Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας...τι κανετε????

ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ:D:DΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ !!!!ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ .:D:D:D:ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!!!!

βρε Σοφακι γιατι στα αλλαζει τωρα ο γιατρος???

XWF8p2.png

καλησπερα...ειμαι στις μαυρες μου...δεν την πηραν την Ειρηνη στον παιδικο...θα κανω ενσταση βεβαια αλλα χλωμο το κοβω. Δε με νοιαζει μη κ δε βρω ουτε ιδιωτικο μετα σκεφτομαι, μεχρι να επανεξεταστουν οι ενστασεις θα παει 20 Σεπτεμβρη...ολη η μερα μου χαλασε σημερα...εχω ενα πονοκεφαλο να σπασει το κεφαλι μου...δε μας περισσευουν κιολας για ιδιωτικο αλλα δε θελω να κατσει παλι σπιτι κ φετος. τεσπα σορυ που δε σχολιαζω τιποτα δε σας διαβασα καθολου...σορυ κ παλι...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλημερα!!

καλε που ειστε ολες???

το μαρακι βγηκε απ το μαιευτηριο?

σοφακι, ελενιτσα ολα καλα?

εμεις καλα σκεφτομαι να φυγουμε για τριημερο ο γιατρος λεει οχι αλλα δε βρισκω το λογο να μη παμε....θα χει και καυσωνα...ενοχλησεις δεν εχω...δεν ξερω δε το εχω αποφασισει ακομα,

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα κοριτσια! Γυρισαμε επιτελους απο τις τελειες διακοπες μας,ξεκουραστηκα καλα και ξεκινησα ηδη κεφατη το διαβασμα παλι. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΑΚΙΙΙΙ! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑΑΑΑΑ! ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ. ΦΡΑΤΖΟΛΑΚΙ ΤΟ ΜΥΡΩΔΑΤΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ! ΜΠΡΑΒΟ Κ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟ!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρες!!!!

έφυγε η αδερφούλα μου που είχε έρθει απο την Κυριακή οπότε μπήκα να δω τα νεα σας!!!

πολύ ξεκουράστηκα...

τα ανέλαβε όλα, μου έκανε και το σπίτι λαμπίκο!!!

όλη την εβδομάδα ούτε τη Βαλ μπάνιο δε με αφησε να κάνω!!!

ωραια ηταν....είχα και παρείτσα!!!

ξεκίνησα τα πλυσιματα για το μπέμπη....ευτυχως μπήκα κατα τυχη σε ένα τοπικό μαγαζί με είδη μπεμπέ το οποίο έχει βάλει πολύ καλές εκπτώσεις!!!

την Τρίτη το απόγευμα θα πάω για κάτι τελευταία ψωνια που θέλω!

βρήκα πάντα για την κούνια μεγάλη με 25 ευρώ, θα παραγγείλω και το στρωμα του μπέμπη για την κούνια...έχω κάτι ψιλά ακόμα ψωνια συν τα καλλυντικα του...

σοφάκι μου 22 σεπτέμβρη πόσο θα είσαι?? σου είπε γιατί αρνείται να περιμένει μέχρι τις 40 εβδομάδες?? πότε είχες πητ κανονικά? παίζει βρε να σκάσει μύτη και νωρίτερα από μόνος του ο μικρός όπως της άννας! δεν παίζει? πώς τα βλέπεις τα πράματα?

για να μην πας 22 σεμπτέμβρη??? να πεις ότι κάτι σου έτυχε?? :lol:

Νεκ μου με καθυστερηση απαντω!!!

22 Σεπτέμβρη θα κλείνω την 39η εβδομάδα...

τωρα είναι νωρίς για να κάνω πρόβλεψη αν ο μπέμπης προτίθεται να βγει νωρίτερα!

αν μοιάσει της Βαλ δυστυχως θα βγει με καισαρική έτσι κι αλλιώς...

απλά μου την έδωσε με το γιατρό που δεν περιμενει μια εβδομάδα παραπάνω με τιποτα!

θα μπορούσαμε να φτάσουμε μέχρι εκεί κι αν όλα είναι καλά να περιμένουμε...άλλοι γιατροί που το κάνουν και περιμένουν και μεχρι τις 42, είναι καλύτεροι?

τεσπα....αποδέχθηκα τη "μοίρα" μου και απλά ελπίζω ο μπέμπης να κάνει την έκπληξη!!!!;)

γεια σας...τι κανετε????

ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ:D:DΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ !!!!ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ .:D:D:D:ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!!!!

βρε Σοφακι γιατι στα αλλαζει τωρα ο γιατρος???

Σοφάκι μου τι να πω....φοβάται μάλλον ο γιατρός....απλά θα μπορούσε να είναι λίγο πιο τίμιος και να το πει απο την αρχή...

καλησπερα...ειμαι στις μαυρες μου...δεν την πηραν την Ειρηνη στον παιδικο...θα κανω ενσταση βεβαια αλλα χλωμο το κοβω. Δε με νοιαζει μη κ δε βρω ουτε ιδιωτικο μετα σκεφτομαι, μεχρι να επανεξεταστουν οι ενστασεις θα παει 20 Σεπτεμβρη...ολη η μερα μου χαλασε σημερα...εχω ενα πονοκεφαλο να σπασει το κεφαλι μου...δε μας περισσευουν κιολας για ιδιωτικο αλλα δε θελω να κατσει παλι σπιτι κ φετος. τεσπα σορυ που δε σχολιαζω τιποτα δε σας διαβασα καθολου...σορυ κ παλι...

Αννούλα μπορείς να κοιτάξεις απο τωρα για ιδιωτικό και αν τελικά μετά την ένσταση την πάρουν στο δημόσιο, να την πάς εκεί...

κρίμα όμως....

σφαγη έγινε φέτος με τους παιδικούς!

εμας μας πήραν τηλ οτι μας πήραν και στο δημόσιο απο την άλλη...

Δευτερα θα παέι ο άντρας μου να τους πει να μην κρατησουτν τη θεση...

καλημερα!!

καλε που ειστε ολες???

το μαρακι βγηκε απ το μαιευτηριο?

σοφακι, ελενιτσα ολα καλα?

εμεις καλα σκεφτομαι να φυγουμε για τριημερο ο γιατρος λεει οχι αλλα δε βρισκω το λογο να μη παμε....θα χει και καυσωνα...ενοχλησεις δεν εχω...δεν ξερω δε το εχω αποφασισει ακομα,

φιλια πολλα σε ολες!

Σοφάκι τι κάνεις???

πως πας???

δειχνει καμια ταση εξόδου ο μπέμπης???

τελικά έφυγες για τριημεράκι???

Το Μαράκι μας χθες θα έβγαινε απο το μαιευτηριο!

Καλησπερα κοριτσια! Γυρισαμε επιτελους απο τις τελειες διακοπες μας,ξεκουραστηκα καλα και ξεκινησα ηδη κεφατη το διαβασμα παλι. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΑΚΙΙΙΙ! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑΑΑΑΑ! ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ. ΦΡΑΤΖΟΛΑΚΙ ΤΟ ΜΥΡΩΔΑΤΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ! ΜΠΡΑΒΟ Κ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟ!

Καλωσήρθες Στέβη!!!

περιττό να σου πω πόσο σε ζηλεύω που πήγες διακοπούλες εεεε?????

που πήγατε???

Συμπεθεράκι μου πολύ στεναχωρ'ηθηκα που λόγω του οτι είχα την αδερφη μου εδω και δεν καθόμουν στον υπολογιστη, δε μπόρεσα να σου ανοίξω ένα θεματάκι για τις ευχές μας....

ελπίζω να μη σε πειράζει!!!

όπου κι αν τις γράψουμε, την ίδια αγάπη περιέχουν άλλωστε εεε????????

περιμένω με πολλή πολλή αγωνία τα νέα σου!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!τι κανετε?

νεα απ το μαρακι εχουμε?

τελικα δε φυγαμε...βαριομουν να ετοιμασω πραγματα για 3 μερες μονο...εδω λοιπον ψηνομαστε.

σοφακι οχι κανενα σημαδι εξοδου δε δειχνει ο μπεμπης...σα να εχει κατεβει λιγο ομως η κοιλια μου.οσο για το γιατρο σου θεωρω οτι θα πρεπε να περιμενει τουλαχιστον μεχρι την πητ...τωρα για 42 βδομαδες δε ξερω προσωπικα φοβαμαι να περιμενω τοσο πολυ...αντε να το τραβηξω αν μ αφησει κ εμενα μεχρι 40+2-3 μερες ακομα.

