Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Καλησπέρα Αντωνία και καλή χρονιά!Και εγώ καινουρια είμαι σε αυτή τη διαδικασία,ακόμα είμαι στην αναμονή για την ετ.Εγω θα σου πω τη δική μου ιστορία.Ο άντρας μου έκανε το απλό σπερμοδιάγραμμα(αυτό που κάνει ο Λυμπεροπουλος),και ο γιατρός μου ήταν ικανοποιημένος από αυτό.Ωστοσο εμένα με έτρωγε για τον κατακερματισμό και όταν τον ρώτησα μου είπε κατά λέξη,εμένα δε μου χρειάζεται αν έχω να χαρίσω 400 ευρώ να πάει να το κάνει.Την μέρα της γονιμοποίησης ο εμβρυολόγος μου είπε ότι θα κάνει ότι χρειαστεί,εννοώντας  ότι θα διαλέξει τα καλά.Και όντως από τα 6 ωάρια φτάσανε βλαστοκύστες την 5η ημέρα τα 4.Το ερώτημα μου είναι το εξής,όντως χρειάζεται αυτό το ειδικό σπερμοδιάγραμμα ή απλά προσπαθούν από παντού να μας τα πάρουν;Και αφού μπαίνουμε στην διαδικασία της εξωσωματικής και διαλέγουν τα καλά σπερματοζωάρια(κάπως λέγεται αυτή η μέθοδος ICSI,κάτι τέτοιο,και εγώ καινουρια είμαι)γιατί να χρεωθούμε επιπλέον ένα τέτοιο ποσό;Και κάτι ακόμα επειδή και αυτό δεν το κατάλαβα,η ΑΜΗ σου σε ποια μέτρηση είναι;ng;Όπως και να έχει η επιστήμη προχωράει και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα καταφέρεις να γίνεις μανούλα!Εγω ετών 34 με 0,69 ΑΜΗ!

Σε pmol είναι η ΑΜΗ μου. Κανένας απ' τους δυο γιατρούς δεν το ζήτησε το dfi. Απλά με τρώει πως από τα 8 έμβρυα κανένα δεν έδωσε τελειομηνη εγκυμοσύνη. Και τα 8 βλαστοκύστες 5 ημερών. Κ εγώ ICSI είχα κανει κ με zymot διάλεξαν τα καλά σπερματοζωαρια

πρίν από 18 λεπτά , little miracle είπε:

να μπω κι εγω στην κουβεντα μιας κ η ιστορια μου ειναι πολυ πολυ μαγαλη κ ξεκιναει 11 χρονια πριν με κυριο προβλημα το σπερμα, εγω εχω καταληξει οτι οσα κ να κανεις κ να δεις, για το σπερμα τα πραγματα που μπορουν να γινουν ειναι ελαχιστα (κατι βιταμινες κλπ εννοω) κ παλι κανεις δεν σου λεει οτι αυτες θα βελτιωσουν οντως την κατασταση. οποτε κανεις το σταυρο σου να βρουν τα πιο καταλληλα σπερματοζωαρια για να γινει η δουλεια κι ειδικα στην περιπτωση σου κοριτσι μου που εισαι τοσο μικρη εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σιυ γιατι το ωαριο αναστρεφει ενα κακο σπερματοζωαριο και μετα την τριτη μερα στην ουσια πλεον αυτο παιζει τον πρωταγωνιστικο ρολο. το οτι πανε να μας τα αρπαξουν αππ παντου. μην το αναρωτιεσαι. ισχυει νομοτελιακα. τυχαινει κ εχω κοντινους ανθρωπιυς εργαζομενους σε αυτον τον χωρο κ ολοι μου επιβεβαιωνουν πως προκειται για μια κανονικη επιχειρηση. εννοειται πως κ καλοι γιατροι υπαρχουν κ τιμιοι κλπ κλπ αλλα κ παλι οπως κ να το κανεις ειναι ολα υπερτιμημενα κ ολοι βασιζονται στο οτι ο πνιγμενος απ τα μαλλια του πιανεται κ θα τα κανει ολα στην απελπισια του.

