Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλη φαση με τα περιοδικα!

οσο για την αδερφη σου εννοειται οτι πρεπει να της κανεις αγαλμα! και εγω περιμενω τα πεθερικα πως και πως από βδομαδα γιατι μπορει να μου παρουν τον Κωνσταντινακο για καμια διανυκτερευση! σημερα σηκωθηκε 7.30 το φαντασματακι!

από τη Σοφια εχουμε νεότερα :confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα!!!

τραβάτε με κι ας κλαίω είσαι συμπεθεράκι...

και καλά δε του γλίτωσες του συζύγου....:tongue::tongue::tongue:

τρελό ξενυχτι δε λες τίποτα...

πήρα το γιατρό...μου είπε κάτι σταγόνες να του δωσω...

αποτι καταλαβα πρέπει να είναι δυνατές...

θα το σκεφτώ...

μόνο αν φτάσω στα όρια μου ίσως δωσω...

20 ημερων λεχουδάκι και έχει πιεί ένα σωρό φάρμακα μωρέ...

εσύ δουλευεις κιόλας βρε συμπι....τι να πω...χαρα στο κουράγιο σου...

απ'το Σοφάκι δεν έχω νέα...

ελπίζω να είναι όλα καλά κι αν συμβαίνει οτιδήποτε, ας μην είναι θέμα υγείας τουλάχιστον...

το Βαλεριάκι μου την περνάει ζάχαρη...η θεία Μαρίνα κάνει πολύ καλή δουλειά!!! :D

εγώ έμπλεξα με εκκαθαρίσεις σε ντουλάπες και συρτάρια...

πολύ πράγμα για πέταμα...

θα κατεβάσω και τα χειμωνιάτικα το απόγευμα, να πλύνω να τελειώνω πριν έρθει η Βαλ, για να μπορώ να είμαι free απο δουλειές και να ασχολούμαι μαζί της όποτε κοιμάται ο μπέμπης...

φαι δεν έχω...κοιμάται ο μπέμπης υπό τους μαγευτικούς ηχους του απορροφητήραα και δεν τολμάω να μπω στην κουζίνα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χα χα χα... εχεις αφησει το μωρο μονο του στην κουζινα; θεα! εγω τον αφηνω πανω στην αλλαξιερα στο δωματιο του κων/νου γιατι του αρεσει να χαζευει τα φωτιστικα!:tongue:

έχω αρχίσει και πιστευω οτι για μόμπιλε, έπρεπε να του βάλω απορροφητηρα πάνω απο την κούνια!!!

τρελούς ύπνους θα έκανε!!!

η κουζίνα έχει καταντησει το δωματιο του! όλη τη μέρα εκεί κοιμάται με τον απορροφητηρα!

λίγες είναι οι φορές που να είναι ξύπνιος και να μην κλαίει...και όταν συμβαινει αυτό τον έχω στον καναπέ και κοιτάει τα μαξιλάρια με έκσταση...

σκούρα καφέ μαξιλάρια....τι τους βρίσκει ήθελα να'ξερα!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

οσο για το σεχ... στην παρουσα φαση προτιμω να κοιμαμαι :oops::oops::oops::P

σε καταλαβαίνω!!!

ερώτηση:

όταν σαραντίσουμε κάνουμε τεστ παπ ή απλά υπέρηχο???

να ξέρω αν προετοιμαστω ψυχολογικά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα και απο εμενα!!!!

Τι κανετε σημερα?

Βρε Σοφακι το βραδυ που ειναι ξυπνιος κλαιει?ή απλα δεν γουσταρει να κοιμηθει?

Εγω οταν σαραντισα παντως μονο την μητρα μου ελγξε αν δεν κανω λαθος σιγουρα ομως δεν εκανα τεστ παπ....Επρεπε να κανω στους 6 μηνες και ακομα τηλεφωνο παιρνω ια ραντεβου......:confused::confused::confused:

ΜΑρακι εγω παντως αν δεν ρευοταν μεσα σε μιση ωρα τα αφηνα να κοιμηθουν....Ειδικα τα βραδια με την νυστα που ειχα....

