Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Antonia_ είπε:

Σε pmol είναι η ΑΜΗ μου. Κανένας απ' τους δυο γιατρούς δεν το ζήτησε το dfi. Απλά με τρώει πως από τα 8 έμβρυα κανένα δεν έδωσε τελειομηνη εγκυμοσύνη. Και τα 8 βλαστοκύστες 5 ημερών. Κ εγώ ICSI είχα κανει κ με zymot διάλεξαν τα καλά σπερματοζωαρια

Απλά ζοριζομαι να στηριχτώ στο ότι περιμένω ν τύχει το καλό έμβρυο κ προσπαθώ ν αποκλείσω πράγματα.

8 βλαστοκυστες ειναι τρομερος αριθμος και με το δικιο σου να περιμενες να πανε καλα τα πραγματα. εγκυμοσυνες πετυχες και δεν τελεσφορησαν ; η δεν πετυχες καν ; μιλαμε δηλαδη για 4ετ. συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σοφακι κριμα μωρε τον μπεμπη...ειναι σιγουρα αλλεργια?δε τρως γαλακτοκομικα τωρα ε?

εμας ηρθε η συμβουλος...αντιγραφω απ το φεις για να μη τα ξαναγραφω

irthe kai i simvoulos...

de mou eipe kati pou de ksero...pio sixna to moro sto stithos na kopso pipila k xamomili k na zigizo ana vdomada(kala afti me ti dikia tis zigaria mou ton zigise 2800 kontepsa na patho egefaliko ton zigise omos gimno eno ego ton zigizo me pana k esorouxo)...mou eipe na paro k magia mpiras...aftos pianei kala to stithos den exoume provlima ekei ligo mou ediekse staseis thilasmou(den evaza k ego sosta ta daxtila k ekova ti roi toso kairo i ilithia eno pisteva oti kano masaz sto stithos!)...kata t alla to moro sto stithos opote theleik oso thelei k tha tonn ksanazigiso se mia vdomada...an de parei k tote varos tha kanoume antliseis...k meta an xreiastei simpliroma...afta...kali itan alla tzampa lefta....

οποτε το θηλαστρο το αφηνω στην ακρη μετα τις 40 μερες θα ξαναδοκιμασω(ελπιζω να μη χρειαστει!!) και βαζω πιο συχνα το μανο στο στηθος...λιγο να διορθωσω τη σταση θηλασμου κ κοψω το μπιμπερο εμ χαμομηλι πιστευω θα τα καταφερουμε...για να δουμε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελενιτσα μου σε τρεχουν τα βλασταρια σου ε?δε σε φοβαμαι εσενα μια χρα τα πας!

η ελλη συνεχιζει τα δικα της...καμια βελτιωση δυστυχως...τουλαχιστον δε μας χτυπαει πια...μια στο τοσο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα Κοριτσια απο το κολασμενο σπιτι......:(:(:(:(

ΕΙπα να σας διαβασωλιγο να δω τι κανετε......

ΜΑρακι αρχισες δουλεια βρε?Αντε ρε μπραβο!!!!ΤΑ παιδια ποιος τα κραταει τωρα που ειναι και δυο?

Σοφακι για τον θηλασμο δεν εχω να σου πω πολλα ΚΑλυτερα τα ξερει η αλλη Σοφια αλλα εγω αυτο που θα εκανα ειναι να τον βαζω συνεχεια στο στηθος....πειναει δεν πειναει....και το βραδυ αν κοιμοταν πολλες ωρες θα τον ξυπνουσα για να τον ταισω......

Σοφια Εμενα ο μικρος εμφανισε την αλλεργια στο γαλα με το που τον πηγαμε σπιτι!!!!!! Απλα εγω τοτε δεν ηξερα απο αυτα και την αγνοησα....Τωρα ομως με την μικρη η παιδιατρος μας μας ειχε κοψει τα γαλακτοκομικα προληπτικα και ακομα και τωρα τις δινω υποαλλεργικο γαλα.....Την ΠΑρασκευη περιμενω τα αποτελεσματα των εξετασεων να δω τι κανει και αυτη με τις αλλεργιες....Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οταν εχεις ενα παιδι με αλλεργια τοτε η πιθανοτητα να εχει και το αλλο παιδι αλλεργια ειναι πολυ μεγαλη και δεν θυμαμαι καθολου ποσοστα να σου πω....(νομιζω ή 60 ή 80 %)

Ελενιτσα σε καταλαβαινω σε αυτα που λες.....ΚΑι εγω απο τοτε που γεννησα την Λυδια νιωθω τοσο αχρηστη μανα.....Νιωθω οτι τιποτα δεν κανω καλα...ΠΟσο μαλλον εσυ με 3!!!!