Απλά ζοριζομαι να στηριχτώ στο ότι περιμένω ν τύχει το καλό έμβρυο κ προσπαθώ ν αποκλείσω πράγματα.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω νομιζα οτι εσυ θεωρεις οτι δεν εισαι καλη μανα επειδη εκανε παρατηρηση η δασκαλ για το παιδι ! οκ! το παιρνω πισω. οσο για τους αλλους Χ@σ'τους!

:rolleyes::rolleyes:γκουχ γκουχ :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει γυφτάκι για να κλέβει τα ποδήλατα των παιδιών!!!!!!!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

που πάει και τα σκέφτεται μου λέτε????????????????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει γυφτάκι για να κλέβει τα ποδήλατα των παιδιών!!!!!!!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

παει ο λαιμος μου!

ακου γυφτακι! :P:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχαχαχα:tongue:

δεν το βλεπω περιεργο....η Βαλ ειναι παιδι της ανατροπης!!!!!!:P

καλησπερα κ απο μενα!!

σοφακι καλα η βαλ θεα δε το συζητω!μα που τα βρισκει κ τα λεει χαχαχχα!

η μαγιερ βγηκε?

μαρακι μια χαρα ο κων/νος μπραβο του!

ζωιτσα συμφωνω απολυτα με οσα εγραψε η μαρια...

ελενιτσα μου μην ακους τι σου λενε οι αλλοι!μια χαρα τα κατφερνεις!!και μπραβο σου!

τα δικα μας νεα...

κατα τ αλλα εχουμε αλλο προβλημα τωρα...ο μπεμπης κλαει κ χτυπιεται στο στηθος...ενα δραμα...ειδικα τ απογευματα δε θελει καθολου στηθος...ευτυχως τρωει το βραδυ και μεσα στη μερα αλλα εχει μειωθει και η ωρα που καθεται στο στηθος και η συχνοτητα των γευματων...

ειναι φανερο πλεον οτι δε μπορω να καλυψω τις αναγκες του,πειναει κ χρειαζεται περισσοτερο γαλα.το θεμα ειναι οτι εχω γαλα αλλα αυτος δε καθεται στο στηθος κ αυτο με στενοχωρει παρα πολυicon_sad.gif

νοικιασα νοσοκομειακο θηλαστρο να κανω αντλησεις αλλα χαλια...δε βγαζω παρα ελαχιστο...το μεσημερι που ανλησα εβγαλα μολις 20 μλ και απο τα 2 στηθη..

θα κανω υπομονη μια βδομαδα θα κανω αντλησεις μπας και βγαλω τιποτε κ ελπιζω να επανελθει ο μπεμπης κανονικα στο στηθος..εχουμε κ θεματακι μαλλον με συγχιση θηλων...ολα μαζι ρε γμτ!!

αυτα προς το παρον.

σας φιλω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα!

Σοφακι μου παρατηρησε λιγο ακομα τη συμπεριφορα του μπεμπουλη σου και αν διαπιστωσεις οτι το παιδι δεν καλυπτεται με το γαλα σου δωσ'του συμπληρωμα. και εγω στεναχωρηθηκα πολύ που δεν μπορεσα να θηλασω αποκλειστικα αλλα οκ.... τι να κανω; πιστεψα πως τη 2η φορα θα ειμαι πιο ικανη σε αυτο το θεμα λογω και της εμπιριας μου αλλα τα πραγματα δεν ηρθαν ετσι. τωρα πια εχω αποδεχτει το γεγονος, θηλαζω 1-2 φορε την ημερα σα φαρμακακι και ως εκει...

