Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαράκι καλωσήλθες, να σου ζήσει ο παίδαρος, να χαίρεστε την οικογένεια σας, καλή και γρήγορη ανάρρωση σε εσένα.

Αχ κοριτσάκι, σε δυσκόλεψε η δεύτερη καισαρική ε? δεν πειράζει πια, τώρα αυτά είναι πίσω σου, τα καταφερες μια χαρά, παρά τις δυσκολίες, και τώρα κάθε μερα που θα μετράς, θα είσαι όλο και καλύτερα, εμένα αυτή η σκέψη με κρατησε πολύ, το οτι κάθε μέρα που περνάει η βελτίωση και η πρόοδος προς το pain free period είναι αντιληπτή.

Πολύ συγκινητικές οι αντιδράσεις του μεγάλου σου (πια) γιου ..και ίσως να μην είναι και οι πιο συνήθεις..ο δικός μου δεν μου επεφύλαξε καθόλου θερμη υποδοχή, το ίδιο και της κουμπαρας μου η πρώτη κόρη, όταν έφτασε στο σπίτι με τα δίδυμα.

Καλό κουράγιο με το θηλαμσό, αν έχει και αίμα η ιστορία, τότε μάλλον μιλάμε για ΠΟΛΥ πόνο, γρηγορα να περάσει εύχομαι, πέρα απο τη λανολίνη, , που ίσως να βάζεις, θα σε βοηθούσε ίσως(?) να κάνεις και πλύσεις με αλατόνερο, μου το είχαν συστήσει για να σκληρύνει-ξεραθεί η θηλή γρηγορότερα.

Πάντως είσαι μια κούκλα με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα σου..!! έβλεπα τις προάλλες φωτό σου στο face

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι welcome back!!!!!!!!!! Διπλομανουλα πια...ολα αυτα που περιγραφεις ειναι υπεροχα (ακομα κ ο τοκετος σου!!!!!)....ολα μαγικα...μπραβο μπραβο!!!!!! κ τα πιο πολλα μπραβο στον Κωνσταντινο σου που ειναι τοσο καλο παιδακι κ αδελφος!!!!!! Καλη κ γρηγορη αναρρωση σου ευχομαι κ πολλα πολλα φιλακια στο μικρο σου αγγελουδι!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Σύμπι μου καλώς μας ήρθες πάλι!!!

Τα της καισαρικής δε θα τα σχολιάσω...για την ακρίβεια προσπαθω να τα απωθησω ως σκέψεις!!!:tongue::tongue::tongue:

(μπεμπίτο αν με ακούς κοίτα να βγεις μόνος σου γιατι βλέπω τη μανα σου να παθαίνει κριση πανικού πάλι!!!:tongue::tongue::tongue:)

Για το θηλασμό, πέραν απο τον πόνο όπου σε καταλαβαίνω απόλυτα, δεν πειράζει αν πιεί λίγο αιματάκι ο μπέμπης...

παρολαυτα για να πονάς και να έχεις πληγή, πρέπει να διορθώσεις λίγο τη στάση θηλασμού απ'οτι φαίνεται...

ε εντάξει και τι έγινε που πίνει και ξένο!

θα δεις τη συνέχεια αναλογως με τις αντοχές σου...

πάντως δοκίμασε τις ψευδοθηλές και συγκεκριμένα αυτές της Nuk που είναι πολύ μαλακές!

εμένα με είχαν σωσει όταν είχα την πληγη σε συνδιασμό με λανολίνη και συνεχη αερισμό της πληγης.

Ο Κων/νος σούπερ!!! μπράβο στο αγόρι σου που είναι τόσο καλό!

εγω για τη Βαλ και τις αντιδράσεις της διατηρω επιφυλάξεις!!!:rolleyes:

Καλά για τα κιλά δε σχολιάζω καν....8 μέρες μετα τη γέννα και έχεις ήδη χάσει 10?????????? τα 6-7 που θες θα είναι παιχνιδάκι!!!!

αχ βρε συμπι με την περιγραφη σου με έκανες να νιώσω πόσο κοντά είμαι κι εγω να το ζησω όλο αυτό και με έχει κυριεύσει μια αγωνία ανάμεικτη με χαρά!!!

Περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες να ξεκινησω περπάτημα!!!

