Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρες!!!

χάλια είμαι με τον παλιοβηχα....

και δεν κάνει να πάρω αντιβηχικό...

σκ@τούλες!!!

και η Βαλ χειροτέρεψε...

είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!!!:tongue::tongue::tongue:

Βρε Σοφακι,κάθε που διαβαζω αυτο το "δακτυλικη αποκολληση" με πιάνει ανατριχίλα!Πρέπει να πονάει πολυ.

Οτι και να γινει την Τριτη θα εισαι αγκαλια με το αγοράκι σου,αυτο να σκέφτεσαι μονο!

Αλλα και παλι,εχεις 1,5 μερα μπροστα σου...ποτέ δεν ξέρεις!

στάνταρ πονάει πολύ Αγγελική!!!:shock:

και αν κρίνω απο τον πόνο που τραβάω απλά όταν βάζει χέρι ο ντοκ, φαντάσου πως θα πονάω αν κάνω δακτυλική αποκόλληση!!!

μαζόχα είμαι και το ξέρω!!!:tongue::tongue::tongue:

αν και δε βλέπω φως στο τούνελ...δε νομίζω οτι θα το ζήσω....

ο ντοκ σημερα παιδευτηκε πολύ μόνο για να πιάσει τον τράχηλο...σιγα μην κάνω και διαστολή...:tongue:

συμπι μου με το καλο να τον υποδεχτεις τον πριγκηπακο και οπως θελει ας ερθει (από οτι φαινεται παντως καμια διαθεση δεν εχει να ξεβολευτει:tongue:)!

αν φοβασαι ζητα ολικη στην περιπτωση καισαρικης! ολα καλαααααααααααααα.... ερχεται και το αλλο το αγορακι μας!:P

ευχαριστώ πολύ σύμπι μου!!!

καλά ολική δεν κάνω με την καμία!!!

έχω κάνει μια φορά στη ζωή μου και με πείραξε η προνάρκωση....εφιάλτης!!!:shock::shock::shock:

θα κανω ραχιαία και αν τα δω σκούρα, θα πω στην αναισθησιολόγο να μου κάνει μεθη για κανένα 10λεπτο όπως στη Βαλ!!!

ο μπέμπης σημερα μου ρίχνει κουτουλιές χαμηλά και αναγκάζομαι ακόμα και να σταματησω να περπαταω απο τον πόνο!!!

να μην πω για την κινητικότητα του!!!

λες και έχει άπλετο χώρο κλωθογυρνάει!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εμένα ήθελε να κάνει δαχτυλική αποκόλληση και στα δύο παιδιά! άμα θες σου βρίσκω το μνμ που έγραφα στην αριάδνη τότε να δεις που κι εμένα ήταν ψηλά ο τράχηλος και δεν έφτανε!

και στο γιώργο φυσικά. ούτε τα νερά δεν μπορούσε να μου σπάσει στο γιώργο τότε...

το βρήκα: http://parentscafe.gr/showpost.php?p=653972&postcount=24700

με υπόθετο και ορό έκανα 3 ώρες να γεννήσω το γιώργο.

μόνο με υπόθετο με έπιασαν οι πόνοι στην αριάδνη κι έκανα 1,5 ώρα να γεννήσω. εκεί που δεν έφτανε τράχηλο όπως βλέπεις παραπάνω. ;)

γράφω με διακοπές... ξανάρχισαν οι νυχτερινοί τρόμοι κι έχουμε κάθε λίγα λεπτά κλάματα!

Νεκ μου όμως σε τι εβδομάδα ήσουν???

συν το γεγονός οτι σε vbac απαγορευεται η προκληση με υπόθετο και πόσο μάλλον τόσο νωρίς!!!

οπότε όπως καταλαβαίνεις στην περίπτωση μου είτε θα αποφασίσει ο μπέμπης να βγει μόνος του μέχρι την Τρίτη το πρωί, είτε καισαρική!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Νεκ μου όμως σε τι εβδομάδα ήσουν???

συν το γεγονός οτι σε vbac απαγορευεται η προκληση με υπόθετο και πόσο μάλλον τόσο νωρίς!!!

