Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας κοριτσια μου......

σημερα θα αποτελειωσει η δουλεια με τις φυλακες...ειμαστε σε καλο δρομο ομως!!!

Εχθες ο αδερφος μου πηρε το χαρτι για Διδυμοτειχο....αλλα εχει προθεσμια να μπει μεχρι την Κυριακη.Οποτε εχθες με τα χιλια ζορια να τον πεισω να ερθει κατω......δεν ειπαμε τιποτα σε κανεναν.....τους ειπαμε πως επρεπε να ερθουν σπιτι για καποιο λογο.....και η κοπελα του η οποια γιορταζε εχθες.σε καποια στιγμη φευγει ο Κ. και να παει και καλα να παρει ενα δεμα που μας ειχαν στειλει στις 10 το βραδυ....Γυριζει στο σπιτι και περιμεναμε να ερθει ο ερθει και ο μεγαλος μου αδερφος....ωσπου χτυπαει το κουδουνι και μπαινει ο φανταρος.....περιττο να σας πω πως εκανε η μανα μου....λες και την χτυπησε το ρευμα!!!

ο μπαμπας μου δακρυσε μολις τον ειδε.....

Σοφακι μου μην ανησυχεις μωρε απλα η Βαλ ειναι μαζι σου συνεχεια και καπως της φαινεται τωρα που θα την αποχωριστεις για λιγο....εχε την απο κοντα.....

Μαρακι θα συμφωνησω με την Σοφια..οντως ο Κωνσταντινος εχει γινει αντρακι..και εχει αλλαξει πολυ το προσωπακι του..και νομιζω οτι σου μοιαζει πιο πολυ....το δε μπεμπακι ειναι απιστευτη φατσα......να σου ζησουν τα αγορια σου!!!!!

εγω Σοφακι θα σου προτεινα να πιεις την αντιβιωση μεχρι αυριο και να αρχισεις την πουλσατιλα δυναμικα.....

ωραία έκπληξη τους κάνατε Ελενάκι!!!

θα χάρηκαν πάρα πολύ όλοι που θα το είδαν το αδερφάκι σου!!!

άσε η αντιβίωση είναι μέχρι την Κυριακή και μου είπε η Κλεό οτι για να ελιτουργησει το ομοιπαθητικό, θέλει και μια εβδομάδα να καθαρίσει ο οργανισμός απο την αντιβίωση...

οπότε οτι αποφασίσει ο μπεμπίτος!!!

καλημέρες!!!!!

γεννάμε;;;

τελικά αυτό το μωρό τι θα ναι;;;; για ζυγάκι πάει καρφωτό;;;

μπααα....δε γεννάμε Αννούλα μου...

σήμερα είναι η τελευταία μέρα για Παρθένος?

αν ναι, τότε για Ζυγάκι τον βλέπω!!!:D

αυριο το πρωί θα ξέρω ακριβώς τι θα γίνει...

Πάω να ετοιμαστω να πάω με τη Βαλ στο γιατρό, να δω τι θα μου πει για τα χάλια μου...:rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

περαστικα σου βρε συμπεθερακι. τι ταλαιπωρια και εσυ τωρα ... τι να πω... η αντιβιωση δεν σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα; ξεκινα και τη Βαλ μην ειναι αρρωστουλα οταν ερθει το μωρο στο σπιτι :shock:

Καλυτερα Ζυγακι απο Παρθενακι........ακουστε με!!:rolleyes:την Κυριακη ειναι τελευταια μερα

Μαρακι ο αδελφος μου ειναι μαλαμα....και ο καημενος ενω βλεπει δυσκολιες μπροστα του δεν το βαζει κατω.....να φανταστεις μπηκε αρχες του μηνα ενας φιλος του φανταρος και επειδη τα ειδε σκουρα και δεν μπορει τα ζορια ειπε θα παρει Ι5 για να φυγει.......!!!!αμα ακουω κατι τετοια.....στα δυσκολα ζοριζονται και σιγα το ζορι δηλαδη....

επισης σε αυτο που λες για το ασθμα..οντως ειναι πολυ μικρος για να δειξει κατι τετοιο....βροχιτιδες ναι ....αλλα ασθμα πρεπει να εχεις χρονια περιστατικα και πιο βαριας μορφης......εγω θυμαμαι στην ηλικια του Ανδρεα μου ξεκινησα να πινω μια αντιβιωση για 2 χρονια συνεχομενα zaditen την ελεγαν για να μπορεσω να το ξεπερασω σε καποιο βαθμο......αλλα εδω που ηρθα να μεινω δυστυχως χειροτερεψα....:|

Σοφακι περαστικα σας!!!!

Διαφημίσεις

δεν ξερουμε σιγουρα αν εχει ασθμα.... το καλο ειναι οτι στο νοσοκομειο της αμαλιαδας λειτουργει από εφετος παιδοαλλεργιολογικο τμημα για την προληψη και θεραπεια του παιδικου ασθματος, θα κλεισω και εκει ενα ραντεβου να τον δουν. εχθες που το ειπα στον παιδιατρο μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να τον δουν και από τη στιγμη που μας εκανε δυσπνοια τον χειμωνα περισυ πρεπει να να παρει singulair... τι να πω....:confused:

sofaki περαστικα σου!

εμεις ετοιμαζομαστε γι ατην πρωινη μας βολτα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρες!!!

εδώ τα χάλια μου συνεχίζονται...

ο παθολόγος που με ακροάστηκε είπε οτι δεν ακούει κάτι ύποπτο και θεωρεί περιττή και την αντιβίωση...

