Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες!!!

εγώ ακόμα εδώ...

ο μπεμπίτος μας δουλευει...

απο χθες το μεσημέρι αισθάνομαι τόσο καλά που αν δεν είχα την κοιλιά, θα ξεχνούσα οτι είμαι έγκυος...

δεν το γλιτώνω το μαχαίρι μου φαίνεται αλλά συμβιβάστηκα....δε θα κάτσω να σκάσω!!! :tongue:

βγηκαμε και μια βόλτα χθες και με έπρηξαν όλοι:

ακόμα εδώ είσαι εσύ???

αντε ετοιμος να βγει, να λέει η μια...

μπα, τα αγόρια αργούν, να λέει η άλλη...

μπουχτισα απο απόψεις!!!:evil:

το πρωινό μου ζάχαρο είναι ανεβασμένο την τελευταία εβδομάδα αλλά πραγματικά το αγνοώ...τα τρωω τα κρουασάν μου...και γενικά τρωω κανονικά εκτός απο γλυκά τα οποία δεν τα τρωω απλά γιατι δεν έχω όρεξη και όχι λόγω προσοχής!!!

έχω ηδη βάλει το φαγητό μου να γίνεται γιατί σε καμια ωρα θα καταφθάσει η εικόνα για το πανηγυρι μας και θέλω να πάω να προσκυνησω μια και δεν ξέρω αν θα προλάβω άλλη μερα...

ειναι η εικόνα της Παναγίας, την οποία έχουν σε ένα μοναστηρι στο βουνό και ξεκινούν απο το βράδυ περπάτωντας και την κατεβάζουν καμια 100αριά παπάδες συνοδεία πολύ κόσμου...και όπου να'ναι θα περάσουν κάτω απο το σπίτι μου!

θα τραβηξω βιντεο να το δει η Βαλ μόλις σχολάσει!!!

την πήγαμε χθες στο λουνα παρκ...

αν έχουν το Θεό τους...2,5 ευρω η φορά κάνει!!!

νομίζω λίγο ακριβά είναι....

έκανε 2 φορές η Βαλ σε κάτι τρενάκια και κατι αυτοκινητάκια και ζητούσε κι άλλο...και επειδή της είπα οτι δεν της επιτρέπω, τι γυρνάει και μου λέει το σκατοπαιδο??????

"εσύ να πας στην κλινική να γεννήσεις και εμένα θα με πηγαίνει ο μπαμπάς στο τρενάκι όσες φορές θέλω!!!"

Καλά....τους ετοιμάζω λίστα με οδηγίες κολλημένες στο ψυγείο για όταν θα λείπω....θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι αν με παρακούσουν!!!

έχω και πολύ άσχημο βήχα...ξεκίνησα την αντιβίωση χθες βράδυ...

γιατι αν κάνω καισαρική έτσι όπως είμαι, στάνταρ θα έχω θέμα με την τομή αν βηχω έτσι...:?

όρεξη για κουβέντα έχω μου φαίνεται!!!

σας ζάλισα πάλι!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

άντε θα γεννήσουμε;;;;

ΠΟΤΕ;;;

πολλές καλημέρες σε όλες!!!!

1499586s0wxt9e0my.gif

Καλημέρα Αννούλα!!!!!!!

άντε κάντε καμια προσευχη να βγει το παλικάρι μου γιατι απο μόνος του δεν το βλέπω να το αποφασίζει!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εχω πονοκεφαλοοοοοοοοοοο! και πως να μην εχω; ενταξει το δικαστηριο, τωρα ειμαι γραφειο και χαζολογαω αλλα πρεπει επειγοντως να κανω καμια δουλεια!

Σοφακι ευχαριστω για τις ευχες! χα χα χα ξεκινησαμε τα μηνο γενεθλια παλι :)! αχ κοριτσια ξεχασα να σας πω οτι ο μπεμπης ξεκινησε να βγαζει κραυγουλεςσα να μου μιλαει :P ειναι τελεια! Αννουλα καλημερες!!!!!!!!!!!!!

ευμορφακι καλες δουλιτσες! το ευχαριστηθηκες το καφεδακι σου;

Διαφημίσεις

προσευχηθείτε όλες βρεεεεε!!!!!!!!!!!!

πάρτε παράδειγμα απο τη σύμπι μου!!!

καλά δε σας είπα το απίστευτο!!!

χθες η διευθυντρια του παιδικού, μου έστειλε με τη Βαλ δωρο ρουχαλάκια για τον μπέμπη!!!

απίστευτη κινηση εκ μέρους της!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

προσευχηθείτε όλες βρεεεεε!!!!!!!!!!!!

πάρτε παράδειγμα απο τη σύμπι μου!!!

καλά δε σας είπα το απίστευτο!!!

χθες η διευθυντρια του παιδικού, μου έστειλε με τη Βαλ δωρο ρουχαλάκια για τον μπέμπη!!!

