Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η Βαλερια ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ λοιπον και μη σου πω και ΔΥΟ ΧΑΡΕΣ!:tongue:

μωρε εγω ολα τα πονακια κολικους τα ονομαζω. εχει να κανει με το ανωριμο γαστρεντερικο παντως σιγουρα! χα χα χα ο δικος μου τα κανει καθε 2 μερες σπανιοτατα καθε μερα! σημερα τα εκανε στις επταμιση το πρωι με τη βοηθεια θερμομετρου ΠΑΛΙ!

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΎ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟς! ΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΩ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΠΗΓΕΙ ΤΙς ΦΩΝΕς. ΔΩΣ'ΤΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. γμτ εγραφα με κεφαλαια τοση ωρα :evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα φορμακια για τους πρωτους μηνες εντωμεταξυ ειναι αναλωσιμα γρηγορα. εγω τωρα του φοραω 3-6 μηνων. ειναι λιγο μπολικα αλλα αν μη τι αλλο κινειται πιο ευκολα το πουλακι μου!

η Βαλερια ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ λοιπον και μη σου πω και ΔΥΟ ΧΑΡΕΣ!:tongue:

μωρε εγω ολα τα πονακια κολικους τα ονομαζω. εχει να κανει με το ανωριμο γαστρεντερικο παντως σιγουρα! χα χα χα ο δικος μου τα κανει καθε 2 μερες σπανιοτατα καθε μερα! σημερα τα εκανε στις επταμιση το πρωι με τη βοηθεια θερμομετρου ΠΑΛΙ!

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΎ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟς! ΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΩ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΠΗΓΕΙ ΤΙς ΦΩΝΕς. ΔΩΣ'ΤΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. γμτ εγραφα με κεφαλαια τοση ωρα :evil:

ρε συ τον δικό μου δεν τον προλαβαίνω...

πολύ σκατό λέμε!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

και ο μπεμπίτος όταν είναι ξύπνιος, θέλει να είναι εκεί πυο έχει φασαρία και ομιλίες...μόνος του δε γουστάρει!!!

όταν κοιμάται, ευτυχως δεν έχουμε θέμα!

τον καλλυτερο ύπνο όμως τον κάνει όταν βάζω ηλεκτρική...μιλάμε ναρκώνεται!!!

πήρα τηλ το Σοφάκι και το έχει κλειστό...ανησυχησα λίγο να πω την αλήθεια...:?

τα φορμακια για τους πρωτους μηνες εντωμεταξυ ειναι αναλωσιμα γρηγορα. εγω τωρα του φοραω 3-6 μηνων. ειναι λιγο μπολικα αλλα αν μη τι αλλο κινειται πιο ευκολα το πουλακι μου!

εγω τωρα θα του παραγγείλω πιο μεγάλα συν ρουχαλάκια που δεν έχει καθόλου!

μα αυτη τη φορά όλοι μου έφεραν δωρο σεντόνια και κουβέρτες!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μια γρηγορη καλημερα και απο εμενα:Dτι κανετε κοριτσια????επιτελους εβγαλε ηλιο εδω:D5 μερες εβρεχε συνεχεια!!!οποτε σημερα καθαρισμα το σπιτι!!!

μια χαρα θα περασει η Βαλερια Σοφακι!!!βαριουνται ολο μεσα τα καημενα!!:D:D

ελπιζω να ειναι ολα καλα με την Σοφια :|

η Λια που ειναι??δεν διαβασα νεα της καθολου!!

εφυγααααααααα!!!!με περιμενει η σφουγγαριστρα μου:D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας....τι κανετε?

εγω εδω ψαχνω μερη που μπορουμε να παμε εκδρομη με το σχολειο.Εχω υποψιν 2 αμεσα...για το μουσειο Γουλανδρη και Αττικο Παρκο.Βλεπετε εγω κανονιζω τις εκδρομες.....τρομαρα μου!!!

Κατα τα αλλα μια χαρα ειμαστε.......ετοιμαζομαστε και για το σ/κ για Τηνο.Δεν ξερω τι να παρω..? απο ρουχα εννοω.....

Βρε κοριτσια και εγω ανησυχω για την Σοφια....θυμαστε σε ποια περιοχη μενει ?μηπως Νικαια? εχω βρει ενα τηλ αλλα δεν ξερω αν ειναι οντως αυτο.Να παρω λετε να ρωτησω?:|

Η Ευη μου εχει πλακα χωρις το δοντι......Σοφακι σε ευχαριστω για τις πληροφοριες....κατι ειχα ακουσει για αυτο το μανο αλλα δεν ηξερα που το πουλουσαν.;)

Τα μωρακια μην ανησυχητε...ειναι αυτο που λεει η Μαρια το ανωριμο γαστρεντερικο...εεεεε και τα αγορια ειναι και λιγο πολυ ευαισθητα....το λεω και εκ πειρας η μανα με τα πολλα παιδια....:tongue:χιχιχιχιχι

καλημερα Σοφια και Ελενιτσα.

