Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

τι κανετε φιλεναδες; εμεις δοξα τω θεω καλα. υποχωρησε και ο βηχας του Κων/νου, φυγαν και οι μυξουλες αρκετα αλλα τον εχω ακομα σε καραντινα με το μωρο. αντε να δουμε ποσο!

Ελενιτσα μου εσεις καλα;

Μαρακι καλα ειμαστε.....ακομα!!!!Μια χαρα ο Κων/νος σου.....δεν του φορας και εσυ καμια μασκουλα να πηγαινει απο μακρια να βλεπει τον αδερφο του για λιγο? δεν σου εχει αναφερει τιποτα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελενακι μου τον βλεπει εννοειται, δεν τα εχω σε αλλα δωματια απλα δεν τον πλησιαζει παρα μονο σε απόσταση ασφαλειας. τη μασκα δεν την θελει. μου ζητησε μια φορα αλλα την πεταξε,τον ενοχλει. εγω με τον Α φοραμε για να μην μεταφερουμε τα μικροβια

Ουφ τι κατασταση κι αυτη! Να μην μπορειτε να χαρειτε τη νεα κατασταση με το μικρακι! Βεβαια αυτο μπορει να σου βγει κ σε καλο! Η απαγορευση στον Κων/νο μπορει να τον "πορωσει" και να τον θελει διακαως και να αποδεχτει το μικρουλη πολυ πιο γρηγορα αποτι να τον πιεζατε να το πλησιαζει! Ξερεις...αντιστροφη ψυχολογια....

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλησπερα σας!!!!!! λοιπον πηγαμε γιατρο, μια χαρα ολα, η εξεταση μου ομως δε βγηκε πολυ καλη κ πρεπει να την ξανακανω κ να ρυθμισω ξανα τις ενεσεις, καλα οχι τιποτε τρομερο...η μικρη καθισε 1,5 ωρα στον παιδικο, δεν παρπαονεθηκε για να φυγει, εκλαψε για κατι παιχνιδια, ολα δικα της τα νομιζε αλλα οκ...θα δειξει...θα το συνηθισουμε κ θα το μαθουμε να μοιραζομαστε...πιστευω...ή μαλλον ελπιζω!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπέρες!!!

αχ ρε γμτ να μην προλαβαίνω να σχολιάζω οτι γράφετε...

που θα παέι θα συντονιστω κάποια στιγμή!

πήγαμε παιδιατρο το πρωί, ευτυχως ο σταφυλόκοκκος υποχωρεί...θα πιούμε λίγες μέρες ακόμα αντιβίωση!

3440γμρ και 54 εκατοστά το αγόρι μου!

μια χαρά μας βρήκε!!!

Μου λέει ο γιατρός:

"κανονικά τωρα θα σε άρχιζα και στις οδηγίες για το θηλασμό αλλά σε βλέπω οτι τα έχεις ρυθμισμένα όλα!!!"

χαχαχαχαχα!!!!

πήγα και στο γυναικολόγο και έκοψα και τα ράμματα...

όταν 40ίσω θα πάω να με ξαναδεί!

θα πω και του παπά μήπως έρθει αύριο να μας διαβάσει καμία ευχούλα για να αρχίσουμε να κυκλοφορούμε πιο άνετα!

τρελή ζέστη!

31 βαθμούς σήμερα!!!

δε λέει να κλεινόμαστε μέσα!!!

έλυσα και το πρόβλημα με το καθισματάκι και χωράω τελικά πίσω!

έβγαλα τη βάση του που έπιανε πολύ χωρο και όλα οκ!

Αννούλα οτι καλύτερο εύχομαι!!!

να ρυθμίσεις οτι πρέπει να ρυθμιστεί και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!

καλή αρχή και στο κορίτσι σου στο σχολείο!!!

πάω να βάλω πλυντηριο πριν ξυπνήσει ο μπεμπης!!!

φιλιάαααααααα!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!τι μου κανετε;

εδω ολα καλα από το μετωπο! τα καθε 3 ωρες ταισμα να μην ειχαμε τη νυχτα θα ηταν σουπερ :)!

