Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω εχω και αυτο το ενστικτο...δηλαδη θα σκεφτω καποιον και κατι θα συμβει μετα με αυτο το ατομο....τα ονειρα ναι βγαινουν!!!!!προχθες ειδα κατι ψαρια που εμοιαζαν με γατες στο τριχωμα....ανατριχιασα....ηταν πολυ μεγαλα στο μεγεθος.....και μετα οτι εγινε σεισμος και ειχε μισο γκρεμιστει η μιση πολη.....κατι χαζομαρες......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα ο μπεμπης δε θελει ουτε απορροφητηρα ουτε τιποτα. το μονο που του αρεσει ειναι να κοιταει τα φωτιστικα στο ταβανι. του αναβω τις λαμπες, χαζευει και γλαρωνει για υπνο χα χα χα...

καλα εσυ λες για την αλοιφη. εμενα που γεννηθηκε με κοντο χαλινο (στη γλωσσα) και με ρωτησε ο παιδοχειρουργος αν θελει να τον κοψουμε γιατι ενδεχομενως αν μεγαλωσει θα εχει προβλημα στην αρθρωση και εγω ψαρωμενη ειπα να κανουμε την "μικροεπεμβασουλα" και μου τη χρεωσαν 140?; φαντασου οτι τους πηρε 2-3 λεπτα! ο παιδιατρος μου ειπε οτι το κανουν για να παιρνουν λεφτα. δεν ειναι και πολύ σπουδαιο να εχεις κοντο χαλινο! το διορθωναμε και μετα αν υπηρχε προβλημα!

καλά έκανες και τον έκοψες τον χαλινό ρε συ γιατί πιθανότατα δε θα μπορούσε να θηλάσει καθόλου...και όσο πιο μικρός είναι τόσο καλύτερα για αν γίνει η επεμβασούλα...

αλλά 140 ευρώ???????:shock::shock::shock:

έλεος.....

εμένα στο μαιευτήριο μου ζητούσαν 300+ ευρώ για τα φάρμακα που υποτίθεται οτι μου χορήγησαν...

αλλά τους την κάναμε ωραιότατα...

έβαλα το γιατρό μου και μου τα έγραψε μέσω ΕΟΠΥΥ και τους πήγαμε τα φάρμακα αντί να τους πληρώσουμε και μας κόστισε η συμμετοχή στο φαρμακείο μόλις 40 ευρώ!!!

μακάρι να κοιτούσε και ο δικός μου τις λάμπες...

αποροφητηρας και περπάτημα....τα καλά της Βαλ ξαναέχουμε!!!:tongue:

συμπι για κάποιον ανεξηγητο λόγο, τα μμς σου δε μου έρχονται...

με σένα και με μια φίλη μου που έχει i-phone έχω το ίδιο θέμα...

καλημερα σας κοριτσιουδια μου, τι κανετε??/:D:D

σημερα ποροτι κοιμηθηκα σαν ναρκωμενη.....ειμαι πολυ ευδιαθετη.....ξεκινησαμε τον δευτερο κυκλο με τις συνεδριες που πηγαινα περσυ....σχετικα με τα παιδια και τους γονεις......με το που μπηκα στην αιθουσα ενιωσα μια ανακουφιση.....χαλαρωσα αμεσως....σαμπως θα προτεινουμε οι περσυνες μανουλες να δημιουργηθει και ενα τμημα νεων για να ερχονται οι μπαμπαδες αποκλειστικα!!!!:rolleyes:

αφηστε που ολο ονειρα βλεπω αυτες τις μερες...κατι περιεργα πραγματα....:|

μπράβο βρε Ελενάκι....

3 παιδιά, σπίτι, μαγαζί και βρίσκεις και χρόνο και για σεμινάρια....

μια χαρά τα καταφέρνεις!!!

εγω έχω καιρό να δω όνειρο!!!

ειδικά τωρα που κουράζομαι, πέφτω σαν τούβλο!!!

αν και συνηθψς βλακείες βλέπω!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα!!!!

Τωρα καταφερα να κατσω.....

Εμεις εδω ολα καλα....Χθες και σημερα εδωσα μπανανα στη μικρη που εννοειτε οτι ειχε αλλεργια και δεν εχω παρατηρησει μεχρι τωρα τιποτα....Αντε να δουμε....την αλλη εβδομαδα θα δωσω και πορτοκαλι.....