απίστευτη κινηση εκ μέρους της!!!

τι παραδειγμα να παρουν από μενα καλε; παραδειγμα προς αποφυγη ειμαι εγω!

καλα πολύ γλυκια η διευθυντρια! να ειναι καλα η γυναικα! φτιαξε ενα γλυκακι να της στειλεις αν εχεις κεφι!

ελα καλημερα......εχω τοσο αγχος που περισσευει να δωσω και σε κανεναν αλλον......αυτη την στιγμη γινεται η δημοπρασια και συμμετεχουν αλλοι 3 μαζι με μενα...εστειλα τον συζυγο δεν την παλευα.....και συναμα εχουμε τρελαθει στα τηλεφωνα να μην παει ο αδερφος μου σημερα στι Διδυμοτειχο.....καποιος καφρος τον στελνει εκει...αντι για την Χιο που ηταν κανονικα.να δουμε τι θα καταφερουμε.......!!!!!

Μαρακι αντε μεγαλωσε και το αστερακι σου......και φυσικα στις κραυγουλες του λεει οτι εισαι τελεια!!!!!

Σοφακι......απο τον Βουλκανο κατεβαινει η εικονα? αντε να αναψεις καμια λαμπαδιτσα να κανει το θαυμα του ο αγιος σημερα!!!!εχετε καμια Ευσταθια η καποιον Σταθη?

θελω ολη την θετικη σας ενεργεια σημερα.......

Ευμορφακι μου.......ολα καλα?Σοφια 2 τι κανουν τα μικρα σου?την Ελλη την πας σχολειο?

Διαφημίσεις

ελα καλημερα......εχω τοσο αγχος που περισσευει να δωσω και σε κανεναν αλλον......αυτη την στιγμη γινεται η δημοπρασια και συμμετεχουν αλλοι 3 μαζι με μενα...εστειλα τον συζυγο δεν την παλευα.....και συναμα εχουμε τρελαθει στα τηλεφωνα να μην παει ο αδερφος μου σημερα στι Διδυμοτειχο.....καποιος καφρος τον στελνει εκει...αντι για την Χιο που ηταν κανονικα.να δουμε τι θα καταφερουμε.......!!!!!

Μαρακι αντε μεγαλωσε και το αστερακι σου......και φυσικα στις κραυγουλες του λεει οτι εισαι τελεια!!!!!

Σοφακι......απο τον Βουλκανο κατεβαινει η εικονα? αντε να αναψεις καμια λαμπαδιτσα να κανει το θαυμα του ο αγιος σημερα!!!!εχετε καμια Ευσταθια η καποιον Σταθη?

θελω οτι την θετικη σας ενεργεια σημερα.......

Ευμορφακι μου.......ολα καλα?Σοφια 2 τι κανουν τα μικρα σου?την Ελλη την πας σχολειο?

καληηηηηηηηηηη επιτυχιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

ααα Σοφια αυτο το λουνα παρκ ηταν και εδω....οντως ηταν πολυ ακριβο για 2,5 ευρω την φορα.....και σκεψου οτι εγω εχω 3 ζωη να 'χουν!!!!Τωρα εχει ερθει ενα τσιρκο με νερο.....7 ευρω εισοδος το ατομο....δεν θα πηγαινα ετσι και αλλιως γιατι δεν μ αρεσει που βασανιζουν τα ζωακια για να 'κονομανε καποιοι!!!!!

τι παραδειγμα να παρουν από μενα καλε; παραδειγμα προς αποφυγη ειμαι εγω!

καλα πολύ γλυκια η διευθυντρια! να ειναι καλα η γυναικα! φτιαξε ενα γλυκακι να της στειλεις αν εχεις κεφι!

βρε να παρουν παραδειγμα στην προσευχη!!!

μπα γλυκάκι δεν κάνω....δεν έχω κουράγιο...

έχω όλη τη θέληση αλλά προηγείται το σιδέρωμα...τελειώνουν οι μέρες και δεν έχω περιθώρια...

θελω οτι την θετικη σας ενεργεια σημερα.......

ναι Ελενάκι απο το Βουλκάνο κατεβαίνει...

τωρα μοσχομυρίζουν τα βάγια που έχουν ρίξει στο δρόμο απο κάτω για να περάσει η εικόνα!!!

εγω είμαι με την κάμερα ανα χείρας και περιμενω να εμφανιστούν και μετά βουρ έξω για καφεδάκι!!!

έχει και τέλεια μέρα σημερα!!!

αχ μωρε Διδυμότειχο???

ευχομαι να τα κααταφερετε να μην πάει....ζόρικα θα ειναι...

δεν ειχες πει οτι ειχατε κάποιο μέσο???

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

πάρε μπόλικη θετική ενέργεια να σου πάνε όλα όσα θέλεις καλά Ελενάκι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...