ΠΑντως μην νιωθεις ετσι...Εχε εμπιστοσυνη στον εαυτο σου και να ξερεις οτι αυτο που κανεις ειναι το καλυτερο!!!!ΕΙσαι μονη σου το συζητας?και αυτα που κανεις πολλα ειναι!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ξεχασα να σας πω και τα νεα απο το σπιτι μας ε?

Τι στιγμες ζουμε δεν μπορω να σας πω......

Εγω αρρωστησα με πυρετο το Σκ και ενω φαινομουνα στην αναρρωση σημερα κανω εναν εμμετο ανεβαζω και πυρετο.....οποτε παλι στο κρεβατι ειμαι.....Η Λυδια απο την δευτερα μπουκωμενη και με εναν πυρετο να παιζει απο 37 μεχρι 38....Σημερα την ακουω καλυτερα να πω την αληθεια αν και μετα τον εμμετο δεν εχω παει να δω τα παιδακια μου γιατι φοβαμαι μην επαθα καμια γαστρεντεριτιδα.....Ετσι τα εχω φορτωσει στον Κ. και εγω καθομαι ξαπλωμενη μονη σε ενα κρεβατι και δεν εχω τι να κανω....

Εχω παντως απελπιστει να πω την αληθεια.....Δεν ξερω καθολου τι μου συμβαινει γιατι συνεχεια αρρωσταινω οταν ποτε δεν αρρωσταινα μεχρι τωρα.....

ΚΑι δεν βγαινω εξω καθολου!!!!Απο που κολλαω αυτες τις αρρωστιες που μετα κολλαω και τα παιδια μου δεν εχω καταλαβει......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα...

ταλαιπωρείται το μικράκι μου....απο τις 6 ζορίζεται και τωρα κοιμηθηκε λίγο κάτω απο τον απορροφητήρα...

η κοιλίτσα του μάλλον...

τα κακάκια με αίμα καλά κρατούν...

τωρα με τη διατροφή μου να δούμε τι θα γίνει γιατι έτσι κι αλλιώς δεν κατανάλωνα αγελαδινά....μάλλον θα πρέπει να τα κόψω όλα...

άντε να δούμε γιατι δε μπορώ να το βλέπω να ταλαιπωρείται...

η Βαλ πήγε στο τσίρκο με το μπαμπά της και την ξαδερφη της και με πήρε τηλ ο άντρας μου και μου είπε οτι έβαλε τα κλάματα γιατι ένας κλοουν αδειασε μια σακούλα ποπ κορν σε έναν που καθόταν στη μπροστινή σειρά!!!

και του φώναζε η Βαλ: "θα σε μαλώσω!!! μην κάνεις ζημιές!!!"

Αλλά το ωραίο είναι οτι δεν την πείραξε που έριξε το ποπ κορν στο κεφάλι του άλλου αλλά το οτι δεν της το έδωσε να το φάει!!!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

συμπι μου καλημερα!

αιμα εχει στα κακαια το μωρακι; μηπως παλι παιζει αλλεργια στο αγελαδινο; εγω από οσο διαβασα στο ιντερνετ δε νομιζω οτι ειναι νωρις να την εκδηλωσει. διαβασα σχετικα ενα κειμενο του Παπαβεντση. του εκανες ερωτημα στο φεις; για κοψε τα γαλακτοκομικα να δουμε. μετα κοψε εσπεριδοειδη και σογια ελεγε. καλα σογια δε νομιζω να τρως. αχ το πρωτο τριμηνο μεχρι να "στρωσουν" τα μωρακια ειναι εφιαλτικο.

άστα να πάνε συμπι....

μια η διατροφή με το ζάχαρο στην εγκυμοσύνη, τωρα πρέπει να κάνω και αποχή...πάνε τα κιλάκια μου!!!