ετοιμαζομαι να παω να πλυνω το αυτοκινητο και μετα δουλιτσα!

no news good news λοιπον! ελπιζω εσεις να εχετε κατι πιο συνταρακτικο να αναφερετε!:P

ΥΓ: συμπι μου λειπεις!

καλημερα κ απο μενα!

εχουμε ενα θεματακι με το βαρος του μπεμπη σ ενα μηνα πηρε μολις 250 γραμ...

σας τα γραφω οπως τα εγραψα διπλα γιατι τον ακουω να γκρινιαζει

μας ειδε ο παιδιατρος χθες...τον ζυγισε 2950...φαινεται ναμην εχει βαλει βαρος τις τελευταιες δεκα μερες.εννοειται προτεινε συμπληρωμα(δε γνωριζει κ πολλα για το θηλασμο)...απο υψος ειμαστε καλα πηρε 4 εκ ειναι 54 τωρα.

δε θελω να δωσω συμπληρωμα...προτιμω να εξαντλησω καθε περιθωριο αποκλειστικου θηλασμου.ο μπεμπης συνεχιζει κ βρεχει 8-10 πανες καθημερινα.καναμε και εξεταση ουρων για να αποκλεισουμε ουρολοιμωξη(υστερα απο εντολη του παιδιατρου) η γενικη βγηκε καλη για την καλλιεργεια θα μαθω σημερα.

επισης πηρα θηλαστρο-το σουινγκ της μεντελα(μαλακια του παιδιατρου μου πε να βγαλω με το θηλαστρο να δουμε ποσο τρωει)...μετα απο 20λεπτα αντλησης εβγαλα μολις 15μλ...ξερω οτι δε σημαινει οτι δεν εχω γαλα...αφου ετσι κ αλλιως το βλεπω να τρεχει το στηθος.

ο παιδιατρος ισχυριζεται οτι δε του φτανει το γαλα μου...μπορει οντως να ειναι ετσι?

θα μας δει και συμβουλος θηλασμου σημερα.

σοφακι τα φωτα σου!

με την αντιβιωση τι κανατε?τη σταματησατε?ο μπεμπης καλα?

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα Σοφακι μου!

μονο 250 γρ πηρε ο μπεμπακος ε;

πω πω και δε ξερω τιποτα να σου πω για το θηλασμο. μηπως πρεπει να παρεις συμπληρωματα για την παραγωγή; ειναι πολύ καλο που θα συμβουλευτεις συμβουλο θηλασμού. εσυ πως το βλεπεις τοπαιδι; ειναι ικανοποιημενο στο στηθος ή κλαιει; ποση ωρα θηλαζει; μηπως πρεπει να μενει παραπανω στο στηθος;

καλημερα Σοφακι μου!

μονο 250 γρ πηρε ο μπεμπακος ε;

πω πω και δε ξερω τιποτα να σου πω για το θηλασμο. μηπως πρεπει να παρεις συμπληρωματα για την παραγωγή; ειναι πολύ καλο που θα συμβουλευτεις συμβουλο θηλασμού. εσυ πως το βλεπεις τοπαιδι; ειναι ικανοποιημενο στο στηθος ή κλαιει; ποση ωρα θηλαζει; μηπως πρεπει να μενει παραπανω στο στηθος;

μαρακι μου αυτος μαι χαρα ειναι..τρωει και κοιμαται...εχει τα πονακια του βεβαια και καμια φορα χτυπιεται στο στηθος κ κλαει..αλλα σε γενικες γραμμες ευχαριστημενο τον βλεπω...αφου μου γελαει κιολας μετα:Pνα δω τι θα πει κλαι η συμβουλος.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!

τι κάνετε???

εγώ νυστάζω...κάθε 2 ώρες ήθελε μαμ ο μπεμπίτος...

και μας έχει τρελάνει και στο χέσιμο!!!

απο Παρασκευή ως Κυριακή βράδυ, χαλασαμε ένα πακέτο πάμπερς των 27τμχ!!! και δεν υπήρχε ούτε ένα που να έχει μόνο τσίσα!!!

χθες βράδυ μόνο άλλαξα 4 πάνες!!!

