Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες!!!

απαπαπαπα....τι βραδυ κι αυτό....μούσκεμα στον ιδρωτα ήμουν....

και απο τη νυστα μου δεν σκέφτηκα να ανοίξω το κλιματιστικό!!!

πόσο χαίρομαι που γεννάω τέλη Σεπτέμβρη και δε θα έχω αυτες τις ζεστες να αντιμετωπισω με το νεογέννητο...

σιδερωσα χθες και τα υπόλοιπα ρουχαλάκια του...

μένει να κανω μια ακόμα παραγγελία απο νεξτ για κατι μικρες ελλείψεις που έχω και να παώ αυριο να παραγγείλω το στρωμα της κούνιας και να αγοράσω την πάντα.

εχω αρχισει και εξηγω και στη Βαλ οτι θα λείψω κάποιες μέρες,κλπ για να συνηθιζει...

ελπίζω να το παρει καλά...

καλημερα!!τι κανετε?

νεα απ το μαρακι εχουμε?

τελικα δε φυγαμε...βαριομουν να ετοιμασω πραγματα για 3 μερες μονο...εδω λοιπον ψηνομαστε.

σοφακι οχι κανενα σημαδι εξοδου δε δειχνει ο μπεμπης...σα να εχει κατεβει λιγο ομως η κοιλια μου.οσο για το γιατρο σου θεωρω οτι θα πρεπε να περιμενει τουλαχιστον μεχρι την πητ...τωρα για 42 βδομαδες δε ξερω προσωπικα φοβαμαι να περιμενω τοσο πολυ...αντε να το τραβηξω αν μ αφησει κ εμενα μεχρι 40+2-3 μερες ακομα.

βρηκαμε μια ακρη με μοδερκαρε αγγλιας ο κουμπαρος του κουνιαδου μου ειναι εκει κ κανονισαμε να μας φερει καποια ρουχαλακια για το μπεμπη τη παρασκευη που θα ερθει.τα φορμακια τα εχω δωσει στη μαμα μου να τα πλυνει και να τα σιδερωσει και τα υπολοιπα(ρηλαξ κουνια καλαθουνα)θα τα πλυνει ο αντωνης μεσα στη βδομαδα.

φιλια πολλα σε ολες!

εμένα η κοιλιά μου είναι πολύ χαμηλά βρε παιδί μου....

σε λίγο θα πρέπει να την κραταω!!!

άμα βρηκες ακρη με μαδερ είσαι σούπερ!!!

κι εγω είχα βρει αλλά η "άκρη" μου τωρα που τη χρειαζόμουν, έχει έρθει Ελλάδα για διακοπές!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

περπάτα Σοφάκι....κάνε και σεξάκι....βοηθα το το θέμα!!!

εγω θα παώ να ρωτησω και για τσαι σμέουρο που μου είπαν τα κορίτσια στο vbac στο φεις...

Καλημερα!

Τι κανετε?Εμεις ειμαστε μια χαρα!

Χθες παντρευτηκε ο αδερφος μου και βαφτισε τον ανιψιο μου...το κοριτσι μου ειχε γενεθλια...ειχαμε πολλες χαρες:wink:;-):wink:;-):wink:;-):wink:

Ποτε περασε ενας χρονος...χαμπαρι δεν το πηρα:-P

Αφηστε που το ειχα ξεχασει τελειως...η μαμα μου μου το θυμησε που με πηρε τηλ.να μου ευχηθει.

Με το τρεξιμο του γαμου,δεν το θυμηθηκα καθολου.

Ο Παντελης χθες ξεσαλωσε στον γαμο...τι χορεψε,τι εκλαψε,τι χτυπησε...ωσπου δεν αντεξα αλλο και τους εστειλα στα πεθερικα μου.

