Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουφ τωρα καταφερα τελικά να φτιάξω τα ντόνατς!!!

απο εμφανιση δε λενε πολλά...ελπίζω απο γευση να είναι καλύτερα τα πράγματα μια και είναι πανεύκολα!!!:tongue::tongue::tongue:

έκαν ατα περισσότερα με επικάλυψη γλάσο σοκολάτας και μερικά κακομούτσουνα τελείως, τα πασπαλισα με ζάχαρη κρυσταλλική...όπως τα ζαχαρωτα του φούρνου...

Αννούλα ευχαριστω πολυ!!!

καλέ μια χαρά είναι η χοριακή σου!!!

την Πέμπτη δεν είναι λίγο νωρίς για υπέρηχο?

Ίσως απο Σάββατο να δείτε καλύτερα...

ο γιατρός μου λέει οτι για να φανεί κάτι η χοριακή πρέπει να είναι τουλάχιστον πάνω απο 1000.

όλα καλά θα είναι παντως!!!

μην ανησυχείς!!!;)

αργησα σημερα με τα τηλέφωνα για τη γιορτη μου και δε βγηκα για περπάτημα...

άντε να δούμε αυριο...ελπίζω να μη βρεχει!!!

άλλαξα το πρόγραμμα ύπνου της Βαλ...

τη βάζω στις 10 πλέον αντί για τις 11-11:30 που κοιμόταν...ευτυχως συνεργάζεται...πολύ καλύτερα έτσι!!!

και είμαι σίγουρη και οτι ξεκουράζεται ακομα περισσότερο γιατι το πρωί την ξυπναω στις 7:30 και το μεσημέρι κοιμάται πάλι κανένα 2ωρο...

ο μπέμπης είναι πολύυυυυ χαμηλά....

μακάρι να κάνει κανένα ντου να βγει....

λέτε το ένστικτο μου για μεθαυριο να βγει αληθινό???????

σας έχω τρελάνει κιόλας....σίριαλ την κατάντησα αυτη τη γέννα!!!

με επιασε πολυλογία βραδιατικα....αποχωρώ!!!

καληνυχτούλες!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλέ μπήκα κι εδώ να ευχηθώ και πέφτω σε χαρούμενα κιόλας!

σοφίτσες χρόνια πολλά και καλά, πολύχρονες, γερές, χαρούμενες! στη μία να χαίρεται κόρη και γιο και στην άλλη να χαίρεται την κόρη και με το καλό να χαρεί και τον γιο!

σοφάκι νο1 σου έγραψα και δίπλα.

αννούλα πολλά συγχαρητήρια!!! να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!! στο γιώργο εγώ είχα χοριακή 60 κάτι την πρώτη φορά. Μια χαρά είναι οι δικές σου τιμές! Με το καλό να δείτε και σποράκι!!!

σοφί την πουλσατίλα την παίρνεις για να γεννήσεις? εγώ που την πήρα τότε για να αλλάξει θέση η αριάδνη (ο θεός να σε έχει καλά που μου το είπες, ακόμα σε μνημονεύω!) γέννησα εύκολα και γρήγορα (1,5 ώρα) και χωρίς ορό, μόνο με το υπόθετο. Είχα και από την παραμονή της γέννας πονάκια, που μέχρι τότε και στις 2 εγκυμοσύνες δεν ήξερα τι θα πει πόνος. Το βράδυ που είχα κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο δλδ.

Την είχα πάρει αν θυμάμαι καλά 37+2 μέχρι 37+4 δλδ 3 χάπια των 1Μ (τι σήμαινε αυτό το Μ ακόμα δεν έχω καταλάβει) βέβαια για να αλλάξει θέση το μωρό κι όχι για άλλο λόγο. Αν βοηθάει, βάρα!!!!!

