Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!!!!!!!! Σοφακι εντυπωσιαστηκα! ακριβως 10.30 με 5 παρα κοιμηθηκε και ο δικος μου! ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ χα χα χα... τι να το κανω ομως, που από τις 5 που τελειωσε το φαγητο, ρευτηκε στις 6 παρα τεταρτο και μετα πάλι στις 7 παρα τεταρτο. από εκεινη την ωρα ειναι ξυπνιος εννοειται, 8 παρα ξυπνησε και ο μεγαλος και εγω ΠΑΛΙ νυσταζω! ουσιαστικα από τις 4.30 εγω ειμαι στο ποδι με μονο το 1/3 του εγκεφαλου μου να κοιμαται γιατι πρεπει να παρακολουθω και ρεψιματα και πονακια και να ταιζω και μπλα μπλα μπλα... σημερα το μεσημερι παμε στο χωριο για φαγητο. καλα από αυριο διαιτα... δεν την παλευω. προς τα κατω η ζυγαρια δεν παει με τιποτα (μονο προς τα πανω :shock::?)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερες!!!!!!!! τι ωραια μερα!!!!!!!!!! Σοφακι με το καλο να δεχτεις το γιοκα σου την Τριτη!!!!!! πωπωπω...εφτασε η μεγαλη μερα!!!!!!!!!! Σημασια εχει ολα να πανε καλα, τωρα το οτι θα γεννησεις ετσι ή αλλιως (ειδικα κ με ασχετο απο ο,τι καταλαβα στο θεμα γιατρο) μπροστα στο γιο σου ειναι αναξιο λογου...Μολις χτυπησα μιση τυροπιτα κ μισο λουκουμα (τα τρωγω μισα γιανα μην παρω ολες τις θερμιδες τρομαρα μου!!!!!!!!)...Πηγα γιατρο την Πεμπτη ειμαι 4 εβδομαδων, ειδαμε ομως σακο, παρολο που ηταν πολυ νωρις, χωρις βεβαια περιχομενο...ραντεβου ξανα 1η Οκτωβρη!!!!! ξεκινησα ενεσεις ηπαρινης καθημερινα, ενα δραμα, απαισια αισθηση κ διαδικασια...εχω μια πολυ καλη φιλη νοσηλευτρια κ μου τις κανει για αρχη κ μετα μονη...αυτα...σας φιλω!!!!!!!!! Καλη μερα να εχουμε!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημέρες!!!

δυσκολο το βράδυ μας...

πολύ βηχα η Βαλ....εγω βραζω στο θωρακα αλά ευτυχως μειωθηκε ο βηχας...

και συν τοις άλλοις η Βαλ άρχισε να μου κατουριέται το βράδυ....έχει πιεστεί η ψυχούλα μου και της βγαίνει εκεί μάλλον...

τεσπα....αυτό θα το ξεπεράσουμε...

συμπι και Σοφάκι μια χαρά τα βρισκω τα μπεμπάκια σας!!!

με τέτοιους ύπνους να συνεχίσουν σας ευχομαι!!!

άντε Αννούλα όλα καλά!!!

ταλαιπωρία οι ενέσεις αλλά αναγκαίο κακό...οπότε υπομονή βρε κοριτσάκι...

είπα στη μαμά μου να έρθει να κρατησει τη Βαλ να βγω μια βόλτα για καφέ με τον άντρα μου....η τελευταία μας θα είναι....σε καναδυο χρόνια πάλι αν τα καταφέρουμε!!!:tongue::tongue::tongue:

έβαλα να φτιάξω παστίτσιο τωρα...

να φάω καλά πριν πάω να γεννησω και με πλακωσουν στα νερόβραστα...:tongue:

θα πάω αυριο και τη Βαλ στον παιδιατρο....ευκαιρια να συνεννοηθω μαζι του και για τα της γέννας...

να τους πει στην κλινικη να μου φέρουν αμέσως το μπέμπη στο δωμάτιο....όχι 5 ωρες μετα και μετα απο 100 τηλέφωνα, όπως έγινε στη Βαλ!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερααααα!

