Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα παλι μου λειπει ο μπεμπης! ειμαστε λιγο "βλεπετε αλλα μην αγγιζετε":?

α ετσι ο Λεοντης ε; πω πω... εμενα ο Κων/νος ειναι ακομα "γλυκος" με τον μπεμπη...χμμμ... να ανησυχω;:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας Κοριτσακια!!!

Τι κανετε?

Ελενιτσα μου περαστικα!!!!ΠΟυ πλευριτώθηκες ρε συ?ΕΛπιζω ηδη να νιωθεις πολυ καλυτερα....

ΕΥμορφακι μου πως τα καταφερνεις με τα 2 και με τη δουλεια?Για πες γιατι και εγω σε λιγο αρχιζω να δουλευω......:?:-?:?

Λοιπον Σοφακι και ΜΑρια να σας πω εγω με τον Θοδωρη εκανα αυτο που λεει η ΣΟφια οτι του ελεγα οτι θα πρεπει να προσεχω λιγο περισσοτερο τη Λυδια γιατι θα ειναι μωρο κτλ κτλ και προσπαθουσα να βρισκω χρονο αποκλειστικα για το Θοδωρη ....Οποτε κοιμοταν η Λυδια πηγαινα να παιξω με τον θοδωρη και τετοια...Βεβαια πρεπει να πω οτι ο ερχομος της Λυδιας μου στοιχισε που κοπηκα ετσι με τον Θοδωρη....ΕΝιωθα τρελλες τυψεις και προσπαθουσα να του κανω τα χατηρια...Τωρα που πλεον το εχω μαλλον ξεπερασει βλεπω οτι εκανα τον Θοδωρη κακομαθημενο και προσπαθω απο την αρχη να τον ξαναστρωσω.....

Κατα τα αλλα η σχεση μεταξυ τους ειναι λιγο μπερδεμενη.....ΠΟτε μπορουν να παιξουν μαζι ποτε γινεται σφαγη.....Ο θοδωρης παντως οποτε βρισκει ευκαιρια την χτυπαει.....Δεν ξερω αν το κανει απο κακια ή την βλεπει σαν παιχνιδι και πειραματιζετε....Και η Λυδια βεβαια δεν μπορω να πω μικρη μικρη αλλα τον τσιγκλαει και αυτην.....Ειδικα αν δει οτι δεν την αφηνει να παρει καποιο παιχνιδι το αρπαζει με τη μια και τον κοιταει μεσα στα ματια να δει πως θα αντιδρασει.....ΤΟ καλοκαιρι ειδικα την χτυπουσε συνηθως στο κεφαλι τοσο που πιστευα οτι στο τελος το κοριτσακι μου θα μου μεινει χαζο.....:confused::confused::confused:

Τωρα εχει στρωσει λιγο....Την χτυπαει ακομα ή την σπρωχνει αλλα πιο σπανια... κυριως της φωναζει πολυ.......

ΒΑσικα νομιζω οτι εχει μπερδεψει τους ρολους...Δεν καταλαβαινει σε ποια πλευρα ανηκει...Στους γονεις ή στα παιδια......

ΚΑτα τα αλλα σημερα ο θοδωρης δεν πηγε σχολειο....Ειχε λιγη μυξα και βηχα και ειπα να τον κρατησω μπας και γλιτωσουμε.....Τωρα θα δειξει......

Αυταααααααααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπέρες!!!

θα τον σκοτώσω τον άντρα μου!!!

τι τραγούδι πήγε και έμαθε στη Βαλ???????????

λοιπόν σκηνικό το μεσημέρι:

ο μπέμπης στο καρότσι κοιμάται και αρχιζει μετα να γκρινιάζει...

έρχεται η Βαλ χοροπηδώντας και μου λέει:

"άσε μαμά....θα κουνήσω εγώ το καρότσι!"

αρχιζει κουνάει λοιπόν το καρότσι μπρος πίσω και τραγουδάει στο μπέμπη:

"δεν ταιριαζετε σου λέω....τόσο αντικειμενικά στο λέω....":shock::shock::shock::shock:

τρατζικ!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω να της μαθαίνω Αλεξίου και να μου τη χαλάει με Παντελίδη!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

Ζωίτσα ο Θοδωράκης μάλλον της φωνάζει γιατι έχει το αίσθημα του μεγάλου αδελφού που πρέπει να τη συνετίσει...

