Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες!!!

τι κάνετε???

εγω χθες τελείωσα με τα σιδερωματα του μπέμπη!!!

επιτέλους!!!

κατι ψιλά χρειαζομαι μόνο...κατι σελτεδακια μου λείπουν...ευκολάκια! και φυσικα τα καλλυντικα του!

σειρα έχω εγω!!!

να πλύνω πυτζαμούλες-νυχτικά για το μαιευτηριο, να βγω μήπως βρω και μια αξιοπρεπή ρομπίτσα...να φτιάξω και τη βαλίτσα μου να τελειώνω!

και προβληματίζομαι για το αν θα αγοράσω μπιμπερό....

μάλλον θα παραγγείλω απο αμαζον το calma της medela να βρισκεται...

μου έκαναν δωρο και εκεί που πήρα το στρωμα, ένα του Dr. Brown που είναι κατα των κολικών...αχρείαστα να'ναι!!!;)

ο μπέμπης κανονικό άλιεν στην κοιλιά μου...

νομίζω οτι έχω και συσπασούλες αλλά δεν είμαι σίγουρη...

στη Βαλ ήταν διαφορετικά...οι συσπάσεις είχαν και λίγο πόνο απο το πέτρωμα...τωρα αυτό που νομίζω εγω οτι είναι συσπάσεις, είναι οτι η κοιλιά μου χωρίζεται σε 2 βουναλάκια που σκληραίνουν και μετα απο μερικά δευτερόλεπτα επανέρχεται...

τεσπα....δεν ανησυχω!!!:D

Σημερα μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο το μενού μας!

η Βαλ τα περιμένει πως και πως!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

τι μου κανετε; αχ συμπι μου μπηκες και εσυ στην τελικη ευθεία! ξεμπερδεψες και με τα ρουχαλακια αρααααααααααα... τι μενει; η αφιξη!

με το καλο μωρε να μας ερθει και αυτο μικρακι! η Σοφία μεχρι πότε ειναι ειπαμε; μεχρι Σαββατο θα περιμενει;

τα δικα μας τα νεα: μια χαρα μπεμπακος, καθε 2-3 ωρες πινει γαλα, ποτε ξενο, ποτε δικο μου. με στεναχωρει αφανταστα που τον βαζω στο στηθος και φαινεται πως δεν ξερει τι να κανει!:( οταν γεννηθηκε μου το φτυνανε στο μαιευτηριο "τι ωραια που θηλαζει, πω πω σα να θηλαζει εναν μηνα ηδη μοιαζει"! μετα ετυχε η αυτο που επαθα με τις θηλες και ξεσυνήθισε το πουλακι μου! τον ακουμπαω επανω και γλυφει,πιπιλαει, ψιλοθηλαζει, ε μετα θελει συμπληρωμα. πολύ εχω πληγωθει. πιστευα οτι ως δευτεροτοκος θα το ειχα παιχνιδακι τον θηλασμό αλλα μπαααααααα... τεσπα βλεπουμε....

Ζωούλα μου πολύ στεναχωρηθηκα με αυτα που περιεγραψες σχετικα με τον Θοδωρακη σου στον παιδικο. ψυχουλα μου... "δεν ηθελα να παιξω" ελεγε... καλα το βαζανε με το ζορι να παιξει; εγω νομιζω οτι δημιουργουνται ψυχολογικα στο παιδι. το καλο ειναι βεβαια πως ηθελε να παει την επομενη μερα αρα δεν το φερει βαρεως! μαλλον πιο πολυ τα μεγενθυνουμε εμεις οι μαναδες.

τι αλλο; ααα καλα εχθες το βραδυ γελασα πολύ. ο μπεμπης κοιμοταν στην αγκαλια του Α και επειδη τρελαινόταν για αγκαλιτσα μολις εμπαινε ο Α στο υπνοδωματιο να τον βαλει στο κουνακι του χαλαγε τον κοσμο από τις φωνες! καταλαβαινε την αλλαγη περιβαλλοντος και εκλαιγε προκαταβολικα. ειναι διεκδικητικος, θελει αγκαλιτσες πολλες , τις οποιες για ευνοητους λογους ΔΕΝ εχει, κανει τρελες γκριματσες το φατσακι, εχει πολύ πλακα!

