Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Nα σας ζήσει ο μπέμπης Σοφάκι!!!!Να είναι πάντα χαρούμενος και γεμάτος υγεία!!!!Να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!!Μπράβο και σε σένα κοριτσάκι που τα κατάφερες τόσο καλά...όσο για τον πόνο της γέννας όσο δυνατός κι αν είναι τον ξεχνάς όταν αντικρύσεις τα ματάκια του μωρού σου!!!(στο λέω εγώ που πόναγα 10 ολόκληρες ώρες μέχρι να γεννηθεί ο μικρός)!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπεραααα:Dτι ευχαριστα νεα!!!Σοφια μου να σας ζησει ο μπεμπουλης!!!παντα γερος και δυνατος και καλοτυχος:Dκαλο σαραντισμο.Μπραβο που τα καταφερες με τον φυσιολογικο !!! χαρηκα πολυ οταν το διαβασα!!εισαι φοβερη..ειδες που αγχονωσουν???τπτ δεν ειναι ο φυσιολογικος τοκετος:Dθα τα ξεχασεις ολα!!!!

Μαρακι καλο σαραντισμο και σε σενα!!!φανταζομαι τι ωραια που θα ειναι τωρα στο σπιτι σου με τα αγορακια σου!!!!:D

Σοφακι σειρα εσυ τωρα!!!ελπιζω να αλλαξει γνωμη ο γιατρος σου και να σε περιμενει !!!

καλα το κοριτσι σου ειναι φοβερη!!σου εστελνε φιλακια:Dο δικος μου περναει κριση <<μαμακιασης>>:(δεν ξεκολαει απο πανω μου.

εμεις καλα ειμαστε...συνεχιζουμε τα μπανια μας.....δεν ξερω για εσας αλλα εδω εχει πολυυυυ ζεστη και υγρασια και δεν προβλεπεται αλλαγη καιρου!!

οι υπολοιπες καλα??νομιζω καπου διαβασα οτι η μικρη της Ευμορφιας χρονισε..

χιλιοχρονη ,να την χαιρεστε και να την δειτε οπως επιθυμειτε Ευμορφια μου:D

δεν θυμαμαι αλλα...ειχα μερες να μπω και διαβασα πολλα ...μην με παρεξηγησετε αν ξεχασα να σχολιασω κατι!!

XWF8p2.png

Τι τελεια νεα Σοφακιιιιιι!! Αναπηδησα οταν το διαβασα! Τι ζηλευτη εξελιξη! Μπραβο και στα δικά μας! Να που γινεται τελικα...μακάρι να το ζήσουμε κι εμείς το φυσιολογικο! Τσακ μπαμ το ξεπεταξες κ γυρισες;;; χαχα Μπραβο! Μισο λεπτο, παω να το βγαλω και επιστρεφω! Καλες υπεροχες στιγμες σου ευχομαι!

Ευχαριστω κ ολες για τις ευχες! Σας φιλω κ παλι , θα μπω καμικαζι καποιο βραδυ παλι απτο κινητο γιατι δεν παω γραφειο μεχρι να δωσω..ΧΧΧ

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλημέρα!!!

δουλειές με φούντες εδώ!!!

χαμός!!!

πλένω καρότσια, πορτ μπεμπέ και λοιπή προίκα μπέμπη...

σιδερωνω...

εχω βάλει να ξεκουράζεται και μια ζυμη για να φτιάξω τυροπιτάκια κουρού...πρώτη φορά....άντε να δούμε τι θα βγει!!!

μετα θα μπει το μπριαμ στο φούρνο...

μια ανεξηγητη χαρα και ενθουσιασμό έχω!!!

δεν ξέρω γιατί!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

η Βαλ χθες ξεκίνησε σχολείο αλλά η υπερένταση που είχε όταν γυρισε....απαπαπαπαπα....

της τρελής έγινε χθες το μεσημέρι για να κοιμηθεί!!!

ελπίζω για το καλό της (και το δικό μου φυσικά!) να στρώσει!!!

η συμπι μου χάθηκε....ε με το μπεμπουλάκι λογικό το βρίσκω!!!