για τα χτυπήματα....σίγουρα δε γίνονται απο κακία...

απλά ακόμα και αυτά είναι τρόπος έκφρασης...

εγώ με τη Βαλ όπως είπα είμαι αυστηρή....τωρα παραείμαι βέβαια αλλά μόνο και μόνο για να τη συμμαζέψω που μου την κακόμαθε η μαμά μου...

μόλις δω οτι συνέρχεται, που ήδη είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, θα χαλαρώσω κι εγώ...

βέβαια φοβάμαι μήπως την πιέζω πολύ δεδομένου οτι έχει να αντιμετωπίσει και την ύπαρξη του μπέμπη πλέον στη ζωή μας...:confused:

το καλό είναι οτι σε 1-1,5 μήνα θα τη στείλω σχολείο και θα ξαναμπεί σε ρυθμούς πειθαρχίας...είναι και η δασκάλα της αρκετά αυστηρή και δε χαρίζει κάστανα οπότε πιστευω οτι θα μπει σε μια σειρά ακόμα περισσότερο...

απλά θα πρέπει να της μιλήσω της δασκάλας για το πως να χειριστεί το θέμα του μπέμπη...

μην της λέω άλλα εγω στο σπίτι και άλλα εκείνη στο σχολείο...

συμπι, η κοιλίτσα της εγκυμοσύνης έχει φύγει???

εμένα πετάει ακόμα αρκετά και δανείστηκα απο την κουνιάδα μου μια ζωνη που είχε πάρει όταν είχε γεννήσει....κάνει άραγε τίποτα ή τσαμπα πιέζομαι με αυτό το πράγμα???:rolleyes:

αχ αυτη η Βαλ δεν τρωει τιποτα υγιεινό πλέον...

φρούτα καθόλου...

ψάρι που είχα σημερα όχι...

κρέας κοκκινιστό με χυλοπίτες και ρυζι τρωει μόνο...

τι θα την κάνω????

χυμους φρέσκους δεν πίνει...

πολύ με προβληματίζει...:?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!

Εβαλα τα παιδια για υπνο,εστειλα τον Σ.για δουλεια και χαλαρωνω στον καναπε πινοντας redbull,τρωγοντας γαριδακια(μεσ'την διατροφη ειμαι χαχαχα!:-P) και χαζευοντας στο διαδικτυο.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα....

ειμαι σε μαυρα χαλια σημερα λογω ασχημης ψυξης στον δεξι ωμο- πλατη:|

γραφω με το αριστερο χερι και κανω μια ωρα......δεν μπορω καθολου.Παρολα αυτα ηρθα μαγαζι....αλλα δεν κανω σχεδον τιποτα.

Σοφακι μου αστα κυππαρισια τα τεκνα μου....δεν ξερω που θα φτασουν.....

ηδη παραγγελνω ρουχα απο ιντερνετ.......

για την αποστειρωση......http://www.lovebaby.gr/component/catalog/node/263.html

αλλα εγω εβραζα χαμομηλι και το εβαζα στον θερμο για μια μερα.το μπουκαλι το αφηνα στον αποστειρωτη.

με την Βαλ μην ανησυχεις θα το ξεπερασει......αν δεις ομως οτι το συνεχιζει μετα απο 2 εβδομαδες τοτε πες της πως δεν το λεει σωστα και οτι και καλα θα την κοροιδευουν οι φιλοι της.

Μαρακι μου..Ευμορφακι....Ζωιτσα καλα?

Ελενιτσα μου,περαστικα σου.Βαλε κανενα εμπλαστρο βρε συ να δεις προκοπη.

Μηπως αισθανεσαι ηδη καλυτερα τωρα απ'οτι το πρωι?

Διαφημίσεις

Γεια σας Κοριτσακια!!!

Τι κανετε?

Ελενιτσα μου περαστικα!!!!ΠΟυ πλευριτώθηκες ρε συ?ΕΛπιζω ηδη να νιωθεις πολυ καλυτερα....

ΕΥμορφακι μου πως τα καταφερνεις με τα 2 και με τη δουλεια?Για πες γιατι και εγω σε λιγο αρχιζω να δουλευω......:?:-?:?

