Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!

λιώμα είμαι...

το βραδυ δυσκολο...

ξύπνησε στη 1,κοιμηθηκε 1:30...

ξύπνησε στις 3,κοιμηθηκε 4 παρα τέταρτο...

ξύπνησε στις 5, κοιμήθηκε στις 6...

νυστάζωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Το Βαλεριάκι μου ήρθε σήμερα πριν κανένα 2ωρο...

χαλαρή εως αδιάφορη απέναντι μου...:(

όταν όμως έφτασε ο άντρας μου στο σπίτι της αδερφής μου και τον είδε, έπεσε στην αγκαλιά του και έκλαιγε και του έλεγε: "μου έλειψες!!!"

ζήλεψα να πω την αλήθεια μου...

εγώ μάλλον είμαι στη μαυρη λίστα της...μια που κραταω το μπέμπη αγκαλιά και θηλάζω,κλπ....μια που τη μαλώνω...

τεσπα....ελπίζω να επανέλθει και να μου δωσει κανένα φιλάκι...:rolleyes:

Τωρα την πήρε ο μπαμπάς της και πήγαν στο γήπεδο να δουν την τοπική ομάδα!!!ε ρε γκρίνια που θα έχουμε το απόγευμα που θα νυσταζει επειδη έχασε τον ύπνο της...

με παίρνει πολύς κόσμος τηλ να έρθουν επίσκεψη αλλά τους γειώνω και τους λέω οτι θα δεχτω επισκέψεις αφού σαραντίσω...

φοβάμαι να πω την αλήθεια...

ας περιμένουν λίγο, δεν παθαίνουν τίποτα...

άλλωστε οι περισσότεροι σκόπευαν να έρθουν στο μαιευτηριο την τελευταία μέρα αλλά με άφησε ο γιατρός να φύγω μια μέρα νωρίτερα και έτσι δε μπόρεσαν...

που αν το ήξερα, θα καθομουν άλλο ένα βράδυ, να έρθουν οι επισκέψεις εκεί γιατι στην κλινική είναι ελεγχόμενα τα πράγματα...τον μπέμπη απο μακριά και μετα στο σαλονάκι ή στο μπαλκόνι...

ενω τωρα άντε να έρθουν όλοι αυτοί στο σπίτι...

δεν είμαι ακοινωνητη αλλά φοβάμαι με τις ιώσεις ρε γμτ...:?

σχεδόν όλοι έχουν παιδιά που πανε σχολείο κι ακόμα κι αν δε τα φέρουν, μπορεί να έχουν αυτοί κάτι και να μην το έχουν εκδηλώσει...

Ζωίτσα έπιασε η ευχή μου να μην αρρωστήσετε ε? μπράβο!!!

βάλε όρια στο Θοδωράκη και πιστευω οτι θα δεις αποτέλεσμα και στο θέμα του ξύλου...

αν και όπως τα λες, τον προκαλούν και καταλήγει να χτυπήσει...

ουφ πάλι κλαίει....έλεος...............

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!!!!!

ΜΑρακι Βλεπω καθε μερα πρωινη πρωινη ε?

Τι να πεις...Κουραγιο...Μετα τους 3 μηνες νομιζω στρωνουν και λιγο στον υπνο....

Με την ΣΟφια απο Αθηνα μιλησε καμια ρε κοριτσια?Εχω αρχισει και πραγματικα ανησυχω.......

Σοφακι αντε καλωσηρθε και η ΒΑλερια....Σε καταλαβαινω και εγω θα στεναχωριομουνα μωρε.....Αλλα και αυτη μηπως τωρα με το νεο μελος δεν ξερει πως ακριβως να συμπεριφερθει απεναντι σου και περιμενει απο εσενα να της δειξεις?

Μπραβο παντως στο κοριτσακι σου...Μια χαρα τα καταφερνει!!!!!!!!

Εμεις λοιπον δεν αρρωστησαμε!!!!!!!!!!!!!Ναι ΣΟφια η ευχη σου επιασε!!!!!!!Και αυτες οι μυξες που εχει η Λυδια ρε κοριτσια μονο το πρωι εχει και μετα εξαφανιζονται.....Λετε να ειναι τιποτα δοντια?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα!

άλλο ένα δυσκολο βραδυ....αλλά μάλλον τελικά έτσι θα είναι....θα πρέπει να συμβιβαστω με την ιδέα οτι δε θα κοιμάμαι πάνω απο 2 ώρες σερί!

