Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, καλή Κυριακή σε όλες!

Σοφάκι πολύ σωστά στο είπε η παιδίατρος. Τα μωρά που θηλάζουν μπορεί να κάνουν και 2-3 βδομάδες να κάνουν κακά χωρίς να έχουν πρόβλημα δυσκοιλιότητας.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Σοφάκι όλα καλά με τον μπεμπάκο σου!!!

τέλεια!!!

για τη μαγιά μπύρας, δε βρίσκω λόγο να την παρεις....αφού μια χαρά θηλάζει ο μικρός γιατί να ρισκάρεις να μπεις σε περιπέτειες όπως σου είπε η Ελε???

Για τα κακά, τα θηλάζοντα βρεφη μπορεί να κάνουν και 10 μέρες να ενεργηθούν...οπότε μην ανησυχείς...

Σοφάκι κρητικό σε ευχαριστώ για τις ευχές!:D

Ελε ευχαριστω για τις ευχες για το κορίτσι μου αλλά τα γενέθλια της είναι αυτη την Πέμπτη στις 13 του μήνα!!!;)

το κάναμε νωρίτερα το παρτυ μην τυχόν είχαμε κανένα απροοπτο και έμενε χωρίς παρτυ το παιδί μου!!!:tongue:

αν και τι απροοπτο να τυχει...είχα καρδιοτοκογράφο το Σάββατο...ησυχία...

ούτε συσπάσεις ούτε τίποτα!:rolleyes:

Την Πέμπτη έχω πάλι καρδιοτοκογράφο και μετά υπέρηχο για να ζυγίσουμε τον μπέμπη και ο γιατρός με ενημέρωσε οτι θα με δει κι απο κάτω.....οιμέεεεεεε!!!!!!!!!!!

Χθες βγήκα για περπάτημα....μια ωρίτσα περπάτησα και πάλι άντεχα για άλλη μια! απλά μου φόρτωσε ο άντρας μου την κουνιάδα για παρέα γιατί εκείνος βαριόταν:tongue: και τη λυπήθηκα με την 12ποντη πλατφόρμα που φορούσε να την γυρνάω γυρω γυρω!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Πάντως θα μου λείψει το πως με κοιτάνε όλοι με την κοιλάρα όταν κυκλοφορώ!!! έχει πολύ γέλιο!!! γιατι απο κιλά δεν έχω πάρει και η κοιλιά φαίνεται αφύσικη σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα!!! χαχαχαχαχα!!!

το πρωινό μου ζάχαρο έχει ανέβει αρκετά τις τελευταίες μέρες...

δεν προσέχω σχεδόν καθόλου όμως....μάλλον πρέπει να μαζευτω λίγο...

τις υπόλοιπες ωρες είναι παραπάνω απο καλό αλλά το πρωινό, βγαίνει σε υψηλά επίπεδα..δηλαδή μου έχει πει ο ενδοκρινολόγος να είναι κατω απο 100 και παίζω στο 94-96....καλά σημερα χτυπησα 108!!!

αλλά έφαγα το βράδυ μακαρόνια λευκά με κέτσαπ...οτι χειρότερο!!!

τωρα έχω δουλειές εξωτερικές...

και μετά πολλές πολλές δουλειές εσωτερικές!!!

έλεγα να παρω γυναίκα να μου καθαρίσει αλλά όσο το σκέφτομαι τόσο το απορρίπτω...πείτε με ιδιοτροπη αλλά μου φαίνεται κάπως!!!οπότε αποφάσισα να τα κάνω μόνη μου...λίγα λίγα θα τα καταφέρω!

Θα πάω να παρω τωρα κανένα overlay να περάσω τις ντουλάπες και τις πορτες....μετά θα κάνω μπαλκόνια-τζαμια-πατζουρια...

Για το μπάνιο έχετε υπόψιν κανένα οικολογικό καθαριστικό εκτός απο νερόξυδο??? γιατι βιακαλ δε μπορώ να βάλω....μυρίζει πολύ έντονα και το νερόξυδο δεν έχει διάρκεια στο καθάρισμα των αλάτων...

άντε χαιρετω γιατι περνάει η ώρα!!!:D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα!

Σοφια ολα καλα με τις εξετασεις του μικρου?Πως παει ο θηλασμος?Ακομα πονας?

Σοφακι εσυ?Πως παει η εγκυμοσυνη?Ποτε εχεις ΠΗΤ?

Μαρακι εσεις πως τα πατε?Εχει ακομα πονακια ο μικρος?Ξενυχτατε τα βραδια?