ευτυχως ο σταφυλόκοκκος υποχωρεί και θα συνεχισουμε αντιβιωση λίγες μέρες ακόμα, αλλά τωρα μας βρηκε άλλο...

αίμα στα κακά...

θορυβηθηκε λίγο ο γιατρός μας...είναι πολύ νωρίς λέει για να εκδηλώσει αλλεργία...

άλλο άγχος τωρα....:?

πρέπει να γραφω τι τρωω κάθε μέρα να δούμε μήπως βρούμε τι τον πειράζει...

καλημερα!!!!!!!!!!!!τι μου κανετε;

εδω ολα καλα από το μετωπο! τα καθε 3 ωρες ταισμα να μην ειχαμε τη νυχτα θα ηταν σουπερ :)!

ετοιμαζομαι να παω να πλυνω το αυτοκινητο και μετα δουλιτσα!

no news good news λοιπον! ελπιζω εσεις να εχετε κατι πιο συνταρακτικο να αναφερετε!:P

ΥΓ: συμπι μου λειπεις!

και μένα μου λείπετε συμπι αλλά προσπαθώ να βρω ρυθμούς!!!

και θα δυσκολευτω λίγο απ'οτι φαίνεται με μηδεν βοηθεια!!!

καλά τωρα που ο άντρας μου έχει άδεια την παλεύω...απο την άλλη εβδομάδα όμως....θα ζοριστώ!:rolleyes:

εσείς πως τα πάτε???

καλημερα κ απο μενα!

εχουμε ενα θεματακι με το βαρος του μπεμπη σ ενα μηνα πηρε μολις 250 γραμ...

σας τα γραφω οπως τα εγραψα διπλα γιατι τον ακουω να γκρινιαζει

μας ειδε ο παιδιατρος χθες...τον ζυγισε 2950...φαινεται ναμην εχει βαλει βαρος τις τελευταιες δεκα μερες.εννοειται προτεινε συμπληρωμα(δε γνωριζει κ πολλα για το θηλασμο)...απο υψος ειμαστε καλα πηρε 4 εκ ειναι 54 τωρα.

δε θελω να δωσω συμπληρωμα...προτιμω να εξαντλησω καθε περιθωριο αποκλειστικου θηλασμου.ο μπεμπης συνεχιζει κ βρεχει 8-10 πανες καθημερινα.καναμε και εξεταση ουρων για να αποκλεισουμε ουρολοιμωξη(υστερα απο εντολη του παιδιατρου) η γενικη βγηκε καλη για την καλλιεργεια θα μαθω σημερα.

επισης πηρα θηλαστρο-το σουινγκ της μεντελα(μαλακια του παιδιατρου μου πε να βγαλω με το θηλαστρο να δουμε ποσο τρωει)...μετα απο 20λεπτα αντλησης εβγαλα μολις 15μλ...ξερω οτι δε σημαινει οτι δεν εχω γαλα...αφου ετσι κ αλλιως το βλεπω να τρεχει το στηθος.

ο παιδιατρος ισχυριζεται οτι δε του φτανει το γαλα μου...μπορει οντως να ειναι ετσι?

θα μας δει και συμβουλος θηλασμου σημερα.

σοφακι τα φωτα σου!

με την αντιβιωση τι κανατε?τη σταματησατε?ο μπεμπης καλα?

πολλα φιλια σε ολες!

Σοφάκι μου είναι όντως λίγο το βάρος που πήρε ο μικρός αλλά υπάρχουν χίλιοι λόγοι που μπορεί να συνέβη αυτό...

απο τη στιγμή που οι βρεγμένες πάνες είναι ικανοποιητικές και το παιδί δε γκρινιάζει, σίγουρα ένας απο αυτούς τους λόγους δεν είναι οτι δεν του φτάνει το γάλα σου!

καλά το οτι έβγαλες με το θηλαστρο τόσο, εννοείται οτι δε λέει τίποτα!!!;)

η συμβουλος θηλασμού θα μπορέσει να σας βοηθησει!

και μην παραξενευτείς αν σου πει οτι ίσως χρειαστεί λίγο συμπλήρωμα...κάποια μωράκια το χρειάζονται...