το Σάββατο έχω καρδιοτοκογράφο και απο τις 5 Σεπτέμβρη έχω το ελευθέρας του ντοκτορ να κάνω οτι θέλω!!!

Τωρα περιμένω τον άντρα μου να ξεμπλέξει απο ένα ραντεβού για να πάω να παραγγείλω το στρωμα για την κούνια και να παρω την πάντα!

το στρωμα μου βγαίνει στα 170 ευρώ. Καλά είναι λέτε???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μαράκι καλωσήλθες, να σου ζήσει ο παίδαρος, να χαίρεστε την οικογένεια σας, καλή και γρήγορη ανάρρωση σε εσένα.

Αχ κοριτσάκι, σε δυσκόλεψε η δεύτερη καισαρική ε? δεν πειράζει πια, τώρα αυτά είναι πίσω σου, τα καταφερες μια χαρά, παρά τις δυσκολίες, και τώρα κάθε μερα που θα μετράς, θα είσαι όλο και καλύτερα, εμένα αυτή η σκέψη με κρατησε πολύ, το οτι κάθε μέρα που περνάει η βελτίωση και η πρόοδος προς το pain free period είναι αντιληπτή.

Πολύ συγκινητικές οι αντιδράσεις του μεγάλου σου (πια) γιου ..και ίσως να μην είναι και οι πιο συνήθεις..ο δικός μου δεν μου επεφύλαξε καθόλου θερμη υποδοχή, το ίδιο και της κουμπαρας μου η πρώτη κόρη, όταν έφτασε στο σπίτι με τα δίδυμα.

Καλό κουράγιο με το θηλαμσό, αν έχει και αίμα η ιστορία, τότε μάλλον μιλάμε για ΠΟΛΥ πόνο, γρηγορα να περάσει εύχομαι, πέρα απο τη λανολίνη, , που ίσως να βάζεις, θα σε βοηθούσε ίσως(?) να κάνεις και πλύσεις με αλατόνερο, μου το είχαν συστήσει για να σκληρύνει-ξεραθεί η θηλή γρηγορότερα.

Πάντως είσαι μια κούκλα με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα σου..!! έβλεπα τις προάλλες φωτό σου στο face

ευχαριστω για το "κουκλα"! το αισθανομαι η φαλαινα τωρα χα χα χα χα... αλατονερο βαζω και εγω και λανολινη και ναι βοηθουν πολυ αλλα... ποσο να γυριζεις με το στηθος εξω μες το σπιτι; από τη μια ειναι ο κων/νος και από την αλλη ο μπαμπας που με βλεπει σα ξερολουκουμο εστω και μες τα μαυρα χαλια :tongue:

Μαρακι welcome back!!!!!!!!!! Διπλομανουλα πια...ολα αυτα που περιγραφεις ειναι υπεροχα (ακομα κ ο τοκετος σου!!!!!)....ολα μαγικα...μπραβο μπραβο!!!!!! κ τα πιο πολλα μπραβο στον Κωνσταντινο σου που ειναι τοσο καλο παιδακι κ αδελφος!!!!!! Καλη κ γρηγορη αναρρωση σου ευχομαι κ πολλα πολλα φιλακια στο μικρο σου αγγελουδι!!!!!!!!!!!!!

ο τοκετος μαγικος;;;; τι δεν σας εδωσα να καταλαβετε καλα; υπεφερα λεμε χα χα χα χα.. καλα εσυ δεσ'το και ετσι για να μας κανεις και αλλο μωρο!

Σύμπι μου καλώς μας ήρθες πάλι!!!

Τα της καισαρικής δε θα τα σχολιάσω...για την ακρίβεια προσπαθω να τα απωθησω ως σκέψεις!!!:tongue::tongue::tongue:

(μπεμπίτο αν με ακούς κοίτα να βγεις μόνος σου γιατι βλέπω τη μανα σου να παθαίνει κριση πανικού πάλι!!!:tongue::tongue::tongue:)

Για το θηλασμό, πέραν απο τον πόνο όπου σε καταλαβαίνω απόλυτα, δεν πειράζει αν πιεί λίγο αιματάκι ο μπέμπης...

παρολαυτα για να πονάς και να έχεις πληγή, πρέπει να διορθώσεις λίγο τη στάση θηλασμού απ'οτι φαίνεται...

ε εντάξει και τι έγινε που πίνει και ξένο!