Τωρα τα δικα μας νεα...αφου σας επρηξα με τις ερωτησεις μου...η περιεργη:-P

Ο Παντελης ειναι πολυ γκρινιαρης τελευταια.Ειχε 3 βραδια συνεχομενα που ξυπνουσε στις 1:20

εκλαιγε και κλωτσουσε και ολα του εφταιγαν.Αυτο επι 1 ωρα.Ο,τι και να τον ρωτουσα αν τον ποναει κατι αυτος μου ελεγε ναι.Στο τελος ελεγε οτι πειναει και ετρωγε μπισκοτακια.

Με τον Σαββα ειχαμε απελπιστει.Εκανε σαν δαιμονισμενος.Σκεφτηκαμε να τον παμε σε παιδοψυχολογο.

Μπηκα στο παρεντς και διαβασα οτι πολλα παιδακια το παθαινουν αυτο σ'αυτην την ηλικια.

Ξεκινανε οι νυχτερινοι τρομοι.Και συχνα αν οχι ολες τις φορες,οταν δεν εχουν κοιμηθει το μεσημερι.

Ο Παντελης και τις 3 φορες δεν ειχε κοιμηθει το μεσημερι.

Χθες κοιμηθηκε το μεσημερι και το βραδυ ηταν πολυ ηρεμο.Τυχαιο?Δεν νομιζω?

Χθες πηγαμε σ'ενα πανηγυρι εδω κοντα στην γειτονια μας.

Περασαμε συμπαθητικα αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι ο Παντελης ετρεχε και εγω τον κυνηγουσα

για ακομη μια φορα.Ποτε θα το κοψει αυτο το κακο συνηθειο?

Ξερω εγω γιατι το κανει...θελει να ειναι η μαμα του fit:-P

Το κοριτσι μου θελει συνεχεια να περπαταει.Ευτυχως ειναι προσεκτικη

Χθες επεσε απο το κρεβατι μας.Τα ειχε ο Σ. στο κρεβατι και τα 2.Παλευε με τον Παντελη και πηγε

να πεσει με τα μουτρα...τον κρατησε...την ιδια ωρα παει να παρει η Μαρια το μπισκοτακι απο την

ακρη του κρεβατιου...παρτην κατω.Ευτυχως εχω ενα μαλακο στρωματακι και επεσε στα μαλακα.

Εκλαψε πολυ αλλα μαλλον απο τον φοβο της.Τα ξημερωματα επεσε και ο Παντελης στο ιδιο σημειο.

Αυρα τα νεα μας.

Παω γιατι ξυπνησαν τα μαναρια μου!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα!!ξημερωσε μια πολυ ομορφη μερα σημερα!!

ο μπεμπης ηταν σουπερ το βραδυ...ενταξει θηλαζε αρκετη ωρα αλλα ξανακοιμοταν...και τωρα τον ταισα πριν μιση ωρα και κοιμαται παλι!ουφ...μακαρι να μας παει ετσι τοσο καλα!

για μαγια μπυρας οχι δε θα παρω ακομα...ουτε θηλαστρο...θα περιμενω 40 μερες να δω πως θα παμε κ μετα.

απο βαρος πηρε 50γραμ σε 3 μερες...καλο?θα τον ζυγισω στο τελος της βδομαδας να δω ποσο πηρε και μετα ανα μηνα αν ολα πανε καλα.

ξεκινησαμε και ομοιο χθες για τα πονακια...εδρασε αμεσως...το πρωι εχεσε ολο το κοσμο χαχχαχα ελπιζω τα πονακια να ταν απο αυτο.θα δουμε και σημερα πως θα παει.νομιζω οτι ηρθε και η σειρα μου να δοκιμασω ομοιο;):-P

ευμορφια μου ολα καλα με τις εξετασεις σταματησαμε την αντιβιωση το σαβατο...πλεον εχω πεισθει-συμφωνα με τις γνωμες αλλων 2 παιδιατρων που ρωτησα-οτι δε χρειαζοταν αντιβιωση...ακομα δε το εχω χωνεψει.θα παω σημερα να κανω αιτηση να μου δωσουν ολο το φακελο γεννας και νοσηλειας...για να δουμε.

για παιδοψυχολογο τοι σκεφτομαικ εγω πολυ σοβαρα...θα της δωσω λιγο χρονο ακομα ομως.

σοφακι τιποτε ακομα ε?μην αγχωνεσαι κ εγω μεχρι να με πιασουν οι πονοι δεν ειχα τιποτε...μηδεν συσπασεις...τελευταια στιγμη γιναν ολα.κατι μου λεει οτι θα τα καταφερεις.

οσο γι ατην ελλη...σημερα στο παιδικο δεν αφηνε τον αντωνη με τιποτε..κλαμα κακο...ευτυχως που δε πηγα κ εγω...θα μιλησουμε με τις δασκαλες το μεσημερακι να δουμε τι μπορουμε να κανουμε απο κοινου.

