Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

κοιμάται ο μπέμπης και η Βαλ βγηκε με τον μπαμπά της οπότε εν μέσω δουλειών είπα να πω μια καλήμέρα!!!

Καλά είμαστε! ο μπέμπης χθες έλιωσε στον ύπνο όλη τη μέρα και το βράδυ 4-6 κελαηδαγε το πουλάκι μου! δεν έκλαιγε όμως...απλά ήταν στην κουνια του και έκανε φωνούλες!!! χαχαχαχα!!!

συμπι περαστικά και σε εσάς!!!

ίσως να μην είναι ίωση αλλά κρυωμα ρε συ...

εμείς αυριο έχουμε γιατρό...

κορίτσια έχουμε θέμα με το αμάξι!!!

με τα 2 παιδικά καθίσματα πίσω, δε χωράω κι εγω να κάτσω και φοβάμαι να έχω το μπέμπη μόνο του πίσω...αν με βλέπατε πως ήρθα ααπο το μαιευτήριο, θα γελούσατε 3 μέρες...αφού για αν βγω μόλις φτάσαμε, μόνο την πυροσβεστική δε φωνάξαμε για να με απεγκλωβίσει!!!

στριμώχτηκα τόσο πολύ και ηταν και τόσο περιορισμένες οι κινησεις που μπορούσα να κάνω λόγω της τομής, που μας πήρε 10 λεπτά να βγω!!!

και τωρα τι κάνουμε????

έχω μια τελευταία σκέψη, μήπως το καθισματακι του μπέμπη εφαρμόζει χωρίς τη βάση που πιάνει πολύ χωρο...αλλιως δεν ξέρω...:?

συγνώμη κορίτσια μου που δεν προλαβαίνω να σχολιάσω...

σας φιλώ!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στεβη... σε σενα θα την στειλω την νεραιδα τελικα :tongue:

λοιπον ακου... δεν εισαι για δεσιμο απλα εισαι και πολύ κουρασμενη από το διαβασμα, αγχος, δουλεια μπλα μπλα (ασχετο: την επιμελητρια αθηνα γαλανοπουλου την ελεγαν στον πυργο- αργησα ε;) και τα μεγενθυνεις ολα! επίσης να ξερεις οτι και εγω λυπηθηκα παρα πολύ που του εκοψα την πιπιλα παρηγορια. αφου να φανταστεις ακομα και τωρα οταν υποφερει από κατι πχ που ειναι αρρωστουλης τωρα, μου ερχεται να τον μπουκωσω με πιπιλα να παρηγορηθει και ας την εχει κοψει 1 χρονο τωρα!

Όπως το είπες....Νοιώθω ενοχές!! Ούτε κι εγώ δεν ήξερα να το εκφράσω τόσο καλά...Θέλω τόσο πολύ να είμαι μαζί της τώρα...να κολλούσα πάνω της κι ας μην κοιμηθώ καθόλου ήθελα! Όμως και το απλό να κάθομαι κοντά της φοβάμαι. Μήπως συνηθίσει κι αυτό μετά και άντε πάλι από την αρχή να της το κόψουμε! Τώρα μέσα σε 10' κοιμάται και βγαίνουμε, αλλά ήταν πολύ κουρασμένη αυτές τις μέρες. Και κυρίως δε θέλει να πηγαίνει..

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

κοιμάται ο μπέμπης και η Βαλ βγηκε με τον μπαμπά της οπότε εν μέσω δουλειών είπα να πω μια καλήμέρα!!!

Καλά είμαστε! ο μπέμπης χθες έλιωσε στον ύπνο όλη τη μέρα και το βράδυ 4-6 κελαηδαγε το πουλάκι μου! δεν έκλαιγε όμως...απλά ήταν στην κουνια του και έκανε φωνούλες!!! χαχαχαχα!!!

συμπι περαστικά και σε εσάς!!!

ίσως να μην είναι ίωση αλλά κρυωμα ρε συ...

εμείς αυριο έχουμε γιατρό...

κορίτσια έχουμε θέμα με το αμάξι!!!

με τα 2 παιδικά καθίσματα πίσω, δε χωράω κι εγω να κάτσω και φοβάμαι να έχω το μπέμπη μόνο του πίσω...αν με βλέπατε πως ήρθα ααπο το μαιευτήριο, θα γελούσατε 3 μέρες...αφού για αν βγω μόλις φτάσαμε, μόνο την πυροσβεστική δε φωνάξαμε για να με απεγκλωβίσει!!!

στριμώχτηκα τόσο πολύ και ηταν και τόσο περιορισμένες οι κινησεις που μπορούσα να κάνω λόγω της τομής, που μας πήρε 10 λεπτά να βγω!!!

και τωρα τι κάνουμε????