συμπι βάστα γερά!!!

Σοφάκι κερκυραικό ο γιατρός μου σίγουρα δε θα με περιμένει....είπε μέχρι 39η και τέλος...:?

οπότε θα κάνω εγω οτι μπορώ και φυσικά εύχομαι να είναι και έτοιμος ο μπέμπης να βγει νωρίτερα απο τότε!!!

απο αυριο εχω το ελευθερο να περπαταω και να κάνω οτι θέλω!;););)

έχω κατι τελευταία ψωνια και μετα θα προσπαθήσω να περπαταω όσο πιο πολύ γίνεται...

Κλεό αν διαβάζεις θα το ήθελα το "λουλουδάκι"...μήπως και βοηθήσει την κατάσταση!!!;););)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημεραααα! τι καλημερα καλησπερα δηλαδη!

Σοφακιιιιιιιιιιιιιι να σας ζησει ο μπεμπακος σας! τα καταφερες θηριο μου με τον φυσιολογικο! τι καλαααα! μπραβο! γεροι να ειστε και οι δυο! καλο σαραντισμό, περιμενουμε νεα!

συμπι εισαι η επομενη! αντε και εσυ με το καλο! εμεις ειμστε μια χαρουλα αν και από εχθες ο μικρος μαλλον ξεκινησε να εχει θεμα με τους κολικους! τα βραδυα δεν κοιμαμαι ανα 2ωρο ειμαι στο ποδι αλλα που θα παει θα αντεξω (τωρα πινω πορτοκαλαδα γιατι ζαλιζομαι :) ) αληθεια σιδηρο μπορω να παιρνω με τον θηλασμό;

τι αλλα; τρεχω και εγω δεν προλαβαινω, στο σπιτι δεν εχω υπολογιστη τωρα ειμαι στο γραφειο. εχω ταραξει τα γλυκα, φαγητο δεν θελω σχεδον καθολου! χα χα χα

θα τα ξαναπουμε παω σπιτι !

Διαφημίσεις

Σοφακι μου να σας ζησει ο παιδαρος!!!

Να ειναι γερος και καλοτυχος!!!

Κι εσυ απο διπλα να καμαρωνεις τα αγγελουδια σου!!!

Μπραβο σου που καταφερες αυτο που τοσο πολυ ηθελες...τον φυσιολογικο τοκετο!

Αν εχεις πεισμα και ισχυρη θεληση καταφερνεις σχεδον τα παντα...

Ειχα μερες να μπω γιατι ειμασταν διακοπες και επεσα στα ευχαριστα νεα σου.

Τα αγορια μας τωρα εχουν την ιδια μερα γενεθλια!

Εγω στις δισκοπες δεν μπορω να πω οτι ξεκουραστηκα...απλα θα σας πω οτι αλλαξα παραστασεις...

Ο Παντελης συνεχισε να μην μπαινει στην θαλασσα και να βρεχει μονο τα ποδια του.

Φοβαται να μην πνιγει λεει...τι εβλεπε την κορη του νονου του,τι εβλεπε την Μαρια,τι εβλεπε

τον ξαδερφο του, να μπαινουν στην θαλασσα...αυτος εκει...εξω στην αμμουδια και να

σουλατσερνει στην παραλια...πανω...κατω...πανω...κατω...

Κι εφευγε και μακρια απο μας.Ημουν η μονη που ακουγομουν στην παραλια...

Φανταστειτε σκηνικο...μια τρελη να φωναζει...Παντελη,ελα εδω,Παντελη ελα εδω ΤΩΡΑ...

αυτος ουτε να γυρισει να με κοιταξει...και μετα παλι η ιδια τρελη να τρεχει

πισω απο ενα τριχρονο που γελαει γιατι νομιζει οτι παιζουμε.

Τα νευρα μου ηταν πανω απο το κεφαλι μου.

Εννοειτε οτι μπηκα στην θαλασσα 2 φορες μονο ολο αυτον τον καιρο που ημασταν διακοπες.