Ελενιτσα ετσι που τα λες με τρομαξες ρε συ.....Εγω ξερω οτι το ψαρι ειναι λαχταρα....Παντως αν σκεφτεσαι καποιον και κατι συμβαινει σε παρακαλω να μην με σκεφτεσαι ρε συ....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σοφακι και ΜΑρια και εμενα η μικρη απο την κοιλια μου ακομα 5 η ωρα ηταν ορθια....Δεν θελω να σας αγχωσω αλλα ακομα και τωρα αυτο το 5 η ωρα δεν καταφερα να της το κοψω....

Σημερα ομως της αλλαζω το προγραμμα και θα την βαζω για υπνο μια φορα την ημερα στις 1 το μεσημερι....Τωρα βεβαια την ακουω ξυπνησε...Αντε να δουμε πως θα βγαλουμε την ημερα.....

Ο θοδωρης θα πει ποιημα για τις 28 που θα γινει στις 24....Θα ειναι το περιστερι Β και θα λεει

"Κυρα μου παινεμένη

Κυρα μου δοξασμενη

Γιατι εισαι λυπημενη?"

Λοιπον χθες προσπαθουσαμε να το μαθουμε και αρχιζει

"Κυρα μου παινεμένη

Κυρα μου δοξασμενη

γιατι εισαι ΠΕθαμενη?:shock::shock::shock::shock:

Λεω τετοια να πεις να τους στειλεις ολους.......

Σημερα αλλαξε ο καιρος και ζω μεσα στο αγχος μην φερουμε καμια ιωση.....

ΠΑντως με τον παιδικο τα εχω παιξει να πω την αληθεια...Ξυπναω συνεχεια το βραδυ και τα ελεγχω και τα δυο μην εχουν πυρετο....Εχω καταφοβηθει......Τρεμω να μου αρρωστησουν.....ΚΑι βεβαια φυσικα θα αρρωστησει τουλαχιστον ο Θοδωρης αφου 3 χρονια τωρα εχουμε αρρωστησει τοσες λιγες φορες .......

Δεν μπορω ουτε να το σκεφτομαι.......

Αυτα...παω να παρω την μικρη

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα σας!

ελενιτσα μου τι κανεις; ομιχλη εχετε τετοια ωρα; περιεργο ε;

συμπι μου τι κανεις εσυ; σε εχει απασχολημενη full time ο μπεμπιτος ε;

ο δικος μου μην τον ματιασω εχει αρχισει και φτιαχνει ωραριο .11-3.30-7.00 το πρωι. τρωει στις 3.30 δηλαδη και ξυπναει 7! μια χαρα το πουλακι μου, ξεκουραζομαι και εγω :P

συμπι βοηθεια! ξερω οτι εσυ παραγγελνεις με pay pal σωστα; ειπα σε ενα σαιτ οτι θελω να αγορασω με pay pal αλλα ακομα δε μου εχουν ζητησει αλλα στοιχεια. δεν πρεπει να τους δωσω αριθμο πιστωτικης η κατι τετοιο; ποια ειναι η διαδικασια;:confused:

Διαφημίσεις

καλημερα σας!

ελενιτσα μου τι κανεις; ομιχλη εχετε τετοια ωρα; περιεργο ε;

συμπι μου τι κανεις εσυ; σε εχει απασχολημενη full time ο μπεμπιτος ε;

ο δικος μου μην τον ματιασω εχει αρχισει και φτιαχνει ωραριο .11-3.30-7.00 το πρωι. τρωει στις 3.30 δηλαδη και ξυπναει 7! μια χαρα το πουλακι μου, ξεκουραζομαι και εγω :P

συμπι βοηθεια! ξερω οτι εσυ παραγγελνεις με pay pal σωστα; ειπα σε ενα σαιτ οτι θελω να αγορασω με pay pal αλλα ακομα δε μου εχουν ζητησει αλλα στοιχεια. δεν πρεπει να τους δωσω αριθμο πιστωτικης η κατι τετοιο; ποια ειναι η διαδικασια;:confused:

καλε εννουσα τις πολυ πρωινες ωρες...τωρα βλεπομαστε:tongue::tongue:

αλλα δεν παυει να χει κρυο!!!η Σοφια που ειναι καλε? χαθηκε αυτο το κοριτσι?