22.30μμ με 03.30πμ σημερα σερί αλλα ειμασταν χεσμενοι για αυτο και ξυπνησαμε :P καλα παμε νομιζω. μετα ξυπνησε 06.30πμ και ηταν ξυπνιος μεχρι τις 9κ και κατι που εφυγα. ολα καλα πανε για την ωρα! μακαρι να στρωσει ο χοντρουλης μου! κοριτσια πινει 120μλ καθε 3 ωρες καμια φορα και καθε 2,5! θα πουληθουμε στο γαλα με αυτον καλα να ειναι :P

Σοφακι εσεις κοιμηθηκατε σημερα;

συμπι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυριο ερχεται ο μικρουλης σου! ελα να μπεις στο κλαμπ μας, πλακα εχει χα χα χα... το καφε των βαμπιρ θα ειμαστε! :tongue:

το κρυολογημα πως παει; εσυ καλα; το Βαλεριακι; ελπιζω να ξημερωθηκατε καλα!

Ζωηηηηηηηηηηη, Λιακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, που ειστε καλε;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ!

Back to the office και πανω στην ώρα απ'οτι κατάλαβα για να ευχηθώ και στο Σοφάκι ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!!!

Εγώ τελείωσα την Παρασκευή το βράδυ ...έναν εφιάλτη! που δεν έχω ξαναζήσει ποτέ. Το απόλυτο διάβασμα-το απόλυτο "όλη μέρα". Στην κυριολεξία ξυπνούσα 6.30 και τελείωνα 11 το βράδυ σχεδόν άφαγη (3 μπουκιές μεσημεριανό από το άγχος και με το βιβλίο στο χέρι) και πάλι την άλλη μέρα...και πάλι. Οι εξετάσεις πολύ δύσκολες αλλά πήγα πολύ καλά πιστεύω. Μένουν τα προφορικά αν περάσω τα γραπτά, που τα τρέμω γιατί είναι όλα τα μαθήματα σε μια μέρα. Δηλαδή σε στήνουν απέναντι και σε ρωτάνε απ'όλα κι άμα ξέρεις απαντάς. Φανταστείτε δηλ. 6-7 ερωτήσεις για μία ύλη 15.000 σελίδων. Τι αγωνία θα περάσω πάλι Παναγία μου,....

Τώρα όμως κάνω μία παύση μιας βδομάδας για να κάνω ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΜΟΥ!!! και είμαι πολύ χαρούμενη!! Οργανώνω, υπολογίζω, προσκαλώ κόσμο...αχ το είχα ανάγκη. Έρχονται και τα πεθερικά μου για μια βδομάδα το Σάββατο. Από την άλλη Δευτέρα ξαναπιάνω χαλαρό διάβασμα εδώ στο γραφείο και τέλη του Οκτώβρη περιμένω αποτελέσματα των γραπτών. Λένε ότι μέσα σε μια βδομάδα θα δίνουμε προφορικά (αρχές Νοέμβρη δλδ). Τί ταλαιπωρία πάντως! Και παίρνουν μόνο 20...φφφφ

Η Σοφία θα μπει σήμερα να μάθουμε νέα ή θα πάει κατευθείαν μέσα τώρα το πρωί?

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

καλημερααααα!

22.30μμ με 03.30πμ σημερα σερί αλλα ειμασταν χεσμενοι για αυτο και ξυπνησαμε :P καλα παμε νομιζω. μετα ξυπνησε 06.30πμ και ηταν ξυπνιος μεχρι τις 9κ και κατι που εφυγα. ολα καλα πανε για την ωρα! μακαρι να στρωσει ο χοντρουλης μου! κοριτσια πινει 120μλ καθε 3 ωρες καμια φορα και καθε 2,5! θα πουληθουμε στο γαλα με αυτον καλα να ειναι :P

Σοφακι εσεις κοιμηθηκατε σημερα;

συμπι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυριο ερχεται ο μικρουλης σου! ελα να μπεις στο κλαμπ μας, πλακα εχει χα χα χα... το καφε των βαμπιρ θα ειμαστε! :tongue:

το κρυολογημα πως παει; εσυ καλα; το Βαλεριακι; ελπιζω να ξημερωθηκατε καλα!

Ζωηηηηηηηηηηη, Λιακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, που ειστε καλε;

ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ????

ΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΑΓΟΥ!!!