Εμεις κατα τα αλλα ειμαστε καλα...Λιγες μυξες η μικρη αλλα μπορει και να ειναι απο δοντια.....δεν ξερω...ο μικρος λιγο βραχνιασμενος με πολυ λιγες μυξες.....Εγω παντως προετοιμαστηκα ψυχολογικα για ενα αρρωστο ΣΚ......:tongue::tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημερα και απο εμενα!!!!

Τι κανετε σημερα?

Βρε Σοφακι το βραδυ που ειναι ξυπνιος κλαιει?ή απλα δεν γουσταρει να κοιμηθει?

Εγω οταν σαραντισα παντως μονο την μητρα μου ελγξε αν δεν κανω λαθος σιγουρα ομως δεν εκανα τεστ παπ....Επρεπε να κανω στους 6 μηνες και ακομα τηλεφωνο παιρνω ια ραντεβου......:confused::confused::confused:

ΜΑρακι εγω παντως αν δεν ρευοταν μεσα σε μιση ωρα τα αφηνα να κοιμηθουν....Ειδικα τα βραδια με την νυστα που ειχα....

Εμεις κατα τα αλλα ειμαστε καλα...Λιγες μυξες η μικρη αλλα μπορει και να ειναι απο δοντια.....δεν ξερω...ο μικρος λιγο βραχνιασμενος με πολυ λιγες μυξες.....Εγω παντως προετοιμαστηκα ψυχολογικα για ενα αρρωστο ΣΚ......:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα Ζωίτσα!!!

ελπίζω να πέσεις έξω και να είναι μια χαρά τα παιδάκια σου!!!

ο μπέμπης κλαίει και σπαράζει το βράδυ...

κάνει το σωμα του τόξο απο το πολύ τέντωμα και βγάζει και γουλιές...

άστα να πάνε...

αν απλά δε γούσταρε να κοιμηθεί, θα ήμουν κι εγω πιο χαλαρή...

αλλο να έχεις ένα ξύπνιο αλλά ηρεμο μωρό αγκαλιά και άλλο να έχεις ένα ξύπνιο που κλαίει και οδύρεται και δε μπορείς να του κάνεις τίποτα για να το ανακουφίσεις...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μακαρι σοφακι μου να εχεις δικιο και να μην αρρωστησουν....:cry::cry::cry:

Πιο πολυ στεναχωριεμαι για τη μικρη που ειναι τοσο μικρουλα και εχει περασει οσες αρρωστιες περασε ο Θοδωρης μεχρι να τα τρια του (παραπανω ητανε αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω....)

Και μετα σκεφτομαι μηπως κακως τον εστειλα παιδικο?Αλα θυμαμαι και περυσι που ο χειμωνας δεν εβγαινε εδω με τιποτα....βαριοτανε αφανταστα...Και στον παιδικο κανουν τοσα πολλα πραγματα....Θυμηθηκα τωρα καποια στιγμη που τον βαλανε και τιμωρια στην ταξη με τα βρεφη επειδη χτυπησε τον κων/νο....Πως θα τον κανουμε να σταματησει να χτυπαει δεν εχω ιδεα....Ασχετο....

Σοφακι αν κανει το σωματακι του σαν τοξο μαλλον οι γουλιες τον ζοριζουνε μωρε το μικρουλι σου.....Τι σταγονες σου εδωσε?

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

καλυτερο το βραδυ μας απόψε...ψιλοκοιμηθηκα μπορω να πω...

1-4-6 τα ξυπνηματα του...συνοδευόμενα απο κακά και γουλιές αλλά οκ...

εγω ψιλοκρυωσα γιατι βγηκα στο μπαλκόνι το βραδυ με ένα φανελάκι μόνο...:?

