Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφακι !!!Με το καλο!!!!Ολα καλα θα σας πανε!!!!!

Θετικη σκεψη εννοειτε πως εχεις αλλα και με την αισιοδοξια που σε διακρινει δεν νομιζω να μην πανε ολα καλα!!!

Αντε να μπειτε σε μια σιρα ννα μας γραψεις τα νεα σου!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια.....Αννουλα δεν θυμαμαι να σου ευχηθηκα για την Εγκυμοσυνη σου ρεεεεεεεεεεεεεεε

ΜΕ το Καλο Αννουλα να φερεις ενα υγιεστατο Μωρακι στην υπεροχη οικογενεια σου!!!!!!Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!!!!!!!!

ΚΑτα τα αλλα ρε κοριτσια δεν ειμαι καλα...................Αρρωστησα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποναει ο λαιμος μου παρα πολυ και ενω χθες φαινοταν οτι θα το ξεπερασω σημερα μου το γυρισε και δεν μπορω να καταπιω!!!!!!!!!!!!Εχω νευριασει παρα πολυ γιατι χρονο για αρρώστιες δεν εχω......

Ο μικρος μαλλον το ξεπερασε....Περιμενω την επομενη αρρωστια που θα κουβαλησει απο τον παιδικο....:?:-?:?:-?:?

ΚΑι η μικρη η καημενουλα ακομα ταλαιπωρειται:cry::cry::cry::cry:

Εχει μυξες και βηχα.....Ευτυχως δεν ξερναει πια.......

Και πηρα την γιατρο να την ρωτησω γιατι εχει ακομα βραχναδα στη φωνη της και μου λεει οτι η βραχναδα μπορει να κρατησει και μηνα!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Απαπαπαπαπα....ΞΑνα δεν το συζηταω σε αλλο σπιτι θα μενουνε.....ΘΑ ξεχασουν οτι ειναι αδερφια.......Δεν μπορω καθολου να την βλεπω να ταλαιπωρείται ετσι...............:cry::cry::cry:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα!!!

μόλις έφυγε η Βαλ με το μπαμπά της και πριν ξεκινησω δουλειές είπα να μπω λίγο!!!

σας ευχαριστώ όλες και πάλι!!!

τη θετική ενέργεια τη χρειαζόμαστε γιατι ο μπέμπης στο μαιευτηριο, κάπως (άγνωστο πως), κόλλησε σταφυλοκοκκο...

ξεκινησαμε αλοιφη και πλυσιμο με ειδικό σαπούνι και μετα αντιβιωση γιατι δυστυχως ο σταφυλοκοκκος σε νεογνά μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος...

Όλο του το σωμα και το προσωπάκι είναι γεμάτο σπυράκια, απο τα οποία εγω πρέπει να ξεχωρίζω και να παρακολουθώ ποιά είναι του σταφυλόκοκκου, γιατί εκτός απο αυτά έχει βγάλει και τοξικό ερύθημα(τρομακτικη ονομασια αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό!)....

σκατούλες εν ολίγοις...

ελπίζω να κάνει δουλειά η αντιβίωση και να πάνε όλα καλά!

Για την καισαρική θα σας τα γράψω άλλη στιγμή σύμπι...

πραγματικά δε μπορώ ούτε να τη σκέφτομαι προς το παρόν...

και φυσικά θα στείλω τον άντρα μου για στείρωση γιατι 3η φορά εγώ αυτό δεν το ξανακάνω!!!

ευτυχως έχω πολύ καλή ανάρρωση!

9:20 την Τρίτη γέννησα, κατά τις 2 το μεσημέρι μου έριξαν μια παυσίπονη και απο τότε δεν έχω ξαναπάρει τίποτα σε παυσίπονο!!!

οι νοσοκόμες τα είχαν παίξει!!!

βρε καλή μου βρε χρυση μου έλα να σου κάνουμε μια παυσίπονη, να μη θέλω εγώ!!!