ελενη ηλιουπολη μενει η Σοφια...

ΑΑΑ οταν πας τηνο αναψε ενα κερακι υπερ υγειας των τεκνων μου! θα με υποχρεωσεις κοριτσακι μου!

Αττικο παρκο ειναι σουπερ,αυτο θα επελεγα ;)

καλημερα Σοφια και Ελενιτσα.

ελενη ηλιουπολη μενει η Σοφια...

ΑΑΑ οταν πας τηνο αναψε ενα κερακι υπερ υγειας των τεκνων μου! θα με υποχρεωσεις κοριτσακι μου!

Αττικο παρκο ειναι σουπερ,αυτο θα επελεγα ;)

βεβαιως και θα αναψω......και οποια αλλη θελει να μου πει!!!και αν δεν μου πει θα αναψω εγω ετσι και αλλιως.....σας εχω στα υποψιν!!!

αααα εγω εχω αλλο τηλ στη Νικαια....θα ψαξω να βρω αλλο!!!

Ελενάκι αν δε σου κάνει κόπο άναψε και για εμάς κανένα κεράκι!!!

και να αγοράσεις και μαυρο λιβάνι που είναι για τη γλωσσοφαγιά!!!

απ'όσα μας λες, σου χρειάζεται!!!

κι εγω Αττικό πάρκο λέω...και αν κανονίσετε να δείτε και την παρασταση με τα δελφίνια που εχει αν δεν κάνω λάθος...

στο Γουλανδρή θα βαρεθούν στάνταρ...:rolleyes:

μας είχαν πάει εμάς και μόνο κάτι πεταλούδες θυμάμαι!!! χαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

στη Νικαια; :confused:

εμενα με ειχε παρει με ενα που αρχιζε από 99

Ααααα 99 εχει η ηλιουπολη.!!!!!εχω εψαξα στον καταλογο και το βρηκα.θα το ξανακοιταξω!!!

Σοφακι ευχαριστως να αναψω και για σας!!!!το λιβανι γιατι να το παρω?:rolleyes:

Αττικο παρκο γι ατα δελφινια παμε πιο πολυ.....αλλα θα μας βγει πολυ το εισιτηριο

στο Γουλανδρη εχει αφιερωμα με τους Δεινοσαυρους.....

καλημερα, πως ξημερωθηκαμε; εμεις συμπαθητικα με τα κλασσικα ξυπνηματα ενδιαμεσα. αντε μπειτε να επιτε κανα νεο γιατι δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου. αν ισχυει κατι που εμαθα εχθες θα μπω σε καμια τρυπα να ζησω και θα παρω και τα παιδια μαζι γιατι αλλιως δεν μας βλεπω να γλιτωνουμε :(

Καλημέρες!!

δυσκολο το βράδυ μας απόψε...

το κεφάλι μου πονάει λες και με χτυπούσαν με σφυριά...

ο μπεμπίτος δεν είχε κάνει κακά και μούγκριζε όλο το βράδυ...

συν οτι είχε και λίγο μπουκωμα...

2 φορές του έριξα ορό και απλά έγινε λίγο καλύτερα...

έχω 2 βουνά σίδερο...θέλω να φτιάξω και γιουβαρλάκια και εγώ κάθομαι και χαζεύω στο νετ τώρα που κοιμάται ο μικρός!!!

μπράβο μου!!! :tongue::tongue::tongue:

τι έμαθες βρε συμπι και αναστατωθηκες???

ναι την έχω παραλάβει την κουβερτούλα φασκιωματος απο πριν γεννησω!!!

τωρα περιμένω άλλη παραγγελία απο αμαζον...

χθες πήγε η αδερφη μου την κορη της στην παιδιατρο και πήρε μαζί και τη Βαλ...μόλις τέλειωσε την εξεταση η γιατρός, λέει η Βαλ: "σειρά μου τωρα!!!" και σκαρφάλωσε για να την εξετάσει!!!

τα'χασε η γιατρός!!! της λέει της αδερφής μου:

"αυτό δεν είναι παιδί....καρτούν είναι καλέ!!!"

χαχαχαχαχαχα!!!!

παρολαυτα της βρηκε κόκκινο λαιμο, μύξες και πολλά κακά στην κοιλίτσα...:?

ελπίζω να μην είναι τιποτα...

πάντως περνάει τέλεια το κορίτσι μου αν και μου λείπει τρομερά...

πάω συνέχεια και μυρίζω το μαξιλαράκι που παίρνει αγκαλιά όταν κοιμάται...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...