Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελενιτσα να χαιρεσαι το μαρινουλη σου!!πολυχρονος κ ευτυχισμενος!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χρονια πολλα στον Μαρινουλη μας! να ειναι παντα γερος και δυνατος να σας γεμιζει χαρές Ελενακι μου! να το χαιρεστε το αντρακι σας! ο,τι καλυτερο

Στεβηηηηηη... καλεσε με στο παρτυ! πειναω και από οτι βλεπω ετοιμαζεστε για τρελες μασες! χαρα στο κουραγιο σου κοπελια! εγω κλασσικα θα την εβγαζα σε παιδοτοπο (η ακαματρα μανα):tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑΖΟΝΤΕΣ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Με ξεκουράζει ρε συ η οργάνωση του πάρτυ, μ'αρέσει πολύ! Εντάξει σωματικά κουράζομαι αλλά η χαρά της ικανοποίησης και ειδικά όταν βλέπω ότι ευχαριστιέται ο κόσμος...είναι τέλεια! Και το σπίτι μ'αρέσει να το γεμίζω και ο Κ. με βοηθάει πολύ οπότε...why not? Εσείς μην κοιτάτε τώρα, έχετε άλλα στο μυαλό σας! Εννοείται έξω και πολύ είναι, δεν ξέρω αν θα έκανα γενέθλια με νεογέννητο ή ετοιμόγεννη...προέχει η σωματική κούραση εκεί!

Φεύγω!Η μικρή δεν κάθεται πια στο γραφείο χωρίς να τα πιάνει όλα!

Μαράκι με το καλόοοοο...

(και κάτι πρωτότυπο........... ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ: ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!

ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!

ΧΧΧΧΧΧ

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

και πάλι στα γρηγορα μπαίνω γιατι εχω βάλει τη Βαλ γιοα ύπνο υποτίθεται και κάνει σαν τρελή!!!

τα κλαρίνα λείπουν εκεί μέσα για να είναι σωστό το πανηγύρι...:tongue::tongue::tongue:

Ελενάκι μου να χαίρεσαι το Μαρινούλη σου!!!

Πάντα γερός να είναι και όλα τα καλά του κόσμου να έχει!!!

εμείς πήγαμε παιδίατρο, ήπια τραχειοβρογχιτιδα....αερολίν και προσπάν και αν δε δουμε βελτίωση μέχρι την Πέμπτη, αντιβίωση...

τεσπα...μας συνεστησε και απομονωση απο τον μπέμπη...

άντε να κρατησεις χωριστα τη Βαλ απο το μωρό που θα προσπαθει αν τον γνωρίσει...:?

κουβεντιάσαμε λίγο και για αυριο...

πόσο χάρηκα που έιναι τόσο υπέρ του θηλασμού!!!

χίλιες φορές μου είπε να επιμείνω να φέρουν το μωρό όσο νωρίτερα γίνεται...θα τους το πει κι εκείνος είπε αλλά συνηθως αγνοούν τους παιδιάτρους εκεί μέσα...

ευτυχως έχω εμπειρία απο τη Βαλ και ξέρω πως να κινηθώ...

Στέβη φτιάξε και κάτι βρε...νηστικούς θα τους αφήσεις τους ανθρώπους!!!

όλα πολύ ωραια φαίνονται που θα φτιάξεις αλλά εμενα προσωπικά μου λείπει λίγο κρεατάκι απο το μενού σου!!!

αλλά είναι καθαρά προσωπική προτίμηση αυτό!!!:tongue:

Θα μπορούσες δηλαδή να κάνεις και 2 ρολά κιμά γεμιστά...με ντομάτα και πιπεριά ή με διάφορα τυριά ή με βραστά αυγά αν είναι του γούστου σας!

όσο για την τούρτα, δε θα σε φτάσουν πιστευω 4 κιλά...

ή αν σε φτάσουν θα είναι πολύ οριακά και αν την κόψεις μικρά κομμάτια...

συνήθως υπολογίζεται στα 100γρμ το κομμάτι απ'οτι μου έχει πει η κουνιάδα που δούλευε 10 χρόνια σε ζαχαροπλαστείο...

η τιμή καλή μου φαίνεται.

εμάς μας πήγε 10 ευρω το κιλό συν την παρασταση που δε θυμάμαι πόσο έκανε!

αλλά μας έκανε άλλη τιμή γιατι συνεργαζόταν με τον παιδότοπο που κάναμε το παρτυ...

σε άλλα ζαχαροπλαστεία που ρωτησα μου είπαν απο 12 εως και 15 ευρω το κιλό.

Για κλόουν που θες...

στο γκρουπ των ελληνιδων μαμαδων στο φεισμπουκ, διαβαζω συνέχεια πάρα πολύ καλά λόγια για μια κοπέλα που κάνει αυτη τη δουλειά...

Αυτό είναι το προφίλ της αν ενδιαφέρεσαι:

http://www.facebook.com/melenia.clownbibo?ref=ts

Λένε οτι απασχολεί εξίσου καλά παιδάκια όλων των ηλικιών!;)

αχχχχ.....