Ε,μετα τι με θες εμενα...ανεβηκα στην πιστα και δεν κατεβαινα.3 ωρες πανω...και δωσ'του χορο:wink::-P

Ειδα και τα ξαδερφακια μου...που με τις υποχρεωσεις ολοι μας βλεπομαστε μονο σε κανενα γαμο και καμια βαφτιση.

Καλα που ειναι κι αυτα.Το καταχαρηκα παντως:wink:;-):wink:;-):wink:

Φιλακια πολλα!

Ευμορφάκι να σου ζησει ο αδελφός σου και καλοφώτιστος ο ανιψιός!!!

Καλέ χρόνισε η μικρη σου??????? πωπω όντως πως περνάει έτσι ο καιρός??????

Να τη χαίρεστε και να έχει πάντα υγεια και χαρες στη ζωη της!!!

καλά είδα τις φωτό....

κουκλί το αγόρι σου αλλά και η μαμά.....θεάααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Ευμορφίτσα πότε πέρασε ο χρόνος καλέ?Να χαίρεστε το κορίτσι σας, τα καλύτερα της εύχομαι. Να χαίρεστε και το νέο ζευγάρι, ευτυχία και χαρά στην ζωή τους.

Σοφίτσες είστε οι επόμενες ε? Η ώρα η καλή κοριτσάκια, όλα καλά θα πάνε, πλησιάζει η ευτυχία και για σας πάλι!

Ευχαριστούμε Ελέ μου!!!:D:D:D

Κεφαλονιά Σοφάκι! Κι εγώ χαίρομαι που πήγαμε γιατί του χρόνου ποιος ξέρει...Τι ζήλια ρε κουτό!!! Με τέτοια όμορφα που ζείτε! Καθε μέρα μοναδική στη ζωή σας. Τα υπόλοιπα μια ζωή θα τα κάνετε...αααααχχχχ όμορφα που θα νοιωθει το Μαράκι! Και τωρα φουλ διαβασμα εγω παλι! Θα ξαναμπω με μια σχετικη καθυστερηση να δω τα νεα!!ΧΧΧ

Καλή συνέχεια στο διάβασμα Στέβη μου!!!

ωραια αυτα που ζούμε αλλά να ξέφευγα έστω για ένα τριημερο θα το ήθελα....λίγο να αλλάξω παραστάσεις...

την άλλη εβδομάδα ξεκινάει σχολείο η Βαλ!!!

τωρα για λίγο θα είναι αλλά τι να κάνω???

ο παιδιατρος μου είπε μετα να την κρατησω σπίτι μέχρι να σαραντίσει τουλάχιστον ο μπέμπης...οπότε θα σταματησει μόλις γεννησω και θα ξαναπάει τέλη Νοέμβρη.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο μενα!

ελε ευχαριστουμε για τις ευχες!

στεβυ καλο διαβασμα!

σοφακι αυτο το τσαι αν το βρεις πες μου κ εμενα...και ο δικταμος λενε βοηθαει.οσο για τον παιδικο διαφωνω με το παιδιατρο σας...πανω που θ αρχισει να προσαρμοζεται η βαλ θα σταματησει...μηπως να ξεκιναγε τοτε αφου σαραντισεις?κ εμεις ξεκιναμε τη δευτερα-αμην και ποτε!!να ησυχασει λιγο το κεφαλι μου απ τη παρλαπιπα την κορη μου!

σημερα το μεσημερι εχω γιατρο...για να δουμε τι θα μας πει.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφάκι δεν ειναι ιδεα του παιδιατρου να ξεκινησει τωρα και να σταματησει μετα αλλά δικη μου!!!

ετσι κι αλλιως θεμα προσαρμογης δεν εχει η Βαλ με το σχολείο!

θελω να παει, να "θυμηθει" οτι πηγαινει σχολειο γιατι αν πάει κατευθειαν το Νοέμβρη ίσως της φανεί κάπως!!

μας είπε και ο παιδιατρος επίσης αν θέλουμε να κάνουμε το αντιγριπικό....

