Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σοφακι μου αν δε πονουσε θα περιμενα...δειχνει ομως οτι ποναει.τη διατροφη μου τη προσεχω...εχω τσακισει τα ακτινιδια και το σταφυλι...τιποτε.μαλλον τ απογευμα θα το κανω το κλισματακι.εχω δοκιμασει να βαλω γυρω γυρω και μπατονετα με λαδακι,,,τιποτε επισης.:(

μαρακι μου στο ματακι δοκιμασε να βαλεις λιγο απ το γαλα σου...εγω ετσι κανω...κ ο δικος μου εχει τσιμπλιτσες.

σοφακι σε ποια μερα εισαι?εννεοω που περνεις πουλσατιλα..ποσες εχεις παρει μεχρι τωρα?

λογικα πρεπει μες τη βδομαδα να σε πιασουν αν ειναι.

οσο για τη δαχτυλικη αποκολληση απ τη στιγμη που στη κανει σε λιγες ωρες αν ο μπεμης ειναι ετοιμος θα γεννησεις...αλλιως περιμενεις παλι.

Ε αν πονάει, καντο το κλισματάκι...

σημερα είμαι 38+2 και παίρνω πουλσατίλα εδω και 5 μέρες αλλά μικρη δόση!

δηλαδή πήρα την πρωτη μέρα των 200 και οι υπόλοιπες είναι των 160 αν δεν κάνω λάθος...

σκέφτομαι μήπως αυτη την Τετάρτη πάω και παρω 2-3 των 1Μ για να πιω Πέμπτη-Παρασκευη-Σάββατο...μήπως και προλάβω!!!

τη δακτυλική αποκόλληση θα την κάνω Κυριακή βράδυ και αν δεν πιάσει Δευτερα πρωί μπαίνω για καισαρική....δε με περιμένει άλλο...δυστυχώς...

και όσο σκέφτομαι τι πόνο θα τραβήξω.....ωχ αμάν αμάν!!!

μα τι μαζόχα είμαι τελικά!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

στείλτε θετική ενεργεια του μπεμπίτου για να βγει μεσα στην εβδομάδα!!!!

συμπι για τις τσιμπλίτσες ρωτα δίπλα και τη Νεκ....νομίζω οτι είχε το ίδιο θεματάκι με την Αριάδνη και το ξεπέρασε με μασαζάκι αν θυμάμαι καλά...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!και καλη μας εβδομαδα!

σοφακι μου χρονια μας πολλα!σοφακι εκ κερκυρας επισης!να μας χαιρονται οσοι μας αγαπουν!

του μπεμπη του εκανα κλεισματακι...ανακουφιστηκε ο καημενοσ...χθες κοιμοταν απο τις 9 μεχρι τις 2.30 εγαφε κ ξαναξυπνησε στις 7 παρα...σουπερ!ανελπιστο δωρο...μπραβο μπεμπη!(καποια στιγμηθα πρεπει να σταματησω να τον λεω μπεμπη εχει ονομα πλεον ο μανος μας:P)

σας φιλω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρες!!!

Σοφίες χρόνια μας πολλά!!!

Να μας χαίρονται!!!:D:D:D

μια χαρά τον βρίσκω τον Μάνο Σοφάκι!!!

φτου φτου έτσι να συνεχίσει!!!

εγώ χάλια είμαι....μάλλον κρύωσα χθες...

καταρροή, πονόλαιμο...

αυτό μου έλειπε τώρα....

έλεγα να πάω και εκκλησία σημερα αλλά δεν την παλεύω....

θα περάσω μετά που θα βγω για ψώνια, να ανάψω ένα κεράκι!

γιουβαρλάκια θα κάνω σήμερα και λέω να φτιάξω και ντόνατς!

βρηκα μια εύκολη συνταγη και λέω να τη δοκιμάσω!

πωπω ακριβώς σε μια εβδομάδα το πολύ, θα έχω τον μπεμπίτο βρε κορίτσια...

δεν το πιστεύω...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!

