Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες μου.....καλε τι παθατε σημερα με τα κιλα σας!!!!εγω εδω μετα απο 3 χρονια ειμαι σχεδον σαν την μερα της γεννας και με κοιλιτσα!!!!!εσεις που εχετε φρεσκογεννησει κιολας......σιγα σιγα.....θα επανελθετε!!!ελπιζω οχι με τους δικους μου ρυθμους....

μια χαρα σας βρισκω......τα μωρακια σας μεγαλωνουν, βγαζουν κραυγουλες.Σοφακι ειναι δυσκοιλιος ο μπεμπακος σου?τωρα για τα μεγαλα σας τεκνα.....καταλαβαινω απολυτα ολες τις αντιδρασεις τους.....και τα δικα μου ετσι εκαναν και κανουν ακομα καποιες φορες.....επρεπε να σας ειχα εδω να δειτε πως διεκδικει την μανουλα του ο Μαρινος απ τα αλλα δυο!!!!!

εγω σημερα ειμαι πιασμενη στην μια μερια...σαν ψυξη.....και εχω και εγω να φτιαξω χειμωνιατικα σημερα...να δουμε τι μας κανει και τι οχι...γιατι τα παιδια μου ψηλωνουν παρα πολυ γρηγορα.......138εκ ο Ανδρεας, 132εκ η Ευη και 107εκ ο Μαρινακος.Παει το επιδομα σημερα θα παει για φορμες των τεκνων.....

Ζωιτσα πηρες τα πανω σου βλεπω...ετσι σε θελουμε ρε παιδι μου? αληθεια δεν θυμαμαι πας για δουλεια τωρα η εχεις αδεια απ την γεννα σου?

Μαρακι μου και Σοφακι ....πολυ καλημερα σας!!!!!

Η αλλα Σοφια ξαναρωτω που ειναι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πω πω ελενιτσα! τα παιδια σου ειναι ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ! 1.07 ο Μαρινουλης ; μωρε μπραβο. 1.04 ειναι ο Κων/νος και τον εχουν για πολύ ψηλο :P. βαζετε κατι στο νερο της Τριπολης;:tongue:

πω πω ελενιτσα! τα παιδια σου ειναι ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ! 1.07 ο Μαρινουλης ; μωρε μπραβο. 1.04 ειναι ο Κων/νος και τον εχουν για πολύ ψηλο :P. βαζετε κατι στο νερο της Τριπολης;:tongue:

χαχαχαχα οντως ειναι τεραστια...:tongue:αλλα για τον Μαρινο δεν ξερω κατα ποσον ισχυειτο υψος του γιατι τον μετρησαν στον παιδικο και να μην ειναι σωστο...πρεπει να ειναι καπου εκει ομως 104 με 105. Ειναι ψηλα παιδακια βρε.....για 4 ειναι οι αναλογιες!!!και που θα φτασουμε ακομα.......

Μαλλον τα Καλαματιανα γονιδια εχουν επηρεσει το υψος μας.....με βεβαιοτητα!!!!:rolleyes:

Καλημερα Ελενιτσα,Σοφακι,Μαρακι!!!

Διαβαζω οτι ειστε μια χαρα!

Κι εμεις ειμαστε μια χαρα!

Ο Παντελης τα παει πολυ καλα στον παιδικο,η Μαρια μεγαλωνει και λεει λεξουλες και μας τρελαινει.

Χθες η καημενουλα εβαλε το δαχτυλακι της στο ματι της,στην προσπαθεια της να βγαλει την καλτσα

και της βαζω κολλυριο γιατι δακρυζει και ειναι λιγο πιο κλειστο απο το αλλο.

Πρεπει να βγαζει δοντια γιατι εχει μυξουλες και 37,5 πυρετο αλλα απο διαθεση ειναι μια χαρα.

Ζωιτσα,χαιρομαι που ειστε καλα ολοι,επιτελους...Ευχομαι να συνεχισετε ετσι!

Ελενιτσα,οντως πολυ ψηλα τα παιδακια σου!Απο ψηλους γονεις τι περιμενες?Μπραβο στα αγγελουδια σου!

Σας φιλω προς το παρον.

Τελειωσε το διαλλειμα.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρες!!!

πωπω πιάστηκα...

1 ωρα αγκαλιά τον πηγαινοφερνα το μπεμπίτο...

τωρα κοιμηθηκε....να δούμε για πόσο...

ξεπατωθηκα σημερα...

