Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστώ!!!

ναι είναι πολύ όμορφο το ρολόι!!!

ο γιατρός θα με περιμένει μέχρι την 39...

την Πέμπτη που θα πάω να με δει και θα με δει κι απο κάτω, νομίζω θα έχουμε καλύτερη εικόνα...

τωρα αυτη τη δυναμοποίηση,κλπ που μου λες....με μπερδεύεις!!!δεν τα ξέρω!

τα παίρνω με οδηγίες απο Κλεό!!!

πήρα σημερα μια κάψουλα 200Ch και μετά μου είπε να παίρνω κάτι άλλες κάψουλες που μάλλον είναι πιο ελαφριές, μια την ημέρα...

αυτη την αγωγη την είχε δωσει η ομοιο στην κουμπάρα της...

δε μου φαίνεται νωρίς γιατι αν ακολουθησει ο γιατρός όσα έχει πει, μέχρι την άλλη Κυριακή έχω περιθώριο να γεννήσω...

απο βάρος ήμασταν καλά.

Βασικά ο μπέμπης πρέπει να είναι έτοιμος και να το αποφασίσει...

γιατι αν δε θέλει αυτός, οτι κι αν κάνω εγώ....:rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ!!!

ναι είναι πολύ όμορφο το ρολόι!!!

ο γιατρός θα με περιμένει μέχρι την 39...

την Πέμπτη που θα πάω να με δει και θα με δει κι απο κάτω, νομίζω θα έχουμε καλύτερη εικόνα...

τωρα αυτη τη δυναμοποίηση,κλπ που μου λες....με μπερδεύεις!!!δεν τα ξέρω!

τα παίρνω με οδηγίες απο Κλεό!!!

πήρα σημερα μια κάψουλα 200Ch και μετά μου είπε να παίρνω κάτι άλλες κάψουλες που μάλλον είναι πιο ελαφριές, μια την ημέρα...

αυτη την αγωγη την είχε δωσει η ομοιο στην κουμπάρα της...

δε μου φαίνεται νωρίς γιατι αν ακολουθησει ο γιατρός όσα έχει πει, μέχρι την άλλη Κυριακή έχω περιθώριο να γεννήσω...

απο βάρος ήμασταν καλά.

Βασικά ο μπέμπης πρέπει να είναι έτοιμος και να το αποφασίσει...

γιατι αν δε θέλει αυτός, οτι κι αν κάνω εγώ....:rolleyes:

σοφακι μου μακαρι να τα καταφερεισ!ξερω ποσ πολυ το θες!ολα καλ αθετικη ενεργει ακαι σκεψη κ ολα θα πανε καλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα!

Χθες πρωτη μας μερα στον παιδικο...το πηρε πολυ καλα!

Πηγαμε οικογενειακως και στην αρχη ειχε αγκαλια τον Σ.

Οταν ηρθε η δασκαλα του να τον παρει δεν ηθελε να παει.

Μολις του ειπε οτι εχουμε ben10(ειναι ο αγαπημενος του)μας παρατησε και επιασε απο το χερι την δασκαλα για να τον παει στην αιθουσα.

Του λεει η δασκαλα "χαιρετησε την μαμα και τον μπαμπα",μας χαιρεταει με γυρισμενη την πλατη...

"Γυρνα" του λεει...μας χαιρεταει και φευγουν.

Εγω συγκινηθηκα πολυ ρε κοριτσια:'(

Ηταν αναμεικτα τα συναισθηματα μου...συνειδητοποιουσα εκεινη την στιγμη οτι το αντρακι μου μεγαλωνει...

Ενιωθα περηφανη μανα που το αντρακι μου παει σχολειο...

Αγχωνομουν για το πως θα τα παει...αν θα κλαιει...αν θα περναει καλα...αν θα του αρεσει...

γιατι ακουω κατι περιπτωσεις στην δουλεια...κλαματα και μετα εμετους...απαπαπα.

Πηγαμε να τον παρουμε μετα απο 2 ωρες και η δασκαλα μας ειπε οτι πηγε προς την πορτα για να φυγει μολις μπηκε(συνηθιζει να το κανει αυτο ο Παντελης).

Τον πηρε παλι πισω και επαιζε με ενα αυτοκινητακι.

Φωναξε 2 φορες τον μπαμπα του,επαιξε λιγο με τα αλλα παιδακια,εφαγε σχεδον ολο το σταφυλακι του,κατουρησε λιγο το βρακακι του και τον αλλαξε.

