Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφακι εχουμε το ιδιο προβλημα με εσας!!!ΦΑΓΗΤΟ .τα ιδια ακριβως με την Βαλ.και ο Α.μονο που εμεισ τρωμε και λιγο ψαρι και πινουμε και χυμο.αλλα εχουμε προβλημα με την δυσκοιλιοτητα...σημερα 3η μερα που δεν εχει κανει κακα:(παει σφιγγεται και τπτ ο καημενος.πολυ δυσκολος στο φαι και δεν βοηθαει την κατασταση:(ηθελα να σε ρωτησω...τι δινεις στη Βαλ για απογευματινο??και για δεκατιανο???ενταξει ...εμειςτο πρωι- βραδυ γαλα και κατι για συνοδεια.φρυγανιες με μελι και το βραδυ τοστ με τυρι.το μεσημερι φαγητο και σαλατα.αλλα πριν και μετα τι τρωτε???εμενα ολο κρουασαν,μπισκοτα και σοκολατα θελει:evil:και δεν υπαρχει περιπτωση να τα φαει!!!!!!

και κατι αλλο... καπου ανεφερες οτι εκτυπωνεις στη Βαλ.δραστηριοτητες και κανετε μαζι:Dμπορεις να μου δωσεις το σαιτ???σε παρακαλω:D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Κερκυραια μου!

ω ναι... και ο Κων/νος εχει πολύ πεισμα γι αυτο και η μανα μου τον αποκαλει "πνευμα αντιλογιας" και επειδη ο Κων/νος δεν τη θυμαται την εκφραση με ρωταει"μαμα τι ειμαι εγω;" και περιμενει να του απαντησω "πνευμα αντιλογιας"! εγω να σου πω δεν του παω και πολύ κοντρα και δεν ξερω αν με εκμεταλλευεται ή αν θα τον κανω κακομαθημενο απλα προσπαθω να τον περιορισω ΜΟΝΟ στα πραγματα που ειναι επικινδυνα. αντιθετα ο αντρας μουτον πιεζει σχεδον στα παντα :| και γινεται Ο ΧΑΜΟΣ!

Μαρακι μου δεν ειναι μονο το παιδι μου ετσι ε???χαχα ειχα αρχισει να ανησυχω οτι μεγαλωνω ενα επανασταση:tongue:η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ τις πειθαρχιας αλλα γενικοτερα δεν τον πιεζω .τουλαχιστον αυτο θελω να πιστευω:confused:αλλα ο αντρας μου ειναι απιστευτος ....μου τα χαλαει παρα πολυυυυυυυυυ και δεν μπορω να τον μαζεψω μετα...μηπως να βαζω τον Τ τιμωρια??χαχα

XWF8p2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΦΡΙΚΤΟ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥς Σ/Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΡΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙ ΚΟΥΝΗΣΩ ΑΠΟ ΧΘΕς ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΠΟΝΟς ΑΠ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.....ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΛΙΓΟ....

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ......

ΚΑΛΕ ΣΟΦΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ......ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ....."ΚΑΙ ΑΣ' ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΟ(ΑΝΤΙΘΕΤΟ)!!!!!!ΘΕΙΚΟ!!!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΙς ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΕΚΤΟς ΑΠ ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΩΡΑ......ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΟΡΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕς ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....ΚΑΙ ΖΩΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΠ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΟΜΑ......ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ!!!!ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ....ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΒΑΛΛΟΝ ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ.....

ΕΥΜΟΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΠΕΡΣΥ ΣΤΙς ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ......ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥς ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ...ΕΚΤΟς ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΠΩς ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ......ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΥς ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΙΝ.....

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ......

ΕΠΙΣΗς ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΡΙΩΝ!!!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Καλησπερα και απο εμενα....

Τι κανετε?

Σας Διαβασα στα πολυ γρηγορα!!!!!!