Καλημέρα. Σοφάκι το κάλμα της μεντέλα δεν με βόλεψε καθόλου εμένα! Η μικρή δεν ηξερε πως να κατεβάσειτο γάλα από εκεί μέσα και εκνευριζόταν απίστευτα.

Ωστόσο αν έχεις μπουκάλια μεντέλα κοίτα μήπως βρεις μόνο το στόμιο με την θηλή γιατί είναι και ακριβούτσικο ενώ το στόμιο βιδώνει σε όλα τα μπουκάλια της μεντέλα, μην παίρνεις καινούργιο τσάμπα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα!

τι μου κανετε; αχ συμπι μου μπηκες και εσυ στην τελικη ευθεία! ξεμπερδεψες και με τα ρουχαλακια αρααααααααααα... τι μενει; η αφιξη!

με το καλο μωρε να μας ερθει και αυτο μικρακι! η Σοφία μεχρι πότε ειναι ειπαμε; μεχρι Σαββατο θα περιμενει;

τα δικα μας τα νεα: μια χαρα μπεμπακος, καθε 2-3 ωρες πινει γαλα, ποτε ξενο, ποτε δικο μου. με στεναχωρει αφανταστα που τον βαζω στο στηθος και φαινεται πως δεν ξερει τι να κανει!:( οταν γεννηθηκε μου το φτυνανε στο μαιευτηριο "τι ωραια που θηλαζει, πω πω σα να θηλαζει εναν μηνα ηδη μοιαζει"! μετα ετυχε η αυτο που επαθα με τις θηλες και ξεσυνήθισε το πουλακι μου! τον ακουμπαω επανω και γλυφει,πιπιλαει, ψιλοθηλαζει, ε μετα θελει συμπληρωμα. πολύ εχω πληγωθει. πιστευα οτι ως δευτεροτοκος θα το ειχα παιχνιδακι τον θηλασμό αλλα μπαααααααα... τεσπα βλεπουμε....

Ζωούλα μου πολύ στεναχωρηθηκα με αυτα που περιεγραψες σχετικα με τον Θοδωρακη σου στον παιδικο. ψυχουλα μου... "δεν ηθελα να παιξω" ελεγε... καλα το βαζανε με το ζορι να παιξει; εγω νομιζω οτι δημιουργουνται ψυχολογικα στο παιδι. το καλο ειναι βεβαια πως ηθελε να παει την επομενη μερα αρα δεν το φερει βαρεως! μαλλον πιο πολυ τα μεγενθυνουμε εμεις οι μαναδες.

τι αλλο; ααα καλα εχθες το βραδυ γελασα πολύ. ο μπεμπης κοιμοταν στην αγκαλια του Α και επειδη τρελαινόταν για αγκαλιτσα μολις εμπαινε ο Α στο υπνοδωματιο να τον βαλει στο κουνακι του χαλαγε τον κοσμο από τις φωνες! καταλαβαινε την αλλαγη περιβαλλοντος και εκλαιγε προκαταβολικα. ειναι διεκδικητικος, θελει αγκαλιτσες πολλες , τις οποιες για ευνοητους λογους ΔΕΝ εχει, κανει τρελες γκριματσες το φατσακι, εχει πολύ πλακα!

Καλημέρα φρεσκομανούλα σύμπι μου!!!

Για το θηλασμό, εφοσον το θέλεις, σε αυτη τη χρονικη στιγμή πρέπει να το παλέψεις λίγο...ελλάτωσε σιγά σιγά την ποσότητα του ξένου και βάζε τον μπέμπη όσο περισσότερο μπορείς στο στηθος....έστω και να πιπιλάει...

μην καλομάθει στη ροή του μπιμπερό γιατί τότε δυστυχως θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα...

ναι ευτυχως τα περισσότερα τα ετοίμασα...

είμαι και αγχωτική και φοβάμαι μην ξεχάσω τίποτα σημαντικό!!!

το Σάββατο έχω τον πρωτο μου καρδιοτοκογράφο!

τωρα βγηκα να ψωνίσω με τη Βαλ και κουράστηκα! αν είναι δυνατόν!

100 μετρα απο το σπίτι μου μετακινήθηκα και τα είδα όλα!!!

το ανέβασμα δε στο 2ο όροφο με τα πόδια με πεθαίνει!

Το Σοφάκι νομίζω είπε οτι θα σπάσει τα νερα την Παρασκευη και αν δε γίνει κάτι, θα μπει Σάββατο για πρόκληση...