οπότε όπως καταλαβαίνεις στην περίπτωση μου είτε θα αποφασίσει ο μπέμπης να βγει μόνος του μέχρι την Τρίτη το πρωί, είτε καισαρική!!!;)

40+1 ήμουν. πρόκληση με χάπια είναι άλλο? δεν ήξερα γι'αυτό στο είπα, νόμιζα ότι εννοούσες το υπόθετο. και πιο δυνατό είναι το υπόθετο από τον ορό? εγώ νόμιζα ότι ο ορός είναι το τοπ της πρόκλησης.

κι αν σε έβαζε για πρόκληση για πότε σκεφτόταν?

οχι δεν είναι ίωση...μάλλον άσχημο κρυωμα...

την αντιβιωση μου την έδωσε προληπτικα λέει ο ντοκ...

πιο πολύ με απασχολεί η βαλ που τωρα την ακούω και βηχει στον ύπνο της, παρά για μένα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

40+1 ήμουν. πρόκληση με χάπια είναι άλλο? δεν ήξερα γι'αυτό στο είπα, νόμιζα ότι εννοούσες το υπόθετο. και πιο δυνατό είναι το υπόθετο από τον ορό? εγώ νόμιζα ότι ο ορός είναι το τοπ της πρόκλησης.

κι αν σε έβαζε για πρόκληση για πότε σκεφτόταν?

αν με έβαζε για πρόκληση θα με έβαζε Δευτερα πρωί...

θα ξεκινούσε λέει με κολπικό υπόθετο (προσταγλαδίνες) για να μαλακώσει ο τράχηλος και μετα ίσως συνεχίζαμε με ωκυτοκίνη...

το υπόθετο δεν είναι οτι είναι πιο δυνατό αλλά στην περίπτωση του vbac απαγορευετεαι γιατι δεν είναι ελεγχόμενο...

δηλαδή την ωκυτοκίνη που είναι σε ορό, αν αρχίσει να δημιουργεί έντονες συσπάσεις που μπορεί να επιφέρουν ρήξη μήτρας, απλά βγάζεις τον ορό και τέλος...

το υπόθετο άπαξ και μπει, δεν το ελέγχεις....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αν με έβαζε για πρόκληση θα με έβαζε Δευτερα πρωί...

θα ξεκινούσε λέει με κολπικό υπόθετο (προσταγλαδίνες) για να μαλακώσει ο τράχηλος και μετα ίσως συνεχίζαμε με ωκυτοκίνη...

το υπόθετο δεν είναι οτι είναι πιο δυνατό αλλά στην περίπτωση του vbac απαγορευετεαι γιατι δεν είναι ελεγχόμενο...

δηλαδή την ωκυτοκίνη που είναι σε ορό, αν αρχίσει να δημιουργεί έντονες συσπάσεις που μπορεί να επιφέρουν ρήξη μήτρας, απλά βγάζεις τον ορό και τέλος...

το υπόθετο άπαξ και μπει, δεν το ελέγχεις....

αμ μπράβο αυτά μου έκανε κι εμένα! στο γιώργο δεν κατάλαβα το χριστό μου με το υπόθετο πάντως.

στην αριάδνη άρχισαν πονάκια και μετά μου έσπασε τα νερά κι ήρθαν οι κανονικοί οι πόνοι.

κι αφού απαγορεύεται γιατί στο πρότεινε? :confused: απαπα! τι είναι τούτο?

αμ μπράβο αυτά μου έκανε κι εμένα! στο γιώργο δεν κατάλαβα το χριστό μου με το υπόθετο πάντως.

στην αριάδνη άρχισαν πονάκια και μετά μου έσπασε τα νερά κι ήρθαν οι κανονικοί οι πόνοι.

κι αφού απαγορεύεται γιατί στο πρότεινε? :confused: απαπα! τι είναι τούτο?

Γιατι προφανώς δεν ξέρει οτι απαγορευεται και δε θέλει να μάθει!!!:shock:

γιαυτό και έκλεισα ραντεβού για καισαρική!!!

απο την αρχη ηξερα οτι μαζί του θα γεννούσα φυσιολογικά μόνο αν έβγαινε μόνος του ο μπέμπης...