εγω εχω αλλο θεμα. τσιμπλες τρελες στο ματι... εβαλα τομπραντεξ και φουσιντιν μετα από υποδειξη του γιατρου αλλα μολις σταματησα ξαναρχισαν. ξαναεβαλα και οταν τις σταματησαν ξαναρχισαν και παλι. από οτι διαβασα μαλλον προκειται για φραγμενο δακρυικο πορο. θα δοκιμασω μασαζακι στην περιοχη και φυσιολογικο ορο, διαφορετικα λεει θελει επεμβασουλα. θα ρωτησω αυριο και τον παιδιατρο!

η αριάδνη είχε τσίμπλες έτσι από μικρούλα, έτρεχε και το ματάκι της το αριστερό σε σημείο που σπάγανε τα νεύρα μας να απαντάμε "όχι δεν έκλαιγε" σε όλον τον κόσμο που το έβλεπε, έπαιρνε ένα συμπονετικό ύφος και ρωτούσε "γιατί έκλαιγες μικρούλα μου?" σχεδόν σε καθημερινή βάση. Δεν έτρεχε όλη μέρα το δάκρυ αλλά αρκετά συχνά. Και τσίμπλα συχνά, αλλά κάποια μέρα μπορεί και να μην είχε. Βάλαμε στην αρχή τομπραντέξ αν τυχόν και πρασίνιζε η τσιμπλίτσα, μετά το παράτησα μην τη φορτώνω φάρμακα. και κάναμε μαλάξεις σύμφωνα με την παιδίατρο. Μετά επειδή ήμαστε κουτουρού... βλέπαμε ότι δεν περνάει και πήγαμε με καθυστέρηση σε παιδοοφθαλμίατρο που μας σύστησε η παιδίατρος γιατί η ίδια η παιδίατρος πίστευε ότι είναι φραγμένος ρινοδακρυϊκός πόρος και έπρεπε να κάνουμε επέμβαση.

Στην πρώτη επίσκεψη κάναμε πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο. Μου είπε να της κάνω μαλάξεις με συγκεκριμένο τρόπο κι όχι αυτό που μου είχε δείξει η παιδίατρος και να της βάζω και τη φουσιντίν για λίγες μέρες. Και να πάμε να την ξαναδεί σε ένα μήνα όπου θα έπρεπε πριν την επίσκεψη να της έχω βάλει ένα κολλύριο για να διασταλεί η κόρη και να κάνει και έξτρα εξετάσεις.

Αφού μας ξανακοίταξε της βρήκε ότι έχει στο αριστερό μάτι μεγάλο βαθμό υπερμετρωπίας που συνήθως όσο περνάει ο καιρός φεύγει (όλα λέει τα παιδιά γεννιούνται με υπερμετρωπία και όσο μεγαλώνουν σε κάποια περνάει και σε άλλα όχι) και ότι μάλλον εκεί οφείλεται το δάκρυ στην προσπάθεια που κάνει το μάτι να συγκεντρωθεί και να εστιάσει. Αν περάσει ο καιρός και δεν πέσει η υπερμετρωπία πάμε για γυαλιά και θα σταματήσει να δακρύζει το μάτι. Αν πέσει και συνεχίσει να δακρύζει κάνουμε μια επεμβασούλα μικρή κι όχι διάνοιξη γιατί δεν έχει δείγμα για καλό φράξιμο αφού όταν το πίεσε αυτή κατά την εξέταση θα έπρεπε να πεταχτεί πολύ τσίμπλα λέει κι αφού δεν πετάχτηκε ίσως είναι μισοφραγμένο.

Μας είχε πει να ξαναπάμε σε ένα εξάμηνο, θα έπρεπε δλδ να πάμε τώρα. Το θέμα είναι ότι από τα τέλη Ιουλίου ξαφνικά μια μέρα συνειδητοποιήσαμε με τον άντρα μου ότι είχαμε πολλές μέρες να σκουπίσουμε το ματάκι της Αριάδνης! Και τις επόμενες ημέρες διαπιστώσαμε ότι το πρόβλημά της εξαφανίστηκε μετά από 20 σχεδόν μήνες. Λογικά λοιπόν ήταν αυτό που υποστήριζε η γιατρός, ότι δλδ έφταιγε η υπερμετρωπία και προφανώς την ξεπέρασε ή της μειώθηκε αρκετά και πλέον δεν δακρύζει στην προσπάθειά της να εστιάσει.