Το θετικο της ολης υποθεσης ειναι οτι γυμναστηκα:-P

Το κοριτσι μου ειναι τοσο ησυχο που ουτε ακουστηκε.

Επαιζε τοσο ωραια με τα κουβαδακια της στην παραλια και στην αμμο...

Το αγορι μου σημερα το μεσημερακι γκρινιαζε...νυσταζει λεω...πειναει λεω...πως βαζω

τα χειλη μου στο μετωπο του...σαν να μου φαινεται ζεστος...του βαζω θερμομετρο...38.1...

παει να ξαπλωσει με τον πατερα του...κλαει...ποναει το κεφαλι του...διαμαρτυρεται οτι κρυωνει...

τον σκεπαζω και κοιμαται...του ξαναβαζω θερμομετρο...39.1...Παναγια μου...του εδωσα αντιπυρετικο

και μετα απο λιγη ωρα ξανακοιμηθηκε.

Τι ειναι παλι και τουτο?

Και απο Δευτερα θα τον στειλω παιδικο.

Την Πεμπτη θα κανουμε το mantoux...μας το ζητησε ο παιδικος...κσνει αραγε αν εχει πυρετο?

Θα παρω τηλ.τον παιδιατρο αργοτερα να τον ρωτησω.

Απο την Πεμπτη ξεκιναω δουλεια...ωχ

Σοφακι μου μαλλον ερχεται ο μπεμπιτος για να ετοιμαζεις εσυ την φωλια!

Σοφακι Κερκυραικο σας βρισκω τελεια...καντε και καμια βουτια για μας...

Πως οερασε κι αυτο το καλοκαιρι,χαμπαρι δεν πηρα...

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

Μαρακι μου ευχομαι ο μπεμπης να τελειωσει γρηγορα με τους κολικους και να κοιμασαι κι εσυ λιγο παραπανω!

Στεβη δεν εχουμε μιλησει πολυ αλλα σου ευχομαι οτι επιθυμεις να το καταφερεις!

Πρεπει να εχεις και πολυ χιουμορ απο οτι μπορω να καταλαβω.

Φιλακια!!!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλησπέρα και καλο μήνα!που είστε;σας έχω νέα!γέννησα σήμερα το πρωί το Μπεμπη μας φυσιολογικά...είναι πανέμορφου αν και μικροκαμωμενος...2850 γεννήθηκε. Προσπαθώ να τον θηλασω αλλα δυσκολεύεται...ελπίζω να τα καταφέρουμε!γέννησα γρήγορα σχετικά και χωρίς πολυ πόνο...ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω!

Φιλία πολλα σε όλες!θα επανέλθω με λεπτομέρειες!

Καλέ τι όμορφα νέα?Και το λες τόσο απλά και φυσικά!

Μπράβο σου Σοφάκι, τα κατάφερες υπέροχα κοριτσάκι.

Να σου ζήσει το αγόρι σου, ετοιμάσου για έναν μεγάλοοοοο έρωωωτααα!

Καλότυχο να είναι στην ζωή του:P

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρες!!!

άργησα να μπω αλλά βγηκα για δουλειές, έπιασα το κουτσομπολιό και πριν κανένα μισάωρο μαζεύτηκα σπίτι!!!

μου πήρε 2 ώρες να διανύσω απόσταση 500 μέτρα...όλο και κάποιον έβρισκα να πιάσω κουβέντα!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

έχουμε την επέτειο του θρησκευτικού μας γάμου σημερα!!!

να'ναι καλά το Ελενάκι μας που μου το θύμισε!!!

χααχαχαχαχαχαχα!!!!

εγω χαμπάρι!!!

έχετε τα φιλιά της!!!

πήγα τζάμπο και ψωνισα κατι ψιλολογια...

ηθελα και κάτι άλλα αλλά τα άφησα για την Παρασκευη λόγω αλλαγής προγράμματος!

ο μπέμπης κινείται ιδιατέρως χαμηλά και χαίρομαι πολύ!!!

μακάρι να μας πάνε όλα καλά όπως και στο Σοφάκι!!!