Λοιπον Σοφακι και ΜΑρια να σας πω εγω με τον Θοδωρη εκανα αυτο που λεει η ΣΟφια οτι του ελεγα οτι θα πρεπει να προσεχω λιγο περισσοτερο τη Λυδια γιατι θα ειναι μωρο κτλ κτλ και προσπαθουσα να βρισκω χρονο αποκλειστικα για το Θοδωρη ....Οποτε κοιμοταν η Λυδια πηγαινα να παιξω με τον θοδωρη και τετοια...Βεβαια πρεπει να πω οτι ο ερχομος της Λυδιας μου στοιχισε που κοπηκα ετσι με τον Θοδωρη....ΕΝιωθα τρελλες τυψεις και προσπαθουσα να του κανω τα χατηρια...Τωρα που πλεον το εχω μαλλον ξεπερασει βλεπω οτι εκανα τον Θοδωρη κακομαθημενο και προσπαθω απο την αρχη να τον ξαναστρωσω.....

Κατα τα αλλα η σχεση μεταξυ τους ειναι λιγο μπερδεμενη.....ΠΟτε μπορουν να παιξουν μαζι ποτε γινεται σφαγη.....Ο θοδωρης παντως οποτε βρισκει ευκαιρια την χτυπαει.....Δεν ξερω αν το κανει απο κακια ή την βλεπει σαν παιχνιδι και πειραματιζετε....Και η Λυδια βεβαια δεν μπορω να πω μικρη μικρη αλλα τον τσιγκλαει και αυτην.....Ειδικα αν δει οτι δεν την αφηνει να παρει καποιο παιχνιδι το αρπαζει με τη μια και τον κοιταει μεσα στα ματια να δει πως θα αντιδρασει.....ΤΟ καλοκαιρι ειδικα την χτυπουσε συνηθως στο κεφαλι τοσο που πιστευα οτι στο τελος το κοριτσακι μου θα μου μεινει χαζο.....:confused::confused::confused:

Τωρα εχει στρωσει λιγο....Την χτυπαει ακομα ή την σπρωχνει αλλα πιο σπανια... κυριως της φωναζει πολυ.......

ΒΑσικα νομιζω οτι εχει μπερδεψει τους ρολους...Δεν καταλαβαινει σε ποια πλευρα ανηκει...Στους γονεις ή στα παιδια......

ΚΑτα τα αλλα σημερα ο θοδωρης δεν πηγε σχολειο....Ειχε λιγη μυξα και βηχα και ειπα να τον κρατησω μπας και γλιτωσουμε.....Τωρα θα δειξει......

Αυταααααααααααα

Ζωιτσα...δεν το πιστευω...!Ακριβως τα ιδια ελεγα κι εγω στον Παντελη οταν ειχε ερθει η Μαρια,ακριβως τις ιδιες τυψεις ειχα κι εγω κι ακριβως κι εγω του εκανα ολα τα χατηρια.

Επισης ακριβως ετσι συμπεριφερονται τωρα,το ενα στο αλλο...

Ο Παντελης την ριχνει κατω και μετα ανεβαινει απο πανω της και την πλακωνει...

αυτη μυξοκλαιει γιατι θελει βοηθεια...του παιρνει τα παιχνιδια του και κοιταζει

πως θα αντιδρασει...ο Παντελης κλαιει και φωναζει "μαμα μου πηρε τα μπεντενακια μου"...εγω τρεχω να σωσω την κατασταση...η Μαρια τρεχει κι αυτη να μην της τα παρω...ζουμε μεγαλες στιγμες:-P

Τωρα οσο αναφορα το οτι θα γυρισεις στην δουλεια,θελω να σου ευχηθω καλο κουραγιο:wink::-P

Κοιταξε...εγω ξυπναω καθε μερα στις 6.30 και κοιμαμαι στις 12-1.Ολη μερα δεν σταματαω...

Τις καθημερινες μαγειρευω 2 φαγητα...1 για την Μαρια και 1 για εμας και τον Παντελη,γιατι εχει συγκεκριμενο μενου στον παιδικο...καθε μερα σκουπιζω και σφουγγαριζω.

Αυτα ειναι τα βασικα που κανω.Αφηνω πολλες δουλειες στον κοκορα...για να μπορω να ζησω κιολας:-P

Π.χ.εχω 7 πλυντηρια για σιδερο(το μισω το σιδερωμα)σιδερωνω μονο των παιδιων και τα δικα μας εκεινη την ωρα που θελουμε να τα φορεσουμε.

Ειπε θα μου τα σιδερωσει η πεθερα μου...για να δουμε...