το Βαλεριάκι μου είναι πολύ επιφυλακτικό απέναντι μου...

γενικά έχει στραφεί στο μπαμπά της...

δεν της δίνω κι άδικο...αφού δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ όσο πρέπει μαζί της....άντε να ξεπεταχτεί λίγο ο μπέμπης, να μπούμε σε μια σειρά...

Ακόμα κι όταν είναι εδω, μου λείπει βρε κορίτσια...:(

Θα πάρω και τον παιδιατρο μήπως εχει κενό αύριο να πάμε να δει και τα 2...

είμαι περίεργη να δω πόσα θα μου πάρει με τα 2 παιδιά...για το ένα παίρνει 50...:rolleyes:

η Βαλ έχει πάθει κάποια μόλυνση στο ματάκι της...

ο μπεμπίτος έχει γεμίσει σπυράκια σε πρόσωπο και κεφαλάκι...συν οτι έχει αρκετή μύξα...παρόλο που του βάζω συχνά ορό...

για να δούμε...θα με αφησει ο μικρός να καθαρίσω φασολάκια ή πάλι θα θέλει συνέχεια αγκαλιές????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα Σοφακι!!!!

Οτι και να λες θαυμαζω την αισιοδοξια και την Υπομονη σου!!!!!

Εννοειτε οτι θα τα ειχα παιξει......

Ζοριζεται μωρε ο μικρουλης.....Οσο για τα σπυρακια μηπως ειναι ατοπικη δερματιτιδα?Νομιζω ειχε και η βαλ οποτε ξερεις πως ειναι....

Οσο για το οτι σου λειπει η Βαλ σε καταλαβαινω απολυτα....Και εγω οταν πρωτοηρθα απο την κλινικη και Ο Θοδωρης με εφτυνε και επαιζε με την μανα μου και την αδερφη μου δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μου κακοφαινοτανε...Κοιμοτανε λιγο η Λυδια και ετρεχα να παιξω μαζι του αλλα αυτον δεν τον ενοιαζε.......και κλααααααααααμα εγω............

Ολα με το καιρο θα στρωσουν....Υπομονη δεν χρειαζεται να σου πω γιατι απο οτι βλεπω την εχεις......:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπον σου ευχομαι Γρηγορα περαστικα στα μωρακια σου και συντομα να μπειτε σε μια σειρα....ΝΑ ηρεμισεις και εσυ λιγο.....

ΕΜεις εδω ολοι καλα.....Με την μικρη εχουμε το θεμα οτι βαζει στο στομα οτι βρει και δεν λεει να το κοψει με τιποτα......Τωρα βρηκε μια χαρτοπετσετα και εφαγε...πριν λιγο εγλυφε τον τοιχο...Εχουμε φαει σακουλες καγκελα πορτες....οτι μπορειτε να φανταστειτε....Ενταξει αφησαμε την χαρτοπετσετα και τρωμε παπουτσι τωρα.......Ελεοςςςςςςςςςςςςςςςς

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα!

άλλο ένα δυσκολο βραδυ....αλλά μάλλον τελικά έτσι θα είναι....θα πρέπει να συμβιβαστω με την ιδέα οτι δε θα κοιμάμαι πάνω απο 2 ώρες σερί!

το Βαλεριάκι μου είναι πολύ επιφυλακτικό απέναντι μου...

γενικά έχει στραφεί στο μπαμπά της...

δεν της δίνω κι άδικο...αφού δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ όσο πρέπει μαζί της....άντε να ξεπεταχτεί λίγο ο μπέμπης, να μπούμε σε μια σειρά...

Ακόμα κι όταν είναι εδω, μου λείπει βρε κορίτσια...:(

Θα πάρω και τον παιδιατρο μήπως εχει κενό αύριο να πάμε να δει και τα 2...

είμαι περίεργη να δω πόσα θα μου πάρει με τα 2 παιδιά...για το ένα παίρνει 50...:rolleyes:

η Βαλ έχει πάθει κάποια μόλυνση στο ματάκι της...

ο μπεμπίτος έχει γεμίσει σπυράκια σε πρόσωπο και κεφαλάκι...συν οτι έχει αρκετή μύξα...παρόλο που του βάζω συχνά ορό...

για να δούμε...θα με αφησει ο μικρός να καθαρίσω φασολάκια ή πάλι θα θέλει συνέχεια αγκαλιές????????