Συμβουλή μου! Άσε τον παιδίατρο και πιάσε τον παιδοοφθαλμίατρο! ;) Αυτοί ξέρουν καλύτερα και άμα είναι φραγμένος πόρος θα σου δείξει και πώς να κάνεις σωστά τις μαλάξεις ώστε να το ξεπεράσει! κι αν είναι υπερμετρωπία που θα το δείτε αργότερα λογικά, να προλάβετε να μην το ταράξετε στα φάρμακα άδικα, νομίζοντας ότι είναι φραγμένος πόρος.

μολις πριν λιγο...443 η χοριακη...καλη ειναι... θα παω Πεμπτη για υπερηχο!!!!!

kalhmera!

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας να ειστε καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

αννα πολυ καλη η χορικαη συγχαρητηρια!!

αγγελικη με το καλο ο κων.νος σου!

σοφακι πως εισαι ?ειχαμε κανα πονακι?μηπως πρεπει ν αλλαξεισ τη δυναμοποιηση στη πουλσατιλα?(αν θες σου δινω το τηλ του ομοιο να τον ρωτησεις)

μαρακι μου εσυ πως τα πας?ποτε σαραντιζεισ?

νεκ σε ποια σοφια πα ολες εγραψες διπλα?ποιο ειναι το διπλα?τοσες που ειμαστε μπλεξαμε τα μπουτια μας:tongue:

καλη σχολικη χρονια να εχεις!

σημερα λεω να παω στη συναντηση της llil στο π.φαληρο...θα σας πω εντυπωσεις οταν γυρισω.ο μπεπης ηταν πολυ ανυσυχος το βραδυ δε ξερω γιατι...απ τις 9 ξυπνησε 2 παρα εφαγε...μετα 4 και ..και μετα τωρα.αλαλ πολυ γκρινια...θα παρω τον ομοιο να δω τι θα μας πει.

η δικια μου θεραπεια δειχνει να πηγαινει πολυ καλα...εχω ακομα βεβαια αλλα 20 χαπακια να παρω.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρες!!!

πωπω αυπνη ειμαι...

μπουκωμα και πονοκέφαλος...

ο λαιμός δείχνει να τη γλίτωσε...:?

καλέ μπήκα κι εδώ να ευχηθώ και πέφτω σε χαρούμενα κιόλας!

σοφίτσες χρόνια πολλά και καλά, πολύχρονες, γερές, χαρούμενες! στη μία να χαίρεται κόρη και γιο και στην άλλη να χαίρεται την κόρη και με το καλό να χαρεί και τον γιο!

σοφάκι νο1 σου έγραψα και δίπλα.

αννούλα πολλά συγχαρητήρια!!! να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!! στο γιώργο εγώ είχα χοριακή 60 κάτι την πρώτη φορά. Μια χαρά είναι οι δικές σου τιμές! Με το καλό να δείτε και σποράκι!!!

σοφί την πουλσατίλα την παίρνεις για να γεννήσεις? εγώ που την πήρα τότε για να αλλάξει θέση η αριάδνη (ο θεός να σε έχει καλά που μου το είπες, ακόμα σε μνημονεύω!) γέννησα εύκολα και γρήγορα (1,5 ώρα) και χωρίς ορό, μόνο με το υπόθετο. Είχα και από την παραμονή της γέννας πονάκια, που μέχρι τότε και στις 2 εγκυμοσύνες δεν ήξερα τι θα πει πόνος. Το βράδυ που είχα κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο δλδ.