αφού στο τέλος, με έβαλαν μπροστά τους να πω η ίδια στο γιατρό μου οτι δε θέλω παυσίπονη γιατι δεν τις πίστευε οτι δεν ήθελα και νόμιζε οτι ξεχνούσαν να μου ρίξουν!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ο μπέμπης μου είναι τέλειος!!!

με το θηλασμό τα παέι άψογα!!!

το πολύ σε 10 λεπτά τελειώνει το γεύμα του και συνηθως ξαναζητάει μετα απο 2 ωρες...

το βράδυ τον ξύπνησα στις 3,5 ώρες γιατι είχα γίνει τούμπανο απο το γάλα και δεν την πάλευα!!!

Ξέρω οτι θα έρθουν και πιο δυσκολες μέρες αλλά έκανε καλή αρχη!!!

του το αναγνωρίζω!!!

Καλά στο μαιευτηριο ήμουν το θέμα συζητησης επειδή θήλαζα και μάλιστα αποκλειστικά...

στην αρχη μου έκανε εντυπωση αλλά μετά που άκουσα τις οδηγίες που έδιναν οι νοσοκόμες στις κοπέλες που είχαν γεννήσει, κατάλαβα γιατι ήμουν η μοναδική στον όροφο που θήλαζε...

πραγματικά απαράδεκτες!!!!

οδηγίες "θηλασμού" σε κοπέλα που οτι είχε γεννήσει:

-μην το βάζεις απο τωρα στο στηθος...άσε να του δώσουμε ξένο πρωτα γιατι εσυ δεν έχεις...

-μα γιατι να θηλάσεις??? καλά εδω σου τα εχουμε εμεις όλα έτοιμα αλλά στο σπίτι σου δε θα προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα αν θηλασεις!

-άντε αν θες βάλτο στο στηθος τωρα για 2-3 λεπτά όμως....απαγορεύεται παραπάνω!!!

Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Βαλ είναι άψογη, αν και νομίζω οτι είναι νωρίς για να κρίνω αντιδράσεις...

Και επειδή είναι αρρωστούλα, της εξηγήσαμε οτι για να πλησιάζει το μπέμπη πρέπει να φοράει μάσκα χειρουργική και συνεργάζεται τέλεια!

το πρωί με το που ξύπνησε, ζητούσε τη μασκα της για να έρθει στο δωμάτιο να δει το μπέμπη!

του λέει χθες:

"μπέμπη μου είσαι πολύ μικρούλης αλλά είσαι και πολύ όμορφος και σ'αγαπώ!"

εννοείται οτι μυξόκλαιγα μόλις το άκουσα!!!:rolleyes:

ουφ κατεβατο έγραψα πάλι!!!

πάω για δουλίτσες!!!

φιλιάααα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σύμπιιιιιιιιιιιιιι!!!

χρόνια πολλά στον κούκλο σου!!!

πάντα υγεία, χαρές και επιτυχίες να έχει στη ζωή του!!!!!!!!

δωστου 2 φιλιά σβουριχτά!!!

ένα απο μένα και ένα απο τη Βαλ!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααα!

κατ'αρχην να σας ευχαριστησω πολύ για τις ευχες σας για τον Κων/νο μου! μακαρι ολα τα παιδακια του κοσμου να ειναι καλα και ευτυχισμενα και μαζι με αυτα και το δικο μου!

ατα τα αλλα... συμπι μου περαστικα σας και αγυριστα! ποτε θα δειξει αποτελεσματα η αντιβιωση; ειναι καλυτερα ηδη ο μικρουλης; οσον αφορα στο θεμα θηλασμος στο μαιευτηριο... που γεννησες παιδι μου; εμενα στο ιασω ηταν εντελως διαφορετικο το κλιμα. υπερ του θηλασμου μαιες και προσωπιο. αφου σκεφτομουν οτι με κοροιδευανε. φαντασου οταν πληγωθηκαν οι θηλες μου μου ειπαν να αφησω ΝΗΣΤΙΚΟ το μωρο για κανα 2 γευματα μεχρι να θρεψουν και εγω ημουν αυτη που επεμενα να μου δωσουν ξενο γιατι φρικαρα στη λεξη ΝΗΣΤΙΚΟ! οποια κοπελα τυους ελεγε οτι θηλαζει αποκλειστικα της ελεγαν μπραβο, οσες δεν το χαν και πολύ με το θηλασμο τις βοηθουσαν να τα καταφερουν κλπ κλπ

