Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ βρε συμπι μου ειπαμε... το δυσκολο πρωτο τριμηνο!

θα στρωσει και ο μπεμπακος μωρε αν και με την κοιλιτσα τους τα αγορια θελουν κανα εξαμηνο. τουλαχιστον τοσο εκανε ο Κων/νος. υπομονη αυτα δεν ειναι τιποτα! εσυ μπορεις να παρεις ντεπονακι επιτρεπεται; εγω παντως μεχρι νουροφεν ειχα πιει οταν θηλαζα για τον πονοκεφαλο!

χμμμ το Βαλεριακι θελει προσοχη μην κανει κανα πυρετουλι αλλα ειμαι σιγουρη οτι η αδερφη σου την προσεχει σαν τα ματια της και ακομα περισσοτερο.

τι εμαθα ρωτας; ασε με... κατι συμβαινει με τις φιλες μου και δεν ακουω τιποτα καλο τελευται. ο αντρας κολλητης μου ενδεχεται να εχει μελανωμα. προσευχομαι να μην ειναι τιποτα τετοιο. το κακο ειναι οτι δεν μπορω να την παρω τηλ να την ρωτησω γιατι μου το απαγορευσε. ο αντρας της δεν θελει να ξερει κανενας τιποτα... θα περιμενω να με ενημερωσει αυτη. εχθες θα πηγαιναν σε αλλον γιατρο για δευτερη γνωμη... σκατααααααα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φιου φιου φιουφ... ηρεμησα... με πηρε η φιλη μου τηλ και μου ειπε οτι παιζει να ειναι μελανωμα αλλα ειναι τοσο επιφανειακο που δε συντρεχει κανενας λογος ανησυχιας. το προλαβανε σε πολύ αρχικο σταδιο (αν ειναι τελικα) ηταν μικροτερο από 6 χιλιοστα και τοσο επιφανειακο που κατα την αφαιρεση δεν χρειαστηκε να του κανουν ουτε ραμματα! παναγια μου ηρεμησα...

Καλημερα!!!!!!

Τι κανετε?

Εμεις ολοι καλα!!!Μονο που ξυπνησαν με μυξες και τα δυο σημερα.....

Πηγαμε χθες στην παδιατρο για εμβολιο μας βρηκε καλα....Αρχιζουμε να τρωμε μοσχαρι σιγα σιγα μετα οσπρια μετα πορτκαλι καποια στιγμη ψαρι και το αβγο που το φοβαμαι λεω να το αφησω για πολυυυυυυυυυυυ αργοτερα......:tongue::tongue::tongue:

Τελοσπαντων καποια στιγμη θα δοκιμασουμε και γαλα....δεν ξερω ποτε.....

Μαρακι ευτυχως δεν ειναι τιποτα το που ειχε ο αντρας της φιλης σου......Ολο κατι τετοια μαθαινεις και με αγχωνεις τρομερα ρε συ......31 Οκτωβριου εχω ραντεβου ενδοκρινολογο για κατι που εχω βγαλει στα πλαγια του λαιμου μου μετα την εγκυμοσυνη.......Εχω που εχω πατησει φρικη με αυτα λες και εσυ κατι τετοια και με ισοπεδωνεις......

Σοφακι περαστικα στον Μικρο......Αχ να σου πω την Αληθεια εγω δεν ερω αν θα μπορουσα να τον αφησω καπου.....Σχολειο πηγαινει και μου λειπει τρομερα.....Μπραβο σου παντως που το εκανες.....ΚΑι μπραβο στην ΒΑλερια που δεν εχει προβλημα......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα Ζωιτσα! σε αγχωνω; εγω να δεις τι παθαινω που ειμαι εκ φυσεως υποχονδρια! εχω παθει καταθλιψη λεμε... σου μιλαω ειλικρινα αν και τωρα συνεβαινε κατι στη φιλη μου θα εμπαινε σε μια γυαλα, τρυπα, κατι... δεν την παλευω! θα κλειστω καπου να μην μαθαινω τιποτα! τα πιτσιρικια τα εξεταζω εξονυχιστικα καθε μερα, τον Α επισης εμενα τελευταια με αφηνω γιατι σου ειπα λογω κιλων δεν κοιταγομαι ουτε στον καθρεφτη! εσυ τι εβγαλες παλι στο λαιμο; μετα την εγκυμοσυνη ¨σκανε" διαφορα ευτυχως οχι σοβαρα :P

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι; από διαθεση για σεχ πως τα πατε; εγω αισθανομαι αθλια με το σωμα μου και ο Α εχει λυσσαξει! σημερα μου την επεσε στις 5 το πρωι!!!!!!!:tongue: εφαγε πορτα κανονικοτατα... :|

Καλημερα σας....ολα καλα?