απο τα 12 κιλά που πήρα, 2 μου έμειναν ρε γμτ!

αλλά ας είναι καλά ο μπεμπίτος μου και θα τη βρω την άκρη...

2 χρόνια αποχη έκανα στη Βαλ...παλιά μου τέχνη κόσκινο!!!:rolleyes:

Καλημερα σας, τι κανετε?

Σοφακι μου χαρηκα που μπορεσες να μπεις να μας πεις νεα σου.....

πολυ χαρηκα που επιτελους υποχωρει ο σταφυλοκοκκος...σας ειπαν απο τι ηταν τελικα? αυτο με τα κακακια και το αιματακι δεν ξερω να σου πω με σιγουρια...καλυτερα να περιμενεις τι θα πει ο γιατρος. Μην αγχωθεις τσαμπα!!!

το Βαλεριακι σου τι κανει?ολα καλα? Και το νου σου με τις εξοδους.....μην νομιζεις επειδη κανει ζεστη ακομα εξω ειναι καιρος για βολτες...κυκλοφορουν χιλιες δυο ιωσεις αυτη την εποχη!!!!φιλια στα αστερια σου....

Μαρακι......τι κανουν τα δικα σου αγορια? πως ειναι ο Κων/νος ? το νινακι?

Σαφακι 2 δεν ξερω να σου πω πολλα για το θηλασμο....αλλα ακου την συμβουλο σε οτι σου πει.....η Ελλη σου τι κανει?

εγω ειμαι πολυ απογοητευμενη βρε φιλεναδες, δεν μπορω πλεον να τα κανω ολα μονη μου και εννοω σε οτι αφορα τα παιδια.Να τα διαβαζω, να φτιαχνω τσαντες....να να να !!!!εχτες πηγαμε στην δασκαλα της Ευης και εκει που ελεγε μια χαρα το τμημα δεν εχουμε προβλημα λιγο προσοχη σε καποια θεματα.....μετα που μιλησαμε πιο προσωπικα μου εβγαλε το τμημα αχρηστο......οτι στη μεση του μαθηματος σηκωνονται τα κοριτσακια και αρχιζουν να χορευουν.....και κατι τετοια....και οτι η Ευη μου χαζευει πολυ στο μαθημα.....δεν δινει πολυ προσοχη....απελπιστηκα!!!!!!μαλωσα το παιδι....και το μετανιωσα αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο.Εν τω μεταξυ ολοι με βγαζουν αχρηστη μανα...ολα τα κανω λαθος....και δεν ξερω!!!Λες και ολοι οι αλλοι ηξεραν οταν εγιναν γονεις....μονο εγω βγηκα ετσι? αι στο καλο πια......

ναι Ελενάκι...έτσι είναι οι άχρηστες μάνες...

Να τους πεις σε αυτούς που σε βγάζουν άχρηστη, να κάνουν για ένα 24ωρο μόνο, όσα κάνεις εσύ και μετά ας μιλήσουν....

για την κατασταση στην τάξη της Ευης ευθύνεται η δασκάλα νομίζω...

Προφανως την έχουν καβαλήσει και δε μπορεί να τους επιβληθεί...

οκ μπορεί να είναι ζωηρά αλλά αυτη είναι η δουλειά της δασκάλας....να τα βάλει σε σειρά και πειθαρχία...

Με την Εύη καλύτερα να το συζητησεις πιο ήρεμα...ρωτησε τη...

μήπως τα ξέρει ήδη αυτα που μαθαίνουν και της φαίνονται βαρετά?

μήπως κατι την απασχολεί και είναι αφηρημένη?

Καλησπέρα!

Σοφάκι διάβασα αυτά που γράφεις για το μπεμπάκο και αν δεν κάνω λάθος και με την μικρή σου είχε θεματάκι με αλεργίες ε?Όπως και να έχει εύχομαι να το έχετε ξεπεράσει ήδη!

Ναι Ντινάκι...και με τη Βαλ είχαμε θέμα με αλλεργίες δυστυχως...

και αποτι φαίνεται έχουμε πορεία και με το μπέμπη...

σοφακι κριμα μωρε τον μπεμπη...ειναι σιγουρα αλλεργια?δε τρως γαλακτοκομικα τωρα ε?