Καλημέρα. Σοφάκι το κάλμα της μεντέλα δεν με βόλεψε καθόλου εμένα! Η μικρή δεν ηξερε πως να κατεβάσειτο γάλα από εκεί μέσα και εκνευριζόταν απίστευτα.

Ωστόσο αν έχεις μπουκάλια μεντέλα κοίτα μήπως βρεις μόνο το στόμιο με την θηλή γιατί είναι και ακριβούτσικο ενώ το στόμιο βιδώνει σε όλα τα μπουκάλια της μεντέλα, μην παίρνεις καινούργιο τσάμπα.

Καλημέρα Ελέ μου!

βασικά ελπίζω να μη χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω καθόλου το μπιμπερό!!!

έτσι κι αλλιώς όπου πηγαινω με τον μπέμπη παραμάσχαλα θα πηγαίνω!

δεν έχω κανέναν να μου τον κρατησει για να χρειαστεί να του αφησω και γάλα!

όσο για το να παρω μόνο τη θηλή, επειδη στο συγκεκριμένο μπιμπερό η θηλή είναι που κάνει τη διαφορά, η τιμή της μόνη της είναι απλά 3 λίρες φθηνότερη απο όλο το μπουκάλι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!!

αγγελικη σ ευχαριστω για τις ευχες με το καλο και ο δικος σου μπεμπης!

οχι δε γενναω ακομα χιχιχι...τη δευτερα εχω ραντεβου με το γιατρο να με δει κ μετα αν δε γεννησω παρασκευη θα μου σπασει τα νερα και το αλλο σαβατο θα μπω για προκληση αν δε γινει τιποτε.

χθες πηγα στο μαλ για βολτα...2 ωρες περπαταγα...το μονο που καταφερα ειναι να με πιασει φριχτος πονος στο ισχυο και να μη μπορω να κουνηθω...ο μπεμπης τιποτε...

σοφακι εχω κ εγω πετρωματα χωρις πονο ομως δε νομιζω οτι ειναι συσπασεις γεννας αυτες...παντως πηγα και πηρα ομοιοπαθητικα σημερα κια θα τα δοιμασω κ αυτα την αλλη βδομαδα.

πηρα και σλινγκ απο το αστερακι ωραιο φαινεται!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!

αγγελικη σ ευχαριστω για τις ευχες με το καλο και ο δικος σου μπεμπης!

οχι δε γενναω ακομα χιχιχι...τη δευτερα εχω ραντεβου με το γιατρο να με δει κ μετα αν δε γεννησω παρασκευη θα μου σπασει τα νερα και το αλλο σαβατο θα μπω για προκληση αν δε γινει τιποτε.

χθες πηγα στο μαλ για βολτα...2 ωρες περπαταγα...το μονο που καταφερα ειναι να με πιασει φριχτος πονος στο ισχυο και να μη μπορω να κουνηθω...ο μπεμπης τιποτε...

σοφακι εχω κ εγω πετρωματα χωρις πονο ομως δε νομιζω οτι ειναι συσπασεις γεννας αυτες...παντως πηγα και πηρα ομοιοπαθητικα σημερα κια θα τα δοιμασω κ αυτα την αλλη βδομαδα.

πηρα και σλινγκ απο το αστερακι ωραιο φαινεται!

φιλια πολλα σε ολες!

όχι βρε!!!

δεν είπα οτι είναι συσπάσεις γέννας!!!

οι προπαρασκευαστικές είναι, αν τελικά είναι όντως συσπάσεις αυτό που νιώθω!!!

ααχ τι καλά που σε αφήνει τόσο ο γιατρός σου!!!

εγω απο την άλλη εβδομαδα ξεκινάω περπάτημα....αρκεί να μη σωριαστω πουθενά γιατι τις τελευταίες μέρες αισθανομαι αδυναμια και ζαλάδες...

ε τι περίμενες....μόνο με 2 ωρίτσες περπάτημα να κάνει κίνηση ο μπέμπης να βγει....θέλει χιλιόμετρα!!! χααχαχαχαχα!!!

ή για πιο ξεκούραστα άσε την Ελλη στη μαμα σου και ρίξτε το στο σεξάκι!!!!

μεγεια το αστεράκι!!!

εγω καθόλου δεν τα ειχα καταφερει με το σλινγκ...δεν το πάλεψα και πολύ βέβαια γιατι κυκλοφορούσαμε πολύ με το καρότσι...

