Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!

Σοφάκι-fairytale χρόνια πολλά !!

Πολύχρονη να είσαι!!

Με το καλό να έρθει ο αγόραρος σε λίγες μέρες!!

Ντόνατς??μμμ! δεν έχω φτιάξει ποτέ! εύκολα είναι? για βάλε καμιά συνταγή μήπως προκόψουμε να φτιάξουμε κι εμείς!

Σοφάκι-Εlizabeth να χαίρεσαι το ονοματάκι σου!

Να σου ζήσουν τα αστεράκια σου!!

Αννούλα έχω πολύ καιρό να σε πετύχω αλλά σε πέτυχα πάνω στα ευχάριστα!

Εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και να κρατήσεις ένα υγιέστατο νινάκι στην αγκαλιά σου σε λίγους μήνες!!

Φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια!

ευχαριστω κοπελα μου...να εισαι καλα...κ συ να χαιρεσαι το ονομα και τα παιδακια σου!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σόφι σχετικά με το θέμα σου με το βάρος. Η Αριάδνη γεννήθηκε 3.860 γραμμάρια. Στις 14 ημέρες που εσείς έχετε ξεπεράσει το βάρος γέννησης κατά 125 γραμμάρια, εμείς δεν το είχαμε ανακτήσει ακόμα! Συγκεκριμένα 14 ημερών ήταν 3.690 γραμμάρια.

Μετά τις 20 ημέρες της ζωής της άρχισε να παίρνει τα πάνω της. Μετά βέβαια είχαμε το θέμα με την αλλεργία και κερδίζαμε λίγο βάρος αλλά μια χαρά τα καταφέραμε και έχουμε γίνει σούπερ γκομενάκια! ;) Σχετικά με τις κενώσεις, προσπάθησε να αυξήσεις λίγο τα γεύματα το 10 (και πάνω) είναι ένας καλός αριθμός, το 8 μου φαίνεται λίγο για νεογέννητο. Βέβαια αν σε αυτά τα 8 περιλαμβάνεται και ένα που κρατάει ώρες... τότε είναι οκ. Π.χ. εμείς μέχρι να σαραντίσουμε θηλάζαμε τα βράδια από τις 6 το απόγευμα μέχρι 12 ή 1 ή 2 τα ξημερώματα ασταμάτητα. Μαραθώνιους... οπότε σαν τι γεύμα να το μετρήσεις αυτό? Από εκεί κι έπειτα υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στο τι ειναι φυσιολογικό στις κενώσεις ενός μωρού που θηλάζει. Αν όμως κάνει μεγάλες κενώσεις όταν αργεί το βρίσκω οκ. Κι εμένα που είχε τύχει να καθυστερήσει να κάνει, έκανε μετά μία... και με αποζημίωνε! :lol:

καλημερα!

νεκ σ ευχαριστω για την απαντηση!να χαιρεσαι το κοριτσι σου!

υποψιαζομαι οτι η ζυγαρια που εχω δεν ειναικαθολου καλη...μου τον βγαζει λιγοτερο αλλα δεν ειναι λογικο μιας και τρωει μια χαρα...δε ξερω.

οσο για τις κενωσεις λεω να τον παω σε παιδογαστρεντερολογο να τον δει.

πηγα χθες στη συναντηση δεν ηταν κατι ιδιατερο...οσα ειπωθηκαν τα ηξερα ηδη.θηλασα κιολας δε μου ειπαντιποτε για λαθος σταση....τι να πω δε ξερω.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!Την Κυριακη στα γενεθλια μου παντρευοταν ο κουνιαδος μου!

Ευτυχως δεν μας εβρεξε παρα μονο στο κεντρο.

Σοφιες χρονια σας πολλα!Να χαιρεστε τα παιδακια σας και να τα καμαρωνετε!

Σοφακι,με το καλο να ερθει ο μπεμπης σου οπως και να γεννηθει!

Αννουλα τελεια νεα!Συγχαρητηρια!Ειδες που αγχωνοσουν βρε?Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.Αντε θα γινεις κι εσυ διπλομανουλα!

Ο Παντελης απο εχθες ξεκινησε κανονικα παιδικο...ερχεται τον παιρνει λεωφορειο...ανεβαινει λες και το εκανε απο παντα...

Δεν ζοριστηκαμε καθολου στην προσαρμογη του.