Γεια σου ρε μπέμπη καλοπερασάκια!!!!

Σε τι ωραίο συννεφάκι ζείτε εδώ μέσα....αχ άντε να ρθει και η σειρά μου! Άκουσα και φρέσκια εγκυμοσύνη...τι ωραίαααααααα!!δε θα μαι μόνη την άνοιξη (που προς τα κει το κόβω...)!!!

Καλημέρες!!!

στα γρηγορα μια και περιμένω επισκέψεις και μετα έχουμε ραντεβου στον παιδιατρο...

δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ απο το άγχος!!!

η επερχόμενη καισαρική τελικά δε μου είναι τόσο αδιάφορη όσο νόμιζα...

τεσπα...πρέπει να την παλέψω...

Θα πάρω και τον ντοκ τηλ μετά να τον ρωτησω αν επιτρέπει να μπει στο χιερουργείο η αδερφή μου...θα με βοηθησει πολύ αν θα είναι εκεί...

η Βαλ έκανε εμετό το βραδυ απο τον πολύ βήχα...

και τωρα ξύπνησε και μιλάει σαν νταλικέρης...

ευχομαι να της περάσει συντομα...

εγω καλύτερα είμαι ευτυχώς...όχι όσο καλά θα ήθελα αλλά τουλάχιστον έχει ελαττωθεί πολύ ο βήχας...

συμπι μια χαρα ύπνους κάνει ο μικρός σου!!!

τωρα για το γάλα δεν ξέρω αλλά για να το λες εσύ!!!:D

Καλά αποτελέσματα Στέβη και να περάσετε και τέλεια στο πάρτυ σας!!!

και με το καλό όποτε αποφασίσεις για μπεμπέ, να σου έρθει αμέσως!!!

άγχος....δεν περίμενα τόσο...απόψε δε με βλέπω να κοιμάμαι καθόλου...

7:30 το πρωί πρέπει να είμαι στην κλινική, να με ετοιμάσουν,να μου ρίξουν ορούς και μετά θα μου βάλει άλλο ένα χέρι ο ντοκ μήπως και έχω κάνει διαστολή (που σιγά να μη...) και μετά κατά τις 9-10 το πολύ θα έχουμε την ηρωική έξοδο!

ουφφφφ.....

αυτά...

θα το ριξω στη μαγειρικη μετά να ξεχαστώ...

να φτιαξω 3-4 φαγητά για το κορίτσι μου όσο θα λείπω...

να της κάνω και ένα κέικ σοκολατένιο που της αρέσει...

πόσο θα μου λείψει.....:cry::cry::cry:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

στεβη μου καλη επιτυχια και στις εξετασεις και στο παρτυ :tongue: προβλεπεις μεγαλο παιδομαζωμα; χα χα χα χα εμεις φετος λογω του μπεμπακου δεν θα κανουμε παρτυ. αντε να παμε με τους γονεις μας ολοι μαζι για φαγητο παραλιακα και ως εκει! δεν πειραζει του χρονου να ειμαστε καλα :P

συμπι... κουραγιο... σε καταλαβαινω με την καισαρικη απολυτα. καλο θα ηταν να εβαζε καμια μαια μεσα ο γιατρος να σου μιλαει γιατι την αδερφη σου την βλεπω να ταβλιαζεται και να ψαχνετε αιθερες! εμενα η αδερφη μου με παρακαλουσε να πω στον θειο να την βαλει χειρουργειο αλλα ημουν κατηγορηματικη: ΟΧΙ! ισως εκρινα από τον εαυτο μου που δεν θα αντεχα μια τετοια διαδικασια μπρρρρρρρ

ρε κοριτσια ασχετο... νομιζω οτι κατι πρεπει να εχουν ξεχασει οι γιατροι στο στομαχι μου. με ενοχλει δεξια κοντα στον αφαλο...:shock::|

οσο για τη Βαλ... ναι θα σου λειψει ΠΟΛΥ! θα ειναι και οι ορμονες χαλια οποτε φαντασου... νομιζω οτι αυτο ειναι πολύ δυσκολο σημειο στην ολη διαδικασια!:|