Ηταν πολυ καλος για πρωτη μερα μας ειπε.

Μας ειπε οτι ηθελε να ξαναπαει σχολειο αλλα το βραδυ μου ειπε οτι δεν ηθελε.Μια φορα μου το ειπε.

Το μεσημερι τραγουδουσε το ακαντου και τον ρωτησα που το ακουσε αυτο το τραγουδι

και μου ειπε οτι το τραγουδουσαν στο σχολειο.

Οποτε μια χαρα η πρωτη του επαφη με το σχολειο.

Για να δουμε σημερα...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα κ απο μενα!

ευμορφια μπραβο στον παντελακο σου, καλη αρχη!

κ εμεις καλυτερα τα πηγαμε σημερα δεν εκλαψε...μωρε εχουν προσαρμογη τα καινουρια παιδακια γι αυτο και η δικια μου αντιδρα...απο συμπαρασταση:P

σοφακι πως πας?κανα νεο?σ επαιρνα χθες...οποτε μπορεις παρε με.

μαρακι που εισαι εσυ?ολα καλα?ο μπεμπης?

ελενιτσα ξεκινησατε σχολειο η εχετε απεργια?καλη αρχ η και καλη προοδο στα παιδακια σου!

παω να κανω ενα μπανακι πριν ξυπνησει ο μπεμπης...ειχαμε ενα πολυ καλο βραδυ ξυπνησε μονο 2 φορες κ αλλη μια στις 9 το πρωι θηλασε κ απο τοτε κοιμαται...σουπερ!

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα από την ξενυχτισσα μανα :P

τι κανετε κοριτσουδια μου;

εμεις καλα με τις γκρινιες μας , τα ξενυχτια μας, τους κολικους μας κλπ... ολα τα αναμενομενα δηλαδη :tongue: ο μικρος θελει συνεχεια αγκαλιες οπως σας εχω ξαναπει και αυτο ειναι πολυυυυυυυυυυυυυ κουραστικο γιατι δεν στεκεται πουθενα αλλου. δε θελει καθισματακι, δε θελει στον καναπε, ουτε και στο κουνακι μονο αγκαλιτσα σφιχτα σφιχτα μπουκωμενος με την πιπιλα :?

ο κων/νος εφυγε πουρνο πουρνο με τον παππου του για θαλασσα, θα μεινει βαρθολομιο μεχρι αυριο το βραδακι. πολυ στεναχωριεμαι που φευγει το αντρακι μου από το σπιτι αλλα αυτος ειναι τρισευτυχισμενος, φευγει πετωντας μιλαμε! ουτε που γυρναει να με κοιταξει αλλα εγω κλαιω μολις κλεισει η πορτα!

αυτααααααα.....

Συμπι μουουουουου τι κοιλιτσα - μπαλιτσα ειναι αυτη που εχεις; εσυ μολις γεννησεις θα επανελθεις στα φυσιολογικα σου αμεσως. ποσα κιλα εχεις παρει μεχρι τωρα; καμια 10αρια;

Σοφακι 2 ο μπεμπης οκ; το παλευεις με το θηλασμο εσυ και μια χαρα. εμεις κλασσικα. πρωι μεσημερι βραδυ σαν αντιβιωση. του ξαναβαζχω εντωεταξυ κολλυριο του μικρου γιατι καποια μολυνσουλα εχει και κανει τρελες τσιμπλες.

Ευμορφακι μου καλη σχολικη χρονια! μια χαρα θα τα παει ο Παντελακος σου και δεν θα ξεκολλαει μετα από το συαθμο θα δεις! θα σηκωνεται αχαραγο το ΣΚ και θα σου λεει παμε σχολειο! :P

Ελενακι μου εσυ καλα;

Στεβη που χαθηκες καλε;

πολυ ζεστη και σημερα. αντε ΣΚ θα βρεχει και μαλλον θα δροσισει!

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγώ! Με φώναξε κανεις; δινω τελικα Δευτερα Τετάρτη Παρασκευη..διαβαζω όλη μερα χωρις διακοπη για μεσημ.υπνο. Εχω να βγω μερες...ζω μια κολαση! και ο ανηρ εφυγε για 3μερο ταξιδι χθες (αλλα νομιζω ειμαι πιο ησυχα). Μολις μπηκα, ειδα τα νεα σας...δεν ξερω αν θα ξαναμπω μεχρι να τελειωσω. Ειχα γενεθλια την προηγ. Παρασκευη. Μετα η Ελλη τη Δευτερα χωρις παρτυ. Και εχω γιορτη παλι την Παρασκευη. Αυτος ο Σεπτεμβρης...και να μην κανω τιποτα...

