Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μου ειχαν δωσει και εμενα το ονομα μιας κοπελας επιμελητριας καποια στιγμη και εμεινα ευχαριστημενη. αν θες στο δινω!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΗ ΛΙΣΤΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

ειμαι να σκασω! με πηρε ο Αρης τηλεφωνο και μου ειπε οτι ο Κων/νος εχει 38,8! γιατι ρε γμτ; δεν εχει κανενα απολυτως συμπτωμα. ουτε βηχα ουτε καταρροη, ΤΙΠΟΤΑ!:cry::cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

ειμαι να σκασω! με πηρε ο Αρης τηλεφωνο και μου ειπε οτι ο Κων/νος εχει 38,8! γιατι ρε γμτ; δεν εχει κανενα απολυτως συμπτωμα. ουτε βηχα ουτε καταρροη, ΤΙΠΟΤΑ!:cry::cry::cry::cry:

Βρε ΜΑρακι μου!!!!!

ΚΑταρχην δεν αγχωνόμαστε!!!!!!!

Δευτερον ο πυρετος δεν ειναι αρρώστια αλλα ενδειξη αρρώστιας που σημαινει οτι μπορει να μην εχει κανενα συμπτωμα και οταν πεσει τοτε να βγουνε ολα!!!!

Ενα κρυωματακι το πολυ να ειναι.....

Εμεις εδω ξεκινησαμε με εναν πυρετο χωρις κανενα συμπτωμα το προηγουμενο ΣΑββατο..(Οχι αυτο που μας περασε .....το πιο πριν...)μετα δεν ξαναεκανε τιποτα ουτε βηχα ουτε μυξες μετα ξανα δευτερα απογευμα πυρετο μεχρι Τεταρτη ξημερωματα....Μετα βηχα με μυξες και τελος Σαββατο ξημερωματα πυρετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕλεια Ιωση??????????????????

Τωρα θελω να πιστευω οτι ειμαστε μετα απο 10 και μερες στην ανάρρωση και αυριο επιτελους θα τον ξαναπαω σχολειο!!!!!

Και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι αν και προσεχα παρα πολυ κολλησε και η μικρη......:cry::cry::cry:

Βεβαια τοσες μερες αρρωστος θα ηταν αδυνατον να μην κολλησει .....

ΚΑι η μικρη μου η καημενη οταν βηχει κανει εμμετο !!!!!!Κολαση!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

Γι αυτο εχω χαθει και τα εχω παιξει και εχω κουραστει!!!!!!!!!!!!!ΚΑι ακομα ειναι η αρχη μου λενε........................:cry::cry::cry::cry:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααα:D

ΣΟΦΑΚΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ:DΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ.ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ:D:D

ελενιτσα χρονια πολλα στο αστερι σου!!!χιλιοχρονος:D

χρονια πολλα σε ολους που γιορταζαν τις προηγουμενες μερες.να ειστε καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας:D:D

Μαρακι περαστικα στον Κων/νο σου!!αχ ο καημενουλης...ψηνεται το μαναρι μου:(φιλακια να του δωσεις!!

εμεις ειμαστε με λαρυγγιτιδα:(βηχει ο Α και ποναει πολυ ο λαιμος του:(τον πηγα παιδιατρο και ειναι ιωση μου ειπε....

μαλλον κολλησε στο παρτυ μας την Κυριακη...χαμος εγινε αλλα το ευχαριστηθηκε πολυ.κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα:D

εχω προβλημα με το ιντερνετ γμτ και δεν εχω σημα καθε μερα!καθε μερα τσακωνομαι με τον οτε:evil:γραφικοι εχουμε καταντησει:evil:πληρωνω ενα καρο λεφτα για να εχω γρηγορη συνδεση και ουτε σημα δεν εχουμε...τεσπα.ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ

XWF8p2.png

καλημεραααααααααα:D

ΣΟΦΑΚΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ:DΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ.ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ:D:D

ελενιτσα χρονια πολλα στο αστερι σου!!!χιλιοχρονος:D

χρονια πολλα σε ολους που γιορταζαν τις προηγουμενες μερες.να ειστε καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας:D:D

Μαρακι περαστικα στον Κων/νο σου!!αχ ο καημενουλης...ψηνεται το μαναρι μου:(φιλακια να του δωσεις!!

εμεις ειμαστε με λαρυγγιτιδα:(βηχει ο Α και ποναει πολυ ο λαιμος του:(τον πηγα παιδιατρο και ειναι ιωση μου ειπε....