συμπι εσεις καλα;

ελενιτσα;

καλημερα σας!!!!ευτυχως που γραφουμε και δεν μιλαμε......μολις εβγαλα φρονιμητη...

δεν ποναω ακομα αλλα ειμαι λιγο στον κοσμο μου....

εσεις πως ειστε? τα δικα μας νεα τα ιδια...σχολεια, ποδοσφαιρο, αγγλικα, χορο και διαβασμα!!!!!ευτυχως η Ευη παει με το χαλαρο.....και κανουμε δουλεια!!!

Σοφακι2 πως καταλαβαινεις οτι εχεις γαλα αφου οταν αντλεις δεν βγαινει? μηπως εχει μαθει το μπιμπερο με το χαμομηλακι και τωρα του λειπει?μηπως να αλλαζες θεση θηλασμου....τι να πω προσπαθω να βρω κατι να σε βοηθησω!!!!

Μαρακι μου πως κοιμηθηκατε αποψε?

εμεις συν της αλλης εχουμε και το μνημοσυνο της γιαγιας μου την Κυριακη και θα κατεβουμε Καλαματα.....ηθελα να παω να βοηθησω αλλα με το δοντι τωρα δεν μπορω να κανω κατι....πρεπει να προσεχω λιγο!!!!Σοφακι ολα καλα ?

Καλημέρες!!!

είμαι αρκετά αισιοδοξη σημερα....σταματησαμε το σιρόπι χθες και τα σημερινά του κακάκια είχαν μόλις 2 κουκκίδες αιματάκι!

μακάρι να ήταν αυτό!!!

η μάγιερ εν τω μεταξύ βγήκε αρνητική αλλά ο παιδιατρος μου είπε οτι μπορεί να έτυχε το δείγμα που πήραν να μην είχε μέσα αιματάκι και να το δούμε απο Δευτέρα πως θα είναι...

Σοφάκι είναι απόλυτα λογικό που δε βγάζεις γάλα με το θήλαστρο...πρέπει να συνεχίσεις μερικές μέρες τις αντλήσεις για να δεις αποτέλεσμα και πάλι αυτό δεν είναι και σίγουρο γιατί δε βγάζουν όλες οι γυναίκες γάλα με το θήλαστρο!

το απόγευμα που χτυπιέται στο στήθος ο Μάνος, ξεκίνα το θηλασμό περπατώντας...τα ηρεμεί...και μόλις αρχίσει να ρουφάει κάτσε...

ή μπορείς λίγο πριν θηλάσει, να βάλεις το θήλαστρο στη φάση της ενεργοποίησης και μόλις αισθανθείς οτι έρχεται το γάλα, βάλε στο καπάκι τον μικρό να θηλάσει, ώστε να του έρθει κατευθείαν και να μη χρειαστεί να πιπιλίσει πολύ μέχρι να κατέβει το γάλα και εκνευριστεί...

αυτα είναι δοκιμασμένα στη Βαλ που σου λέω!!!

μπιμπερό και πιπίλες εξαφανισε τα πάντως...

Ελενάκι περαστικά...δεν έχω βγάλει φρονιμητη αλλά έχω κάνει εξαγωγη και καταλαβαίνω!!!

συμπι και αυτό το 1-2 φορές τη μέρα που τον θηλάζεις κέρδος είναι!

αντισώματα!

αν έχεις πάντως την όρεξη και το κουράγιο, μπορείς να κάνεις επαναγαλακτισμό και να θηλάσεις αποκλειστικά...αν και με τη δουλειά σου είναι δυσκολάκι...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλα κανω που καθομαι σπιτακι μου και δεν μαθαινω τιποτα τελικα...

ειμαι χαλια. εμαθα πριν λιγο για το παιδακι ενος γνωστου μου, 4 ετων πασχει από καρκινο σε τελικο σταδιο,.. νεφρο, οστα μυελος... σκατα...