επίσης ΜΠΡΑΒΟ που αναρρωσες τοσο ευκολα... σε ζηλευω με τρελα διοτι εμενα ακομα με ποναει η τομη (ισως φταιει βεβαια οτι επαιρνα τον Κων/νο αγκαλια συνεχεια τωρα που αρρωστησε):?

εντωμεταξυ ακομα δεν μπηκε το φθινοπωρο, αρρωστησε οΚων.νος με τον πυρετο και μολις εφυγε ο πυρετος ξεκινησαν μυξες και φταρνισματα μην σας πω και βηχας γιατι γι αυτο δεν ειμαι ακομα πολύ σιγουρη. παντως φταρνιζομαστε οικογενειακως μικροι μεγαλοι στο σπιτι!

Ζωη μου ποσοσ σε καταλαβαινω με τις παλιοαρρωστιες! και εγω δεν την παλευω. μολις καταλαβω οτι αρρωσταινουν κουραζομαι ηδη ψυχολογικα στην αρχη και σωματικα επειτα.:| περαστικα και αγυριστα να ειναι βρε πουλακι μου! ο σταθμος φερνει ιωσεις. εμενα μου αρεσει παντως που δεν εστειλα τον Κων.νο για να μην αρρωσταινει... τρομαρα μου!τεσπα....

τελος ο μικρος κοιμηθηκε σημερα σερι 10.30 με 6 παρα αλλα εκτοτε ειναι ξυπνιος. εγω το ψιλοπαιρνω απόφαση οτι 5.30 θα εχω πλεον εγερτηριο αλλα και τι να κανω;

με τα κιλα μου τα εχω παρει γιατι εχω κολλησει και πρεπει να χασω 9 :|:-|:|

αααααα και σημερα σαραντιζουμε!!!!!!!!!! θα παμε στις 12 στην εκκλησια, κλεισαμε ραντεβου!

αυτααααααααααααααααααα....

καλησπερουδια!

εφυγε ο πυρετος, ηρθε η μυξα και ο τρελος βηχας :| ξεκινησαμε εισπνοες και παναγια βοηθα. αυριο θα τον παει ο Α στον γιατρο. να ειναι η ιδια ιωση; να ειναι καποια αλλη; καπαι πεσαν στο παιδακι μου και ειναι πολύ υποτονικο. μιλαει λιγοτερο, νυσταζει περισσοτερο... γμτ το λυπαμαι :(

ααααααααχχχχχχχχχχ...

εσεις πως ειστε; συμπι; σοφακι; αννουλα; ζωη, στεβη, λια, ευμορφακι, κατερινιω, σοφια κερκυραια, ελενιτσααααααααααααααααααααα εμπειρη μανα για μπες και πες!:P

καλημερααααααα σας ελειψα εεεεε?ειχα την προετοιμασια του παρτυ και βεβαια εναν καλο καθαρισμο του σπιτιου μου την Παρασκευη μαζι με την βοηθεια της μανουλας μου!!!!

Σοφακι μου περαστικα να ειναι ολα.....να σε ρωρησω υπαρχει το ενδεχομενο ο μπεμπακος σου να κολλησε τον σταφυλοκοκκο απ την αντιβιωση που επινες? για κοιτα το λιγο.....

σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια να πανε ολα κατ ευχην!!!!μπραβο στην Βαλ.....

Μαρακι μου περαστικα και σε σας...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!

Πες μου οτι θες να σου λυσω αποριες......