Ανυπομονω να τελειωνω (ευτυχως συντομα τελικα) κ να κανω παρτυ στο παιδακι μου!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλημερα!τι κανετε?

steby πολυχρονη κ οτι επιθυμεις!καλη επιτυχια στις εξετασεις σου!

μολις ξυπνησα σχεδον απο σερι υπνο 5 ωρων!!:shock::-P απιστευτο ε?

ο μπεμπης σουπερ γκρινιαζε λιγο το βραδυ αλλα τον θηλαζα και ξανακοιμοταν...με επρηξε κ ο αντωνης και αποστειρωσα πιπιλα...παραλιγο να τη δωσω..ευτυχως κρατηθηκα...για να δουμε.αν και δε πιστευω με μια φορα να υπαρξει προβλημα τι λετε?να δοκιμασω?

χθες καναμε και την ονοματοδοσια στο ληξιαρχειο και μετα πηραμε και ευχη απο τον παππα...εχουμε πλεον και επισημα το ονομα μας...

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

Να χαίρομαι το κορίτσι μου που έχει τα γενέθλια του σήμερα!!!

Καλά χθες με συγκίνησε το παιδί μου...χάρηκα παρα πολύ που μου απέδειξε οτι κάτι κάνω σωστά στο μεγάλωμα της και δε γίνεται κακομαθημένη και απαιτητική...

Τη ρωτάμε χθες το μεσημέρι με τον άντρα μου:

"Βαλεριάκι τι δώρο θες για τα γενέθλια σου???"

"Τίποτα....αφού μου πήρατε μπαλόνια....δε χρειάζομαι κάτι άλλο!!!"

ΖΝΤΟΙΝΓΚ!

μείναμε και την κοιτάζαμε με τον άντρα μου σαν χάνοι...

ε λέω δε γίνεται....θα την πάμε τζάμπο το απόγευμα...κάτι θα της γυαλίσει να πάρουμε...

Και πήγαμε Τζάμπο και απο το ένα εκατομμύριο παιχνίδια που έχει εκεί μέσα, διάλεξε ένα σετ με πλαστικά είδη μακιγιάζ που έκανε 4 ευρώ!

βρε να της δείχνω όλα τα παιχνίδια....τίποτα...διάλεξε εκείνο και κάποια στιγμή που της έδειχνα κάτι άλλο, μου λέει:

"Μαμά δε θέλω αλλο....αυτό θα μου τα φέρει τα Χριστούγεννα ο Άγιος Βασίλης!"

ε βούρκωσα η μάνα!!!!:rolleyes:

Ευμορφάκι μου καλή αρχή στον Παντελάκο!!!

μια χαρά θα τα παέι!!!

Σύμπι μου περαστικά στο ματάκι του αγκαλίτσα σου!!!

όσο για την κοιλιά μου...αυτό θα μου λείψει όταν γεννησω! τα περίεργα βλέμματα των περαστικών όταν με βλέπουν!!! οι αντιδράσεις τους είναι όλα τα λεφτά!!!

κιλά δεν ξέρω πόσα έχω πάρει!!! δε ζυγίζομαι!

ίσως με ζυγίσει ο ντόκτορ σήμερα που εχω ραντεβού!

Βασικά τους τελευταίους 2 μήνες έχω χάσει αν σκεφτείς οτι τα κιλά μένουν σταθερά και ο μπέμπης παίρνει...:rolleyes:

Πάλι σε διατροφολόγο για να παχύνω με βλέπω μετά τη γέννα....:?

Στέβη κουράγιο!!!

τελειώνεις!!! Καλή επιτυχία να έχεις!!!

Χρόνια πολλά για την Έλλη σου!!!

Σοφάκι εμείς τα είπαμε κιόλας!;)

5ωρο δωράκι σου έκανε ο Μανωλιός ε? μια χαρα σας βρίσκω!!!

Την πιπίλα άστην καλύτερα...είναι νωρίς ακόμα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι μου να χαιρεσαι τη βαλ!πολυχρονη κ ευτυχισμενη να ναι!με το καλο ο αδερφουλης της!λες να σας κανει καμια εκπληξη σημερα αυριο?:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

969094cgmrn203bf.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΜΑΣ ΤΗ ΒΑΛΕΡΙΑ! γερο και τυχερο να ειναι το κοριτσακι μας να το χαιρομαστε εστω και από μακρια και εσεις συμπι μου να την καμαρωνετε με τον αντρουλη σου καθημερινα!