Σοφακι εμεις την μικρη την ειχαμε παρει με μυξες απο το μαιευτηριο!!!!!Την καθαριζαμε με φυσιολογικο ορο και ενα σπρευ που πεταει φυσιολογικο ορο δεν θυμαμαι τι μαρκα ηταν.....Επισης δεν θελει να το βαζεις με δυναμη στην μυτουλα του και βαλε το κρεβατακι του με ανακλιση.....ετσι δεν θα ανησυχεις για τις γουλιες ουτε και για τις μυξες......Εμενα παντως που και τα δυο μου ειχανε γουλιες τα κρατουσα κανενα τεταρτο με μισαωρο αγκαλια μετα το φαι και μετα τα εβαζα στο κρεβατι.....Σκεψου το θεμα αλλεργιας για ολα αυτα τα συμπτωματα που εχει.....Εγω ειχα παρατηρησει οτι στον Θοδωρη αν ετρωγα κατι που περιειχε γαλα ή αυγα μετα οι γουλιες του ηταν πιο συχνες και πιο μεγαλες....Σαν τυρακι ειναι γιατι βγαζει χωνεμενο γαλα....κατα τα αλλα εγω με τις γουλιες δεν ανησυχουσα....Ηταν φυσιολογικο για εμενα......

Σοφακι εκ Κερκυρας και εμενα αν και ειναι τοσο λογικο παιδι ο Θοδωρης σκεψου οτι οταν μιλαω ειναι σαν να μιλαω σε τοιχο....Πραγματικα καμια φορα κοιτιέμαι στον καθρεφτη να δω αν υπαρχω.....Πεισματα εχουμε....Ετσι πιστευα βεβαια μεχρι που ειδα τα πεισματα τις μικρης και καταλαβα τι παει να πει.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΕΠισης δεν ξερω γιατι εισαι χαλια ψυχολογικα αλλα λιγο πολυ και εγω ετσι ειμαι.....Ελπιζω παντως οπως και να ειναι να περασει γρηγορα και να παρεις ξανα τα πανω σου.....

αλλα και εγω δεν δινω και πολυ σημασια οταν τον πιανουν και του περνανε....

Ελενιτσα τι να σου πω κοριτσακι μου....περαστικα σου....3 παιδια μεγαλωσες αγκαλια ολη την ωρα ε καπου θα σου εβγαινε ......ΝΑ προσεχεις και να πας σε κανενα γιατρο....Η Σοφια η αλλη που ειναι ρε κοριτσια?κανενα νεο εχει καμια σας?ουτε στο facebook την πηρε το ματι μου......

Αυτο με τις διαφορες δεν το ηξερα αλλα φοβαμαι οτι αν τα αφησω να το λυσουν μονοι τους θα δω καμια Λυδια να εκσφεδονιζεται πουθενα γιατι και επεμβαινω και προσπαθω να δειξω στον Θοδωρη εναν ηρεμο τροπο να λυνει τις διαφορες του...Τη Λυδια οτι και να την πω δεν θα καταλαβει ακομα....Περιμενω ομως θα μεγαλωσει και αυτη και μετα.....:tongue::tongue::tongue:

Σημερα παλι δεν τον εστειλα σχολειο...ΕΝω ηταν να παει και τα ειχα ολα ετοιμα καναμε και την εργασια που μας ειχανε βαλει αλλα το βραδυ εριξε εναν βηχα το αγορακι μου κατατρομαξα και ειπα να τον κρατησω για παρακολουθηση ακομα σημερα......ΚΑι η Λυδια συνερχεται θελω να πιστευω σιγα σιγα....ΑΥτη πυρετο δεν εκανε με τις μυξες και το βηχα παλευει.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