Την είχα πάρει αν θυμάμαι καλά 37+2 μέχρι 37+4 δλδ 3 χάπια των 1Μ (τι σήμαινε αυτό το Μ ακόμα δεν έχω καταλάβει) βέβαια για να αλλάξει θέση το μωρό κι όχι για άλλο λόγο. Αν βοηθάει, βάρα!!!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές Νεκ μου!!!

ναι την πουλσατίλα την παίρνω για να γεννήσω αλλά δε βλέπω φως στο τούνελ!!!

μάλλον θα πρέπει να πάρω κι εγω 1Μ γιατι προς το παρόν παίρνω πιο ελαφριά δόση...

θα ρωτήσω την προμηθεύτρια μου!!!(βλέπε Κλοκλό!!!) χαχαχαχαχα!!!

απο χθες το βραδυ τον αισθάνομαι πολύ χαμηλά το μπέμπη...

και δε βγηκα και για περπάτημα...για να δω μήπως έχω καμια εξελιξη σημερα που θα βγω να περπατησω!!!

Βελ αν διαβάζεις θα στο φέρω σήμερα αυτό που πρέπει!!!

το ξέρω οτι είμαι απαραδεκτη!!!:oops::oops::oops:

kalhmera!

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας να ειστε καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

αννα πολυ καλη η χορικαη συγχαρητηρια!!

αγγελικη με το καλο ο κων.νος σου!

σοφακι πως εισαι ?ειχαμε κανα πονακι?μηπως πρεπει ν αλλαξεισ τη δυναμοποιηση στη πουλσατιλα?(αν θες σου δινω το τηλ του ομοιο να τον ρωτησεις)

μαρακι μου εσυ πως τα πας?ποτε σαραντιζεισ?

νεκ σε ποια σοφια πα ολες εγραψες διπλα?ποιο ειναι το διπλα?τοσες που ειμαστε μπλεξαμε τα μπουτια μας:tongue:

καλη σχολικη χρονια να εχεις!

σημερα λεω να παω στη συναντηση της llil στο π.φαληρο...θα σας πω εντυπωσεις οταν γυρισω.ο μπεπης ηταν πολυ ανυσυχος το βραδυ δε ξερω γιατι...απ τις 9 ξυπνησε 2 παρα εφαγε...μετα 4 και ..και μετα τωρα.αλαλ πολυ γκρινια...θα παρω τον ομοιο να δω τι θα μας πει.

η δικια μου θεραπεια δειχνει να πηγαινει πολυ καλα...εχω ακομα βεβαια αλλα 20 χαπακια να παρω.

φιλια πολλα σε ολες!

Σοφάκι μήπως έφαγες κάτι και τον πείραξε τον μπέμπη???

αν και οι ωρες που λες οτι έφαγε φυσιολογικές μου φαίνονται....η γκρινίτσα μπορεί να ηταν απο αέρια...

κακάκια έχει κάνει?

ωραια θα ειναι στη συνάντηση....εκμεταλλεύσου το να λύσεις όσο πιο πολλές απορίες έχεις!!!;)

τα ντόνατς μου τελικά βγηκαν νοστιμότατα!!!

απλά θα προσέξω το σχήμα τους παραπάνω την επόμενη φορά!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

σοφακι μου προσεχω οσο μπορω τι τρωω...δε ξερω απο τι ειναι πραγματικα.

δειτε κ εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2458683#post2458683

καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφάκι βάλε την ερωτηση και στη σελίδα του Παπαβέντση στο φέις...

χωρις να είμαι ειδική, νομίζω οτι θα έπρεπε να έχει πάρει παραπάνω βάρος ο μπέμπης...

οι ζυγίσεις έγιναν στην ίδια ζυγαριά???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

nai sthn idia...an ejaireseiw tiw 3 prvtes.

