Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑλησπερα και απο εμενα!!!!

Τι κανετε?

Stevy? πως πηγανε οι εξετασεις ?Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα?ΑΝτε καλη επιτυχια να εχεις......Και καλο κουραγιο....Τι να πω.....Μηπως γκρινιαζε στην αρχη που τις πηρες την πιπιλα και ειδε πως πιανει και τωρα πια αποφασισε να το κανει συνεχεια και να μην φταιει η πιπιλα?

Σοφακι μου πως ειστε εσεις?Τι ειπε ο παιδιατρος....δεν μπηκες να μας πεις?Το ματακι της ΒΑλ?

Εμεις εχουμε μαλλον επιπεφυκιτιδα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ηρθε σημερα ο μικρος απο το σχολειο ον κανω μπανιο και μετα βλεπω το ματακι του κοκκινο....μα λεω θα ειναι απο το μπανιο.......ε και το απογευμα αρχισε να τρεχει ενα κιτρινο μπλιαχ υγρο....Πρηστηκε κιολας.....Ωραια πραγματα....Tobrex μας ειπε η γιατρος και βλεπουμε.....ΑΝτε να δουμε τι θα γινει και με αυτο......

Την μικρη δεν ξερω αν την σωσαμε....ΑΠο αυριο τους χωριζω again.......10 μερες λενε οτι κρατατει.....Αμα τους εχω 10 μερες χωρια εγω θα κλειστω σε ψυχιατρειο δεν υπαρχει περιπτωση........

Αυταααααααααααααααααααααααααα

Αντε να περασει η χρονια με τις αρρωστιες γιατι δεν αρχισε ακομα και πολυ με εχει κουρασει.................

ΚΑληνυχτες σε σας στα παιδακια σας και εναν ησυχο υπνο στις φρεσκομανουλες να εχουν!!!!!

ΜΑρακι ευχομαι να ξυπνησεις 8 και να μην το πιστευεις!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑλησπερα και απο εμενα!!!!

Τι κανετε?

Stevy? πως πηγανε οι εξετασεις ?Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα?ΑΝτε καλη επιτυχια να εχεις......Και καλο κουραγιο....Τι να πω.....Μηπως γκρινιαζε στην αρχη που τις πηρες την πιπιλα και ειδε πως πιανει και τωρα πια αποφασισε να το κανει συνεχεια και να μην φταιει η πιπιλα?

Σοφακι μου πως ειστε εσεις?Τι ειπε ο παιδιατρος....δεν μπηκες να μας πεις?Το ματακι της ΒΑλ?

Εμεις εχουμε μαλλον επιπεφυκιτιδα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ηρθε σημερα ο μικρος απο το σχολειο ον κανω μπανιο και μετα βλεπω το ματακι του κοκκινο....μα λεω θα ειναι απο το μπανιο.......ε και το απογευμα αρχισε να τρεχει ενα κιτρινο μπλιαχ υγρο....Πρηστηκε κιολας.....Ωραια πραγματα....Tobrex μας ειπε η γιατρος και βλεπουμε.....ΑΝτε να δουμε τι θα γινει και με αυτο......

Την μικρη δεν ξερω αν την σωσαμε....ΑΠο αυριο τους χωριζω again.......10 μερες λενε οτι κρατατει.....Αμα τους εχω 10 μερες χωρια εγω θα κλειστω σε ψυχιατρειο δεν υπαρχει περιπτωση........

Αυταααααααααααααααααααααααααα

Αντε να περασει η χρονια με τις αρρωστιες γιατι δεν αρχισε ακομα και πολυ με εχει κουρασει.................

ΚΑληνυχτες σε σας στα παιδακια σας και εναν ησυχο υπνο στις φρεσκομανουλες να εχουν!!!!!

ΜΑρακι ευχομαι να ξυπνησεις 8 και να μην το πιστευεις!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερούδια κοκώνες!

Καλημερούδια Ζωή!

Διαβάζω για τα προφορικά και περιμένω αποτελέσματα γραπτών. Ελπίζω ότι έχω περάσει και κάποια με βαθμό. Ένα αρκεί όμως για να κοπείς τελείως. Είναι περιζήτητες θέσεις με κύρος και καλό μισθό και γίνεται σφαγή! Γι'αυτό κυρίως δεν ελπίζω και για το τελικό αποτέλεσμα...