Ζωιτσα και σε σας περαστικα...ειναι η εποχη κοριτσια τωρα , που ολοι αρρωσταινουν, εμεις ακομα την εχουμε γλιτωσει αλλα ολο και κατι ελαφρως κουτσοπερναμε.....εσεις βγαινετε καμια βολτα? καταρχην να σας πωοτι, οταν ενα παιδακι ειναι αρρωστο καλο ειναι να το βγαζεται και λιγο εξω για να ανανεωσει λιγο τον αερα του....δεν γινεται μεσα στο σπιτι να συνελθει κλεισμενο....

Ηθελα να σχολιασω και κατι αλλο που διαβασα πριναπο μερες το οποιο μου φανηκε [ολυ κουλο αλλα δεν το θυμαμαι....πρεπει να το ψαξω!!!!

εμεις μια χαρα στο παρτυ.....ο Μαρινος περασε πολυ ωραια....

ευτυχως που ειχα φτιαξει τον ημιυπαιθριο playing room....και τα υπολοιπα δωματια μεινανε στην θεση τους!!!!

ηθελα να συμπληρωσω οτι με το που βλεπετε μια αλλαγη στο παιδακι σας δηλ. οτι αρρωσταινει .....καλο ειναι να μην αρχιζετε απευθειας τα φαρμακα.....λιγο ορο για τις μυξουλες...ζεστα ροφηματα κα σουπιτσες για τον λαιμο.....και αν δουμε οτι υποτροπιαζει κι αλλο τοτε παιρνουμε τον γιατρο να μας δωσει καποια αντιβιωση......γιατι αν με το παραμικρο δινουμε φαρμακο δεν προκειτε να μαθει ο οργανισμος να ξεπερναει τις απλες ιωσουλες η ενα κρυωματακι!!!!τι λετε?

Διαφημίσεις

καλημερα ελενακι!

ολα καλα με το παρτυ;

φανταζομαι τι θα εγινε! καλα να ειναι τα παιδακια σου και εσυ φυσικα να τους κανεις τετοιες γιορτουλες!

εμεις καλυτερα από εχθες ειμαστε αλλα ο Κων/νος ξαφνικα δεν ειναι καθολου συνεργασιμος. βεβαια τον καταλαβαινω,. εχει κουραστει να ειναι αρρωστος , ειναι και σε αποσταση από τον μικρο! ασε που με το που φτερνιζεται ανοιγω το σπιτι να φευγουν τα μικροβια. με εχει πιασει ταραχη μη τυχον και αρρωστησει ο μικρουλης γμτ! καλα ο μικρος τρωει απιστευτα! το κακο ειναι οτι δεν ρευεται και υποφερει μετα... τεσπα... πταισματα! τη δουλεια την πηρατε ελενιτσα;

Συμφωνώ απολύτως, το ίδιο κάνω και για τον εαυτό μου δλδ... Άσε κι εγώ με το πάρτυ χάθηκα. Παιδιά, τέτοια κούραση δεν έχω ξαναπεράσει...δεν ήταν τελικά εύκολο το 55 άτομα στην βεράντα, παρότι είναι τεράστια. Όλη την ώρα έτρεχα για κάτι! Ευτυχώς που είχα κάνει κι εγώ υπαίθριο play room και τα πουλάκια μου δε μας ενόχλησαν καθόλου. Πάρτυ μεγάλων ήταν αυτό... Καλή ανάρρωση στα αρρωστούλικα, χρόνια πολλά στον Κωνσταντίνο και καλώς όρισε το συνονοματάκι μου στο σπιτάκι του! Περαστικά του, αν και δεν είναι τίποτα σπουδαίο απ'ότι κατάλαβα. Οκ, καταλαβαίνω η ταλαιπωρία και η πίκρα να βλέπεις το τρυφερουδάκι σου έτσι, που ούτε ο άνεμος δε θες να το αγγίζει, αλλά τί να σου κάνουν είναι τόσο ευαίσθητα που όλα μπορούν να συμβούν, αλλά είναι και φρέσκιοι οργανισμοί και μπορούν να ξεπεράσουν και τα πάντα, πόσο μάλλον κάτι τέτοιο.