παω να κανω κανα μπανιο και να ετοιμαστουμε για βολτιτσα(δε κραταω σαραντισμο οπως καταλαβατε;))

α και το ονομ ααυτου....εμμανουηλ...θα παμε αυτες τις μερες να κανονισουμε την ονοματοδοσια μαις και η βαφτιση-αν γινει-θ αργησει λιγακι.

φιλια πολλα και σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!!

υγ το μαρακι μας που ειναι?ειχατε νεα της?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερααααααααα!

αλλη μια ξενυχτισμενη μανα σας χαιρετα!

ειμαι στο ποδι από τις 4.30 τοπρωι! το παλληκαρι μου το μικρο θεωρει οτι πρεπει να κοιμομαστε ολη την ημερα (οσο εχει φως δηλαδη) και τα ξημερωματα να γκρινιαζουμε με το ματι γαριδα! ευτυχως που ο Κων/νος μου από εχθες το πρωι ειναι στο χωριο με τους παππουδες (διανυκτερευσε εκει) και δεν ηταν σπιτι να ξαγρυμνησει και αυτο! εγω κοιμηθηκα στις 2 το βραδυ και ξυπνησα 4.30 οποτε ειμαι με 2,5 ολοκληρες ολόκληρες ωρες υπνου!:tongue: βρισκομαι στο γραφειο να κανω καμια δουλεια αλλα για την ωρα χαζολογαω στο φεις. διαβασα και τα νεα σας αλλα δεν εχω διαυγεια πνευματος να σχολιασω (οιμεεεεεε)

συμπι καλα ειναι ο μικρος μεσα μη βιαζεσαι.... πολύ ξενυχτι λεμε!

Σοφακι τι καλα που τα καταφερνεις με τον θηλασμο. εγω θηλαζω 3 φορες την ημερα (σαν αντιβιωση ενα πραγμα). ο υιος μου φτυνει το βυζι και περιμενει το μπουκαλι. αφου πινει γαλα δικο μου και ρευεται παρα ταυτα αν δε φαει το παλιογαλα δεν ησυχαζει! τεσπα... αποτυχαμε παταγωδως αυτη τη φορα και το καο ειναι οτι δεν εχω καμια απολυτως διαθεση να το παλεψω. ας πιει οσο ειναι να παρει κανενα αντισωμα και μετα.... βλεπουμε... σε αυτη την εγκυμοσυνη με εχει πιασει ενας αρνητισμος αλλο πραγμα... δε θελω να ζοριζομαι. μαλλον τα ψυχολογικα μου ειναι από τις ορμονες χαλια. ζοριστικα και υπερβολικα με τα ποδια μου, νομιζω με εχει επηρεασει πολυ αυτο!:(

ααα ο μικρος μου εχει και μια μικρη ομφαλοκηλη. περιτο να σας πω τι επαθα οταν επεσε ο αφαλος και ειδα το εντερο από μεσα ετοιμο να πεταχτει! φρικαρα. ο παιδιατρος ειπε δεν ειναι τιποτα αλλα θα του τον παω σε κανα 2 μερες να τον δει, δεν ησυχαζω ευκολα!

Ζωουλα, μου κουραγιο με τις αρρωστιες. τρελος εφιαλτης να τα εχεις 2 παιδια αρρωστα. εμενα ο Κων/νος αρρωσταινε και γονατιζα από την κουραση και τη στεναχωρια. φαντασου 2 παιδια.... κουραγιο μανα!

Ευμορφακι μου καλο φροντιζε να ξεκουραζεται ο Παντελακος γιατι το μαναρι μου μαλλον από την υπερενταση τα παθαινει αυτα. οπως τον περιγραφεις ειναι και υπερκινητικος οποτε... οσο για το Μαρακι τι να πω! βαλε μας μια φωτο της κουκλας :)

Ελενακι μουυυυυυυ! ηρωααααααααα.... ξερεις εσυ!

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Σοφια ολα καλα με τις εξετασεις του μικρου?Πως παει ο θηλασμος?Ακομα πονας?

Σοφακι εσυ?Πως παει η εγκυμοσυνη?Ποτε εχεις ΠΗΤ?

Μαρακι εσεις πως τα πατε?Εχει ακομα πονακια ο μικρος?Ξενυχτατε τα βραδια?

Τωρα τα δικα μας νεα...αφου σας επρηξα με τις ερωτησεις μου...η περιεργη:-P

Ο Παντελης ειναι πολυ γκρινιαρης τελευταια.Ειχε 3 βραδια συνεχομενα που ξυπνουσε στις 1:20

εκλαιγε και κλωτσουσε και ολα του εφταιγαν.Αυτο επι 1 ωρα.Ο,τι και να τον ρωτουσα αν τον ποναει κατι αυτος μου ελεγε ναι.Στο τελος ελεγε οτι πειναει και ετρωγε μπισκοτακια.

