Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι Ελενάκι απο το Βουλκάνο κατεβαίνει...

τωρα μοσχομυρίζουν τα βάγια που έχουν ρίξει στο δρόμο απο κάτω για να περάσει η εικόνα!!!

εγω είμαι με την κάμερα ανα χείρας και περιμενω να εμφανιστούν και μετά βουρ έξω για καφεδάκι!!!

έχει και τέλεια μέρα σημερα!!!

αχ μωρε Διδυμότειχο???

ευχομαι να τα κααταφερετε να μην πάει....ζόρικα θα ειναι...

δεν ειχες πει οτι ειχατε κάποιο μέσο???

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

πάρε μπόλικη θετική ενέργεια να σου πάνε όλα όσα θέλεις καλά Ελενάκι!!!

δηλαδη γιορταζει η περιοχη της Παναγιας που ειναι την Δευτερα ετσι?το χα παντα μια απορια.....

ασε μωρε ειναι πολυυυυυ μακρια...δεν θελει και ο αδερφος μου.Εκλαιγε εχτες που με πηρε να μου το πει.....

ειχαμε τον ξαδερφο μου αλλα δεν βλεπω να μπορει να κανει κατι....

τωρα μιλησαμε με καποιον αλλον ξαδερφο του Κ. ο οποιος ειναι Ευελπης.....και οσο να ναι ειναι ανωτερος ...ο οποιος ειπε οτι μαλλον θα παει Διδυμοτειχο και θα τον φερει σε 2 μηνες!!!!αλλα προσπαθει να κανει κατι ωστε να μην χρειαστει να παει ....ξερω και εγω .....:|

ελα την πηρα την θετικη ενεργεια.......:D:D

αααα θα συμφωνησω με την Μαρια να στειλεις μηνυμα αν τυχον συμβει κατι νωριτερα με τον μπεμπη......!!!οκ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ε είναι μακριά τι να λέμε...

τουλάχιστον αν ειναι σε 2 μήνες να τον φέρει είναι καλά γιατι αν πάει τωρα, τέλη Νοέμβρη που θα πιάνει και ο βαρύς χειμώνας εκεί πάνω, θα φυγει...

βρε τι λέτε???????

άπαξ και αποφασίσει ο μπέμπης να βγει μόνος του, πρώτα θα το γραψω εδώ και μετα θα πάω να γεννησω, απο τη χαρά μου!!!

αν και δυστυχως δε δείχνει τέτοια δειγματα!!!:rolleyes:

θα πάω και στο πανηγύρι μετά για περπάτημα....και καλά...

πάλι λεφτά θα χαλάσω!!!

χαχαχαχαχα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι γινεται βρε Σοφη, ακομη τιποτα ε?

αχ αχ αχ αυτος ο αντρας,βρε τάξε του τιποτα να βγει!

Καλημερα Αγγελικουλα

δεν θελει το παιδι να βγει.....το πιασε το πεισμα το καλαματιανο!!!!:tongue::tongue:

ελενιτσα καλη επιτυχια!!ολα να πανε καλα!!

την ελλη ναι τη στελνω κανονικα παιδικο δε γινεται αλλιως.

λοιπον πηγα σημερα στη κοπελα που αγορασα το σλινγκ να μου το ξαναδειξει...κοριτσια ειναι τελεια αισθηση να φορας το μωρο σου...και ηρεμει αμεσως κ εχεις 2 χερια ελευθερα!!

τωρα κοιμαται παλι θα περιμενω να ξυπνησει να τον ταισω και να βγουμε βολτα με το σλινγκ!κριμα που τοσο καιρο δε το χρησιμοποιουσα.

σοφακι κυριακη με το καλο μπαινεις να γεννησεις?αντε εφτασε ο καιρος!ελπιζω να κανει την εμφανιση του ο μπεμπης απο μονος του μεχρι τοτε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

μαρακι μου ειναι ενας κουκλος ο μπεμπης!!κ ο κων.νος πολυ ομορφο αγορι!μπραβο σου πετυχημενη η συνταγη;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλησπέρα απο τη στεναχωρημένη μάνα....

απο το μεσημέρι ψυχολογία στα Τάρταρα...

Σήμερα που πήρε ο άντρας μου τη Βαλέρια απο το σχολικό, του είπε η δασκάλα της οτι η Βαλ απο χθες είναι πολύ μελαγχολική και δεν παίζει με τα παιδάκια παρά κάθεται μόνη της στο σχολείο...και όταν τη ρωτησε γιατί, είπε οτι είναι στεναχωρημένη που θα λείψει η μαμά της λίγες μέρες...