θα δεις τη συνέχεια αναλογως με τις αντοχές σου...

πάντως δοκίμασε τις ψευδοθηλές και συγκεκριμένα αυτές της Nuk που είναι πολύ μαλακές!

εμένα με είχαν σωσει όταν είχα την πληγη σε συνδιασμό με λανολίνη και συνεχη αερισμό της πληγης.

Ο Κων/νος σούπερ!!! μπράβο στο αγόρι σου που είναι τόσο καλό!

εγω για τη Βαλ και τις αντιδράσεις της διατηρω επιφυλάξεις!!!:rolleyes:

Καλά για τα κιλά δε σχολιάζω καν....8 μέρες μετα τη γέννα και έχεις ήδη χάσει 10?????????? τα 6-7 που θες θα είναι παιχνιδάκι!!!!

αχ βρε συμπι με την περιγραφη σου με έκανες να νιώσω πόσο κοντά είμαι κι εγω να το ζησω όλο αυτό και με έχει κυριεύσει μια αγωνία ανάμεικτη με χαρά!!!

Περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες να ξεκινησω περπάτημα!!!

το Σάββατο έχω καρδιοτοκογράφο και απο τις 5 Σεπτέμβρη έχω το ελευθέρας του ντοκτορ να κάνω οτι θέλω!!!

Τωρα περιμένω τον άντρα μου να ξεμπλέξει απο ένα ραντεβού για να πάω να παραγγείλω το στρωμα για την κούνια και να παρω την πάντα!

το στρωμα μου βγαίνει στα 170 ευρώ. Καλά είναι λέτε???

συμπι... μα τω θεω ζητα ολικη! αν το ηξερα το ποσο θα τρομαζα θα επεμενα. δεν επεμεινα γιατι μου εξηγησε ο θειος μου οτι εχεις πιο ευκολη αναρρωση με την επισκληριδιο και ειναι λιγοτερο επικινδυνη. επισης το επελεξα για να παρω κατευθειαν το μωρο αγκαλια... αλλα... ολικη και παλι ολικη!

ευχαριστω για το "κουκλα"! το αισθανομαι η φαλαινα τωρα χα χα χα χα... αλατονερο βαζω και εγω και λανολινη και ναι βοηθουν πολυ αλλα... ποσο να γυριζεις με το στηθος εξω μες το σπιτι; από τη μια ειναι ο κων/νος και από την αλλη ο μπαμπας που με βλεπει σα ξερολουκουμο εστω και μες τα μαυρα χαλια :tongue:

ο τοκετος μαγικος;;;; τι δεν σας εδωσα να καταλαβετε καλα; υπεφερα λεμε χα χα χα χα.. καλα εσυ δεσ'το και ετσι για να μας κανεις και αλλο μωρο!

συμπι... μα τω θεω ζητα ολικη! αν το ηξερα το ποσο θα τρομαζα θα επεμενα. δεν επεμεινα γιατι μου εξηγησε ο θειος μου οτι εχεις πιο ευκολη αναρρωση με την επισκληριδιο και ειναι λιγοτερο επικινδυνη. επισης το επελεξα για να παρω κατευθειαν το μωρο αγκαλια... αλλα... ολικη και παλι ολικη!

ρε κοπελιάααα!!!

λέμε προσπαθω να απωθησω τις εικόνες που μου δημιούργησες κι εσυ απο ολόκληρο το μήνυμα εκεί στάθηκες??????????

απαπαπαπαπαπααπα!!!!

εύχομαι να μη χρειαστεί να κάνω καισαρική αλλά αν φτάσω εκεί, απλά θα ζητησω την απλή και εύκολη λύση της μέθης...ολική δεν κάνω σε καμία περίπτωση!!!

το έχω κάνει μια φορά στη ζωή μου και η ανάρρωση ήταν άστα να πάνε!!!

βρε γύρνα τόπλες μέσα στο σπίτι για να γίνεις γρηγορα καλά!

ο Κων/νος δε θα δει κατι που δεν έχει ξαναδεί και ο άντρας σου μπορεί να σε κοιτάει σαν ξερολούκουμο αλλά έχει λίγο καιρό ακόμα στερησης μπροστα του πες του!!!

αχ πήρα την πάντα, παρηγγειλα και το στρωμα αλλά επειδη αργησαμε δεν έκανα τις υπόλοιπες δουλειές μου...