πειράματα πάνω μου δεν τον αφηνω να κάνει!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλά κάνεις λοιπόν σοφάκι μου! αφού είναι έτσι όπως τα λες! τρίτη λοιπόν καταφθάνει ο μπεμπούλης! τι ωραία!!!! έχεις αγωνία να δεις φατσούλα? αυτή η πρώτη γνωριμία τι όνειρο θεέ μου! όλα καλά να σου πάνε και να αγκαλιάσεις ένα κουκλάκι, μικροσκοπικό, μοσχομυριστό, ροζουλί, γαλαζομπεμπάκι! σε έφτιαξα?

καλά κάνεις λοιπόν σοφάκι μου! αφού είναι έτσι όπως τα λες! τρίτη λοιπόν καταφθάνει ο μπεμπούλης! τι ωραία!!!! έχεις αγωνία να δεις φατσούλα? αυτή η πρώτη γνωριμία τι όνειρο θεέ μου! όλα καλά να σου πάνε και να αγκαλιάσεις ένα κουκλάκι, μικροσκοπικό, μοσχομυριστό, ροζουλί, γαλαζομπεμπάκι! σε έφτιαξα?

αν έχω αγωνία??? τεράστια!!!

σε αυτά που περιγράφεις αποφάσισα να επικεντρωθώ γιατί αυτά αξίζουν τελικά και όχι ο τρόπος που θα γεννήσω!!!

Την Τριτη θα έχω αγκαλίτσα ένα τοσοδούλι μωράκι που πρέπει να γνωριστούμε....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

και σου εγγυώμαι ότι το 2ο είναι ο μεγάλος έρωτας! θα μου το θυμηθείς! όσο παράξενο κι αν σου ακούγεται! πολλά φιλάκια και καληνυχτύλες αν καταφέρω να κοιμηθώ κι εγώ σήμερα. από τη μία το γιωργί το τρομαγμένο κι από την άλλη η 18χρονη νοικάρισσα του πατέρα μου που μένει κάτω από την κρεβατοκάμαρά μου κι έχει παρτάκι μάλλον και μουσικές και φωνές... κάποιον θα διαολοστείλω απόψε και φυσικά δεν θα είναι το παιδάκι μου!

και σου εγγυώμαι ότι το 2ο είναι ο μεγάλος έρωτας! θα μου το θυμηθείς! όσο παράξενο κι αν σου ακούγεται! πολλά φιλάκια και καληνυχτύλες αν καταφέρω να κοιμηθώ κι εγώ σήμερα. από τη μία το γιωργί το τρομαγμένο κι από την άλλη η 18χρονη νοικάρισσα του πατέρα μου που μένει κάτω από την κρεβατοκάμαρά μου κι έχει παρτάκι μάλλον και μουσικές και φωνές... κάποιον θα διαολοστείλω απόψε και φυσικά δεν θα είναι το παιδάκι μου!

λες ε??? για να δούμε....τι έρωτας θα προκύψει!!!:D

χαχαχαχαχα!!!

κι εγω για ολονυχτία το κόβω....πολύ βηχα η Βαλ...

της έβαλα φυσιομερ, οτριβιν, αερολίν...οτι ειχα και δεν ειχα!!!:tongue:

αναμενω να κάνει εμετό σε λίγο...

ωχ κέφια η νοικάρισα...

εμεις έχουμε πανηγυρι εδω και περνάει όλος ο κόσμος απο κατω και γίνεται χαμός!!!

Καληνυχτούλες!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!

σοφακι μου με το καλο να γεννησεις τη τριτη!!εφτασε η μεγαλη μερα και για σενα!

σημερα ο μπεμπης κοιμηθηκε ολοκληρο 6ωρο:P απ τις 10.30 μεχρι τις 5 παρα!ειχαμε παει σ ενα γαμο χθες κουραστηκε φαινεται κ επεσε ξερος!ευχαριστηθηκα κ εγω υπνο.ειχα κοιμηθει κ ενα 3ωρο το μεσημερι ποιος τη χαρη μου:P

παω να κανω καφεδακι.φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...