γεια σας κοριτσαρες...εδω κ γω!!!!! Σοφακι υπομονη με τον μπεμπακο...για τις γουλιες τι να πω, εμενα η Ειρηνη εβγαζε συνεχεια μεχρι τους 6 μηνες οπου κ σταδιακα μειωθηκαν κ μεχρι τους 8 δεν ξαναεβγαλε...συνεχεια εβγαζε "μυζηθρες" -οπως τις λεγαμε με τον αντρα μου- αλλα η γιατρος δεν ανησυχουσε εφοσον αναπτυσσοταν κανονικα, αρχικα εγω νομιζα οτι ειχε γοπ αλλα δεν ηταν τελικα γιατι επαιρνε κανονικα βαρος. Αυριο εχω γιατρο να δουμε το σπορακι, απο χθες εχω κατι πονακια χαμηλα, ελπιζω οτι δεν ειναι τιποτα...η μικρη παει μια χαρα στον παιδικο αλλα σαν να μου φαινεται περισσοτερο ανυπακοη απ' ο,τι ηταν...δεν ηταν ποτε τερας υπακοης αλλα νομιζω οτι παραεγινε το κακο, αντι να φτιαξουμε στον παιδικο μου φαινεται χειροτεροι θα γινουμε...τεσπα...εχουμε κ γενεθλια σημερα κ κοιμαται η κυρια για να αντεξει!!!!!!! Αυτα...φιλια πολλα...Ζωη περαστικα σας....Ελενακι περαστικα κ σε σενα!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια, μπήκα να πω ένα γεια χωρίς να έχω διαβάσει πολλά προηγούμενα δικά σας, μια γενική ιδέα πήρα μόνο για το τι συζητάτε. Εγώ περιμένω τέλος Οκτώβρη αποτελέσματα για τις εξετάσεις και μέχρι τότε διαβάζω σαν το σκυλί πάλι για τα επικείμενα προφορικά ΑΑΑΝ περάσω. Γιατί μας είπαν ότι με το που βγουν σε 3-4 μέρες δίνουμε προφορικά. Δηλ. δεν θα υπάρχει τότε χρόνος.

Είχαν έρθει και τα πεθερικά μου όπως σας είπα και είχαμε και το κόψιμο της πιπίλας...να κλαίω εγώ που κλαίει...να επεμβαίνουν που αφήνουμε το παιδί να "υποφέρει"....τσακώθηκα κι εγώ μαζί τους και ο άντρας μου...μούτρα αυτοί..πίεση εμείς να κρατηθούμε στο ύψος μας...Και βέβαια το γνωστό μπούκωμα με γλυκά (να στογγυλέψει λίγο ακόμα το παιδί, 16 κιλά και 93 πόντους ύψος...να μπορούμε να το σπρώχνουμε στην πλαγιά και να κυλάει)!Αφήστε...είχα και την κούραση από την προηγούμενη πίεση και το πάρτυ, το καθάρισμα σπιτιού και τα μαγειρέματα..κόλαση πέρασα! Που μυαλό για διάβασμα..και όσα διάβασα τότε τα ξανάκανα τελικά τώρα που έφυγαν γιατί δε θυμόμουν τίποτα. φφφφφφφφφ

Η καθεμια με τον πόνο της ε?

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλημερα!

καλως τη Στεβη την κουρασμενη! αντε τελειωνει το μαρτυριο των εξετασεων και μετα θα ηρεμησεις. σε βλεπω ξαπλα για καμια εβδομαδα να στανιαρεις μολις τελειωσουν ολα :)

Ελενιτσα μου εσυ πως εισαι; πονας; τι να σου πω βρε καμαρι. υπομονη και χλαρωσε λιγο! τα παιδια εχουν και πατερα μην τα αναλαμβανεις ΟΛΑ εσυ!

συμπι ξενυχτισες σημερα; εγω ειμαι ξυπνια από τις 5 διοτι ο μπεμπης 2 μερες κοιλοποναει να κανει κακα και τελικα τα εκανε σημερα στις 7,30 το πρωι με το θερμομετρο :|. εχω βγαλεοι ενα χαλαζιο (;) στο αριστερο ματι και εχει πρηστει ενω το δεξι ειναι μαυρο απο κατω από την αυπνια! ειμαι κουκλα! ελεγα στις 5 να μπω να γραψω στο καφε. σκεφτομουν οτι θα σε πετυχαινα αλλα τελικα δεν ειχα και πολλα κουραγια για γραψιμο :tongue:

Καλημέρα!!!

συμπι δεν ξέρω πια τι θεωρείται ξενύχτι....

ο μικρός κοιμηθηκε στις 11...ξύπνησε 1:30 για μαμ...έφαγε και γκρίνιαζε...μας πήρε 2 για αν κοιμηθεί...4 πάλι μαμ...ευτυχως κοιμήθηκε αμέσως αλλά μούγκριζε στον ύπνο του...6 πάλι μαμ...κοιμηθηκε μέχρι τις 7 και μετά τον πήρε ο άντρας μου...και κοιμηθηκε μεχρι τις 8:30...

και τωρα κοιμηθηκε πάλι ενω τόση ωρα τον είχα στα χέρια...με το που τον άφηνα κάτω, έκλαιγε...

