπωρειται με μυξες και μουκωμα; κατα τα αλλα ειναι "καθαρος"; εννοω από ακροαστικα κλπ...

καλημερα Ελενιτσα μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...