Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Antonia_ είπε:

Σε pmol είναι η ΑΜΗ μου. Κανένας απ' τους δυο γιατρούς δεν το ζήτησε το dfi. Απλά με τρώει πως από τα 8 έμβρυα κανένα δεν έδωσε τελειομηνη εγκυμοσύνη. Και τα 8 βλαστοκύστες 5 ημερών. Κ εγώ ICSI είχα κανει κ με zymot διάλεξαν τα καλά σπερματοζωαρια

Απλά ζοριζομαι να στηριχτώ στο ότι περιμένω ν τύχει το καλό έμβρυο κ προσπαθώ ν αποκλείσω πράγματα.

8 βλαστοκυστες ειναι τρομερος αριθμος και με το δικιο σου να περιμενες να πανε καλα τα πραγματα. εγκυμοσυνες πετυχες και δεν τελεσφορησαν ; η δεν πετυχες καν ; μιλαμε δηλαδη για 4ετ. συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

συμπι καλημεραααααα!

μεγεια τα τικερακια σου :P

λοιπόν τα λοχεια κανανε κανα μηνα σε μενα να σταματησουν. στοιχηματιζω οτι τα δικα σου δεν σταματησαν αλλα θα επανελθουν τις επόμενες ημέρες. μια μικρη διακοπή κανουν.

οσο για τον αφαλο αργησε πολύ να πεσει ο δικος μας και οταν επεσε επαθα σοκ. δεν ειχε θρεψει καλα και εβλεπα το εντερο :shock: πηρα τον γιατρο μου ειπε να μην ανησυχω, ηταν μια μικρη ομφαλοκηλη που ευτυχως εφτιαξε μεσα σε μια βδομαδουλα. αυταααα... κατα τα αλλα εχω τρελη δουλεια και σας αφηνω!

φιλακια φιλεναδες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααααααααα!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

Εμεις ολοι καλα!!!!!!!

(φτυστε μας να μην μας ματιασετε.....)

Stevy το σκεφτηκα και εγω οτι κολλαω απο τα μικρα αλλα αυτα ειναι μια χαρα....και δεν φανηκε να αρρωστησαν εκτος απο την μικρη που μαλλον εγω την κολλησα.....

Τωρα νομιζω ειναι οτι εχασα πολλα κιλα σε λιγο καιρο...6 κιλα σε ενα μηνα ειχα χασει και με τις αρρωστιες τις βαφτισεις και τα παρτυ δεν μποορω να πω οτι ετρωγα και πολυ οποτε μαλλον εξασθενησα τον οργανισμο μου.....

Τωρα ομως δεν την ξαναπαταω....αρχισα παλι να τρωω!!!!Αυτη τη φορα για να βαλω γιατι αυτη η ιωση με τσακισε....50 κιλα εφτασα....αλλα τωρα ανεβαινω ευτυχως....:-P:razz::-P

κατα τα αλλα ο μικρος φαινεται να συνηθιζει στον παιδικο....δεν κλαιει πια γυρναει και παρολο που ειναι μεσα στην γκρινια φαινεται οτι εχει περασει καλα.....αρχιζει σιγα σιγα και μου μιλαει για τα παιδακια που κανει παρεα...οποτε υποθετω ειμαστε σε καλο δρομο...

Η μικρη κολλημενη με την μαμα της...δεν την αποχωριζοματε ποτε με κραταει απο το ποδι οπου και να πηγαινω....ακομα και στην τουαλετα.....:shock::shock:

δεν ξερω τι αναγκη ειναι αυτη και δεν ξερω αν πρεπει να της την κοψω αφου λεω για να κανει ετσι καποια ανασφαλεια θα νιωθει....βεβαια η πιεση που νιωθω απο ολη αυτη την κατασταση ειναι αφορητη και καμια φορα πραγματικα δεν αντεχω και κλαιω....

Σοφια εμας ο οφαλος επεσε μεσα στην πρωτη εβδομαδα αλλα μαλλον ηταν νωρις για να πεσει γιατι ειχε ματωσει οταν επεσε και μετα για αρκετο καιρο(δεν θυμαμαι ποσο θυμαμαι μονο ποσο ειχα αγχωθει)ειχε πυον.....