την Πέμπτη λοιπόν...

αυριο θα πλύνω κάτι κουβερτούλες του μπέμπη και την πάντα, να τελειώνω...

εν τω μεταξυ κάτι πατάει αυτός ο μπέμπης εκεί μέσα, στο πλάι αριστερά και με πονάει αρκετά...άντε να αλλάξει θέση γιατι ο πόνος μου θυμιζει τον κολικό που είχα περάσει και δε θα την παλέψω για πολύ ακόμα έτσι...

Ποιός κακούργος ψηνει πίτσα στη γειτονιά μου και μου έχει σπασει τη μύτηηηηηηηηηηηηηηηηηηη?????????????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

εμενα μαλλον Μαρακι εχει ξυπνησει το μητρικο παλι κ ολα μου φαινονται μαγικα!!!!!! χαχαχα....για την ολικη θα συμφωνησω με το Σοφακι, δε θα την ξαναεκανα με τιποτα...τραγικο το ξυπνημα κ ο,τι αυτο φερνει...οσο για το ζουμπηγμα της κοιλιας, αχ τι μου θυμισες...αχ...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Μπηκα να διαβασω το Μαρακι!!!!!!!!!!!!

Δεν με νοιαζει τι λες...αλλα πολυ με συγκινησες!!!!!

Περασα τιις ιδιες στιγμες και μου τα θυμισες ολα!!!Εκτος απο την καισαρικη βεβαια γιατι εγω οταν αγχωνομαι το ριχνω στα αστεια και ετσι μεσα στο χειρουργειο ριξαμε κατι γελοια με τον ανοισθησιολογο αλλο πραγμα!!!!

Με τον κων/νο σε καταλαβαινω απολυτα....ΕΓω ακομα δδεν εχω ξεπερασει το σοκ του αποχωρισμου με τον Θοδωρη....και δεν κανω πλακα...Ετσι ημουν και εγω εκλαιγα στη κλινικη αλλα ο θοδωρης εδειχνε να μην τον νοιαζει αλλα εγω ηερα οτι μεσα του στεναχωριεται γιατι το παιδακι μου οταν κατι τον στεναχωρει το κραταει μεσα του.....Οποτε καλυτερα που κλαιγατε και οι δυο και εκτονωθηκατε!!!!!!

Μπραβο για την σταση του Κων/νου με τον μπεμπη...ΕΙναι ψυχουλα τρομερη μωρε ο Κων/νος.....

Για τον θηλασμο δεν θα σου πω πολλα....Αν δεν μπορεσεις δεν πειραζει.....Δεν χαθηκε και ο κοσμος....ΕΓω ειχα χρησιμοποιησει ψευδοθηλες στον Θοδωρη και πολυ με βολεψαν μπορω να πω.....Ουτε πονος ουτε τιποτα!!!ΣΤην Λυδια δεν βολεψαν Αυτην.....Αλλα σε εμενα ηταν παιχνιδακι ο δευτερος θηλασμος οποτε συμβουλες δεν εχω να σου δωσω......

Οσο για τα κιλα οταν κοψεις το θηλασμο θα τα χασεις.....Εγω που μουν +20 τα 11 τα εχασα μετα την γεννα και ημουν στα + 9 μολις σταματησα τον θηλασμο τα εχασα αμεσως!!!!

Οποτε με λιγα λογια δεν εχεις τιποτα να φοβασαι και να ανησυχεις!!!!!!!!!!

Αχ πολλα φιλακια να δωσεις στους μικρους σου γιους που ειναι τοσο υπεροχοι!!!!!!!!!!!!!!

ΟΣο για το τριτο παιδι οταν θα σταματησεις το θηλασμο και ασχοληθεις με τον εαυτο σου ελα να με βρεις που περναω τν κριση "Μετα τα παιδια τι????????"

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Αχ να πω τωρα και εγω τον πονο μου!!!!!

Πγαμε πρωτη μερα σημερα σχολειο....ιδιωτικο που πληρωνω εγω...ΕΣΠΑ δεν....και καναμε προσαρμογη ....η οποια ηταν....ΠΑς το παιδι για μια ωρα και δεν πα να κλαψει.....εσυ δεν θα τον δεις.....