Η μικρή τις 2 πρώτες μέρες δεν γκρίνιαξε για την πιπίλα, την τρίτη άρχισε τις εκρήξεις και ποτέ δεν της έκανα το χατήρι να την πάρω από το δωμάτιο (ή να της τη δώσω ή να της κάνω κάποιο χατήρι πέραν του να της αφήσω ανοιχτό το φως πχ). Ό,τι και προσέγγιση να δοκίμαζα πάντα μετά έβγαινα έξω μόνιμα υπομένοντας το θρήνο της μέχρι να κοιμηθεί αποκαμωμένη.

Πάντως κορίτσια οι χθεσινοί 2 ύπνοι κάπως καλύτερα. Με αποχαιρετάει με μια τρομάρα στο μάτι το βράδυ και το μεσημέρι κάνει μια σύντομη προσπάθεια ψεύτικου θρήνου. Αναμένω βέβαια γιατί το χει ξανακάνει και μετά ξανακύλησε από μόνη της. Επιμένω να τηρώ και το πρόγραμμά της απαρέγκλιτα τώρα γιατί την κούραζα για να κοιμάται σίγουρα αλλά μάλλον αυτό της προκαλούσε υπερένταση τελικά. Αυστηρή ρουτίνα για να ρυθμιστεί και το ρολόι της..Τί να πω...Πάντως είναι ιστορία η πιπίλα. Όλα τ'άλλα στάδια τα πέρασε άνετα...εδώ βρήκαμε το μάστορά μας!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Επίσης επιπεφυκίτιδα δεν είναι αυτό στα ματάκια? Δεν κατάλαβα καλά.

Κι εμείς πέρισυ 3 φορές περάσαμε! Είναι πολύ κολλητικό και ξανακάνει κύκλο αν το κολλήσει άλλο παιδάκι μπορεί να ξανακολλήσει το δικό σου μετά! Να πω την αλήθεια τη βγάλαμε χωρίς φάρμακα. Καλό και συχνό πλύσιμο με ορό και γαζούλες γιατί ήδη είχε περάσει άλλες ιωσούλες και έκανα καβάτζα στα φάρμακα για τον υπόλοιπο χειμώνα! χαχα! Ε πόσα να πάρει ένα μικρό παιδάκι, το λυπάμαι! Και δυστυχώς δεν ξέρω πόσα από αυτά είναι τελικά πράγματι απαραίτητα. Αυτό είναι που με σκοτώνει κι εκεί ακριβώς πατάνε! Γκρρρρρρρρρρ

Καλημέρες!!!

λίγο πιο ξεκουραστα σήμερα...

κάπως καλύτερα κοιμηθηκε ο μπεμπης...

βέβαια λογικό είναι αφού χθες απο τις 7 το απόγευμα, ξανακοιμηθηκε στις 11:30 το βράδυ!

χθες το μεσημερι δεν άντεξα...του έδωσα τις σταγόνες που είπε ο γιατρός...

απο τις 9 και κάτι το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι έκλαιγε...και όλες αυτές τις ωρες να τον έχω αγκαλιά...και συγχρόνως να φτιαχνω στη Βαλ γάλα,κολατσιό,κλπ, να παίζω μαζι της, να τη βοηθάω στην τουαλέτα...

έλιωσα...

συμπι ενταξει εμείς είμαστε σε καλύτερη φάση απο την κοπέλα που λες!!!

είναι ψιλοαδιάφορη μαζί μου αλλά όταν κάθομαι έστω και 5 λεπτά να παίξουμε, χαίρεται πολύ!

μόνο που μάλλον την έχω φοβίσει και αν κάνει έστω και μια μικρη ζημιά και της πω οκ,δεν πειράζει, με ρωτάει: δε θα με μαλώσεις????

μάλλον πρέπει να χαλαρώσω λίγο τα λουριά!!!:rolleyes:

Ζωίτσα απο αισιοδοξία και υπομονή καλά πάω!

αν δεν είχα και απο αυτά θα είχα λαλήσει!!!

σημερα έχουμε παιδιατρο...το μάτι της Βαλ χάλια!!!

είχε ένα σπυράκι στο κάτω βλέφαρο....το οποίο στη διάρκεια της μέρας μεγάλωνε και μεγάλωνε...και το βράδυ έσκασε και έτρεχε πύον και αίμα!!!

ευτυχως δεν την πονάει όμως!

Το Λυδιάκι εμπλουτίζει τις γευσεις του βρε!!! μην αγχωνεσαι!!! φάση είναι!!!

Στέβη μου εμένα μου φαίνεται οτι η μικρή σου είτε παρα τις δηλώσεις της, δεν έχει αποδεχτεί το γεγονός οτι δεν έχει πιπίλα, είτε κάτι την έχει τρομάξει στο δωμάτιο της και δε θέλει να είναι εκεί...