Κοριτσακια μου ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!!!

ΚΑι ελπιζω και εγω να μπαινω λιο πιο συχνα να γραφω.....:oops::oops::oops:

Καλημερααααααααααααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα Ζωουλα!

φτου φτου φτου μη σας ματιασω!

καλε 50 κιλα εφτασες; ο Χριστος κι η Παναγια! φαε παιδακι μου! αφου δεν επεσες κατω... από σημερα ξεκιναω και εγω διαιτα. ειχε κολλησει η ζυγαρια στα +9! εχω φρικαρει! με νερο θα ζω από δω και περα. θελω να ψωνισω και για το χειμωνα οποτε με τι στανταρντς θα παω μαγαζια ε; με σιχαινομαι και για το λογο αυτο δε με κοιταω καν στον καθρεφτη :| εχω και τις μαυρες μου λογω ορμονων... τεσπα..

ααα και μαλλον αδιαθετησα....θηλαζω πολυ λιγο αλλα δεν ειναι νωρις για περιοδο;

καλημερα Ζωουλα!

φτου φτου φτου μη σας ματιασω!

καλε 50 κιλα εφτασες; ο Χριστος κι η Παναγια! φαε παιδακι μου! αφου δεν επεσες κατω... από σημερα ξεκιναω και εγω διαιτα. ειχε κολλησει η ζυγαρια στα +9! εχω φρικαρει! με νερο θα ζω από δω και περα. θελω να ψωνισω και για το χειμωνα οποτε με τι στανταρντς θα παω μαγαζια ε; με σιχαινομαι και για το λογο αυτο δε με κοιταω καν στον καθρεφτη :| εχω και τις μαυρες μου λογω ορμονων... τεσπα..

ααα και μαλλον αδιαθετησα....θηλαζω πολυ λιγο αλλα δεν ειναι νωρις για περιοδο;

Μαρακι και εγω στα +9 ημουν μεχρι τους 6 μηνες που σταματησα το θηλασμο....Μετα τα εασα ολα και με το παραπανω....Οποτε μην ανησυχεις....Εγω οταν πηγαινα στα μαγαζια να ψωνισω παντα κοιτουσα να παρω νουμερο συμφωνα με αυτο που ημουν....μαλιστα μια σε ενα καταστημα μου ειχε πει οτι δεν μου κανει αυτο το φορεμα και να παρω μεγαλυτερο γιατι εχω τα κιλακια μου.....:confused::confused::confused:

εννοειτε οτι παρατησα το φορεμα και εφυγα.....:?:?:?

μετα σταματησα να ψωνιζω μεχρι να τα χασω....

ΚΑι εγω ΜΑρακι δεν κοιτιόμουν καθολου μα καθολου στον καθρεφτη ολα με ενοχλουσαν....Και τωρα να πω την αληθεια δεν ειμαι και απολυτα ευχαριστημενη γαιτι με την δευτερη εγκυμοσυνη η χαλαρωση πλεον ειναι εμφανής παντου.... :cry::cry::cry:

Μην αγχωνεσαι λοιπον αν το βαλεις στοχο θα τα χασεις τα κιλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και αυτο θα γινει μαλλον οταν σταματησεις να θηλαζεις.....ακομα και αν δεν θηλαζεις αποκλειστικα.....

Ρε κοριτσια πηρα μολις τις εξετασεις αλλεργιας της Λυδιας και δεν φαινεται να εχει πουθενα ..................:confused::confused::confused:

ακομα και η IGE ειναι χαμηλη...................

ΜΕ μπερδεψε......Και αυτες οι διαρροιες που εκανε με μπανανα πεπονι κτλ τι ητανε?:confused::confused::confused:

Πρεπει να παω να τις δει η παιδιατρος......Μακαρι να γλιτωσουμε απο καποιον αυτο το πανακριβο γαλα επιτελους.................