Σοφακι μου ολα καλα με τον μπεμπακο σου?η Βαλ?

Καλημερα και απο εμενα!!!!

Βλεπω ολοι ειστε καλα!!!!!

ΚΑι εμεις εδω καλα ειμαστε.....

Ο μικρος παιδικο και τωρα εβαλα την Λυδια για υπνο....

Σοφακι με ειχες ρωτησει τι γαλα θα δωσω στη μικρη....Λοιπον αν ολα πανε καλα και τελικα πραγματι δεν εχει αλλεργια θα ρωτησω την παιδιατρο για κατσικισιο....Ετσι και αλλιως αυτο το γαλα που πινουν ειναι φρικτο οποτε δεν νομιζω να εχει προβλημα να φαει κατσικισιο.....

Καλημέρα/καλησπέρα!!!

σιδερωμα...μαγείρεμα και προσπαθώ να ανακτήσω δυνάμεις απο το ξενύχτι...

5 το πρωί πονούσε ο μπέμπης στην κοιλίτσα...χαζοκοιμόταν και μούγκριζε...

έκανε κακά κατα τις 8 και ηρέμησε...

εγω ωστόσο ξάγρυπνη...

που θα πάει...θα στρωσει...:rolleyes:

πίνει και λαίμαργα γάλα και μετά απο κάθε θηλασμό κάθομαι κανένα μισάωρο ξύπνια γιατι βγάζει γουλιές.

Το Βαλεριάκι μου καλά είναι....είχαμε μια συρραξη το πρωί όπου η μαμά μου πήγε να κάνει τον ΟΗΕ και τα άκουσε κι αυτή...

πάντως την κέρδισα τη μάχη!:tongue:

έχει γίνει τελείως αγρίμι και ανυπάκουη η Βαλ και προσπαθώ να τη μαζέψω...έτσι γίνομαι πολυ΄αυστηρη και η μαμά μου τη λυπάται και πάει να της κάνει τα χατίρια και γινόμαστε μπάχαλο...

μάλλον θα πω στη μαμά να εξαφανιστεί για να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά...:?

συμπι έχεις φτιάξει λογαριασμό στο πέιπαλ?

Φτιάχνεις εκεί λογαριασμό και βάζεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου εκεί...

και όταν χρειαστεί σε κάποιο σάιτ να πληρώσεις με πέιπαλ, απλά εκεί πατάς την επιλογή που σου λέει πληρωμή με πέιπαλ και σε βγάζει κατευθείαν στη σελίδα του πέιπαλ για να κάνεις την πληρωμή, όπου απλά βάζεις username/password και προχωράς...

όταν θα φτιάξεις λογαριασμό στο πέιπαλ (αν δεν έχεις ήδη), να πατήσεις να γίνεις και verified. ¨οταν θα το κάνεις αυτό, μετά απο 3-4 μέρες θα γίνει χρέωση 1,5 ευρω στην πιστωτική σου και θα εμφανιστεί στη χρέωση ένας 4ψηφιος κωδικός τον οποίο θα ζητησεις απο την τράπεζα σου και θα πας να τον συμπληρωσεις στο λογαριασμό σου στο πέιπαλ.

το 1,5 ευρω θα σου επιστραφεί στην επόμενη αγορά σου.

τωρα παίζει να σε μπέρδεψα....δεν έχω διαυγεια αυτη τη στιγμή και ίσως τα λέω μπερδεμένα...

οτι απορία έχεις μου λες...

Ζωίτσα το κατσικίσιο είναι φοβερό γάλα!!!

Εμένα μετα απο τόσο καιρό που πίνει η Βαλ και που το χρησιμοποιώ παντού, το αγελαδινό μου μυρίζει πάρα πολύ!!!

το μόνο θέμα με το κατσικίσιο είναι οτι για κάποιους μήνες το χειμώνα είναι σε έλλειψη γιατι μένουν έγκυες οι κατσικούλες(!), οπότε θα πρέπει να συνεννοείσαι με το σουπερ μάρκετ να σου κρατάνε όσο χρειάζεσαι...εμένα μου κρατάνε στο Βερόπουλο 3-4 λίτρα την εβδομάδα.

το Όλυμπος είναι μακρας διαρκειας και νομίζω οτι είναι το μόνο που κυκλοφορεί τους μήνες που υπάρχει έλλειψη...