η κόρη μιας φίλης είχε φάει το ίδιο κόλλημα με το δωμάτιο της και μετα απο αρκετές μέρες καταλαβαν οτι κάτι τη φόβισε στην κουρτίνα!!!

για το Σοφακι δεν εχουμε κανενα νέο ε?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ολες καλα; ολες ακμαιες;

συμπι γκρινιαρουλης βγηκε ο μικρος; αντρες παιδι μου τι να πεις!

οσον αφορα στην κοπελα για την οποια σου εγραψα χθες το καταλαβα οτι ειναι πιο δυσκολη περιπτωση αλλα στα ειπα αφενος μεν για να δεις οτι υπαρχουν και χειροτερα ;) παντως χαλαρωσε οσο μπορεις με το Βαλεριακι και να εισαι λιγο πιο ελαστικη μαζι της. κανε και κανα χατηρακι παραπανω δε βλαπτει. μη φοβασαι δεν σου παιρνει τον αερα απλα θελει και αυτη λιγο χαιδολογεμα παραπανω τωρα. αποψη μου βεβαια ετσι;

να ρωτησω κατι; μια φιλη μου γενναει τα χριστουγεννα... τι δωρακι να της παρω; εχει αγορακι! υπνοσακος ειναι καλα ήη δεν θα τον χρησιμοποιησει λετε; θα εθει σε καμια ωριτσα γραφειο γι αυτο ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!

λίγο πιο ξεκουραστα σήμερα...

κάπως καλύτερα κοιμηθηκε ο μπεμπης...

βέβαια λογικό είναι αφού χθες απο τις 7 το απόγευμα, ξανακοιμηθηκε στις 11:30 το βράδυ!

χθες το μεσημερι δεν άντεξα...του έδωσα τις σταγόνες που είπε ο γιατρός...

απο τις 9 και κάτι το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι έκλαιγε...και όλες αυτές τις ωρες να τον έχω αγκαλιά...και συγχρόνως να φτιαχνω στη Βαλ γάλα,κολατσιό,κλπ, να παίζω μαζι της, να τη βοηθάω στην τουαλέτα...

έλιωσα...

συμπι ενταξει εμείς είμαστε σε καλύτερη φάση απο την κοπέλα που λες!!!

είναι ψιλοαδιάφορη μαζί μου αλλά όταν κάθομαι έστω και 5 λεπτά να παίξουμε, χαίρεται πολύ!

μόνο που μάλλον την έχω φοβίσει και αν κάνει έστω και μια μικρη ζημιά και της πω οκ,δεν πειράζει, με ρωτάει: δε θα με μαλώσεις????

μάλλον πρέπει να χαλαρώσω λίγο τα λουριά!!!:rolleyes:

Ζωίτσα απο αισιοδοξία και υπομονή καλά πάω!

αν δεν είχα και απο αυτά θα είχα λαλήσει!!!

σημερα έχουμε παιδιατρο...το μάτι της Βαλ χάλια!!!

είχε ένα σπυράκι στο κάτω βλέφαρο....το οποίο στη διάρκεια της μέρας μεγάλωνε και μεγάλωνε...και το βράδυ έσκασε και έτρεχε πύον και αίμα!!!

ευτυχως δεν την πονάει όμως!

Το Λυδιάκι εμπλουτίζει τις γευσεις του βρε!!! μην αγχωνεσαι!!! φάση είναι!!!

Στέβη μου εμένα μου φαίνεται οτι η μικρή σου είτε παρα τις δηλώσεις της, δεν έχει αποδεχτεί το γεγονός οτι δεν έχει πιπίλα, είτε κάτι την έχει τρομάξει στο δωμάτιο της και δε θέλει να είναι εκεί...

η κόρη μιας φίλης είχε φάει το ίδιο κόλλημα με το δωμάτιο της και μετα απο αρκετές μέρες καταλαβαν οτι κάτι τη φόβισε στην κουρτίνα!!!

για το Σοφακι δεν εχουμε κανενα νέο ε?

Κάπου εκεί μέσα καταλήγω κι εγώ...θα ψάξω την τρομάρα κ παίζω κ πιο πολύ μαζί της όσο προλαβαίνω για να ικανοποιείται, και βλέπουμε! Χθες ήταν πολύ ευτυχισμένη και έλεγε συνέχεια τι παίξαμε με τη μαμά κ τι κάναμε..Ας όψεται το κ@λ@διάβασμα!