Διαφημίσεις

μηπως δεν ειναι από αλλεργια ή διαρροιες και απλά την πειράζουν; εννοω να μην φτανουν σε επίπεδο αλλεργίας απλά να την ενοχλούν.... το πανακριβο γαλα ποιο ειναι; βρηκα σαιτ να παραγγελνω από εξωτερικο γαλα με πολύ λίγα λεφτα!

καλημερες!

τι μου κανετε; εγω ειμαι ξεκουραστη! κοιμηθηκα μια χαρα. ο μικρος εκανε ενα σερι 11-4 και 5-8! ειναι τελειος χα χα χα χα... συμπι Σοφακι εσεις ξεκουραζεστε; συμπι μου ενταξει με το αιματακι; ηταν λες το φαρμακο; αχ μωρε το μικρακι τοσο μικρουλι με τα παλιο φαρμακα :| κατα τα αλλα ειμαι γραφειο, εχω τρελη δουλεια αλλα και ορεξη ευτυχως! ελπιζω να τελειωσω καμια δουλιτσα σημερα!

Καλημέρες!!!

1 ωρα προσπαθω να το γράψω το ρημάδι το μήνυμα...

απαπαπα....ξενύχτης μου βγήκε ο μικρός...

5 η ωρα το μάτι γαρίδα...

ειχα καλομάθει στον ύπνο τόσο καιρό και τώρα νυστάζωωωω....ζζζζζζζζζζ.....

Ζωίτσα μια χαρα το Λυδιάκι λοιπόν...μπορεί τα φρούτα που λες να μην της κάθονται καλά στο στομαχάκι ρε συ!

πωπω....23 ευρω το γάλα??? μακάρι να ξεμπερδευετε...

μετά θα της δώσεις φρέσκο?

φάε να δυναμωσεις τωρα εσύ...γιατι ο οργανισμός σου έχει εξαντληθεί και είσαι πιο ευάλωτη στις αρρωστιες...

Για το Θοδωράκη που γκρινιάζει όταν γυρνάει απο τον παιδικό μην ανησυχείς...απλά του βγαίνει η υπερένταση....σε κανένα μήνα θα δεις διαφορά...

και η Βαλ έτσι ήταν στις αρχές....τρελή υπερένταση...νευρα, φωνές κάθε μεσημέρι...σας τα έλεγα τότε....μετά έστρωσε...

συμπι η διαφορά στο γάλα της Ζωής αποτι είδα είναι στα 10 ευρώ συνολικά...οπότε δεν έχει αξιόλογο κέρδος....αν ήταν λιγότερα τα μεταφορικά ίσως συνέφερε...

ευτυχως σταμάτησε το αίμα στα κακά....λίγο πρασινωπά βγαίνουν κάτι φορές αλλά προς το παρόν δεν ανησυχώ...

εγω έχω χάσει ρε γμτ τον υπνόσακο που είχα στη Βαλ μωρό...

θα πρέπει να παρω άλλο τωρα στο μπέμπη...

ευτυχως έχει το αμαζον σε καλές τιμές!

Σοφάκι τι νέα? πως πας με τις αντλήσεις??

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!

1 ωρα προσπαθω να το γράψω το ρημάδι το μήνυμα...

απαπαπα....ξενύχτης μου βγήκε ο μικρός...

5 η ωρα το μάτι γαρίδα...

ειχα καλομάθει στον ύπνο τόσο καιρό και τώρα νυστάζωωωω....ζζζζζζζζζζ.....

Ζωίτσα μια χαρα το Λυδιάκι λοιπόν...μπορεί τα φρούτα που λες να μην της κάθονται καλά στο στομαχάκι ρε συ!

πωπω....23 ευρω το γάλα??? μακάρι να ξεμπερδευετε...

μετά θα της δώσεις φρέσκο?

φάε να δυναμωσεις τωρα εσύ...γιατι ο οργανισμός σου έχει εξαντληθεί και είσαι πιο ευάλωτη στις αρρωστιες...

Για το Θοδωράκη που γκρινιάζει όταν γυρνάει απο τον παιδικό μην ανησυχείς...απλά του βγαίνει η υπερένταση....σε κανένα μήνα θα δεις διαφορά...