εμεις μια χαρα....ειμαστε λιγο στην τσιτα λογω προγραμματων αλλα μια χαρα....εχθες ψωνισαμε και ρουχαλακια μονο ο Ανδρεας εμεινε παραπονεμενος γιατι δεν υπηρχε φορμα πουθενα στο νουμερο του...το 9-10 ηταν παντου εξαφανισμενο!!!!θα ψαξω και απο δω μπας και βρω τιποτα.....

Σοφακι κερκυραιικο θα σε γραψω και εσενα στην λιστα των κεριων...χιχιχιχιχ αλλα εγω θα αναψω και για τους γονεις!!!Γιατι αν δεν ειστε εσεις καλα πως θα ειναι τα παιδακια σας.....????

Τελικα την Σοφια την βρηκε κανεις?εγω δεν μπορεσα να βρω κατι.......

Διαφημίσεις

καλημερα Ζωιτσα! σε αγχωνω; εγω να δεις τι παθαινω που ειμαι εκ φυσεως υποχονδρια! εχω παθει καταθλιψη λεμε... σου μιλαω ειλικρινα αν και τωρα συνεβαινε κατι στη φιλη μου θα εμπαινε σε μια γυαλα, τρυπα, κατι... δεν την παλευω! θα κλειστω καπου να μην μαθαινω τιποτα! τα πιτσιρικια τα εξεταζω εξονυχιστικα καθε μερα, τον Α επισης εμενα τελευταια με αφηνω γιατι σου ειπα λογω κιλων δεν κοιταγομαι ουτε στον καθρεφτη! εσυ τι εβγαλες παλι στο λαιμο; μετα την εγκυμοσυνη ¨σκανε" διαφορα ευτυχως οχι σοβαρα :P

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι; από διαθεση για σεχ πως τα πατε; εγω αισθανομαι αθλια με το σωμα μου και ο Α εχει λυσσαξει! σημερα μου την επεσε στις 5 το πρωι!!!!!!!:tongue: εφαγε πορτα κανονικοτατα... :|

χαχαχαχαχα σαν τον Κ και αυτος...στις 5 το πρωι μα τι τους πιανει???!!!!

ειναι ενα θεμα πληγη θα ελεγα......:P:p

Αχ ΜΑρακι δεν ξερω καθολου τι εχω βγαλει κατι σαν ογκος ειναι.....ΚΑλα τον εναν τον εχω χρονια που ειναι μεσα στους λεμφαδενες και κανεις δεν μου ειπε τιποτα ο αλλος ομως ειναι πολυ εξω και δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι....Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι το χειροτρο αλλα ευτυχως δεν εχω χρονο να με παρει απο κατω.....

Οσο για σεχ .....Τι ειπες τωρα......πονεμενη ιστοριαα.......Οσο ειχα και εγω τα κιλα καπως ετσι εκανα ....Τονν απεφευγα γιατι δεν ενιωθα καθολυ μα καθολου καλα.....Μετα που τα εχασα ορεξη υπαρχει....χρονος καθολου δεν υπαρχει και ειδικα τωρα με τις αρρωστιες ουτε μαζι στο ιδιο κρεβατι δεν ξαπλωνουμε πια......Που να εξασκησουμε και το αθλημα....

Ελενιτσααααααααααααααααααα

Τι κανεις?Πως παει το θεμα χερι λαιμος ??????????Το κουναμε καθολου?

πολυ καλυτερα αλλα αν κανω δουλειες το χερι με πιανει αμεσως!!!προσπαθω να το εχω στο χαλαρο.....το θεμα ειναι πως πρεπει να σιδερωσω σημερα και φοβαμαι πως θα το κουρασω και θα ποναω παλι.....τεσπα!!!εσεις με τι σιδερωνετε?σιδερο , πρεσα η συστημα σιδερωματος?

ζωη τωρα που εγινες κορμαρα να του καθεσαι, να του καθεσαι... ακου τι σου λεω ;)

ογκος; χμμ... μπας και εχεις θυρεοειδη; μηπως κανενα χαλασμενο δοντακι; μηπως από τις ιωσεις που περνας λογω των μικρων πρηστηκε κανενας αδενας; παντως ο γιατρος μου ειχε πει οταν μου πρηστηκε και εμενα ενας αδενας (σαν αμυγδαλο ειχε γινει) στο λαιμο κατω από το πηγουνι, οτι δεν ενησυχουμε οταν ειναι ενας μονο. με ειχε ψαξει στη βουβωνικη χωρα, στις μασχαλες και δεν θυμαμαι που αλλου αλλα ηταν μεμονωμενος αρα ολα καλα! τιποτα δεν θα εχεις... ασε που μπορει να ειναι από εξαντληση!

Ελενιτσα ψαχνεις φορμες μεσω ιντερνετ; για να κοιταξω και εγω!