Εντάξει δεν το συζητώ πως με έκανε...μωρέ το κοριτσάκι μου...

τωρα κι αν θέλω να γεννησω φυσιολογικά για να γυρίσω γρηγορότερα σπίτι...:cry:

Καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι γινεται βρε Σοφη, ακομη τιποτα ε?

αχ αχ αχ αυτος ο αντρας,βρε τάξε του τιποτα να βγει!

άστα βρε Αγγελική...

στα βηματα της Βαλ πάει κι αυτός....φέεεεεετα....

και όχι τίποτα άλλο αλλά δεν έχω και χρόνο....

να με άφηνε ο γιατρός έστω μέχρι την Πέμπτη...

και εκεί που έλεγα να παρω την πιο δυνατη πουλσατίλα, σε μια ύστατη προσπάθεια να γεννησω, τωρα που πίνω αντιβίωση δεν έχει νόημα γιατι η αντιβιωση καταργει τη δράση της!!!

ελενιτσα καλη επιτυχια!!ολα να πανε καλα!!

την ελλη ναι τη στελνω κανονικα παιδικο δε γινεται αλλιως.

λοιπον πηγα σημερα στη κοπελα που αγορασα το σλινγκ να μου το ξαναδειξει...κοριτσια ειναι τελεια αισθηση να φορας το μωρο σου...και ηρεμει αμεσως κ εχεις 2 χερια ελευθερα!!

τωρα κοιμαται παλι θα περιμενω να ξυπνησει να τον ταισω και να βγουμε βολτα με το σλινγκ!κριμα που τοσο καιρο δε το χρησιμοποιουσα.

σοφακι κυριακη με το καλο μπαινεις να γεννησεις?αντε εφτασε ο καιρος!ελπιζω να κανει την εμφανιση του ο μπεμπης απο μονος του μεχρι τοτε!

θα πάω Σοφάκι το Σάββατο για καρδιοτοκογράφο και χερούκλωμα απο τον ντοκ και θα μιλήσουμε για το τι θα γίνει...

αν ο τράχηλος έχει έστω μαλακώσει λίγο και μπορεί να γίνει δακτυλική αποκόλληση, θα μπω Κυριακή βράδυ να την κάνουμε...

αν όχι, θα του κλείσω κατευθείαν ραντεβού γα καισαρική Δευτέρα πρωί...

για πρόκληση δε ρισκάρω....

εγω με το σλινγκ δενόμουν κόμπο!!!

χαχαχαχαχα!!!

ενω το μειται ειναι 100 φορές πιο βολικό!!!

προς το παρόν τα έχω δωσει και τα 2 στη Βελ γιατι εγώ κινούμαι πιο πολύ με καρότσι οπότε δεν τα χρειάζομαι!!!

εβαλα φωτος στο προφιλ!!!!!!!!!!!!!

ρε συ συμπι αντι να σου σχολιάσω το νινί που ομολογουμένως είναι κουκλί, θα σχολιάσω τον Κων/νο...

έχεις συνειδητοποιήσει πόσο έχει αλλάξει το παιδί σου???????????

μιλάμε οτι δε θα τον γνώριζα αν δεν έλεγες οτι είναι παιδί σου!!!

καμία σχεση!!!

σκούρυνε το μαλλάκι του, σοβάρεψε και η φάτσα του, έγινε πιο παιδική...

αντράκι σωστό!!!

Να τα χαίρεσαι τα παλικαράκια σου!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ συμπι μου... τι κριμα το Βαλεριακι μωρε... αστα τα ξερω. εγω παρολο που του ειχα μιλησει του Κων/νου μερες και μερες πριν για το οτι θα λειψω... ε τι να σου λεω... πολυ κλαμα και μελλαγχολια το αγορακι μου. δεν θελω ουτε να τα σκεφτομαι!

αλλαξε ο Κων/νος; ελπιζω να παραμενει γλυκουλης ομως και να σας αρεσει ;):tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα!

στη 1.00πμ κοιμηθηκα στις 5.00 πμ ξυπνησα. καλα δεν ειναι; ο μικρος βεβαιως βεβαιως ειχε ξυπνησει και στις 3 παρα αλλα τον ταισε ο Αρης (ευτυχως)! στι 5 λοιπον ψιλοεκλαιγε, παω να τον σηκωσω... κατουρημενος μεχρι τα αυτια! μουσκεμα ολα, αλλαζε τωρα πυτζαμακια, σεντονακια κλπ κλπ. τελειωνει η διαδικασια, βυζαινε δαχτυλακια για μαμ (μες το κλαμα ολη αυτη την ωρα εννοειται). φτιαξε γαλα, ταισε πηγε η ωρα 6 παρα. τον βαζω στο κουνακι, το ματι γαριδα και να χλιμιντριζει. κατα τις 6 χεστηκαμε κιολας, αλλαζε παλι πανες! εεε εφτιαξα και εγω καφε και σηκωθηκα. τι να κανω πειτε μου; τωρα περιμενω εναγωνιως το μεσημερι να ξεραθω! ο μικρος ειναι μαζι μου στο σαλονι με το ματι ορθανοιχτο και ο Κων/νος διανυκτερευει στο Βαρθολομιο. ο Α κοιμαται!