Ε καθομουν και εγω απ'εξω ελεγα μια κοπελα εκει στην υποδοχ να πηγαινει να βλεπει τι κανει μου ελεγε παιζει τωρα και τετοια περασε μια ωρα μου λεει ασ'τον κανενα μισαωρο ακομα ...Ειπα και εγω για να παιζει ας τον αφησω...ΚΑποια στιγμη ηρε η ωρα να φανε τα αλλα παιδακια της ταξης του που δεν κανουν προσαρμογη ,μετεφεραν ολα τα παιδια στην κουζινα βλεπω τον Θοδωρη βγαινει κλαιγοντας....>Δεν θελω να παιξω να φωναζει το αγορακι μου τον φωναζω εγω με σταματαει η δασκαλα που τον κρατουσε και τον πηγαινε με τα αλλα παιδακια!!!!Ε και λεω την κοπελα στη Υποδοχη αφου κλαιει να μου τον φερουν να φυγουμε.....και μου τον εφεραν και το αγορι μου εκλαιγε τοσο πολυ και μου ελεγε δεν ηθελα να παιξω......Δεν καταλαβα να πω την αληθεια γιατι ακριβως εκλαιγε.....Εγω καταστεναχωρεθηκα ο θοδωρης αυριο θελει να ξαναπαει σχολειο θα παρουμε βεβαια και τα παντοφλακια του τα καινουρια που θα φορανε εκει και ισως γι αυτο θελει να απει.....τα γραφω ολα μπερδεμενα αλλα ρε γμτ ειμαι στεναχωρεμενη ειμαι και κουρασμενη....μου εβγαλε και ενα εξανθημα στο στηθος ο θοδωρης που φοβαμαι οτι ειναι απο το αγχος και γενικα ειμαι πολυ μπερδεμενη......Αυριο θα δουμε τι θα παιχτει.......Καληνυχτα σε ολες ...............

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ!!!!!!!!!!

ο μπεμπης χαιρει ακρας υγειας γεννηθηκε 3700 και 53 ποντους.

η καισαρικηηηηηηηηηηη.... χειροτερα από την πρωτη φορα.

βγαινω από το χειρουργειο... με επιασαν ολες οι παρενεργειες της επισκληριδιου ενω στον Κων/νο δεν ειχα καμια! εκανα εμετο, ειχα ριγος και με επιασε και φαγουρα!

!

ΘΗΛΑΣΜΟΣ

αντλησαμε ΚΟΚΚΙΝΟ γαλα,

μερος γ': Κων/νος

ειναι ενας αγγελος (για την ωρα)!

!

μερος δ΄: κιλα

ημουν στα +14 και εχω χασει τα 10.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Μαράκι welcome back!!!!!!!!!

Και παλι να σας ζησει ο μπουμπουκος!!!!!!!

Αντε καλε που μας εκανες την καρδια περιβόλι!!!!!!!!!χαχαχα

Μαρή, τα διάβαζα εχθες και ειχα τσουτσουρώσει!!!!!!! Δεν ειχα κουράγιο να γραψω!

Ατιμες καισαρικες.

οταν λες "παρενεργειες" τι εννοεις? ρωταω γιατι εγω στην 1η καισαρικη ειχα κάνει ολικη΄, τωρα θα κανω επισκληρίδιο και χεζομαι πανω μου.

Ρίγος με ειχε πιάσει και μενα πάντως αλλά στο σπιτι,οχι στο νοσοκομέιο.

Αχ, πάει και αυτο ομως ε? σημασια εχει που εχεις αγκαλιτσα τα μωρα σου !!!

Σοφίες κανονιστε να γεννησετε φυσιολογικα!!!!!!!!!!!!!

Σοφια,εσυ στην Ελισαβετ ειχες κανει καισαρικη καλε?

και τωρα πας για φυσιολογικο?

Καλημέρες!!!

Ζωίτσα χρόνια και ζαμάνια!!!

μη στεναχωριέσαι ρε συ....γιαυτό λέγεται προσαρμογή...

θέλει λίγο χρόνο να συνηθίσει το περιβάλλον...τα άλλα παιδάκια...

το πολύ σε μια εβδομάδα, θα δεις οτι θα του αρέσει!

Εσυ προσπάθησε να μην καταλάβει οτι σε αγχώνει το όλο θέμα...γιατι το άγχος μεταδίδεται εύκολα...

Αγγελική άρα δεν ήμουν εγω η μόνη που αγχωθηκε διαβαζοντας όλα όσα έγραψε το Μαράκι εεε????