Εφαγε ολα τα γευματα του και κοιμηθηκε και μια ωρα εκει.Το μεσημερι που γυρισα απο την δουλεια

μ'αγκαλιαζε και με εσφιγγε κι εγω ελιωνα η μανα.

Πηγαμε στις κουνιες και κοιμηθηκε απο τις 9.30!!!!!!!!Που κοιμοταν 12-1.Τελεια.

Το μονο κακο ηταν που του εβαλα κλυσμα αλλα δεν εκανε κακα γιατι κοιμηθηκε.

Ηταν πολυ εξαντλημενος το πουλακι μου...θα του βαλω και σημερα αν δεν τα κανει γιατι ειναι η 6 μερα.

Παω να κανω καμια δουλεια...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημέρες!!!

Τι κάνετε???

εγώ έτσι κι έτσι...οτι να'ναι είμαι σήμερα!!!

ξύπνησα και εκτός απο το μπουκωμα είχα και βηχα...

5-7 την έβγαλα στον καναπέ γιατι είχα αρκετά έντονους πόνους περιόδου...αλλά κατα τις 9 που πήγα στην κλινική για καρδιοτοκογράφο...ησυχία, τάξη και ασφάλεια!!!

ο μπέμπης μια χαρά απο κινητικότητα και απο συσπάσεις κάτι ελαφριά 30αριά που ο γιατρός μου δε δίνει καθόλου σημασία...

επόμενο ραντεβού το Σάββατο για να μιλήσουμε για την τελική ευθεία...

ελπίζω να γίνει κάτι νωρίτερα!!! χαχαχαχα!!!

μου είπε να πάρω και αντιβίωση για 4 μέρες γιατι αν τελικά καταλήξω σε καισαρική, θα είναι δυσκολα τα πράγματα με το κρύωμα που με ταλαιπωρεί...

Τώρα έχω κάτι πονάκια στην κοιλιά αλλά πιθανόν να είναι και ιδέα μου....δε δίνω σημασία...

Σοφάκι κρητικό σε ευχαριστω πολύ!!!

η συνταγη για τα ντόνατς είναι αυτη:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/paneikola-ntonats.html

Ευμορφάκι μια χαρα ο Παντελάκος με τον παιδικό!!!

μπράβο!!!

να σας ζησει και ο κουνιάδος!!!

Σοφάκι κι εγω ηθελα να στο πω οτι μάλλον έχεις θεματάκι με τη ζυγαριά...

μην αγχωνεσαι!

όλα καλά!!!

ουφ νυστάζωωωωω..............

θα ξεραθω το μεσημέρι!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας......

εχω μπλεξει με γραφειοκρατια......εφτιαχνα κατι χαρτια για μια δημοπρασια για τις φυλακες της Τριπολης ωστε να πηγαινω τροφιμα και ειδη πρωτης αναγκης στους φυλακισμενους!!!ο θεος βοηθος.....μακαρι να την παρουμε την δουλεια.....

Ευμορφακι μου...μπραβο στο αστερι σου.....ανετος και ωραιος!!!να σας ζησουν και οι νεονυμφοι....

Σοφακιιιιιιιιιι τι βλεπεις? θα σκασει μυτη ο μικρος? σαμπως δειχνει σημαδια μου φαινεται......ποοπποπο και σε εχω εννοια βρε παιδι μου.....οπως και το Μαρακι απο κει.....

καλημερα σας......

εχω μπλεξει με γραφειοκρατια......εφτιαχνα κατι χαρτια για μια δημοπρασια για τις φυλακες της Τριπολης ωστε να πηγαινω τροφιμα και ειδη πρωτης αναγκης στους φυλακισμενους!!!ο θεος βοηθος.....μακαρι να την παρουμε την δουλεια.....

Ευμορφακι μου...μπραβο στο αστερι σου.....ανετος και ωραιος!!!να σας ζησουν και οι νεονυμφοι....

Σοφακιιιιιιιιιι τι βλεπεις? θα σκασει μυτη ο μικρος? σαμπως δειχνει σημαδια μου φαινεται......ποοπποπο και σε εχω εννοια βρε παιδι μου.....οπως και το Μαρακι απο κει.....

Καλη επιτυχία Ελενάκι!!!

μακάρι να την πάρεις τη δουλειά!!!

εμενα τελικα με δουλευει ο μπεμπίτος!!!