Το σπιτι δεν ειναι τακτοποιημενο...δεν εχω τις αντοχες να τακτοποιω και σε μερικα λεπτα να ειναι χειροτερο απο πριν...

Προσπαθω να κανω τα σημαντικοτερα πραγματα μεσα στη μερα(αυτα που θεωρω εγω σημαντικοτερα)

Στην αρχη θα σου φανει βουνο αλλα επειτα θα βρεις τους ρυθμους σου.

Καλησπέρες!!!

θα τον σκοτώσω τον άντρα μου!!!

τι τραγούδι πήγε και έμαθε στη Βαλ???????????

λοιπόν σκηνικό το μεσημέρι:

ο μπέμπης στο καρότσι κοιμάται και αρχιζει μετα να γκρινιάζει...

έρχεται η Βαλ χοροπηδώντας και μου λέει:

"άσε μαμά....θα κουνήσω εγώ το καρότσι!"

αρχιζει κουνάει λοιπόν το καρότσι μπρος πίσω και τραγουδάει στο μπέμπη:

"δεν ταιριαζετε σου λέω....τόσο αντικειμενικά στο λέω....":shock::shock::shock::shock:

τρατζικ!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω να της μαθαίνω Αλεξίου και να μου τη χαλάει με Παντελίδη!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

Ζωίτσα ο Θοδωράκης μάλλον της φωνάζει γιατι έχει το αίσθημα του μεγάλου αδελφού που πρέπει να τη συνετίσει...

για τα χτυπήματα....σίγουρα δε γίνονται απο κακία...

απλά ακόμα και αυτά είναι τρόπος έκφρασης...

εγώ με τη Βαλ όπως είπα είμαι αυστηρή....τωρα παραείμαι βέβαια αλλά μόνο και μόνο για να τη συμμαζέψω που μου την κακόμαθε η μαμά μου...

μόλις δω οτι συνέρχεται, που ήδη είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, θα χαλαρώσω κι εγώ...

βέβαια φοβάμαι μήπως την πιέζω πολύ δεδομένου οτι έχει να αντιμετωπίσει και την ύπαρξη του μπέμπη πλέον στη ζωή μας...:confused:

το καλό είναι οτι σε 1-1,5 μήνα θα τη στείλω σχολείο και θα ξαναμπεί σε ρυθμούς πειθαρχίας...είναι και η δασκάλα της αρκετά αυστηρή και δε χαρίζει κάστανα οπότε πιστευω οτι θα μπει σε μια σειρά ακόμα περισσότερο...

απλά θα πρέπει να της μιλήσω της δασκάλας για το πως να χειριστεί το θέμα του μπέμπη...

μην της λέω άλλα εγω στο σπίτι και άλλα εκείνη στο σχολείο...

συμπι, η κοιλίτσα της εγκυμοσύνης έχει φύγει???

εμένα πετάει ακόμα αρκετά και δανείστηκα απο την κουνιάδα μου μια ζωνη που είχε πάρει όταν είχε γεννήσει....κάνει άραγε τίποτα ή τσαμπα πιέζομαι με αυτό το πράγμα???:rolleyes:

αχ αυτη η Βαλ δεν τρωει τιποτα υγιεινό πλέον...

φρούτα καθόλου...

ψάρι που είχα σημερα όχι...

κρέας κοκκινιστό με χυλοπίτες και ρυζι τρωει μόνο...

τι θα την κάνω????

χυμους φρέσκους δεν πίνει...

πολύ με προβληματίζει...:?

Χαχαχα...αυτο το κοριτσι σου δεν υπαρχει...ακους εκει Παντελιδη!

Κι εγω ειμαι πολυ των οριων...και οταν βλεπω οτι εχει ξεφυγει τον βαζω στο καρεκλακι των ατακτων και συνερχεται.

Κι εμενα δεν ετρωγε αλλα με τον παιδικο εχει στρωσει.Ασε που δεν μου λεει πως τα περναει στο σχολειο.

Η δασκαλα του του εδωσε κσι ποιηματακι για την 28η.Για να δουμε!

Καλημέρα!!!

πολύ ζόρι ο μικρός...σφίγγεται, ξανασφίγγεται...

και τον ακούω και λίγο βραχνιασμένο...

αυτό μας έλειπε τώρα...:?

η Βαλ με τον μπαμπά της πάνε για δουλειές...

μεσημέρι θα γυρίσουν...

να δούμε...ο μπέμπης θα με αφήσει να μαγειρέψω άραγε???