έχω μια τελευταία σκέψη, μήπως το καθισματακι του μπέμπη εφαρμόζει χωρίς τη βάση που πιάνει πολύ χωρο...αλλιως δεν ξέρω...:?

συγνώμη κορίτσια μου που δεν προλαβαίνω να σχολιάσω...

σας φιλώ!!!

καλημερα συμπι μου!

αν σε παρηγορει και εμεις δεν χοραμε καθολου στο πουντο! θελουμε βανακι! τι ωραια που ειναι τα βανακια χα χα χα χα

Στεβη... σε σενα θα την στειλω την νεραιδα τελικα :tongue:

λοιπον ακου... δεν εισαι για δεσιμο απλα εισαι και πολύ κουρασμενη από το διαβασμα, αγχος, δουλεια μπλα μπλα (ασχετο: την επιμελητρια αθηνα γαλανοπουλου την ελεγαν στον πυργο- αργησα ε;) και τα μεγενθυνεις ολα! επίσης να ξερεις οτι και εγω λυπηθηκα παρα πολύ που του εκοψα την πιπιλα πρηγορια. αφου να φανταστεις ακομα και τωρα οταν υποφερει από κατι πχ που ειναι ρρωστουλης τωρα, μου ερχεται να τον μπουκωσω με πιπιλα να παρηγορηθει και ας την εχει κοψει 1 χρονο τωρα!

Να ξερες πόσο πολύ σκέφτομαι ότι είναι παιχνίδια του μυαλού μου από την κούραση που το χω μεγαλοποιήσει τόσο! Τελικά δεν είμαι και τόσο άλιεν όσο νόμιζα. Αφού το σκέφτηκες αυτό για μένα χωρίς να με ξέρεις καλά, άρα έχω ελπίδες να είναι έτσι τα πράγματα! Ρε κορίτσια, τι είναι αυτό? Αμέσως με πιάσατε! Δεν έμπαινα νωρίτερα....

Διαφημίσεις

καλημερα συμπι μου!

αν σε παρηγορει και εμεις δεν χοραμε καθολου στο πουντο! θελουμε βανακι! τι ωραια που ειναι τα βανακια χα χα χα χα

εεεεεεε κοριτσια μην κανετε ετσι...υπαρχουν και χειροτερα λεμε:rolleyes::rolleyes: τρια παιδια ας πουμε!!!!!

Καλε δεν δοκιμαζετε να βαλετε στα μεγαλα σας παιδακια καθισματακι πιο μικρο δηλαδη κατι τετοιοhttp://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1084&ct=10402&itmid=1164912

εγω πλεον βαζω εκει μονο τον Μαρινο ο οποιος κουνιεται συνεχεια...δεν χωρανε αλλιως.....:tongue:

στεβυ απλα ολα αυτα που περνας εσυ, τα περναμε και εμεις γιατι ειμαστε μανουλες και εμεις και ανησυχουμε στα ιδια θεματα!!!...οποτε οτι σε απασχολει...εδω ειμαστε να σε βοηθαμε και να το συζηταμε......

εεεεεεε κοριτσια μην κανετε ετσι...υπαρχουν και χειροτερα λεμε:rolleyes::rolleyes: τρια παιδια ας πουμε!!!!!

Καλε δεν δοκιμαζετε να βαλετε στα μεγαλα σας παιδακια καθισματακι πιο μικρο δηλαδη κατι τετοιοhttp://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1084&ct=10402&itmid=1164912

εγω πλεον βαζω εκει μονο τον Μαρινο ο οποιος κουνιεται συνεχεια...δεν χωρανε αλλιως.....:tongue:

εμενα κοιμουνται παιδι μου, πως να κοιμηθουν σε αυτο που λες; ο Κων/νος ναρκωνεται μολις ξεκινησει το αυτοκινητο και ο μικρουλης κατα πως φαινεται ακολουθει τα χναρια του (ευτυχως:tongue:)

Καλημερα γειτόνισσες, τι κανετε?

Σοφακι, αναρρωσες κιολας βρε θηρίο,μπράβο σου!!!!!!!!!!

Εγω σκεφτομαι πως θα ζητάω ένεση κάθε 2 ωρες...βάι βάι βάι.

Που τον κολλησε το σταφυλόκοκκο ο μικρος? ολα καλα τωρα?

Και μεις δε θα χωράμε στο πουντάκι,ειναι και 2πορτο...χαμός θα γινεται,χαχαχα!

Λεμε απτον καινουριο χρονο να μου πάρουμε καινουριο τουτού μιας και του μπαμπά δεν μπορω να το οδηγησω καθοτι γκουμουτσα.

Αυτο το καθισμα Ελενιτσα απο ποια ηλικια μπορει να χρησιμοποιηθεί?

καλημερα κ απο μενα!