ο άντρας μου λέει ναι, εγω δεν πολυψήνομαι....

θα δούμε...

πάρτε τωρα οτι φαρμακακια χρειάζεστε γιατι απο 1η Σεπτέμβρη αρχιζουν πάλι να μη δινουν οι φαρμακοποιοι μεσω ΕΟΠΥΥ...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αμαν πια με τον εοππυ!!εκλεισα ραντεβου στο ικα να γραψουμε κανα εμβολιο παλι...μας τα χουν πρηξει!ποιος ξερει ποσο θα το τραβηξουν παλι.,,

εγω αντιγριππικο δεν εχω κανει ποτε...δε βρισκω το λογο...ουτε στο παιδι φυσικα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα!Πως κοιμηθηκατε?

Σοφακι μου ζεσταθηκες παλι?

Εμεις σημερα θα φυγουμε για μερικες μερουλες στους κουμπαρους μας στην Χαλκιδικη.

Και απο εχθες εβγαλε εναν αερα ...κι εχει πεσει και κατα πολυ η θερμοκρασια...

Την τυχη μου μεσα...αλλα δεν πτοουμαι...λεει οτι θα ξαναανεβει την Πεμπτη με Παρασκευη.

Βαριεμαι να ετοιμασω βαλιτσες :-(:-P

Σοφακι μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια:-):-*

Και παλι καλημερα!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!

δεν είναι κατασταση αυτη!!!

κάθε βραδυ μούσκεμα στον ιδρωτα....το κλιματιστικό με ενοχλεί....

αν θέλετε το πιστευετε αλλά αλλάζω κάθε μέρα σεντόνια στο κρεβάτι μας!!!

συν οτι έχω κολλήσει με ένα βιβλίο που διαβάζω και κάθε βραδυ κοιμαμαι στις 2!

χθες πήγαμε παιδότοπο!

της τρελής γινόταν!!!

εκτός απο τον κόσμο που είχε κανονικά, είχε και 3 πάρτυ γενεθλίων με καμια 20αριά καλεσμένους το καθένα!

ευτυχως ηταν μικρες ηλικίες οπότε έπαιζαν καλά!!!Γιατι όταν υπάρχουν μεγαλύτερα παιδιά, γινονται λίγο επικίνδυνα τα πράγματα...

η Βαλ καταφερε να ανέβει και σε μια κατασκευη που ως τωρα δε μπορούσε....πάει και το τελευταίο απόρθητο κάστρο! χαχαχαχαχα!!!

την άλλη εβδομάδα θα της κάνω εκεί τα γενέθλια της!

μια εβδομαδα νωρίτερα θα τα κάνω για σιγουριά!

καλά χθες ήρθαν όλες οι κοπέλες του παιδότοπου να μου χαιδέψουν την κοιλιά! τους έκανε και τσαλίμια ο μπεμπης απο μέσα και είχαν ενθουσιαστεί!

Ευμορφάκι μη σκας για τον αερα!!!

σημασια έχει που θα φύγετε και θα ξεφυγεις!

κοίτα να απολαυσεις τις διακοπές σου να γεμίσεις μπαταρίες!!!

ποια καλά μου λόγια βρε Ευμορφάκι!!!

οτι βλέπω λέω!!!

Σοφάκι έχεις ψωνίσει καλλυντικά για το μπέμπη???

στη Βαλ είχα πάρει weleda αλλά δε μας είχαν κάτσει καλά και τωρα δεν ξέρω τι να πάρω...

