Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα νευρα μου! πιστευα οτι θα κοιμηθω το μεσημερι για να αντεξω το βραδυ! φρουδες ελπιδες! πηγα για υπνο στις 4 το απογευμα. ο Κων/νος κοιμοταν από τις δυομιση και ξυπνησε. μου ειπε οτι θα κοιμοταν κι αλλο μαζι μου. τον πιστεψα η μανα και το αποτελεσμα; ηρθα στο γραφειο για να ηρεμησω και εκεινο κοπανιεται στο σπιτι γιατι ηθελε να ερθει μαζι μου. 4-5 φορες με πηρε ο υπνος και με ξυπναγε... δεν μπορω αλλο θα πεσω.οχι τιποτε αλλο θελει και ο αρης να παει για ψαρεμα το βραδυ. οποτε αλλο ξενυχτι από εκει. θα τα εχω και τα 2 μονη μου :|

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα και απο εμενα....

Χαθηκα γιατι τα εχω χωρια τα μικρα και μου ειναι δυσκολο να βρω χρονο να κατσω......

Ευτυχως ομως τωρα ειμαστε καλα ξεπρησμενο το ματακι και αυριο θα παμε σχολειο....ΕΤσι ειπα να τα αφησω μαζι τωρα το απογευμα......

ΜΑρακι καταλαβαινω τα νευρα σου.....Και εμενα το κανει αυτο ο Θοδωρηςς.....Τωρα πκια δεν την ξαναπαταω οποτε μου το λεει ξερω οτι δεν θα κοιμηθω......

Τωρα για το ξενυχτι τι να πω......Οπλισου με πολυ πολυ πολυ υπομονη.....ΚΑνε την καρδια σου πετρα και αυριο φορτωσε τα στον Αρη το μεσημερι και κατσε και κοιμησου.....

δεν θα σχολισω τιποτα αλλο γιατι εχω 2 παιδια αφηνιασμενα που νομιζω οτι μου εχουν παρει τον αερα και με κανουν οτι θελουν....Το αποτελεσμα?Νευρα να εχω και πολλα κλαμματα.....Πως θα τα βαλω σε ταξη δεν ξερω.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα!!!

αυτός ο μπέμπης σκωτσέζικο ντουζ μας κάνει με τον ύπνο...

ένα βράδυ κοιμάται καλά και το επόμενο μας βγάζει οφ!

χθες πονούσε η κοιλίτσα του μάλλον...βογγούσε, σφιγγόταν, ψιλοέκλαιγε...που να κοιμηθούμε...

μου ξυπνάει και τη Βαλ και σηκωνεται χαραματα...

Πότε είπαμε στρωνει ο ύπνος τους έστω και λίγο???????

λέτε να τον πέιραξε που έφαγα λίγο απο το γλάσο για το κέικ που έφτιαξα χθες ή τα φασολάκια???

τη Βαλ παντως την πείραζε η σοκολάτα όποτε έτρωγα γιαυτό και το είχα ρίξει στη λευκή.

συμπι κι εγω χθες το μεσημέρι δεν κοιμηθηκα...

υποτίθεται θα ερχοταν το απόγευμα ένας σημαντικός πελάτης του άντρα μου να μιλήσουν και μια και άργησε η Βαλ να πέσει, έμεινα ξύπνια γιαατι μεχρι αν πέσω θα ερχόταν ο άνθρωπος...

και τελικά δεν ήρθε !:evil: τσάμπα έχασα τον ύπνο μου!!!

ο μπέμπης πλέον απο τις 5:30 που ξυπνάει, δεν ξανακοιμάται μέχρι τις 11 το βράδυ και θέλει μόνο αγκαλιά...οπότε καταλαβαίνετε τι ωραία περνάω...

Ζωίτσα ζόρια ε?

μην προσπαθείς να τα καταφέρεις συγχρόνως και με τα 2 για να βάλεις όρια...

ξεκίνα απο το Θοδωράκη που είναι μεγαλύτερος και μετά θα δεις οτι και το Λυδιάκι θα μπει στο νόημα...

εμένα η Βαλ έχει στρωσει αρκετά αλλά ρε παιδιά όποτε έρχεται η μαμά μου, εκτροχιάζεται...

την κάνει οτι θέλει και νομίζει οτι μπορεί να το κάνει και σε μένα....με αποτέλεσμα να τσακωνόμαστε συνέχεια...:rolleyes:

Ελενάκι μου ευχαριστούμε που μας συμπεριέλαβες στο υπέρ υγείας!