Μιλώντας για "μού λειψες"...Εδώ και 10 μέρες που ήμουν κλεισμένη στο δωμάτιο ο Κ. δεν την άφηνε να μπαίνει και της φώναζα ότι της υπόσχομαι ότι σε 10 μέρες που θα τελειώσω θα είμαστε συνέχεια μαζί και θα κάνουμε αυτό κι εκείνο.....και βέβαια το πάρτυ! Όλο το ΣΚ με σφήγγει και με τραβάει να τρέξουμε και να παίξουμε και με λέει "μαμά μου...αυτό. Μαμά μου...εκείνο". Σήμερα την πήγα εγώ σχολείο (δεν την είχα πάει φέτος καθόλου) και πρώτη φορά στάθηκε έξω από την πόρτα και δεν ήθελε να μπει και κρέμασε το χειλάκι της...:cry:. Δεν μου χει ξαναπει ποτέ όχι σχολείο. Αναγκάστηκα να της πω ότι στο γραφείο θα διαβάζω και δε θα μαστε μαζί πάλι οπότε πήγαινε να παίξεις και θα σε πάρω όταν τελειώσω. Και μπήκε σκεπτική και διστακτική...πουλάκι μου...της έλειψα...:cry:

Διαφημίσεις

Μιλώντας για "μού λειψες"...Εδώ και 10 μέρες που ήμουν κλεισμένη στο δωμάτιο ο Κ. δεν την άφηνε να μπαίνει και της φώναζα ότι της υπόσχομαι ότι σε 10 μέρες που θα τελειώσω θα είμαστε συνέχεια μαζί και θα κάνουμε αυτό κι εκείνο.....και βέβαια το πάρτυ! Όλο το ΣΚ με σφήγγει και με τραβάει να τρέξουμε και να παίξουμε και με λέει "μαμά μου...αυτό. Μαμά μου...εκείνο". Σήμερα την πήγα εγώ σχολείο (δεν την είχα πάει φέτος καθόλου) και πρώτη φορά στάθηκε έξω από την πόρτα και δεν ήθελε να μπει και κρέμασε το χειλάκι της...:cry:. Δεν μου χει ξαναπει ποτέ όχι σχολείο. Αναγκάστηκα να της πω ότι στο γραφείο θα διαβάζω και δε θα μαστε μαζί πάλι οπότε πήγαινε να παίξεις και θα σε πάρω όταν τελειώσω. Και μπήκε σκεπτική και διστακτική...πουλάκι μου...της έλειψα...:cry:

εννοειται οτι της λειπεις και αυτο μπορει να το εκδηλωσει με διαφορους τροπους που αλλοτε θα τους αντιλαμβανεσαι και αλλοτε οχι. εγω από κατι τετοια καταλαβαινω γιατι τα παιδια των businessmen και businesswomen ειναι τοοοοσοοοο δυστυχισμενα (σε τσακισα με το αγγλικο ετσι;):tongue:

50 ατομα! 11 παιδάκια! Βλέπεις είναι πάρτυ χαζο-ΜΑΜΑ-ΚΟΡΗ!! χαχαχα

Χαμός θα γίνει! Σκέφτομαι να πάρω κλόουν να τα μαζώξει στη μισή βεράντα να μην τα κυνηγάμε! Μακάρι να χει και καλό καιρό γιατί η βεράντα είναι σκέτη αυλή και χωράμε όλοι και δε χρειάζεται να πολυ-βρωμίσει το υπόλοιπο σπίτι (και κυρίως να μη σπάσουνε αντικείμενα). Και βέβαια θα περάσουμε κι εμείς ήσυχα. Θα δούμε γιατί πολύ ανεβαίνει το κονδύλι και δεν ξέρω που θα φτάσει!

Λέω να φτιάξω 2 ταψιά φούρνου δική μου πίτσα με σάλτσα, τυρί, ψιλοκ.πιπεριά και μπέικον.

Θα μου φέρει η πεθερά μου 2 ταψιά πίτες, μία σπανακόπιτα και μια τυρόπιτα.

Θα ψήσω 3 πακέτα στρογγυλά πατατάκια (κατεψυγμένα) με δενδρολίβανο και από πάνω θα ρίξω τρ.τυράκι.

Δύο μπόμπες απλές βούτυρο-τυρί-γαλοπούλα.