χαχαχαχαχαχαχα!!!

εγω στη Βαλ είχα κάνει ραχιαία και μια χαρά ήμουν!

Αν τελικά καταλήξω σε καισαρική, πάλι ραχιαία θα ζητήσω αν η καισαρική δεν έχει προκύψει απο προσπάθεια vbac οπότε λογικά θα έχω επισκληρίδιο...σιγα τη διαφορά που έχουν βέβαια!!!

όσο για το υγρό που γράφεις δίπλα, φυσιολογικό είναι...

στην Βαλ το είχα απο την 25η εβδομάδα!

τωρα πάλι δεν έχει εμφανιστεί τίποτα!:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ ρίγος είχα και εγώ και τις 2 φορές με φυσιολογικό τοκετό. Αυτό συμβαίνει γιατί μετά την αφαίρεση του πλακούντα από την μήτρα, πέφτει η θερμοκρασία του σώματος. Νορμάλ είναι, είτε γεννήσεις φυσιολογικά είτε με καισαρική το περνάς.

Και καλημέρα σας:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα κ απο μενα!!

μαρακι καλωςηρθες και καλο σαραντισμο!μπραβο στον κων/νο σου που εγινε τωρα ο μεγαλος αδερφος!βαλε μας καμια φωτο να δουμε τον μπεμπη!

σοφακι 170 για το στρωμα ειναι καλα,κ εγω πρεπει επιτελους να πλυνω τα πραγματα-ο αντωνης δηλαδη...ολο πισω πισω το παω...θα γεννησω και δε θα χω τιποτε ετοιμο.

αγγελικη ναι την ελλη με καισαρικη την εκανα-δικη μου επιλογη-τοσα ηξερα τοσα εκανα...ενταξει δεν ηταν πολυ ασχημη εμπειρια αλλα ειπα τωρα να δοκιμασω φυσιολογικα-πιο πολυ απο περιεργεια μη νομιζεις...θα δειξει αν αντεξω:P

ζωιτσα να τον ξαναπας το θοδωρη παιδικο...οι πρωτες μερες μπορει να ναι δυσκολες...βλεποντας και κανοντας μετα.

σκεφτομαι να γραψω την ελλη σε σχολη μπαλετου τι λετε?εχουμε καποιες σχολες κοντα μας λεω να παω να δω τι παιζει.(αν και θα προτιμουσα να την εγραφα ρυθμικη γυμναστικη αλλα μαλλον ειναι μικρη ακομα)

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα κ απο μενα!!

αγγελικη ναι την ελλη με καισαρικη την εκανα-δικη μου επιλογη-τοσα ηξερα τοσα εκανα...ενταξει δεν ηταν πολυ ασχημη εμπειρια αλλα ειπα τωρα να δοκιμασω φυσιολογικα-πιο πολυ απο περιεργεια μη νομιζεις...θα δειξει αν αντεξω:P

φιλια πολλα σε ολες!

αντε ρε μπραβο και σε εχει αφησει τοσο πολυ ο γιατρος σου?!!!

Αθηνα θα γεννησεις?με ποιον?

αντε ρε μπραβο και σε εχει αφησει τοσο πολυ ο γιατρος σου?!!!

Αθηνα θα γεννησεις?με ποιον?

αθηνα ναι...τον ιδιο εχω δεν εχω αλλαξει...γαλανοπουλος λεγεται.

εσυ κατεληξες στον χρελια τελικα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

αθηνα ναι...τον ιδιο εχω δεν εχω αλλαξει...γαλανοπουλος λεγεται.

εσυ κατεληξες στον χρελια τελικα?

Ναι,εκει κατεληξα αλλά για φυσιολογικο ουτε λόγος.

Μονο ο προηγουμενος ηταν θετικος αλλά τι να τον κάνω που με παρατησε? Καλά ετσι κ αλλιως σε ιδιωτικο δύσκολο το βλέπω να πηγαινα,μονο εκει θα μπορουσα να παω για φυσιολογικο.

Στο Αττικο πυο θα γεννησω με το καλό,ο διευθυντης απαγορευει το vbac.

Aντε μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο ευχομαι!

Να πάνε ολα καλά και αν ειναι να βγει φυσιολογικα αυτη τη φορα το μωράκι ακομη καλυτερα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...