Ζωίτσα Nopar λέγονται οι σταγόνες που μας έδωσε ο ντοκτορ.

Στο σχολείο τον βάζουν τιμωρία τον Θοδωράκη όταν χτυπάει κάποιο παιδάκι?

εσύ τον βάζεις?

θέλει πολύ μπλα μπλα το θέμα...

δείξτου οτι αυτό που κάνει πονάει τα άλλα παιδάκια...

βάλε για παράδειγμα τον εαυτό σου...οτι αν σε χτυπήσει θα κλαις γιατι πονάς...ίσως με ενα αγαπημένο του πρόσωπο να το αντιληφθεί καλύτερα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημέρα γειτόνισσες!!!!

σας βάζω αυτό

https://apps.facebook.com/contestshq/contests/293538/voteable_entries?page=2

κοιλοδιαγωνισμός για πλάκα!

όποια δε βαριέται ας ψηφίσει.

Σε ψήφισα Αννούλα!!!

πάντως και αν μη σε ήξερα, εσένα θα ψήφιζα πάλι!

μακραν η πιο όμορφη είσαι και με την πιο καλλιτεχνική φωτό!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα!!!!

Τι κανετε?

εμεις μεχρι τωρα δεν αρρωστησαμε.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πηγαμε και μια βολτα στο cosmos που ειχε του κοσμου τα Lego παιξαμε και γυρισαμε......Ωραια ηταν

Αννουλα σε ψηφισα και εγω λοιπον......

Σοφακι ο Θοδωρης αρχισε να χτυπαει τωρα το καλοκαιρι....Λοιπον εχω δοκιμασει καθε μεθοδο για να το κοψω αλλα ακρη δεν βγαζω....και τιμωρια τον βαζω και ολη την ωρα του μιλαω αλλα δεν βλεπω προκοπη.....ΚΑι τωρα βεβαια που τον βαλανε τιμωρια τον βαλανε γιατι χτυπησε ο Κων/νος πρωτος τον Θοδωρη και τον χτυπησε και αυτος πισω....και τελικα μπηκανε και οι δυο τιμωρια.....Παντως σημερα που επαιζε με τα παιδακια ειδα που τον χτυπησαν κανα δυο αλλα αυτος δεν χτυπησε πισω....τωρα δεν ξερω κατα ποσο εχει βελτιωθει η κατασταση του....Θα δειξει....ΠΑντως αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι πρεπει να αεχισω να βαζω ορια γιατι ο Θοδωρης δεν παλευεταιι πλεον...Ειναι ο αρχηγος εδω μεσα και κανει οτι θελει....Ολη την ωρα μαλωνουμε....ΕΝταξει στην αρχη τον δικαιολογουσα γιατι πηγαινε παιδικο και εβγαζε την υπερενταση αλλα τωρα βλεπω οτι εχει βολευτει στο να απαιτει και εγω να τρεχω να του κανω τα χατηρια.....:confused::confused::confused:Οπως και οταν φωναζω τον βλεπω οτι δεν με υπολογιζει πια....Γραμμενη με εχει.....

Τεσπα.....Αντε βρε Σοφακι μου ελπιζω να ηρεμισει λιγο ο μικρος ...Ποτε ερχεται η ΒΑλ????????????Αντε να την παρεις αγκαλια επιτελους και να τις δωσεις πολλα πολλα φιλακια που ειναι τοσο ανεξαρτητο κοριτσακι!!!!!

καλημερα!!!!!!!!!!

Αννουλα σε ψηφισα εννοειται! τελεια φωτο αλλα και το μοντελο....ολα τα λεφτα!

Ζωιτσα ολα καλα από οτι λες δεν αρρωστησατε! ευτυχως! αντε να εχετε και εσεις ενα ηρεμο Σκ!

συμπι το Βαλεριακι επαναπατριστηκε; πως την ειδες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...