εσένα τουλάχιστον ξέρεις οτι κλαίει γιατι θέλει να κάνει κακά...εμένα όμως????

που απο κακά άλλο τίποτα????

Κυριακή πρωί άνοιξα πακέτο πάνες...χθες το απόγευμα τέλειωσε!!!

27 πάνες σε λιγότερο απο 48 ωρες εκ των οποίων ζήτημα να ήταν οι 5 μόνο με τσίσα!!!:shock::shock::shock:

θα πάει και η Βαλ σήμερα στην αδερφή μου μέχρι την Κυριακή...

να ισιωσει ο μπέμπης απο το κρύωμα, να παίξει κι εκείνη με την ξαδερφούλα της που βαριέται το καημενάκι...

τωρα σωστό ή λάθος που τη στέλνω δεν ξέρω....αλλά το θέλει...

Συγνωμη που δε σχολιάζω όλα όσα λέτε αλλά δεν προλαβαίνω βρε κορίτσια...

Σοφάκι το σάιτ με τις δραστηριότητες είναι αυτό:

http://www.paidika.gr/

έχει παρα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα!

Αννούλα τα πονάκια είναι η μήτρα που μεγαλώνει, λογικά...

για την Ειρηνούλα και τον παιδικό, μετά το 2μηνο θα δεις αποτελέσματα στη συμπεριφορά της...

εμεις το καλοκαίρι που τη στείλαμε δεινοπαθήσαμε!!!

γυρνούσε με απίστευτη γκρίνια και καπρίτσια...τύπου οτι αφού στο σχολείο δεν επιτρέπεται να τα κάνω, θα σας τα κάνω όλα εσάς στο σπίτι!!!

υπερένταση απίστευτη...

αλλά μετα έστρωσε...

και τωρα ακόμα, μας λέει συνέχεια τους κανόνες που έμαθε στο σχολείο και μας διορθωνει...

πχ αν βηξεις και βάλεις την παλάμη σου μπροστα στο στόμα, σε διορθωνει και σου δείχνει οτι πρέπει να βηξεις στο εσωτερικό του αγώνα!!!:tongue::tongue::tongue:

ουφ αυτα στα γρηγορα και παώ να ετοιμασω με τη Βαλ τα πράγματα της!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τι μου κανετε? εγω ακομα ποναω..λιγο καλυτερα σημερα αλλα δεν σηκωνω τιποτα με εκεινο το χερι.....

εμεις εχουμε εθματακι με τον Μαρινουλη.....προσπαθουμε να κοψουμε την πιπιλα!!!του την δινω μονο για να κοιμηθει...αλλα καθε φορα που θελει τσισα του ακομα και στον υπνο 2 μερες τωρα, τα κανει πανω του......μου ειπε ο παιδιατρος εχθες που πηγαμε οτι ενδεχεται να ειναι επειδη κοβει την πιπιλα....τις 2 πρωτες μερες εκανε σαν τρελο.....οταν του ελεγα οχι!!!!

η Ευη μου εβγαλε ενα δοντακι...η μικρη φαφουτω και σαν αφορμη αυτου της λεω να μην βαζει το δακτυλο στο στομα γιατι θα βγει στραβο το νεο της δοντι........δεν βρισκω αλλο τροπο!!!

την Κυριακη ειχαμε παει στην κουνιαδα μου....και μου λεει πως ο μικρος της σχεδον 4 χρ) κατουριεται ακομα στο σχολειο 2 φορες και μπορει και στο σπιτι..την νυχτα φοραει πανα!!!Εγω της ειπα οτι πρεπει να του κοψει την πανα......να του κοψει το μπιμπερο....και να μην τον μαλωνουν....γιατι ο μπαμπας του, του τις βρεχει επειδη κατουριεται.....το παιδι ομως πιστευω πως αντιδραει και γι αυτο το κανει......δεν ξερω το λυπαμαι το καημενο αλλα η κουνιαδα μου ποτε δεν ακουει τους συγγενεις μονο τις φιλεναδες της!!!!

το σ/κ θα παω στην Τηνο...οποια θελει να της αναψω κερακι να μου το πει......