Στεβη καλο διαβασμα και κυριως καλη επιτυχια, μακαρι να ευοδοθουν οι προσπαθειες σου! Χρονια σου πολλά να τα εκατοστησεις για τα γενεθλια σου (και εσυ παρθενακι σαν και εμενα εισαι;;)) και με το καλο το παρτυ του κοριτσιου σου!

Σοφακι 2 5 ωρες σερι ε; εγω εχω μπλεξει με τρελο ξενυχτη! ο μικρος κοιμοταν σχεδον ολη μερα μεχρι τις 11 το βραδυ και μετα ξανακοιμηθηκε στις 3 το πρωι! ευτυχως που ελειπε και ο Κων/νος μου, ειχα κοιμηθει και το μεσημερι και αντεξα η μανα! ειδα και ενα σκατοονειρο και ξυπνησα με φοβερη ανατριχιλα σε ολο μου το σωμα, ειλικρινα δεν το ειχα ξαναπαθει αυτο!:shock: μπρρρρρρρρρρ

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!!

Μόλις γυρισα απο το σχολείο!!!

Της τραγούδησαν το τραγουδάκι και στα ελληνικά και στα αγγλικά όλα τα παιδάκια, έσβησε το κεράκι, έφαγαν την τούρτα τους και τα αφησαμε να χορεύουν!

Η δασκάλα μου είπε τα καλύτερα για το παιδάκι μου!!!:D:D:D

ήταν και κάποια μικρούλια που ήταν σε προσαρμογή και έκλαιγαν....ειδικά ένα που είναι και γιος φίλου μας....μαύρο δάκρυ...το λυπήθηκα...αλλά ξέροντας το κόλλημα του με τον μπαμπά του δε μου έκανε εντύπωση...:rolleyes:

αχ διαβάζω για ξενύχτια,κλπ και αναστατώνομαι...

έρχεται και η σειρά μου....:tongue::tongue::tongue:

με είχε καλομάθει η Βαλ τόσο καιρό!!!

άντε φτου κι απ'την αρχή!!!

χθες επιτέλους έφτιαξα τα πράγματα για το μαιευτήριο!!!

αισθάνομαι οτι κάτι ξεχνάω να βάλω μέσα αλλά δεν ξέρω τι!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

τεσπα....οτι κι αν χρειαστω, μου το φέρνουν!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΒΑΛΕΡΙΑ....ΣΟΦΑΚΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΊΡΕΣΤΕ ,ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΆΝΤΑ ΓΕΡΉ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΆΝΕΙ ΠΆΝΤΑ ΠΕΡΉΦΑΝΟΥΣ!!!!ΠΟΛΛΆ ΦΙΛΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΏΣΕΙΣ.....Καλημέρα και από μένα κουκλιτσες....πως θα μπορούσα άλλωστε να λείψω τέτοια μέρα...καλή σχολική χρόνια σε όσα παιδάκια πάνε σχολείο.....αχ εχτες κοιτούσαμε στο βίντεο μια κασέτα που είχαμε πάει διακοπές όταν χρονιασε ο Ανδρέας...κοα γυρνούσα το κεφάλι μου απ την άλλη και έβλεπα ένα παιδάκι 8 χρόνων πλέον που έγραφα στα τετράδια του Γ1 ....τρίτη τάξη.....τι όμορφα συναισθήματα για μια μάνα.......

Σοφακι2 μπήκε σε σειρά ο Μανος σου....μπράβο του

Μαρακι??ο δικός σου έχει μπερδέψει λίγο τα ωράρια...να τον ξυπνας την μέρα για να κοιμάται σερί την νύχτα.....μπράβο στα πεθερικα που σε βοηθάνε....

Στενή χρόνια πολλά και στις δύο σας...να είστε πάντα καλά,καλή επιτυχία σου εύχομα!!

Σοφακι λες να κάνει καμία ηρωική έξοδο αύριο ο μπέμπης σου που θα είναι και η ονομαστική του εορτή ???

Μαρακι??ο δικός σου έχει μπερδέψει λίγο τα ωράρια...να τον ξυπνας την μέρα για να κοιμάται σερί την νύχτα.....μπράβο στα πεθερικα που σε βοηθάνε....