Με τον Σαββα ειχαμε απελπιστει.Εκανε σαν δαιμονισμενος.Σκεφτηκαμε να τον παμε σε παιδοψυχολογο.

Μπηκα στο παρεντς και διαβασα οτι πολλα παιδακια το παθαινουν αυτο σ'αυτην την ηλικια.

Ξεκινανε οι νυχτερινοι τρομοι.Και συχνα αν οχι ολες τις φορες,οταν δεν εχουν κοιμηθει το μεσημερι.

Ο Παντελης και τις 3 φορες δεν ειχε κοιμηθει το μεσημερι.

Χθες κοιμηθηκε το μεσημερι και το βραδυ ηταν πολυ ηρεμο.Τυχαιο?Δεν νομιζω?

Χθες πηγαμε σ'ενα πανηγυρι εδω κοντα στην γειτονια μας.

Περασαμε συμπαθητικα αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι ο Παντελης ετρεχε και εγω τον κυνηγουσα

για ακομη μια φορα.Ποτε θα το κοψει αυτο το κακο συνηθειο?

Ξερω εγω γιατι το κανει...θελει να ειναι η μαμα του fit:-P

Το κοριτσι μου θελει συνεχεια να περπαταει.Ευτυχως ειναι προσεκτικη

Χθες επεσε απο το κρεβατι μας.Τα ειχε ο Σ. στο κρεβατι και τα 2.Παλευε με τον Παντελη και πηγε

να πεσει με τα μουτρα...τον κρατησε...την ιδια ωρα παει να παρει η Μαρια το μπισκοτακι απο την

ακρη του κρεβατιου...παρτην κατω.Ευτυχως εχω ενα μαλακο στρωματακι και επεσε στα μαλακα.

Εκλαψε πολυ αλλα μαλλον απο τον φοβο της.Τα ξημερωματα επεσε και ο Παντελης στο ιδιο σημειο.

Αυρα τα νεα μας.

Παω γιατι ξυπνησαν τα μαναρια μου!

Ευμορφάκι μου μέχρι τις 23 μου δίνει διορία ο γιατρός!!!

κάνω κι εγω οτι μπορώ να βοηθησω την κατασταση....

τωρα μαζευτηκα σπίτι!!!

βγηκα για δουλειές....χόρτασα περπάτημα!!!

αν δεν το έγραφες θα στο έλεγα οτι είναι νυχτερινοί τρόμοι...

αλλά αφού παρατηρησες κι οτι τον πιάνουν οταν δεν έχει κοιμηθεί για μεσημέρι, τουλάχιστον ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις...;)

ναι βρε!!! συμφωνω με τη συμπι!!!

βάλε μας καμια φωτο να δούμε τα παιδάκια σου!!!!!!

καλημερα!!ξημερωσε μια πολυ ομορφη μερα σημερα!!

ο μπεμπης ηταν σουπερ το βραδυ...ενταξει θηλαζε αρκετη ωρα αλλα ξανακοιμοταν...και τωρα τον ταισα πριν μιση ωρα και κοιμαται παλι!ουφ...μακαρι να μας παει ετσι τοσο καλα!

για μαγια μπυρας οχι δε θα παρω ακομα...ουτε θηλαστρο...θα περιμενω 40 μερες να δω πως θα παμε κ μετα.

απο βαρος πηρε 50γραμ σε 3 μερες...καλο?θα τον ζυγισω στο τελος της βδομαδας να δω ποσο πηρε και μετα ανα μηνα αν ολα πανε καλα.

ξεκινησαμε και ομοιο χθες για τα πονακια...εδρασε αμεσως...το πρωι εχεσε ολο το κοσμο χαχχαχα ελπιζω τα πονακια να ταν απο αυτο.θα δουμε και σημερα πως θα παει.νομιζω οτι ηρθε και η σειρα μου να δοκιμασω ομοιο;):-P

ευμορφια μου ολα καλα με τις εξετασεις σταματησαμε την αντιβιωση το σαβατο...πλεον εχω πεισθει-συμφωνα με τις γνωμες αλλων 2 παιδιατρων που ρωτησα-οτι δε χρειαζοταν αντιβιωση...ακομα δε το εχω χωνεψει.θα παω σημερα να κανω αιτηση να μου δωσουν ολο το φακελο γεννας και νοσηλειας...για να δουμε.

για παιδοψυχολογο τοι σκεφτομαικ εγω πολυ σοβαρα...θα της δωσω λιγο χρονο ακομα ομως.

σοφακι τιποτε ακομα ε?μην αγχωνεσαι κ εγω μεχρι να με πιασουν οι πονοι δεν ειχα τιποτε...μηδεν συσπασεις...τελευταια στιγμη γιναν ολα.κατι μου λεει οτι θα τα καταφερεις.

