Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοπέλες..βρε Μακ, τι σύμπτωση νυχτιάτικα, και εμείς 7 η ώρα πήγαμε για ύπνο εχθές, έκλαιγε αυτή γοερά , ψιλοέκλαιγα κι εγω μαζι απο απελπισία και κούραση..σου στελνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς, μακάρι να περάσει γρήγορα για τα καμάρια μας αλλά και για εμάς.

Σοφάκι, Σοφάκι, αγχώθηκες , ε? καλά θα τα πούμε και τηλεφωνικά.Αισιοδοξία και καθαρή σκέψη χρειάζεται, ο μπεμπίτος μπορέι να κάνει τη ρελάνς μόνος του, αλλά και καισαρικούλα να προκύψει..τι έχεις Γιάννη, τ'έιχα πάντα, πλέον θα είσαι προετοιμασμένη και ειλικρινά, η καισαρική στο σύνολό της, δεν είναι και απ τις χειροτερες εμπειρίες, την προηγούμενη φορά δεν σε βοήθησε πιστέυω το απροσδόκητο του πράγματος. Αυτή τη φορά, θα είναι διαφορερικά..όλα αυτα επαναλαμβάνω, στην περιπτωση που δεν ευοδωθεί ο σχεδιασμός σας για φυσιολογικό..

Ουά, ουά, η μπέμπα, μα πραγματικά ο ήχος που βγάζει είναι αυτός, πάω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ξενυχτι πάλι Βελ???

κουράγιο....

συντομα θα μπω κι εγω στο κλαμπ σας οπότε....φυλάξτε μια θέση!!!

ρε συ δε με άγχωσε η πιθανότητα της καισαρικής...

αυτό οκ...το έχω στο μυαλό μου οτι πιθανότατα θα συμβεί...

οι πρακτικές που σκοπεύει να ακολουθήσει ο ντοκτορ με αγχώνουν που αποτι λέει ο Παπανικολάου είναι απόλυτα λανθασμένες για μια περίπτωση σαν τη δική μου...

Βασικά θα του πω τη Δευτέρα την άποψη μου και απλά ελπίζω να μην παρεξηγηθεί και να αποδεχτεί την πρόταση μου για δακτυλικη αποκόλληση...

αχ τελευταία στιγμή τι τραβάω!!!:?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ααααααααχχχχχχχχχ βρε Βελουδακι μαζι ξενυχτουσαμε και δεν το ηξερα!

ευχαριστω για τους χαιρετισμους και ανταποδιδω. μωρε ας μην εχουν τιποτα σοβαρο και αυτα περνανε. τρελα αερια ομως! εσυ θηλαζεις; εγω και να θηλαζω (τρις ημερησιως) και δινω και ξενο. δεν ξερω τι φταιει αλλα και οι κολικοι γενικως ειναι αγνωστου αιτιας!

συμπι μου ακου τη Βελ εχει απολυτο δικιο. το κακο ειναι οτι σου συμβαινουν οντως τελευταια στιγμη και αυτο σε αγχωνει πιο πολυ!

ωραιο το κουβερτακι, σουπερ. εδω εψαξα δεν υπαρχει κατι παρομοιο...

καλησπερα σας!!!!! Σοφια να σου ζησει το κοριτσι σου, να το χαιρεσαι, να τα εκατοστησει!!!!!!!!!! Δε σχολιαζω τιποτε αλλο, απλα μπηκα να σας πω οτι ειμαι εγκυος....εκανα τεστ φαρμακειου κ ειδα ενα μεγαλο +++++++. Θα παω σε λιγο για χοριακη...φιλια!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλησπερα σας!!!!! Σοφια να σου ζησει το κοριτσι σου, να το χαιρεσαι, να τα εκατοστησει!!!!!!!!!! Δε σχολιαζω τιποτε αλλο, απλα μπηκα να σας πω οτι ειμαι εγκυος....εκανα τεστ φαρμακειου κ ειδα ενα μεγαλο +++++++. Θα παω σε λιγο για χοριακη...φιλια!!!!!

Αννούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι τέλεια νέα είναι αυτά???????????

Μπράβο βρε κοριτσάκι!!!

Συγχαρητηρια!!!

Να έχεις μια τέλεια και ήρεμη εγκυμοσύνη!!!