πάντως στην κυριολεξία λύνει χέρια!!!

δε σας είπα! κέρδισα στο διαγωνισμό "ευχαριστω μαμά" της P&G ένα πακέτο με προιόντα τους!!! πρώτη φορά στη ζωη μου κερδίζω κάτι!!!:D:D:D

το βραδυ μας κάλεσε για φαγητό η κουνιάδα....

μάλλον για να βγάλει την υποχρέωση για ταα 150 ευρω που της σκάσαμε για να κάνει τη σαλπιγγογραφία:rolleyes:....η οποία βγηκε μια χαρα ευτυχως! η σάλπιγγα της είναι πεντακάθαρη οπότε αν θέλει μπορεί να κάνει 2ο παιδάκι!

ελπίζω αν το αποφασίσει να είναι με άλλον άντρα γιατι με αυτόν που έχει....πρόκοψε....:?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙΙΙΙΙΙ! ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ!!

Ολα αυτα που λες για τον θηλασμό με συγκινουν γιατι περασα τα ιδια...6 μηνες θηλασμος με κλαμα..αλλα πολλη αγαπη! Συναισθηματα απιστευτα αν και τρελα αν το σκεφτεις..αυτο το "πληγωνομαι" οταν της εδινα ξενο κανεις δεν μπορουσε να το καταλαβει,ουτε εγω να το εξηγησω στον ιδιο μου τον εαυτο! Και να τα κλαματα.

Με την καισαρικη το χω ξαναπει δεν ειχα κανενα θεμα αλλα ουτε με ανατριχιαζε η ιδεα. Δεν ημουν βεβαια προετοιμασμενη..ουτε καααααααααν. Ουτε ειχα ιδεα για την εκταση του φαινομενου (ακομα οι φιλες μου ελευθερες ειναι). Ολα ομως μου φαινονται κ εμενα μαγικα..γιατι κατι τετοιες στιγμες ξυπναει κ εμενα το μητρικο μου κ ειδικα οταν μπαινει ο Σεπτεμβρης..καθε χρονο περναω κριση οταν πλησιαζουν τα γενεθλιακια της!! Και φετος που εχω κ εσας...με μπριζωνετε κ διαβαζω πιο πολυ μπας και περναγα, να πιανα αυτη τη δουλεια κ θα σας ελεγα εγω για ποτε βλεπατε κ δευτερο τικερακι! 17 Σεπτεμβρη ξεκινανε οι εξετασεις κι ετσι ουτε γενεθλια δε θα κανω στο κοριτσακι μου...θελω να τα κανω σουπερ ομως γι'αυτο θα τα μεταθεσω τον Οκτωβρη που θα χω τελειωσει! Μεχρι τοτε...ΒΑΣΑΝΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!Ααααααααχχχχχχχ...τραβατε με κι ας κλαιω....

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Υ.Γ.

Οπως καταλαβες εδινα και ξενο ΚΑΙ θηλαζα 6 μηνες..οποτε γινεται...αρα μην πτοεισαι με τιποτα! Επισης -αργησα να το εμπιστευτω σαν λυση αλλα- νοικιασα την σωτηρια αντλια της μεντελα κ σωθηκα γιατι μου αυξησε την παραγωγη χωρις να ποναω πολυ αφου τη μικρη δεν μπορουσα να την εχω ωρα στις πληγες, παροτι το φαγουδικο μου το αδειαζε το στηθος σε 5 λεπτα σαν μπουκαλι..Αν αποειδεις σκεψου το ως μεσο αυξησης της παραγωγης σου -αν δε θες να του δινεις το δικο σου σε μπουκαλι- η να το κανεις εναλλαξ (μια αδειασμα κ ταισμα με αντλια-μια στηθος) για να προλαβαινεις να επουλωνεσαι. Όλα αυτα αργησα να τα σκεφτω αλλα τωρα τα χω ετοιμα κ θα παω σαν αστακος στη μαχη! Χειροτερα αλλωστε δε γινεται να περασω..(πιστευω). Το μονο να μην ειναι φαγουδικο.. Αυτο με το αλατονερο το εκανα 6 μηνες πριν γεννησω 2 φορες τη μερα (συμβουλη του ντοκ) για να σκληρυνουν προκαταβολικα οι θηλες, αλλά οπως καταλαβες... τζιφος...! Η λανολινη νουμερο ουνο!

