Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

κακές εικονικά βλαστοκύστες που τελικά ήταν ποιοτικά εσωτερικά. Αυτές έδωσαν τελειώμηνες εγκυμοσύνες. Εάν όλα είναι τα υπόλοιπα είναι καλά, μια υγιής βλστοκύστη οποιασδήποτε βαθμολογίες θα δώσει εγκυμοσύνη και μωρό. 

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα τα γραψω οσο πιο περιγραφικα μπορω...οπως ξερετε η περιοδος της λοχειας εχει πολλα συναισθηματικα σκαμπανεβασματα...αν σ αυτο προσθεσουμε τους μαραθωνιους νυχτερινους θηλασμους του νεογεννητου γιου μου καταλαβαινετε οτι εχουμε ενα εκρηκτικο μειγμα...οπως ολα τα ζευγαρια λοιοπν ειχαμε κ εμις τους καβγαδες μας...που εγιναν εντονοτεροι τις 4-5 πρωτες μερες με το μωρο στο σπιτι...υστερα λοιπον απο 3 μερες αυπνιας και ξεσπασματων δικων μου και του αντωνη κανονιζουμε να ερθουν τα πεθερικα μου σπιτι να δουν το μωρο(να δουν οχι ν αγγιξουν εννεοιται)-πολυ κακως που ακουσα τον ανυωνη και δεχτηκα...το προγουμενο βραδυ ειχαμε τσακωθει ασχημα κ ημουν ετοιμη να πω στους γονεις του να τον παρουν μαζι τους φευγοντας-οχι μονιμα για ενα βραδυ να ηρεμησουμε ολοι λιγο...ε με το που το ακουει αυτο ο πεθερος μου παιρνει τον αντωνη και την ελλη και καλα για βολτα...τους εκανε ρεζιλι σ ολη τη γειτονια...να φωναζεικαι να βριζει τον αντρα μου μπροστα στο παιδι:evil::evil::evil:...το αποκορυφωμα ομως ηρθε οταν γυρισαν σπιτι...μου ειπε αν θελω να τον διωξω να καλεσω την αστυνομια και να του κανω εξωση...και ΝΑ ΜΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ-Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ-ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ...μιλαμε τα πηρα επαθα αμοκ...εννοειται τον πεταξα σχεδον με τις κλωτσιες απ το σπιτι...με τον αντωνη τα βρηκαμε εννοειται και μαλιστα ηταν δικη του πρωτοβουλια να του πει να μη ξαναπατησει σπιτι και πως ουτε εμεις θα παμε ποτε...οτι δε θελει να τον ξερει...καλα για μενα δε τιθεται θεμα....δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να το συγχωρεσω αυτο που ειπε....λοιπον πως σας φαινεται?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφάκι μου....λεχώνα και περνάς τέτοια...

ανεπίτρεπτο!!!

και μάλιστα να γίνονται τέτοια σκηνικά μπροστά στην Έλλη???

απαράδεκτο...

Παρολαυτά επειδή δε χαιδεύω αυτιά, να σου πω οτι καταρχήν φταίτε εσείς που τους βάλατε μέσα στο πρόβλημα...

το τι θέματα έχεις εσύ με τον Αντώνη δεν τους αφορά και δεν έπρεπε να τους το αναφέρετε ούτε για πλάκα!!!

Φυσικά η αντίδραση του πεθερού σου έδειξε οτι απλά τα μάζευε και ήθελε να τα πει και βρηκε την ευκαιρία...

Κοίτα να είσαι εσύ καλά με τον άντρα σου και οι υπόλοιποι περισσεύουν...

Οι αντιδράσεις όλων στη συγκεκριμένη στιγμή, δείχνουν οτι υπάρχει παρελθόν και απλά το πράγμα ξέσπασε...

Νομίζω οτι στη φάση που είσαι τώρα, δε χρειάζεται να ασχολείσαι με τίποτα άλλο εκτός απο τα παιδάκια σου....κοιτάξτε να βρείτε τους ρυθμούς σας σαν οικογένεια και βλέπετε μετά τι θα κάνετε με τα πεθερικά σου...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφάκι μου....λεχώνα και περνάς τέτοια...

ανεπίτρεπτο!!!

και μάλιστα να γίνονται τέτοια σκηνικά μπροστά στην Έλλη???

απαράδεκτο...

Παρολαυτά επειδή δε χαιδεύω αυτιά, να σου πω οτι καταρχήν φταίτε εσείς που τους βάλατε μέσα στο πρόβλημα...

το τι θέματα έχεις εσύ με τον Αντώνη δεν τους αφορά και δεν έπρεπε να τους το αναφέρετε ούτε για πλάκα!!!

Φυσικά η αντίδραση του πεθερού σου έδειξε οτι απλά τα μάζευε και ήθελε να τα πει και βρηκε την ευκαιρία...

Κοίτα να είσαι εσύ καλά με τον άντρα σου και οι υπόλοιποι περισσεύουν...

Οι αντιδράσεις όλων στη συγκεκριμένη στιγμή, δείχνουν οτι υπάρχει παρελθόν και απλά το πράγμα ξέσπασε...