καλά χθες μου είπε κάτι ο άντρας μου που σε συνδιασμό με κάτι άλλο που έγινε προσφατα, έχω αρχίσει πολύ σοβαρά να πιστεύω οτι η μάνα του και η αδερφή του είναι ψυχοπαθείς!

χθες είχε πάει ο άντρας μου με τη Βαλ σε μια θεία του...η οποία του εκμυστηρεύτηκε οτι η μάνα του παραπονέθηκε οτι η Βαλ δεν την ξέρει καλά και δεν είναι δυνατόν αφού είναι γιαγιά της και κάτι τέτοια κουλά...

που δεν την έχει ζητησει ούτε μια φορά απο μόνη της να την πάει ο Παν...

που την είδε 3 μηνών και μετά πάλι 2 ετων και αυτό επειδή πέθανε ο πεθερός μου και της την πήγε ο άντρας μου για να την ανεβάσει...

Δηλαδή αισθάνομαι οτι με κοροιδεύουν...

και η αδερφή του...άλλο ανέκδοτο...

όπως θα ειδατε στο φέις πριν αρκετές μέρες ευχαριστησα την αδερφη μου που με βοήθησε τόσο πολύ σε όλα όσο ήμουν στην κλινική...

ε το ίδιο βραδυ, μας παίρνει τηλ ο άντρας της κουνιάδας κρυφά και μας λέει οτι έχει εξοργιστεί η κουνιάδα που ευχαρίστησα την αδερφη μου και όχι κι εκείνη...επειδη κράτησε 2 απογέυματα τη Βαλέρια...

οκ εννοείται το εκτιμάω αλλά απο που κι ως που περιμένει ευχαριστίες??????

και τελικά μετά απο πίεση του άντρα μου γιατι ο γαμπρός του του είπε οτι δεν πρόκειται να μας ξαναμιλήσει ποτέ (και που το πρόβλημα???), έγραψα οτι ευχαριστω κι εκείνη....χωρίς να το θέλω...

έλεος πια...

φερονται μάνα και κόρη σκατά σε μένα και έχουν και αξιώσεις...

βρε ουστ!!!

αχ αυτά....τα είπα και ξαλάφρωσα!!!

Ευμορφάκι ρισπεκτ!!!

και δουλεύεις και τα κάνεις όλα αυτά...

το έχω ξαναπεί...

μάλλον εγω κάτι δεν κάνω καλά και δεν προλαβαίνω...

μαγείρεμα, συμμάζεμα, λίγο σίδερο και σκουπισμα-σφουγγάρισμα 3-4 φορές την εβδομάδα και ζόρικα..

πρέπει να οργανωθω μου φαίνεται...

α για τον Παντελάκο πυο δε σου λέει τι γίνεται στο σχολείο, μην ανησυχεις!

και η Βαλ το ίδιο!!!

ωχ κλαίει ο μπέμπης!!!

αντίος!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερα και απο εμενα.....

ρρωστα ξανα και τα δυο......

Ο μικρος απο χθες που σας ειπα ειχε ενα μπουκωμα εκανε πυρετο χθες κατα τις 2 38,6 του εδωσα ντεπον και απο τοτε δεν εχει ανεβασει....Του εφυγαν και οι μυξες παρολο που ακουγεται μπουκωμενος.....ο βηχας μονο εμεινε....

Η λδια σημερα το μεσημερι παρολο που τα ειχα και τα δυο σε διαφορετικο οροφο απο χθες το πρωι που πηρα χαμπαρι οτι θα αρρωστησει ο Θοδωρης ακολουθει πιστα τα βηματα της αρρωστιας....ειναι με μυξα και τωρα που την εβαλα να κοιμηθει βηχει το κοριτσακι μου....

Εχω απελπιστει....τα ειχα χωρια αεριζα τους χωρους εκανα οτι περναει αποο το χερι μου και παλι μου αρρωστησε?:cry::cry::cry::cry:

Ετσι θα την βγαλουμε ολο το χειμωνα δηλαδη? Δεν θελω να μου αρρωσταινει και οσο και αν προσπαθω φαινεται οτι δεν καταφερνω και πολλα.....:|:-|:|

Ευμορφακι μου χαρηκα που ετσι ειναι και ο ΠΑντελης γιατι πιστευα οτι εγω εκανα καποιο λαθος παλι και ο Θοδωρης συμπεριφερεται ετσι.....:confused::confused::confused:

Τουλαχιστον να ξερω οτι ειναι φυσιολογικο...