σκουπισμα,σφουγγάρισμα, τζάμια, ξεσκόνισμα και...και...και...

έστρωσα και τα χαλιά!

άλλη αίσθηση!!!

πολύ χουχουλιάρικο το σπίτι έτσι!!!

η δε Βαλέρια εκστασιάστηκε και άρχισε τα ακροβατικά!!!

έχω θέμα με Βαλ...

ενω μιλάει κανονικά και το σιγμά το λέει μια χαρά, την τελευταία εβδομάδα άρχισε να το λέει θ!!!

τη διορθωνω όποτε το κάνει και ξαναλέει τη λέξη κανονικά...

να επηρρεάστηκε απο την ξαδέρφη της που παρόλο που είναι 5, λέει αρκετά γράμματα λάθος???

κι αν ναι τι να κάνω???????

μα στα καλά καθούμενα να το παίζει ιθπανίδα??????

επίσης έχω ερωτηση στο θέμα αποστείρωση:

αποστειρωνω ένα μπουκάλι....και δε θέλω να το χρησιμοποιήσω άμεσα...

τι το κάνω για να μη χαθεί η αποστείρωση???

το αφηνω μέσα στον αποστειρωτη???

κι αν φτιάξω χαμομήλι, πόση ώρα μπορώ να το έχω στο μπουκάλι και να μην πάθει κάτι???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!!!

ζόρια τρελά τραβάει ο μπεμπίτος...

κάθε πρωί τα ίδια...6-7 η ώρα αρχίζει το σφίξιμο...

δεν αντέχω να τον βλέπω να ταλαιπωρείται έτσι...

χθες ξέχασα να σχολιάσω...

Ελενάκι 1,07 ο Μαρινούλης???????????

εμείς 95-96 ποντάκια είμαστε και καμαρώνουμε!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

φτου φτου στα παιδάκια σου που είναι τόσο ανεπτυγμένα!!!

συμπι τελικά με το πέιπαλ τι έγινε???

εγω είχα παρει το large για το φάσκιωμα...αλλά δεν του την έχω φορέσει ακόμα!

τον φασκιώνει ο άντρας μου με το σεντονάκι προς το παρόν!!!

για το θηλασμό μη λες βλακείες...

ακου απέτυχες παταγωδώς...

μια χαρά τα πήγες δεδομένων των συνθηκών...μη σκας!!!

Ευμορφάκι ξεπετάχτηκε και το μικράκι σου εεεε??????

βάλε μας καμια φωτο να τα καμαρωσουμε τα ζουζούνια σου βρε!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!!!

ζόρια τρελά τραβάει ο μπεμπίτος...

κάθε πρωί τα ίδια...6-7 η ώρα αρχίζει το σφίξιμο...

δεν αντέχω να τον βλέπω να ταλαιπωρείται έτσι...

χθες ξέχασα να σχολιάσω...

Ελενάκι 1,07 ο Μαρινούλης???????????

εμείς 95-96 ποντάκια είμαστε και καμαρώνουμε!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

φτου φτου στα παιδάκια σου που είναι τόσο ανεπτυγμένα!!!

συμπι τελικά με το πέιπαλ τι έγινε???

εγω είχα παρει το large για το φάσκιωμα...αλλά δεν του την έχω φορέσει ακόμα!

τον φασκιώνει ο άντρας μου με το σεντονάκι προς το παρόν!!!

για το θηλασμό μη λες βλακείες...

ακου απέτυχες παταγωδώς...

μια χαρά τα πήγες δεδομένων των συνθηκών...μη σκας!!!

Ευμορφάκι ξεπετάχτηκε και το μικράκι σου εεεε??????

βάλε μας καμια φωτο να τα καμαρωσουμε τα ζουζούνια σου βρε!!!

καλημερα....

ειμαι σε μαυρα χαλια σημερα λογω ασχημης ψυξης στον δεξι ωμο- πλατη:|

γραφω με το αριστερο χερι και κανω μια ωρα......δεν μπορω καθολου.Παρολα αυτα ηρθα μαγαζι....αλλα δεν κανω σχεδον τιποτα.

Σοφακι μου αστα κυππαρισια τα τεκνα μου....δεν ξερω που θα φτασουν.....

ηδη παραγγελνω ρουχα απο ιντερνετ.......

για την αποστειρωση......http://www.lovebaby.gr/component/catalog/node/263.html

αλλα εγω εβραζα χαμομηλι και το εβαζα στον θερμο για μια μερα.το μπουκαλι το αφηνα στον αποστειρωτη.