δεν έβαζες κάτι και υπέρ ύπνου μπεμπιδίων μπας και κάνει η Παναγία το θαύμα της και κοιμηθούν????:D

Τωρα για το σαραντισμό....θα τον κρατησω σιγουρα...

ήδη και τα 2 είναι ελαφρως κρυωμένα...δε ρισκάρω...

στις 4 Νοέμβρη πάντως, καλά να είμαστε, θα πάω να πάρω την ευχη απο τον παπά και μετα θα πάω στο δημόσιο θηλασμό που θα γίνεται ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

με λενε Μαρια και ειμαι καλα! το ψαρεμα ακυρωθηκε οποτε ο Α εμεινε σπιτι και οχι μονο αυτο, εμεινε ξυπνιος ο καημενος μεχρι τις 4.30 το πρωι που ξυπνησε ο μπεμπης να φαει για να τον ταισει. τον ειχαμε ταισει στις εννιαμιση το βραδυ με μεγαλυτερη δοση και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα αφενος μεν να μη μπορει να χωνεψει με τιποτα (ζοριζοταν μεχρι τις 23.00 αλλα μετα ξαναεφαγε στις 4.30! ο Α τα ειδε ολα και τωρα ειναι σε κωμα :tongue: ο μικρος εκανε διπλο εμβολιο προχθες, ειναι 60 ποντους και 6 κιλα. πηρε 1,5 κιλο σε ενα μηνα αλλα ετσι ειναι με αυτα τα γαλατα τα ετοιμα... βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις οπως αυτες του μπεμπη της Σοφιας! καλε τι γαλα ειναι αυτο που εχεις; θρεπτικοτατο φτου φτου φτου φτου :P

συμπεθερακι λενε οτι ο υπνος των νεογνων αρχιζει να μοιαζει με των ενηλικων αφου κλεισουν τον 3ο μηνα. κανε λιγη υπομονη και ελπιζω ο γιοκας σου να ακολουθησει τον κανονα γιατι οπως θυμασαι ο Κων/νος δεν με αφησε να κοιμηθω βραδυ σερι για 2 χρονια!

Ζωουλα νομιζω οτι τα παιδια σου ειναι απλως λιγο ζωηρα δεν εχει να κανει με τη δικη σου αντιμετωπιση. τωρα αν σου εχουν παρει τον αερα αυτο το ξερεις εσυ καλυτερα από τον καθενα. παντως δεν ειναι δυσκολο να σφιξεις λιγο τα λουρια αρκει να εισαι αποφασισμενη και αν αλλαξεις τακτικη να εισαι σταθερη! τα παιδια θελουν να βλεπουν εναν γονιο που ξερει ακριβως τι θελει να κανει για να τον "υπακουσουν".

συμπι που θα πας καλε 4/11 μες στο κρυο να θηλασεις; προσεχε :P

καλημερα!

με λενε Μαρια και ειμαι καλα! το ψαρεμα ακυρωθηκε οποτε ο Α εμεινε σπιτι και οχι μονο αυτο, εμεινε ξυπνιος ο καημενος μεχρι τις 4.30 το πρωι που ξυπνησε ο μπεμπης να φαει για να τον ταισει. τον ειχαμε ταισει στις εννιαμιση το βραδυ με μεγαλυτερη δοση και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα αφενος μεν να μη μπορει να χωνεψει με τιποτα (ζοριζοταν μεχρι τις 23.00 αλλα μετα ξαναεφαγε στις 4.30! ο Α τα ειδε ολα και τωρα ειναι σε κωμα :tongue: ο μικρος εκανε διπλο εμβολιο προχθες, ειναι 60 ποντους και 6 κιλα. πηρε 1,5 κιλο σε ενα μηνα αλλα ετσι ειναι με αυτα τα γαλατα τα ετοιμα... βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις οπως αυτες του μπεμπη της Σοφιας! καλε τι γαλα ειναι αυτο που εχεις; θρεπτικοτατο φτου φτου φτου φτου :P

συμπεθερακι λενε οτι ο υπνος των νεογνων αρχιζει να μοιαζει με των ενηλικων αφου κλεισουν τον 3ο μηνα. κανε λιγη υπομονη και ελπιζω ο γιοκας σου να ακολουθησει τον κανονα γιατι οπως θυμασαι ο Κων/νος δεν με αφησε να κοιμηθω βραδυ σερι για 2 χρονια!