σκεφτόμουν για mustela...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

πηγαμε χθες στο γιατρο ολα καλα ο μπεμπης ειναι 2860γραμ...με ειδε και κολπικα ο τραχηλος ειναι κλειστος και προς τα πισω, ο μπεμπης εχει κατεβει ομως...περιμενουμε λοιπον...κλεισαμε ραντεβου για τη δευτερα να με ξαναδει και μετα παρασκευη αν δεν εχω γεννησει θα μου σπασει τα νερα κ αν παλι τιποτε σαβατο θα μπουμε μεσα να κανουμε προκληση...μου πηρε και δειγμα για καλλιεργεια για στρεπ β σε 2-3 μερες θα βγει.μου ειπε οτι στο μαιευτηριο αν και θα μαι καλωδιωμενη συνεχεια θα μπορω να κινουμαι ν αλλαζω θεσεις θα μου δειξει αναπνοες θα μου κανει και μια μικρη επισκληριδιο στο τελος...γενικα τον ειδα πιο προθυμο απο αλλες φορες...μακαρι να τα καταφερουμε!

σοφακι καλυντικα εχω παρει μονο αφρολουτρο και σαμπουαν(της κικο δε ξερω αν για τους πρωτους μηνες παρω αλλο θα δω) θελω να βρω κεραλοιφη ακομα...εχω και σπαθολαδο.δε νομιζω να παρω κατι αλλο.για βελεντα ειναι πολυ μικρες οι συσκευασιες και δε συμφερει οικονομικα.τα μαστελα δε τα εχω ψαξει αλλα εχω ακουσει οτι ειναι καλα.εσυ βρηκες μηπως κεραλοιφη η τα τσαγακια που λεγαμε?

ειδα κ ονειρο χθες...εδινα πανελληνιες και κοπηκα σ ενα μαθημα που λεγοταν μητρικος θηλασμος....σημαδιακο?ελπιζω οχι!!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Μπράβο Σοφάκι!!!

πολύ ωραία και ενθαρρυντικά τα νέα απο το γιατρό σου!!!

κάνε και λίγο σεξάκι να μαλακώσει ο τράχηλος με το σπέρμα βρε!!!;)

εμένα στανταρ με παέι για καισαρική ο δικός μου....

ελπίζω να μας διαψεύσει ο μπεμπίτος μου....:?

εγω για κεραλοιφή θα κάνω μια απόπειρα εδω σε ένα μαγαζάκι που εντόπισα τις προάλλες και θα ρωτησω και εκεί για τα τσαγάκια...βοτανοπωλείο έλεγε αλλά είχε στη βιτρίνα και μέλι και άλλα συναφη...ή αν δεν έχει κεραλοιφη, ίσως να έχει κερί να φτιάξω μονη μου!

εσυ αθηνα τα τσαγάκια σίγουρα μπορείς να τα βρεις πιο εύκολα....κάνε μια ερωτηση στα κορίτσια να σε κατατοπίσουν απο που τα αγόρασαν...

για το θηλασμό μην αγχωνεσαι....όλα καλά θα πάνε!

λίγη επιμονή και υπομονή χρειάζεται στην αρχή και μετα όλα παίρνουν το δρόμο τους!

αν έχεις οποιαδήποτε απορία, εδω είμαστε!!!

Εμείς θα βγουμε σε λίγο για καφεδάκι με τη Βαλ, με μια φιλη μου και την κόρη της! ευτυχως έχω μαγειρέψει!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ!!!!!!!!!!

μολις τσακισα το 2ο κομματι εκμεκ γι αυτο και εχασα λιγο χρονο από το γραψιμο :tongue:

λοιπον τα βασικα: ο μπεμπης χαιρει ακρας υγειας γεννηθηκε 3700 και 53 ποντους. μια χαρα το μαναρι μου αν και τον πηραμε 10 μερες νωριτερα λογωω της καισαρικης. η καισαρικηηηηηηηηηηη.... χειροτερα από την πρωτη φορα. εκλαιγα από την ωρα που πατησα μεσα στο χειρουργειο μεχρι και που κρατησα τον μικρο αγκαλια. μου εφταιγαν ολα.... φοβομουν την επισκληριδιο ( η οποια δεν πονεσε), φοβομουν την επεμβαση, ανησυχούσα που ο μπεμπης βγηκε μιση ωρα μετα φου με ανοιξαν και οχι μεσα σε 5 λεπτα οπως ο Κων/νος. μου εξηγησαν οι γιατροι οτι από το πρωτο χειρουργειο δημιουργειται ουλωδης ιστος ο οποιος πρεπει πρωτα να καθαριστει και μετα να προχωρησουν πιο κατω... εσκαβαν εσκαβαν εσκαβαν και εγω ρωτουσα: που ειναι το παιδι ; γιατι δεν τον ακουω; γιατι δεν φτασατε ακομα εκει; και δωστου κλαματααααααααααα....

παιρνω το μικρουλη στα χερια μου, μου φαινεται εντελως διαφορετικος από τον Κων/νο (τελικα μαλλον μοιαζουν πολύ εχουν ομως διαφορετικα χειλακια), κλαιει γοερα το μαναρι μου και δεν σταματαει οταν του μιλαω οπως εκανε ο Κων/νος.

βγαινω από το χειρουργειο... με επιασαν ολες οι παρενεργειες της επισκληριδιου ενω στον Κων/νο δεν ειχα καμια! εκανα εμετο, ειχα ριγος και με επιασε και φαγουρα!

μεχρι την δευτερη μερα δηλαδη την Τεταρτη πονουσα ΠΟΛΥ! μετα καλμαρε. δεν ειχα καθολου υπομονη, δεν ηθελα να ποναω και οσο αρνιομουν τοσο ποναγα , καθαρα ψυχολογικο το θεμα. παντως 3ο παιδι ΔΕΝ κανω (ετσι για την ιστορια)! δεν αφηνα ουτε γιατρους , ουτε μαια να με ακουμπανε μεχρι που και ο θειος μου εδωσε εντολη στο προσωπικο "να μην με ζουλανε στην κοιλια" χα χα χα χα... ετσι ακριβως οπως το ειπα :)

οι μερες μακρια από τον Κων/νο ηταν κολαση! την 1 μερα που με επισκεφτηκε περασε από μπροστα μου και δεν με γνωρισε! κλαααααμμμμαααααααααα εγω:|. την αμεσως επομενη μερα ειχαμε αγκαλιαστει στην καφετερια μεσα και κλαιγαμε γιατι ο μικρος μου ελεγε ελα στο σπιτι μανουλα μου, να σε παρω μαζι μου, μου λειπεις, σε αγαπαω και δωσ'του να με φιλαει στα μαγουλα. η σερβιτορα που ηρθε για την παραγγελια σαστισε αλλα ηταν τοσο γλυκια κοπελα που εκατσε και εξηγουσε στον Κων/νο γιατι η μαμα του δεν μπορει ακομα να ερθει σπιτι! εγω από τα κλαματα που να αρθρωσω λεξη.... ομορφιες!

μερος β΄: ΘΗΛΑΣΜΟΣ

παταγωδης αποτυχια. ερχεται μια μερα η μαια και μου λεει : να δω τις θηλες σας; ειναι ερεθισμενες; "πολυ" απανταω. ο μικρος με ειχε τσακισει λεμε. "εχουν αιμα"; "μαλιστα" "ξερετε ο μικρος εκανε αναγωγη με αφθονο αιμα και πριν ψαξουμε το γαστρεντερικο του θα θελαμε να βεβαιωθουμε οτι το αιμα δεν ειναι δικο σας":confused: ευτυχως μου εφεραν θηλαστρο, αντλησαμε ΚΟΚΚΙΝΟ γαλα, βεβαιωθηκαμε οτι εγω ημουν το θεμα (ευτυχως) δωσαμε 2 γευματα ξενο, επουλωθηκε λιγο το στηθος αλλα... μεχρι σημερα χαλια. θηλαζω και τρεχουν τα ματια μου δακρυα οποτε... παιρνουμε και γαλατακι ξενο το οποιο δυστυχως εχει βολεψει τον μικρο οπ οποιος μετα το στηθος θελει και το μπουκαλι.