εμας ηρθε η συμβουλος...αντιγραφω απ το φεις για να μη τα ξαναγραφω

irthe kai i simvoulos...

de mou eipe kati pou de ksero...pio sixna to moro sto stithos na kopso pipila k xamomili k na zigizo ana vdomada(kala afti me ti dikia tis zigaria mou ton zigise 2800 kontepsa na patho egefaliko ton zigise omos gimno eno ego ton zigizo me pana k esorouxo)...mou eipe na paro k magia mpiras...aftos pianei kala to stithos den exoume provlima ekei ligo mou ediekse staseis thilasmou(den evaza k ego sosta ta daxtila k ekova ti roi toso kairo i ilithia eno pisteva oti kano masaz sto stithos!)...kata t alla to moro sto stithos opote theleik oso thelei k tha tonn ksanazigiso se mia vdomada...an de parei k tote varos tha kanoume antliseis...k meta an xreiastei simpliroma...afta...kali itan alla tzampa lefta....

οποτε το θηλαστρο το αφηνω στην ακρη μετα τις 40 μερες θα ξαναδοκιμασω(ελπιζω να μη χρειαστει!!) και βαζω πιο συχνα το μανο στο στηθος...λιγο να διορθωσω τη σταση θηλασμου κ κοψω το μπιμπερο εμ χαμομηλι πιστευω θα τα καταφερουμε...για να δουμε!

βρε τι το θες το χαμομήλι?

δεν ηξερα οτι του δίνεις...δε χρειαζεται! το γάλα σου αρκεί!

μια χαρα στα είπε νομίζω η συμβουλος...δε νομίζω να ηταν τσαμπα λεφτά ρε συ...

κάνε οτι σου είπε και λογικά θα δεις αποτέλεσμα.

Καλησπερα Κοριτσια απο το κολασμενο σπιτι......:(:(:(:(

ΕΙπα να σας διαβασωλιγο να δω τι κανετε......

ΜΑρακι αρχισες δουλεια βρε?Αντε ρε μπραβο!!!!ΤΑ παιδια ποιος τα κραταει τωρα που ειναι και δυο?

Σοφακι για τον θηλασμο δεν εχω να σου πω πολλα ΚΑλυτερα τα ξερει η αλλη Σοφια αλλα εγω αυτο που θα εκανα ειναι να τον βαζω συνεχεια στο στηθος....πειναει δεν πειναει....και το βραδυ αν κοιμοταν πολλες ωρες θα τον ξυπνουσα για να τον ταισω......

Σοφια Εμενα ο μικρος εμφανισε την αλλεργια στο γαλα με το που τον πηγαμε σπιτι!!!!!! Απλα εγω τοτε δεν ηξερα απο αυτα και την αγνοησα....Τωρα ομως με την μικρη η παιδιατρος μας μας ειχε κοψει τα γαλακτοκομικα προληπτικα και ακομα και τωρα τις δινω υποαλλεργικο γαλα.....Την ΠΑρασκευη περιμενω τα αποτελεσματα των εξετασεων να δω τι κανει και αυτη με τις αλλεργιες....Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οταν εχεις ενα παιδι με αλλεργια τοτε η πιθανοτητα να εχει και το αλλο παιδι αλλεργια ειναι πολυ μεγαλη και δεν θυμαμαι καθολου ποσοστα να σου πω....(νομιζω ή 60 ή 80 %)

Ελενιτσα σε καταλαβαινω σε αυτα που λες.....ΚΑι εγω απο τοτε που γεννησα την Λυδια νιωθω τοσο αχρηστη μανα.....Νιωθω οτι τιποτα δεν κανω καλα...ΠΟσο μαλλον εσυ με 3!!!!

ΠΑντως μην νιωθεις ετσι...Εχε εμπιστοσυνη στον εαυτο σου και να ξερεις οτι αυτο που κανεις ειναι το καλυτερο!!!!ΕΙσαι μονη σου το συζητας?και αυτα που κανεις πολλα ειναι!!!!

Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις της Λυδίας Ζωή μου και περαστικά σου κιόλας!

ρε συ αφού λες αρρωσταίνεις συχνά, γιατι δεν παίρνεις κάτι για ενίσχυση του ανοσοποιητικού?

κανένα σιρόπι εχινάκειας?