Ζωουλα νομιζω οτι τα παιδια σου ειναι απλως λιγο ζωηρα δεν εχει να κανει με τη δικη σου αντιμετωπιση. τωρα αν σου εχουν παρει τον αερα αυτο το ξερεις εσυ καλυτερα από τον καθενα. παντως δεν ειναι δυσκολο να σφιξεις λιγο τα λουρια αρκει να εισαι αποφασισμενη και αν αλλαξεις τακτικη να εισαι σταθερη! τα παιδια θελουν να βλεπουν εναν γονιο που ξερει ακριβως τι θελει να κανει για να τον "υπακουσουν".

συμπι που θα πας καλε 4/11 μες στο κρυο να θηλασεις; προσεχε :P

Κάτι παρόμοιο με τον Άρη περνάει και ο άντρας μου αλλά σε καθημερινή βάση!!!

οτι ωρα ξυπνήσει ο μπέμπης το πρωί, είτε 6 είτε νωρίτερα, τον θηλάζω και τον παίρνει για να με αφησει να κοιμηθω λίγο!!!

αλλά αν κλαίει που να κοιμηθω....έχει και δυνατη φωνη το πουλάκι μου!!!

για τον ύπνο δε με πειράζει και αν ξυπνάει αναα 2ωρο που λέει ο λόγος....απλά το ιδανικό θα ήταν να ξυπνούσε, να έτρωγε και να ξανακοιμόταν...όχι να θέλουμε 1 ωρα για να ξανακοιμηθεί...

και βογγάει και σα γέρος γιατι πονάει η κοιλίτσα του...

χαχαχα!!!

ναι πήρε αρκετό βάρος ο δικός μου αλλά πιστευω στη συνεχεια θα κόψει ρυθμούς γιατι αλλιως δε με βλέπω καλά!!!

και απο άποψη κούρασης να τον κουβαλάω αλλά και απο οικονομική γιατι ήδη χρειαζεται να του ξαναψωνίσω ρούχα!!!

το μαντκο έχει δωρεάν μεταφορικά μέχρι αύριο για όποια ενδιαφέρεται...

έχω βάλει στο καλάθι μου 2 φορμίτσες, ένα παντελονάκι τζιν και 6 μπλουζάκια με 50 λίρες συνολο!!! μια χαρα!!!

θα παραγγειλω και κορμάκια και φορμάκια απο νεξτ.

αν οι καιρικες συνθηκες δε θα ειναι καλές, εννοείται δε θα πάω στο δημόσιο θηλασμό! αλλίως ωραια θα είναι! :D

Ζωίτσα συμφωνω με τη συμπι....οτι κι αν αποφασίσεις να κάανεις, να είσαι αποφασισμένη και να το δείχνεις και με τίποτα να μην πισωγυρίσεις...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

μπα εγω δεν ενδιαφερομαι γιατι ο μικρος εχει και αφορετα ρουχα ακομα του μεγαλου! μου εστειλε και η κουνιαδα μου κανα τεσσαρι καλοκαιρινα κουστουμακια εχθες μεσω των πεθερικων οποτε... του Κων/νου λεω να του ψωνισω από το mc arthur glen τωρα το νοεμβριο που θα ανεβουμε αθηνα γιατι δεν εχει και πολλα ρουχαλακια. τζιν παντελονια βεβαια του εχω κανα πενταρι και δε μου αρεσουν και πολύ τα τζιν γιατι δε βολευουν. προτιμω τις φορμες...τωρα που ειπα φορμες. εχθες ηρθαν τα πεθερικα σπιτι και εφεραν για τον Κων/νο 2 φορμες και στο μικρο τιποτα. γεννησα και στον μικρο τιποτα. δε λεω οτι δεν τον αγαπανε από χαζομαρα τους μαλλον επραξαν ετσι αλλα με πειραξε λιγο. ενταξει ρουχα εχει αλλα δεν μπορουσαν να πουνε "να παρτε Χ ευρω να του ψωνισετε οτι θελετε"; ελπιζω να μην ακουγεται γυφτια αυτο που λεω αλλα καταλαβαινετε το νοημα ετσι;:|

