Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα σοφακι η κουνιαδα σου εχει ξεφυγει τελειως!!πολυ γελασα παντως:P

να την χαιρεσαι βρε;)

όποια ενδιαφέρεται...τη χαρίζω!!! στην ανάγκη νσ δώσω κ κάτι!!!

α επίσης είπε να μη θηλάζω τη μικρή τώρα που είμαι 'αρρωστη και να το πετάω το γάλα γιατί έχει τον ιό!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

α επίσης είπε να μη θηλάζω τη μικρή τώρα που είμαι 'αρρωστη και να το πετάω το γάλα γιατί έχει τον ιό!!!

oxi ευχαριστω δε θα παρω...κρατα την:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ευχαριστώ κορίτσια για το καλωσόρισμα..! Να υποθέσω ότι τα μωράκια σας είναι γεννημένα τον Σεπτέμβριο του 2009?

κασυ τα περισσοτερα ναι.αλλα υπαρχουν κ μωρακια του αυγουστου 2009 οπως το δικο μου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Εγώ πάντως είμαι της άποψης ότι συχνά γεύματα του μωρού είναι το μόνο που μπορεί να αυξήσει την παραγωγή.

Μαρακι το απογευμα θηλαζει σχεδον καθε μια με δυο ωρες και το γαλα μου μειωνεται!!!! αληθεια!

Διαφημίσεις

αν θες στειλτη μου... Θα στην κανω πυροτεχνιμα ομως κ θα κανει κανα 3μηνο να σου ξαναμιλησει...! Το 'χω το 'χω!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

αν θες στειλτη μου... Θα στην κανω πυροτεχνιμα ομως κ θα κανει κανα 3μηνο να σου ξαναμιλησει...! Το 'χω το 'χω!!!

δε μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο?????

πχ. να μη μου μιλάει για 3 χρόνια?????????????

όχι οτι θα τα καταφέρεις όμως....θα σε στείλει αδιάβαστη!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

λες ε??? παντως η πεθερα μου εκανε 1 1/2 μηνα να ξεθυμωσει χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια...

Ναι αλλα το καλυτερο δεν σας το ειπα!!!! Την τελευταια φορα που ειχε ερθει, μιλουσα με την ξαδερφη μου μεσω skype, κ φωναξε τεχνικο κ εφτιαξε κ κεινη διευθυνση... Κ χτες με πηρε με βιντεοκληση για να βλεπει το μωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλο???????? Η μαλ*κ^α ειναι πως ειχε το ονομα της μικρης κουνιαδας... Ειρηνη, το ιδιο με της ξαδερφης μου, κ μπερδευτικα κ γω το ζωον κ νομιζα πως μιλαω στη δικια μου...! πεθερα/τεχνολογια..vs.. μαρ/τεχνολογια 1-0!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

δωσ'το σε μενα!

Καλημερουδια!!!!! Πηγαμε με τον αντρουλη μου χθες και φαγαμε οι δυο μας και ηρθε η μαμα μου για την μπεμπα. Μια χαρα τα περασαμε...Καλε τι ιστοριες διαβασα πρωι πρωι η γυναικα...Με συγκινησατε ρε κοριτσια. Καλα τι μανες υπαρχουν (και κουνιαδες!!!!). Εμεις ευτυχως και απο τις δυο μεριες ειμαστε μαι χαρα...

Κασι καλως ηρθες στην παρεα μας. Εμενα το μωρακι μου γεννηθηκε τον Ιουλιο, οποτε ειμαστε μια μιξ παρεα χωρις σταμπες!!!!!

Πριν λιγο γυρισαμε απο το νοσοκομειο, καναμε την ενεση της μικρης. Ειμαστε 7250 γρ. Σε 12 μεες το πηρε το μισοκιλο η μπουμπου. Σε λιγο θα ειναι το πρωτο προωρο-υπερβαρο μωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαριανθη τρελαινομαι για παρο, στο εχω πει;;; Εχουμε ερθει στα μερη σας πολλες φορες για διακοπες, στη Ναουσα παντα, και ειμαι ερωτευμενη με Παρο και Σαλονικα, μην ξεχνιομαστε!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημέρα σας απο τη μάνα-γουρούνα!!! χρουτς χρουτς!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα περαστικά!!!

Ευτυχώς είμαι αρκετά καλά και χωρίς πυρετό!