Χρονια πολλα Σοφακια μας , ειστε και πολλα! να σας χαιρομαστε να ειστε υγιεις και με πολλά κουραγια να προσφερετε ο,τι καλυτερο στις οικογενειες σας! χα χα χα εχω φαει κολλημα με το "κουραγιο" για αυτο το ευχομαι! :tongue:

συμπεθερακι μου με το καλο να υποδεχθεις τον μπεμπιτο σου! αντε ανυπομονω να δω φατσουλα καινουργια :P κατι μου λεει οτι θα ειναι ενα πολύ ήσυχο μωρακι (δεν ξερω γιατι εχω αυτο το φιλινγκ!)

Σοφια 2 ο Μανος ειναι θεος απλα! μπραβο στο μωρο σου, παντα τετοια!

εμεις καλα ειμαστε απλα εχωουμε και με τον μικρουλη κολικους! υποφερει το μαναρακι μου! συνεχως αερια βγαζει! μα που τα βρισκει αναρωτιεμαι! ο πισινος του δεν σταματαει τα πρρρρ και πρρρρρρρρρ :tongue: εντωμεταξυ τρωει σα να μην υπαρχει αυριο! πολυ φαι!!!!!!!!!

καλημερα σας....επιτελους σημερα γραφω σαν ανθρωπος απ τον υπολογιστη!!!!

Καταρχην χρονια πολλα στην Στεβυ για προχθες και στην Ευμορφουλα μας.....πολυχρονες κοριτσια!!!Σοφουλες Χρονια σας Πολλα.....να ειστε παντα γερες να μεγαλωνετε τα παιδακια σας και τον συζυγο βεβαιως, με πολλη επιμονη και υπομονη!!!!!ΣΟΦΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ!!!!

Αννουλα μου συγχαρητηρια.....μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε....και θα φερεις στον κοσμο ενα υγιεστατο παιδακι!!!

Μαρακι μου...συμβαινει σχεδον σε ολα τα μωρακια.....εμενα το ειχαν τα αγορια!!!!περαστικα του....εσυ πως εισαι?ο Κωνσταντης?

Λιααααα? Κατεριναααααα?

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Πολυχρονες οι Σοφίες!!!!!!!!!!

ΝΑ χαιρεστε τα παιδακια σας και τις οικογένειες σας!!!!!!

Κρατας ακομη Σοφακι, τι λεει ο μπεμπης, λες να σου κάνει δωρο στη γιορτη σου?!!!

Αννα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!

Τι χοριακη ειχες? η δικη μου πρωτη ήταν μονο 7!

Ελπιζω ολα να πανε καλα!!!!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!

Χρονια πολλα Σοφακια μας , ειστε και πολλα! να σας χαιρομαστε να ειστε υγιεις και με πολλά κουραγια να προσφερετε ο,τι καλυτερο στις οικογενειες σας! χα χα χα εχω φαει κολλημα με το "κουραγιο" για αυτο το ευχομαι! :tongue:

συμπεθερακι μου με το καλο να υποδεχθεις τον μπεμπιτο σου! αντε ανυπομονω να δω φατσουλα καινουργια :P κατι μου λεει οτι θα ειναι ενα πολύ ήσυχο μωρακι (δεν ξερω γιατι εχω αυτο το φιλινγκ!)

Σοφια 2 ο Μανος ειναι θεος απλα! μπραβο στο μωρο σου, παντα τετοια!

εμεις καλα ειμαστε απλα εχωουμε και με τον μικρουλη κολικους! υποφερει το μαναρακι μου! συνεχως αερια βγαζει! μα που τα βρισκει αναρωτιεμαι! ο πισινος του δεν σταματαει τα πρρρρ και πρρρρρρρρρ :tongue: εντωμεταξυ τρωει σα να μην υπαρχει αυριο! πολυ φαι!!!!!!!!!

καταρχην το φιλινγκ το εχεις γλυκο μου Μαρακι γιατι απλα ο φιλος Σταυρος εχει σκοπο να γεννηθει στις 24/9 οπως του εχει επισημανει ο γιατρος της μανουλας του....και ως επι τον πληστον αυτα τα παιδακια ειναι πολυ ησυχα!!!το ξερεις αλλωστε απ τον Κωνσταντινο σου(Ζυγος)!!!!:tongue::tongue:

βρε Μαρακι μηπως τον πειραζει κατι απο αυτα που τρως και του δημιουργει τοοοσα αερια αλλα και το γαλα που πινει!!!!για κοιτα το λιγο.....μηπως δεν χορταινει με το γαλα σου?