οσο γι ατην ελλη...σημερα στο παιδικο δεν αφηνε τον αντωνη με τιποτε..κλαμα κακο...ευτυχως που δε πηγα κ εγω...θα μιλησουμε με τις δασκαλες το μεσημερακι να δουμε τι μπορουμε να κανουμε απο κοινου.

παω να κανω κανα μπανιο και να ετοιμαστουμε για βολτιτσα(δε κραταω σαραντισμο οπως καταλαβατε;))

α και το ονομ ααυτου....εμμανουηλ...θα παμε αυτες τις μερες να κανονισουμε την ονοματοδοσια μαις και η βαφτιση-αν γινει-θ αργησει λιγακι.

φιλια πολλα και σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!!

υγ το μαρακι μας που ειναι?ειχατε νεα της?

μια χαρα τα πας Σοφάκι!!!

όλα καλά τα χειρίζεσαι!!!

όσον αφορά την Έλλη εγω θα ήμουν πολύ αναακουφισμένη με αυτές τις αντιδράσεις της παρά τις δυσκολίες που ενέχουν...

εξωτερικεύει τη ζήλια της και είναι πολύ καλό!!!

απο το να το κρατούσε μέσα της και να τα βρίσκατε μπαστούνια αργότερα....

δωστης χωρο και χρόνο και θα δεις οτι όλα καλά θα πάνε...

Μανωλιός ο μπέμπης??? ωραίο όνομα!!!

κι εγω λέω να κάνω μια εξουθσιοδοτηση στον άντρα μου ωστε όταν θα παέι στο ληξιαρχείο να δηλώσει το μπέμπη, να βάλουν κανονικά το όνομα του....το ίδιο και με τον ΑΜΚΑ...Σταύρος Κ. απο την αρχή να είναι!!!:D

καλημερααααααααα!

αλλη μια ξενυχτισμενη μανα σας χαιρετα!

ειμαι στο ποδι από τις 4.30 τοπρωι! το παλληκαρι μου το μικρο θεωρει οτι πρεπει να κοιμομαστε ολη την ημερα (οσο εχει φως δηλαδη) και τα ξημερωματα να γκρινιαζουμε με το ματι γαριδα! ευτυχως που ο Κων/νος μου από εχθες το πρωι ειναι στο χωριο με τους παππουδες (διανυκτερευσε εκει) και δεν ηταν σπιτι να ξαγρυμνησει και αυτο! εγω κοιμηθηκα στις 2 το βραδυ και ξυπνησα 4.30 οποτε ειμαι με 2,5 ολοκληρες ολόκληρες ωρες υπνου!:tongue: βρισκομαι στο γραφειο να κανω καμια δουλεια αλλα για την ωρα χαζολογαω στο φεις. διαβασα και τα νεα σας αλλα δεν εχω διαυγεια πνευματος να σχολιασω (οιμεεεεεε)

συμπι καλα ειναι ο μικρος μεσα μη βιαζεσαι.... πολύ ξενυχτι λεμε!

Σοφακι τι καλα που τα καταφερνεις με τον θηλασμο. εγω θηλαζω 3 φορες την ημερα (σαν αντιβιωση ενα πραγμα). ο υιος μου φτυνει το βυζι και περιμενει το μπουκαλι. αφου πινει γαλα δικο μου και ρευεται παρα ταυτα αν δε φαει το παλιογαλα δεν ησυχαζει! τεσπα... αποτυχαμε παταγωδως αυτη τη φορα και το καο ειναι οτι δεν εχω καμια απολυτως διαθεση να το παλεψω. ας πιει οσο ειναι να παρει κανενα αντισωμα και μετα.... βλεπουμε... σε αυτη την εγκυμοσυνη με εχει πιασει ενας αρνητισμος αλλο πραγμα... δε θελω να ζοριζομαι. μαλλον τα ψυχολογικα μου ειναι από τις ορμονες χαλια. ζοριστικα και υπερβολικα με τα ποδια μου, νομιζω με εχει επηρεασει πολυ αυτο!:(

ααα ο μικρος μου εχει και μια μικρη ομφαλοκηλη. περιτο να σας πω τι επαθα οταν επεσε ο αφαλος και ειδα το εντερο από μεσα ετοιμο να πεταχτει! φρικαρα. ο παιδιατρος ειπε δεν ειναι τιποτα αλλα θα του τον παω σε κανα 2 μερες να τον δει, δεν ησυχαζω ευκολα!

Ζωουλα, μου κουραγιο με τις αρρωστιες. τρελος εφιαλτης να τα εχεις 2 παιδια αρρωστα. εμενα ο Κων/νος αρρωσταινε και γονατιζα από την κουραση και τη στεναχωρια. φαντασου 2 παιδια.... κουραγιο μανα!