ΚΑλα και εγω δεν περιμενω αν αρχισω την δουλεια οτι θα εχω το σπιτι τελειο...οτι μπορω θα κανω....ΠΑντως εμενα τωρα το σπιτι μου χρειαζεται τουλαχιστον 2 φορες την ημερα σκουπισμα και μια σφουγγαρισμα για να μπορεις να πεις οτι ειναι σε καποια καλη κατασταση.....Το προβλημα ειναι οτι εω θα δουλευω σε βαρδιες ρε μτ....ΚΑι φτου και απο την αρχη ξενυχτια....Οσο το σκεφτομαι αρρωσταινω...

ΚΑλα 6:30 η ωρα εσυ γιατι ξυπνας??????????Κοντα στην δουλεια σου δεν μενεις ανν δεν κανω λαθος?ΠΕς μου οτι σηκώνεσαι για να καθαρισεις!!!!!!

Σοφακι εγω βεβαια δεν ξερω ποιος ειναι ο ΠΑντελιδης αλλα φανταζομαι το στυλ.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σημασια εχει αν το εμαθε απ'εξω να το τραγουδαει....:tongue::tongue::tongue:

Μπραβο σας που ειστε αυστηρες ρε κοριτσια εγω παλι δεν ξερω τι ειμαι και δεν ξερω αν πλεον τους μεγαλωνω σωστα....Εχω κουραστει και πολλες φορες ουτε το κουραγιο να μαλωσω δεν εχω.....:cry::cry::cry:

Βλεπω παντως οτι με τον ερχομο της Λυδιας εχω ριξει ελαφρως τα στανταρ μου ως προς το θεμα ανατροφη.....Δεν ξερω.....

Αυτα αντε καληνυχτα σας παω να εκουραστω γιατι μια δυσκολη νυχτα με περιμενει.....

Σοφακι ο μικρος που ζοριζετε να κανει κακα ρε συ κανεις αποχη απο γαλακτοκομικα?Εγω μεχρι πιου σταματησα και το κατσικισιο στη Λυδια το πρωι 5-6 η ωρα ολο χτυπιοταν και ζοριζοταν με το που τα εκοψα ηρεμισε το πουλακι μου......

αυταααααααααααααααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!

εχω ενα διημερο που κοιμαμαι χαλια αλλα που θα παει... θα στρωσει η κατασταση (ελπιζω :confused:). εχθες κατεφθασε και ο Α στις πεντεμιση τα απογευμα και εγω ημουν μες τα νευρα γιατι ενω περιμενα οτι θα ξεκινησει από αθηνα πουρνο πορνο (γυρω στις 9) πηρε λεωοφορειο στη 1 το μεσημερι :evil:... τα'παιξα εντελως μονη από τη Παρασκευη το μεσημερι...

τωρα ο Κων/νος κοιμαται (αφου ξυππνησε στις 6 μαζι με το μπεμπη και με εβαλε και του εφτιαξα 2 φορες γαλα :|), ο Α κοιμαται και ο μπεμπης βγαζει χαρουμενες κραυγουλες γιατι μολις χεστηκε και ανακουφιστηκε! συμπι σε νοιωθω με το θεμα....

κατα τα αλλα... οσον αφορα στα χτυπηματα μεταξυ αδερφων Ζωιτσα και Ευμορφια... δεν το κατεχω το θεμα διοτι δεν εχω φτασει ακομα στα προχωρημενα επιπεδα τα δικα σας. εγω σα μωρο παντως την αδερφη μου δεν την χτυπουσα αλλα μοιλις εφτασε 2-3-4-5 αλλα και πιο μετα, τις εχωνα κατι ξαναστροφες μολις με ενοχλουσε αλλο πραγμα! εγω τη χτυπουσα και αυτη με δαγκωνε μεχρι να ματωσω! πολιτισμενα πραγματα δηλαδη:tongue:ευμορφια ....ρισπεκτ και απο εδω! την αποψη μου και το θαυμασμο μου για σενα την ξερεις οποτε δε λεω τιποτε αλλο!