αα εχθες πηγαμε και παιδιατρο. 4500 ο μπεμπης 56 πόντους, μια χαρα ο χοντρουλης μου. εντωμεταξυ αρχες οκτωβρη θα κανουμε και αντιγριπικο και μαλιστα ο γιατρος μου ειπε να ξεκινησω το singulair στον Κων/νο για το ασθμα. αυτααααααααααα.... νυσταζω, πως θα βγει η μερα;:confused:

ΥΓ: συμπι γεννησες;

καλημερα κ απο μενα!

ξυπνια απο τις 6!ο μικρος κοιμοταν ολο το απογευμα χθες απο τις 6μιση μεχρι τις 9...εφαγε κ κοιμηθηκε στις 10...ξαναξυπνησε 2μιση εφαγε κ μετα ξανα στις 6.καλα ειναι νομιζω.

α κ επιτελους μας εχεσε!!ποιος θα το λεγε οτι θα χαιρομουν τοσο με τα κακα του μανου!

μαρακι μπραβο σας μια χαρα ο μπεμπης!

ελενιτσα τι εγινε την πηρες τη δουλεια?

σοφακι ολα καλα?

παω να κανω καφεδακι κ ενα τσιγαρακι.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρες!!!

τι καλημέρα δηλαδή....σκατούλες...

δεν έστειλα τη Βαλ σχολείο...

έχει μύξες και λίγο βήχα...

θα πάω μετα στον παθολόγο να με ακούσει και μένα που βηχω σα γριά και θα την πάρω μαζί να την ακούσει και τη μικρη...

ωραια ειμαστε όλοι 3 μέρες πριν γεννήσω...:?

αν δω οτι η Βαλ χειροτερευει θα πω του γιατρού να καθυστερησουμε την καισαρική 1-2 μέρες να βελτιωθεί...και μαζί κι εγώ γιατι δε νομίζω να την παλέψω και πολύ αν γεννήσω και είμαι άρρωστη...

αχ συμπι μου... τι κριμα το Βαλεριακι μωρε... αστα τα ξερω. εγω παρολο που του ειχα μιλησει του Κων/νου μερες και μερες πριν για το οτι θα λειψω... ε τι να σου λεω... πολυ κλαμα και μελλαγχολια το αγορακι μου. δεν θελω ουτε να τα σκεφτομαι!

αλλαξε ο Κων/νος; ελπιζω να παραμενει γλυκουλης ομως και να σας αρεσει ;):tongue:

άστα συμπι....όλο έκλαιγα χθες...

και τη βλέπω που έχει αλλάξει και συμπεριφορά προς τους τρίτους...

ειδικά σε αυτούς που της λένε για το μπέμπη....τους έχει βάλει στη μαύρη λίστα...

ο Κων/νος άλλαξε αλλά παραμένει κούκλος εννοείται!!!;)

καλημερα!

στη 1.00πμ κοιμηθηκα στις 5.00 πμ ξυπνησα. καλα δεν ειναι; ο μικρος βεβαιως βεβαιως ειχε ξυπνησει και στις 3 παρα αλλα τον ταισε ο Αρης (ευτυχως)! στι 5 λοιπον ψιλοεκλαιγε, παω να τον σηκωσω... κατουρημενος μεχρι τα αυτια! μουσκεμα ολα, αλλαζε τωρα πυτζαμακια, σεντονακια κλπ κλπ. τελειωνει η διαδικασια, βυζαινε δαχτυλακια για μαμ (μες το κλαμα ολη αυτη την ωρα εννοειται). φτιαξε γαλα, ταισε πηγε η ωρα 6 παρα. τον βαζω στο κουνακι, το ματι γαριδα και να χλιμιντριζει. κατα τις 6 χεστηκαμε κιολας, αλλαζε παλι πανες! εεε εφτιαξα και εγω καφε και σηκωθηκα. τι να κανω πειτε μου; τωρα περιμενω εναγωνιως το μεσημερι να ξεραθω! ο μικρος ειναι μαζι μου στο σαλονι με το ματι ορθανοιχτο και ο Κων/νος διανυκτερευει στο Βαρθολομιο. ο Α κοιμαται!