με την Βαλ μην ανησυχεις θα το ξεπερασει......αν δεις ομως οτι το συνεχιζει μετα απο 2 εβδομαδες τοτε πες της πως δεν το λεει σωστα και οτι και καλα θα την κοροιδευουν οι φιλοι της.

Μαρακι μου..Ευμορφακι....Ζωιτσα καλα?

καλημερες!

συμπι τα ιδια τραβαμε με τα αγορακια μας. και ο δικος μου εχθες τρελο ζορι! σα σκουληκι εκανε , δε στεκοταν πουθενα από τους πονους και εκλαιγε το μικρακι. οχι τιποτε αλλο τον ειχε η μαμα μου συνεχεια αγκαλια γιατι εχω απαγορευτικο από τον κων/νο. δεν με αφηνει ουτε να τον κοιταξω τον μπεμπη. επιδεινωνεται η κατασταση του. φαντασου τι εχει να γινει μολις ξεπεταχτει με το καλο το μικρακι μου και αρχισει να διεκδικει. εχει πολύ αναγκη την αγκαλια της μανουλας του και εγω δεν μπορω να τον αγκαλιασω.... αντε ερχεται ο Αρης σημερα να δουμε προκοπη!

επίσης εγω του πηρα τη μικρουλα κουβερτα μεχρι 7 κιλα που ειναι γιατι σκεφτηκα οτι μεχρι 3 μηνων ειναι τα ζορια τους και μεχρι τοτε θα θελει τυλιγμα...

καλημερα....

ειμαι σε μαυρα χαλια σημερα λογω ασχημης ψυξης στον δεξι ωμο- πλατη:|

γραφω με το αριστερο χερι και κανω μια ωρα......δεν μπορω καθολου.Παρολα αυτα ηρθα μαγαζι....αλλα δεν κανω σχεδον τιποτα.

Σοφακι μου αστα κυππαρισια τα τεκνα μου....δεν ξερω που θα φτασουν.....

ηδη παραγγελνω ρουχα απο ιντερνετ.......

για την αποστειρωση......http://www.lovebaby.gr/component/catalog/node/263.html

αλλα εγω εβραζα χαμομηλι και το εβαζα στον θερμο για μια μερα.το μπουκαλι το αφηνα στον αποστειρωτη.

με την Βαλ μην ανησυχεις θα το ξεπερασει......αν δεις ομως οτι το συνεχιζει μετα απο 2 εβδομαδες τοτε πες της πως δεν το λεει σωστα και οτι και καλα θα την κοροιδευουν οι φιλοι της.

Μαρακι μου..Ευμορφακι....Ζωιτσα καλα?

περαστικούλια βρε Ελενάκι....βάλε καμια θερμαντική κρέμα πάνω να βοηθήσει λίγο την κατάσταση...

μια και τα παιδιά σου ψηλώνουν με ταχυτατους ρυθμούς, το μαντκο έχει δωρεάν μεταφορικά αν θες να τους ψωνίσεις κανένα ρουχαλάκι!!!;)

πήρα τον παιδίατρο και τον ρωτησα και για την αποστειρωση...με κατατόπισε!

χθες έπεσε και ο αφαλός μας επιτέλους!

τι άγχος το είχα!!!

καλημερες!

συμπι τα ιδια τραβαμε με τα αγορακια μας. και ο δικος μου εχθες τρελο ζορι! σα σκουληκι εκανε , δε στεκοταν πουθενα από τους πονους και εκλαιγε το μικρακι. οχι τιποτε αλλο τον ειχε η μαμα μου συνεχεια αγκαλια γιατι εχω απαγορευτικο από τον κων/νο. δεν με αφηνει ουτε να τον κοιταξω τον μπεμπη. επιδεινωνεται η κατασταση του. φαντασου τι εχει να γινει μολις ξεπεταχτει με το καλο το μικρακι μου και αρχισει να διεκδικει. εχει πολύ αναγκη την αγκαλια της μανουλας του και εγω δεν μπορω να τον αγκαλιασω.... αντε ερχεται ο Αρης σημερα να δουμε προκοπη!

επίσης εγω του πηρα τη μικρουλα κουβερτα μεχρι 7 κιλα που ειναι γιατι σκεφτηκα οτι μεχρι 3 μηνων ειναι τα ζορια τους και μεχρι τοτε θα θελει τυλιγμα...