Νομίζω οτι στη φάση που είσαι τώρα, δε χρειάζεται να ασχολείσαι με τίποτα άλλο εκτός απο τα παιδάκια σου....κοιτάξτε να βρείτε τους ρυθμούς σας σαν οικογένεια και βλέπετε μετά τι θα κάνετε με τα πεθερικά σου...

σαφως και υπηρχε παρελθον...12 χρονια δε μπορεισ να φανταστεισ τι μαλακιεσ εχει κανει...και τισ ανεχομουν για χαρη του αντωνη.

εγω δεν ηθελα να ερθουν, ο αντωνης ηθελε...ας προσεχε.

καθε εμποδιο για καλο παντως τον ξεφορτοθηκαμε κ ησυχασαμε.μενει τωρα να τον χωρισει η μαμα του αντωνη(συν τοις αλλοις εχει και γκομενα)...τι να σας πρωτο πω...αυτος ο ανθρωπος(σχημα λογου ηταν αυτο) δεν υπαρχει...ουφ τα πα κ ηρεμησα.

καλα για μενα δε τιθεται κανενα θεμα...ο κοσμος αναποδα να ερθει για μενα αυτος ο ανθρωπος απλα δεν υπαρχει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

χαχα!!!

την πεθερά μου μου θυμίζει!!!

οπότε αφού υπάρχει προιστορία, τον διαγράφεις και συνεχίζεις με τον αντρούλη σου και τα παιδάκια σου!!!

Μη σκας για τίποτα!!!

όσον αφορά τη σχεση του Αντώνη μαζί του....άσε εκείνον να την αποφασίσει...και ας κινηθεί αναλόγως!

απλά τα πράγματα!!!

βρε μη σκας φρεσκομανούλα!!!;););)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χαχα!!!

την πεθερά μου μου θυμίζει!!!

οπότε αφού υπάρχει προιστορία, τον διαγράφεις και συνεχίζεις με τον αντρούλη σου και τα παιδάκια σου!!!

Μη σκας για τίποτα!!!

όσον αφορά τη σχεση του Αντώνη μαζί του....άσε εκείνον να την αποφασίσει...και ας κινηθεί αναλόγως!

απλά τα πράγματα!!!

βρε μη σκας φρεσκομανούλα!!!;););)

εννοειται οτι δε σκαω!αυτο ελειπε!!

ο αντωνης τα μαζευε κ αυτος χρονια τωρα...πιστευω εψαχνε αφορμη να του τα πει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ωραία....αγχώθηκα τωρα...

έστειλα προσωπικό μήνυμα στον Παπανικολάου όπου του εξέθεσα τους προβληματισμούς μου για την πρόκληση που θέλει να μου κάνει ο γιατρός και ο Παπανικολάου ευγενικά μου είπε οτι ο γιατρός μου είναι άσχετος...

Με βλέπω να κλείνω ραντεβού για καισαρική στις 24....:?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ωραία....αγχώθηκα τωρα...

έστειλα προσωπικό μήνυμα στον Παπανικολάου όπου του εξέθεσα τους προβληματισμούς μου για την πρόκληση που θέλει να μου κάνει ο γιατρός και ο Παπανικολάου ευγενικά μου είπε οτι ο γιατρός μου είναι άσχετος...

Με βλέπω να κλείνω ραντεβού για καισαρική στις 24....:?

ασχετος γιατι?τι τον χαλαει στο πλανο που εχετε?

μην απογοητευεσαι...και καισαρικη να κανεις δεν χαθηκε ο κοσμος.σημασια εχει να γεννηθει γερος ο μπεμπης.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γιατι λέει πρόκληση με χάπι σε vbac και μάλιστα τόσο νωρίς, απαγορευεται δια ροπάλου...

σκ@τούλες...

μωρε δε με νοιάζει να κάνω καισαρική...προκιεμένου να βγούμε γεροί και οι δυο...

με το γιατρό μου τι θα κάνω τωρα, που υποτίθεται τα "συμφωνήσαμε"....

ουφ....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα σας.....απ την βροχερη Τριπολη.εμείς τα παμε καλά σχολείο....κάνουμε και μικρές επαναλήψεις ...έχουμε και αρκετές δραστηριότητες εκτός σχολείου φέτος.

Σοφακι καλέ ο μπεμπακος σου θα έχει γενέθλια μαζί με τον Μαρίνο.μια χαρά είναι ο μικρός....αλλά μην ανησυχείς για τον τραχηλο έτσι μου είχαν πει και μένα στον Ανδρέα και γεννησα την άλλη μέρα .......θα συμφωνήσω και εγώ με τον Παπανικολάου.....αφού έχεις περιθώριο γιατί να μην σσ αφήσει παραπάνω ?

Σοφια2 θα συμφωνήσω με την συνονόματη σου.....

Αααααα Σοφακι θα ερθω στο πανηγύρι αλλά αν είναι να γεννήσεις τότε θα ερθω να σε δω.

Μαρακι έχεις δίκιο...ξέχασα ότι είναι πολύ μικρούλης ακόμα....