τον υπόλοιπο καιρό μπορείς να προτιμήσεις κάποια άλλη μάρκα που είναι διάρκειας λίγων ημερών.

Ελενίτσα τι μου θύμισες με την ομίχλη....

Κάτι πρωινά ή για την ακριβεια τα περισσότερα χειμωνιάτικα πρωινά στη Μεγαλόπολη....

ομίχλη παντού και η "εξαίσια" μυρωδιά της καρβουνίλας απο το εργοστάσιο της ΔΕΗ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

και εμείς να πηγαίνουμε σχολείο....ωραίες εποχές!!!

πάω να φάω!!!

φιλιά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ειμαι καλα καιρος ηταν....:-P:razz::-P

Και Εσεις ομως Μαρακι δεν πατε πισω!!!!!

Κοιμάστε ξεκουραζεστε.....

Αληθεια τωρα μονη σου εισαι?Ο Αρης ακομα Αθηνα?

Δεν εχω καταλαβει.....

Διαφημίσεις

Καλημερα Σοφακι!!!!

Αντε υπομονη με τα ξενυχτια....που α παει θα τη βρει την ακρη ο μικρουλης....

Εμεις χθες ειχαμε ξενυχτι με την Λυδια....Απο τις 12 στριφογυρνουσε και γκρινιαζε....Παω λιγο να την χαιδεψω για να κοιμηθει και εβαλε πιο πολυ τα κλαματα..Την αφηνω και φευγω....σταματησε να κλαει αλλα συνεχισε να γκρινιαζει ε ειπα και εγω να την παρω λιγο αγκαλιτσα να ηρεμισει για να κοιμηθει......Τι το ηθελα!!!!Την παιρνω αγκαλια και κοιμαται αμεσως στην αγκαλια μου την κρατησα κανενα πενταλεπτο δεκαλεπττο και με το που την αφηνω στην κουνια μας ακοουσε ολοι η γειτονια!!!!Μετα δεν την επαιρνα αγκαλια με τιποτα....Αυτη να ουρλιαζει και εγω να της λεω κοιμομαστε τωρα....Ε μετα απο κανενα δυωρο και με πολυ διαπραγματευση αποφασισε να ξαπλωσει και να κοιμηθει!!!

ΘΑ την στρωσω που θα παει μετα τις αρρωστιες εχει καλομαθει......

Εγω Σοφια δεν ξερ αλλο γαλα κατσικισιο περα απο τον Ολυμπο :confused::confused::confused:

Μονο αυτο βρισκω .....Ποια αλλα υπαρχουν να το ψαξω αν ειναι....

στα γρήγορα γιατι παώ τη Βαλ για ύπνο...

Ζωίτσα για γάλα:

Ερίφι, ΕΒΟΛ, Στάμου.

Αυτά ξέρω αλλά δεν ξέρω πόσο ευκολο είναι να τα βρεις...

κάποιο απο αυτά το παίρνουμε απο τα ΑΒ Βασιλόπουλος αλλά δε θυμάμαι ποιό!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρες!!!

απαπαπαπα....τι ήταν αυτό χθες...:?

όλο το απόγευμα γκρίνια και αγκαλιά ο μπεμπίτος...

μετα κοιμήθηκε στις 9...ξύπνησε στις 2-4-6 για μαμ...βάλε και άλλαγμα...

μεχρι να ξανακοιμηθώ, ξαναξυπνούσα για τάισμα!

κατα τις 7 τον πήρε ο άντρας μου και κοιμήθηκα άλλη μια ωρίτσα...

τωρα αποστειρώνω μπουκάλι να του δώσω λίγο χαμομήλι...θέλει να κάνει κακά και ζορίζεται τόσο πολύ ο καημενούλης μου...

βασικά και χαμομήλι δε θέλω να δωσω αλλά προκειμένου να υποφέρει...

ξύπνησε και το Βαλεριάκι μέσα στη νύχτα...

"μαμά χάιδεψε με..."

πήγα κι εκεί να κάνω χαδάκια...

και έρχεται ο άντρας μου και μου παραπονιέται οτι μας ξενύχτησε ο μπέμπης!!! χαχαχαχαχαχα!!!

τι να του πω....:tongue::tongue::tongue:

παρολαυτα δεν αισθάνομαι κουρασμένη!