Καταρχήν καλημερούδια!

Σοφάκι μιας και είμαι στην απέξω ξέρεις τι σκεφτόμουνα?

Πρώτα απ'όλα σε καταλαβαίνω απόλυτα που στενοχωριέσαι εννοείται..μήπως όμως μιας που είσαι και υπερ-τυχερή που έχεις βοήθεια και περνάει και καλά η Βαλ είναι ευκαιρία να χαρείς και τον μικρούλη? Σκέψου το κι έτσι και μη βιάζεσαι να ξεπεταχτεί! Πόσον καιρό περίμενες τις στιγμές αυτές! Κρίμα είναι να περάσουν γρήγορα! Και τα μεγάλα μας εκεί είναι και σαν τρελή θα κάνει η Βαλ όταν ξελασκάρεις κι ας σου το παίζει τώρα...Μουτράκια κάνει! Κάνε φόκους στον μικρό χωρίς τύψεις γιατί αυτή η ηλικία δεν ξαναγυρίζει...στο λέω εγώ που ...........δεν ξέρω αν σας τό'πα..............ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!:-P:razz::-P:razz::-P

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

Σοφακι μου ταλαιπωρακι μου δυσκολα τα πραγματα ε; αυτο που περνας εσυ το περνανε οι περισσοτερες μανουλες! τις προαλλες μιλουσα με την κοπελα που ημασταν μαζι στο μαιευτηριο. ειχε ενα αγορακι 3 περιπου ετων και τωρα εκανε κοριτσακι. μολις πηγαν στο σπιτι αρχικα ηταν ολα καλα. περιτο να σου πω οτι πλεον βλεπουν ψυχολογο. και η μαμα εχει προβλημα και το αγορακι. το αγορακι , οπως λες και εσυ στραφηκε στον μπαμπα του, τη μαμα συνεχεια τη διωχνει, της λεει "μονο δικια σου ειναι η μπεμπα. ουτε του μπαμπα , ουτε της γιαγιας και του παππου, κανενος":shock: με την μικρη δεν εχει προβλημα την αγκαλιαζει και τη φιλαει αλλα τη μανα του δε θελει να την βλεπει. οταν η κοπελα ειναι μονη με τον μικρο ολα καλα οταν ομως ειναι ολοι μαζι στο σπιτι, ουρλιαζει, κανει ζημιες και γενικα προσπαθει από οτι φαινεται να τραβηξει την προσοχη. ασε που ο μικρος δεν θελει με τιποτα να μενει στο σπιτι και ολο ψαχνει αφορμες να φευγει! και μιλαμε για ενα αγορακι το οποιο ηταν αγγελουδι πριν γεννηθει η μικρη. η κοπελα εφτασε σε σημειο να κλαιει καθε μερα, να εχει παθει καταθλιψη, να μην θελει την μικρη, να θεωρει οτι εκανε 2ο παιδι και κατεστρεψε το πρωτο κλπ κλπ κλπ. οταν η μικρουλα ηταν 12 ημερων νοσηλευτηκανε στο ιασω γιατι ανεβασε 38 πυρετο το μωρο (ευτυχως δεν ηταν κατι) και οταν γυρισε σπιτι ο μικρος ειχε γινει περισσοτερο θηριο! θεωρει υπευθυνη τη μανα του για ΟΛΑ! ΤΩΡΑ ΟΠΩς ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΗΚΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ , τους ειπε καποια tips και προσπαθουν ολοι μαζι... οπως καταλαβαινεις συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες, θελει χρονο και πολλή υπομονη!

Ζωουλα μου εσεις υγιαινετε ετσι; μπραβο βρε κοριτσακι! τωρα οσο για την μικρη που τα βαζει ολα στο στομα , περναει και αυτη τη φαση της , το ξερεις! μεχρι 18 μηνων νομιζω μου τα εκανε αυτα ο Κων/νος. μονο προσεχε γιατι εμεις ειχαμε κολλησει και κατι γαστρεντεριτιδες με αυτο το σκηνικο!

για τη Σοφια ανησυχω και εγω! εκανε καμια προσπαθεια να επικοινωνησει μαζι της; Ελενιτσααααα -ντετεκτιβ ειχες κανα νεο;

στεβη αφενος μεν εισαι μαζοχα που ζηελευεις αφετερου δε .... ΞΕΚΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! τι καθεσαι καλο μου; τη διαδικασια την ξερεις :tongue:!