Ένα μεγάλο πυρέξ ζυμαρικό με σάλτσα και φέτα κομματάκια (εδώ θέλω τη γνώμη σας αν θα φάνε την ψημμένη φέτα τα παιδιά)

Μιά πιατέλα Λουκάνικα μισά βραστά μισά χωριάτικα (είναι και για μεγάλους) με στήλες 30 πιτάκια αραβικά και μπουκάλια κέτσαπ μουστάρδα, να φτιάχνουν σαντουιτσάκι.

Μία μεγάλη πράσινη σαλάτα ρόκα με φλέικς παρμεζάνας και

Μία μεγάλη σαλάτα ρεβύθια με λαδόξυδο μπαλσάμικο (δοκιμάστε τα είναι φανταστικά! Σαν μαυρομάτικα δηλ.)

Πώς σας φαίνονται από ποικιλία?για 50 άτομα? Καλή η ποσότητα? Να κάνω άλλο ένα "πιάτο"? και τι να είναι για να είναι απλό και εύκολο και να το φτιάξω? Και να τρώγεται μπουκιές ή έστω τσιμπητό με το πηρούνι (είχα πει να κάνω ένα ρύζι με ξ.καρπούς αλλά θα το κυνηγάμε μες στο πιάτο!)

Α! Και θα παραγγείλω μια τούρτα Μπομπ-Σφουγγαράκη 14 € το κιλό μαζί με το σχέδιο. (Γνώμη και γι'αυτό παρακαλώ! 4 κιλά λέω, λίγη? τα λεφτά καλά?)

852123i04y7t03pm.gif

χρονια πολλα στο ομορφο αντρακι μου που σημερα γινεται 3:D:D:D:D

ααχ καλημερα σας.....

Σοφακι μου με το καλο να ερθει ο μπεμπακος σου.......ολα να πανε καλα ευχομαι ...αν και δεν ξερεις τι εχει αποφασισει το σκατουλι...μπορει να στην κανει την εκπληξη!!!!!Ενα φιλι στην Βαλ που στεναχωριεται η ψυχουλα μου......την καταλαβαινω πως νιωθει.......:|και σενα βεβαια!!!!

Μαρακι και Σοφια 2 μια χαρα και τα δικα σας μωρα.....μπαινουν στο ρυθμο...

Στεβυ μου καλα αποτελεσματα ευχομαι.....αντε και εσυ με ενα 2ο παιδακι συντομα!!!

εμεις παρτυ θα κανουμε το Σαββατο....για να προλαβω και εγω να ετοιμασω

Εμεις σ/κ πηγαμε χωριο να βοηθησουμε την γιαγια με τα ξυλα της ωσπου εφαγε μια τουμπα ο Μαρινος απ το κρεβατι...και ενα καρουμπαλο τεραστιο σαν καρυδι .....ειχε χτυπησει και καποιο νευρο προφανως.....ειχε ματωσει και λιγο...αφου φοβηθηκα και εγω......του εβαλα ομως νερο και λιγο βουτυρο για να ξεπρηστει κιολας....παγος απαγορευεται δια ροπαλου, δημιουργει θρομβους!!!!

Σημερα ειχε ολο χαρες που γιορταζει...ολο χαμογελουσε το αστερι μου.........

τον σεισμο το Σαββατο τον καταλάβατε? Μαρακι εσυ?

καλα περιττο να σας πω τι κουνημα εκανε εδω.....ειμαι και ψηλα τωρα....χτυπουσαν τα ποτηρια, κουνιοντουσαν τα φωτα....!!!!

καλημερα κ απο μενα!

στεβυ καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου κ με το καλο να κανεισ το παρτυ της ελλης σου!

εμεις κοιμηθηκαμε καλα...9-2μιση μετα ξαναξυπνησε 6και κ μετα 8..καλα τα πηγαμε.

πηγα και οαεδ σημερα σε εναμιση μηνα θα μπουν τα χρηματα για το επιδομα μητροτητας.εδωσα και την καταγγελια στο μητερα για να δουμε θα εχω απαντηση?

παω γιατι γκρινιαζει ο μικρος!

σοφακι με το καλο αυριο ν αγκαλιασεις το μπεμπη σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...