βρηκαμε μια ακρη με μοδερκαρε αγγλιας ο κουμπαρος του κουνιαδου μου ειναι εκει κ κανονισαμε να μας φερει καποια ρουχαλακια για το μπεμπη τη παρασκευη που θα ερθει.τα φορμακια τα εχω δωσει στη μαμα μου να τα πλυνει και να τα σιδερωσει και τα υπολοιπα(ρηλαξ κουνια καλαθουνα)θα τα πλυνει ο αντωνης μεσα στη βδομαδα.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Μακμαράκι να σου ζήσει ο κούκλος σου!Απόλαυσε το νεογεννητάκι και περιμένουμε λεπτομέρειες τοκετού και αντιδράσεις του Κωνσταντίνου. Θα σου φαίνεται τόσο μεγάλος τώρα ο μεγάλος σου γιος, τεράστιος μπροστά στο μικράκι σου. Καλή ανατροφή και καλό σαραντισμό σε σένα!

1060493nf0roopm90.jpg

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!

Τι κανετε?Εμεις ειμαστε μια χαρα!

Χθες παντρευτηκε ο αδερφος μου και βαφτισε τον ανιψιο μου...το κοριτσι μου ειχε γενεθλια...ειχαμε πολλες χαρες:wink:;-):wink:;-):wink:;-):wink:

Ποτε περασε ενας χρονος...χαμπαρι δεν το πηρα:-P

Αφηστε που το ειχα ξεχασει τελειως...η μαμα μου μου το θυμησε που με πηρε τηλ.να μου ευχηθει.

Με το τρεξιμο του γαμου,δεν το θυμηθηκα καθολου.

Ο Παντελης χθες ξεσαλωσε στον γαμο...τι χορεψε,τι εκλαψε,τι χτυπησε...ωσπου δεν αντεξα αλλο και τους εστειλα στα πεθερικα μου.

Ε,μετα τι με θες εμενα...ανεβηκα στην πιστα και δεν κατεβαινα.3 ωρες πανω...και δωσ'του χορο:wink::-P

Ειδα και τα ξαδερφακια μου...που με τις υποχρεωσεις ολοι μας βλεπομαστε μονο σε κανενα γαμο και καμια βαφτιση.

Καλα που ειναι κι αυτα.Το καταχαρηκα παντως:wink:;-):wink:;-):wink:

Φιλακια πολλα!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

ευμορφακι να χαιρεσαι το κοριτσι σου!παντα γερη κ ευτυχισμενη!

βιος ανθοσπαρτος και γι ατον αδερφο σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ευμορφίτσα πότε πέρασε ο χρόνος καλέ?Να χαίρεστε το κορίτσι σας, τα καλύτερα της εύχομαι. Να χαίρεστε και το νέο ζευγάρι, ευτυχία και χαρά στην ζωή τους.

Σοφίτσες είστε οι επόμενες ε? Η ώρα η καλή κοριτσάκια, όλα καλά θα πάνε, πλησιάζει η ευτυχία και για σας πάλι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κεφαλονιά Σοφάκι! Κι εγώ χαίρομαι που πήγαμε γιατί του χρόνου ποιος ξέρει...Τι ζήλια ρε κουτό!!! Με τέτοια όμορφα που ζείτε! Καθε μέρα μοναδική στη ζωή σας. Τα υπόλοιπα μια ζωή θα τα κάνετε...αααααχχχχ όμορφα που θα νοιωθει το Μαράκι! Και τωρα φουλ διαβασμα εγω παλι! Θα ξαναμπω με μια σχετικη καθυστερηση να δω τα νεα!!ΧΧΧ

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

ευμορφακι να χαιρεσαι το κοριτσι σου!παντα γερη κ ευτυχισμενη!

βιος ανθοσπαρτος και γι ατον αδερφο σου!

Σ'ευχαριστω πολυ Σοφια μου!

Κι εσυ να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και με το καλο να φερεις στον κοσμο το αντρακι σου!

Αντε πλησιαζει ο καιρος:-):wink:

Ευμορφίτσα πότε πέρασε ο χρόνος καλέ?Να χαίρεστε το κορίτσι σας, τα καλύτερα της εύχομαι. Να χαίρεστε και το νέο ζευγάρι, ευτυχία και χαρά στην ζωή τους.

Σοφίτσες είστε οι επόμενες ε? Η ώρα η καλή κοριτσάκια, όλα καλά θα πάνε, πλησιάζει η ευτυχία και για σας πάλι!

Ελευθερια μου σ'ευχαριστω πολυ!

Κι εσυ να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου:-)

Γιατι εσυ καταλαβες ποτε εγινε 8 μηνων η δικια σου?:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...