καταρχην το φιλινγκ το εχεις γλυκο μου Μαρακι γιατι απλα ο φιλος Σταυρος εχει σκοπο να γεννηθει στις 24/9 οπως του εχει επισημανει ο γιατρος της μανουλας του....και ως επι τον πληστον αυτα τα παιδακια ειναι πολυ ησυχα!!!το ξερεις αλλωστε απ τον Κωνσταντινο σου(Ζυγος)!!!!:tongue::tongue:

βρε Μαρακι μηπως τον πειραζει κατι απο αυτα που τρως και του δημιουργει τοοοσα αερια αλλα και το γαλα που πινει!!!!για κοιτα το λιγο.....μηπως δεν χορταινει με το γαλα σου?

ελενιτσα μου υαπό το δικο μου γαλα πινει λιγο σαν φαρμακο περισσοτερο να παιρνει και κανενα αντισωμα. το γαλα που του δινω ειναι το ΝΑΝ δοκιμασα και το αλμιρον που επαιρνει ο Κων/νος, χειροτερα ηταν. δεν θελω να μπω στην λογικη να του αλλαζω συνεχεια γαλατα γιατι και ο παιδιατρος μου εχει πει οτι ολα ειναι τα ιδια και ειναι ανωφελο να του αλλαζω. αυτος λεει μεγαλωσε το παιδι του καθε εβδομαδα με διαφορετικο γαλα αναλογα με τα διαφημιστικα που του εστελναν οι εταιρειες,. τι να σου πω τωρα!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κορίτσια μου!!!

μόλις μαζεύτηκα σπίτι...

είχα πάει για καρδιοτοκογράφο και μετά για ψωνια...

όλα καλά...ο μπέμπης αταραχος, δε δείχνει να θέλει να βγει!!!

την Τετάρτη πάλι καρδιοτοκογράφο....δεν τον είδα τον γιατρό μου....είχε χειρουργείο...καισαρική....εχμ....γκουχ γκουχ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

συμπι μακαρι να ειναι ησυχούλης ο μπεμπίτος!!!

γιατι σε συνδιασμό με την πολυλογία της Βαλ δε θα το αντέξω να μου βγει γκρινιάρης!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Αγγελική για σήμερα δε δείχνει διάθεση να βγει ο μικρός...

εμένα μου έχει έρθει φλασιά οτι μπορεί και να βγει στις 19...

για να δούμε!!!

πάω να μαγειρέψω τωρα γιατι παραάργησα πάλι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!!!!!!!!!!! Σοφιες Χρονια σας Πολλα!!!!!!!!!! Να σας χαιρονται οι οικογενειες σας, να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!!!!!!!! Σοφακι με το καλο ο μπεμπης!!!!!!!!!!! εκανα τη χοριακη κ γυρω στις 7 θα ξερω...αναμονη λοιπον...Ελενιτσα μακαρι να πανε ολα καλα!!!! Αγγελικη 118 ηταν η χοριακη μου....Εσενα 7;;;;;;;;;; Απαπα...κ τωρα περιμενεις τον Κωνσταντινο ε;;;;;;;;; Μακαρι βρε κοριτσια να πανε καλα κ για μενα....

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

εκανα τη χοριακη κ γυρω στις 7 θα ξερω...αναμονη λοιπον...Ελενιτσα μακαρι να πανε ολα καλα!!!! Αγγελικη 118 ηταν η χοριακη μου....Εσενα 7;;;;;;;;;; Απαπα...κ τωρα περιμενεις τον Κωνσταντινο ε;;;;;;;;; Μακαρι βρε κοριτσια να πανε καλα κ για μενα....

Ναι καλε, το 7 ειναι τωρα μεσα και με κλωτσάει!

Εσυ με 118 γιατι ανησυχεις? μια χαρά ειναι!

Αντε με το καλο να μαθεις και την πιο μεγάλη το απογευμα!

Ναι καλε, το 7 ειναι τωρα μεσα και με κλωτσάει!

Εσυ με 118 γιατι ανησυχεις? μια χαρά ειναι!

Αντε με το καλο να μαθεις και την πιο μεγάλη το απογευμα!

χαχαχα...ωραιο αυτο!!!!!!!!!!! Μακαρι βρε κοριτσι να πανε ολα καλα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...