αυριο τέτοια ωρα θα εχω τον μπεμπούλη μου!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ελπίζω να ξαναμπω το βραδάκι να σας χαιρετισω!!!

Φιλάκια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

1534158lyqh7ex71i.gif

Χρονια πολλα στον Μαρινουλη σου. Ολα τα καλα για το λεβεντακο σου Λενιω !

Σοφια με το καλο κοριτσακι μου να κρατησεις αγκαλια το αντρακι σου. Ολα καλα θα ειναι , μην αγχωνεσαι , ζησε αυτη τη μοναδικη στιγμη του να κρατησεις αγκαλια το μωρακι σου οπως κ αν ερθει.

1321562fqtg6ba80g.gif

(Δεν ειχε με μπλε φορεμα ... )

Σοφια και Μαρακι παντα τετοια ευχομαι

1171311nk3z461skp.gif

Καλους υπνους

Δεν θυμαμαι κατι αλλο, φιλια πολλάααα

XwAPp3.png

καλημεραααααααααααααα!

σημερα ειναι η μεγαλη μερα για το συμπεθερακι μου! ευχομαι να πανε ολα τελεια και να μην φοβηθει καθολου! σε λιγη ωρα το παιδακι της θα ειναι στην αγκαλια της γερο και δυνατο! ελπιζω να στειλει στη δολια συμπεθερα ή στην Ελενιτσα ή οπου αλλου θελει , ενα μηνυματακι να μαθουμε λεπτομερεις! αντε συμπι μου με το καλο!

οι υπολοιπες φιλεναδες τι κανετε;Κατερινακι τι ομορφη εκπληξη μας εκανες! σα διατοντας αστερας εμφανιζεσαι και ξαναφευγεις ομω. ελα στην παρεα μας :P

ο μικρος μας ψιλοανησυχος ηταν αλλα ξενυχτησε ο Α σημερα και την παλευω, οκ! από τις 3.30 που εφαγε καποια στιγμη, τον κρατησε ξυπνιο μεχρι τις 6! "ααα , μου λεει, με πεθανε" "τι ππεριμενες οτι ειναι τα ξενυχτια Αρη; του ειπα και εγω"... αν δεν το ζησεις....δεν το καταλαβαινεις!

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι εφτασε η μεγαλη μερα!σε λιγη ωρα θα κραταας το μπεμπη σου αγκαλπα!περιμενουμε νεα απο οποια μιλησει με το σοφακι μας!

μαρακι εμενα καλα κοιμηθηκε το βραδυ το απογευμα μας εβγαλε τη πιστη...ελειψα για 2 ωρες 6-8 και δε κοιμοταν...γυριζω τον ταιζω το ματι γαριδα...εντελει μετα απ το τριτο ταισμα κοιμηθηκε 10.30-4...εφαγε κ ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 7.κ τωρα κοιμαται ευτυχως προλαβα ηπια καφε.

παω να ξυπνησω την ελλη να ετοιμαστει.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα σας......σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες...να στε καλα και εσεις και η οικογενεια σας!!!!

Σοφακι δεν κοιμηθηκα καθολου απ την αγωνια......σε σκεφτομαι συνεχεια!!!!ευχομαι ολα να εχουν παει καλα και να εχεις αγκαλια το μικρο σου Σταυρο!!!!ποποποπο καμαρι ο Παν.!!!!!

πολυ συγκινηση σημερα.........περιμενουμε νεα σου......

Κοριτσιουδια μου τι κανετε? Μαρακι τα ειδε σκουρα ο Α εεεεε? και σκεψου οτι ειναι ενα βραδυ....επετε συνεχεια πες του!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααααα

Η Σοφία με διαφώτησε και την έκανε! χαχα! Άφησε στη Βαλ φαγητά και σε μένα τις συμβουλές να χουμε να πορευόμαστε μέχρι να γυρίσει! ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΚΑΝΕΙΣ??? ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ???? ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ???

Ας της απαντήσω κι ας μην το βλέπει... ότι κι εμένα το κρέας με απασχολεί! Αλλα θέλει κόπο το άτιμο ότι κι αν κάνεις. Μόνο τα σουβλάκια παίζουν, αλλά μας χάλασε το μπαρμπεκιου...που να τα ψήσω τόσα....Κεφτέδες δε θέλω, αντί αυτών σκέφτηκα τα λουκάνικα...καμιά ιδέα έτερος??? ΑΝ πιστεύετε οτι χρειάζεται και κάτι άλλο βέβαια...

Η τούρτα όντως με απασχολούσε και αποφάσισα να κάνω το εξής...2 κιλά για 12 παιδάκια (400 γρ. μου είπε θα πάνε τα χέρια και τα πόδια του μπομπ που θα είναι σκέτη ζαχαρόπαστα οπότε βγαίνει γεμάτα 100γρ το παιδάκι) και μια μεγάλη υγρή σοκολατόπιτα με άσπρο γλάσο λευκής σοκολάτας για τους μεγάλους. Τι λετε? Ε σκεφτόμουνα δεν υπάρχει λόγος να φάμε κι εμείς τα γαιδούρια Μπομπ Σφουγγαράκη!! χαχαχα

Θα μας κοστίσει πάνω από 75 ευρώ ο παλιμπαιδισμός! Πως το βλέπετε? Γιούφτικο? Και σκέφτηκα τη σοκολατόπιτα που αρέσει σε όλους η σοκολάτα. Λες να πάρω βλέματα απογοήτευσης? (Η αλήθεια είναι ότι η τούρτα θα είναι τρισδιάστατη με γέμιση κούκις..λαχταριστή αλλά είμαστε 52!)

