Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας!

Εδώ στην εξωτική Παιανία μια βγάζει ήλιο μια συννεφιάζει αλλά σήμερα έχει κρύο! Και πρέπει και να πάμε και στο γιατρό!

Μαριανθάκι, εγώ τα τρώω τα τηγανητά, πικάντικα, καυτερά, τσιγαρίζω κρεμύδι σε όλα τα φαγητά και τα γλυκά τα τρώω την ώρα που θηλάζω :) Ο μικρός δεν έκανε κολικούς ούτε έχω πρόβλημα με την παραγωγή...νομίζω είναι θέμα οργανισμού...

Έφαγε, αλλά λίγο όχι τις ποσότητες που με έχει συνηθίσει ( δεν νομίζω να είναι κάτι, αλλά αν συνεχίσει έτσι θα πάρω τηλ τη παιδίατρο) μπορεί να είναι ερωτευμένο που λέει και η Σοφία με την απίστευτη κουνιάδα :eek: !!! (με ποια ? πότε ? πως τη λένε ? είναι από καλό σπίτι ? όμορφη ? έξυπνη ? κλπ κλπ – θα γίνω φοβερή πεθερά :lol:)

Μην αγχώνεσαι βρε...δεν έχει τύχει να είναι μέρες που δεν έχεις όρεξη για φαί; Ε όπως λένε και οι άγγλοι οι φίλοι μου, καμιά φορά είμαστε under the weather :)

πατε για το δεύτερο;;; εμεις εχουμε κανει ήδη 2 (την ίδια μερα αυτά, ενα πόσιμο ένα ενέσιμο) την 1/12 και για τις 15 έχουμε ήδη να κάνουμε το 3ο.

ποιες τροφές αυξάνουν την παραγωγη; πες εγω δεν παρεξηγω :)

Σουπες, ζουμερα φαγητα, χυμους, οχι πικαντικα κ εντονες μυρωδιες, κ αφθονη μπυρα!!!!!

Το 1ο που καναμε ειχε λεει κ το ποσιμο συμπτηγμενο!!!! Pentavac!

Να στη στειλω????

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλημερααα!

κορίτσια τη συμβουλή σας, έχω προβλημα (ναι ξέρω πρώτη φορά μου ξανασυμβαίνει. ο μικρός μου ξύπνησε στις 3 στις 4.30 και στις 6.30. κοινώς με πεθανε! εντωμεταξυ εδω και 2-3 μερες περιπου παρατηρω ότι το γάλα μου έχει μειωθεί σε βαθμό που δεινοπαθώ κάθε πρωι να αντλήσω 150ml για να αφήσω στη μαμα μου να τον ταισει (υπόψην ότι τα 50 απο τα 150 αυτα τα εχω συλλεξει από το βραδυ). πήρα λοιπόν την απόφαση να ζητήσω από τον παιδίατρο να μου δώσει συμπλήρωμα (που είστε εσεις του τοπικ θηλασμου να φρίξετε!) έστω να του δίνω το τελευταιο γεύμα στις 11.30 μπας και ξεραίνεται το πουλάκι μου μέχρι τις 6 εστω. τα υπόλοιπα γεύματα θα του τα δίνω κανονικά από εμένα. τι λετε;;;;

καλημέρα ομορφιά μου...αν εσένα σε εξυπηρετεί να το κάνεις, αλλά έχε το νου σου, επειδή χάνεις γεύματα μέσα στη μέρα μήπως έχεις πρόβλημα με την παραγωγή σου. Ίσως αν την ώρα που του δίνεις το ξένο και άλλη μια μες τη νύχτα κάνεις αντλήσεις για να παίρνει το μήνυμα ο οργανισμός;

Διαφημίσεις

αχ Μαριάνθη....η κουνιάδα είναι 30 χρονών παντρεμένη με μια κορούλα 2 ετών! αλλά γενικά έχει απόψεις τέτοιες που η γιαγιά μου φαίνεται μοντέρνα μπροστά της!!!

και φυσικά είναι πανηλίθια!!!