εμένα η Βαλ δεν αφήνει τη μαμά μου ούτε να πλησιάσει τον μπέμπη!

με εμένα δεν έχει θέμα ευτυχως ούτε με το μπαμπά της!!!

εγω θα αρχίσω να δίνω χαμομηλάκι στο μικρό μήπως και βοηθησει...

αλλά με τη συριγγα γιατι δεν παίρνει μπουκάλι με τίποτα...

εγώ στη Βαλ σύμπι ανακάλυψα το φάσκιωμα 4 μηνών και το κράτησα πάρα πολύ!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

περαστικα Ελενιτσα μου!

να σου πω δε βαζεις κανενα εμπλαστρο; εγω με αυτο σωνομαι γιατι καποια περιοδο παθαινα συνεχεια ψυξη! πολύς πονος σε καταλαβαινω!

συμπι εμενα επειδη μετα τον 3ο μηνα σταματησαν οι κολικοι δεν κρατησα το φασκιωμα πολύ!

καλα σε καμια 10αρια μερες θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο! μεγαλωσαμε!

συμπι το Βελουδακι τι κανει;

εντωμεταξυ εγω αν και αποστειρωνω χαλια αποστειρωση κανω... αφου το πιανω μετα το μπιμπερο δωρον αδωρον. ασε που εχει και πιπιλα η οποια κυλιεται ολη μερα στα σεντονια του. δε βαριεσαι... παιρνει και κανενα μικροβιακι!

συμπι δοκιμασε το εξης κοκταιηλ για τους κολικους. το εκανα στον Κων/νο. χαμομηλι, λιγο τηλιο και γλυκανισο. το ειχαν προτεινει από το Ιασω. εγω του μπεμπη του βαζω κιντερτε μεσα στο γαλα γιατι αλλιως αναγουλιαζει!

περαστικα Ελενιτσα μου!

να σου πω δε βαζεις κανενα εμπλαστρο; εγω με αυτο σωνομαι γιατι καποια περιοδο παθαινα συνεχεια ψυξη! πολύς πονος σε καταλαβαινω!

συμπι εμενα επειδη μετα τον 3ο μηνα σταματησαν οι κολικοι δεν κρατησα το φασκιωμα πολύ!

καλα σε καμια 10αρια μερες θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο! μεγαλωσαμε!

συμπι το Βελουδακι τι κανει;

Το Βελουδάκι καλά είναι!!!

την ξενυχτάει η μικρή αλλά μάλλον το συνήθισε πλέον!!!:rolleyes:

εντωμεταξυ εγω αν και αποστειρωνω χαλια αποστειρωση κανω... αφου το πιανω μετα το μπιμπερο δωρον αδωρον. ασε που εχει και πιπιλα η οποια κυλιεται ολη μερα στα σεντονια του. δε βαριεσαι... παιρνει και κανενα μικροβιακι!

συμπι δοκιμασε το εξης κοκταιηλ για τους κολικους. το εκανα στον Κων/νο. χαμομηλι, λιγο τηλιο και γλυκανισο. το ειχαν προτεινει από το Ιασω. εγω του μπεμπη του βαζω κιντερτε μεσα στο γαλα γιατι αλλιως αναγουλιαζει!

ο παιδιατρος ξερεις τι μου είπε πριν που τον πήρα και τον ρωτησα για την αποστειρωση???

"Σοφάκι μην τρελαίνεσαι με την αποστείρωση...ο άνθρωπος είναι πλάσμα της φύσης και μέσα στη φύση δεν υφίσταται αποστείρωση...το ανοσολογικό του σύστημα δεν έχει αλλάξει τόσο πολύ και είναι ανθεκτικός ο οργανισμός του ανθρώπου..."

οπότε μια χαρα τα κανεις κι εσύ!!!

ρε συ συμπι τωρα που το σκέφτομαι, μήπως δε θα έπρεπε να αφήνεις τον Κων/νο να αποφασίζει για το αν θα παρεις τον μικρό αγκαλιά???

δε μου φαίνεται σωστό να του δίνεις τέτοιου είδους "εξουσία"...

εγώ με τη Βαλ είμαι ιδιαιτέρως αυστηρή όταν πάει να μου κάνει μουτσουτσούνια για να περάσει το δικό της...

είμαι πολύ των ορίων και δε δέχομαι να τα ξεπερνάει...

4 μερες έλειψα στην κλινική και έμεινε με τη μαμά μου και την καβάλησε τελειώς...