632640zx6vm25i6x.jpg

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

anna συγχαρητηρια!υπεροχα νεα!μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

αχ κοριτσια ευχαριστω πολυ...ομως η χοριακη μου δεν ειναι μεγαλη κ εχω λιγο αγχωθει...θα ξαναπαω δευτερα απογευμα να την κανω κ βλεπουμε...τι να πω...ελπιζω να πανε ολα καλα...Σοφακι τι να πω για τον πεθερο σου...απλα δεν υπαρχει ο ανθρωπος...καλα εκανες κ τον πεταξες εξω, κοιταζε μονο την οικογενεια σου κ τον εαυτο σου κ ο,τι σε χαλαει απλα βγαλτο απο τη ζωη σου...κανενας συμβιβασμος πια (για ολους το λεω...)

ovvZp2.png

Μην αγχώνεσαι Αννούλα!!!

μήπως είναι νωρίς γιαυτό βγήκε χαμηλή?

παίζει και η καθυστερημένη σύλληψη...

Κι εγώ πολύ χαμηλές χοριακές είχα...

δεν ξέρω αν διάβαζες τότε τι άγχος είχα περάσει...

23 ήταν η πρώτη μου...

όλα καλά θα είναι!!!

πάρε και μπόλικη θετικη ενέργεια να έχεις!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μην αγχώνεσαι Αννούλα!!!

μήπως είναι νωρίς γιαυτό βγήκε χαμηλή?

παίζει και η καθυστερημένη σύλληψη...

Κι εγώ πολύ χαμηλές χοριακές είχα...

δεν ξέρω αν διάβαζες τότε τι άγχος είχα περάσει...

23 ήταν η πρώτη μου...

όλα καλά θα είναι!!!

πάρε και μπόλικη θετικη ενέργεια να έχεις!!!

αχ μωρε Σοφια, σε ευχαριστω για τη θετικη ενεργεια...τα θυμαμαι κ τα δικα σου, πώς δεν τα θυμαμαι...αλλα εχω στο μυαλο μου κ την πρωτη μου φορα που καπως ετσι ξεκινησα κ λιγο με εχει παρει απο κατω..τεσπα μη σας μαυριζω κ σας...τη Δευτερα θα ξερω!!!!! Εσυ πώς πας;;;;; κοντοζυγωνεις ε;;;;; αντε με το καλο καλη μου...

ovvZp2.png

καλημερα!

αννουλα σου στελνω κ εγω τη θετικη μου ενεργεια!καλα παοτελεσματα ολα καλα θα πανε!περιμενουμε αυριο τα ευχαριστα!

ο μπεμπης ξυπνησε χθες μονο μια φορα το βραδυ...στις 2,30 και μετα ξανα στις 7 και...το ειχαμε αναγκη ξεκουραστηκαμε ολοι.

εγω ετοιμαζομαι για βολτα με τ αμαξι...αν και βρεχει εδω.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Αννουλα μου πολλα πολλα συγχαρητηρια και μπολικη θετικη ενεργεια σου στελνω! ολα καλα θα πανε! ειδες και η συμπι κατι τιμες χοριακης που ειχε; σαν αιματοκριτης ηταν :tongue: αλλα ολα σουπερ και ο μπεμπιτος καταφθανει! μην αγχωνεσαι οκ; περιμενουμε νεα από βδομαδα!

Στεβη μου χιλια συγγνωμη, ξεχαστηκα: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την γιορτη σου! να εισαι καλα εσυ και η οικογενεια σου, καλη επιτυχια στις εξετασεις σου, τα καλυτερα ειναι μπροστα σου :P

Ευμορφια μουουουουουου!!!!!!!!! χιλιοχρονη αστερι μου, γερη να εισαι παντα, να σε χαιρονται αυτοι που σε αγαπουν, να σε φροντιζουν και να σε προσεχουν γιατι εισαι τοσο πολυτιμη!

Σοφακι θα θυμωσω... ειστε μικροτεροι από εμας και κοιμαστε ηδη 5 ωρα; εγω αν ειμαι πολύ τυχερη κοιμαμαι 4ωρο σερι αλλα το συνηθες ειναι το 2ωρακι!

συμπιιιιιιιιιιιι.... γεννησες;:tongue:

στεβυ χρονια σου πολλα!να σε χαιρομαστε!