σήμερα θα βάλω τη μαμά μου να με βοηθήσει να καθαρίσουμε το σπίτι για να στρωσω τα χαλιά...νωρίς βέβαια αλλά άμα φύγει, μετα θα πρέπει να τα κάνω μόνη μου!!!

κι αφού δρόσισε και ο καιρός...δεν πειράζει να το κάνω λίγο νωρίτερα αποτι συνήθως!

πλένω και τα χειμωνιάτικα της Βαλ να τακτοποιήσω, να δω τι ελλείψεις έχουμε. Μάλλον λίγα πράγματα....να'νααι καλά η αδερφη μου που μας προικίζει απο την ανιψιά μου!

καλά το μόνο σίγουρο που δε ζρειαζόμαστε είναι μπουφάν!

πρέπει να έχει 4!!!

ένα παλτουδάκι ίσως χρειαστεί για πιο καλό μόνο.

και του μπεμπίτου πρέπει να του ψωνίσω κανένα ρουχαλάκι...

μόνο φορμάκια έχει...

καλά για μένα δεν το συζητω...

πρέπει οπωσδήποτε να ψωνίσω μόλις επανέλθει το σώμα μου...δεν έχω τίποτα που να ευνοεί και το θηλασμό...

τωρα το πότε θα επανέλθει το σωμα...τα κιλά μάλλον πάνε...θα ζυγιστω μετα να δω τι γίνεται...και θα δοκιμάσω και ένα τζιν να δω μέχρι που ανεβαίνει!:rolleyes:

κορίτσια εσάς οι γιατροί σας σας είδανσ τις 40 μέρες??

εμενα τότε μου είπε να με δει και δε θυμάμαι αν θα μου κάνει τεστ παπ ή μόνο υπέρηχο...

μου έδωσε και αλοιφη για την τομή για να μην κάνει πάλι χηλοειδές ή αν κάνει να το περιορίσουμε...

μου έδωσε δειγματάκια προς το παρόν...

κοίταξα την τιμή της...γυρω στα 28 ευρω τα 15 γραμμάρια!!!

αν κάνει δουλειά βέβαια τα αξίζει...

άντε εκθεση έγραψα πάλι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

Σοφακι παλι καλα που δεν αισθανεσαι κουρασμενη με αυτα τα ωραρια! ειδες μωρε τα αγορακια ειναι πιο ευαισθητα με την κοιλιτσα. το πρωτο τριμηνο ειναι ζορικο πολύ. ο Κων/νος μεχρι και τον 6ο μηνα ζοριζοταν με τα αερια αλλα μολις περασε το πρωτο τριμηνο δεν εκλαιγε τουλαχιστον. ο μικρος τωρα το περναει πιο ελαφρα ευτυχως! εντωμεταξυ μολις σταματησουν τα πονακια ξεκινανε τα δοντια :tongue:

παρηγγειλα και κουβερτουλα φασκιωματος απο αμαζον. ελπιζω οταν τη στειλουν να μην εχει ξεπερασει ο μικρος τα 7 κιλα γιατι παρηγγειλα τη small και αυτος τρωει σα να μην υπαρχει αυριο! με το θηλασμο εγω τελος. δεν πρεπει να εχω σχεδον καθολου γαλα οποτε εγκατελειψα....απετυχα παταγωδως αλλα με τη δουλεια ουτως η αλλως δεν ηταν ευκολο. ας ελπισω να μην ειναι εις βαρος του μικρου :(.. αντε να ερθουν και τα αντιγριπικα να τα κανουμε να θωρακιστουμε γαιτι το εχω αγχος το μωρο. ο Κων/νος ολη την ωρα πανω του ειναι. τωρα εντωμεταξυ ειναι μια γλυκα. γελαει, βγαζει κραυγουλες και λεει αγου! το εχω λιωσει στα φιλια (οταν δεν ειναι μπροστα ο Κων/νος γιατι εχουμε τα ψιλοθεματακια μας)

αχ συμπι εσευ κλαις για τα κιλα που εχασες και εγω γι αυτα που δε φευγουν. ειμαι σα φαλαινα. ουτε να ψωνισω θελω ουτε τιποτα συν του οτι βεβαια δεν ξερω αν μπαινω στα χειμωνιατικα μου. ισως μου κανουν 2-3 φουστανακια ριχτα που εχω.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...