Καλημέρες! Είχα δικαστήριο, μόλις μπήκα οπότε πάει το διάβασμα...Εμείς ακόμα όταν γυρίζει από το σχολείο έχουμε γκρίνια. Την έχω καταλάβει κι εγώ και με το που μπαίνουμε πλένει χεράκια, μπιτζαμούλες και κρεβατάκι (μετά γκρίνιας-νεύρων και τώρα με την ξε-πιπιλίαση-και μετά κλαμάτων) αλλά δεν περιμένω από αυτήν τίποτα εκείνη την ώρα για να μην τα παίρνω κι όλας...Λίγο η κούραση από τα παιχνίδια και το πρωινό ξύπνημα, λίγο η υπερένταση...θα το μάθεις δεν είναι τίποτα...θα ναι μέσα στη ρουτίνα σας. Σκέψου όμως ότι θα περνάει δημιουργικά το χρόνο της και θα ξεσπάει την ενέργεια της. (για κορίτσι δε μιλάμε?) Είναι πολύ σημαντικό από το να ακούν όλη μέρα μες στο σπίτι "μή και μή"!

Πάω για εξωτ. δουλειές! Φιλούρες κοπελούδες!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

καλημερα! ο Κων/νος κοιμαται στο κρεβατι του, ο Α στο δικος μας ο μικρος στον καναπε και εγω το φαντασμα ορθια!:P ρε γμτ αμαξυπνησω μετα δεν τον εχω ευκολο τον υπνο. ο μικρος εφαγε στις 02.30πμ οπου τον ταισε ο Α και μετα ξυπνησε στις 6 και τον ταισα εγω. εκτοτε δεν κοιμαμαι.... παντως να πω την τρομερη μου αληθεια απολαμβανω την ωρα που ειμαι μονη μου ξυπνια τα πρωινα. ποτε δεν ημουν τυπος που ξυπνουσε αργα το πρωι οποτε οκ :rolleyes:

αντε καλη μερα να εχουμε! σημερα απεργιες στο φουλ, απεχουμε και εμεις. περιμενω νεα να δω πως ξημερωθηκατε!

ΥΓ: Ελενακι η Ευη θα ειναι μια γλυκα τωρα που της βγηκε το δοντακι !

Καλημέρες!!!

ωραίο το βράδυ μας!

2-5-7 ξύπνημα για μαμ αλλά μετα κοιμόταν κατευθείαν!

με αποζημίωσε για χθες το απόγευμα...

κλάμα τρελό...

απο τις 5 μέχρι τις 10:30 το βραδυ τον είχα αγκαλιά!

άτιμοι κολικοί...

πήρα το infacolic και άρχισα να του δίνω.

μου λείπει το κοριτσάκι μου....έφυγε χθες με την αδερφη μου και θα γυρίσει Κυριακή...αχχχ....

έκλάιγα μόνη μου χθες στο δωμάτιο...

αλλά τι να κάνω....

δεν την πάλευε εδώ μέσα, να γίνει καλά και ο μπεμπίτος και να αρχίσουμε ελπίζω τις βόλτες απο την άλλη εβδομάδα...

ο μπεμπίτος μου σαν να παραψήλωσε....πρέπει επειγόντως να του παραγγείλω φορμάκια απο νεξτ...όχι τίποτα άλλο αλλά με τις γουλιές που βγαζει μου τα λερώνει και δεν τον προλαβαίνω στο άλλαγμα!!!:rolleyes:

Ελενάκι έβγαλε δοντάκι η Εύη ε? άντε καλή αρχη....

για το δάχτυλο στο στόμα, υπάρχει στο φαρμακείο κάτι σαν μανό που βάζεις στο νυχι και είναι θεόπικρο...πιπιλούσα κι εγω το δάχτυλο και το είχαν δοκιμάσει ΚΑΙ αυτό οι γονείς μου...σε μένα βέβαια δε λειτούργησε...

εγω το έκοψα ΄'οταν με πήγαν σε ορθοδοντικό και μου είπε:

ΠΡΕΠΕΙ να το κόψεις...

απο εκείνη τη στιγμή τέλος!

για το κόψιμο της πιπίλας κορίτσια, νομίζω οτι θα ήταν προτιμότερο να τα κάνετε να μην τη θέλουν τα ίδια παρά να τους τη στερήσετε απότομα...

εγω στη Βαλ την είχα ψαλιδίσει αν θυμάστε και δεν τη γούσταρε καθόλου...