θα τον ζυγισω και σημερα και θα σου πω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα και απο μενα....Σοφακι σαμπως θα βγει μου φαινεται νωριτερα ο Μπεμπιτος...αμα τον καταλαβαινεις οτι εχει κατεβει τοοοσο πολυ...θα κανει ντου τ αστερι σου!!!!;)

Νεκ συμφωνω σε αυτο που ειπες για το ματακι της μικρης σου.....ετσι ειχε και ο Ανδρεας μου αλλα οχι τοσο περιπλοκο μεχρι που πηγαμε σε οφθαλμιατρο για να κανουμε ελεγχο για το νηπιαγωγειο που μας ζητουσαν βεβεαιωση...και τελικα το παιδι εχει υπερμετρωπια. Εμας ομως δεν μας ειχε πει κανεις ολα αυτα που ειχαν πει σε εσας....και λαθος μας που δεν πηγαμε στο παιδων να το κοιταξουμε καλυτερα.......τωρα φοραμε γυαλακια αλλα ευελπιστουμε οτι καποια στιγμη θα τα βγαλουμε.....στο νοσοκομειο που πηγα για ελεγχο και την Ευη για το σχολειο μας ειπαν οτι ενδεχεται να εχει και αυτη το ιδιο προβλημα αλλα στο χαρτι εγραψαν οτι το παιδι βλεπει 10/10 και στα 2 ματια.ελεος!!!!πρεπει να παω σε οφθαλμιατρο εξω.....

οι υπολοιπες τι κανετε?Σοφια 2 μηπως κρυωσε ο μπεμπακος σου?τον βγαζεις εξω?

Μαρω πως εισαι σημερα?

μια γρηγορη καλημερα και από εμενα!

κατ' αρχην Νεκ μου χιλια ευχαριστω για τα οσα μου εγραψες θα τα εχω υπόψη μου! ντομπραντςξ και φουσιντιν βαζαμε και εμεις, τωρα του βαζω μονο ορο. δεν δακρυζει συνεχεια και δειχνει να καθαριζει ελπιζω να μην χρειαστει παιδοοφθαλμιατρος γιατι εδω δεν εχει και θα τρεχω Πατρα. :|

Σοφακι μου ελπιζω ο μπεμπης σου να ειναι μια χαρα, κατι διαβασα σχετικα με την προσληψη βαρους, αλλα πολύ βιαστικά, θα το ξαναδιαβασω τωρα!

Αννουλα η χοριακη σουπερ μην μασας! τουρμπο το βλεπω το μικρο!

επίσης κανω και προβλεψη: αγορι!

Συμπι γεννας;:tongue:

Διαφημίσεις

Αλό!!!

βγήκα για καφέ, περπάτησα, πήγα και στον παιδικό σταθμό να δωσω το καινούριο χαρτί απο το ΕΕΤΑΑ υπογεγραμμένο...σιγά...300 ευρω τους έκοψαν μόνο και μου κλαιγόταν η διευθύντρια...

Η Βαλ δε με είδε....βασικά εμφανίστηκε στο διάδρομο κάποια στιγμή αλλά ήταν απασχολημένη και δε με είδε!!!

ένας άλλος πιτσιρικος μου άπλωνε χέρια να τον πάρω...

αυτό το παιδάκι 3 εβδομάδες πηγαίνει και ακόμα να προσαρμοστεί...

με την τσαντα του παραμάσχαλα κυκλοφορεί!!!

Ελενάκι για να δούμε...θα το παρει απόφαση ο μπεμπίτος να βγει??????

το απόγευμα θα ξαναβγω για περπάτημα....έχω και δουλίτσες...

άντε να δούμε!!!

συμπι ανεκδοτο έγινα ε???

στο τέλος θα σας λέω γεννάω και δε θα με πιστευετε!!!:D:D:D

αυριο έχω καρδιοτοκογράφο πάλι και πιστευω θα με ξανασκαλίσει ο ντοκ...

χθες τη γλίτωσα γιατι ηταν στο χειρουργείο και δεν τον είδα...

αυριο όμως????

ωχ αμάν!!!