συμπιιιιιιιιιιιιιιιιιι... ποια κοιλια να μου πεσει καλε; απλα αντι για ετοιμογενη φαινομαι απλα γκαστρουδακι τωρα :tongue: ααα και μη φορας ζωνες και βλακειες γιατι ατροφουν τους μυες και δεν κανει. ο γιατρος μου ειπε μονο για αισθητικους λογους να φοραω οταν βγαινω εξω αν θελω αλλα μεσα στο σπιτι ποτε γιατι ακομα και το κρεβατι που θα στρωσω ειναι γυμναστικη και πρεπει να γυμναζονται οι μυες μου. κατα τα αλλα εχασα 1,5 κιλα και πειναω κλασσικα πολυ! τι αλλο;

το Σοφακι καλε που χαθηκε;

Ζωη περαστικα σας και ΠΑΛΙ! δυστυχως ολο το χρονο ετσι θα ειστε οπως λεει η πειρα οχι η δικια μου αλλά άλλων μαμαδων... η πρωτη χρονια στον παιδικο ειναι εφιαλτης και γι αυτο και εγω δεν εστειλα τον Κων/νο. καθε φορα που αρρωσταινει κλαιω και ειμαι να σκασω οποτε... ελπιζω του χρονου που θα παει προνηπιο (γουαου), μιας και ο οργανισμος του θα ειναι πιο ωριμος, να ειναι και πιο ανθεκτικος:P

Καλημέρα...

το άγχος δε φεύγει ποτέ ρε γμτ...

τι στο καλό? μας μούτζωσαν όταν βγήκαμε απο το μαιευτ'ηριο???

ο μπέμπης έχει μυξούλες και χουρχουρίζει και μου βγάζει γουλιές απο χθες σαν τυράκι...

ο παιδιατρος είπε πολλή προσοχή με τις μυξούλες...είναι πολύ μικρός ακόμα για να παθει οτιδηποτε...

προς το παρόν ορό και βλέπουμε...

και δεν τον προλαβαίνω βρε κορίτσια με τα κακά!

χθες απο το πρωί, μέχρι σημερα το πρωί έχω αλλάξει 17 πάνες!!!

έλεος!!!

το βραδυ δεν κοιμόταν καλά...όλο μουγκριζε....

εγώ αύπνη γιατι έβγαζε και γουλιές...

ουφ....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

βρε συμπεθερακι μου ησυχια δεν εχεις! μηπως κρυωσε το πουλακι μου μωρε; λες να εχει θεμα με το στομαχακι του; να σου πω και εμενα μου βγαζει γαλα σαν τυρακι αλλα πινει και ετοιμο. για το μητρικο δεν ξερω τιποτα... η παιδιατρος τι λεει; εντωμεταξυ ειναι και παλιοκαιρος. υγρασια και ζεστη το πρωι ψυχρα το βραδυ. εγω τον εχω με μακρυμανικα φορμακια , χωρις φανελακι από μεσα και το βραδυ τον φασκιωνω με φανελενια πανα. δεν του βαζω ουτε κουβερτα ουτε τιποτα γιατι στεναχωριεται και τα πεταει. επίσης και εμενα χουρχουριζει και του βγαζω με το ρουφηχτηρι κιτρινε μυξουλες αλλα δε νομιζω οτι ειναι κρυολογημα.....

Καλημερα κοριτσια!!τι κανετε???χαθηκα ...το ξερω...αλλα δεν ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα και δεν θελω να σας μαυρισω και εσας:(εχω πολες μερες να μπω....Σοφακι πιστευω οτι ο μπεμπης ειναι καλα απο τον σταφυλοκοκο τωρα...ευτυχως ολα πηγαν καλα ε??τωρα μυξουλες ε??οσο για τις μπουκιες τι να σου πω...ο Α εβγαζε μεχρι 6 μηνων συνεχεια:(μετα σταματησε!!!

Ζωη περαστικα στα παιδακια σου.φρικη να τα εχεις και τα 2 μαζι αρρωστα...ποιο να πρωτοκοιταξεις:(

Μαρακι τι κανετε???πως τα παει ο Κων/νος με τον μπεμπη???διαβασα οτι ειναι πολυ καλος το αστερι σου!!!!

ελενιτσα ενταξει με την ψυξη???συνηλθες λιγακι???περαστικα!!τα ζουζουνια σου καλα??

Ευμορφια οτι και να πω ειναι λιγο!!!:Dεισαι φοβερη που μπορεις και κανεις τοσα πραγματα ολη μερα!!!μπραβο κοριτσι μου!!!!μονο που τα διαβαζα και κουραστηκα.χαχα ειμαι λιγο τεμπελα μου φαινεται!!!!::D

η Σοφια τι κανει???δεν θυμαμαι να διαβασα νεα της.η ελλη και ο μπεμπης καλα???