όταν κόβανε μια χρόνιά τη βασιλόπιτα στο σπίτι τους, λέει ο πατέρας της:

το κομμάτι του Χριστού, το κομμάτι της Παναγίας...

και πετάγεται η ηλίθια και λέει:

-καλέ τι τους κόβεις χωριστό κομμάτι....αφού ήταν ζευγάρι!!!

oh yes!!! είπε τέτοιο πράγμα!!!

μακμαράκι είδες??? όχι μόνο έχω γκόμενο αλλά φρόντισα να βρω κάποιον που να έχει και γουρουνογρίπη!!!

πάντως αν δεις οτι με το ξένο κοιμάται, δώσε...

χαρούμενα παιδάκια=χαρούμενες μανούλες

και αφού δουλεύεις κιόλας η ξεκούραση σου είναι σημαντική.

kasi καλωσήρθες!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μην αγχώνεσαι βρε...δεν έχει τύχει να είναι μέρες που δεν έχεις όρεξη για φαί; Ε όπως λένε και οι άγγλοι οι φίλοι μου, καμιά φορά είμαστε under the weather :)

Αυτό θέλω να πιστεύω και εγώ ! Έχετε εμβόλιο σήμερα ?

XwAPp3.png

Καλημέρα σας!

Εδώ στην εξωτική Παιανία μια βγάζει ήλιο μια συννεφιάζει αλλά σήμερα έχει κρύο! Και πρέπει και να πάμε και στο γιατρό!

Μαριανθάκι, εγώ τα τρώω τα τηγανητά, πικάντικα, καυτερά, τσιγαρίζω κρεμύδι σε όλα τα φαγητά και τα γλυκά τα τρώω την ώρα που θηλάζω :) Ο μικρός δεν έκανε κολικούς ούτε έχω πρόβλημα με την παραγωγή...νομίζω είναι θέμα οργανισμού...

Καλα σιγουρα ειναι θεμα οργανισμου, αυτο μου το πε κ η μαια μου, απλα με αυτα εχεις μια καλυτερη πιθανοτητα για αυξηση, κ σιγουρα ποιοτητα.... Δεν ειπα για κολικους, για αυξηση ειπα.. Εμενα αλλωστε μου χει πει 3 μεριδες γαλακτοκομικα,κ στο νοσοκομειο το ιδιο μας ειπαν, ενω εσυ δεν τα τρως γιατι πειραζουν το μπεμπη σου.. Κ γω τις κανω τις αταξιες μου, αλλα γενικα τ αποφευγω..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

κασυ καλως ηρθες στη παρεα μας!

λια ναι επαναγαλακτισμο θα κανω-αν τα καταφερω!

να ρωτησω κατι?δηλαδη τωρα που θελω να κατεβασω γαλα τι πρεπει να τρωω?σουπες πολλα υγρα κ μπυρα?καταλαβα καλα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

αχ Μαριάνθη....η κουνιάδα είναι 30 χρονών παντρεμένη με μια κορούλα 2 ετών! αλλά γενικά έχει απόψεις τέτοιες που η γιαγιά μου φαίνεται μοντέρνα μπροστά της!!!

και φυσικά είναι πανηλίθια!!!

όταν κόβανε μια χρόνιά τη βασιλόπιτα στο σπίτι τους, λέει ο πατέρας της:

το κομμάτι του Χριστού, το κομμάτι της Παναγίας...

και πετάγεται η ηλίθια και λέει:

-καλέ τι τους κόβεις χωριστό κομμάτι....αφού ήταν ζευγάρι!!!

oh yes!!! είπε τέτοιο πράγμα!!!

μακμαράκι είδες??? όχι μόνο έχω γκόμενο αλλά φρόντισα να βρω κάποιον που να έχει και γουρουνογρίπη!!!

πάντως αν δεις οτι με το ξένο κοιμάται, δώσε...

χαρούμενα παιδάκια=χαρούμενες μανούλες

και αφού δουλεύεις κιόλας η ξεκούραση σου είναι σημαντική.

kasi καλωσήρθες!!!

καλα σοφακι η κουνιαδα σου εχει ξεφυγει τελειως!!πολυ γελασα παντως:P

να την χαιρεσαι βρε;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...