Μου εκαναν εντυπωση οι διαφορες που παρατηρησες..οσο κ να μας το λενε παντα ενα ιδιο με το προηγ. μωρακι μας φανταζομαστε..εξωτερικα αλλα και στους τροπους..Πες κι αλλα! Ωραια τα λες!(εχω βαλει τις μπουνιες κατω απτο σαγονι και τους αγκονες στο τραπεζι τωρα και σε κοιταζω περιμενοντας..χαχα!)

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλημέρες!!!

αχ τι βραδυ κι αυτό!

ξύπνησα στις 4:30 για τουαλέτα και μέχρι τις 6 το μάτι γαρίδα!

αφού πήγα και έριχνα ντετολ να καθαρίσω το μπάνιο, μπας και νυστάξω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χθες πήγαμε για φαγητο στην κουνιάδα...

η οποία τι είχε μαγειρέψει?????????????

μοσχάρι ψητό στο φούρνο με πατάτες!!!

δεν ήξερε να ξεχωρίσει το κρέας που ξεπάγωσε και νόμιζε οτι ηταν αρνί και το έβαλε στο φούρνο!!!

έλεος!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

κατα τα άλλα βαριέμαι πολύ....

άντε να ξεκινησει η Βαλ τη Δευτερα σχολείο, να βγαίνω να κάνω τα ψωνια μου και το περπάτημα μου με την ησυχία μου!!!

σε ελεύθερη μεταφραση να πηγαινω με την ησυχία μου στο φούρνο για να καταβροχθίζω το κρουασάν σοκολάτα!!!:tongue::tongue::tongue:

το ζάχαρο οκ δειχνει...

ανεβασμένο μερικές φορές, εντός ορίων όμως οπότε δεν ανησυχω!

μου ζητησε ποδήλατο για τα γενέθλια της η μικρά οπότε πρέπει να πάμε να βρούμε και ποδήλατο....λευκό ή κόκκινο θα της το πάρω για να το πάρει και ο μπεμπίτος μετά...

Δυστυχως δε τη γλίτωσα....άρχισαν οι ραγάδες στην κοιλιά....

έχω κάνει 2-3....ελπίζω να μη συνεχιστεί το φαινόμενο...:?

αν και με την πορεία που έχει παρει η κοιλιά μου....δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα!!!

πρέπει να παρω και τον ντοκ μου τηλ σε λίγο να δω αν θα είναι στην κλινική αυριο το πρωί να πάω για καρδιοτοκογράφο γιατι αν δε θα είναι, θα πάω τη Δευτέρα.

Στέβη να πάρεις τη δουλειά και να έρθει και αμέσως ένα μπεμπέ σου εύχομαι!!!

έτοιμη είσαι, δε χωρά αμφιβολία!!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

στεβυ καλη επιτυχια στις εξετασεις σου!

σοφακι συγχαρητηρια φγια το διαγωνισμο!

παρηγγειλα σημερα κεραλοιφη απο ενα σιτε οταν τη παρω θα σας πω αν αξιζει...θα θελα να φτιαχνα μονη μου αλλα δε νομιζω οτι θα τα καταφερω.

κ εγω δε κοιμαμαι καλα τα βραδια πλεον...σηκωνομαι ανα 2-3 ωρο για τουαλεττα...αμαν πια...αντε μια βδομαδα και κατι ψιλα εμεινε...μπεμπη ακους??καιρος να βγεις!!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και καλο μήνα!που είστε;σας έχω νέα!γέννησα σήμερα το πρωί το Μπεμπη μας φυσιολογικά...είναι πανέμορφου αν και μικροκαμωμενος...2850 γεννήθηκε. Προσπαθώ να τον θηλασω αλλα δυσκολεύεται...ελπίζω να τα καταφέρουμε!γέννησα γρήγορα σχετικά και χωρίς πολυ πόνο...ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω!

Φιλία πολλα σε όλες!θα επανέλθω με λεπτομέρειες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφάκι μου να σας ζησει ο μπεμπάκος!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

καλέ μια που του είπες να βγει και μια που σε άκουσε!!!:D

μπράβο!!!

καλά πόσο ζηλεύω για τη φυσιολογική γέννα, δε λέγεται!!!!

μπράβο σου βρε κοριτσάκι!!!