εγω πέραν λίγου σιδερώματος, νομίζω οτι είμαι έτοιμη για το μαιευτηριο!

Συμπεθεράκι πίνε κανένα χαμομηλάκι εσύ για αν βοηθήσεις το μπέμπη μέσω του θηλασμού....πως πάει αυτό το μέτωπο??? το παλεύεις???

για το σίδηρο τάδε έφη Παπαβέντσης:

"Όσον αφορά τα συμπληρώματα σιδήρου, οι ανάγκες της λεχώνας σε σίδηρο δεν αυξάνονται κατά το θηλασμό αλλά μειώνονται! Υπάρχει λιγότερη αιμορραγία μετά τον τοκετό και με τη γαλουχία καθυστερεί η έλευση των αιμορραγιών της περιόδου. Το συμπλήρωμα σιδήρου μπορεί να προκαλέσει στο παιδί δυσκοιλιότητα. Δεν πρέπει να δίνεται σε όλες τις γυναίκες ως ρουτίνα αλλά μόνο σε όσες έχουν αναιμία, μεγάλη απώλεια αίματος ή άλλες ενδείξεις."

Σοφάκι περιμένω με αγωνία νέα σου και θέλω να μου πεις αν πήρες pulsatilla!!! ;)

Ευμορφάκι καθυστερημένα χρόνια πολλά για το αγόρι σου!!!

και περαστικά του κιόλας...

έριξες κυνηγι η μάνα εεεε???

τι να κάνεις....

σκέψου οτι κάνεις ομοιομορφο μαυρισμα έτσι συν τη γυμναστική!!!!

χαχααχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σας ευχαριστω όλες για τις ευχές σας!

Ευμορφακι να χαίρεσαι το παντελακο σου!ίδια μέρα γενέθλια με το Μπεμπη μας θα το θυμάμαι!

Σοφακι προσπαθώ να σου στείλω πμ αλλα δε μπορώ!σου έστειλα μην στο φεις

Ήταν να βγούμε σήμερα αλλα δυστυχώς κάτι προέκυψε και δε ξέρουμε ποτέ θα βγούμε.θέλω όλη τη θετική σας ενέργεια μπας και καταφέρουμε να βγούμε αύριο.

Σας φιλω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

σημερα έχουμε το παρτυ μας στον παιδότοπο!!!

η Βαλ δεν κρατιέται!!! Κυρίως για την τούρτα που διάλεξε με τις "πιγκήπισες Ντινευ!"

εγω απο χθες έχω τρελή φαγούρα στην περιοχή του αφαλού...συνεχεια ντουζ κάνω και αλείφομαι με αμυγδαλελαιο για να ανακουφιζόμαι αλλά ο μπέμπης λες και θέλει να μου κάνει πλάκα, όλο πάει και τεντωνεται σε εκείνο το σημείο και με πιάνει ακόμα πιο πολύ η φαγούρα!!!

τι δωρο να παρω στο παιδί μου βρε κορίτσια για τα γενέθλια της??????

σκόπευα να της πάρω ποδηλατο αλλά πήγε και της πήρε η κουνιάδα μου...

και τη Βαλ τη ρωτάω και μου λέει οτι της κατέβει!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω όλες για τις ευχές σας!

Ευμορφακι να χαίρεσαι το παντελακο σου!ίδια μέρα γενέθλια με το Μπεμπη μας θα το θυμάμαι!

Σοφακι προσπαθώ να σου στείλω πμ αλλα δε μπορώ!σου έστειλα μην στο φεις

Ήταν να βγούμε σήμερα αλλα δυστυχώς κάτι προέκυψε και δε ξέρουμε ποτέ θα βγούμε.θέλω όλη τη θετική σας ενέργεια μπας και καταφέρουμε να βγούμε αύριο.

Σας φιλω!

καλημερα Σοφακι....ζζζζζζζζζζιιιιιιιττττττττττττ ζζζζζζζζζιιιιτττττττττ θετικη ενεργεια πηγαινε ολη στο Σοφακι σε παρακαλω να βγει αμεσως από το μαιευτηριο :)! αντε με το καλο!