μα οκ το σκάλισμα αλλά δεν ξέρω πως το κάνουν οι δικοί σας γιατροί, εμένα με βάζει σε μια εξαιρετικά άβολη θέση που ίσως βέβαια να είναι πιο βολική για εκείνον αλλά εγω ψοφάω!!!

και θέλω και δακτυλική αποκόλληση τρομάρα μου!!!:rolleyes:

χαχαχαχαχαχαχα!!!

τι τραβάω για σένα γιε μου!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σοφάκι διάβασα την απάντηση του παπαβέντση οπότε μια χαρα θα σου κάτσει που θα πας στη συνάντηση!!!

πωπω μόλις εξαφάνισα ένα πρόβειο γιαούρτι με κορν φλέικς!!!

το ζάχαρο όποτε το θυμάμαι το μετράω...:oops::oops::oops:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χαχαχα...Μου αρεσει βρε Μακ που κανεις κ προβλεψεις!!!!!!!!!!!! λες αγορι ε;;;;;;;;;; Βρε γερο να ειναι κ πραγματικα δε με νοιαζει ο,τι κ αν ειναι!!!!!!!!!! Νομιζω κ γω οτι νωρις ειναι Πεμπτη, αλλα ετσι μου ειπε, τι να πω....μαλιστα ηθελε σημερα να παω αλλα δεν μπορουσα...τωρα γιατι τετοια βιασυνη, αφου καρδια ειναι πολυ νωρις για να ακουσουμε δεν ξερω...εχω αλλαξει γιατρο εντωμεταξυ κ δε γνωριζω τις τακτικες του καινουργιου...ιδωμεν!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Σοφάκι-fairytale χρόνια πολλά !!

Πολύχρονη να είσαι!!

Με το καλό να έρθει ο αγόραρος σε λίγες μέρες!!

Ντόνατς??μμμ! δεν έχω φτιάξει ποτέ! εύκολα είναι? για βάλε καμιά συνταγή μήπως προκόψουμε να φτιάξουμε κι εμείς!

Σοφάκι-Εlizabeth να χαίρεσαι το ονοματάκι σου!

Να σου ζήσουν τα αστεράκια σου!!

Αννούλα έχω πολύ καιρό να σε πετύχω αλλά σε πέτυχα πάνω στα ευχάριστα!

Εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και να κρατήσεις ένα υγιέστατο νινάκι στην αγκαλιά σου σε λίγους μήνες!!

Φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Και ξανα γεια σας! :lol: Σοφάκι για την κηραλοιφή που με ρώτησες, έκανα μια συνταγή αλλά έχασα την μπάλα γιατί μου έβγαινε πολύ πηχτή και δεν απλωνόταν οπότε όλο πρόσθετα λάδι κι όλο ξαναπρόσθετα και έλιωνα και πάλι δε μου βγήκε σούπερ.

Αν θέλεις δοκίμασε να πάρεις φυσικό κερί μέλισσας και να κάνεις μια συνταγή με 150 μλ. λάδι και 1 κουταλάκι του γλυκού γεμάτο κερί. Σε χαμηλή θερμοκρασία ζεσταίνεις το λάδι και προσθέτεις το κερί κι ανακατεύεις μέχρι να λιώσει. μόλις λιώσει κάτι που γίνεται πολύ γρήγορα το αποσύρεις από τη φωτιά και το βάζεις σε βάζο ή γυάλινο ή πλαστικό bpa free. Μπορείς από το orestis craft center να παραγγείλεις βαλσαμέλαιο και λάδι καλεντούλας και να βάλεις 50 μλ λάδι, 50 μλ, βαλσαμέλαιο και 50 μλ. λάδι καλεντούλας που είναι όλα ένα κι ένα για σκασίματα, πληγές, καψίματα κλπ. Και φυσικά σούπερ για τις θηλές σου και για τον πωπό του μωρού! Και να αφήσεις τις κρέμες με τα χημικά. Κι εγώ κηραλοιφή βάζω στην αριάδνη! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...