και η Βαλ έτσι ήταν στις αρχές....τρελή υπερένταση...νευρα, φωνές κάθε μεσημέρι...σας τα έλεγα τότε....μετά έστρωσε...

συμπι η διαφορά στο γάλα της Ζωής αποτι είδα είναι στα 10 ευρώ συνολικά...οπότε δεν έχει αξιόλογο κέρδος....αν ήταν λιγότερα τα μεταφορικά ίσως συνέφερε...

ευτυχως σταμάτησε το αίμα στα κακά....λίγο πρασινωπά βγαίνουν κάτι φορές αλλά προς το παρόν δεν ανησυχώ...

εγω έχω χάσει ρε γμτ τον υπνόσακο που είχα στη Βαλ μωρό...

θα πρέπει να παρω άλλο τωρα στο μπέμπη...

ευτυχως έχει το αμαζον σε καλές τιμές!

Σοφάκι τι νέα? πως πας με τις αντλήσεις??

καλημεραααααααααααα! α συμπι μου και εγω μεχρι πριν 3 μερες 4,30 με 5,00 το πρωι ξυπνουσα οριστικα γιατι και ο μικρος αυτες τις ωρες ξυπνουσε οποτε μετα εμενα ξυπνια και πηγαινα γραφειο. εχει ομως τωρα αυτο το 3ημερο που μου κανει την εκπληξη και πολύ το ευχαριστιεμαι. εσεις ειστε μικρουλακια πολύ ακομα. πιστευω μετα τις 40 μερες να δεις βελτιωση! οσο για το γαλα της Ζωης το οφελος ειναι γυρω στα 70 ευρω. 23 ευρω το μικρο κουτι των 350γρμ αγοραζει η Ζωη ενω στο σαι αυτο κανουν 28 ευρω τα 800 γραμμαρια! ειναι μεγαλη διαφορα!

καλημεραααααααααααα! α συμπι μου και εγω μεχρι πριν 3 μερες 4,30 με 5,00 το πρωι ξυπνουσα οριστικα γιατι και ο μικρος αυτες τις ωρες ξυπνουσε οποτε μετα εμενα ξυπνια και πηγαινα γραφειο. εχει ομως τωρα αυτο το 3ημερο που μου κανει την εκπληξη και πολύ το ευχαριστιεμαι. εσεις ειστε μικρουλακια πολύ ακομα. πιστευω μετα τις 40 μερες να δεις βελτιωση! οσο για το γαλα της Ζωης το οφελος ειναι γυρω στα 70 ευρω. 23 ευρω το μικρο κουτι των 350γρμ αγοραζει η Ζωη ενω στο σαι αυτο κανουν 28 ευρω τα 800 γραμμαρια! ειναι μεγαλη διαφορα!

α εγώ αρνούμαι να σηκωθώ απο τις 5!!!

τον παίρνει ο άντρας μου και τον κοιμίζει κάτω απο τον απορροφητήρα!!!

χαχαχαχαχα!!!

πριν μου έκανε έναν ξεγυρισμένο εμετό...μέχρι και απο τη μύτη έβγαλε...

μάλλον επειδή είχε π[ρηστεί το στηθοις μου απο το γάλα και ήπιε παρααπάνω ποσότητα απ'όση άντεχε....

πάντως έχει φτιάξει ωραίο μαγουλάκι!

άντε αν μας φυγει και ο λίγος ίκτερος που έχει....σαν ινδιάνος είναι!!!

αααααααα μιλάμε για μικρό κουτί????????????

τότε όντως μιλάμε για μεγάλη διαφορά!!!!!!!!

τα έχω πάρει με τους ελληνάρες ρε ^%$^&$%^....

σε όλα να μας πιάνουν τον πωπό....

πήρα κι εγω όσο ήμουν στο μαιευτηριο, ένα σωληνάριο λανολίνη για τις θηλές απο το φαρμακείο...16,50 ευρώ!!!

και κοιτάω στο αμαζον τυχαία και την είχε 8 λίρες....τι να λέμε....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

α εγώ αρνούμαι να σηκωθώ απο τις 5!!!