Καλημέρα!!!

σημερα έχουμε το παρτυ μας στον παιδότοπο!!!

η Βαλ δεν κρατιέται!!! Κυρίως για την τούρτα που διάλεξε με τις "πιγκήπισες Ντινευ!"

εγω απο χθες έχω τρελή φαγούρα στην περιοχή του αφαλού...συνεχεια ντουζ κάνω και αλείφομαι με αμυγδαλελαιο για να ανακουφιζόμαι αλλά ο μπέμπης λες και θέλει να μου κάνει πλάκα, όλο πάει και τεντωνεται σε εκείνο το σημείο και με πιάνει ακόμα πιο πολύ η φαγούρα!!!

τι δωρο να παρω στο παιδί μου βρε κορίτσια για τα γενέθλια της??????

σκόπευα να της πάρω ποδηλατο αλλά πήγε και της πήρε η κουνιάδα μου...

και τη Βαλ τη ρωτάω και μου λέει οτι της κατέβει!!!

αχ τι καλα συμπι μου! να περασετε σουπερ....

αχ μωρε τι να παρεις στο Βαλεριακι που στανταρντ τα εχει ολα; χμμμ μηπως να της επαιρνες καμια στολη; ξερεις... πριγκιπισσα, νεραιδα κλπ κλπ με ολα τα αξεσουαρ; φουστανακι παπουτσακια ραβδακια, τσαντακια λ\και ο,τι αλλο υπαρχει; βαλ'τη να μασκαρευτει, θα ειναι το καλυτερο της να παιζει ρολους γιατι ειναι μεγαλλλλοοοο θεατρο το νυφακι μου χα χα χα χα :tongue:

τωρα που ειπα "θεατρο": εμενα τον Κων/νο τον παιρνουν καθε μερα τα πεθερικα μου και τον πανε στη θαλασσα, τον ταιζουν τον ποτιζουν ακι μου τον φερνουν κατα τις 10.30 το βραδυ . σημερα το πρωι λοιπον που ηρθεο παππους του και τον πηρα για παρα λια τι μου τραγουδουσε το σουργελακι; "μπανακι μανακι μπανακι μπανακι να βουλωσουμε τα λουκια μανακι!":tongue::tongue::tongue::tongue::P

ο μικρος της παρεας με εχει ολιγον τι ξενυχτισμενη αλλα θα την παλεψουμε... ξυπνησε 5 παρα να φαει και μεχρι τις 7 το πρωι εκλαιγε. τη βγαλαμε στο σαλονι για να μην ξυπνησει και ο Κων/νος. στις 7 τον πηρα ο υπνος και στις 7.30 εκλαιγε παλι γιατι ειχε περασει το 3ωρο και πεινουσε.:|

ειμαι από τις 5 παρα ξυπνια λοιπον... αναμενομενα πραγματα αλλα τοσο κουραστικα φουφ...

Καλά σύμπι έχουμε τηλεπάθεια!!!!!!!!!

μετά που το έγραψα για το δωρο της Βαλ, καθόμουν και χάζευα στο αμαζον ακριβώς αυτό που πρότεινες!!!

και μάλλον κάτι τέτοιο θα πάρω γιατι είμαι σιγουρη οτι θα το χαρεί!!!!:D

θεός ο Κων/νος!!!

ακου εκεί μπανακι μανακι!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

ε για το μικράκι αναμενόμενα αυτά....

και με τη Βελ που μιλουσα πριν, τα ίδια και η μπουμπού....

και τα ακούω απο εσάς και αρνούμαι να πιστεψω οτι συντομα αρχίζουν και τα δικά μου ξενύχτια!!!:tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν μίλησα με το Σοφάκι μας!!!

Είναι μια χαρά, παραλίγο να γεννήσει στο σπίτι γιατι δεν είχε πάρει χαμπάρι οτι γεννάει:rolleyes:, μια μικρη περιπετειούλα έχουν με το μπέμπη αλλά όλα δείχνουν καλά και σημερα θα πάνε σπιτάκι τους!!!