αυριο θα κανει ο μπεμπακος μου το πρωτο του εμβολιο και οι υπόλοιποι τρεις το αντιγριππικο :)

Και ας γκρινιάξω κι εγώ λίγο....

Κορίτσια αυτό δεν είναι κόψιμο πιπίλας...κοσμογονία είναι! Παρεμπιπτόντως προς απάντηση Σοφίας, εγώ δεν της τη στέρησα την πιπίλα με το ζόρι, την παρέδωσε και δεν την ξαναζήτησε ούτε μια φορά γιατί "είμαι μεγάλο κορίτσι εγώ" λέει υπερήφανη. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι φέρεται και αναλόγως. Πολύ κλάμα μιλάμε!Για όλα! Δε θέλει το δωμάτιό της ούτε κανένα κουκλάκι υποκατάστατο. Της προκαλεί μελαγχολία ο χώρος. Εντάξει όχι ότι δεν κοιμάται αλλά είχαμε καλομάθει με τα τρίωρα μεσημεριανά και 10ωρα βραδινά. Τώρα με το ζόρι 8 το βράδυ και μία το μεσημέρι. Το πρόβλημα είναι ΠΩΣ ξυπνάει ή ότι ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ!!! Το κλάμμα ρε παιδιά...χτυπιέται!! "Μη μ'αφήνετε εδώωωωω!Μανούλααααααα πάρε με μαζί σου! Δε θέλω να κάνω νάνι!" Οδυρμός και τραγωδία και στριγγλιές! Μας έχει μάθει η γειτονιά. Κλείνω τζάμια να μη μας φωνάξουν στο τέλος.

Και γενικά έχει παραξενέψει. Αν δε γίνεται το δικό της βάζει τα κλάμματα για τα πιο χαζά. Και ειδικά όταν κλαίει δεν της κάνω τα χατήρια γιατί τότε είναι που θα μας καβαλήσει. Μάρθα Βούρτση τη λέω. Της λέω πές το μου χωρίς κλάμματα για να γίνει. Μα εσύ που ποτέ δεν έκλαιγες? Είναι λόγος αυτός?κλπ κλπ...

Ξέρω ότι κάποτε έπρεπε να κοπεί η ρημάδα η πιπίλα αλλά αυτό.... ή σύπτωση είναι ή έχει προκαλέσει χιονοστιβάδα ψυχολογικής αναταραχής. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!! Τί να πουν τα άλλα που κόβουν την ολοήμερη? Και το περίεργο είναι ότι δεν την έχει ζητήσει ούτε μια φορά το πουλάκι μου.Έτσι μου 'ρχεται ώρες ώρες να της τη δώσω να γυρίσω στην ευτυχία μας. Αμφιβάλλω όμως αν θα τη θέλει καν. Την έχω ρωτήσει απέξω απέξω και απαντάει περιφρονητικά ότι είναι για μωρά κι ότι κανένας συμμαθητής της δεν έχει. Πάνε πολλές μέρες όμως πια και ακόμα δεν έχει καταλαγιάσει το πράγμα. Τί να κάνω πλέον. Τι φωνές δοκιμάσαμε. Τί απειλές. Τι τιμωρίες. Τι κουκλάκια να κοιμάται μαζί τους κατ'επιλογήν της. Τι δωράκια από τη νεράιδα(δεν αγκαλιάζει τίποτα). Τι χαδάκια. Τί κούνημα πέρα δώθε μισή ώρα. Τι γλυκόλογα..(να μην πω ότι με αυτά δυνάμωνε κι όλας). Πριν 2 μέρες σταμάτησα να της φωνάζω να μην την παίρνει το παράπονο και που της φωνάζω κι εγώ. Απλά τη σκεπάζω και τη φιλαώ εξηγώντας της γλυκά ότι όλοι τώρα πάνε για ύπνο και εγώ την αγαπάω κι ας κλαίει αλλά δε γίνεται να της κάνω το χατήρι και βγαίνω και την αφήνω να κλαίει μέχρι να την πάρει ο ύπνος. Ακόμα κλαίει αλλά πιο ψεύτικα και για πιο λίγο. Βαράει όμως και κάτι ανεξήγητες εξάρσεις. Αναμένω να δω 2-3 μέρες ακόμα πριν σηκώσω τα χέρια ψιλά. Το βράδυ έχω υιοθετήσει ρουτίνα με μπανάκι, Μπομπ στην τηλεόραση, γάλα και παραμύθι. Καλά πάει αυτό αλλά μου χει ξυπνήσει 2 φορές στις 5 το πρωί κλαίγοντας γοερά και αρνούμενη να κάτσει στο δωμάτιό της.