μπα εγω δεν ενδιαφερομαι γιατι ο μικρος εχει και αφορετα ρουχα ακομα του μεγαλου! μου εστειλε και η κουνιαδα μου κανα τεσσαρι καλοκαιρινα κουστουμακια εχθες μεσω των πεθερικων οποτε... του Κων/νου λεω να του ψωνισω από το mc arthur glen τωρα το νοεμβριο που θα ανεβουμε αθηνα γιατι δεν εχει και πολλα ρουχαλακια. τζιν παντελονια βεβαια του εχω κανα πενταρι και δε μου αρεσουν και πολύ τα τζιν γιατι δε βολευουν. προτιμω τις φορμες...τωρα που ειπα φορμες. εχθες ηρθαν τα πεθερικα σπιτι και εφεραν για τον Κων/νο 2 φορμες και στο μικρο τιποτα. γεννησα και στον μικρο τιποτα. δε λεω οτι δεν τον αγαπανε από χαζομαρα τους μαλλον επραξαν ετσι αλλα με πειραξε λιγο. ενταξει ρουχα εχει αλλα δεν μπορουσαν να πουνε "να παρτε Χ ευρω να του ψωνισετε οτι θελετε"; ελπιζω να μην ακουγεται γυφτια αυτο που λεω αλλα καταλαβαινετε το νοημα ετσι;:|

καλημερα σας μεσω του μηνυματος της Μαριας μας!!!!Μαρακι μπορει να εγινε απο χαζομαρα αλλα επειδη εχεις ακουσει και δει πολλα απο δω...θα καταλαβεις οτι παιζει και το ενδεχομενο να μην εγινε απο βλακεια...αλλα εσκεμμενα λογω του οτι δεν θα βγει ονομα απο κει αλλα του πατερα σου!!!για σκεψου και αυτο το ενδεχομενο.....μακαρι να ειναι οπως το σκεφτηκες αλλα δεν νομιζω!!!

εμεις καλα......σημερα εχει γενεθλια και ο μπαμπας μου!!!!επισης εχθες μιλησα με τον φανταρο και μας ειπε πως θα ειναι σημαιοφορος στην παρελαση την Κυριακη...ποποποπο καμαρι ολοι μας!!!ειμαι πολυ περηφανη ....ειναι ενα απωθημενο μου και αυτο....ηθελα πολυ να κρατησω την σημαια σχολειο.....και μιας και ειπα σχολειο....ο μεγαλος μου αδερφος παει σχολειο!!!!:shock:ναι ναι ξεκινησε στο δημοσιο Ιεκ γιατι ως σεκιουριτι που ειναι οι αδειες πλεον κοβονται και θα παιρνουν χαρτι μονο απο Ιεκ.....αααα ετσι ψαχνω και εγω ευκαιρια μπας και τρυπωσω εκει με αλλη ειδικοτητα μιας καιπηγε ο μεγαλος!!!δεν θα ειναι ασχημα!!!!:rolleyes:

παντως αυτο το νυχτερινο ξυπνημα που ζειτε....το περασα μονο με τον Ανδρεα.....ειναι ανυποφορο και χωρις βοηθεια απ τον συζυγο τοτε!!!"Κανει δρομολογια (οπως ελεγε η κουνιαδα) και σηκωνεται στις 5 δεν γινεται να ξυπναει να βοηθαει!!!!":?

Καλημέρα!!!

Χρόνια πολλά στους Μήτσους και τις Δήμητρες!!!

να χαίρομαι την ανιψούλα μου!!!

και ναι λοιπόν....μπορώ να πω οτι ο μπεμπίτος δινει νέο νόημα στη νυχτερινή ζωή!!!

περνάει αλμα ανάπτυξης....το πρώτο του...της 5ης εβδομάδας...ελπίζω να μην είναι έτσι και τα υπόλοιπα!!!

μου έκανε το στηθος λάστιχο λέμε!!!

θήλαζε θήλαζε θήλαζε....

του άντρα μου του έχουν σπάσει τα νευρα απο την κούραση και επιμένει να δωσουμε πιπίλα...εγω προσπαθω, αν όχι να το αποφύγω, τουλάαχιστον αν το καθυστερησω γιατι φοβάμαι μην πάθει καμια συγχιση θηλών...

θα δούμε...:rolleyes:

το Βαλεριάκι μου επίσης αναστατωμένο χθες βραδυ στον ύπνο της...έκλαιγε,φωναζε....

και όλα αυτά, όταν μετα απο 2 ώρες νον-στοπ αγκαλιά,κούνημα, θηλασμό, περπάτημα, καταφερα να κοιμίσω το μπέμπη!!!!!!!:shock:

συμπι μου δίκιο έχεις για τα πεθερικά σου...

τι σημασία έχει αν έχει ρούχα ο μπέμπης?

έτσι για το καλό κάτι έπρεπε να φέρουν...