εσύ με τη διατροφή σου τι κάνεις???

μήπως καταναλώνεις πολλά γαλακτοκομικά και παίζει καμία αλλεργία?

τα κακάκια του μικρού πως είναι??

όταν το θηλάζεις μήπως του κάνεις γρηφορες εναλλαγές στα στηθη και δεν προλαβαίνει να παίρνει το λιπαρό γάλα???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

συμπι μου καλημερα!

αιμα εχει στα κακαια το μωρακι; μηπως παλι παιζει αλλεργια στο αγελαδινο; εγω από οσο διαβασα στο ιντερνετ δε νομιζω οτι ειναι νωρις να την εκδηλωσει. διαβασα σχετικα ενα κειμενο του Παπαβεντση. του εκανες ερωτημα στο φεις; για κοψε τα γαλακτοκομικα να δουμε. μετα κοψε εσπεριδοειδη και σογια ελεγε. καλα σογια δε νομιζω να τρως. αχ το πρωτο τριμηνο μεχρι να "στρωσουν" τα μωρακια ειναι εφιαλτικο.

Καλημερα σας, τι κανετε?

Σοφακι μου χαρηκα που μπορεσες να μπεις να μας πεις νεα σου.....

πολυ χαρηκα που επιτελους υποχωρει ο σταφυλοκοκκος...σας ειπαν απο τι ηταν τελικα? αυτο με τα κακακια και το αιματακι δεν ξερω να σου πω με σιγουρια...καλυτερα να περιμενεις τι θα πει ο γιατρος. Μην αγχωθεις τσαμπα!!!

το Βαλεριακι σου τι κανει?ολα καλα? Και το νου σου με τις εξοδους.....μην νομιζεις επειδη κανει ζεστη ακομα εξω ειναι καιρος για βολτες...κυκλοφορουν χιλιες δυο ιωσεις αυτη την εποχη!!!!φιλια στα αστερια σου....

Μαρακι......τι κανουν τα δικα σου αγορια? πως ειναι ο Κων/νος ? το νινακι?

Σαφακι 2 δεν ξερω να σου πω πολλα για το θηλασμο....αλλα ακου την συμβουλο σε οτι σου πει.....η Ελλη σου τι κανει?

εγω ειμαι πολυ απογοητευμενη βρε φιλεναδες, δεν μπορω πλεον να τα κανω ολα μονη μου και εννοω σε οτι αφορα τα παιδια.Να τα διαβαζω, να φτιαχνω τσαντες....να να να !!!!εχτες πηγαμε στην δασκαλα της Ευης και εκει που ελεγε μια χαρα το τμημα δεν εχουμε προβλημα λιγο προσοχη σε καποια θεματα.....μετα που μιλησαμε πιο προσωπικα μου εβγαλε το τμημα αχρηστο......οτι στη μεση του μαθηματος σηκωνονται τα κοριτσακια και αρχιζουν να χορευουν.....και κατι τετοια....και οτι η Ευη μου χαζευει πολυ στο μαθημα.....δεν δινει πολυ προσοχη....απελπιστηκα!!!!!!μαλωσα το παιδι....και το μετανιωσα αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο.Εν τω μεταξυ ολοι με βγαζουν αχρηστη μανα...ολα τα κανω λαθος....και δεν ξερω!!!Λες και ολοι οι αλλοι ηξεραν οταν εγιναν γονεις....μονο εγω βγηκα ετσι? αι στο καλο πια......

καλημερα Ελενιτσα μου! καλα ειναι ο Κων/νος λιγος βηχας του εμεινε και θα κανουμε αερολιν πρωι βραδυ μεχρι να του φυγει εντελως. εσενα τα παιδακια σου;

καλα ειναι και τα 3 ευτυχως αλλα ζωη να χουν με ζαλιζουν πολυ.....:|

Καλησπέρα!

Σοφάκι διάβασα αυτά που γράφεις για το μπεμπάκο και αν δεν κάνω λάθος και με την μικρή σου είχε θεματάκι με αλεργίες ε?Όπως και να έχει εύχομαι να το έχετε ξεπεράσει ήδη!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...