μαλλον κολλησε στο παρτυ μας την Κυριακη...χαμος εγινε αλλα το ευχαριστηθηκε πολυ.κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα:D

εχω προβλημα με το ιντερνετ γμτ και δεν εχω σημα καθε μερα!καθε μερα τσακωνομαι με τον οτε:evil:γραφικοι εχουμε καταντησει:evil:πληρωνω ενα καρο λεφτα για να εχω γρηγορη συνδεση και ουτε σημα δεν εχουμε...τεσπα.ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ

ελα βρε Σοφακι που χαθηκες και εσυ?Να χαιρεσαι και εσυ το αντρακι σου, πολυχρονος να ειναι και υγιης πανω απ ολα.....εχετε μια μερα πριν απο μας γενεθλια εεεε?

περαστικα στο παλλικαρι σου...ετσι καπως ειναι ο συζυγος και ο μπαμπας μου...και απο οτι βλεπω κολλαμε και οι υπολοιποι σιγα σιγα....ευτυχως πυρετο δεν εχουμε!!!αυτο με το ιντερνετ που λες το ειχα παθει και εγω με την ιδια εταιρια....ωσπου το εκοψα...δεν ειχαμε ποτε σημα!!!

Μαρακι μου...περαστικα του Κων/νου....καπου κολλησε ο καημενος!!!προσοχη το μωρο και εσυ φυσικα!!!!φορα προληπτικα μασκουλα....

καλα αμα σας πω τι επαθα εχτες.......καθομουν ηρεμη στην καρεκλα μου εδω στο μαγαζι καλη ωρα....ωσπου αρχιζει να τρεχει η μυτη μου ...λεω συναχακι....μπαινει ενας πελατης και κοιταω το χερι μου μετα και βλεπω αιμα...και δεν προλαβαινω να παρω χαρτι και να τρεχει το αιμα ποταμι στη κυριολεξια.......τα χασα τετοια ποσοτητα δεν ειχα ξαναδει......ωσπου προσπαθω να το σταματησω ελαφρως σκυμμενη κατα κατω με πιεση στην μυτη και χτυπαει τηλ...και ειναι η μαμα μου και εκει που μιλαμε.....αρχιζει και το δευτερο ρουθουνι να τρεχει ασταματητα.....το κλεινω το τηλ και προσπαθω να παρω τον Κ.!!!

του λεω τρεχα...χανομαι!!1:confused:παω να αλλαξω το χαρτι και βγαινει απ την μυτη μου ενα μεγαλο κομματι αιμα σε μηκος οσο ενα μαχαιρι και υφη σαν το συκωτι ...το ιδιο και απο την αλλη μερια....τα χασα....δεν ηξερα τι να κανω και η μυτη να μην σταματαει......ωσπου ανοιξα ενα χυμο λεμονι και εβαλα λιγο στην ακρη και σιγα σιγα σταματησε η ροη......:shock:

δεν το χω ξαναπαθει ποτε αυτο σε τετοια ποσοτητα και διαρκεια.....παντα ανοιγε η μυτη μου αλλα στην πολλη ζεστη και οταν αγχωνομουν σχολειο......

και μου λεει ο Κ." εισαι τυχερη , γιατι σε κανενα εγκεφαλικο , θα ανοιξει η μυτη σου και θα σωθεις"!!!!!:shock:....ειμαι και στην κρισιμη δεκαετια των 30 ...με τα εγκεφαλικα !!!!!:tongue:

Το Σοφακι μας τι να κανει? δεν μαθαμε νεα της.....Μαρακι ξερεις τιποτα?

καλημερα κ απο μενα!

μαρακι πως ειστε σημερα?

σοφακι να χαιρεσαι τον ανασταση σου!πολυχρονος κ ευτυχισμενος!

απ τη σοφια εχουμε κανα νεο?

ελενιτσα πωπω τρομαξα που το διαβασα!ευτυχως σταματησε με το λεμονι!

επανερχομαι κλαιει ο μπεμπης!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

λοιπον μολις μου εστειλε μηνυμα η Σοφια μας!!!3400 γρ και 52εκ το Σταυρακι μας!!!!μια χαρα....αντρακι!!!επισης μου ειπε πως θηλαζει ακαταπαυστα.....μπραβο του!!!αντε καλους θηλασμους.....ολα κατ ευχην!!!!!

εσεις που ειστε καλε?

368374hvbaq23d1o.jpg

Σοφακι μου να σου ζησει ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!!!

Ευχομαι να ειναι γερος,καλοτυχος και να ειναι παντα χαμογελαστος και χαρουμενος στη ζωη του!!!

Καλο σαραντισμο και με το καλο να γυρισετε στο σπιτι σας!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...