Ευμορφακι μου καλο φροντιζε να ξεκουραζεται ο Παντελακος γιατι το μαναρι μου μαλλον από την υπερενταση τα παθαινει αυτα. οπως τον περιγραφεις ειναι και υπερκινητικος οποτε... οσο για το Μαρακι τι να πω! βαλε μας μια φωτο της κουκλας :)

Ελενακι μουυυυυυυ! ηρωααααααααα.... ξερεις εσυ!

συμπι κουράγιο!!!!!!!!!!!

αχ αυτα τα ξενυχτια σκέφτομαι....και κουράζομαι απο τώρα!!!

Για το θηλασμό μη σκας....όσο μπορείς...

καλά να είσαι....απο το να πιέζεσαι....;)

δε σας είπα....πόσο χαρούμενη είμαι με τον παιδικό....

1 εβδομάδα μόνο είναι που έχουν ξεκινήσει και πραγματικά τα εχω χάσει με το τι έμαθαν μέσα σε αυτη την εβδομάδα...

Κανόνες συμπεριφοράς, κανόνες υγιεινής....πολλά!!!

πολύ στεναχωριέμαι που θα σταματησει για 1 διμηνο η Βαλ...

κορίτσια έχει ωρτησει καμια τον παιδιατρο της τη γνωμη του για κολυμβητηριο???

σκεφτόμαστε να γραψουμε τη Βαλ αλλά ακούω πολλές αντικρουόμενες απόψεις...

Καταρχην το κολυμβητηριο της Καλαματας είναι ανοιχτό με θερμαινόμενη πισίνα...οπότε σκέφτομαι πόσο ευκολο θα είναι να αρρωστησει βγαινοντας απο την πισίνα μέσα στο καταχείμωνο...

επίσης σκεφτομαι την υγιεινή...φοβάμαι τους μύκητες....είναι και κοριτσάκι που σημαίνει οτι είναι πιο εύκολο να κολλήσει κάτι...

μήπως να τη γράψω μπαλέτο τελικά???

ουφ πάλι έκθεση έγραψα!!!

πάω να κάνω καμια δουλειά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

συμπι αναθεμα και αν ξερω να βαζω από αυτο το κινητο φωτος στα φορουμ. τωρα που το λες ομως θα παω αν ειναι στο Γερμανο να τις γραψω σε σι ντι και να τις ποσταρω από εκει.

χμμμμ....

και εγω θα ηθελα να παει πολυ ο Κων/νος παιδικο φετος αλλα μπααα... φοβαμαι πολύ σας το εχω ξαναπει. τυχερη η κοπελα που ηταν επιλαχουσα και θα παρει τη θεση μου :)

οσο για τοκολυμβητηριο θα ρωτουσα τον παιδιατρο. εγω παντως 3 χρονων ειχα ξεκινησει το μπαλετο. ωραια γυμναστικη ειναι και μαλιστα εμενα με βοηθησε πολύ στο να περπαταω στητη στητη καμαρωτη γιατι με τοσο υψος αν δεν πηγαινα μπαλετο την ειχα στο τσεπακι την καμπουρα!:rolleyes:

Καλημέρα....καλά είχα γράψει ολόκληρο κατεβατο και μου το σβήσε....τεσπα..θα τα γράψω πάλι μετά....καλέ Σοφακι πως θα γράψουν το όνομα του παιδιού χωρίς βάπτιση? Ευμορφακι αυτή την φάση την περνάμε και εμείς με τον ύπνο.....με την διαφορά ότι εμείς κοιμόμαστε το μεσημέρι.θα περάσει όμως.

Ζωίτσα να χαίρεσαι τον σούπερ Τεό..να είναι γερός και ευτυχισμένος....

Λία μου να χαίρεσαι και εσυ την γαλανοματα σου. Γερή να είναι με πολλές τσαχπινιες

Μαρωωω αχ βρε κορίτσι ταλαίπωρο....σε καταλαβαίνω απόλυτα.θα στρώσει η κατάσταση όμως θα δεις...υπομονή και επίμονη.....ότι θες εδώ είμαι εγώ...και ισχύει για όλες σας αυτό.Βρε κορίτσια πόσα παιδάκια είχαν γενέθλια της προηγούμενες μέρες που δεν τους ευχήθηκαμε....στην Ραφ της Τατιανας, στην Φροσουλα της Γιώτας......κορίτσια πολύχρονα τα κορίτσια σας.Είδατε που αμα λείπω τελικά....χάνετε τον μπούσουλα ....χαχαχαχα!!!

Καλημέρες!!!

δουλειές με φούντες πάλι σήμερα!!!

όσο αντέξω δηλαδή....

χθες κοιμηθηκα ξερή απο την κούραση!!!

συμπι αναθεμα και αν ξερω να βαζω από αυτο το κινητο φωτος στα φορουμ. τωρα που το λες ομως θα παω αν ειναι στο Γερμανο να τις γραψω σε σι ντι και να τις ποσταρω από εκει.