δεν ξυπναει ουτε με κανονια οταν κοιμαται :(...δεν εχω ελπιδα με τον ξενυχτη! διβασα στο "κοιμησου παιδι μου" οτι 2-3 μηνων διαμορφωνουν συνηθειες ενηλικων στον υπνο τα βρεφη. υπομονη!

Καλημέρες!!!

Ελενάκι μου σε ευχαριστώ πολύ!!!

Καλή προοδο στα παιδάκια σου!!!

πωπω τριτάκι ρε συ ο Αντρίκος??? φοβερό!!!

εγω χθες είχα καρδιοτοκογράφο και γιατρό...

αργησα με τον καρδιοτοκογράφο γιατι ο μπέμπης στριφογυρνούσε και τον χάναμε συνέχεια!!! αντί για 20 λεπτά που με αφηνουν συνηθως, έμεινα 45!!! και οι νοσοκόμες στην κλινική όλο έφευγαν και καθόμουν και έφτιαχνα μόνη μου τις ζωνες και τα εξαρτηματα για να βρισκω την καρδιά!!!

με αποτελεσμα να χάσω το ραντεβού με το γιατρό, βασικά 10 λεπτά άργησα, αλλά το ζωο η γραμματέας του προφανως δεν κάνει γιαυτη τη δουλειά και περίμενα τελικα 1,5 ώρα για να μπω!!! έβαζε συνεχεια μέσα γυναικες που "απλά να δείξουν εξετάσεις θέλουν"...

τεσπα...

ο μπεμπάκος μια χαρα....κεφαλάκι προς τα κάτω, 3200γρμ βαρος +-10%.

Με κοίταξε κι απο κάτω....άουτςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!

ο τραχηλος ήταν πολύ πίσω...βέβαια είναι πολύ νωρίς και είναι λογικό...

και συμφωνήσαμε αν δε γινει τιποτα ενδιάμεσα, οτι Κυριακη 23 του μηνα, θα μπω το βραδυ μέσα, να μου βάλει ένα μικρό χαπάκι λέει μήπως και μαλακώσει ο τραχηλος και το πρωί αναλογα με τις εξελίξεις προχωράμε...

αν δεν έχει γίνει τίποτα θα μπω για καισαρική...

Ευχαριστημένη είμαι....σε αυτα που είχα κι εγω στο μυαλό μου κινηθηκε το πρόγραμμα οπότε όλα καλά!

Καλά εννοείται θα ρωτήσω και τον Παπανικολάου στο φέις τη γνώμη του...

Ευτυχως ειχα αφήσει τη Βαλ στην κουνιάδα μου και δεν το ταλαιπώρησα το παιδί...

απο τις 5:30 που έφυγα απο το σπίτι, 9:30 το βραδυ μαζευτήκαμε...

πήγαμε να πάρουμε και το στρώμα του μπέμπη αλλά δε χωρούσε στο αμάξι!!! χαχαχαχαχαχαα!!!

θα πάει ο άντρας της κουνιάδας σήμερα να το παρει!!!

χαρούμενη είμαι....αισιόδοξη...γενικά οτι κι αν γίνει και όπως κι αν γίνει, εγώ την άλλη Δευτέρα θα έχω τον μπεμπάκο μου αγκαλιά, οπότε δε με πτοεί τίποτα!!!

με μόνη εξαιρεση που στεναχωριέμαι που θα αφησω τη Βαλ...

Ευτυχως οι μέρες που θα λείψω, είναι μέρες γιορτινές εδώ, καθώς έχει πανηγύρι διαρκειας 10 ημερών κάτω απο το σπίτι μου, οπότε το παιδί μου θα χορτάσει βόλτες!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι μια χαρα το πλανο μου φαινεται...μακαρι να ερθει μονος του μεχρι τοτε ακομα καλυτερα.γι ατο τραχηλο κ μενα τη πρωτη φορα που με κοιταξε απο κατω ηταν κλειστος και προς τα πισω...μεσα σε 5 μερες ομως γεννησα;)

εγω καλα ο μπεμπης κοιμοταν απ τις 12.30-4 μιση...σουπερ μου φαινεται...κοιμηθηκα κ αλλη μια ωρα το πρωι...πεταω σημερα:P

θα σας γραψω μετα σκηνικο να μου πειτε τη γνωμη σας...καταφερα και ξεφορτωθηκα τον πεθερο μου επιτελους μετα απο 12 χρονια:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...