εγω ξέχασα να ρωτησω τον παιδιατρο για να δωσω στη Βαλ μήπως και δεν αρρωστησει πολύ φέτος...

έχεις δίκιο σε αυτό που λες με το 2ο παιδί και τις αλλεργίες...μου το είχε πει και ο αλλεργιολόγος...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας.......ολα καλα?

Καλα Σοφια η βαλ ειναι ολα τα λεφτα!!!!πραγματικα ξεραινομαι στο γελιο....καθε φορα που διαβαζω τα νεα σας.....το μπεμπακι σου? καλυτερα?

Σοφακι μια χαρα στα ειπε η συμβουλος......αυτα μας ελεγαν και εμας στο Ιασω.....

Ζωιτσα θα σου πω κατι πολυ σημαντικο για να μην αρρωσταινεις...να βγαινεις συχνα εξω με τα μικρα σου εστω για 10 λεπτα....να ανανεωνεις λιγο τον αερα σου ρε παιδι μου....θα δεις οτι δεν θα αρρωσταινεις τοοοοοσο συχνα ουτε εσυ ουτε τα παιδια!!!!ακου με και θα δεις διαφορα....

Μαρακιιιιιι που εισαι?

καλημεραααααααααα!

ημουν εκτος και τωρα ηρθα γραφειο. σχολιαζω εν ταχει γιατι εχω δουλιτσα!

Ελενιτσα: δε νομιζω ότι σε "βγαζουν αχρηστη μανα" αλλα εσυ τα λες αυτα στον εαυτο σου και τα πιστευεις κιολας! σου εχω πει και κατί'διαν (μεσω μηνυματων δυστυχως λογω της ρημαδο- αποστασης) οτι εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση και μεγενθυνεις καταστασεις στο μυαλο σου. το οτι σου ειπε η δασκαλα οτι το παιδι χαζευει δε σημαινει οτι φταις εσυ αλλα η δασκαλα ή το παιδι ή και οι δυο μαζι σε συνδυασμο. αυτο σημαινει ή οτι η δασκαλα κανει ενα βαρετο μαθημα που δεν αρεσει στην Ευη ή οτι η Ευη από τη φυση της ειναι αδιαφορη για το σχολειο (δεν ειναι λιγα τα παιδια αυτα πιστεψε με μιλαμε μαλλον για πλειοψηφία) ή τελος συμβαινουν και τα δυο παραπανω ταυτοχρονα! ΕΣΥ ΠΟΥ ΦΤΑΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; κακως μαλωσες το παιδι επρεπε να το συζητησεις το θεμα μαζι του, να δεις τι φταιει κι αν διορθωνεται εχει καλως αν οχι ....οκ δεν ηρθε και το τελος του κοσμου! κοιτα μην μου πεις τωρα παλι οτι εισαι αχρηστη μανα επειδη τη μαλωσες γιατι θα με φουντωσεις!:tongue:

Ζωηηηηηηη... καθε φορα που σε διαβαζω απελπιζομαι! νομιζω οτι πρεπει επειγοντως να επιστρεψεις στη δουλεια και να βγεις λιγο από το σπιτι γιατι η περιπτωση σου με ανησυχει! εχεις αφοσιωθει πολυυυυυυ στα παιδια, σου τραβανε ολη την ενεργεια με αποτελεσμα οποτε σε διαβαζω να "βλεπω" εναν κουρασμενο ανθρωπο! λογικο να πεφτει το ανοσοποιητικο σου, λογικο να αρρωσταινεις, λογικο να μην εχεις αμυνες πια!

Σοφακι ο Κων/νος ζηλευει σε πολύ λογικα πλαισια. τον μπεμπακο τον θελει αλλα του τη δινει οταν θεωρει οτι ο μικρος εχει την αμεριστη προσοχη μας. πχ λεω εγω :"θα κανω τον μπεμπακο μπανιο" "οχι εμενα θα κανεις πρωτα" ή "μαμα ασε κατω τον μπεμπακο να μου φερεις νερο" όταν πχ τον κραταω πολύ ωρα αγκαλια. κατα τα αλλα ολα πανε ρολοι! τον λατρευω τον Κων/νο ειναι σουπερ παιδακι :rolleyes:

συμπεθερακι οκ... η Βαλ ΘΕΑ! ειναι φοβερο αυτο το παιδι δεν το συζητω! τι να πω; τα λεει ολα με τις πραξεις της :P

τωρα με το θεμα της αλλεργιας του μπεμπιτου σου τι να πω; καλο κουραγιο με την αποχη... φτου ξανα μανα διατροφη. παντως σε θαυμαζω που δεν γκρινιαζεις! εισαι το ειδωλο μου! εγω θα ειχα πολυ γκρινια ομως! ανυποφορη!:|

Καλημέρες!!!