Ρε παιδιά όντως...η Σοφία τι να γίνεται...περίεργο!

Κορίτσια πάντως σας βγάζω το καπέλο!

Μπράβο και πάλι μπράβο!

Σας έχουν σκάσει και αρρώστιες με τα νεογέννητα κοντά...πολύ δύσκολα...από κει που τα πρώτα τα είχαμε αποστειρωμένα...

Και τα κορίτσια με τα μεγαλύτερα όμως...άθλος είναι! Full time job! Και πολύ δύσκολη μάλιστα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ολες καλα; ολες ακμαιες;

οσον αφορα στην κοπελα για την οποια σου εγραψα χθες το καταλαβα οτι ειναι πιο δυσκολη περιπτωση αλλα στα ειπα αφενος μεν για να δεις οτι υπαρχουν και χειροτερα ;) παντως χαλαρωσε οσο μπορεις με το Βαλεριακι και να εισαι λιγο πιο ελαστικη μαζι της. κανε και κανα χατηρακι παραπανω δε βλαπτει. μη φοβασαι δεν σου παιρνει τον αερα απλα θελει και αυτη λιγο χαιδολογεμα παραπανω τωρα. αποψη μου βεβαια ετσι;

να ρωτησω κατι; μια φιλη μου γενναει τα χριστουγεννα... τι δωρακι να της παρω; εχει αγορακι! υπνοσακος ειναι καλα ήη δεν θα τον χρησιμοποιησει λετε; θα εθει σε καμια ωριτσα γραφειο γι αυτο ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!:tongue:

Ring sling!

Το καλύτερο υπνωτικό της Έλλης μου νεογέννητη!

Τσάντα με θήκες για μπουκάλια!

Ένα σετ τάπερ διάφορα μεγέθη για τροφές, αποθήκευση γάλακτος, μεζούρες γάλακτος αν δε θηλάσει, αυτά που έχουν ψυκτικό υγρό τριγύρω για να διατηρούνται δροσερά τα μέσα στο τάπερ κλπ κλπ

Ένα σετ εσώρουχα με σουτιέν θηλασμού (η mothercare έχει σετ νομίζω)

Το σταντ για τη μπανιέρα του και ένα σετάκι παπάκια για το νερό!

Και όπως πάντα προτείνει η απούσα Σοφία...Αυτό το σετ με τις πετσέτες...το towel cake!!...ή όπως αλλιώς το λένε...!:rolleyes:)

(Θα ήταν υπερήφανη για μένα τώρα :cool:!!!!)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ολες καλα; ολες ακμαιες;

αγκαλίτσας μου βγήκε ο μικρός...

η γκρίνια του τελικά κατέληξα απο τι είναι!!!

αν δεν κάνει κακά 27 φορές τη μέρα, δε μπορεί το πουλάκι μου!!!

απο τις 8 το πρωι έχω αλλάξει 7 πάνες!!!:tongue::tongue::tongue:

ναι με το Βαλεριάκι ακολουθώ άλλη τακτική τώρα...

είμαι πιο ελαστική...

ή μάλλον της περνάω αυτό που θέλω χωρίς απειλές και τιμωρίες!!!

για δωρακι στη φιλη...

μπορεις να πάρεις ενα ριλάξ ή όπως ειπε και Στεβη, μια σουπερ ντουπερ diaper cake με φυτικα καλλυντικα για το μπέμπη πάνω!;)

Ευγε Στεβη παιδί μου! ειμαι περηφανη για σενα!!!:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

μολις επεστρεψα και πηρα μια φορμιτσα της mayoral τελικα! χα χα χα χα..

εδω μωρε που μενω δεν εχεις και πολλες επιλογες! ημουν μεταξυ ρουχου και καλλυντικων mustela. τελικα πηρα την φορμα :tongue:

καλημεραααααζζζζζζζζζ

ζζζζζζζζζζζζ...

εχουμε και λεμε: Μπεμπης 02.00πμ, Κων/νος 04.00πμ, μπεμπης 05.00πμ, μαμα 06.00πμ, μια χαρα ε; νυσταζω!

εσεις πως ειστε φιλεναδες; ολα καλα; ελπιζω να περασετε πιο ησυχο βραδυ αν και με τη συμπι μου καποια στιγμη θα συγχρονιστηκαμε στο ξενυχτι ειμαι βεβαιη :tongue:

ασχετο αλλα εκτος από τη Σοφια χασαμε και την ελενιτσα;;;; καλα που ξεκιναει Νικολουλη το Νοεμβριο!

Καλημέρα!!!