ακόμα προσπαθώ να την ισιωσω που την κακόμαθε αυτες τις 4 μέρες...:?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τι να σου πω Σοφακι... εχω μπερδευτει... ο Κων/νος μια χαρα το πηγαινε αλλα οσο περναει ο καιρος μου τα χαλαει... δε θελω να τον στεναχωρω αλλα κυριως δεν θελω να ενοχοποιει τον μπεμπη οταν του απαγορευω κατι ή του φωναζω ή ... ξερω γω... θα δουμε... βλεποντας και κανοντας. με τον Κων/νο , οπως και εσυ με την Βαλ, ημασταν αυτοκολλητoi. τωρα του πεσαν πολλα μαζεμενα. εκει που ημασταν οι 2 μας γιναμε ξαφνικα 4 γιατι μην ξεχναμε οτι και ο πατερας του ελειπε και τωρα επιστρεφει. ολη μου η προσοχη ηταν επανω του κατι που ξαφνικα δεν υπαρχει πια...

τι να σου πω Σοφακι... εχω μπερδευτει... ο Κων/νος μια χαρα το πηγαινε αλλα οσο περναει ο καιρος μου τα χαλαει... δε θελω να τον στεναχωρω αλλα κυριως δεν θελω να ενοχοποιει τον μπεμπη οταν του απαγορευω κατι ή του φωναζω ή ... ξερω γω... θα δουμε... βλεποντας και κανοντας. με τον Κων/νο , οπως και εσυ με την Βαλ, ημασταν αυτοκολλητoi. τωρα του πεσαν πολλα μαζεμενα. εκει που ημασταν οι 2 μας γιναμε ξαφνικα 4 γιατι μην ξεχναμε οτι και ο πατερας του ελειπε και τωρα επιστρεφει. ολη μου η προσοχη ηταν επανω του κατι που ξαφνικα δεν υπαρχει πια...

Κοίτα το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά πρέπει να του εξηγήσεις οτι ο μπέμπης είναι μικρός και χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή όπως κάνατε εσείς όταν ήταν εκείνος μωρό...εγω στη Βαλ, τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης, της πιπιλούσα σε κάθε ευκαιρία το μυαλό για τον μπέμπη που θα έρθει και θα είναι μικρός και θα χρειαζεται λίγη προσοχή παραπάνω και οτι εκείνη ως μεγαλύτερη θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή...

όπως επίσης, αν κάνει κάτι που δε θεωρείς σωστό, να μην το αφηνεις να περάσει μην τυχόν και του κακοφανεί...

εντάξει θέλει προσεκτικούς χειρισμούς όσον αφορά το μπέμπη αλλά κατά τα άλλα, δεν πρέπει να αλλάξεις συμπεριφορά απέναντί του...

Γιατι αν αλλάξεις συμπεριφορά, του περνάς το μήνυμα οτι έγινε μεγάλη αλλαγή και δε φέρεσαι όπωςπριν...

Καλύτερα να του περνάς το μήνυμα οτι η έλευση του μπέμπη είναι κάτι φυσιολογικό και συνεχίζουμε όπως πριν με μικρές αλλαγές που περιλαμβάνουν και τον μπέμπη στην καθημερινότητα...

Τωρα αυτα γνωμη μου είναι φυσικά ε?

όσο γιαυτό που λες οτι όσο περνάει ο καιρός σου τα χαλάει...

για ρωτα τη Βελ...

ο Λεόντης στην αρχή όλο γλύκες ήταν με τη μπέμπα...τώρα όμως αγρίεψε...και μάλιστα πολύ...

και για εμάς κάτι τέτοιο περιμένω...

μπορεί η Βαλ να δείχνει καλή διάθεση αλλά διαισθάνομαι οτι μέσα της "φορτώνει"...

τωρα πως θα της βγει αργότερα...θα δείξει...:?

και έχει και δίκιο εδώ που τα λέμε...

σημερα πχ της εκτυπωσα κάτι δραστηριότητες και κάναμε και τη διέκοψα 100 φορές γιατι όλο έκλαιγε ο μπέμπης...

αλλά είμαι μόνη μου και δε μπορώ να κάνω αλλιώς ρε γμτ...

το ΣΚ θα δωσω το μπέμπη στον άντρα μου και θα ασχοληθώ αποκλειστικά μαζί της. Μου έχει λείψει κιόλας το κοριτσάκι μου...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...