πολύ ζορίζεται ρε γμτ ο πιτσιρίκος μου...σφίγγεται 5 ωρες για να κάνει κακά...

έστειλα και μια πάνα για μάγιερ γιατι σε όλες είχαμε αιματάκι...

ο παιδιατρος είπε να του κόψω την αντιβίωση απο αυριο μήπως και δούμε προκοπή...

τουλάχιστον το βραδυ ηταν οκ!

ανα 3ωρο ξυπνούσε για μαμ.

συμπι εγω δε γκρινιάζω???

δε θυμάσαι στην εγκυμοσύνη που μουρμουραγα κάθε μέρα για τη διατροφή για το ζάχαρο??????

τωρα με την αποχή (η οποία ελπίζω να μη χρειαστεί τελικά) απλά θα επιστρέψω στις διατροφικές συνήθειες που είχα πριν ένα χρόνο!

θα μου κοστίσει λίγο, μια και δεν ευχαριστήθηκα ούτε στην εγκυμοσύνη φαγητό όπως θα ήθελα, αλλά τι να κάνω???

δεν έχω άλλη επιλογή οπότε απλά κοιτάω μπροστά!!!:D

η Βαλ είναι θέατρο!!!

κατά τα άλλα το τσίρκο ήταν μεγάλη μουφα!!!

το έλεγαν τσιρκο aquatico οπότε σκεφτήκαμε οτι θα έχει νούμερα με τίποτα θαλάσσια είδη ή κάτι τέτοιο...

τελικά ήταν άνθρωποι ντυμένοι χταπόδια, πιγκουίνοι,κλπ!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

πάω να βάλω το παστίτσιο στο φούρνο και επιστρέφω αν δεν ξυπνησει ο μπεμπίτος!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ συμπι μου μαλλον εχετε θεματακι με κολικους οι οποιοι ξεκινανε κανονικα 15 μερες μετα τη γεννηση. ευτυχως εμενα ο μικρος ναι μεν εχει θεμα αλλα σε καμια περιπτωση σαν τον Κων/νο. και αυτος σφιγγεται για κακα, σφιγγεται για τα αερια, γενικως σφιγγεται αλλα δεν εχω το 2ωρο ασταματητο γοερο κλαμα του Κων/νου μεταξυ 8-10μμ!

αντε καλα αποτελεσματα με την εξεταση. λες να φταιει και η αντιβιωση για το αιμα; λεω εγω τωρα....

εμενα το τσιρκο παντως δε μου αρεσει. βρισκω τα ζωα βρωμικα και ταλαιπωρημενα :|

Διαφημίσεις

Βρε Μαρακι με παρεξηγησες παλι!!!!δεν εχω θεμα αυτοεκτιμησης και δεν λεω οτι με το θεμα της Ευης ειμαι αχρηστη μανα......αυτο ειναι διαφορετικο!!!!με την Ευη προσπαθω να βρω την χρυση τομη για να προσεχει την δασκαλα......να εχει μονο εκει τον νου της!!και οταν λεω την μαλωσα εννοω οτι φωναξα λιγο παραπανω απο οτι πρεπει.....!!!!!:|

"αχρηστη" με βγαζουν με τα λεγομενα τους αλλοι.....οτι δεν ξερω να τα μεγαλωσω σωστα, οτι ειμαι υπερπροστατευτικη με το ενα και μαλωνω το αλλο, και χιλια δυο συναφη!!!!!γνωμη τους........

