Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερουδια!!!!!

Πριν λιγο γυρισαμε απο το νοσοκομειο, καναμε την ενεση της μικρης. Ειμαστε 7250 γρ. Σε 12 μεες το πηρε το μισοκιλο η μπουμπου. Σε λιγο θα ειναι το πρωτο προωρο-υπερβαρο μωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε πως έχεις στρογγυλέψει...μπέμπααα...μπέμπααα...

κοπελάρα μου! λιονταρίνα μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

oυφ!! ξαναμπήκα! ασύρματη σύνδεση βλέπετε...Η μικρή μου Μar28 είναι 2 μηνων και 22 ημερων!!!!

Να τη χαιρεσαι! Καλως ηρθατε λοιπον!

πέρα απο την πλάκα εγώ όταν είχα μειωμένη παραγωγή, άρχισα να πίνω μπύρα χωρίς αλκοόλ και γλυκάνισο και έκανα αντλήσεις (άσχετα αν δεν έβγαζα ούτε μια κουταλιά της σούπας γάλα!)

δεν έχεις υπόψη σου για τι ηλίθια μιλάμε!!!

σε βγάζει νοκ αουτ στο δευτερόλεπτο!!!

και εκμεταλλεύεται το γεγονός οτι εγώ αρνούμαι να σπαταλήσω έστω και ένα γραμμάριο σάλιου για να της απαντήσω στις βλακείες της και λέει ακόμα περισσότερες!!!

ε ρε και skype το πεθερικό!!!

σε έσκισε!!!

Με εσκισε λεει!!! Κ τωρα τι κανουμε? πως να την αποφυγω μου λες???

Κ εγω μπυρα καργα!!! Κ χωρις κ με!!! Μερακλης θα μου βγει ο γιος μου!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εμένα ο παιδίατρος που ήρθε την Δευτέρα για το εμβόλιο μου είπε να μην πίνω με τίποτα την μπυρα χωρίς αλκοολ..

για ποιό λόγο στο είπε αυτό?

εγώ πάντως τη μπύρα την πίνω για ψυχολογικούς λόγους....ξέρω οτι η ποσότητα μαγιάς που περιέχει, είναι μηδαμινή σε σχέση με αυτή που απαιτείται για αύξηση της παραγωγής, ωστόσο "κοροιδεύω" τον εαυτό μου και έχει αποτέλεσμα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοριτσια εμένα ο παιδίατρος που ήρθε την Δευτέρα για το εμβόλιο μου είπε να μην πίνω με τίποτα την μπυρα χωρίς αλκοολ..

Κοριτσακι καλως ηρθες στην παρεα μας!!

Εγω ενα διαστημα την ειχα ταραξει , οπως ειπε και η Σοφια μαλλον ψιχολογικο ειναι το οτι κανει δουλεια , τον λογο σου τον ειπε η απλα δεν κανει??

Φιλακια παω για δουλιτσες γιατι παλι ειχαμε βγει βολτιτσα κα στο σπιτι γινεται ο πανικοσ

Θα σας διαβασω μετα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Δεν ρώτησα fairytale. Ξεχάστηκα με τη συζήτηση που είχαμε και δεν τον ρώτησα γιατι την απαγορευει. Μου είπε πάντως να τρώω πολλά φρούτα και σούπες.. Γι αυτό κι εγώ σήμερα έκανα γιουβαρλάκια..

tLPhp3.png

Δεν ρώτησα fairytale. Ξεχάστηκα με τη συζήτηση που είχαμε και δεν τον ρώτησα γιατι την απαγορευει. Μου είπε πάντως να τρώω πολλά φρούτα και σούπες.. Γι αυτό κι εγώ σήμερα έκανα γιουβαρλάκια..

κ μενα αυτα μου χει πει.... τα χω ταραξει κ γω τα γιουβαρλακια, κ χτες κ σημερα εχει κοτοσουπα... αλλα μπυριτσα πινω! δε μου χει πει βεβαια για αυτη που δεν εχει αλκοολ!

Μαρακι, φιλια στα μπουτακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Ευχομαι ολα να ειναι καλα Μαρακι και να μην κλαψει καθολου ο ΝΙκολας!!

Εγω εκτος απο γιουβαρλακια κοτοσουπα και κρεατοσουπα,τρωω και πολυ τραχανα,,μερα παρα μερα καθε πρωι...μου το χαν πει τα κοριτσια που ειμασταν στο δωματιο στο ιασω,σαν δευτερες μανουλες κατι ξερανε παραπανω,παντως οντως βοηθανε οι σουπιτσες

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Σοφακι μπραβο κοπελα μου για την αποφαση σου να ξεκινησεις εστω κ τωρα να θηλασεις το μικρο σου,,,αυτο παλι δεν το ξερα οτι μπορει να γινει,,,παιρνεις καποια φαρμακα για να το καταφερεις?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Εγώ κορίτσια πλεον τρώω τα πάντα εκτός απο σοκολάτα που κι αυτή σιγά σιγά θα την αρχίσω!

Στην παραγωγή του γάλακτος βοηθάνε γενικά τα υγρά...όχι αποκλειστικά οι σούπες...οπότε πιείτε και νεράκι μπόλικο και χυμούς!

μμμμ γιουβαρλάκια έχω καιρό να φτιάξω!!!

θα τα κάνω αύριο!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφακι μπραβο κοπελα μου για την αποφαση σου να ξεκινησεις εστω κ τωρα να θηλασεις το μικρο σου,,,αυτο παλι δεν το ξερα οτι μπορει να γινει,,,παιρνεις καποια φαρμακα για να το καταφερεις?

λια μου να σου ζησει η κουκλα!!

ναι γινεται.υπαρχει κ φαρμακο που βοηθαει η δομπεριδονη αλλα δε θα το παρω...βοηθαει επισης η μαγια μπυρας η τριγωννελλα-τσαι απο οτι καταλαβα ειναι αυτο κ αλλα.θα δοκιμασω κ θα σου πω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

λια μου να σου ζησει η κουκλα!!

ναι γινεται.υπαρχει κ φαρμακο που βοηθαει η δομπεριδονη αλλα δε θα το παρω...βοηθαει επισης η μαγια μπυρας η τριγωννελλα-τσαι απο οτι καταλαβα ειναι αυτο κ αλλα.θα δοκιμασω κ θα σου πω.

καλη αρχη κοριτσακι!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...