Καλά Λενιώ για την κουνιάδα σου μην τρελένεσαι...

δε θα της αλλάξεις γνώμη...

τα ίδια και η δικιά μου με το μπιμπερό...

5 χρονών παιδί και πίνει με το μπιμπερό η κόρη της!!!

έλεος....

το Σοφάκι που χάθηκε???

της έχω στείλει 2 μηνύματα τα οποία έδειξαν απορριψη...

αν με αφησει ο μικρός, θα την πάρω τηλ αργότερα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα ταλαιπωρημενο συμπεθερακι!

ειδες τα αγορακια με τους κολικους; πολύ ευαισθητα ειναι. και ο μικρος ο δικος μου κλαιει από τις 8 το βραδυ μεχρι τις 9.30 στανταρντ συν καποιες αλλες ωρες μεσα στη μερα. το ινφακολικ κανει τιποτε; ο γιατρος εμενα μου ειχε πει οτι τιποτα δεν βοηθαει. αγκαλια-πιπιλα και υπομονη μου ειχε πει. στα τρελα ζορια λιγο ντεπον αλλα και παλι...

σου λειπει το Βαλεριακι ε; αν περναει καλα σκεψου μονο αυτο και θα παρηγορηθεις. και εγω κλαιω οταν λειπει ο Κων/νος σε καταλαβαινω απολυτα!

το σταθρο της Σοφιας το εχεις; με ειχε παρει τηλ οταν ημουν αθηνα αλλα δεν το αποθηκευσα γμτ και δεν το εχω. ανησυχω λιγακι...:confused:

καλημερα ταλαιπωρημενο συμπεθερακι!

ειδες τα αγορακια με τους κολικους; πολύ ευαισθητα ειναι. και ο μικρος ο δικος μου κλαιει από τις 8 το βραδυ μεχρι τις 9.30 στανταρντ συν καποιες αλλες ωρες μεσα στη μερα. το ινφακολικ κανει τιποτε; ο γιατρος εμενα μου ειχε πει οτι τιποτα δεν βοηθαει. αγκαλια-πιπιλα και υπομονη μου ειχε πει. στα τρελα ζορια λιγο ντεπον αλλα και παλι...

σου λειπει το Βαλεριακι ε; αν περναει καλα σκεψου μονο αυτο και θα παρηγορηθεις. και εγω κλαιω οταν λειπει ο Κων/νος σε καταλαβαινω απολυτα!

το σταθρο της Σοφιας το εχεις; με ειχε παρει τηλ οταν ημουν αθηνα αλλα δεν το αποθηκευσα γμτ και δεν το εχω. ανησυχω λιγακι...:confused:

εγω μπερδεύομαι συμπι...

λέω οτι είναι κολικοί αλλά δεν είμαι και σίγουρη...

γιατι ο μπεμπίτος έκλαιγε τις ώρες που δεν είχε κάνει κακά...μετα που έκανε, ηρέμησε!

είναι και χεζής ο δικός μου και 5 ολόκληρες ωρες χωρις να ενεργηθεί, αγγίζει τα όρια της δυσκοιλιότητας για τον οργανισμό του!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

και τωρα έκλαιγε απαρηγόρητος....τον έβαλα πάνω στην αλλαξιέρα, τον άφησα μόνο με την πάνα και σε 5 λεπτά άρχισαν οι...."πυροβολισμοί"!!!

το ινφακολικ θέλει μέρες για να δρασει...

για να δούμε...

πιπιλα δε δινω εγω...ο άντρας μου επιμένει αλλά αν μπορεσω να την αποφυγω θα το κάνω...

με το σταθερό της Σοφίας εχω πάθει ακριβώς το ίδιο!!!

μιλησα με το κοριτσι μου τωρα....όχι πολλά...

"μαμα δε θα ερθω σπίτι γιατί πρέπει να παίξω με τις πλαστελίνες της Δημητρούλας!!! Γειαααααααααααα!"

ααα... διερρηξαν τα δικαστηρια στην Αμαλιαδα. τωρα ειναι μεσα η σημανση και δεν μας αφηνουν να μπουμε. δεν πηραν κατι αλλα εσπασαν τα παντα εμαθα!

μηπως δινει το στίγμα της η ΧΑ???:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...