ειμαι χαλια. εμαθα πριν λιγο για το παιδακι ενος γνωστου μου, 4 ετων πασχει από καρκινο σε τελικο σταδιο,.. νεφρο, οστα μυελος... σκατα...

αχ ψυχουλα μου...τι θα εχει τραβηξει αυτο το παιδακι!!!!!:|κριμα πολυ κριμα.......:cry:

Παναγία μου...

Καλημέρα και ξεχασέ το άμεσα ρε συ! Κυνικό αλλά τι μπορείς να κάνεις με το να το σκέφτεσαι? Φεύ!

είμαι αρκετά αισιοδοξη σημερα....σταματησαμε το σιρόπι χθες και τα σημερινά του κακάκια είχαν μόλις 2 κουκκίδες αιματάκι!

μακάρι να ήταν αυτό!!!

Μπράβο πουλάκι μου! Πάντα τέτοια!

θηλαζω 1-2 φορε την ημερα σα φαρμακακι και ως εκει...

Εγώ μια χαρά το βρίσκω...κι έτσι δεν χρειάζεται και να το εγκαταλείψεις και παίρνει αντισώματα...κι αφού δεν το απορρίπτει παρότι "γνώρισε" το μπιμπερό....αυτό είναι όλο το θέμα κατά τη γνώμη μου!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::s hock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::sh ock::shock::shock:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ απλα Ε-Λ-Ο-Ι-Ω-Σ-Α!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

για την κατασταση στην τάξη της Ευης ευθύνεται η δασκάλα νομίζω...

Προφανως την έχουν καβαλήσει και δε μπορεί να τους επιβληθεί...

οκ μπορεί να είναι ζωηρά αλλά αυτη είναι η δουλειά της δασκάλας....να τα βάλει σε σειρά και πειθαρχία...

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΟΤΑΤΑ και ΚΑΘΕΤΑ

Εχω παντως απελπιστει να πω την αληθεια.....Δεν ξερω καθολου τι μου συμβαινει γιατι συνεχεια αρρωσταινω οταν ποτε δεν αρρωσταινα μεχρι τωρα.....

ΚΑι δεν βγαινω εξω καθολου!!!!Απο που κολλαω αυτες τις αρρωστιες που μετα κολλαω και τα παιδια μου δεν εχω καταλαβει......

Ζωίτσα έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να κολλάς εσύ ΑΠΟ τα παιδιά σου κι απλά να το εκδηλώνεις πριν εκδηλωθεί σ'αυτά? Δηλ όσο αυτών δεν έχουν επωαστεί ακόμα..

Και κάτι τελευταίο! Σοφάκι Έλλης... Εμένα η μικρή γεννήθηκε 2.600 και την έβγαλα 2.450 από το μαιευτήριο (τώρα είναι 16 κιλά..) Η γιατρός (που δεν ήταν και πολύ φανατική του θηλασμού) μου είχε πει ότι πρέπει να τη ζυγίζω κάθε μέρα όσο επιμένω σε αποκλειστικό θηλασμό και να παίρνει 25-30 γρ. οπωσδήποτε αν δεν κάνω λάθος (τσέκαρε στο νετ) τη μέρα, έστω μέσο όρο ανά κάποιες μέρες (για να "διορθώνονται" μέρες χωρίς κακά κλπ). Οκ δεν είναι πολύ βάρος αυτό που σου λέω, αλλά τουλάχιστον είναι μέσα στα φυσιολογικά αν είναι έτσι και μπορείς να μην κόψεις/πειράξεις το θηλασμό. Επίσης επειδή αργούσε να παίρνει κιλά (παρότι μου πρότεινε συμπληρώματα κλπ κλπ) πήρα χειροκίνητο θήλαστρο, σκατούλες γάλα, και μετά και το μεγάλο μαιευτηρίου, το οποίο αρχικά έβγαζα κι εγώ τέτοιες ελάχιστες ποσότητες. Σε συμβουλεύω αν χρειαστεί να στηριχτείς καθαρά πάνω του, κάντο και έχε υπομονή. Έχω πολύ μικρό στήθος (σχεδόν πλάκα) και θηλές μπεμπέ. Έφτασα να βγάζω μετά από 2 μήνες 100 μλ από κάθε στήθος κάθε τρεις ώρες και στο τέλος (6 μήνες μετά) 200ρια στο κάθε στήθος χαλαρά! Δυστυχώς είχα ήδη ξεκινήσει συμπ΄λήρωμα. Θα μπορούσα αν το ξερα από την αρχή να θηλάσω αποκλειστικά. Ευτυχώς το μωράκι μου δεν απέρριψε το στήθος παρότι έπαιρνε και μπιμπερό (θα μπορούσε). Όλα μαζί τα δούλευα και κατάφερα να θηλάσω 6 μήνες...Κούραση το ξέρω...αλλά τουλάχιστον θήλασε (αφού τόσο το ήθελα). Αν το θες πολύ προχώρα, Γίνεται, κι ας μην είναι αποκλειστικά...κόψε κάθε άλλο "sucking" για να έχει όρεξη για τη θηλή σου...κλπ κλπ..Δεν τα λέω για να σου δόσω συμβουλές. Τα λέω γιατί αγχώνεσαι αν θα βγάλει πουθενά, κι εγώ είμαι ζωντανή απόδειξη ότι βγάζει...