ευμορφακι μου χρονια πολλα και απο εδω!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

μαρακι μου θα στρωσει και ο δικο ςσου...κ εγω δε μπορω να ειμαι σιγουρη οτι θα συνεχισουμε ετσι...ισως ηταν τυχαιο γεγονος;)

ο μπεμπης εχει να κανει κακα 5 μερες...τι να κανω?μιλησα χθες με τον απιδιατρο μου ειπε να ποναει να μη περιμενω αλλο να του κανω κλισμα...δε μπορω να το κανω αυτο φοβαμαι...καμαι ιδεα?δοκιμασα να του δωσω και χαμομηλι με το μπιμπερο καλμα της μεντελα(ειναι ειδικο για μητρικο γαλα 20 ευρω το πληρωσα:eek:) αλλα δε το πιανει καθολου..

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Bonjour!!!

Χρόνια πολλά στο Ευμορφάκι μας!!!

Να τα εκατοστησεις κουκλάρα μαμά!!!!

αχ και η Στέβη γιόρταζε προχθές ε???

χρόνια πολλά Στέβη μου!!!

με έχει χτυπήσει μινι αμνησία....

ξέχασα να ευχηθώ σχεδόν σε όλους τους γνωστούς μας που γιόρταζαν!!!

Σοφάκι αν ο μπέμπης δε δείχνει να ζορίζεται, μην κάνεις τίποτα ακόμα...

στο ξαναείπα...τα θηλάζοντα μπορεί να κάνουν και 10 μέρες να ενεργηθούν....

τρώγε εσυ φαγητα με πολλές φυτικες ινες, πιες και χαμομηλάκι...καντου και ασκησούλες με τα ποδαράκια...

συμπι όχι δε γέννησα!!!

καλέ αν γεννούσα, απο τη χαρά μου, πρωτα θα έμπαινα να σας το γράψω και μετά θα πήγαινα στην κλινική!!!

προς το παρόν δεν έχω σημάδια....:rolleyes:

ελπίζω να γίνει κάτι μέσα στην εβδομάδα....

γιατι αλλιώς δεν τη γλιτώνω την καισαρική!!!

άσε που θα πονέσω και πολύ με τη δακτυλική αποκόλληση που θα του πω να μου κάνει!!! όχι τιποτα άλλο αλλά να πονέσω, να γίνει και δουλειά...

μη φάω τόσο χέρι χωρίς λόγο!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

πάω να πιω την πουλσατίλα μου τώρα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι το χαμομηλακι με ρεγουλα, θα κανει ενα 24ωρο να τον πιασει αλλα κανει δουλεια. παρε και ενα θερμομετρακι (οχι υδραργυρου) και ερεθισε του λιγο τον σφιγκτηρα, εγω αυτο κανω. καλα στον Κων/νο ειχα κανει και μια φορα κλισμα αλλα μην φοβασαι ειναι πανευκολο!

εγω εχω αλλο θεμα. τσιμπλες τρελες στο ματι... εβαλα τομπραντεξ και φουσιντιν μετα από υποδειξη του γιατρου αλλα μολις σταματησα ξαναρχισαν. ξαναεβαλα και οταν τις σταματησαν ξαναρχισαν και παλι. από οτι διαβασα μαλλον προκειται για φραγμενο δακρυικο πορο. θα δοκιμασω μασαζακι στην περιοχη και φυσιολογικο ορο, διαφορετικα λεει θελει επεμβασουλα. θα ρωτησω αυριο και τον παιδιατρο!

σοφακι μου αν δε πονουσε θα περιμενα...δειχνει ομως οτι ποναει.τη διατροφη μου τη προσεχω...εχω τσακισει τα ακτινιδια και το σταφυλι...τιποτε.μαλλον τ απογευμα θα το κανω το κλισματακι.εχω δοκιμασει να βαλω γυρω γυρω και μπατονετα με λαδακι,,,τιποτε επισης.:(

μαρακι μου στο ματακι δοκιμασε να βαλεις λιγο απ το γαλα σου...εγω ετσι κανω...κ ο δικος μου εχει τσιμπλιτσες.

σοφακι σε ποια μερα εισαι?εννεοω που περνεις πουλσατιλα..ποσες εχεις παρει μεχρι τωρα?

λογικα πρεπει μες τη βδομαδα να σε πιασουν αν ειναι.

οσο για τη δαχτυλικη αποκολληση απ τη στιγμη που στη κανει σε λιγες ωρες αν ο μπεμης ειναι ετοιμος θα γεννησεις...αλλιως περιμενεις παλι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...