Βρε Μαρακι με παρεξηγησες παλι!!!!δεν εχω θεμα αυτοεκτιμησης και δεν λεω οτι με το θεμα της Ευης ειμαι αχρηστη μανα......αυτο ειναι διαφορετικο!!!!με την Ευη προσπαθω να βρω την χρυση τομη για να προσεχει την δασκαλα......να εχει μονο εκει τον νου της!!και οταν λεω την μαλωσα εννοω οτι φωναξα λιγο παραπανω απο οτι πρεπει.....!!!!!:|

"αχρηστη" με βγαζουν με τα λεγομενα τους αλλοι.....οτι δεν ξερω να τα μεγαλωσω σωστα, οτι ειμαι υπερπροστατευτικη με το ενα και μαλωνω το αλλο, και χιλια δυο συναφη!!!!!γνωμη τους........

εγω νομιζα οτι εσυ θεωρεις οτι δεν εισαι καλη μανα επειδη εκανε παρατηρηση η δασκαλ για το παιδι ! οκ! το παιρνω πισω. οσο για τους αλλους Χ@σ'τους!

αχ συμπι μου μαλλον εχετε θεματακι με κολικους οι οποιοι ξεκινανε κανονικα 15 μερες μετα τη γεννηση. ευτυχως εμενα ο μικρος ναι μεν εχει θεμα αλλα σε καμια περιπτωση σαν τον Κων/νο. και αυτος σφιγγεται για κακα, σφιγγεται για τα αερια, γενικως σφιγγεται αλλα δεν εχω το 2ωρο ασταματητο γοερο κλαμα του Κων/νου μεταξυ 8-10μμ!

αντε καλα αποτελεσματα με την εξεταση. λες να φταιει και η αντιβιωση για το αιμα; λεω εγω τωρα....

εμενα το τσιρκο παντως δε μου αρεσει. βρισκω τα ζωα βρωμικα και ταλαιπωρημενα :|

δε νομίζω οτι είναι κολικοί βρε συμπι...δεν κλαίει συνεχόμενα...σφίγγεται,κοκκινίζει,ψιλοκλαίει αλλά όταν τον πάρω αγκαλίτσα λίγο ηρεμεί...του κάνω και ασκήσεις με τα ποδαράκια μήπως τον βοηθήσουν να ενεργηθεί..

νομίζω οτι όλο αυτό το αφίξιμο και η δυσφορία έχει άμεση σχέση με το αιματάκι στα κακά...

αποτι κατάλαβα ο παιδίατρος θεωρεί την αντιβιωση υπαίτια της κατάστασης...οπότε ξεκινάμε να κόψουμε πρωτα αυτό και μετά θα δούμε...δεν ξεκινάω αποχή ακόμα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

δε νομίζω οτι είναι κολικοί βρε συμπι...δεν κλαίει συνεχόμενα...σφίγγεται,κοκκινίζει,ψιλοκλαίει αλλά όταν τον πάρω αγκαλίτσα λίγο ηρεμεί...του κάνω και ασκήσεις με τα ποδαράκια μήπως τον βοηθήσουν να ενεργηθεί..

νομίζω οτι όλο αυτό το αφίξιμο και η δυσφορία έχει άμεση σχέση με το αιματάκι στα κακά...

αποτι κατάλαβα ο παιδίατρος θεωρεί την αντιβιωση υπαίτια της κατάστασης...οπότε ξεκινάμε να κόψουμε πρωτα αυτό και μετά θα δούμε...δεν ξεκινάω αποχή ακόμα...

καλε διαβασε στο χαρτι της αντιβιωσης.... τις παρενεργειες!!!οντως μπορει το ολο σφιξιμο του παιδιου να σπαει καποιο αγγειακι και να μην ειναι τιποτε αλλο!!!!το ευχομαι......:D.......

καλε διαβασε στο χαρτι της αντιβιωσης.... τις παρενεργειες!!!οντως μπορει το ολο σφιξιμο του παιδιου να σπαει καποιο αγγειακι και να μην ειναι τιποτε αλλο!!!!το ευχομαι......:D.......

τις έχω διαβάσει Ελενάκι αλλά το φάρμακο μπορεί να δράσει τελείως διαφορετικά σε ένα νεογέννητο...

θα δούμε....ελπίζω απο αυριο να είναι καλύτερα τα πράγματα...

να μην ταλαιπωρείται το μικράκι μου!!!

σας είπα για τη Βαλ που έκανε δηλωση για την καριέρα που θα ακολουθήσει???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...