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλημέρα!!!

Σήμερα γιορτάζει το καφέ σας τον ερχομό του μπέμπη της Σοφίας!!!!

Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το αστέρι σου Σοφάκι!!!!Περιμένουμε νέα!!!

Α με το μικρό Ζυγό σου θα έχουμε ίδια μέρα γενέθλια και σου λέω απο πρώτο χέρι πως είμαστε τα καλύτερα παιδιά!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα!!!

Σήμερα γιορτάζει το καφέ σας τον ερχομό του μπέμπη της Σοφίας!!!!

Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το αστέρι σου Σοφάκι!!!!Περιμένουμε νέα!!!

Α με το μικρό Ζυγό σου θα έχουμε ίδια μέρα γενέθλια και σου λέω απο πρώτο χέρι πως είμαστε τα καλύτερα παιδιά!!!!

Καλε εχεις γενεθλια σημερα? χρονια σου πολλα κοριτσι...να χαιρεσαι την οικογενεια σου και φυσικα να χαιρονται και αυτοι εσενα!!!:Dοτι καλυτερο σου ευχομαι με υγεια!!!!!καλε σαφως καιειναι τα καλυτερα παιδια οι Ζυγοι.....οταν παραμερισουν τα διλημματα!!!!αλλα ειστε και πολλυυυυ ησυχοι........:tongue:

Καλημερααααααααααααααααα

Η Σοφία με διαφώτησε και την έκανε! χαχα! Άφησε στη Βαλ φαγητά και σε μένα τις συμβουλές να χουμε να πορευόμαστε μέχρι να γυρίσει! ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΚΑΝΕΙΣ??? ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ???? ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ???

Ας της απαντήσω κι ας μην το βλέπει... ότι κι εμένα το κρέας με απασχολεί! Αλλα θέλει κόπο το άτιμο ότι κι αν κάνεις. Μόνο τα σουβλάκια παίζουν, αλλά μας χάλασε το μπαρμπεκιου...που να τα ψήσω τόσα....Κεφτέδες δε θέλω, αντί αυτών σκέφτηκα τα λουκάνικα...καμιά ιδέα έτερος??? ΑΝ πιστεύετε οτι χρειάζεται και κάτι άλλο βέβαια...

Η τούρτα όντως με απασχολούσε και αποφάσισα να κάνω το εξής...2 κιλά για 12 παιδάκια (400 γρ. μου είπε θα πάνε τα χέρια και τα πόδια του μπομπ που θα είναι σκέτη ζαχαρόπαστα οπότε βγαίνει γεμάτα 100γρ το παιδάκι) και μια μεγάλη υγρή σοκολατόπιτα με άσπρο γλάσο λευκής σοκολάτας για τους μεγάλους. Τι λετε? Ε σκεφτόμουνα δεν υπάρχει λόγος να φάμε κι εμείς τα γαιδούρια Μπομπ Σφουγγαράκη!! χαχαχα

Θα μας κοστίσει πάνω από 75 ευρώ ο παλιμπαιδισμός! Πως το βλέπετε? Γιούφτικο? Και σκέφτηκα τη σοκολατόπιτα που αρέσει σε όλους η σοκολάτα. Λες να πάρω βλέματα απογοήτευσης? (Η αλήθεια είναι ότι η τούρτα θα είναι τρισδιάστατη με γέμιση κούκις..λαχταριστή αλλά είμαστε 52!)

Στεβυ μου και εγω που εχω το παρτυ το Σαββατο σουβλακια θα ψησουμε.....αλλα δεν εχω και πολλα πραγματα ακομα.....καμια σαλατα , ενα σουφλε, κατι τυροπιτακια, μια πιτσα μεγαλη.....και οτι αλλο ειναι απο κρεας τυπου κεμπαπ για την ψησταρια...εμεις βεβαια ειμαστε 25- 30 ατομα και απο τουρτα θα εχουμε και εμεις μπομπ.....

μια χαρα μου ακουγονται αυτα που λες για το γλυκο....κανε οτι νομιζεις εσυ πως ειναι σωστο!!!!!για να μην ξεφευγεις και απο το μπατζετ......

Λοιπον κοριτσιουδια..... η Σοφουλα μας ειναι ακομα χειρουργειο ...δεν εχει τελειωσει!!!θα μαθω περισσοτερες πληροφοριες αργοτερα.......

αντε το κοριτσακι μας με το καλο! τη σιχαινομαι την καισαρικη σας το 'πα; ποσο την καταλαβαινωΕλενη μου δε λεγεται. και τους φοβους της και ολα! απα παααα... τρατζικ!:|

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...