Εγώ έχω να πω : η Σοφία έζησε τον τοκετό των ονείρων μου!!!

αν με έβαζες να περιγράψω πως θα ήθελα να γεννήσω, θα περιέγραφα ακριβώς αυτά που μου είπε για τη γέννα της!!!

Στείλτε οτι έχετε και δεν έχετε απο θετική ενέργεια, να ζήσω κάτι παρόμοιο!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλησπερα κοριτσακια!!ειμαστε επιτελουσ σπιτι μας!!!μετα απο πολυ μεγαλη ταλαιπωρια χωρις λογο προσπαθουμε να βρουμε τους ρυθμουσ μας....οποτε μπορεσω θα σας τα γραψω αναλυτικα.

σοφακι ειλικρινα με συγκινησες σου ευχομαι ο δικος σου τοκετος να ειναι ακομα πιο ομορφος και ευκολος!!(και χωρις τα περαιτερω εννοειται!;))

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες και το ενδιαφερον σας!!φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

3232682xykp37wxtc.gif

Σοφακι να σου ζησει και να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!

Πολυ χαρηκα!!!!Καθολου δεν το ηξερα!!!!Ειχα καιρο να μπω και το ειδα στο Fb και μπηκα να σου ευχηθω!!!!

Γεννησες φυσιολογικα ε?Μπραβο βρε κοριτσακι !!!!!!

Ειχατε και μια περιπετειουλα διαβαζω αλλα αφου ολα ειναι καλα και είστε στο σπιτακι σας ....Περασμενα ξεχασμενα που λενε!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ΚΑι αφου μπηκα να σας γραψω και τα νεα μας!!!!!

Εχω και τα 2 παιδακια μου αρρωστα!!!!!!

ΤΟ αγορακι μου αρχισε την δευτερα με ενα ελαφρυ βηχα που δεν εδωσα σημασια....Ελεγα καπου κρυωσε και τα αφησα να παιζουν μαζι......τριτη βραδυ η μικρη ανεβαζει εναν πυρετο 38,5 που δεν επεφτε με τιποτα!!!!!!ΕΠαθα μεγαλη πλακα τα επαιξα κανονικα !!!ΤΕλικα καταφερα να ριξω τον πυρετο με GAntil (ή καπως ετσι) την Τεταρτη το απογευμα........ΤΑ επαιξε το κοριτσακι μου....πολυ στεναχωρεθηκα.....Σημερα δεν ανεβασε καθολου πυρετο βρηκε παλι το κεφι της και περιμενω να ξεσπασει η αρρωστια....(μυξες βηχα κτλ....)Σημερα ομως ο μικρος που μεχρι τωρα δεν ειχε καθολου πυρετο και ειχε μονο βηχα τον επιασε ενα μπουκωμα γερο!!!!Μυξες βηχας δυνατος ....Μονο πυρετο δεν εχει κανει ευτυχως....Αλλα πολυ τον εριξε....ΚΑθεται συνεχεια καπου και ξαπλωνει!!!!Τι ιωση κα αυτη!!!!!

ΚΑι το καλυτερο δεν σας το ειπα....Ηταν να κανουμε την βαφτιση αυτη την κυριακη και το παρτυ γενεθλιων μας το Σαββατο....ΤΑ οποια φυσικα και ανεβαλα.....

Φυσικα παιδικο δεν πηγαμε καθολου αυτη την εβδομαδα και απο δευτερα παλι το συζηταμε.....ΜΕγαλη ταλαιπωρια περναμε και αυτα και εγω που ειμαι μεσα στο αγχος και καθε βραδυ κλαιω.....

Ωραια νεα ε?

ΜΑρακι μου κουραγιο με τα ξενυχτια σας!!!!

Σοφακι απο καλαματα σου ευχομαι να ζησεις και εσυ το τοκετο των ονειρων σου Λοιπον!!!!!!

Η Ελενιτσα τι κανει ρε κοριτσια?την εχω χασει για τα καλα......

ΚΑληνυχτα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...