αα εχθες πηγαμε και παιδιατρο. 4500 ο μπεμπης 56 πόντους, μια χαρα ο χοντρουλης μου. εντωμεταξυ αρχες οκτωβρη θα κανουμε και αντιγριπικο και μαλιστα ο γιατρος μου ειπε να ξεκινησω το singulair στον Κων/νο για το ασθμα. αυτααααααααααα.... νυσταζω, πως θα βγει η μερα;:confused:

ΥΓ: συμπι γεννησες;

χαχα!!! δε γέννησα!!!

χθες το βραδυ καθόμουν στον υπολογιστή και ένιωθα απίστευτη πίεση απο κάτω και έλεγα: άντε θα γεννήσω....ναι σιγά...:rolleyes:

αχ αυτα τα νυχτερινά κατουρήματα...

γενικά δε νομίζω οτι είμαι έτοιμη για ξενύχτι!

αν και ο μπέμπης με προετοιμάζει γιατι δίνει κουτουλιές στην κύστη μου και σηκώνομαι τουλάχιστον 3 φορές για τουαλέτα το βράδυ!!! και αργω να ξανακοιμηθω μετά!!!

ρε συ συμπι, πόσο σίγουρη εισαι οτι ο Κων/νος έχει άσθμα????

καλημερα κ απο μενα!

ξυπνια απο τις 6!ο μικρος κοιμοταν ολο το απογευμα χθες απο τις 6μιση μεχρι τις 9...εφαγε κ κοιμηθηκε στις 10...ξαναξυπνησε 2μιση εφαγε κ μετα ξανα στις 6.καλα ειναι νομιζω.

α κ επιτελους μας εχεσε!!ποιος θα το λεγε οτι θα χαιρομουν τοσο με τα κακα του μανου!

μαρακι μπραβο σας μια χαρα ο μπεμπης!

ελενιτσα τι εγινε την πηρες τη δουλεια?

σοφακι ολα καλα?

παω να κανω καφεδακι κ ενα τσιγαρακι.

πολλα φιλια σε ολες!

μια χαρα τον βρίσκω τον Μάνο σου Σοφάκι!!!

δε σε κουράζει και πολύ ε??? μπράβο στο αγοράκι σου!!!

Ελενάκι τι νέα απο στρατά και δημοπρασίες???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα σας κοριτσια μου......

σημερα θα αποτελειωσει η δουλεια με τις φυλακες...ειμαστε σε καλο δρομο ομως!!!

Εχθες ο αδερφος μου πηρε το χαρτι για Διδυμοτειχο....αλλα εχει προθεσμια να μπει μεχρι την Κυριακη.Οποτε εχθες με τα χιλια ζορια να τον πεισω να ερθει κατω......δεν ειπαμε τιποτα σε κανεναν.....τους ειπαμε πως επρεπε να ερθουν σπιτι για καποιο λογο.....και η κοπελα του η οποια γιορταζε εχθες.σε καποια στιγμη φευγει ο Κ. και να παει και καλα να παρει ενα δεμα που μας ειχαν στειλει στις 10 το βραδυ....Γυριζει στο σπιτι και περιμεναμε να ερθει ο ερθει και ο μεγαλος μου αδερφος....ωσπου χτυπαει το κουδουνι και μπαινει ο φανταρος.....περιττο να σας πω πως εκανε η μανα μου....λες και την χτυπησε το ρευμα!!!

ο μπαμπας μου δακρυσε μολις τον ειδε.....

Σοφακι μου μην ανησυχεις μωρε απλα η Βαλ ειναι μαζι σου συνεχεια και καπως της φαινεται τωρα που θα την αποχωριστεις για λιγο....εχε την απο κοντα.....

Μαρακι θα συμφωνησω με την Σοφια..οντως ο Κωνσταντινος εχει γινει αντρακι..και εχει αλλαξει πολυ το προσωπακι του..και νομιζω οτι σου μοιαζει πιο πολυ....το δε μπεμπακι ειναι απιστευτη φατσα......να σου ζησουν τα αγορια σου!!!!!

εγω Σοφακι θα σου προτεινα να πιεις την αντιβιωση μεχρι αυριο και να αρχισεις την πουλσατιλα δυναμικα.....

εβαλα φωτος στο προφιλ!!!!!!!!!!!!!

εγώ γιατί δε βλέπω φωτο;;; απαιτώ να δω φώτο! :tongue:

καλημέρες!!!!!

γεννάμε;;;

τελικά αυτό το μωρό τι θα ναι;;;; για ζυγάκι πάει καρφωτό;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...