χμμμμ....

και εγω θα ηθελα να παει πολυ ο Κων/νος παιδικο φετος αλλα μπααα... φοβαμαι πολύ σας το εχω ξαναπει. τυχερη η κοπελα που ηταν επιλαχουσα και θα παρει τη θεση μου :)

οσο για τοκολυμβητηριο θα ρωτουσα τον παιδιατρο. εγω παντως 3 χρονων ειχα ξεκινησει το μπαλετο. ωραια γυμναστικη ειναι και μαλιστα εμενα με βοηθησε πολύ στο να περπαταω στητη στητη καμαρωτη γιατι με τοσο υψος αν δεν πηγαινα μπαλετο την ειχα στο τσεπακι την καμπουρα!:rolleyes:

εγω συμπι θα την κρατησω σπίτι 2 μήνες μόλις γεννηθεί ο μπέμπης και μετα πάλι σχολείο!

αφού μου το ζητάει και μόνη της, συν οτι θα βαρεθεί στο σπίτι...

ε τωρα με τις ιώσεις θα την παλέψουμε...

θα πω και στη διευθυντρια οτι έστω και ένα παιδάκι να έχει καταρροή, να μου τη γυρνάει σπίτι....ίσως προλάβουμε κάτι έτσι...

ναι θα τον ρωτησω τον παιδιατρο....

αγχωμένη είμαι....έκανε χθες 2 φορές κακά το απόγευμα η Βαλ και έβγαλε και αίμα...και βρηκα και αίμα και στο εσωρουχο της...

ο παιδιατρος μου είπε να το παρακολουθησουμε...

ελπίζω απλά να είναι καμια ραγαδούλα...

γιατι αν το συνδιασω και με 5-6 μεγάλα σπυράκια που έχει βγάλει σε διαφορα σημεία, απλά ελπίζω να μην είναι τιποτα αλλεργικό...:?

μπαλέτο έκανα κι εγω απο πολύ μικρή...μετα πέρασα απο οτι αθλημα υπάρχει!!!

Καλημέρα....καλά είχα γράψει ολόκληρο κατεβατο και μου το σβήσε....τεσπα..θα τα γράψω πάλι μετά....καλέ Σοφακι πως θα γράψουν το όνομα του παιδιού χωρίς βάπτιση? Ευμορφακι αυτή την φάση την περνάμε και εμείς με τον ύπνο.....με την διαφορά ότι εμείς κοιμόμαστε το μεσημέρι.θα περάσει όμως.

Ζωίτσα να χαίρεσαι τον σούπερ Τεό..να είναι γερός και ευτυχισμένος....

Λία μου να χαίρεσαι και εσυ την γαλανοματα σου. Γερή να είναι με πολλές τσαχπινιες

Ελενάκι για το όνομα, αν και στα ξαναείπα;) , γίνεται πράξη ονοματοδοσίας...

Πάνε και οι 2 γονείς στο ληξιαρχείο ή ο ένας με εξουσιοδοτηση του άλλου και την κάνουν...

Μετά που γίνεται η βάπτιση, πας το χαρτι της βάπτισης απλά για να δηλωθεί και το θρησκευμα του παιδιού....

Προβλημα δημιουργείται μόνο αν έχεις δηλώσει άλλο όνομα στην ονοματοδοσία και άλλο γράφει το χαρτι της βάπτισης....εκεί μετά πρέπει να πας δικαστικά και μετά θα ισχύουν και τα 2!

Άλλωστε το μυστηριο της βάπτισης, δε γίνεται για να παρει το παιδί το όνομα αλλά για να βαπτιστεί χριστιανό...

Αν θες να δωσεις το όνομα στο παιδί με τον χριστιανικό τρόπο, την 8η μέρα απο τη γέννηση, μπορεί να διαβάσει την ευχη της ονοματοδοσίας ο παπάς...;)

πράγμα το οποίο μάλλον θα κάνω...για να πάρω και την ευχη νωρίς αφού δε σκοπεύω να κρατησω σαραντισμό αυτη τη φορά...

Χρόνια πολλά στα παιδάκια που είχαν τα γενέθλια τους!!!:D:D:D

αχ βρε Ελενίτσα αν δε μας τα θυμίσεις, εμείς τίποτα!!!:tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!

Ελενάκι για το όνομα, αν και στα ξαναείπα;) , γίνεται πράξη ονοματοδοσίας...

Πάνε και οι 2 γονείς στο ληξιαρχείο ή ο ένας με εξουσιοδοτηση του άλλου και την κάνουν...

Μετά που γίνεται η βάπτιση, πας το χαρτι της βάπτισης απλά για να δηλωθεί και το θρησκευμα του παιδιού....