εγώ θα τους την έλεγα ευγενικά....όχι τιποτα αλλο αλλά για να προλάβω το να ξαναγίνει αυτό αργότερα που θα καταλαβαίνει και ο μικρός...

ρε συ Ελενάκι θα μας τρελάνεις???????

σπίτι-μαγαζί-3 παιδιά και έχεις όρεξη και για σχολείο και διαβάσματα?????

τι να πω....το μπράβο λίγο είναι!!!

και σημαιοφόρος ο αδερφούλης σου!!! τέλεια!!!

να χαίρεσαι και τον πατερούλη σου!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!

χαρηκα πολύ για το Σοφακι! πες χαιρετισματα και να παρουσιαστει αμεσως στο "ταγμα" να δωσει αναφορα ως αδικαιολογητως απουσα :tongue:

Χρονια πολλα στην ανηψουλα σου συμπι και στον μπαμπακα σου Ελενιτσα!

συμπι επισης κουραγιο με τον φαγανα σου! παει αυτος θα σε αφησει μιση! τι μιση δηλαδη που εσια ηδη μιση από τη φυση σου εσυ!:tongue:

εμεις καλα, το μεσημερι εχει ψητούρα σε εορταζοντα ξαδερφο οποτε δεν μαγειρευω λεμε χα χα χα

κατα τα αλλα υγιαινουμε και θα προσπαθησω να μπω και το απογευμα, αν με αφησουν τα θηρια να σας γραψω. εχθες από τις 7 το απογευμα που ξυπνησε ο Κων/νος μεχρι τις 12 που κοιμηθηκαν δεν ειχα σταθει ουτε δευτερολεπτο καλα να ειναι!

Διαφημίσεις

kalispera!mpika na sas po oti eimai kala...nosileftika gia 15 meres alla tora eimai spitaki mou sta paidakia mou....sas efxaristo oles gia to endiaferon!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

kalispera!mpika na sas po oti eimai kala...nosileftika gia 15 meres alla tora eimai spitaki mou sta paidakia mou....sas efxaristo oles gia to endiaferon!!

καλως ορισες και παλι!ναι...;;; τι; ετσι νομιζεις θα το ξεπεταξεις το θεμα; οοοχιιιιι αγαπη μου! μολογα τα ΟΛΑ!:tongue:

καλως ορισες και παλι!ναι...;;; τι; ετσι νομιζεις θα το ξεπεταξεις το θεμα; οοοχιιιιι αγαπη μου! μολογα τα ΟΛΑ!:tongue:

καλημερα και καλο σκ να εχουμε!

μαρακι νοσηλευτηκα για επιλοχειο μανια η επιλοχειο μετατραυματικο στρες(αυτο ειναι το πιο σωστο μαλλον)...παιρνω φαρμακευτικη αγωγη και θα παιρνω για κανα 6μηνο....δε ξερω αν πρεπει να θηλαζω εχω γαλα το αντλω και το πεταω προς το παρον...ρωτησα και το παπαβεντση και περιμενω απαντηση.

εσεις καλα?οι υπολοιπες?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα!

αντε βρε Σοφακι μου, αυτο ακουγεται σοβαρο! στην ελλη ειχες παρουσιασει κατι παρομοιο; δε νομιζω ετσι; μαλλον ζοριστηκες πολύ συναισθηματικα αυτη τη φορα :| αντε βρε κοριτσακι μου περαστικο και αγυριστο να ειναι. παρε τα φαρμακακια σου και για τον θηλασμο μη σκας! εκανες ο,τι καλυτερο μπορουσες. αν συνεχισεις να θηλαζεις εχει καλως, αν οχι παλι εχει καλως! εσυ να εισαι καλα με τα παιδακια σου!

Καλημερα απο την βροχερη Θεσσαλονικη....Αντε χειμωνιασαμε!!!!!

Λοιπον λεω να μην μιλησω για τα αρρωστιαρικα παιδια μου αλλα να πω στο ΣΟφακι που τοσο με ανησυχησε συντομα να γινει παλι καλα....Αχ βρε Σοφακι μου ευτυχως το καταλαβες να λες.....Οσο για το θηλασμο μην σκας καθολου.....Μια χαρα τα πηγες και σημασια εχει να εισαι και εσυ καλα οχι μονο τα παιδακια σου.....

Αυτααααααα

ΟΙ υπολοιπες εκτο απο την ελλειψη υπνου ελπιζω να ειναι καλα.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...