στεβυ θα συμφωνησω με το μαρακι αγχωμενη πολυ σε βρισκω...ηρεμησε κ ολα θα ηινουν.

σοφακι ο μπεμπης πως ειναι?κ εμεις αυριο εχουμε παιδιατρο.

οσο για το αμαξι τι να πω κ εγω που εχω yaris...εχω βαλει 2 καθισματακια πισω κ δεν εχει χωρο να κατσει αλλος...μετα βιας χωραω...σε περιπτωση αναγκης μονο.γεγονος ειναι οτι χρειαζομαστε καινουριο αμαξι αλλα που λεφτα?:confused:

κατα τ αλλα καλα...ετοιμαζομαι να κανω παραγγελια για ρουχαλακια του μπεμπη απο τεσκο...για να δουμε ωραια φαινονται.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλησπερα σας...Σοφακι τι λεει ο μπεμπης;;;; πώς ειναι με το "θεματακι" του;;; Ποτε θα ξερεις αν του περασε;;; Ζωιτσα ευχαριστω για τις ευχες...Να χαιρεσαι τα παιδακια σου κ περαστικα σας....Μαρακι κ σε σας περαστικα...Κ μεις περασαμε μια ψιλιιωσουλα, κατι δεκατα, λιγο βηχα-μυξα...αλλα ειμαστε καλυτερα με μπολικο ορο κ σουπιτσα, συμφωνω με την Ελενιτσα σε αυτο...Αυριο μαλλον παμε παιδικο πρωτη μερα, σημερα εχουμε ραντεβου το απογ κ θα τη γραψω αφου στο δημοσιο δε μας πηραν! Εχω κ γιατρο σημερα το απογ για να ακουσουμε καρδια κ εχω αγχος...εχω τρομερους στομαχοπονους κ απαισια γευση στο στομα, καλα για το στηθος μου τι να πω...τουμπανο, νιωθω οτι θα σκασει...αυτα τα λιγα...φιλια!!!!! Α κ εγω εχω αυτο το καρεκλακι που σας εγραψε η Ελενιτσα, γιατι το προηγουμενο ηταν γκουμουτσα κ δε βολευε...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπερα κοριτσια! Ευχαριστω για τη στηριξη! Καθε υπνος και καλυτερα.Κι αυτή.... κι εγώ! Χαχα

Πολλες ιωσεις παντως ακουω! Να καλομελεταμε κι εμεις...

Η εγγυουλα καλα παει αν εχει αναγουλες καλο σημαδι!

Αυτο με το αυτοκινητο κ το δευτερο παιδι ειναι θεμα!και ειδικα το δευτερο καρεκλακι παντα με απασχολουσε, κι αποτι φαινεται ειναι ζητημα!

Τα νινακια καλα;; ο Σταυρακος;

Καλημερα γειτόνισσες, τι κανετε?

Σοφακι, αναρρωσες κιολας βρε θηρίο,μπράβο σου!!!!!!!!!!

Εγω σκεφτομαι πως θα ζητάω ένεση κάθε 2 ωρες...βάι βάι βάι.

Που τον κολλησε το σταφυλόκοκκο ο μικρος? ολα καλα τωρα?

Και μεις δε θα χωράμε στο πουντάκι,ειναι και 2πορτο...χαμός θα γινεται,χαχαχα!

Λεμε απτον καινουριο χρονο να μου πάρουμε καινουριο τουτού μιας και του μπαμπά δεν μπορω να το οδηγησω καθοτι γκουμουτσα.

Αυτο το καθισμα Ελενιτσα απο ποια ηλικια μπορει να χρησιμοποιηθεί?

καλημερα κοριτσι!!!!το καθισματακι αυτο χρησιμοποιηται απο την ηλικια των 2 αντε 3 και πανω!!!εμενα δεν χωρανε 3 μεσα στο αυτοκινητο οποτε βαζω μονο στον Μαρινο για να καθεται ησυχος.......Μαρακι και εμενα κοιμουνται αλλα αφου τα δενεις με την ζωνη συν αυτη που εχει το καθισματακι....δεν εχεις προβλημα....

καλημερα!

τι κανετε φιλεναδες; εμεις δοξα τω θεω καλα. υποχωρησε και ο βηχας του Κων/νου, φυγαν και οι μυξουλες αρκετα αλλα τον εχω ακομα σε καραντινα με το μωρο. αντε να δουμε ποσο!

Ελενιτσα μου εσεις καλα;

πως ειστε σημερα? εχω τρεχω να ετοιμασω παραγγελιες...

Αννουλα προσοχη με τις ιωσουλες , και να μπεις να μας πεις νεα για το σπορακι σου και για το κοριτσι στον παιδικο!!!!

Σοφουλες, Μαρακι ,Ζωιτσα, Ευμορφακι και η υπολοιπη παρεουλα.....περιμενουμε νεα σας....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...