Προβλημα δημιουργείται μόνο αν έχεις δηλώσει άλλο όνομα στην ονοματοδοσία και άλλο γράφει το χαρτι της βάπτισης....εκεί μετά πρέπει να πας δικαστικά και μετά θα ισχύουν και τα 2!

Άλλωστε το μυστηριο της βάπτισης, δε γίνεται για να παρει το παιδί το όνομα αλλά για να βαπτιστεί χριστιανό...

Αν θες να δωσεις το όνομα στο παιδί με τον χριστιανικό τρόπο, την 8η μέρα απο τη γέννηση, μπορεί να διαβάσει την ευχη της ονοματοδοσίας ο παπάς...;)

πράγμα το οποίο μάλλον θα κάνω...για να πάρω και την ευχη νωρίς αφού δε σκοπεύω να κρατησω σαραντισμό αυτη τη φορά...

Χρόνια πολλά στα παιδάκια που είχαν τα γενέθλια τους!!!:D:D:D

αχ βρε Ελενίτσα αν δε μας τα θυμίσεις, εμείς τίποτα!!!:tongue:

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι δε το καταλαβα αυτο με την ονοματοδοσια...πως τη κανει ο παππας?αντικαθιστα τη βαφτιση δηλαδη η χρειαζεται και παλι ονοματοδοσια σε ληξιαρχειο?

θα επανελθω με τα δικα μου σε λιγο...ξυπνησε ο μπεμπης!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφάκι όχι δεν αντικαθιστά τη βάφτιση...

αν και δεν είμαι πολύ σίγουρη....

ίσως αν στην έχει διαβάσει την ευχή και έχει δωσει το όνομα στο παιδί, μετά στη βάπτιση να μην την επανλαμβάνει και απλά να κάνει το μυστηριο απλά για να γίνει το παιδί χριστιανός...

έχω καιρό να συναντησω και το γείτονα μας τον παπά να τον ρωτησω!!!

Πάντως δεν έχει σχέση με το ληξιαρχείο...

στο ληξιαρχείο έτσι κι αλλιώς πρέπει να δηλώσεις το όνομα, είτε με την πράξη της ονοματοδοσίας όπως θα το κάνω εγώ, είτε με το χαρτί της βάπτισης όπως γίνεται συνηθως...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφάκι όχι δεν αντικαθιστά τη βάφτιση...

αν και δεν είμαι πολύ σίγουρη....

ίσως αν στην έχει διαβάσει την ευχή και έχει δωσει το όνομα στο παιδί, μετά στη βάπτιση να μην την επανλαμβάνει και απλά να κάνει το μυστηριο απλά για να γίνει το παιδί χριστιανός...

έχω καιρό να συναντησω και το γείτονα μας τον παπά να τον ρωτησω!!!

Πάντως δεν έχει σχέση με το ληξιαρχείο...

στο ληξιαρχείο έτσι κι αλλιώς πρέπει να δηλώσεις το όνομα, είτε με την πράξη της ονοματοδοσίας όπως θα το κάνω εγώ, είτε με το χαρτί της βάπτισης όπως γίνεται συνηθως...

ok σ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Μόλις με πήρε τηλ η κοπέλα που έχει το eshop απο το οποίο κέρδισα το δωράκι μου στο eimaimama.gr!!!

Αυτό κέρδισα:

http://www.thelittleshop.gr/products.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=563&category_id=83

Σας αρέσει?????????

έλα μπέμπη σου έρχεται δωράκι....βγες βρε να το δεις!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Και να ευχαριστησω κι απο εδώ και την Κλεό...

Που μας έκανε δωρο towel cake για να τη φέρει δωρο ο μπέμπης στη Βαλ...

και για τις προμήθειες σε pulsatilla!!!;)

ξεκίνησα σήμερα!!!

μακάρι να βοηθήσει!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μόλις με πήρε τηλ η κοπέλα που έχει το eshop απο το οποίο κέρδισα το δωράκι μου στο eimaimama.gr!!!

Αυτό κέρδισα:

http://www.thelittleshop.gr/products.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=563&category_id=83

Σας αρέσει?????????

έλα μπέμπη σου έρχεται δωράκι....βγες βρε να το δεις!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Και να ευχαριστησω κι απο εδώ και την Κλεό...

Που μας έκανε δωρο towel cake για να τη φέρει δωρο ο μπέμπης στη Βαλ...

και για τις προμήθειες σε pulsatilla!!!;)

ξεκίνησα σήμερα!!!

μακάρι να βοηθήσει!!!

συγχαρητηρια γι ατο δωρο πολυ ομορφο!!

σχετικα με τα ομοιο μηπως ξεκινησες λιγο νωρις?με τι δυναμοποιηση τα παιρνεις και ποσες καψουλες?ο γιατρος σου τελικα μεχρι ποια εβδομαδα θα σε περιμενει?

θα σε παρω τηλ τ απογευματακι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...