σημερα ηρθε ο παιδιατρος, τον βρηκε τελειο. ειναι τρελο φατσακι (συμπι σου εχω στειλει ποσα ςμς αλλα δεν φτανει κανενα!!!!!!) αλλα δεν μπορω να τον κραταω και πολυ αγκαλια

Διαφημίσεις

μερος γ': Κων/νος

ειναι ενας αγγελος (για την ωρα)!

θελει να ειναι κοντα στον μπεμπακο, τον φιλαει , τον αγκαλιαζει, θελει βεβαια να πινει το γαλα του με ιδιο μπουκαλι σαν του μπεμπακου, θελει να τον αλλαζω αποκλειστικα εγω πανα (το βραδυ) οπως κανω στον μπεμπακο και αλλα τετοια "ψιλα" αλλα σε γενικες γραμμες ειναι αψογος. ααα και οταν τον θηλαζω ερχεται και καθεται διπλα μου, μου πιανει το χερι και με φιλαει οταν κλαιω από τον πονο!

ευχομαι να μου τον εχει ο θεος καλα γιατι ειναι αστερι αληθεια!

Μαράκι καλώς όρισες στα λημέρια μας, διπλομανούλα πια και εσύ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Δεν έχω πολύ χρόνο, περιμένω την μικρή να ξυπνήσει από λεπτό σε λεπτό, αλλά για το θέμα του θηλασμού δοκίμασες ψευδοθηλές?Δεν είμαι υπέρ, δεν τις βολεύτηκα κιόλας εγώ όταν τις χρειάστηκα στον Μάνο, αλλά αν πονάς τόσο μπορεί να κάνουν δουλειά. Για την ιστορία να θυμίσω πως μέχρι τον 40ντισμό ο θηλασμός πονάει τα πρώτα 2-3 λεπτά για καθαρά ορμονικούς λόγους. Επίσης τσέκαρε τις στάσεις θηλασμού και ιδανικά βρες μια σύμβουλο θηλασμού να σε βοηθήσει πιο ουσιαστικά.

Δες και εδω

http://thilasmos.com/ibclc-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9/%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-ibclc/

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μερος δ΄: κιλα

ημουν στα +14 και εχω χασει τα 10. μια χαρα αλλα δεν θελω να χασω τα υπολοιπα 4 αλλα τουλαχιστον 6 ή 7 ακομα! εχουμε αγωνα χα χα χα χα... λοιπον περιμενω αποριες απο τις ετοιμογεννες αν και σας εκανα την καρδια περιβολι φανταζομαι. ααα το 3 κλινο το απλο χωρις εοππυ μας πηγε 2500 με κατι εξτραδακια (ωτοακουστικες ασκησεις πχ, φωτος κλπ κλπ) ενω μεσω εοππυ οι "συγκατοικες " μου εδωσαν γυρω στα 1100 με 1200

ευχαριστω Ελε μου αλλα οι ψευδοθηλες ουτε εμενα με βολεψαν στον Κων/νο. μου ειπαν οτι αυτο που εχω παθει συμβαινει σε τοσο ανοιχτοχρωμες επιδερμιδες σαν τη δικη μου. σκεψου οτι των κοριτσιων στο μαιευτηριο οι θηλες τους ηταν σκουρο-μαυρες και οι δικες μου ειναι ροζ! βεβαια μου ειπαν οτι θελει 40 μερες να εδριαωθει ο θηλασμος και ολα τα σχετικα. για να δουμε...

τελος θα ηθελα να ευχαριστησω απο την καρδια μου και εσας και τις γειτονισσες αυγουστομανουλες για τις υπεροχες ευχες σας :) ειστε ολες πολυ καλες και πολύ γλυκιες :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...