Το μόνο κακό είναι οτι μάλλον κόλλησε η μπέμπα...ελαφρά μεν αλλά νομίζω οτι κόλλησε...έκανε πράσινα κακά χθες και έχει συνέχεια πυρετούλη 37,3...αλλά είναι ευδιάθετη οπότε δεν ανησυχώ!

Ευμορφία μου τα συμπτώματα είναι τα κλασικά της γρίπης...πυρετό στην αρχή, ερεθισμένος λαιμός, βήχας, καταρροή και το πιο "επικίνδυνο" είναι το βράσιμο στο στήθος που αν δεν προσέξει κάποιος μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε πνευμονία...

έκανε και ο άντρας μου το τεστ και είναι αρνητικός ευτυχώς ωστόσο η παδίατρος απαγόρευσε να έχει επαφή με το παιδί!

οπότε δε φτάνει που είμαι αρρωστούλα, πρέπει να κρατάω και αποκλειστικά μόνη μου το παιδί...

κορίτσια πεθεροκαμμένα υπάρχουν και χειρότερα...

εκτός απο @$$@πεθερά, να έχεις και #@$@%#%κουνιάδα!!!

με το που έμαθε οτι είμαι άρρωστη άρχισε να φτιάχνει σενάρια οτι κάποιος ήρθε σπίτι και με κόλλησε...με λίγα λόγια οτι έχω γκόμενο και τον έφερα σπίτι και με κόλλησε!!! και αυτά τα έλεγε στον άντρα μου!!

ο οποίος της είπε οτι το τελευταίο άτομο που ήρθε σπίτι μας ήταν η κόρη της οπότε να πάνε να κοιταχτούν μήπως μας κόλλησε εκείνη!!!

ε μα πια!!!

Σοφακι καλησπερα σου και περαστικα κοπελα μου...Και στη μικρη, γρηγορη αναρρωση ευχομαι!!!! Καλα η κουνιαδα ειναι ολα τα λεφτα, τι θεωριες συνομωσιας ειναι αυτες καλε;;;;; Καλα και συ βρηκες που βρηκες γκομενο, με τη γριπη τον βρηκες;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Σοφακι καλησπερα σου και περαστικα κοπελα μου...Και στη μικρη, γρηγορη αναρρωση ευχομαι!!!! Καλα η κουνιαδα ειναι ολα τα λεφτα, τι θεωριες συνομωσιας ειναι αυτες καλε;;;;; Καλα και συ βρηκες που βρηκες γκομενο, με τη γριπη τον βρηκες;;;

καλέ ναι!!!

είχα πάρει σβάρνα τα νοσοκομεία και έψαχνα για τεκνό με γρίπη!!!

δωσ'το σε μενα!

πας καλά εσύ??????????? θες να κολλήσεις τον ιό??????????????

που τον έχω κι απο τον γκόμενο??????

πέρα απο την πλάκα εγώ όταν είχα μειωμένη παραγωγή, άρχισα να πίνω μπύρα χωρίς αλκοόλ και γλυκάνισο και έκανα αντλήσεις (άσχετα αν δεν έβγαζα ούτε μια κουταλιά της σούπας γάλα!)

λες ε??? παντως η πεθερα μου εκανε 1 1/2 μηνα να ξεθυμωσει χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια...

Ναι αλλα το καλυτερο δεν σας το ειπα!!!! Την τελευταια φορα που ειχε ερθει, μιλουσα με την ξαδερφη μου μεσω skype, κ φωναξε τεχνικο κ εφτιαξε κ κεινη διευθυνση... Κ χτες με πηρε με βιντεοκληση για να βλεπει το μωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλο???????? Η μαλ*κ^α ειναι πως ειχε το ονομα της μικρης κουνιαδας... Ειρηνη, το ιδιο με της ξαδερφης μου, κ μπερδευτικα κ γω το ζωον κ νομιζα πως μιλαω στη δικια μου...! πεθερα/τεχνολογια..vs.. μαρ/τεχνολογια 1-0!!!!!!!

δεν έχεις υπόψη σου για τι ηλίθια μιλάμε!!!

σε βγάζει νοκ αουτ στο δευτερόλεπτο!!!

και εκμεταλλεύεται το γεγονός οτι εγώ αρνούμαι να σπαταλήσω έστω και ένα γραμμάριο σάλιου για να της απαντήσω στις βλακείες της και λέει ακόμα περισσότερες!!!

ε ρε και skype το πεθερικό!!!

σε έσκισε!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...