σύμπι....δυστυχως συγχρονιστηκαμε σε όλα σου τα ξυπνήματα εκτός απο τις 4!!! άστα να πάνε!!!

πήγαμε χθες παιδιατρο!

ο μπέμπης απο ανάπτυξη σούπερ!!!

μέσα σε 20 μέρες πήρε 1250 γραμμάρια και 2 πόντους!!! 4.700γρμ είναι τωρα!

μου ειπε ο ντοκ να αρχίσω τα βαράκια αν συνεχίσει έτσι!!!:tongue::tongue::tongue:

κοίταξε την κοιλίτσα του αλλά δε βρηκε αερια,κλπ όπως περίμενε επειδη του παραπονιόμουν για κολικούς....

εμ γιατρέ του λέω, τι να βρεις....20 πάνες έχω αλλάξει σήμερα....οτι υπήρχε, βγήκε!!!:tongue:

πραγματικά μας έχει βγάλει εκτός προυπολογισμού ο μπέμπης με τις πάνες!!!ευτυχως βρηκα σε προσφορά στο Βεροπουλο τις babylino και πήρα αρκετές!!! είχε το μικρό πακέτο των 28τμχ, 3,5 ευρώ...οπότε μια χαρά!

περιμένω και απο αμαζον...

έχουν και τα 2 λίγο κόκκινο λαιμό...

καναμε και στη Βαλ το αντιγριπικό και μας είπε σε ένα μηνα να κάνουμε επαναληπτικη δόση και απο αρχες Δεκέμβρη μπορεί να επιστρέψει σχολείο!

οπότε θα παμε τέλη Νοέμβρη να κάνει και ο μπέμπης το πρώτο του εμβόλιο.

η Βαλ απο την ωρα που ξύπνησε, ντυθηκε και στολίστηκε γιατι της έταξε η κουνιάδα μου χθες οτι θα την πάει στις κούνιες!!!

περιμένει πως και πως!

πάει εξαφανίζονται όλες σιγά σιγά...

Σοφάκι, Ελενίτσα, Λία....

που είστε όλες καλέεεε???????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κοριτσαρες μου εδω ειμαι και σας διαβαζω....απλα εχω και την εκδρομη του σχολειου που πρεπει να αποτελειωσω και ειμαι λιγο στην πιεση!!!!

Την Σοφια δεν μπορεσα να την βρω...ελπζω να ειναι καλα!!!Η Λια μας ειχε για αρκετο καιρο κοσμο στο σπιτι της και δεν μπορουσε να μπει!!!καταλαβαινετε......

εγω περασα πολυ ωραια στην Τηνο....παρολο που ειχα το σοι μαζι(κουνιαδα και πεθερα) ηταν ολα πολυ ωραια....ηρεμησε το κεφαλι μου...και φυσικα αποστολη εξετελεστη!!!εγραψα και χαρτακι υπερ υγειας ολων σας......αναλυτικα!!!!

εσεις πως ειστε?σας βασανιζουν τα μωρα σας?Σοφακι μια χαρα ο μπεμπακος σου...μεγαλωνει με ταχεις ρυθμους σε ολα τα επιπεδα!!!!

Μαρακι τι νεα? πολυ ξενυχτι εεεεε? θα στρωσει η κατασταση.....

κατι ηθελα να σχολιασω αλλα δεν μπορω να το βρω...θα ψαξω και θα σας πω.....

ααααα το βρηκα Σοφακι για τον σαραντισμο ηταν και τις επισκεψεις.....εγω δεν δεκτηκα κανεναν πριν σαραντισω γιατι ειναι επικινδυνο πολυ για το παιδι αν κολλησει το παραμικρο που τελικα δεν το αποφυγαμε τοτε!!!!καλο θα ηταν να μην δεκτεις και για παραπανω χρονικο διαστημα καθως κυκλοφορουν τα χιλια μοιρια.....

επισης το δευτερο θεμα ηταν η πιπιλα!!!!Στεβυ μου νομιζω πως εισαι λιγο "αυστηρη" να το πω λιγο "αποτομη"....με το θεματακι....εγω ας πουμε την δινω μονο στον υπνο αλλα μολις αποκοιμηθει την ξαναπερνω....βεβαια αυτο δεν θα γινεται συνεχεια.....ας πουμε με τον πατερα του που εμεινε 2 μερες δεν του ζητησε πιπιλα καθολου.....αλλα ισως πρεπει να εισαι λιγο πιο ελαστικη γιατι στεναχωρεις και την Ελλη !!!!ολα θελουν τον χρονο τους ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...