τον παίρνει ο άντρας μου και τον κοιμίζει κάτω απο τον απορροφητήρα!!!

χαχαχαχαχα!!!

πριν μου έκανε έναν ξεγυρισμένο εμετό...μέχρι και απο τη μύτη έβγαλε...

μάλλον επειδή είχε π[ρηστεί το στηθοις μου απο το γάλα και ήπιε παρααπάνω ποσότητα απ'όση άντεχε....

πάντως έχει φτιάξει ωραίο μαγουλάκι!

άντε αν μας φυγει και ο λίγος ίκτερος που έχει....σαν ινδιάνος είναι!!!

αααααααα μιλάμε για μικρό κουτί????????????

τότε όντως μιλάμε για μεγάλη διαφορά!!!!!!!!

τα έχω πάρει με τους ελληνάρες ρε ^%$^&$%^....

σε όλα να μας πιάνουν τον πωπό....

πήρα κι εγω όσο ήμουν στο μαιευτηριο, ένα σωληνάριο λανολίνη για τις θηλές απο το φαρμακείο...16,50 ευρώ!!!

και κοιτάω στο αμαζον τυχαία και την είχε 8 λίρες....τι να λέμε....

εμενα ο μπεμπης δε θελει ουτε απορροφητηρα ουτε τιποτα. το μονο που του αρεσει ειναι να κοιταει τα φωτιστικα στο ταβανι. του αναβω τις λαμπες, χαζευει και γλαρωνει για υπνο χα χα χα...

καλα εσυ λες για την αλοιφη. εμενα που γεννηθηκε με κοντο χαλινο (στη γλωσσα) και με ρωτησε ο παιδοχειρουργος αν θελει να τον κοψουμε γιατι ενδεχομενως αν μεγαλωσει θα εχει προβλημα στην αρθρωση και εγω ψαρωμενη ειπα να κανουμε την "μικροεπεμβασουλα" και μου τη χρεωσαν 140?; φαντασου οτι τους πηρε 2-3 λεπτα! ο παιδιατρος μου ειπε οτι το κανουν για να παιρνουν λεφτα. δεν ειναι και πολύ σπουδαιο να εχεις κοντο χαλινο! το διορθωναμε και μετα αν υπηρχε προβλημα!

καλημερα σας κοριτσιουδια μου, τι κανετε??/:D:D

σημερα ποροτι κοιμηθηκα σαν ναρκωμενη.....ειμαι πολυ ευδιαθετη.....ξεκινησαμε τον δευτερο κυκλο με τις συνεδριες που πηγαινα περσυ....σχετικα με τα παιδια και τους γονεις......με το που μπηκα στην αιθουσα ενιωσα μια ανακουφιση.....χαλαρωσα αμεσως....σαμπως θα προτεινουμε οι περσυνες μανουλες να δημιουργηθει και ενα τμημα νεων για να ερχονται οι μπαμπαδες αποκλειστικα!!!!:rolleyes:

αφηστε που ολο ονειρα βλεπω αυτες τις μερες...κατι περιεργα πραγματα....:|

καλημερα σας κοριτσιουδια μου, τι κανετε??/:D:D

σημερα ποροτι κοιμηθηκα σαν ναρκωμενη.....ειμαι πολυ ευδιαθετη.....ξεκινησαμε τον δευτερο κυκλο με τις συνεδριες που πηγαινα περσυ....σχετικα με τα παιδια και τους γονεις......με το που μπηκα στην αιθουσα ενιωσα μια ανακουφιση.....χαλαρωσα αμεσως....σαμπως θα προτεινουμε οι περσυνες μανουλες να δημιουργηθει και ενα τμημα νεων για να ερχονται οι μπαμπαδες αποκλειστικα!!!!:rolleyes:

αφηστε που ολο ονειρα βλεπω αυτες τις μερες...κατι περιεργα πραγματα....:|

καλως το! πολύ ωραια ακουγονται αυτα τα σεμιναρια. μακαρι να ειχα χρονο να παρακολουθουσα και εγω αλλα που! τι ονειρα βλεπεις καλο μου; σου βγαινουν εσενα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...