Διαφημίσεις

Α οχι εμενα ειναι στην αριστερη πλευρα του λαιμου πανω απο το χερι δεν ξερω αν καταλαβαινεις.....Το εβγαλα ακριβως μετα τη γεννα και απο τοτε απλα ειναι εκει και μου σπαει τα νευρα....Ε ηρθε η ωρα να το λυσω και αυτο το μυστηριο......:tongue::tongue:

ΝΑ του καθομαι βρε ΜΜαρακι απλα πραγματικα εχουμε χαθει με ολα αυτα τοσο πολυ.....Που υπαρχουν μερες που πραγματικα δεν ξερω πως περασε και τι κανει.....

ΠΑντως αν συμβει και εμεις κοιμομαστε για λιγο ξεκουραζομαστε και μετα ξυπναμε για σεχ....:tongue::tongue::tongue::tongue:

ουφ δεν είναι κατάσταση αυτή...

όλο αγκαλιά και γκρίνια...

με το ζόρι πρόλαβα και έβαλα το φαγητό σε ένα 10 λεπτο διάλειμα που έκανε για ύπνο...

τα χέρια μου....

και τωρα πάλι νιαουρίζει...

Ζωίτσα πίστεψε με δε μου είναι καθόλου εύκολο να έχω τη Βαλέρια μακριά μου αλλά σε τέτοια φάση που είμαστε, πρέπει να κοιτάξω το καλό των παιδιών και όχι τις προσωπικές μου προτιμήσεις...

και πάλι καλά να λέω που υπάρχει και η λύση της αδερφής μου...

αυτό που έχεις στο λαιμό σου μετακινείται ή είναι σταθερό?

ίσως είναι κάποιο ινοαδένωμα...

συμπι ευτυχως όλα καλά για τον άντρα της φίλης σου...

κι εγω όλο τέτοια ακούω τελευταία γυρω μου...

σεχ....σεχ....

τωρα εμένα κάτι μου θυμίζει αυτό αλλά δεν είμαι και σίγουρη...

κάτσε να κοιτάξω στο λεξικό να δω τι είναι!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

Ελενίτσα βάλε κάποια να σου κάνει το σίδερο και ξεκουράσου ρε συ...

εγω με σίδερο σιδερωνω πλεόν...

είχα συστημα σιδερώματος αλλά κάποιο εξάρτημα ήθελε αλλαγφη και απο τη βαρεμάρα μου να πάω να το αλλάξω, κατέληξα να σιδερώνω με το σίδερο!!!

τελικά ωστόσο καλύτερα με βόλεψε το σίδερο!!!

τωρα κοιτάω μήπως παρω καινούριο...

και μια και το είπα, ας πάω να συνεχίσω το σιδέρωμα...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!

δύσκολο το βραδυ μας...

τρελή γκρίνια ο μπέμπης...

πολλές γουλιές...βασικά τι γουλιές...με το πυο τον ξάπλωνα έβγαινε μεγάλη ποσότητα γάλα...ελπίζω να μην έχουμε καμία ΓΟΠ...

την άλλη εβδομάδα που θα πάμε για την εξέταση του μήνα θα δούμε...

νυστάζω..................ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ..................

δε με πειράζει να ξυπνάει ανα 2ωρο για μαμ...αλλά να του παίρνει 1 ωρα να ξανακοιμηθεί...με σκοτώνει...

ουφ......

Ευτυχως τουλάχιστον το Βαλεριάκι μου περνάει καλά!

πωπω άγαλμα πρέπει να της στησω της αδερφής μου....

και παίζει πολύ ωραια η κοριτσάρα μου με την ξαδέρφη της και το έχει ρίξει και στο φαγητό που εδω δεν έτρωγε τίποτα!

αλλά μου λείπειειειειειειειειειειειειει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χθες ένας φίλος του άντρα μου έκλεισε το μαγαζί του που πουλούσε περιοδικά,εφημερίδες,κλπ και τον φωναξε να παέι να πάρει περιοδικά για τη Βαλ που του είχαν μείνει!

μου έφερε ένα χαρτόκουτο με παιδικά περιοδικά που έχουν και δωράκια μέσα! μια χαρα! θα της τα δίνω αντι για δωροσακκούλες που ζητάει!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!!!!!!!!

ξενυχτι τρελο συμπεθερακι ε;

αχ ειδες καλα που ηταν μεσα στην κοιλια μας;:P

μη νομιζεις και εγω με 3 ωρες υπνου ειμαι συνολικα. δεν του γλιτωσα εχθες του συζυγου :oops: και ετσι κοιμηθηκα στη μια. ο μικρος ξυπνησε 4.20 τον ταισα αλλα ρευτηκε στις 6!!!!:shock: οποτε καταλαβαινεις... μετα ειχα ξαγρυπνησει, εφτιαξα καφε και να'μαι τωρα στο γραφειο! αντε καλη μας δυναμη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...