Γεια σου Ελενάκι!!!

έχω περιθωριο αλλά ο γιατρός λέει δε ρισκάρει να περιμένει παραπάνω...

δε μπορώ να τον πιέσω...

αλλά αγχώθηκα τωρα με όλο αυτό....

θα πάω για καρδιοτοκογράφημα τη Δευτέρα και να δω πως θα του το φέρω να του πω οτι αν είναι να κάνει κάτι, θέλω μόνο δακτυλική αποκόλληση...

ουφ ρε γμτ...

ας ελπίσουμε ο μπέμπης να αποφασίσει νωρίτερα μόνος του!!!!

και άρχισαν και οι βροχές και δε θα μπορώ να βγω και για περπάτημα να βοηθήσω την κατασταση!!!

Πάντως πρέπει να αρχίσω να προετοιμάζομαι ψυχολογικά και για καισαρική....δεν το έχω κάνει τόσο καιρό και φοβάμαι οτι αν χρειαστεί να κάνω, θα με πιάσει πάλι καμία κρίση πανικού στο χειρουργείο...:?

θα έρθεις στο πανηγύρι???

πότε???

19 κατεβάζουν την εικόνα!!!

αχ μακάρι να προλάβω να σε δω!!!

αλλιώς έλα στο Λητώ!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

Σοφακι τι καταστασεις απειρου καλους ειναι αυτες που ζεις! ο χριστος και η παναγια! οκ ηταν πολύ χοντρο αυτο που εκανε ο πεθερος αλλα σας εδωσε και την αφορμη να τον κανετε περα μια για παντα! ας ελπισουμε οτι ξεμπερδεψατε. κατα τα αλλα συμφωνω 100% με την συμπι μου!

Συμπεθερακι.... κανε την καισαρικη σου να ξεμπερδευεις! ο γιατρος σου δεν.... αστο καλυτερα γιατι μαλλον δεν το κατεχει καλα το θεμα και δεν ειναι να παιζουμε τελευταια στιγμη. κανονισε το ραντεβου, γεννα με το καλο το παιδακι σου κι ολα καλα θα πανε!

αααχχχχ κοριτσια τι εχω παθει εγω με τους κολικους. το αμοιρο το παιδακι μου από εχθες το μεσημερι στις 2 μεχρι τις 7 το πρωι σημερα δηλαδηη μεσα σε 17 ωρες ειχε κοιμηθει μολις 4 ωρες από τις 22.30 μεχρι τις 02.30πμ :cry:. η κοιλιτσα του γουργουριζει συνεχως και εχει ασταματητα αερια. δεν ξερω τι να κανω αν και δε νομιζω να μπορω να κανω και πολλα. σημερα το πρωι στις 7 κοιμηθηκε και μεχρι τις 10 που εφυγα από το σπιτι κοιμοταν... το λυπαται η ψυχη μου, εχουν κοψει τα ματακια του. θελει να κοιμηθει και δεν μπορει. δεν κλαιει αλλα ολη την ωρα σφιγγεται :|

συμπεθεράκι αυτη τη ρημαδα την καισαρική θέλω να αποφύγω γιαυτο ψάχνομαι τόσο!!!

τεσπα....ελπίζω ο γιος μου να με εκπλήξει ευχάριστα!!! :D:D:D

αχ το μικράκι σου ταλαιπωρείται ε?

ρε συ μήπως του φταίει το γάλα που του δίνεις?

να δοκίμαζες καμια άλλη μαρκα???

κατα τα άλλα κάνε τα γνωστα...ασκησούλες με τα ποδαράκια για να ανακουφίζεται και επίσης δοκίμασε να τον φασκιώσεις...μη γελάσεις...

τυλιξε τον με ένα σεντονάκι σφιχτούλικα...τους αρέσει και ηρεμούν...

εγω προχθές παρέλαβα φασκιά απο το αμαζον για τον μπέμπη γιατι στη Βαλ που είχα με είχε σωσει!!!

σημερα θα μαγειρέψω φαγητό δικής μου έμπνευσης!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

μας έδωσε χθες ένας φίλος μανιτάρια πλευρώτους...

και σκέφτηκα να τα κάνω κοκκινιστα με κριθαράκι!!!

μια και νηστεύουν σήμερα!!!

ελπίζω να βγουν καλά και να μη βράζω μακαρόνια μεσημεριάτικα!!!

χαχααχααχααχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

συμπι αν ειναι να σε πιασει κριση πανικου ζητα από τωρα μεθη η ολικη! εγω το μετανιωσα που δεν το ζητησα με τετοιο στρες που περασα :(

και στη Βαλ μέθη μου έκανε ο αναισθησιολόγος...

δεν την πάλευα...

ούτε χρειάστηκε να τη ζητησω!!!

με πρόλαβε!!!

συμπι τι φασκια παρηγγειλες; δεν το γελαω καθολου!

αυτή πήρα:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000HED5MO/ref=oh_details_o01_s00_i02

αλλά προς το παρόν και με ένα σεντονάκι ή πάνα αγκαλιάς μπορείς να κάνεις δουλειά...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...