ενω μεχρι πριν πονούσα συνεχόμενα, τωρα ειμαι μια χαρά!!!

απλά θέλω να ελπίζω οτι αυτά τα πονάκια είναι κάποιο είδος προετοιμασίας...

η οποία ελπίζω να ολοκληρωθει εγκαίρως!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Βεεεεεεεεεεεελλλλλλλλλλλλλλ! Σοφιαααααααααααααααααααααα! ξενυχτουσα αραγε με καμια ομοιοπαθουσα αποψε; ξυπνησα 1.30πμ, 3.30.πμ και 5.30πμ.... εκτοτε πινω καφε και τρωω ψωμια:? εννοειται πως οι αντρες κοιμουνται, εννοειται πως και ο μπομπος μου (εκλεισε μηνα σημερα το πουλακι μου)εχει πεσει ξερος.... α μπαααα, μαλλον κουνιεται τεσπα... δεν την παλευω από τη νυστα και αντε να δουμε πως θα βγει η μερα!

συμπιιιιιιιιι γεννησες; καλα εννοειται οτι μολις ξεκινησεις για μαιευτηριο στελνεις μηνυματα κλπ κλπ κλπ... μην το μαθω από τις ειδησεις: "υστερικη καλαματιανη βουτηξε από το πετο και στη συνεχεια χειροδικησε εναντιον του γιατρου που θα την ξεγεννουσε διοτι οπως ισχυριστηκε της αρνηθηκε αδικαιολογητα δακτυλικη αποκολληση" :tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

εγω ξυπνησα 1.30 τον ταισα και ξεραθηκα...αυτος ξυπνησε και στισ 2 και και ο αντρας μου του δωσε χαμονηλι...εγω χαμπαρι δε πηρα...ξυπνησαμε μετα 6.30 εφαγε και γκρινιαζει ασταματητα...του εδωσα αλλο λιγο στηθος τωρα κ περιμενω να κοιμηθει-αν και δε το βλεπω!

λεω να απω και στον παιδιατρο μια βολτα σημερα να τον ζυγισει να μου φυγει το αγχος..και παλι γι ακλισμα μας βλεπω.:cry:

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα σοφακι!

και εμεις μαλλον για παιδιατρο ειμαστε σημερα γιατι κλεισαμε μηνα οποτε πρεπει να μετρηθουμε! παλι τσιμπλες μου εκανε εντωμεταξυ. του ξεκινησα πρωι πρωι ντομπραντεξ και φουσιντιν. τωρα τον εχω παρατησει στον καναπε, βγαζει κραυγες και εγω περιμενω τη μανα μου να φυγω γιατι εχω και δικαστηριο :(

χαρουμενα μηνογενεθλια μαρακι!

αληθεια εχετε βρει ονομα για τον μπεμπη?πως θα τον βγαλετε?

σοφακι εισαι εδω?ολα καλα?

ελενιτσα ευχομαι να την παρεισ τη δουλεια!σου στελνω κ εγω ολη μου τη θετικη ενεργεια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα κι απο Θεσ/νικη!

Μαρακι μου ξενυχτισμενο...υπομονη...θα περασει:-)

Σοφακι μαλλον προετοιμαζεται ο μπεμπιτος!Αντε με το καλο!

Ελενιτσα μου ευχομαι να την παρεις την δημοπρασια.Σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια.

Σοφακι2 κοιμηθηκες αποψε ε?Μια χαρουλα που σε βοηθαει και ο συζυγος.

Καλα θα κανεις και θα πας στον παιδιατρο...να σου φυγει και το αγχος οπως λες.

Απο τοτε που πηγατε σπιτι δεν τον ειδε ο γιατρος?

Παντως θα σου ελεγα κι εγω να μην τον ζυγιζεις καθε μερα...ειναι μεγαλη παγιδα που σου προκαλει αγχος.

Ο Παντελης ειναι στον παιδικο,η Μαρια και ο Σαββας κοιμουνται.

Εγω απολαμβανω το καφεδακι μου μεχρι να ξεκινησω δουλειες.

Μαγειρεμα,σφουγγαρισμα,πλυντηρια,σιδερωμα...μπλα...μπλα...μπλα...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

ευμορφια μου τον ειδε μολις βγηκαμε απο το μαιευτηριο..ολα καλα κ μου ειπε να τον ξαναδει οταν κελισει μηνα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...