πάλεψε το με το θηλασμό...στην αναγκη πάρε μια συμβουλο θηλασμού να σας βοηθησει!!!

αχ τι τέλεια!!!

άντε και στα δικά μου!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλε τι νεα ειναι αυτα!!!!!!!!!! Σοφακι να σας ζησει ο μπεμπιτος!!!!!!!!! Να τον χαιρεστε, να τον δειτε οπως επιθυμειτε, υγιης κ ευτυχισμενος να ειναι παντα...συγχαρητηρια κ για τον φυσιολογικο τοκετο...μπραβο, τα καταφερες!!!!!!!!!! Σοφια αντε κ στα δικα σου τωρα με το καλο!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπέρα και καλο μήνα!που είστε;σας έχω νέα!γέννησα σήμερα το πρωί το Μπεμπη μας φυσιολογικά...είναι πανέμορφου αν και μικροκαμωμενος...2850 γεννήθηκε. Προσπαθώ να τον θηλασω αλλα δυσκολεύεται...ελπίζω να τα καταφέρουμε!γέννησα γρήγορα σχετικά και χωρίς πολυ πόνο...ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω!

Φιλία πολλα σε όλες!θα επανέλθω με λεπτομέρειες!

Τι χαρουμενα νέα ειναι αυτα???????!!!!!!!!!!!!:D

Να σας ζησει ο μπεμπακος!!!!!!!!Να ειναι γερός και τυχερός!!!!!!!!

Ποσο χαιρομαι που τα κατάφερες!!!

Χίλια μπράβο σε σενα και στο γιατρό σου!!!

Αναμένω με μεγάλη λαχτάρα λεπτομέρειες!!!

Σοφάκι, η σκυτάλη σε σένα τωρα!!!Αντε με ενα πονο και συ!

Καλημέρες!!!

καλά Σοφάκι εννοείται όποτε μπορέσεις θέλουμε λεπτομέρειες!!!

Σήμερα πρώτη μέρα το κορίτσι μου σχολείο!!!

ενθουσιασμένη, μου έστελνε φιλιά απο το σχολικό!!!

εγω πήγα πήρα κάτι πράγματα που μου είχαν στείλει στο ταχυδρομείο, πήρα και ένα κρουασάν σοκολάτα απο το φούρνο και ήρθα σπίτι....

απο χθες, μάλλον επηρρεασμένη και απο τη γέννα της Σοφίας μας, με έχει πιάσει το σύνδρομο της φωλιάς!

κατέβασα τις κουρτίνες των δωματίων μας και τις έπλυνα, σιδέρωσα λίγο, έπλυνα οτι είναι να πάρω στο μαιευτηριο....

τωρα θα πλύνω και τις βαλίτσες για να βάλω μέσα τα πράγματα!

έχω δουλίτσες, έχω και ελλείψεις σε πραγματάκια...

Πάντως η κοιλιά μου έχει κατά κοινή ομολογία κατέβει πολύ χαμηλά (Βελ τι λες????) και ο μπεμπίτος κινείται χαμηλά επίσης!

Μακάρι να μας πάνε όλα καλά και να γεννηθεί φυσιολογικά!

Κάθε σκέψη για καισαρική με αγχώνει ιδιαιτερα...

τεσπα! ας γίνει το καλύτερο για όλους!

ουφ πρέπει να πω του άντρα μου να φέρει απο την αποθήκη τα πράγματα να τα ετοιμάσω....κάθισμα αυτοκινήτου, την αλλαξιέρα του μπάνιου, να πλύνω το καρότσι! σκέφτομαι μήπως κατεβάσω και το κάθισμα του φαγητού που ξαπλώνει τελείως και είναι και ριλάξ για νεογέννητα αν θυμάμαι καλά...να τον βάζω τον μπέμπη ψηλά να γλιτώνει απο τη Βαλ αν δείχνει άγριες διαθέσεις!

Θα πάρω αργότερα ένα τηλέφωνο στον παιδοτοπο να οριστικοποιήσω το πάρτυ μας για την Πέμπτη...να πάω το απόγευμα και για την τούρτα!

ωχ Παναγία μου....πολλά μου μαζεύτηκαν!!!!

και ακόμα δεν έχω ψωνίσει και κανένα κιμά και μοσχάρι να ετοιμάσω μπιφτέκια να έχω στην κατάψυξη και κανένα κοκκινιστό για το Βαλεριάκι μου όσο θα λείπω...:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...