Στεβη εσεις καλα??τι εγινε με τον διαβασμα και τις εξετασεις ???εδωσες????δεν θυμαμαι να σε ρωτησα...

τα νεα μας...ο Α ειναι πολυ ζουζουνι βρε κοριτσια...ωρες ωρες δεν ακουει τπτ....πολυ πεισμα... πολυυυυ γκρινια ....εχω απελπιστει!!!πειτε μου οτι και τα δικα σας ειναι πνευματα αντιλογιας και πεισματος γιατι θα σκασω:confused:πρεπει να γινομαι πολυ αυστηρη τις περισσοτερες φορες για να με ακουσει...διαφορετικα τι το λεω ...τι δεν το πω...ειναι το ιδιο .καμια σημασια.πεισμαααααααααααα:mad:και να πειτε οτι δεν του εχουμε ορια και τιμωριες ...τι να πω.ελπιζω να ειναι φαση και να του περασει:confused:

XWF8p2.png

Καλημερα κοριτσια!!τι κανετε???χαθηκα ...το ξερω...αλλα δεν ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα και δεν θελω να σας μαυρισω και εσας:(εχω πολες μερες να μπω....Σοφακι πιστευω οτι ο μπεμπης ειναι καλα απο τον σταφυλοκοκο τωρα...ευτυχως ολα πηγαν καλα ε??τωρα μυξουλες ε??οσο για τις μπουκιες τι να σου πω...ο Α εβγαζε μεχρι 6 μηνων συνεχεια:(μετα σταματησε!!!

Ζωη περαστικα στα παιδακια σου.φρικη να τα εχεις και τα 2 μαζι αρρωστα...ποιο να πρωτοκοιταξεις:(

Μαρακι τι κανετε???πως τα παει ο Κων/νος με τον μπεμπη???διαβασα οτι ειναι πολυ καλος το αστερι σου!!!!

ελενιτσα ενταξει με την ψυξη???συνηλθες λιγακι???περαστικα!!τα ζουζουνια σου καλα??

Ευμορφια οτι και να πω ειναι λιγο!!!:Dεισαι φοβερη που μπορεις και κανεις τοσα πραγματα ολη μερα!!!μπραβο κοριτσι μου!!!!μονο που τα διαβαζα και κουραστηκα.χαχα ειμαι λιγο τεμπελα μου φαινεται!!!!::D

η Σοφια τι κανει???δεν θυμαμαι να διαβασα νεα της.η ελλη και ο μπεμπης καλα???

Στεβη εσεις καλα??τι εγινε με τον διαβασμα και τις εξετασεις ???εδωσες????δεν θυμαμαι να σε ρωτησα...

τα νεα μας...ο Α ειναι πολυ ζουζουνι βρε κοριτσια...ωρες ωρες δεν ακουει τπτ....πολυ πεισμα... πολυυυυ γκρινια ....εχω απελπιστει!!!πειτε μου οτι και τα δικα σας ειναι πνευματα αντιλογιας και πεισματος γιατι θα σκασω:confused:πρεπει να γινομαι πολυ αυστηρη τις περισσοτερες φορες για να με ακουσει...διαφορετικα τι το λεω ...τι δεν το πω...ειναι το ιδιο .καμια σημασια.πεισμαααααααααααα:mad:και να πειτε οτι δεν του εχουμε ορια και τιμωριες ...τι να πω.ελπιζω να ειναι φαση και να του περασει:confused:

καλημερα Κερκυραια μου!

ω ναι... και ο Κων/νος εχει πολύ πεισμα γι αυτο και η μανα μου τον αποκαλει "πνευμα αντιλογιας" και επειδη ο Κων/νος δεν τη θυμαται την εκφραση με ρωταει"μαμα τι ειμαι εγω;" και περιμενει να του απαντησω "πνευμα αντιλογιας"! εγω να σου πω δεν του παω και πολύ κοντρα και δεν ξερω αν με εκμεταλλευεται ή αν θα τον κανω κακομαθημενο απλα προσπαθω να τον περιορισω ΜΟΝΟ στα πραγματα που ειναι επικινδυνα. αντιθετα ο αντρας μουτον πιεζει σχεδον στα παντα :| και γινεται Ο ΧΑΜΟΣ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...