Να διευκρινίσω ότι κάθε τιμωρία που της είπαμε την πραγματοποιήσαμε. Δύο μέρες συνεχόμενες έχασε τις κούνιες και ότι άλλο την προειδοποιήσαμε ότι θα συμβεί και δεν φάνηκε να πτοείται ρε παιδιά...Να πεις ότι έβλεπε κάποια υποχώρηση από μας και πήρε αέρα. Εμείς ακλόνητοι.Ούτε καν στενοχωριέμαι κι εγώ πλέον. Ούτε απ'το δωμάτιο βγήκε ούτε την τιμωρία αθετήσαμε. Terrible threes???Και το πυροδότησε η πιπίλα?

Τις προάλλες στο άσχετο μου ζήτησε μαξιλάρι σαν το δικό μου. Μήπως να της πάρω ένα να νοιώσει μεγαλύτερη, να το χαρεί και παρ'ελπίδα να το αγκαλιάζει κι όλας? Εσείς χρησιμοποιείτε μαξιλαράκι στα μεγάλα σας (εννοώ τα τρίχρονα)? Πρέπει να είναι ειδικό?

στεβη αφενος μεν εισαι μαζοχα που ζηελευεις αφετερου δε .... ΞΕΚΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! τι καθεσαι καλο μου; τη διαδικασια την ξερεις :tongue:!

αυριο θα κανει ο μπεμπακος μου το πρωτο του εμβολιο και οι υπόλοιποι τρεις το αντιγριππικο :)

Χαχαχαχαχα! Αν διαβάσεις το μακρυνάρι μου θα καταλάβεις πως ούτε ΚΑΝ τώρα! Έχω τρομάξει με την προοπτική να έχω μια τέτοια Έλλη και ένα νεογέννητο με κολικούς! Πανηγύρι????

αχ μωρε Στεβη... το εχει παρει βαρια το μικρακι! λες και της εκοψε ναρκωτικο! εναι μεγαλο αντιστρες η πιπιλα. εμενα ο δικος μου την εκοψε γιατι ενας παππους του ειπε οτι τα δοντια του θα γινουν σα σκυλακι αν εχει πιπιλα! μηπως να ρωτουσες κανεναν παιδοψυχολογο;:confused:

Διαφημίσεις

αχ μωρε Στεβη... το εχει παρει βαρια το μικρακι! λες και της εκοψε ναρκωτικο! εναι μεγαλο αντιστρες η πιπιλα. εμενα ο δικος μου την εκοψε γιατι ενας παππους του ειπε οτι τα δοντια του θα γινουν σα σκυλακι αν εχει πιπιλα! μηπως να ρωτουσες κανεναν παιδοψυχολογο;:confused:

Ναι το πουλάκι μου όπως το λες, είναι σαν να χει κόψει το ναρκωτικό του ύπνου της. Ξέχασα να πω και αυτό που λες. Ότι τηw είχαμε πει και για τα δόντια και όλο με ρωτάει τώρα αν θα φτιάξουν αυτά που στράβωσαν..και χαρά που θα πάμε στο γιατρό να τα δεί! (Στην παιδίατρο πήγαμε αλλά της το είπα έτσι να ζαρεί που οι κόποι της ευωδώθηκαν ΑΑΑΝ το νοιώθει ότι έκανε θυσία για την πιπίλα. Γιατί δεν την αναφέρει καθόλου!) Να σου πω είμαι αντίθετη με παιδοψυχολόγους κλπ (όχι από ιδεολογία, απλά θέλω να την παλεύω μόνη μου) αλλά αν σε 2-3 μέρες δεν τα καταφέρω με τη νέα προσέγγιση θα το κάνω και είναι μια καλή ιδέα, γιατί είναι μέρες πια και δε θέλω να την πλακώνει το δωματιάκι της, που το έχουμε φτιάξει με πολλή αγάπη και πάντα το λάτρευε. Αυτή μου ζητούσε να την παώ για νάνι...φφφφ....glory days....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...