Εγώ παιδιά είμαι χάλια ψυχολογικά. Μη με κοροιδέψετε γιατί ο λόγος δεν ακούγεται σοβαρός αλλά εγώ είμαι χάλια. Είχα πει στην Έλλη ότι τη βραδιά των γενεθλίων της θα ερχόταν η νεράιδα να της δώσουμε την πιπίλα(την παίρνει μόνο στον ύπνο) να την πάει στα φτωχά παιδάκια που δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν, αλλά και για να μην στραβώσουν και τα δοντάκια (ήδη το ένα κάτω καβάλησε λίγο το δίπλα) και σ'αυτήν θα έφερνε πολλά δώρα και κάτι να αγκαλιάζει όταν κοιμάται. Μετά το πάρτυ το Σάββατο και ενώ την προετοίμαζα πολύ καιρό, της έδωσα ένα λούτρινο μπομπ σφουγγαράκη και μια κούκλα μωρό με πιπίλα και μπιμπερό και της είπα ότι τώρα θα φροντίζεις εσύ το μωράκι που είσαι η μεγάλη κλπ κλπ και όταν σου λείπει η πιπίλα θα σφίγγεις τον μπομπ και το μωρό σου και θα ξανακοιμάστε. Όλα καλά το πρώτο βράδυ, κοιμήθηκε αμέσως και πολύ χαρούμενη. Είναι και τα πεθερικά μου σπίτι σημειωτέον και είναι ξεσηκωμένη.

Εγώ πήρα την πιπίλα κι έπεσα κλέγοντας για ύπνο που το μωράκι μου μεγάλωσε. Το άλλο μεσημέρι χαμός! Μη φεύγεις μαμα μη μ'αφήνεις, δε θέλω μόη μου στο δωμάτιο. Σπάραξε 2 ώρες έκλαιγε. Το καλό είναι ότι δε ζητούσε την πιπίλα, απλά δεν ήξερε τι της έφταιγε. Κλάααααμα εγώ (κρυφά πάντα) Μπροστά της της έτριζα το δόντια. Τελικά κοιμήθηκε. Το βράδυ πάλι δεν ήθελε το δωμάτιό της (κανονικά πάντα με χαρά πήγαινε ακόμα και να περνούσε σούπερ και να την παίρναμε απότομα, μόνο που έπαιρνε την μπιμπίκα της τελειώναν όλα!) Ζήταγε φως, ζήταγε να τη χαιδεύουμε, να της διαβάσω άλλο ένα παραμύθι...Τελικά με χάδια στην πλάτη κοιμήθηκε. Ουσιαστικά τα πάει μια χαρά και δεν τη ζητάει συγκεκριμένα, εγώ όμως νοιώθω ότι τη βασανίζω και της πήρα την παρηγοριά της μέσα στο σκοτάδι...Δεν ξέρω...ίσως επειδή ήταν η αντικατάσταση του στήθους μου...όλο κλαίω. Αφού λέω "Δεν την κόβει η Έλλη την πιπίλα...Εγώ την κόβω!" Ευτυχώς δεν με έχει πάρει χαμπάρι και την είχα προετοιμάσει καλά, γι'αυτό και δεν μου τη ζητάει (1-2 φορές την ανέφερε χωρίς να επιμείνει) γιατί ξέρει πως αν πω κάτι με βεβαιότητα και την έχω προετοιμάσει δεν αλλάζω. Είναι όμως η πρώτη φορά που νοιώθω στον αέρα εγώ..δεν το θέλω στ'αλήθεια..τη λυπάμαι πολύ που προσπαθεί και δεν επιμένει το κακόμοιρο, αλλά δεν ξέρει και τι της φταίει και με φωνάζει να κάτσω μαζί της. Πάω μέσα και κλαίω όμως και αισθάνομαι μαυρίλα.. Τί λέτε για όλα αυτά? Λέτε να μην ξαναπάει πρόθυμα στο κρεβάτι? Δεν τα πολυθέλει τα κουκλάκια τώρα πάντως...Μάλλον εγώ χρειάζομαι γιατρό ε...?

Σόρυ για την κειμενάρα! Ήθελα να σας δώσω όλα τα δεδομένα.