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλημέρες!!!

μη το ματιάσω το μικράκι μου αλλά δείχνει να είναι καλύτερα...

το βραδυ κοιμήθηκε 10:30-2 και μετά θήλαζε ανα 2,5-3 ώρες...

μου πάτησε και κατι ξεγυρισμένα κακάκια νυχτιάτικα...:tongue:

στις 7:30 τον πήρε ο άντρας μου και κοιμηθηκα μέχρι τις 9!

καλά είναι....μακάρι να συνεχίσει έτσι...

εμένα με έχει βαρέσει λίγο απο την κλεισούρα αλλά δεδομένου οτι έχουμε κάποια υπολλείματα σταφυλόκοκκου, φοβάμαι λίγο να τον βγάλω έξω...

βλακείες θα μου πείτε σκέφτομαι αλλά φοβάμαι...:?

η Βαλ με το μπαμπά της έχουν χορτάσει βόλτες! πόσο ζηλεύω...:rolleyes:

Στέβη το πάλεψες πολύ ρε συ με το θηλασμό ε?

μπράβο!

θα διαφωνήσω πάντως με το καθημερινό ζύγισμα...μια φορά την εβδομάδα αρκεί για να βλέπεις την πορεία του μωρού.

Σοφάκι τι νέα??? πως τα πάτε???

κάνεις αντλήσεις?

πάω να σιδερώσω....τι χαρά!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρες!!!

μπήκα κι εγώ στο κλαμπ του ξενυχτιού!

απο τις 6 ξύπνια...ο μπέμπης δεν είχε όρεξη να κοιμηθεί οπότε ούτε η μανούλα νάνι...

σήμερα επιστρέφει ο άντρας μου στη δουλειά, αλλά είπα στη μαμά μου να έρθει μια και είναι ακόμα κάτω...λίγη βοήθεια δε βλάπτει...

να πάει καμια βόλτα τη βαλ βασικά..

ο μπεμπιτος αφού με ξαγρύπνησε, τωρα κοιμάται του καλού καιρού στο πορτ μπεμπέ υπο τους ήχους του.....απορροφητήρα!!!:tongue::tongue::tongue:

φρεσκομανούλες συμπι και Σοφάκι εχω ερωτησεις:

1) πότε σας σταμάτησαν τα λόχεια??? είναι δυνατον να μου τέλειωσαν κιόλας???

2) πότε έπεσε ο αφαλός στα μπεμπάκια σας??? εμάς ακόμα κι ανησυχώ...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...