εγώ βέβαια διαφορετικά αισθάνομαι αλλά τεσπα...

να δούμε τι θα πει και ο γυναικολόγος αυριο...

ο μπέμπης έχει κατασκηνωσει για τα καλά εκεί μέσα...

με καισαρική θα βγει κατά 99%...

τεσπα...

αυτό αναμενόμενο ήταν...

μην τον κολλήσω τιποτα φοβάμαι...

τον έπιασε και τον αντρα μου καταρροή...του ειπα να πάρει κι αυτός αντιβίωση!

τωρα πήρε τη Βαλ και πήγαν στη μάνα του να κάτσουν...

να δούμε σημερα πως θα της μιλάει γιατι χθες που την ξαναπήγε, δεν της καλομιλούσε και μου λέει ο Παν.:

"αν είχα καμια άλλη για γυναίκα, θα πίστευα οτι της βάζεις λόγια και μιλούσε έτσι η μικρή...Αλλά επειδή σε ξέρω, προφανως το παιδί μας περνάει κάποια φάση!"

συμπι να τον πας τον Κων/νο στο παιδοαλλεργιολογικό...

μια 2η γνωμη πάντα χρειαζεται και μάλιστα απο τους ειδικούς!!!

αυτό το singulair τι είναι?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα,

Σοφακι,μην στενοχωριέσαι, ποτε δεν ξερεις,εχεις ακομη 2 μερες.

Τουλαχιστον κάνεις οτι μπορείς και ο μπεμπης έχει κάτσει μεσα στην κοιλιτσα 10 μερες παραπανω,κάτι ειναι κ αυτό!

Ολα καλα θα πανε ρε κοριτσι!!!!!!!!

Καλησπέρα!!!

Τρίτη πρωι έχω ραντεβού με τον γιο μου!!!:D:D:D

Πήγα σημερα για καρδιοτοκογράφημα και εξεταση...

σκούρα τα πράγματα!!!:tongue:

Το καρδιοτοκογράφημα τέλειο αλλά μετά που έβαλε χεράκι ο ντοκ...αουτς αουτς ααααααααααααααααααουτς!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ο τράχηλος θεόκλειστος και πολύ πίσω!!!

οπότε δακτυλική αποκόλληση υμένων δε γίνεται αφού απαιτείται τουλάχιστον διαστολή 1 για να γίνει...

Προσπάθησε να με πείσει να με βάλει για πρόκληση με χάπια και ορους....του το ξέκοψα οτι δε θέλω τέτοια πράγματα!!!

Οπότε εκτός κι αν μας κάνει καμία μεγάλη εκπληξη ο μπέμπης, Τρίτη πρωί 7:30 μπαίνω στην κλινική και κατά τις 9, θα κάνουμε καισαρική με ραχιαία αναισθησια.

με ακροαστηκε και η αναισθησιολόγος γιατι ο γιατρός θορυβηθηκε με τον βηχα μου...ευτυχως ειμαι καθαρη αλλά θα συνεχίσω την αντιβίωση για προληπτικούς λόγους.

αυτα τα νέα μας!!!

παρόλο που τελικά δεν θα κάνω αυτό που ήθελα, είμαι χαρούμενη γιατι τουλάχιστον καταφερα να γίνει η γέννα στις 39+4 αντι για τις 38 εβδομάδες που θα μου έκλεινε ραντεβού ο ντοκ...

Κέρδισε πολύτιμες μέρες στην κοιλίτσα μου ο μπεμπίτος και αυτό για μένα είναι το επόμενο καλύτερο απο το να έκανα vbac!

λίγο άγχος για την καισαρική υπάρχει αλλά θα προσπαθησω να παραμείνω ψύχραιμη αυτη τη φορά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Βρε Σοφακι,κάθε που διαβαζω αυτο το "δακτυλικη αποκολληση" με πιάνει ανατριχίλα!Πρέπει να πονάει πολυ.

Οτι και να γινει την Τριτη θα εισαι αγκαλια με το αγοράκι σου,αυτο να σκέφτεσαι μονο!

Αλλα και παλι,εχεις 1,5 μερα μπροστα σου...ποτέ δεν ξέρεις!

συμπι μου με το καλο να τον υποδεχτεις τον πριγκηπακο και οπως θελει ας ερθει (από οτι φαινεται παντως καμια διαθεση δεν εχει να ξεβολευτει:tongue:)!

αν φοβασαι ζητα ολικη στην περιπτωση καισαρικης! ολα καλαααααααααααααα.... ερχεται και το αλλο το αγορακι μας!:P

βρε σκατουλίτσα γιατί δε θες πρόκληση?? Να πας να σου βάλει το κολπικό υπόθετο και να δείτε μετά αν δεν έχεις πόνους και δεν κάνεις διαστολή χτύπα και έναν ορό, το πολύ-πολύ να μην έχεις αποτέλεσμα και να πας καισαρική. κάνε μια προσπάθεια δεν ξέρεις που θα σε βγάλει... ήπιες και την πουλσατίλα! τζάμπα την ήπιες δλδ? πάρε εσύ και τη μεγαλύτερη δόση κι ας λένε ότι χάνεται η δράση με την αντιβίωση! ακριβή δεν είναι δε χάνεις πράμα... κάνε και κανένα σεξάκι κι άσε τα δεν έχω όρεξη! :lol:

προσπάν ήπια κι εγώ που ρωτάς εκεί στα τελευταία ούσα έγκυος επειδή έπαθα μια βρογχίτιδα κι έπαιρνα και αντιβίωση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...