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλημερα Μαρακι ......την δουλεια την πηραμε εν μερει..ημασταν 3 και μοιραστηκαν τα πραγματα......δεν παραπονιεμαι αλλα ηθελα κατι παραπανω!!!εχω δωσει προσφορα και στα δικαστηρια και περιμενω και απο κει απαντηση.......να δουμε τι θα γινει!!!ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα......ψαχνει και ο Κ. για να κανει κατι απο μονος του αλλα τζιφος...δεν υπαρχει τιποτα.....

ΥΣΣ: Ουσιαστικά το θέμα μου είναι ότι η Έλλη πάντα τρελαινόταν για τον συνδυασμό κρεβάτι-πιπίλα και φοβάμαι ότι της ξερίζωσα τη χαρά της και τώρα νοιώθει το δωμάτιο εχθρικό περιβάλλον. Και δεύτερον ανησυχώ αν ήταν καλύτερα να το έκανα αργότερα που θα έχει περισσότερη λογική ή αν ήδη έχω αργήσει και τη συνήθησε τόσο που τώρα πικραίνεται...

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Συμφωνώ απολύτως, το ίδιο κάνω και για τον εαυτό μου δλδ... Άσε κι εγώ με το πάρτυ χάθηκα. Παιδιά, τέτοια κούραση δεν έχω ξαναπεράσει...δεν ήταν τελικά εύκολο το 55 άτομα στην βεράντα, παρότι είναι τεράστια. Όλη την ώρα έτρεχα για κάτι! Ευτυχώς που είχα κάνει κι εγώ υπαίθριο play room και τα πουλάκια μου δε μας ενόχλησαν καθόλου. Πάρτυ μεγάλων ήταν αυτό... Καλή ανάρρωση στα αρρωστούλικα, χρόνια πολλά στον Κωνσταντίνο και καλώς όρισε το συνονοματάκι μου στο σπιτάκι του! Περαστικά του, αν και δεν είναι τίποτα σπουδαίο απ'ότι κατάλαβα. Οκ, καταλαβαίνω η ταλαιπωρία και η πίκρα να βλέπεις το τρυφερουδάκι σου έτσι, που ούτε ο άνεμος δε θες να το αγγίζει, αλλά τί να σου κάνουν είναι τόσο ευαίσθητα που όλα μπορούν να συμβούν, αλλά είναι και φρέσκιοι οργανισμοί και μπορούν να ξεπεράσουν και τα πάντα, πόσο μάλλον κάτι τέτοιο.

Εγώ παιδιά είμαι χάλια ψυχολογικά. Μη με κοροιδέψετε γιατί ο λόγος δεν ακούγεται σοβαρός αλλά εγώ είμαι χάλια. Είχα πει στην Έλλη ότι τη βραδιά των γενεθλίων της θα ερχόταν η νεράιδα να της δώσουμε την πιπίλα(την παίρνει μόνο στον ύπνο) να την πάει στα φτωχά παιδάκια που δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν, αλλά και για να μην στραβώσουν και τα δοντάκια (ήδη το ένα κάτω καβάλησε λίγο το δίπλα) και σ'αυτήν θα έφερνε πολλά δώρα και κάτι να αγκαλιάζει όταν κοιμάται. Μετά το πάρτυ το Σάββατο και ενώ την προετοίμαζα πολύ καιρό, της έδωσα ένα λούτρινο μπομπ σφουγγαράκη και μια κούκλα μωρό με πιπίλα και μπιμπερό και της είπα ότι τώρα θα φροντίζεις εσύ το μωράκι που είσαι η μεγάλη κλπ κλπ και όταν σου λείπει η πιπίλα θα σφίγγεις τον μπομπ και το μωρό σου και θα ξανακοιμάστε. Όλα καλά το πρώτο βράδυ, κοιμήθηκε αμέσως και πολύ χαρούμενη. Είναι και τα πεθερικά μου σπίτι σημειωτέον και είναι ξεσηκωμένη.

Εγώ πήρα την πιπίλα κι έπεσα κλέγοντας για ύπνο που το μωράκι μου μεγάλωσε. Το άλλο μεσημέρι χαμός! Μη φεύγεις μαμα μη μ'αφήνεις, δε θέλω μόη μου στο δωμάτιο. Σπάραξε 2 ώρες έκλαιγε. Το καλό είναι ότι δε ζητούσε την πιπίλα, απλά δεν ήξερε τι της έφταιγε. Κλάααααμα εγώ (κρυφά πάντα) Μπροστά της της έτριζα το δόντια. Τελικά κοιμήθηκε. Το βράδυ πάλι δεν ήθελε το δωμάτιό της (κανονικά πάντα με χαρά πήγαινε ακόμα και να περνούσε σούπερ και να την παίρναμε απότομα, μόνο που έπαιρνε την μπιμπίκα της τελειώναν όλα!) Ζήταγε φως, ζήταγε να τη χαιδεύουμε, να της διαβάσω άλλο ένα παραμύθι...Τελικά με χάδια στην πλάτη κοιμήθηκε. Ουσιαστικά τα πάει μια χαρά και δεν τη ζητάει συγκεκριμένα, εγώ όμως νοιώθω ότι τη βασανίζω και της πήρα την παρηγοριά της μέσα στο σκοτάδι...Δεν ξέρω...ίσως επειδή ήταν η αντικατάσταση του στήθους μου...όλο κλαίω. Αφού λέω "Δεν την κόβει η Έλλη την πιπίλα...Εγώ την κόβω!" Ευτυχώς δεν με έχει πάρει χαμπάρι και την είχα προετοιμάσει καλά, γι'αυτό και δεν μου τη ζητάει (1-2 φορές την ανέφερε χωρίς να επιμείνει) γιατί ξέρει πως αν πω κάτι με βεβαιότητα και την έχω προετοιμάσει δεν αλλάζω. Είναι όμως η πρώτη φορά που νοιώθω στον αέρα εγώ..δεν το θέλω στ'αλήθεια..τη λυπάμαι πολύ που προσπαθεί και δεν επιμένει το κακόμοιρο, αλλά δεν ξέρει και τι της φταίει και με φωνάζει να κάτσω μαζί της. Πάω μέσα και κλαίω όμως και αισθάνομαι μαυρίλα.. Τί λέτε για όλα αυτά? Λέτε να μην ξαναπάει πρόθυμα στο κρεβάτι? Δεν τα πολυθέλει τα κουκλάκια τώρα πάντως...Μάλλον εγώ χρειάζομαι γιατρό ε...?

Σόρυ για την κειμενάρα! Ήθελα να σας δώσω όλα τα δεδομένα.

Στεβυ καλημερα και σε σενα!!! μια χαρα και το δικο σας παρτυ...αλλα οντως εχει κουραση ανεξαρτητα ποσα ατομα εχεις......

αυτο το θεμα της πιπιλας εινα λιγο πληγη και για μας.....θελω να την κοψουμε εντελως και εμεις προσπαθουμε μονο στον υπνο αλλα.....

μην νιωθεις ενοχες.....κατσε διπλα της μεχρι να της παρει ο υπνος για αρχη...για λιγες μερουλες και θα συνηθισει.....ετσι εκανε θυμαμαι και ο μικρος μου αδερφος .....εγω θα σου ελεγα να την παρεις να πατε να παρει αυτη την κουκλα που θα ηθελε να εχει πλαι της...ωστε να νιωθει καλα μαζι της...ισως σε πιο μεγαλο μεγεθος για να την παρομοιαζει και με σενα...καταλαβαινεις πως το λεω......γιατι οσο να κανεις νιωθει και εναν φοβο σε αυτη τη ηλικια.....εγω θυμαμαι ξυπνουσα και πηγαινα στο κρεβατι των γονιων μου και σηκωνα την μαμα μου για να κοιμηθω εγω στο κρεβατι με τον μπαμπα γιατι ετσι ενιωθα ασφαλεια....αλλα το κοψα μετα απο λιγο καιρο.....οποτε δωσ της λιγο χρονο.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...